View Full Version : CineMeL
BunnyDee
04-10-2009, 00:57
Στο CineMeL (http://cinemel.blogspot.com) να πάτε, αν θέλετε αστεία βιντεάκια και γκρίνια σωρό για τα κινηματογραφικά (reviews όμως όχι - πρόσφατα εξήγησα εκτενέστατα κιόλας γιατί όχι). Αγαπημένα θέματα, sci fi και comedy, άντε και horror για να γουστάρουμε, και κανα vintage thingy. Βασικά, απλά για να γουστάρω εγώ είναι το blog, αν είστε σε παρόμοια φάση είστε ευπρόσδεκτοι, αλλιώς, τσάμπα είναι, δεν ενοχλώ πιστεύω.
Shrinebuilder
04-10-2009, 00:59
Ενοχλείς.
4 ποστς για ξεκάρφωμα, 1 για self-promotion, log-out για πάντα, πάγια τακτική.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΥΡΙΟ ΡΕΗΖΟΡ
antimusic
04-10-2009, 01:03
με τη helenmel έχεις καμιά συγγένεια;
Parasight
04-10-2009, 14:16
Ενοχλείς.
4 ποστς για ξεκάρφωμα, 1 για self-promotion, log-out για πάντα, πάγια τακτική.Promotion, ναι, γιατί όπως είναι ολοφάνερο από το blog, τα ΑΡΠΑΖΕΙ ΧΟΝΤΡΑ.
Δεν πείθεις ως επιτροπή υποδοχής ER, βρες κάτι άλλο :P
Shrinebuilder
04-10-2009, 14:20
Ε, προμόσιον, απλά ήθελε να έχει περισσότερες επισκέψεις στο ΘΛΙΒΕΡΟ μπλογκ της, ντάη μπιτς.
BunnyDee
04-10-2009, 22:43
Απλά ήμουν στην κεντρική σελίδα κι αναρωτιόμουν πού-να-γράψω-μετά, κι είδα κι αυτό... Και στο τέλος, μάλλον θα πεθάνω κι εγώ, λέω, εκτός αν ως τότε με κάνουν D/L σε κάνα κουμπιούτορ.
Όσο για το ΘΛΙΒΕΡΟ blog, είμαι η πρώτη που το χαρακτηρίζω έτσι, απλά νομίζω ότι φάση έχει, σε φάσεις.