View Full Version : Ancestral House of the Sun
Sand Merchant
04-10-2009, 23:46
a dios =)
www.myspace.com/ancestralhouseofthesun
h diafhmish diafhmish ki edw :P
Drumsick
04-10-2009, 23:50
Αγαπάμε και στηρίζουμε =]
Sand Merchant
05-10-2009, 10:57
eyxaristw sas =)
wraio..takousa pollakis apoxthes...xalarotis!
12 stars circle your brow
05-10-2009, 14:25
Το πρώτο και το τρίτο κομμάτι παιδιά.
Τα 'παμε εμείς δεν τα 'παμε; :grin:
Κανόνισε την πορεία σου για lives λέμε!
Sand Merchant
05-10-2009, 15:02
a dios =)
sas eyxaristw kai toys 2 =)
gamei to folk, iksera mono douleia me BoS, dn eixa ypospi gia solo project! kales douleies kai poly wraios ixos.... tha parei kai yliki ypostasi (cd,vinilia,kassettes,mpompines ktl) i tha meinei stin psifiakila???
Neuroscar
15-10-2009, 17:59
Ο πελατης μου σκεφτεται πολυ σοβαρα η δουλεια του αυτη να κυκλοφορησει σε βινυλιο καποια στιγμη στο μελλον..
Αναμενετε..
Sand Merchant
16-10-2009, 01:19
na'sai kala Veril , eyxaristw gia to endiaferon =)
a dios =)
phthoggon
16-10-2009, 14:40
χαίρεται! ωραία προσπάθεια, βλέπω αρκετές επιρροές από αμερική και τη σχετική φολκ σκηνή ε? Μου άρεσαν τα κομμάτια (κυρίως το to my family) και ότι προσπαθείς να γράψεις ολοκληρωμένες συνθέσεις και όχι το κλασικό αυτοσχεδιασμό σε μιάμιση κλίμακα που κάνουν οι περισσότεροι σε τέτοιο στυλ ;p κάποια προβληματάκια υπάρχουν στο intonation των άλλων οργάνων εκτός από την ακουστική, κυρίως αυτό το τσέλο η μπάσο τι είναι και οι φωνές στο τελευταίο κομμάτι, αν τυχόν σε ενδιαφέρει να τα κοιτάξεις πριν κυλοφορήσεις τα κομμάτια. όλα τα άλλα μια χαρά κατα τ' άλλα, άντε καλές κυκλοφορίες, λάιβς ετς, ότι θες.
Neuroscar
16-10-2009, 14:42
Ο πελατης μου σε ευχαριστει για τα θετικα σχολια.
Τα αρνητικα θα δουμε αν τα λαβουμε υπ'οψη.
phthoggon
16-10-2009, 14:47
δεν έκανα κανένα αρνητικό σχόλιο, απλά ένα "τεχνικό" :razz:
πως την έχεις δει εσύ, προστάτης?? άσε το παλικάρι να απαντήσει ρε!!! ελευθερία στους καλλιτέχνες, και τα λοιπά.
Sand Merchant
16-10-2009, 15:21
a dios =)
akouse kiegw to uperfaltso cello/basso alla hksera oti tha apanthsei kati tupou "etsi to hthela".
enjoy your out of tune.
Sand Merchant
16-10-2009, 15:42
a dios =)
phthoggon
16-10-2009, 15:52
χτικιέ μη γίνεσαι ελιτιστής μαλάκας, καταρχήν είναι ντράμερ το παλικάρι και δε τα ακούει αυτά όπως τα ακούς εσύ οπότε και δεν τον ενοχλούν τόσο. γενικά ξέρω τι εννοείς ότι λες ότι δεν ήθελες να το "τελειοποιήσεις" το έχω πει και εγώ αυτό και έχει τη λογική/αισθητική του, αν και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεις να ασχολείσαι θα δεις ότι θα βελτιώνεις από μόνος σου αυτές τις "λεπτομέρειες" ας πούμε. Όπως και να το κάνουμε ένα καλοπαιγμένο μπάσο θα είναι πάντοτε καλύτερο από ένα μη :razz:
bathory ε? καλή φάση, δε μου ήρθε στο μυαλό κάτι τέτοιο καθώς τα άκουγα. Να τσεκάρεις six organs of admittance, jack rose, fahey, και άλλα τέτοια αμερικάνικα που σου έλεγα αν δε το χεις κάνει μέχρι τώρα!
χτικιέ μη γίνεσαι ελιτιστής μαλάκας, καταρχήν είναι ντράμερ το παλικάρι και δε τα ακούει αυτά όπως τα ακούς εσύ οπότε και δεν τον ενοχλούν τόσο.
to drummer den leei tipota.
kai den ginomai elitisths malakas. mia xara einai h mousikh tou paidiou. apla otan kati einai faltso, einai. ti na kanoume? na mhn einai?
Sand Merchant
16-10-2009, 17:04
a dios =)
etsi. texnh.
den eglovizomaste se kaloupia.
LokiTricksterGod
16-10-2009, 17:44
etsi. texnh.
den eglovizomaste se kaloupia.
τώρα γίνεσαι όντως μαλάκας ε! αν δεν σοβαρολογείς δηλαδή, που μάλλον δε σοβαρολογείς.
16-10-2009, 18:25
Εμένα πάντως αυτό το κοντραμπάσο μου αρέσει πολύ έτσι φάλτσο που είναι, νομίζω πως είναι καλύτερο κι από καλοκουρδισμένους ice in eyes!
Sand Merchant
16-10-2009, 19:15
a dios =)
Εμένα πάντως αυτό το κοντραμπάσο μου αρέσει πολύ έτσι φάλτσο που είναι, νομίζω πως είναι καλύτερο κι από καλοκουρδισμένους ice in eyes!
aporw se poion kosmo pisteveis oti zw.
Sand Merch me sugxwreis. apoxorw.
(den eirwnevomai e. mhn to pareis eirwnika to teleftaio)
Sand Merchant
17-10-2009, 02:33
a dios =)
17-10-2009, 03:20
Λολ καμία μπηχτή πάντως από μένα, είπα ειλικρινώς τι πιστεύω.
Neuroscar
17-10-2009, 04:01
Xαχα ρε τι καθεσαι και δινεις τροφη =)
Ρετσινα τακλιν και κεφαλοκλειδωμα.
Εδω να πω κιεγω πως τα κομματια τα οποια ειναι ανεβασμενα εως τωρα πιστευα πως ΑΠΑΙΤΟΥΝ φωνη για να γεμισουν.Η απλα απαιτουν φωνη τελεία.
Μπαινοντας ομως στο τριπακι αντιληψης του μεσιε ανσεστγελ, μπορω να πω πως καταλαβαινω τι παει να πει και τι παει να κανει και το παιρνω πισω.
Αυτα. Εκανα το 3λεπτο διαλειμμα της μερας, μενουν 384 αντς μονο και μετα αραζουμε!
The Begging Shaman
20-10-2009, 00:09
ρε παιδες τι κανετε εδω περα? ειναι κριτικες (τα tags τα αφηνω χωρις σχολιο.....) αυτες? ο ανθρωπος εκανε ενα προσωπικο side-project επειδη ηθελε να εκφραστει λιγο παραπερα και τον πιασατε απο τα μουτρα για το πως και το τι? Ας ειμαστε και λιγο πιο ευγενικοι οταν ο αλλος βγαζει στα εσωψυχα του στον εξω κοσμο. Η λογικη "αν δεν ηθελε σχολια, να επαιζε στο δωματιο του" δεν εφαρμοζει σε αυτο που λεω και συγκεκριμενα σε αυτο το project οποτε μην αρχισετε τα ERιστικά σας...
ον τοπικ: τα εχουμε ξαναπει αλλα να τα ξαναπουμε γιατι αξιζουν, πανω απο ολα εχει ωραιες μελωδιες ρε συ...τα υπολοιπα υποσκιαζονται μπροστα σε αυτο και για εμενα αυτη η αντιληψη απλα λεει πολλα και εχει απερειοριστη δυναμικη. τα υπολοιπα σε κανα live απο κοντα
antimusic
20-10-2009, 00:22
δεν βρήκες κάτι έξυπνο.
The Begging Shaman
20-10-2009, 00:25
προφανως ουτε κ εσυ αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το θεμα του thread, ο,τι αλλο θες να μου πεις pm αλλιως μην γεμιζεις το thread με ασχετα θεματα
Sand Merchant
22-10-2009, 17:53
a dios =)