PDA

View Full Version : Evergrey live @Λαρισα 21 Σεπτεμβριου

Tyler_Durden
22-09-2009, 12:14
Λίγα λόγια στα γρήγορα για το τι παίχτηκε χθες. Κόσμος: Περίπου 200 νοματαίοι (για χώρο 250 ατόμων μια χαρά ήταν) Support: Για τους InNoSense τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις σφιχτοδεμένη μπάντα, με ήχο και απόδοση τούμπανο.Έπαιξαν φωτοτυπική διασκευή το "Roll the fire" από Conception και ράγισαν τα πατώματα. Περιμένουμε το cd κάποια στιγμή (τον επόμενο αιώνα μάλλον :razz:). Οι Chaoswave που ακολούθησαν, έπαιζαν ένα περίεργο πράμα ανάμεσα σε Meshuggah και Lacuna Coil (!!!) και δεν μου έμεινε τίποτα μουσικά. Τους γούσταρα σαν άτομα όμως γιατί είναι απο τις λίγες μπάντες που έχω δει να χαίρονται τόσο πολύ πάνω στη σκηνή.Πήραν κι αυτοί χειροκρότημα και πήγαμε παρακάτω. Evergrey: Έπιασαν τρελή απόδοση, είχαν αξιοπρεπέστατο ήχο, και μου φάνηκαν ακόμη καλύτεροι απο το 2007 που μας είχαν ξανάρθει. Έπαιξαν κοντά στη 1,5 ώρα, και το setlist είχε αρκετές κομματάρες μέσα (βλέπε παρακάτω). Πολύ ευδιάθετοι κι αυτοί με τον Englund να κάνει αρκετές χαζομαρούλες - αστειάκια :razz: ως ενδεικτικό του κλίματος. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να τριτώσει η παρουσία τους στη Λάρσα.

setlist:
Fear
As I Lie Here Bleeding
Soaked
More Than Ever
She Speaks To The Dead
Watching The Skies
In Remebrance
Blinded
End of Your Days
The Masterplan
Still In The Water
Monday Morning Apocalypse
Words Mean Nothing (πιανάκι - φωνητικά μόνο)
I'm Sorry
-----------------
-----------------
When The Walls Go Down
Recreation Day
Broken Wings
A Touch Of Blessing

lebowski
22-09-2009, 12:25
Χμμμμμ
μονο εμενα και τους γυρω μου, μας φανηκε αθλιος και απαραδεκτος ο ηχος????
Μιλαμε για τρελη βαβουρα ομως....:-?

Tyler_Durden
22-09-2009, 12:29
δεν ξέρω ρε, εμεις μπροστά ακούγαμε τζέτ. να σου πώ, το drumstick που πέταξε ο άλλος, σε σένα έσκασε;;; Κάτι τέτοιο σαν να είδα :razz:

lebowski
22-09-2009, 12:59
να σου πώ, το drumstick που πέταξε ο άλλος, σε σένα έσκασε;;; Κάτι τέτοιο σαν να είδα :razz:

αχαχαχ
ναι ρε τον ακυρο.Παραλιγο θα μου'βγαζε το ματι:dfinger: