View Full Version : WOVEN HAND 27/11 (An Club, Αθήνα) + 28/11 (Block 33, Θεσ/νικη)
Ναι :-D
http://img35.imageshack.us/img35/5723/wovenhand.jpg
Τιμές εισιτηρίων:
€20 (limited internet discount @ http://wovenhandath.eventbrite.com)
€25 προπώληση/ταμείο
Σημεία προπώλησης κ λοιπές πληροφορίες πολύ σύντομα!
Links:
www.myspace.com/wovenhand
www.wovenhand.com
Last.fm - www.last.fm/event/1235306
μπιζαριος
23-09-2009, 22:51
ειμαστε ηδη εκει
Drumsick
23-09-2009, 22:58
Ξέρεις πόσο σ'αγαπάω :pink:
Amnesiac.
23-09-2009, 22:59
Χύνω στους καναπέδες σας.
Fireknight
23-09-2009, 23:05
οοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ
Neuroscar
24-09-2009, 00:54
Χυνουμε ολοι μαζι
θα ειμαστε σαλονικη...για αθηνα ουτε λογος
εχει γιουλαι εκει
:shock:
zoon etoimasou.k si vromniari komotinaie
casshern
24-09-2009, 08:01
τι ακούμε από αυτούς τους γκαίοι γιατί βλέπω παίζουν διάφορα σιντί στο 'νετ.
Zoonchild
24-09-2009, 09:46
zoon etoimasou.k si vromniari komotinaie
δεν χανεται.-
θα μαι σερρες εκεινο το σ/κ. ελπιζω να προλαβω να επιστρεψω!
@casshern: Consider the Birds/Mosaic για αρχη. Και το τελευταιο Ten Stones μια χαρα ειναι. Οπως και να εχει αν σου αρεσουν οι 16 Horsepower δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσουν και οι Woven Hand. Αν δεν εχεις ακουσει 16ΗΡ να ακουσεις αμεσως!
Parasight
24-09-2009, 11:00
Τι'ν'τούτοι ρε. Δεν είχα ιδέα και ακούω λίγο τώρα στο myspace τους και υγραίνομαι. Θα μελετήσω ενδελεχώς και ελπίζω να είμαι έτοιμος στο live λοιπόν.
Zoonchild
24-09-2009, 11:17
ρε, ειναι το γκρουπ που δημιουργηθηκε απο τις σταχτες(σικ) των 16 Horsepower απο τον ΘΕΟ Eugene Edwards σε παρομοιο υφος. Δεν πιστευω, εσυ, να μην εχεις ακουσει 16ΗΡ??????
nothingman
24-09-2009, 11:31
αυτοί είχαν έρθει πάλι πριν δυο χρόνια ή θυμάμαι λάθος; γιατί δε θυμάμαι και γιατί δεν πήγα. ότιναναι.
πολύ ωραία νέα πάντως, δε χάνεται.
Parasight
24-09-2009, 11:31
@Zoonchild:
Εννοείται πως έχω ακούσει, αλλά για κάποιο λόγο δεν την είχα πολυπαλέψει. Δεν ξέρω γιατί, ίσως τους ξαναδώσω κι εκείνους μια ευκαιρία ακόμα. Τούτοι δω μου ακούγονται πιο ενδιαφέροντες, πρέπει να πιάσω διασκογραφία βέβαια για να σχηματίσω άποψη.
Drumsick
24-09-2009, 12:51
αυτοί είχαν έρθει πάλι πριν δυο χρόνια ή θυμάμαι λάθος; γιατί δε θυμάμαι και γιατί δεν πήγα. ότιναναι.
πολύ ωραία νέα πάντως, δε χάνεται.
Καλά θυμάσαι.
Parasight άκου και το ομώνυμο. Imo είναι το καλύτερό τους.
To Ten stones είναι μούφα.
LokiTricksterGod
24-09-2009, 12:55
άκου και το blush music μονο και μόνο για την pink διασκευή στο ain't no sunshine... αν και ποστίζει λίγο, δεν ξέρω, δεν θέλουμε επεισόδια εδώ!
νάθιμα είχαν ξανάρθει με 35 ευρώ αν θυμάμαι καλά απ'την άλτεργκράουντ και νομίζω δεν είχε πατήσει και πολύς κόσμος.
τώρα δεν χάνεται.
Parasight
24-09-2009, 12:56
άκου και το blush music μονο και μόνο για την pink διασκευή στο ain't no sunshine... αν και ποστίζει λίγο, δεν ξέρω, δεν θέλουμε επεισόδια εδώ!Χεχε οκ *χικ*
Drumsick
24-09-2009, 12:59
Το ain't no sunshine υπάρχει και στο ομώνυμο 8)
απο τα ατομα που εγραψαν στο συγκεκριμενο τοπικ φενεται οτι θα ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ απο τις λιγες (εξαιρεται ο θρας αττακερ)
http://www.ctsprods.com/CThraSh.gif
Pinatero
24-09-2009, 18:21
καλα εχει να πεσει Χριστοπαναγια στον Eugene, ε και κανα stage diving στα θρας κομματια τους!!!
:dfinger::loco::weed::beerz::stfu:
απο τα ατομα που εγραψαν στο συγκεκριμενο τοπικ φενεται οτι θα ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ απο τις λιγες (εξαιρεται ο θρας αττακερ)
μπες στον κόπο να κάνεις κλικ στο λινκ για το μαησπέης τους.
κανείς δεν έγινε ΠΟΥΣΤΗΣ απο τη πρώτη δοκιμή (ή μήπως θα ειναι η δεύτερή σου; :P)
οσοι πατε στο λαιβ στην χαβουζα να ειστε πολυ σουρωμενοι,θα εχει γιουλαι
δειρτετινα μη μασατε...αντεχει
Shrinebuilder
25-09-2009, 03:44
Ποστ πιξ οφ γιουλαι
Drumsick
25-09-2009, 06:41
Ψήθηκε ο shrine.
Pinatero
25-09-2009, 06:47
μια παλια της γιουλάι!
http://www.freewebs.com/genessacruddas/genessa.jpg
KoiliaSamprela
25-09-2009, 16:35
ποια από τις τρεις είναι?
12 stars circle your brow
25-09-2009, 22:21
Ο κόνταν ο τρεντάς φέρνει σωστό πράγμα 8)
Art In Haste
31-10-2009, 13:15
Woven Hand [Colorado, USA]
@ An Club (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
@ Block33 (ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
Opening acts: Tango With Lions (GR), The Aleph (GR)
LIMITED DISCOUNT TICKETS @ http://wovenhandath.eventbrite.com/ http://wovenhandthes.eventbrite.com/
Πολλές φορές 16 ίπποι δεν προσφέρουν αρκετή δύναμη, ιδίως όταν οι ίπποι έχουν να κινηθούν αρκετά χρόνια. Όταν όμως τα ινία παίρνει ένα μαγικό πλεγμένο χέρι, που ανήκει μάλιστα σε μια μουσική ιδιοφυία τότε τα πράγματα αλλάζουν. Οι Woven Hand για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά τις προσευχές των Catch The Soap Productions και Art In Haste που εισακούστηκαν.
Όταν οι 16 Horsepower μπήκαν στον πάγο το 2001, ο πολυπράγμων, αινιγματικός και πάντα ανήσυχος David Eugene Edwards προχώρησε στη δημιουργία ενός δεύτερου προσωπικού εκφραστικού οχήματος το οποίο θα ωθούσαν οι ίδιες κινητήριες δυνάμεις που ανάδειξαν τους 16 Horsepower σε ένα από τα πιο σπουδαία alternative συγκροτήματα των τελευταίων 2 δεκαετιών. Δημιούργησε τους Woven Hand, το σχήμα που έμελλε να γίνει η συνέχεια των τελευταίων και να θεωρούνται, και όχι άδικα μετά την προσχώρηση του Pascal Humbert - ιδρυτικού και επί χρόνια μπασίστα των 16 Horsepower - η διάδοχη κατάσταση. Οι Woven Hand ΕΙΝΑΙ οι διάδοχοι των 16 Horsepower και τρέφονται με τις ίδιες εμμονές του ανθρώπου που τους δημιούργησε: θρησκευτικές αναζητήσεις στην εξαιρετική στιχουργική του, μεταλλαγμένο gospel, πεντάμορφη folk, αφοπλιστικής γοητείας country rock, post rock σκοτεινές μελωδίες που συναρπάζουν και θεατρικό ταπεραμέντο ισάξιο σχεδόν του Nick Cave στη βάση των συνθέσεων. Συνθέσεις που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν παρουσιαστεί και από καλλιτέχνες που η διαφορετικοτήτα τους τρομάζει, Johnny Cash, Joy Division, Ennio Morricone, όλοι τους θα μπορούσαν να κρύβονται πίσω από αυτές.
Από το 2002, έχουν κυκλοφορήσει: Το ομώνυμο ντεμπούτο που καθήλωσε Woven Hand (2002), το Blush Music (2003) soundtrack για το κινηματογραφικό, χορευτικό performance του πασίγνωστου χορογράφου/ σκηνοθέτη Wim Vandekeybus, τα εκπληκτικά Consider the Birds (2004), Mosaic (2006) και Puur (2006) και το τελευταίο άλμπουμ Ten Stones (2008) που αναγκάζει τους απανταχού λάτρεις της σπουδαίας παρέας πλέον των Woven Hand, να αδημονεί για την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ που ετοιμάζεται για το 2010.
Λίγο πριν τους υποδεχθούμε στο An Club, την ατμόσφαιρα αναλαμβάνουν να ζεστάνουν οι Tango With Lions. Μία μεταβαλλόμενη κολεκτίβα γύρω από την Kat, που ξεκίνησε το 2006 και έκτοτε σαγήνεψε κοινό και συντάκτες με folk ήχους, πλασμένους από κιθάρες, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κλαρινέτο, φυσαρμόνικα κ.α.
Μαζί τους στη σκηνή του Block33 θα βρεθεί ένα συγκρότημα καλών φίλων πάνω από όλα, οι The Aleph. Σχηματίστηκαν στην Θεσσαλονίκη καποια στιγμή το 2002 και πήραν το όνομά τους από μια μικρή ιστορία του Αργεντίνου συγγραφέα J.L.Borges. Οι επιρροές τους είναι προφανείς.
Εισιτήρια προπωλούνται στα εξής σημεία:
ΑΘΗΝΑ: METROPOLIS (Κεντρικό Πανεπιστημίου 54 Αθήνα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Περιστέρι, Πειραιά) TICKETHOUSE (Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), RHYTHM RECORDS (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια).
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: METROPOLIS (Τσιμισκή 33), MUSICLAND/TICKETHOUSE (Μητροπόλεως 102),
WOVEN HAND VIDEO: http://www.dailymotion.com/video/x696k5_woven-hand-truly-golden-live_music
WOVEN HAND MYSPACE: www.myspace.com/wovenhand
Drumsick
31-10-2009, 13:25
Λοιπόν, εγώ θα ψωνίσω εισιτήριο απο το νετ πάλι.
Μη τυχόν και δε μου το αλλάξουν με κανονικό στην εισοδο ε.
Pinatero
31-10-2009, 15:48
απο τα πιο αναμενομενα lives!
http://www.apologitis.com/gr/ancient/eik/pan-aiga.jpg
10-11-2009, 13:57
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/37562387/Woven+Hand+usa++opening+act+TBA++An+Club+SLABSwovenhand271109sml.jpg
Pinatero
10-11-2009, 14:23
χαχαχ τι ξινισμενη φατσα του βαλαν να χει στην φωτο
Zoonchild
10-11-2009, 15:05
βτγ, στην θεσ/νικη παιζουν 3 τιμες για εισητηρια, ε
ηλεκτρονικη προπωληση: 15ε
προπωληση: 20ε
ταμειο: 25ε
πινατερε, πηρατε εσεις?
hunted by a Freak
10-11-2009, 22:59
yparxei elpida na vroume akoma tickets?
Υπάρχει, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα :P
Amnesiac.
11-11-2009, 01:00
Τα εισιτήρια των 20 ευρώ πρέπει οπωσδήποτε να είναι ηλεκτρονικά; Δε μπορούμε να έρθουμε από το ΜΑΓΑΖΙ να τα παραλάβουμε δηλαδή;
Έκλεισα, ΠΟΛΛΑ πινκς στη CTS :)
Art In Haste
13-11-2009, 19:35
http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/SLABS-wovenhand281109thes-final.jpg
Neuroscar
13-11-2009, 20:49
Αγορασα μολις ηλεκτρονικο εισητηριο.
Θελω κανονικο ομως..
Θα μου το αλλαξετε στην εισοδο κ.κ αρτ ιν χειστ?
Art In Haste
13-11-2009, 21:09
Ε θα κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα σε βολέψουμε!!!! Όλα τα ηλεκτρονικά ανταλάσσονται με κανονικά στην είσοδο, και είναι και ωραίο κιόλας :-)
Pinatero
13-11-2009, 21:32
τι ακριβως χρειαζεται να πω για να κανω στην τραπεζα εναν τετοιο λογαριασμο, γιατι 5 ευρω ειναι αυτα (βαλε και τ'αλλα live) και θα ξερανω πορτοφολια μεχρι τον Απριλη??
paypal λεω, χρεωστικη, βιζα, μουνα τι?
Art In Haste
13-11-2009, 21:42
Μια χρεωστική βίζα για χρήση στο paypal είναι αρκετή!
Pinatero
13-11-2009, 21:47
:-) θα το παω και ετσι στην τραπεζα
- Καλημερα, τι θα θελατε?
- Μια χρεωστική βίζα για χρήση στο paypal είναι αρκετή για σημερα!
antimusic
13-11-2009, 21:50
έχω βγάλει μια τέτοια prepaid τράπεζας κύπρου, τη ζητάς και βγαίνει επιτόπου και την χρησιμοποιείς όπου θες.
Neuroscar
13-11-2009, 21:52
alpha bank 1|2|3 visa electron.
And you are free.
Art in haste εισαι πολυ ομορφο αγορι ^^
πινατερο νομίζω μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με μια απλή χρεωστική, ανάληψης πως το λένε
που πλέον οι περισσότερες είναι και βιζα ελεκτρον!
απλά θα πρέπει να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο paypal, that's all!
δεν μπορεί να μην έχεις κάρτα ανάληψης!; λέει πάνω για δες =P
έχω κάπου λάθος όμορφα αγόρια;
κι εμεις που λησμονησαμε τον κωδικο για αναληψεις τι κανομε τα ντουρντουβακια?
Ζητάτε νέο από την τράπεζα ντε!
Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το paypal!
Δεν δίνεις ποτέ κωδικό, pin, της κάρτας ανάληψης, σε κανέναν,πουθενά,νεβερ!
Το paypal σου ζητάει μόνο τον αριθμό πάνω στην κάρτα και έναν άλλο τριψήφιο πίσω νομίζω.
Και προσοχή αν έρθει ποτέ mail από το paypal και σας ζητάει στοιχεία και λέει "Dear user"
δεν απαντάτε! Μόνο όταν υπάρχει το όνομά σας!
Neuroscar
14-11-2009, 05:29
Για την ενεργοποιηση του πειπαλ συγκεκριμενα πληρωνεις 0.50-1.50 ευρω.
Αν (και λεω αν γιατι η αλφα το κανει..ξερω καποιες που δε το κανουν) η τραπεζα σου στελνει αναλυτικο λογαριασμο καθε φορα που κανεις μια συναλλαγη θα φανει ως πειπαλ ταδε και σου δινει πισω το 0.50-1.50 ευρω που πληρωσες κανοντας ταυτοχρονα βεριφικεισον με τον 3ψηφιο κωδικο που συνοδευει τη συγκεκριμενη συναλλαγη στο χαρτι-αποδειξη..
Μεχρι να γινει αυτο, συναλλαγες μεσω πειπαλ γινονται κανονικα αλλα δε θεωρεισαι βεριφαιντ.
Αυτα..
Οποτε τζορτζ βρες μια τραπεζα που για καθε συναλλαγη στελνει χαρτι/φακελο στο σπιτι, σου βγαζει καρτα η οποια ΕΙΝΑΙ βιζα, μπορεις να κανεις καταθεση στο ΑΤΜ οποιαδηποτε ωρα της μερας θελησεις (επισης πολυ βασικο, φιλη μπορει να βαλει φραγκα στην καρτα μονο πρωινες ωρες, νομιζω στην κυπρου) και δε θελει αρχικο (συνηθως 200 ευρω) ποσο καταθεσης για την εναρξη του λογαριασμου.
Pinatero
14-11-2009, 15:56
σας ευχαριστω λατρειες!
Και η Πειραιώς δεν θέλει ελάχιστο ποσό κατάθεσης για έναρξη λογαριασμού, βγάζει σίγουρα χρεωστική visa electron, σε ενημερώνει με email κάθε φορά που γίνεται μια συναλλαγή στον λογαριασμό σου (δωρεάν) ή και με sms (με μια μικρή χρέωση).
Μην ξεχάσεις σε οποιαδήποτε τράπεζα να ζητήσεις να σου δώσουν έναν 4ψήφιο αριθμό για συναλλαγές μέσω Paypal είτε όταν είσαι εκεί είτε τηλεφωνικά.
Drumsick
15-11-2009, 08:12
Δε θέλω να γίνομαι κομπλεξική αλλά περιμένω ακόμα απάντηση σε αυτό (απάντησε δλδ ο σαλονικιός, αλλά εδω δεν είναι σαλονίκη!)
Λοιπόν, εγώ θα ψωνίσω εισιτήριο απο το νετ πάλι.
Μη τυχόν και δε μου το αλλάξουν με κανονικό στην εισοδο ε.
Έχω χάσει ήδη δυο εισιτήρια με την ιντερνετική βλακεία και δεν ψήθηκα να χάσω κι άλλο. Είμαι συλλέκτης γαμώτο!
Πείτε μου αν είναι να πάω να σκάσω τα 25.
(Γιάννη με εκείνο το asian dub τι έγινε?? :twisted: )
πφφφ σταμάτα θα σε φτιακσω εγώ για ολα =P
Shrinebuilder
17-11-2009, 00:03
πφφφ σταμάτα θα σε φτιακσω εγώ για ολα =P
Ναι αλλά όλοι θέλουμε εισιτηριάκι, σε όλους να δώσετε.
οκ, με προτεραιότητα στους ερ χρήστες όμως ;P
μπιζαριος
17-11-2009, 16:53
θελω και εγω.
Art In Haste
19-11-2009, 11:16
Την συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι Accra Minoa www.myspace.com/accraminoa
Τα φτηνά ιντερνετικά εισιτήρια τελειώνουν, http://wovenhandthes.eventbrite.com
Neuroscar
24-11-2009, 03:43
Εεεεεεε αλλεεεεε αλλεεεεε λουγιαααααα
Καβλες
Zoonchild
24-11-2009, 09:51
ετσι σε θελω, να μετρας μερες....:P
με εισητηρια ειστε κομπλε εσεις οι κομοτηναιοι?
Neuroscar
24-11-2009, 15:17
Τοντορακις συμμετεχεις στη διοργανωση ρε??
Απο εισητηρια ναι, ολα οκ, κλεισαμε 2-3 (φθηνα) εμεις που ερχομαστε οι αλλοι στην εισοδο.
Art In Haste
25-11-2009, 11:13
Συνέντευξη και άλλα καλά σε www.soundmag.gr και www.mic.gr. Την ίδια συνέντευξη θα βρείτε και σε άλλα webzine. Η συνέντευξη κλείστηκε με αφορμή τις εμφανίσεις των Woven Hand στην Ελλάδα και παραχωρήθηκε και σε άλλα sites του ελληνικού κυβερνοχώρου, που έδωσαν και τη δική τους ερώτηση στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε μαζί του.
Την Τετάρτη 25/11, από τα μεσάνυχτα μέχρι όσο αντέξουν... η Μέμα Μπινοπούλου και ο Απόστολος Βαρνάς (έγκριτη σκοτεινή μουσικολόγος και διακεκριμένος new wave προπαγανδιστής αντίστοιχα) προετοιμάζουν τους "πιστούς" από την διαδικτυακή συχνότητα του www.offradio.gr , επιλέγουν, θυμούνται, θυμώνουν, δέχονται παρεμβάσεις ακροατών και προσφέρουν το αντίδωρο εισόδου στη συναυλία σε κάποιους εξ αυτών.
nothingman
25-11-2009, 12:39
αμνήζιακ φίλος, εσύ θα σταθείς στο ύψος σου ή θα κάνουμε ΠΑΛΙ λόγο για εξωφρενικό κοτισμό;
(πες γιατί δεν έχω παρέα και φίλους και τέτοια και όλοι λείπουν ή είναι άφραγκοι ή έχουν κανονίσει ή στην πραγματικότητα δε με θέλουν και ντρέπονται να μου το πουν, αυτό είναι, δε με θέλουν, εσύ με θες αμνήζιακ παρέα; εγώ σε θέλω)
Amnesiac.
25-11-2009, 16:09
Κοίτα, αν ρε παιδί μου θες οπωσδήποτε να πας και δεν έχεις κανέναν άλλο που να θέλει να έρθει μαζί σου, έλα με μένα τι να σου πω. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Αλλά ξανατσέκαρε τους γνωστούς σου πρώτα, στάνταρ όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί.
μπιζαριος
25-11-2009, 16:28
πως κανετε ετσι ρε, στην τελικη σου κανουμε εμεις παρεα δε χρειαζεται να παρακαλας τον αμνιζιακ :P
Pinatero
25-11-2009, 16:41
Για να μπορέσω να καταλάβω και να συνειδητοποιήσω τα καλά πράγματα θα πρέπει να γνωρίζω τα πιο σκοτεινά που έχω μέσα μου. Όσο περισσότερο καταλαβαίνω τη σχέση μου με το Θεό και όσο περισσότερο βλέπω από εκείνον, τόσο περισσότερο σκοτάδι βλέπω μέσα μου. Βλέπω δηλαδή που δεν είναι. Αυτό που προσπαθεί η μουσική να κάνει είναι να δείξει πως είναι πραγματικά ο άνθρωπος με όλη την ειλικρίνεια και δεν είναι και καμία όμορφη εικόνα. Αυτή είναι η ομορφιά του Χριστού και γιατί θυσιάστηκε για εμάς, πετυχαίνοντας να αποκαταστήσει τη σχέση μας με το Θεό. Κι έτσι εμείς κάνουμε ό,τι θέλουμε και μας κατεβαίνει στο κεφάλι και γι'αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.
HEY SATAN YOU ROCK!! :maikl:
KoiliaSamprela
25-11-2009, 17:06
αμνήζιακ φίλος, εσύ θα σταθείς στο ύψος σου ή θα κάνουμε ΠΑΛΙ λόγο για εξωφρενικό κοτισμό;
(πες γιατί δεν έχω παρέα και φίλους και τέτοια και όλοι λείπουν ή είναι άφραγκοι ή έχουν κανονίσει ή στην πραγματικότητα δε με θέλουν και ντρέπονται να μου το πουν, αυτό είναι, δε με θέλουν, εσύ με θες αμνήζιακ παρέα; εγώ σε θέλω)
θα σε πάω εγώ παλικάρι μου , θα περάσουμε έξοχα , και θα γουστάρεις και θέα κσερογο
Amneziak θα είμαστε ολοι μια οικογένεια οπότε μην άγχεσαι :)
επίσης, τα ιντερνετικά 20αρια τελειώνουν. Όποιος δεν εχει σπεύσει ακόμα ας το κάνει πολυ πολυ σύντομα. Μιλάμε για μονοψήφιους αριθμούς. κ για να μη ξεχνιώμαστε: ΔΕΝ θα πάρετε κανονικό εισιτήριο στη πόρτα :P
http://wovenhandath.eventbrite.com/
μπιζαριος
25-11-2009, 22:17
γεια σου Κονταν.
Art In Haste
26-11-2009, 02:04
Οι Θεσσαλονικεζοι θα παρετε κανονικό εισιτήριο στας πορτας!
Shrinebuilder
26-11-2009, 15:20
Τσατσιά!
LokiTricksterGod
26-11-2009, 15:33
I will you no grief no to see you fall
Once had a mind to I'm done with that
I'M DONE WITH THAT
I MEAN YOU NO HARM AT ALL
πάμε μωρή έντουαρντς. αχ.
Art In Haste
26-11-2009, 23:15
Τα εισιτήρια προπώλησης στα δισκάδικα της Θεσσαλονίκης τελειώνουν. Έχουν μείνει κάτι λίγα σε Μετρόπολις, Στερεοντισκ, Λωτό. Στο Tickethouse/Musicland τελειώσανε. Επίσης έχουν μείνει λίγα στο ίντερνετ. Στην πόρτα θα υπάρχουν όπως πάντα.
metamelia3
27-11-2009, 11:02
ερώτηση: θα εχει εισιτηρια σημερα στο ταμειο;
Art In Haste
27-11-2009, 11:47
Στο ταμείο του Block33?
μπιζαριος
27-11-2009, 11:47
Αθηνα ντε :)
metamelia3
27-11-2009, 12:03
και δευτερη βασικη ερωτηση: καπνιζουμε στο αν;
Drumsick
27-11-2009, 12:06
Και εισιτήρια θα έχει και καπνίζουμε.
Μην το σκέφτεσαι και έλα να σε δούμε μωρή πουτάνα!
metamelia3
27-11-2009, 12:09
εχω εξαφανιστει, ε; =/
περναω τον καιρο μου ψιλοεσωκλειστος τους τελευταιους μηνες ειναι η αληθεια
Drumsick
27-11-2009, 12:13
Ασε τις δικαιολογίες και να είσαι έξω απο το αν στις 9.
regularpaul
27-11-2009, 12:50
γιατί 9 καλέ? ετσι νωρις θα αρχισει?
πειτε τα σαπουνακια, μπας κ ξεκουραστουμε καμια ωριτσα παραπανω :eek:
εισιτήρια θα έχει στο ταμείο, αλλα δε ξέρω για πόσο...
επίσης όσο ποιο νωρίς έρθετε τοσο καλύτερα θα βλέπετε. αυτο ακριβώς. τπτ αλλο.
:)
Drumsick
27-11-2009, 13:36
Σας ικετεύω, κάποιος να μου φέρει μια καλή κόπια του αγγλικού office..
Kingdom Gone
27-11-2009, 13:58
ο σωστός troller εδώ θα πήγαινε ένα dvd με την σειρά.
Amnesiac.
27-11-2009, 16:16
Kontan δε μου αρέσει να σφάζω άτομα που εκτιμώ, γι'αυτό φρόντισε να υπάρχει ένα εισιτήριο όταν έρθω. Σιντάκια/βινυλιάκια/τισερτάκια θα κουβαλάνε οι Woven Hand;
Α, κράτα κι ένα για τον τιποτάνθρωπο όταν αποφασίσει να έρθει, αν και δε του αξίζει.
μπιζαριος
27-11-2009, 17:37
απολογουμαι απο τωρα αν ενοχλησω κανεναν σημερα με την προσπαθεια μου να φωτογραφισω το event απλα θα ειναι τιγκα στον κοσμο. :fear:
συγχωρεστε με.
ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΙΑ, ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΩ. :pink:
Pinatero
27-11-2009, 17:38
gXq4JxUZyB4
σε αυτο stagediving! να πω κανα playlist απο προσφατα live εχουμε?
Neuroscar
27-11-2009, 18:14
1. White Bird
2. Kicking Bird
3. Deerskin Doll
4. The Beautiful Axe
5. Tin Finger
6. Kingdom of Ice
7. Your Russia (Without Hands)
8. The Speaking Hands
9. Whistling Girl
10. Winter Shaker (isws to kalytero kommati tous lew egw twra)
11. Horse Head (16hp)
12. 24 Hours (Joy Division)
Δε ξερω κατα ποσο θα ισχυσει, ειναι ομως απο φετος.
Shrinebuilder
27-11-2009, 18:15
απολογουμαι απο τωρα αν ενοχλησω κανεναν σημερα με την προσπαθεια μου να φωτογραφισω το event απλα θα ειναι τιγκα στον κοσμο. :fear:
συγχωρεστε με.
ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΙΑ, ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΩ. :pink:
δίνεις το τικετάκι σου, γιατί φάγαμε άκυρο εμείς του eventbrite? θα ρθω να σου πω ΓΕΙΑ άμα είναι.
Drumsick
27-11-2009, 18:18
1. White Bird
2. Kicking Bird
3. Deerskin Doll
4. The Beautiful Axe
5. Tin Finger
6. Kingdom of Ice
8. The Speaking Hands
9. Whistling Girl
11. Horse Head (16hp)
Αμα δεν παίξουν blury eyed beauty και arrowhead τους γαμιέται η μάνα.
Pinatero
27-11-2009, 18:20
1. White Bird
2. Kicking Bird
3. Deerskin Doll
4. The Beautiful Axe
5. Tin Finger
6. Kingdom of Ice
8. The Speaking Hands
9. Whistling Girl
11. Horse Head (16hp)
Αμα δεν παίξουν blury eyed beauty και arrowhead τους γαμιέται η Παναγία.
fixed!
καλα κι εγω θελω αλλα κι αλλα, αλλα λιγα με φαινονται τα 12κομματια! να παιξουν 33 σαν τα χρονια του Χριστου!
οι Αθηναιοι πειτε αν θα εχουν σημερα μερτζ, σετλιστς, γκο γκο γκερλς!
Art In Haste
27-11-2009, 18:28
Θα σου πουν οι Θεσσαλονικέζοι που τα μάθαμε...Μπλουζάκια και σιντιά θα έχει, μη τα πάρετε όλα, αφήστε και για τους δικούς μας εδώ!
Shrinebuilder
27-11-2009, 18:31
Ώπα, αρτ, βινύλια θα'χει? Να πάρω χρήμα μαζί?
Art In Haste
27-11-2009, 20:34
Τελευταία εισιτήρια προπώλησης για Θεσσαλονίκη σε Στερεοντισκ και Λωτό. Και λίγα στο ίντερνετ. Όσα περισέψουν, και αν, θα βρίσκονται στο Μετρόπολις από το μεσημέρι και μετά.
27-11-2009, 21:02
Blue Pail Fever και Arrowhead, ναι. Τ' ακούω τώρα. Σε 20 λεπτά την έκανα.
last minute info: παρ'ότι ακούγεται, ΔΕΝ είναι sold out (ακόμα) - υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο.
Drumsick
28-11-2009, 04:18
Αμα δεν παίξουν blury eyed beauty και arrowhead τους γαμιέται η μάνα.
Τους γαμιέται τελικά :(
(αλλά τους αγαπάμε)
Art In Haste
28-11-2009, 15:48
Εισιτήρια για Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν κανονικά στην είσοδο.