View Full Version : paradise lost
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 02:15
mh petaxtei kanas karagiozis na pei oti uparxei thread
den uparxei
akouw pali meta apo xronia to icon
kai sta kapakia tha valw draconian times
peite poso gamane
gia mena oi paradise lost pethanan meta to draconian alla gia auta ta album alla kai to gothic thanai panta sthn kardia mou
evala icon kai h suginhsh epiase kokkina
se fash na skeftomai na paw sth sunaulia. teleutaia fora tous eida 96 sto rock of gods. axizoun pleon?
meta apo draconian uphrxe kamia douleia pou pragmatika na axize?
giati to xan gurisei kai emena me eixe piasei to klassiko metal kolhmakai tous eixa apokurixei
etsi mou erxetai na kanw tshirt icon
Fate, fate of my laughter, the loss of your sight
Που τους θυμηθηκες αυτους τους τελειωμενους που προδωσαν το μεταλ παιζοντας αλλες μαλακιες και μετα το ξαναπροδωσαν παιζοντας ξανα μεταλ οπως παλια αντι να εξερευνησουν τις δεκαδες αλλες επιλογες που ειχαν οι μαλακες?
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 03:05
re kolina mpes msn esu
porotiko post pantws ekanes
Ειρωνικο ηταν αν δεν το καταλαβες, προς 3 κατευθυνσεις. Εσενα, μεταλλαδες, δηθεναδες.
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 03:13
oti kai natan me porwse
les na mh thumamai pou eixes spasei ta paparia se ol oto forum gia to neo album lost?
mpes msn mwre
pali se vivliothikes eisai kai to paizeis diavasteros?
porwsou ligo
βλεπω flashforward και γαμαει ο γερμανος
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 03:28
o monos germanos pou gamaei einai o rehagel. gamaei ta neura mas
pthn kanw giati eftasa sto elusive cure kai variemai na akousw allo
otan xupnhsw thelw na dw porwtika tags
Εδω που τα λεμε το πρωτο μισο του Draconian ειναι αρκετα καλυτερο σαν συνολο απο το δευτερο. Αλλα I See You Face και Yearn For Change ισοπεδωτικα.
Parasight
09-10-2009, 09:19
Πρόλαβε και πόσταρε ο Fixxxer εδώ ε; Μάλιστα.
Τουλάχιστον δεν είσαι ούτε μεταλλάς ούτε δηθενάς :-D
etsi mou erxetai na kanw tshirt icon
να κανεις,να κανεις
GuardianOfIvorytower
09-10-2009, 11:37
μπέρνι, άκουσε τα 2 τελευταία, νομίζω θα σ αρέσουν
Ε και μετά ακριβώς από το Draconian Times βγάλανε το καλύτερο άλμπουμ τους. Κατά τα άλλα μείνε σε αυτά που ακούς μπέρνι. Τώρα αντιγράφουν τους εαυτούς τους, άκου ένα από τα τελευταία, όχι κάποιο συγκεκριμένο και μη μπεις στον κόπο για τα υπόλοιπα.
carheart
09-10-2009, 13:15
Υπάρχουν Τόσα threads για Paradise Lost, που δεν έχω καν κουράγιο να επιπλήξω τον Μπέρνιν_Αμπίσιον.
Μπέρνι, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ να κολλάς τις κάβλες της στιγμής σου σε κάποιο_ήδη_υπαρκτό_thread_που_καλύπτει_το_περιεχόμενο_αυτών_που_θες_να_πεις.
Δεν μπορώ να στο πω πιο απλά.
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 13:41
Υπάρχουν Τόσα threads για Paradise Lost, που δεν έχω καν κουράγιο να επιπλήξω τον Μπέρνιν_Αμπίσιον.
Μπέρνι, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ να κολλάς τις κάβλες της στιγμής σου σε κάποιο_ήδη_υπαρκτό_thread_που_καλύπτει_το_περιεχόμενο_αυτών_που_θες_να_πεις.
Δεν μπορώ να στο πω πιο απλά.eisai toso mpetovlakas pou aporw pws se exoun re zwon moderator
eida ola ta thread. ola milagan gia kapoia sunaulia gia kapoio bootleg i gia kapoio sugekrimeno album
egw ekana ena geniko thread sxoliasmou twn paradise lost. poso malakas mporei na eisai? eisai toso vlakas kathusteras kai agamhtos pou mou prokaleios emeto. eleos me ton komplexismo sou
Nothingface
09-10-2009, 16:17
τι έγινε? ξαφνικά δεν είμαστε τόσο άνετοι και κούλ?
carheart
09-10-2009, 16:20
Δεν μπορώ να στο πω πιο απλά.eisai toso mpetovlakas pou aporw pws se exoun re zwon moderator
eida ola ta thread. ola milagan gia kapoia sunaulia gia kapoio bootleg i gia kapoio sugekrimeno album
egw ekana ena geniko thread sxoliasmou twn paradise lost. poso malakas mporei na eisai? eisai toso vlakas kathusteras kai agamhtos pou mou prokaleios emeto. eleos me ton komplexismo sou
Λοιπόν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ, χαζέ, παρένθεση της εξέλιξης, απάνθρωπε βλάκα, ψωλή του Μωάμεθ και ακρίδα της ερήμου και γριά δεκάρα του καποδίστρια, ένα τέτοιο ίντρο :
mh petaxtei kanas karagiozis na pei oti uparxei thread
den uparxei
akouw pali meta apo xronia to icon
kai sta kapakia tha valw draconian times
peite poso gamane
gia mena
...θα μπορούσε μια χαρά να χωρέσει σε ένα από τα οποιαδήποτε είκοσι threads των Paradise Lost που υπάρχουν, και όταν έχεις κάνει την ίδια μαλακία δύο φορές, περιεργάσου το "μια φορά λάθος, δυο φορές μαλάκας, τρεις φορές τι;;;;". Λοιπόν σκάε καμιά ώρα και να μιλάς καλύτερα σε MODERATORS. Μπακαλιάρε.
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 18:28
re arxida
deixe mou ena thread pou einai geniko gia paradise lost
ena re gamhmene
de mporeis giati den uparxei. egw ithela ena geniko thread pou tha milame gia paradise lost. esu ti theleis twra?
na phgaina na egrafa genika gia tous lost sto thread px tou album host?
posos vlakas eisai?
exoun katalavei oloi ti giozis eisai kai poso axrhstos san mod
trava gamhsou loipon kai stamata na gamas ola ta thread. kai kalo tha htan enas mod na svhsei apo to post sou kai katw gia na epanelthoume se normal roh
\
kai oso gia thn prwth paragrafo mou profanws thn egrapsa gia sena mias kai hxera ti skata exeis sto kefali sou
carheart
09-10-2009, 18:40
Θα απαντήσω σε ήρεμο τόνο, αν και δεν τον αξίζεις! Θα μπορούσες να προσθέσεις κάτι ΓΕΝΙΚΟ για τους λοστ στο θρεντ για το "νεο κομμάτι λοστ" ή να πεις 8ee poso 8eoi einai στο music offtopic, αλλά όχι, θες να ανοίξεις άλλο ένα thread paradise lost ενώ υπάρχουν είκοσι, και όταν απλά στο επισημαίνουν αρχίζεις σαν πεντάχρονος να βρίζεις με τον χυδαιότερο τρόπο. Δεν είναι συμπεριφορά ώριμου άντρα και γαμια burnin ambition αυτή, και θα σε παρακαλούσα, εφόσος η επίκληση στη λογική έπιασε πάτο, το ρίχνω στο συναίσθημα, από εδώ και πέρα, όταν σου έρχεται έκλαμψη τύπου "simera erixa ena xesimo, meta pira tilefwno ton lab, kai meta akousa PRAYING MANTIS kai por8wrika alla meta irthe h roula i kouradoula kai ksanaexese lol" να μην ανοίγεις ένα thread τη φορά γα την κάθε σου παρόρμηση, εκτός αν είναι κάτι που δεν θα μπορούσες να γράψεις σε κανένα άλλο θρεντ. Και εδώ που τα λέμε, γράφοντας μια ζωή τις ίδιες και τις ίδιες βαρετές πίπες, θα μπορούσες απλά να φτιάξεις τη γωνιά σου και εσύ, είχα εισηγηθεί στο παρελθόν αλλά θίχτηκες σαν πέρδικα. Ξεκινάς και με τον τρόπο που ξεκίνησες, γνωρίζοντας πως γράφεις μαλακίες μπέρνιν πορωτικές, μόνο και μόνο για μόνο. Εντελώς πορωτική συμβουλή, συμμάζεψε λίγο το χάος στην άδεια σου την κεφάλα, και αν εγώ σου γαμάω όλα τα threads, εσύ μην γαμάς το music discussion, μπορείς! Άμα δεν μπορούσες απλά θα ήσουν ρούκουνας, και τσάμπα γράφω τόση ώρα, και σταματώ όσο είναι καιρός.
ikonoklast
09-10-2009, 19:10
re arxida
deixe mou ena thread pou einai geniko gia paradise lost
ena re gamhmene
http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=22487
Σκάσε πια εμετέ.
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 19:18
Θα απαντήσω σε ήρεμο τόνο, αν και δεν τον αξίζεις! Θα μπορούσες να προσθέσεις κάτι ΓΕΝΙΚΟ για τους λοστ στο θρεντ για το "νεο κομμάτι λοστ" ή να πεις 8ee poso 8eoi einai στο music offtopic, αλλά όχι, θες να ανοίξεις άλλο ένα thread paradise lost ενώ υπάρχουν είκοσι, και όταν απλά στο επισημαίνουν αρχίζεις σαν πεντάχρονος να βρίζεις με τον χυδαιότερο τρόπο. Δεν είναι συμπεριφορά ώριμου άντρα και γαμια burnin ambition αυτή, και θα σε παρακαλούσα, εφόσος η επίκληση στη λογική έπιασε πάτο, το ρίχνω στο συναίσθημα, από εδώ και πέρα, όταν σου έρχεται έκλαμψη τύπου "simera erixa ena xesimo, meta pira tilefwno ton lab, kai meta akousa PRAYING MANTIS kai por8wrika alla meta irthe h roula i kouradoula kai ksanaexese lol" να μην ανοίγεις ένα thread τη φορά γα την κάθε σου παρόρμηση, εκτός αν είναι κάτι που δεν θα μπορούσες να γράψεις σε κανένα άλλο θρεντ. Και εδώ που τα λέμε, γράφοντας μια ζωή τις ίδιες και τις ίδιες βαρετές πίπες, θα μπορούσες απλά να φτιάξεις τη γωνιά σου και εσύ, είχα εισηγηθεί στο παρελθόν αλλά θίχτηκες σαν πέρδικα. Ξεκινάς και με τον τρόπο που ξεκίνησες, γνωρίζοντας πως γράφεις μαλακίες μπέρνιν πορωτικές, μόνο και μόνο για μόνο. Εντελώς πορωτική συμβουλή, συμμάζεψε λίγο το χάος στην άδεια σου την κεφάλα, και αν εγώ σου γαμάω όλα τα threads, εσύ μην γαμάς το music discussion, μπορείς! Άμα δεν μπορούσες απλά θα ήσουν ρούκουνας, και τσάμπα γράφω τόση ώρα, και σταματώ όσο είναι καιρός.re pousth mou toso kolhma sto xero sou to kefali exeis?
giati na paw na milhsw genika gia to poso gmane se ena thread pou mila gia kapoio sugekrimeno album? gia na spamarw to thread pou uparxei kai milaei gia ena sugekrimeno gamhmeno album?
se rwthsa uparxei kapoio thread geniko gia paradeise lost
den uparxei
ithela na milhsw gia tous lost geniuka
giati na paw sto music discussion? thelw na anoixw mia suzhthsh. epeidh esu de goustareis ti thelw na pw prepei egw na postarw kapou pou de fainetrai?
to forum den einai tsifliki sou
auta
kai gia na teeiwnoume mia kai kalh
an thes na eisai sovaros mod tote katse diegrapse ola ta post meta to diko sou na meinei to thread opws eprepe na einai ap othn arxh
arketa flame exoume sto er de xreiazomaste alla.
Amnesiac.
09-10-2009, 19:35
Γενικά μου αρέσουν πολύ οι Paradise Lost, το τελευταίο άλμπουμ δε τόχω ακούσει καλά γιατί δε το έχω βρει σε νορμάλ ποιότητα ήχου, αλλά πιστεύω ότι θα μας ικανοποιήσουν για άλλη μια φορά! Το αγαπημένο μου πάντως είναι το Draconian Times.
Ευχαριστώ Μπέρνι που μου τους θύμησες, πάω να ξεθάψω αμέσως!:headbang:
BURNIN AMBITION
09-10-2009, 19:47
απλα αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον ενα γκρουπ ρε με 3 αλμπουμ διαμαντια (γκοθικ αικον και ντρακονιαν) και μετα κατα γενικη ομολογια(δεν τα εχω ακουσει ολα ε) ψιλοπιπες μετεπειτα δουλειες, ή εστω διαφορετικες , να διατηρει μια φανμπεις σταθερη και να μας εκει πεισει οτι καποια στιγμη θα κανει το μπαμ και θα ακουσουμε ενα ντρακονιαν νο 2. μονο εγω ειμαι ετσι?
ουτε οι μεταλικα δεν το εχουν πετυχει αυτο. απ οαυτους δεν περιμενω τιποτα.
τελικα απο κατι τετοια καταλαβαινεις οτι ειναι μεγαλο γκρουπ. αφου σκεφτομαι να παω και στο λαιβ. χτες που εβαλα τα 2 πορωτικα τους, μιλαμε μεγαλη συγκινηση
carheart
09-10-2009, 20:03
burnin, δεν θα ξανααναφερθώ σε αυτήν την φορά. Αναφέρομαι από τώρα στην επόμενη όμως.
enitharmon
09-10-2009, 20:05
aporw pws se exoun re zwon moderator
νεποτισμός ΚΑΙ στο ερ!
Amnesiac.
09-10-2009, 20:09
Το κούρασες ρε μούσια. Αν θες πες τη γνώμη σου για τους Paradise Lost (γενικά, όχι για κανα άλμπουμ ε) και τράβα αλλού να βγάλεις τα κόμπλεξ σου.
Και γενικά χαλάρωσε λίγο, πήγαινε καμιά βόλτα, γνώρισε κανά μουνάκι, γιατί σε λίγο καιρό θα γίνεις σαν κι αυτόν (δες το όλο) :
gPkfjK5M-TY
Parasight
18-04-2015, 18:45
AV0xSBnJTQA
Taksitzhs
20-04-2015, 14:18
Εμενα δε μου αρεσε. Εχει μερικα ωραια σημεια στις κιθαρες, αλλα οκ. Για τους Paradise Lost μιλαμε οχι καμια gothmetal μπαντα της σειρας.
UubEQ0LF7I4
Δε νομιζω οτι η αναμονη μου για νεο αλμπουμ Paradise Lost εχει υπαρξει ποτε σε χαμηλοτερα επιπεδα... για πρωτη φορα μετα απο 20 χρονια, απλα δε με πολυνοιαζει.
Ο Χολμς ακουγεται γελοιος οποτε γκαριζει :/ Μονο 2-3 σημεια με εκαναν να ΝΙΩΣΩ.
Taksitzhs
21-04-2015, 11:33
Στα καθαρα φωνητικα δεν προσπαθει καν να πιασει ψηλες νοτες λογω των live φανταζομαι. Οι εναλλαγες απο brutal σε ψηλα καθαρα μπορει να σε γαμησει, ειδικα αν δε τη πολυπαλευει απο φυσικη κατασταση. Τα death metal riffακια, οκ, πιο τυπικα πεθαινεις αλλα οι Vallenfyre μου ειναι τοσο αδιαφοροι που δεν περιμενα κατι καλυτερο. Οπως δειχνει μαλλον θα ναι ο χειροτερος δισκος των Paradise Lost και ο πρωτος πραγματικα ΚΑΚΟΣ στην ιστορια τους.
Art In Haste
21-04-2015, 12:17
Τους αδικείς, χρόνια τώρα δεν ακούγονται.
Argise to psagmeno post na erthei
Taksitzhs
21-04-2015, 22:37
Ενταξει μωρε, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις γιατι για καποιους οι Paradise Lost δεν ακουγονται αρκετα χρονια τωρα. Δε μου φαινεται περιεργο που πολλοι δεν γουσταρουν τη μετα-One Second περιοδο (θεμα γουστων), ουτε που καποιοι δε βρισκουν καλα κομματια στα τρια τελευταια (θελει υπομονη να τα ακουσεις κι οι περισσοτεροι δε την εχουν). Και αμα βρουν καλα κομματια, τα περισσοτερα θα θυμιζουν τη μετα-One Second περιοδο, αρα ενα ποσοστο παει ξανα στο (θεμα γουστων). Περισσοτερο παραξενευομαι βασικα που τοσος κοσμακης χυνει μολις ακουσει μια νοτα απ τη κιθαρα του Μακιντος σε φαση ΑΑΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΕΠΟΣ, παρα στο γιατι καποιοι δε γουσταρουν νεοτερους Lost. Θα μου πεις σε τετοιο τελμα που χει φτασει το gothmetal, στην ανομβρια καλο και το χαλαζι.
cybernaut
26-04-2015, 15:30
ποτέ δεν μου άρεσαν
55XlIPzY5q0
Ηρθα να κραξω ΠΟΛΥ, και ειχα γραψει ενα ποστ στο οποιο τους εβριζα για αναχρονιστικες αναλωσιμες μαλακιες, RIP Paradise Lost και αλλα βαρυγδουπα πραγματα.
Τα εσβησα ολα οταν μπηκε το σολο κιθαρας του Greg που κερασε πονο, και μετα ΕΝΙΩΣΑ.
Ακομα διαφωνω με τη χρηση ηλιθιων καφρικων φωνητικων απο τον Χολμς, αλλα τους αναγνωριζω οτι βγαζουν πολυ συναισθημα τα καριολια.
Δε νομιζω οτι θα μπορεσω να ακουσω το νεο αλμπουμ πολυ συχνα με τετοια μουσικη που παιζουν, αλλα πιστευω οτι το νιωθουν οι τυποι.
Ισως I'm too old for this shit. Δε νομιζω ομως, γιατι Tragic Idol το βρηκα σχεδον αψογο.
Ro0LqmpYePg
Χωρις καφρικα φωνητικα, χωρις και πολλη εμπνευση ομως... :/
Drumsick
08-05-2015, 06:33
Εγώ πάλι όταν τ'άκουσα σκέφτηκα ωπ, οι Paradise Lost ζουν! και μ'έπιασαν κάτι 90ς ανατριχίλες. Γαμάει.
Parasight
08-05-2015, 06:44
Μη λέμε μαλακίες τώρα, το Beneath Broken Earth είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. Εντελώς μαϊνταϊνγκμπραϊντίλα, άνετα θα μπορούσε να είναι απομεινάρι του Shades of God.
Το Punishment... θυμίζει "pity the sadness",μιας και έπιασες το "shades...".
thanasis00
08-05-2015, 17:17
Το κομμάτι είναι έπος... Για μένα αυτή η επιλογή φωνητικών είναι η ιδανική αυτή τη στιγμή, σαν να ακούς άλλη μπάντα σχεδόν, αλλά με το χαρακτηριστικό στυλ των Paradise Lost. Και να πω ότι γενικά δεν είμαι τόσο φαν, αλλά αν ο νέος δίσκος ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι, θα γίνω.
Dr.Gonzo
08-05-2015, 18:33
55XlIPzY5q0
Το άσθμα με άρερε πολύ. Ειδικά κάποια σημεία μου θύμισαν και τους αργόσυρτους ογκόλιθους που κάποτε τσούλαγαν οι ✝ Type O Negative ✝ (βλέπε World Coming Down). Κάποια σχόλια στα νετς λένε ότι οι Greg Mackintosh & Σια έχουν τελματώσει τόσο από ιδέες που ξεσκονίζουν παλιά κόλπα (brutal vox) για να ακουστεί καμιά ιδέα της προκοπής. Ακόμα και έτσι να είναι, δεν βρίσκω λόγο να μην αρέσει το κομμάτι ή και το άλμπουμ, αλλά τι ξέρω κι εγώ... που σήμερα ένιωσα την ανάγκη να ακούσω για άλλη μία φορά όλο το Triarchy Of The Lost Lovers... ;)
Parasight
08-05-2015, 18:40
Έχω λιώσει το κομμάτι, παίζει να το έχω ακούσει 15 φορές σήμερα. Αχχ δε γίνεται να βγει ένας ολόκληρος τέτοιος δίσκος;;
Αποφασισα οτι γαμαει το Beneath Broken Earth, και πως θα σταματησω να γκρινιαζω για την (καπως βλακωδη και πληρως περιττη κατα τα αλλα) επιστροφη στις ριζες (<----τελευταια φορα)
Για οσους δεν το ειχαν ακουσει παρεμπιμπτοντως πριν 2 χρονια, τα σημαδια επερχομενης DOOMιλας στο επομενο αλμπουμ ειχαν ηδη ερθει απο το compilation Tragic Illusion που ειχε b-sides 2007-2013 και κανα 2 επαναηχογραφησεις παλιων τραγουδιων. Βαζω απο εκει το Loneliness Remains που εδειχνε που παει η δουλεια, και μπονους το Last Fallen Saviour γιατι ειναι επικη κομματαρα, b-side του Tragic Idol και γενικα απο τα καλυτερα τους τραγουδια εδω και παρα πολλα χρονια.
k5Om-ZGr1u8 BLnJzG_6Tgs
Parasight
06-07-2017, 00:34
https://www.youtube.com/watch?v=P2j8ctMLsuQ
Για ακόμη μια φορά προμποπός-έπος που φέρνει δάκρυα νοσταλγίας. Ας είναι κάπου εκεί όλο το καινούριο άλμπουμ!
Ας βαλουμε κι αυτο που θα ειναι b-side, και πιστευω θα ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια του δισκου, κλασικα για Paradise Lost. Παρα πολυ ωραιο το Longest Winter, κατι καινουριο για τους Paradise Lost (σε παλια μονοπατια ομως) αλλα νομιζω το υπολοιπο αλμπουμ θα ειναι με καφρικα φωνητικα = RIP PL. Ας ελπισουμε ολος ο δισκος να ειναι στο ιδιο υφος και με τοσο γαματες ιδεες. Μεχρι πριν κανα μηνα περιμενα πως θα κανουν την απιστευτη εκπληξη και θα βγαλουν χειροτερο αλμπουμ απο το Plague Within (κατι που θεωρουσα αδυνατο πριν 1 χρονο ας πουμε) αλλα τωρα ευελπιστω οτι δε θα ειναι τελικα τοσο σκατα ο δισκος.
https://www.youtube.com/watch?v=ILZSY7FHhGk
Parasight
06-07-2017, 07:29
με καφρικα φωνητικα = RIP PLΚαλά σε είχε γαμήσει το Beneath Broken Earth πρόπερσι που ήταν η πιο γαμάτη σύνθεσή τους επί 20ετίας, αλλά καλά θα σε γαμήσει και το νέο άλμπουμ αν είναι όπως λες και ακούγεται από παντού :touched: :pink: :pink: :pink:
με καφρικα φωνητικα = RIP PLΚαλά σε είχε γαμήσει το Beneath Broken Earth πρόπερσι που ήταν η πιο γαμάτη σύνθεσή τους επί 20ετίας, αλλά καλά θα σε γαμήσει και το νέο άλμπουμ αν είναι όπως λες και ακούγεται από παντού :touched: :pink: :pink: :pink:
Το Beneath Broken Earth δε γαμαει ουτε 44χρονη παρθενα αποκλεισμενη σε νησι επι 27 χρονια, και οσον αφορα το πιο γαματη συνθεση επι 20ετιας, υπαρχουν κυριολεκτικα 128 τραγουδια καλυτερα απο το Beneath Broken Earth μεταξυ του 1995 και του 2015. Δηλαδη ολα τα αλμπουμ απο το Draconian μεχρι και το Tragic Idol, μαζι με ολα τα B-sides απο αυτα τα αλμπουμ.
Το μονο που θα γαμησει το νεο αλμπουμ, ειναι τα αυτια μας αν οι φημες επαληθευτουν και οι Paradise Lost γραφουν μουσικη σαν ηλιθια 16χρονα που επιασαν τυχαια 2 κιθαρες ενα μπασο και τυμπανα στα χερια τους για πρωτη φορα. Ξερεις, οπως παιζει σχεδον καθε μπαντα που αποθεωνεις.
Parasight
06-07-2017, 08:37
"Η μουσική που ακούω είναι αντικεινμενικά καλύτερη από τη μουσική που ακούς" :touched:
Parasight
07-07-2017, 17:56
https://www.youtube.com/watch?v=ufs-kLZFyjU
Το επίσημο, γιατί το άλλο το έσβησαν. Νταξ όσο το ακούω, τόσο χύνω.
Πολυ χαμηλες απαιτησεις εχεις
Parasight
28-07-2017, 10:46
Τουρκορώσοι και τέθοια ε.
Parasight
28-07-2017, 14:26
Έχω κάνει κακάκια πάνω μου. Πιο επισταμένη και ψύχραιμη κριτική από βδομάδα.