View Full Version : Κάψτε τα σουτιέν! Ελευθερία στα βυζιά!
'αλλο η απλή μαντήλα και άλλο η μπούρκα και το τσαντόρ, όλα είναι δείγματα καταπίεσης, αλλά τα δυο τελευταία δεν νομίζω να υπάρχει γυνάικα που να τα γουσταρει.
Η μαντήλα όμως είναι ανάλογη με τον απαραίτητο στηθόδεσμο (και αυτός μέσο καταπίεσης) στις δυτικές "απελευθερωμένες" γυναίκες ως ελάχιστο κάλυμμα για να κυκλοφορούν έξω "σεμνές" χωρίς τον κίνδυνο παρενοχλήσεων. Απλή μετατόπιση του ταμπού και όχι εξάλειψή του δηλαδή! Αυτό συμβαίνει σε εμάς τους τάχαμου ελεύθερους και ωραίους!
Δεν μπορούμε, λοιπόν, να επιβάλλουμε σε κάποιον περισσότερη ελευθερία από όση μπορεί να ανεχτεί
stam and the witches
08-10-2009, 21:06
Η μαντήλα όμως είναι ανάλογη με τον απαραίτητο στηθόδεσμο (και αυτός μέσο καταπίεσης) στις δυτικές "απελευθερωμένες" γυναίκες ως ελάχιστο κάλυμμα για να κυκλοφορούν έξω "σεμνές" χωρίς τον κίνδυνο παρενοχλήσεων. Απλή μετατόπιση του ταμπού και όχι εξάλειψή του δηλαδή! Αυτό συμβαίνει σε εμάς τους τάχαμου ελεύθερους και ωραίους!
Δεν μπορούμε, λοιπόν, να επιβάλλουμε σε κάποιον περισσότερη ελευθερία από όση μπορεί να ανεχτεί
1000% σωστό.
pm_rat_poison
08-10-2009, 21:14
Δεν είπα ότι είμαστε τέλειοι, είπα ότι πρέπει προσωπικά να αντισταθούμε σε κάθε συμπεριφορά που μας πάει πίσω αντί για μπρος. Ο καθένας ας αυτοπεριοριστεί όσο θέλει, δε θα τον πάρουμε κι απ' το χεράκι
enitharmon
08-10-2009, 23:56
δεν εχεις βυζια και δεν ξερεις. δεν εχουν ολες στητα βυζακια, ποναει να τα μεταφερεις γυρω γυρω χωρις στηριγμα
κι αμα ειναι να στηριξουμε την ισοτητα στην υπαρξη ή μη ενος σουτιεν, ας μεινουμε στην κουζινα μας καλυτερα
δεν εχεις βυζια και δεν ξερεις. δεν εχουν ολες στητα βυζακια, ποναει να τα μεταφερεις γυρω γυρω χωρις στηριγμα
κι αμα ειναι να στηριξουμε την ισοτητα στην υπαρξη ή μη ενος σουτιεν, ας μεινουμε στην κουζινα μας καλυτερα
εγώ μιλάω για αυτές που τα έχουν μικρά. Αλλά και αυτές που τα έχουν πιο μεγάλα, το ότι δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν γυμνά, οφείλεται σε αδυναμία/ατροφία των σχετικών μυών από τη συνεχή χρήση σουτιέν. Ακριβώς το ίδιο και με τα αρχίδια και την πούτσα των αντρών που φοράνε συνέχεια σλιπάκια
Dragonlord
09-10-2009, 00:03
:facepalm:
Ford Prefect
09-10-2009, 00:20
Πώς ξεκινά σχετικά φυσιολογικά και μετά σολάρει, φοβερό build up, έκρηξη καντιρόνης!
Amnesiac.
09-10-2009, 00:21
Προσπαθώ εδώ και μιάμιση ώρα να πάω για ύπνο αλλά δε μπορώ γιατί είμαι μόνος στο σπίτι και δε μπορώ να κουβαλήσω την ΨΩΛΑΡΑ μου. Μάλλον θα την πέσω στον καναπέ εδώ δίπλα. :sad:
Phantom Duck
09-10-2009, 00:27
εγώ πάντως βάζω σφιχτές σλιπάρες γιατί είχα κάτι κήλες μικρός και πρέπει να μαζεύω τις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μου.
καλά, αμφιβάλλετε ότι έτσι έιναι; Ρε ειδικά τα @@ αναπτύσσονται από μικρή ηλικία και αν τα συνηθίζεις σε σλιπάκια οι γύρω μυες ατροφούν. Αλλά και για το γυναικείο στήθος ισχύει το ίδιο, δεν βλέπετε κάτι βυζάρες αγελαδινές στην αφρική που τις έχουν όλη μέρα έξω;
Parasight
09-10-2009, 10:03
Ποιοι μύες ατροφούν; Του βυζιού;;;!!
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
edit:
Και για να μη μας κατηγορούν ότι ρίχνουμε μούτζες αδιακρίτως:
http://www.007b.com/breast_anatomy.php
Note that the breast does not have any muscles (except for tiny ones in the nipples), so no amount of exercise will change their appearance. The breast is supported by semi-elastic bands of tissue called Cooper's ligaments. These ligaments (along with the skin) stretch over time when the gravity pulls the breast down, and that is why the breast will start drooping or sagging.
Με λίγα λόγια, η έλλειψη υποστήριξης κάνει το βυζί να κρεμάει ακόμη περισσότερο.
Και πάμε:
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
Dragonlord
09-10-2009, 10:34
Μα τι λες, δεν έχεις δει στην αφρική που κάθονται οριζόντια, σε ορθή γωνία;
αυτοί οι ελαστικοί δεσμοί που λέει ατροφούν με τη συνεχή στήριξη και κάνει ενοχλητικό το γυμνό στήθος. Ομως αν αφεθούν στην φυσική τους δύναμη, υποστηρίζουν άνετα και γελαδίσια βυζιά χωρίς πρόβλημα, εκτός ελάχιστων παθολογικών
Raven Lord
09-10-2009, 10:42
http://www.e-sportsmania.gr/photos/proionta/pagkoi/zeus-bw-2810.jpg
και λύνονται όλα τα προβλήματα υποστήριξης
:P
Parasight
09-10-2009, 10:52
αυτοί οι ελαστικοί δεσμοί που λέει ατροφούν με τη συνεχή στήριξη και κάνει ενοχλητικό το γυμνό στήθος. Ομως αν αφεθούν στην φυσική τους δύναμη, υποστηρίζουν άνετα και γελαδίσια βυζιά χωρίς πρόβλημα, εκτός ελάχιστων παθολογικώνΡε μλκ έλεος, δεν ξέρεις να διαβάζεις;;;
These ligaments (along with the skin) stretch over time when the gravity pulls the breast down, and that is why the breast will start drooping or sagging.
pm_rat_poison
09-10-2009, 11:39
Ξέρει, απλά δεν κάνει process πληροφορίες αντίθετες με αυτό που πιστεύει. Δεν είναι σπάνιο μην τσατίζεσαι
αυτοί οι ελαστικοί δεσμοί που λέει ατροφούν με τη συνεχή στήριξη και κάνει ενοχλητικό το γυμνό στήθος. Ομως αν αφεθούν στην φυσική τους δύναμη, υποστηρίζουν άνετα και γελαδίσια βυζιά χωρίς πρόβλημα, εκτός ελάχιστων παθολογικώνΡε μλκ έλεος, δεν ξέρεις να διαβάζεις;;;
These ligaments (along with the skin) stretch over time when the gravity pulls the breast down, and that is why the breast will start drooping or sagging.
αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι κάνει ενοχλητικά τα βυζιά, ειδικά όταν κυκλοφοράνε γυμνόστηθες από την έναρξη της εφηβείας και μετά. Κάλλιστα η απόλυτη διατύπωση του παραπάνω μπορεί να είναι πολιτισμικά περιορισμένη σε κουλτούρες του σουτιέν
Parasight
09-10-2009, 12:08
"Ενοχλητικά";; Τι λέει ρε;;;;;
Εδώ πριν λίγο έλεγες ότι λόγω της υποστήριξης των σουτιέν οι "μύες" των βυζιών ατροφούν και έτσι αυτά πεφτουν, τώρα που ιατρικά sites λένε το αντίθετο το κάνεις όλο αυτό γαργάρα; Μάθε να συζητάς ρε γμτ.
Btw εδώ ενισχύω ξεδιάντροπα την αντίληψη ότι στο δημόσιο τα ξύνουν πραγματικά. Κάνω αντιλογία με Candiru.
το ενοχλητικό το ανέφερε η ενιθαρμον, εγώ δεν άλλαξα τίποτε σε αυτό που έγραψα πέραν του ότι τα βασταχτήρια δεν είναι οι μύες που παίζουν κύριο ρόλο αλλά αυτοί οι ελαστικοί σύνδεσμοι και το δέρμα
Parasight
09-10-2009, 12:52
Δλδ εμμένεις και σε αυτό που είπες ε;
εγώ μιλάω για αυτές που τα έχουν μικρά. Αλλά και αυτές που τα έχουν πιο μεγάλα, το ότι δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν γυμνά, οφείλεται σε αδυναμία/ατροφία των σχετικών μυών από τη συνεχή χρήση σουτιέν.
Ο Καντιρος ειναι καιρος να αρχισει το μπαλετο και τα αραμπεσκ χωρις σπασουαρ.
pm_rat_poison
09-10-2009, 13:06
Υπερquote των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών.
enitharmon
09-10-2009, 13:13
το ενοχλητικό το ανέφερε η ενιθαρμον, εγώ δεν άλλαξα τίποτε σε αυτό που έγραψα πέραν του ότι τα βασταχτήρια δεν είναι οι μύες που παίζουν κύριο ρόλο αλλά αυτοί οι ελαστικοί σύνδεσμοι και το δέρμα
ελα παμε μια
:moutza:
δεν τα πας καλα με τις επιστημες και ιδιαιτερα τη φυσικη, αλλα σκασε τωρα, αρκετα. τουλαχιστον μην εκφερεις γνωμη τι θα κανω με τα δικα μου βυζια
σουτιέν για τη μπακα μου υπάρχει;
Parasight
09-10-2009, 14:06
Με την οποία σαφώς και γεννήθηκες.
αν είχα γεννηθεί με αυτήν θα ήμουν πολύ πιο ευέλικτος, γιατί οι αναπτυσσόμενοι μυες θα λειτουργούσαν ώστε να την στηρίζουν καλύτερα, δυστυχώς προέκυψε τα 3-4 τελευταία χρόνια και δεν αναπτύσεται πλεόν ο οργανισμος μου, το αντίθετο μάλιστα
Parasight
09-10-2009, 14:18
Τι σκατά τρέχει τελικά μ'αυτόν εδώ ρε;;
pm_rat_poison
09-10-2009, 14:34
Έλεος με το οφφτόπικ!
σπλιτ με θέμα πόσο χρήσιμο είναι το σουτιέν
Phantom Duck
09-10-2009, 15:52
αν είχα γεννηθεί με αυτήν θα ήμουν πολύ πιο ευέλικτος, γιατί οι αναπτυσσόμενοι μυες θα λειτουργούσαν ώστε να την στηρίζουν καλύτερα, δυστυχώς προέκυψε τα 3-4 τελευταία χρόνια και δεν αναπτύσεται πλεόν ο οργανισμος μου, το αντίθετο μάλιστα
επίσης το λίπος είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΡΕ ΟΙΚΟΜΟΣΧΑΡΙ
Μερικά βυζά είναι καλύτερα να μένουν μέσα.
σουτιέν για τη μπακα μου υπάρχει;
Το είχαν δοκιμάσει αλλά οι μύες που κρατάνε την μπάκα χαλάρωναν και ήταν πρόβλημα.
BunnyDee
10-10-2009, 00:20
...Τελικά εγώ να φορέσω ή να μη φορέσω σουτιέν, καταλήξαμε κάπου; Γιατί πρέπει να φύγω κιόλας.
γυμνασε τ'αρχιδια σου και βαλε σλιπακι στα μεμε σου
Προσπαθώ εδώ και μιάμιση ώρα να πάω για ύπνο αλλά δε μπορώ γιατί είμαι μόνος στο σπίτι και δε μπορώ να κουβαλήσω την ΨΩΛΑΡΑ μου. Μάλλον θα την πέσω στον καναπέ εδώ δίπλα. :sad:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ δακρυσα με το μαλακα :touched:
Parasight
10-10-2009, 08:23
Τώρα μου'ρθε: Candiru, με τα μποξεράκια που αφήνουν τα παπάρια ελεύθερα συμφωνούμε ή οχι; Αν ναι, έχεις να προτείνεις κάποια μάρκα; Calvin Klein ξέρω γω; Oh wait
Τώρα μου'ρθε: Candiru, με τα μποξεράκια που αφήνουν τα παπάρια ελεύθερα συμφωνούμε ή οχι; Αν ναι, έχεις να προτείνεις κάποια μάρκα; Calvin Klein ξέρω γω; Oh wait
μια χαρά είναι τα μποξεράκια, αερίζονται κιόλας, απλώς αποτελούν ένδυση σεμνοτυφίας
Parasight
10-10-2009, 10:12
Σε αντίθεση με τι, το γυμνισμό;
Σε αντίθεση με τι, το γυμνισμό;
ναι
Parasight
10-10-2009, 11:08
Αποστομώθηκα.
Djerdjelesh
10-10-2009, 12:36
Πήγαινες γυρεύοντας
pitchfork
10-10-2009, 17:50
Δεν έχει υπάρξει σωστότερη ρήση από το "η βλακεία είναι αήττητη"
Ίδιο πράγμα η μαντήλα που φοράνε εμφανώς κάποιες στο δρόμο με το σουτιέν που είναι εσώρουχο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει γιατί δε φαίνεται. Λες και θα πρέπει να δώσουμε λόγο στο κρετίνο τι θα κάνουμε και μεσ το σπίτι μας ξέρω γω. Και όταν λένε και γκόμενες εδώ μέσα ότι είναι ενοχλητικό και άβολο το να μη φοράς σουτιέν ο πανίβλακας επιμένει στο παραλήρημά του.
Ουδείς ηλιθιότερος του καντιρού λέει μια άλλη σοφότατη ρήση....
pm_rat_poison
10-10-2009, 17:54
Θες να πεις ότι οι γυναίκες ξέρουν καλύτερα τι τους βολεύει περισσότερο στα βυζιά τους; Αυτό θες να πεις; ε; Ε; ΕΕΕΕ;;;;;
pitchfork
10-10-2009, 18:02
pm_rat_poison στο συγκεκριμένο ποστ μου ο καθένας μπορεί να διαβάσει για τον εαυτό του...
geologiko_karoto
10-10-2009, 20:47
http://img3.imageshack.us/img3/6079/1255122472592.gif
ΠΟΡΝΕΣ !
Κέβιν Σόρμπο
10-10-2009, 21:42
εδινα.
freak brother
10-10-2009, 22:28
http://img3.imageshack.us/img3/6079/1255122472592.gif
ΠΟΡΝΕΣ !
θα ξενερωνα για κανα 3 λεπτο ... αλλα θα το κανα!! :razz: