Log in

View Full Version : Mini Ninjas

asimoulis
26-09-2009, 23:24
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/ce/Minininjas.jpg

Μάγκες τσεκάρετε άφοβα. Action-Rpg-Adventure όλα σε σωστή δόση με επιρροές από ζέλντα απευθύνεται σε μικρότερο κοινό αλλά παίζεται ευχάριστα, πολλές κινήσεις, πολλά σπελς, συνταγές, ωραίες ιδέες, διαφορετικοί χαρακτήρες διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή.

Διαβολικός σαμουράι μετατρέπει τα ζωάκια σε στρατιώτες σκοτώνει και ρημάζει την γιαπωνέζικη ύπαιθρο κι εσύ χαριτωμένο νιντζάκι ξεκινάς ταξίδι να τον σταματήσεις. Παρά το ότι απευθύνεται σε μικρές ηλικίες παίζει βάθος και χρησιμοποιείς αρκετές τακτικές για να σκοτώνεις. Χρησιμοποιείς μεγάλο πολύπλοκο ινβέντορυ με μαγείες συνταγές κλπ ενώ μαζεύεις συνεχώς φυτά και πολλά χρήσιμα αντικείμενα. Οι τρόποι για να πετύχεις τους στόχους σου είναι απολαυστικοί και τους κάνεις γιαυτό πχ μπορείς να νικήσεις πολλούς αντιπάλους με το σπαθί να χάσεις λίγη ζωή και να αναπληρώσεις σε ένα δέντρο με μήλα παρακάτω αλλά με ένα smoke bomb και λίγο stealth είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους φίλους σου στη θέση σου ανά πάσα στιγμή, να μπείς μέσα σε οποιδήποτε ζώο (τα πιο μεγάλα δέρνουνε) και να ψαρεύεις!

Αρκετά καλά γραφικά που κάνουν τη δουλειά τους.

4/5

vwbMTqMio6Q

δείτε σίγουρα στο βίντεο 4:45 μέχρι τέλος.

Dekatria
05-11-2009, 10:23
wraia ta ninjakia--ta animations pou exoun theika-- kai wraia topia.

sta kata i kamera pou spaei poutsous, ta bossakia paneukola, kai oti genika gia na xaseis prepei na to palepseis poly

BunnyDee
08-11-2009, 23:34
Έχει βγει κι Ελλάδα; Όταν είχα κοιτάξει υπήρχε μόνο Αμερική - δεν πιστεύω να το στέλνει κανα Amazon, που μου είχαν αλλάξει τα φώτα στο amazon uk...

Εγώ, πάντως, έχω περάσει φάσεις χαζού καψίματος με το γουεμπσάητ (http://www.minininjas.com/us/) τους όπου προσφέρονται mini games, σε preview φάση υποθέτω.

Ingolemo
09-11-2009, 01:18
Hm, prepei na xei vgei kairo twra.

Se ti platform to psaxneis? PC?

To xa dei ligo pantws sto xbox enos filou, xaritwmeno, alla den me enthousiase, genika liga tetoia games maresoun.

BunnyDee
09-11-2009, 15:37
Για PC απ' ό,τι ήξερα δεν είχε βγει, βέβαια αυτό μπορεί και να είναι old news, αλλά έτσι κι αλλιώς δε μου φαίνεται ότι προσφέρονται για PC αυτά τα παιχνίδια, εκτός από flash games κλπ σε στιγμές μεγάλης βαρεμάρας / καψίματος. Για κανα DS το ήθελα, βασικά...