View Full Version : [TV] Love Bites
εκπομπή στον Ant1 (http://www.antenna.gr/lovebites/Description.aspx) που ΧΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΚΑΥΤΟ, ΒΑΡΥ, TRUEMΕTALLΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
παρακολουθώ το επισόδιο 16 αυτή τη στιγμή, με ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ οικοδεσπότη ο οποίος είναι Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ
περιμένετε να φτάσετε στο σημείο με ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΖΕΛΕ, ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ
nikolasfluxus
22-09-2009, 14:59
και:moutza:
Live_by_honour
24-09-2009, 08:46
Theikh parakmi me ta ligmena atoma apo reality paixnidia typou xfactor klp.
Aytoi einai oi neoellines...
Tispanagias tamatia
24-09-2009, 11:38
Κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου έναν τύπο που είχε αφίσα φέηθ νο μορ στο σπίτι του. Κατά τα άλλα τραγικός.
Κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου έναν τύπο που είχε αφίσα φέηθ νο μορ στο σπίτι του.Τραγικός.
:thumbsup:
irreligious
26-09-2009, 14:31
τραγικότατος φλώρος χορτοφάγος μούσιας χίπις με αφίσες στο σπίτι από γκόργκοροθ μέχρι μωρά στη φωτιά και ανώριμους.
σαϊκεντέλικ πανιά στο σπίτι για διακόσμηση και άλλες παρόμοιες αηδίες.
πάτος απίστευτος η εκπομπή(έχω δει κανά δυο επεισόδια πάντως 8-)) αλλά έχουν περάσει και μερικά ωραιότατα τσουλιά.
Roswell47
28-09-2009, 20:00
το σημερινό σκατά επεισόδιο που το είδα τυχαία, αλλά η γκόμενα βλεπόταν κ ήταν πολύ σκυλί. Τον φουκαρά που της μαγείρεψε τον λυπήθηκα
loipon h ekpompi auti einai apta kalitera pramata pou exei na epideiksei o sigxronos ellinikos politismos.
apla deite to xtesino epeisodio (24/2) http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebites . aporw pragmatika ti atoma pane ekei, me poio skeptiko kai an kanoun auta pou kanoun epitides. ta sevi mou pantws.
isws 8a prepei na ginei ki ena 8rent an 8a pigainate se reality, ti eidous kai me poies proypo8eseis alla bariemai tora.
MaX Payne
25-02-2010, 15:56
μα ποσο μαλακες υπαρχουνε
θεικη εκπομπη
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=_b_b_i7ke_dmlf_y%3d
~ladykiller~
25-02-2010, 16:29
το lovebites ειναι η όαση της τηλεόρασης, τι να λέμε!?!
regularpaul
25-02-2010, 19:59
με κολλήσατε παλιόπαιδα και κάθησα και το δα μετά απο καιρό
στο μεταξύ ο τύπος δεν είναι ίδιος με τον
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/83/l_eae76212283a465890c6019c88ce748c.jpg
Mitsmann
25-02-2010, 20:09
ας κανει καποιος ενα ρηβιου του τι ακριβως γινεται, και για μας που δε βλεπουμε αρχιδιες.
stam and the witches
26-02-2010, 05:06
Σήμερα ο καλεσμένος (ο οποίος έχει μαλλί my hair is a bird) πήγε σε σπίτι γκόμενας, που δήλωσε ότι το (ένα και μοναδικό) χόμπυ της είναι τα μπουζούκια, και ζήτησε να πάει τουαλέτα για να χέσει. Μεγάλη εκπομπή, νόμιζα ότι έβλεπα κινηματογραφική μεταφορά του Κωστάκη Ανάν.
Η γκόμενα της Δευτέρας πάντως είναι πανέμορφη - αύριο στον τελικό θα εμπεδώσουμε.
Η γκόμενα της Δευτέρας πάντως είναι πανέμορφη
+1000
και ζήτησε να πάει τουαλέτα για να χέσει.
Το κανει σε καθε γκομενα εντωμεταξυ.
funishment
26-02-2010, 17:17
ο τύπος δεν είναι ίδιος με τον
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/83/l_eae76212283a465890c6019c88ce748c.jpg
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAH
Όχι, για κανένα λόγο. Ακριβώς όπως το είπες.
On topik, είναι ένας μικρός θεός πραγματικά. Καλό το αυγό, αλλά έφυγε πρόωρα.
Στη 2η τη μελαχρινή δε πήγε για χέσιμο. Ο τύπος απλά δε προσποιείται.
Amnesiac.
27-02-2010, 13:05
Είναι έπος αυτή η εκπομπή τελικά. Ο τύπος που βάλατε αν και εντελώς δήθεν (κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος) είναι ένας μικρός θεός.
Είδα και ένα άλλο επεισόδιο με έναν τέρμα λαϊκό τύπο και μια τύπισσα που έχει ξενερώσει εντελώς και ψάχνει και τη ντουλάπα του και βρίσκει κάτι ερωτικά βοηθήματα :dfinger:
Περιέχει και το διάλογο:
- Είσαι ρατσιστής με τους αλλοδαπούς;
- Όχι, εσύ είσαι αλλοδαπή;
- Όχι.
- Έχεις μήπως αδερφό αλλοδαπό;
.
rat_poison
27-02-2010, 13:05
Αυτά τα σχολιάκια αυτηνής, ποιος τα γράφει; Μπρρρρρρρ, γιατί μας το κάνετε αυτό;!;!;!
Είναι έπος αυτή η εκπομπή τελικά. Ο τύπος που βάλατε αν και εντελώς δήθεν (κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος) είναι ένας μικρός θεός.
Είδα και ένα άλλο επεισόδιο με έναν τέρμα λαϊκό τύπο και μια τύπισσα που έχει ξενερώσει εντελώς και ψάχνει και τη ντουλάπα του και βρίσκει κάτι ερωτικά βοηθήματα :dfinger:
Περιέχει και το διάλογο:
- Είσαι ρατσιστής με τους αλλοδαπούς;
- Όχι, εσύ είσαι αλλοδαπή;
- Όχι.
- Έχεις μήπως αδερφό αλλοδαπό;
.
Από τα καλύτερα που'χω δει ποτέ. Η τύπισσα τίγκα ξενερωμένη, ο άλλος να της διαβάζει κάτι ποιήματα κτλ. Ο τύπος απλά έβγαλε τον χειρότερό του εαυτό και πραγματικά δε παλευόταν.
χααχαχχααχ θεικο επεισοδιο ,βασικα η γκομενα ειχε τρελους βυζαρους
επισης γαμουσαν και τα επεισοδια που ηταν με μια φαλαινα και συνεχεια εβγαζε απο κατω μηνυμα οταν μιλουσε η χοντρη " η ταδε ηταν ΕΚΑΤΟΝΟΓΔΟΝΤΑ ΚΙΛΑ "
Kaserinos
02-03-2010, 18:25
Μεγάλη εκπομπή, νόμιζα ότι έβλεπα κινηματογραφική μεταφορά του Κωστάκη Ανάν.
Παντου κρυβεται ο Αναν...Εχοντας διαβασει, ηδονιζομαι με τετοια εκπομπακια να'ουμ...
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=_t45_u_z_u_z_esuk%3d
Σχολιάστε.
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=%2f_lfd_wa_i4f_d_e%3d
koitaxte poia dialekse o psyxopa8is
green_machine
21-03-2010, 01:59
\m/
~ladykiller~
21-03-2010, 03:33
ρε, αφου του είπε πως είναι παρθένα.
μπορεί να γούσταρε
den to lew toso gia to poso xalia einai auti pou dialekse oso gia tin iperoxi serva tou 6ou leptou
aisxous
~ladykiller~
21-03-2010, 03:52
καλά ναι, η σέρβα ήταν όλα τα λεφτά.
κ ας ήταν στο ραντεβού με ένα κομπινεζόν κ νόμιζα πως γύρισαν τα 90's
Kaserinos
21-03-2010, 04:38
Για τα βυζομπαλά της τη διάλεξε..
Συν οτι του χτύπησε ευαισθητη χορδη, οταν του ειπε οτι πεθανε ο πατερας της τον Δεκεμβρη.
Συμφωνω οτι Η σερβα Ηταν εκτος εποχης εντελως, σαν κατι κοκκινομαλλες με τριχωτα (μελαχροινα) μουνια που βλεπω σε κατι ξεμπαρκες τσοντες και σιχαινομαι...
freak brother
23-03-2010, 01:06
η σερβα ηταν λιγο βινταζ αλλα ηταν ωραιο κομματι ..
ο καθε ΣΟΒΑΡΟΣ αντρας θα διαλεγε την βυζαρου
Kaserinos
23-03-2010, 16:04
Με λιιιιγο καλύτερη μάπα ίσως...Αλλά έτσι, όχι...Λυπάμαι.
Φαινοταν οτι θα τη διαλεξει. Τον εκανε να νιωθει χρησιμος, τον θαυμαζε και ενιωθε αυτος ο ωραιος, συν το οτι they both love Karditsa.
Kaserinos
23-03-2010, 17:47
Ακριβώς.
Kaserinos
23-03-2010, 17:51
Συν οτι ειχε βυζάρες, συν του οτι του βγήκε η συμπόνοια γιατί όπως είπα και πρωτύτερα ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ.
E, ναι, του εβγαζε κατι πιο ευαλωτο και ανθρωπινο σε σχεση με τις αλλες. Η Σερβα αν και ομορφη κοπελα-τιγκα ομως μπαλκαν μπαναλιτε δυστυχως-ειχε εναν αερα απεναντι του και πολυ σου πεφτω. Η πρωτη παντελως αδιαφορου και με την τελευταια υπο αλλες συνθηκες θα εκανε τρελο παρεακι μεχι να γινοταν stalker του. Ε, απο τις επιλογες που ειχε, μαλλον εκανε την πιο ταιριαστη σε αυτον.
Χάβοκ σταμάτα να σχολιάζεις σοβαρά το love bites. Είναι disturbing
αυτη που διαλεξε μοιαζει με τη βερα λαμπρου
Kaserinos
23-03-2010, 18:58
Αυτό είναι παλικάρι σήμερα. Η νωχελικότητα και η εξέλιξη της...
Υ.Γ.: Μου θυμίζει κάτι απο Cave...:?
~ladykiller~
23-03-2010, 19:02
πάρε πίσω το τελευταίο για τον cave, ούτε καν!
Kaserinos
23-03-2010, 19:26
Το' ξερα οτι θα τσίμπαγες. χαχα.
Tέσπα, τώρα που το βλέπω μου θυμίζει και έναν καθυστέρημενο φιλο μου που παιζει DOTA...
Ακόμα Cave, αλλα στο πιο κοντό, πιο νυσταλέ και αμούστακο..Σε κάλυψα?
ενταξει ρε πουστη μπορει να την συμπαθησε.. μπαζο αλλα κατα τα αλλα η πιο γλυκια ηταν.χαλαρωστε.
~ladykiller~
23-03-2010, 20:18
Ακόμα Cave, αλλα στο πιο κοντό, πιο νυσταλέ και αμούστακο..Σε κάλυψα?
άντε να έχει λίγο το πλατύ μέτωπο, αλλά τίποτ' άλλο.
τεσπα αρκετά ασχοληθήκαμε... βιώνει κ το δράμα του τώρα που κατσηκώθηκε ο μπαμπάς σπίτι κ δεν τον αφήνει να ακούει μουσική.
Kaserinos
23-03-2010, 22:54
Xαχα.. Ειναι και τρανσάς...Έπικ..Τρώει μια φρίκη ο πουρό-dad με τα bpm..
freak brother
24-03-2010, 00:14
η βερα εχει προστυχο φατσα.
αναφερομουν σε ποστ προηγουμενης σελιδα :P
Τώρα βλέπω τον προηγούμενο γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον που κοροίδευε συνέχεια τον συμπαθέστατο παλαίμαχο τρανσά. Δεν έχω δει χειρότερο ανθρώπινο ον
Kaserinos
24-03-2010, 00:52
Είσαι υπερβολικός ή μάλλον δεν είσαι αρκετά ψημένος στο σόου αυτό.
Υπάρχουν χαλαρά 20 γύλοι καλύτεροι απο αυτόν τον σαλιαμάγκουρα...
Edit : Τι τους θελω τους τονους, αφου τους βαζω οπου να'νι ρε πουστη 'μ.
αυτος ο παικτης μοιαζει με τον βερτη .
Kaserinos
24-03-2010, 00:59
Ο παίχτης που διάλεξε την βυζαρού, ΟΝΤΩΣ μοιάζει με τον Βερτη εκπληκτικα.
εχει και λιγο τζωρτζογλου.
Ναι ρε τον τρανσά είδα μόνο και βλέπω κι αυτό. Με χαλάει μόνο ότι μου τέλειωσε ο καπνός αλλιώς θα το πήγαινα ολονύκτιο. Είναι άρρωστα τέλειο
~ladykiller~
24-03-2010, 01:16
για κάτι τέτοια δεν παίρνουμε έναν καπνό, ένα πακέτο χαρτάκια κλπ.. κλπ..
~ladykiller~
24-03-2010, 01:21
έλα, μη μελαγχολείς θα σου δώσω από το αποθεματικό μου.
Δώσε μου καλύτερα τον τύπο που συζητάγατε εδώ και έχεζε σε όποια γκόμενα πήγαινε
-akous akoma saikenteli?
-...iparxei poly aposyntonismos mesa sto kefali...
ntaksei proskynw. stantar o pateras tou tou xei faei/kripsei ta koumpia.
funishment
24-03-2010, 15:49
Γλυκύτατος ο καμμένος.
Επίσης, τι σκατά παίζει με το δεσποινίς, ποιος είπε σε όλο τον κόσμο ότι είναι άκλιτο.
nikolasfluxus
24-03-2010, 15:53
προσκυνάμε τον Σκαλωμένο μέχρι εκεί που δεν πάει.
Μα κανείς δνε έχει να πει τίποτα για την Ασημένια από Σέρρες? Την είδα τη Δευτέρα και μου έφτιαξε τη μέρα
με τον χθεσινό πάντως, ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο, κόπηκε 2 φορές στη 2α. Γενικότερα πολύ γνωστή μούρη ο τύπος, έμφανιζόταν και σε τοπικές εκπομπές παλιότερα
~ladykiller~
31-03-2010, 11:39
Μα κανείς δνε έχει να πει τίποτα για την Ασημένια από Σέρρες? Την είδα τη Δευτέρα και μου έφτιαξε τη μέρα
κακογουστος!
κακογουστος!
ειρωνικά το είπα, και για τις ατάκες της προφανώς. Η αθλιότητα η ίδια είναι άσε που δεν είχε βάψει και τη ρίζα στο μαλλί φφσ. Οπότε μη με λες κακόγουστη!
~ladykiller~
31-03-2010, 16:12
ε καλά με το μπαρδόν μαδάμ...
την έχω δει λίγο στα πεταχτά κ δεν γνωρίζω τις ατάκες της, αλλά αν αξίζει τον κόπο να το βάλω σήμερα! :)
ε καλά με το μπαρδόν μαδάμ...
την έχω δει λίγο στα πεταχτά κ δεν γνωρίζω τις ατάκες της, αλλά αν αξίζει τον κόπο να το βάλω σήμερα! :)
ΕΜΕΤΑΚΟΣ
Kaserinos
31-03-2010, 21:54
7 δάχτυλα ρίζα και μιλάμε ακομα? ΘΡΑΣΕΡ, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ. (ξανά)
Ρε μαλάκες γιατί δεν σχολιάσατε Γιαγκόναν ακόμα;
Kaserinos
17-04-2010, 15:53
Γιαγκόναν κουρεμένος, μουσαντένιος και με τα γνώστα του τσαλιμάκια. Εμείς που το ξέρουμε, σιγα το νέο.
Θα' καψε αρκετους που τον βλέπανε για πρώτη φορα...Σιγά.
dwste ari8mo epeisodiou me giagkonan
Kaserinos
19-04-2010, 05:01
Υπόψιν, δεν ήταν παίχτης αλλα φίλος της γκόμενας. Guest-ιλίκι έκανε.. Εξακολουθείς να το θές?
Kaserinos
20-04-2010, 18:50
Βάλανε και λευχαίμικους αυτη την εβδομάδα σαν παίχτες?
Καλά τώρα έπιαξε επεισοδιάρα! Βικτώρια και Νίκος αχαχ thrasher πες αυτή σε ποιο κωλόμπαρο δουλεύει? χτες είπε πέρασε Τει marketing δλδ διοικηση επιχειρήσεων :facepalm:
και σήμερα είπε πέρασε Iek marketing rofl
Kaserinos
27-04-2010, 20:50
Πόσο χαλασμένη είναι αυτη η γκομενα ρε. Και ο βλάκας που το παιζε και ανετος..
Μεγάλο τσόλι, θα'χει γελιο. Τσεκαρετε υπεύθυνα...
freak brother
27-04-2010, 21:01
αυτη νταξει μεγαλη πατσαβουρα μπουρναζο καγκουρο γκομενα.. αλλα ο τυπος ακομα πιο σιχαμα.. και λιγο στρακι.
νταξει ακομα κι εγω πανω απο 30ευρακι δεν εσκαγα για την συγκεκριμενη
μπορει 40 επειδη ειναι 18χρονο αλλα με την προυποθεση οτι θα μου γλειψει οπωσδηποτε τ'αρΚιδια
~ladykiller~
28-04-2010, 14:19
μωρέ καλό το love bites αλλά πλέον έχουμε ανεβάσει επίπεδο με "μια νύφη για τον γιο μου"
Kaserinos
28-04-2010, 18:08
Ναι, εχει αποψε. Στο διαλειμμα του ημιτελικου, θα χαζεψουμε λιγο..Σαφως και ειναι οτι πιο γνησιο σε 'low-life reality' που εχει εμφανιστει..
~ladykiller~
28-04-2010, 18:19
κ γω τότε θα το δω... αμάν πια με αυτή την εκπομπη... συνελεύσεις/πρόβες/ημιτελικοί όλα τετάρτη πέφτουν.
έστω να πέσουμε πάνω στη μάνα από καβάλα
Kaserinos
28-04-2010, 19:16
Και την μανα απο Σπαρτη, με την ξανθια εκσκαφεα και την μελαχροινη σιδερομασελα για νυφες...
Και την μανα απο Σπαρτη, με την ξανθια εκσκαφεα και την μελαχροινη σιδερομασελα για νυφες...
...και τον γιό, οπαδό Νικ Κέηβ που θα έλεγε και ο θράσερ.
χαχαχαχαχα αυτη την βδομαδα εχει την :bananafuck: ΜΥΡΤΩ :bananafuck:
οι της θεσσαλονικης ξερουν τι παιζει 8)
regularpaul
10-05-2010, 20:58
εκει στον βορρα μηπως ειδατε της προηγουμενης βδομαδος?
τι επαιζε με τα 2 φιλαρακια που το βλεπαν μαζι και μπερδευαν διαρκως τα μπουτια τους?
freak brother
10-05-2010, 21:07
χαχαχαχαχα αυτη την βδομαδα εχει την :bananafuck: ΜΥΡΤΩ :bananafuck:
οι της θεσσαλονικης ξερουν τι παιζει 8)
δυνατο.
ειναι πολυ ζωοφιλη :p
Kaserinos
12-05-2010, 18:05
Για πείτε οι αποπάνω , τι παίζει με αυτη την Μυρτώ..?
τοιοιοιοιν
13-05-2010, 00:06
κ αθήνα ακουστά την έχουμε πάντως!
Kaserinos
13-05-2010, 00:28
Πες την ιστορία τότενες...
τοιοιοιοιν
13-05-2010, 00:40
δεν τολμω!:fear:
Μιληστε καποιος, για το θεο!!!:P
ο μπο πείτε γαμώ το ξεσταύρι σας.
Εν τω μεταξύ ο θέουλας, χαλβάς παοκτζής δεν παίζει να ισχύει σαν άτομο έτσι;
Kaserinos
13-05-2010, 18:47
ο μπο πείτε γαμώ το ξεσταύρι σας.
Εν τω μεταξύ ο θέουλας, χαλβάς παοκτζής δεν παίζει να ισχύει σαν άτομο έτσι;
Αν εννοείς τον σημερινό, ε ο τύπος είναι ο ορισμός του ΓΥΛΟΥ..!
Πως διαβάζει έτσι...ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ. Τελειόφοιτος μεταμεσονύχτιου δημοτικού.
http://www.youtube.com/watch?v=HZ9VaeQ467c&feature=related
:rofl::rofl:
Art In Haste
11-03-2015, 02:31
bump για να υπενθυμίσω πόσο θεική υπήρξε αυτή η σειρά!
Ο αντ1 τα αφαίρεσε από την σελίδα του λόγω πνευματικών δικαιωμάτων λέει. Δυστυχώς μόνο ελάχιστα επεισόδια διαθέσιμα στον εσύ σωλήνα...
Κυρία Μαριάννα
11-03-2015, 12:25
από τα καλύτερα της ελληνικής τηλεόρασης.
ΜΑΣ ΛΕΊΠΕΙΣ