View Full Version : Majesty 2
Θα βγει! Βασικά βγαίνει ήδη κι όσοι είχαν παίξει το ορίτζιναλ ξέρουν τι σημαίνει αυτό.
http://www.majesty2.com/
http://happypenguin.org/images/Majesty.jpg
ρε μουνιά :):):)
χαλαρά από τα πιο υποτιμημένα παιχνίδια των 90s το πρώτο.
sabbattack
20-09-2009, 17:31
warcraft clone einai auto?
Καμία σχέση, πολύ περιληπτικά σαν medieval SimCity αλλά πολύ πιο γαμάτο.
SpiritCrusher
20-09-2009, 17:49
Βασικά βγαίνει ήδη κι όσοι είχαν παίξει το ορίτζιναλ ξέρουν τι σημαίνει αυτό.
Ναι, λογικά και οι 3 σας θα γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό.
Ον τόπικ το 1ο είχε πάρει καλά ριβιούς (ακόμα και στο PC Master ! από τον μπέλο ή πως τον έλεγαν) και είχε ωραία γραφικα για την εποχή του.
Phantom Duck
20-09-2009, 17:58
χαλαρά από τα πιο υποτιμημένα παιχνίδια των 90s το πρώτο.
ακόμα και για games γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ, δες πότε βγήκε γαμώ το θεό σου πριν γράψεις για την πανάγνωστη αποτυχημένη βλακεία σου.
29 Feb 2000. Το μετράω στα 90s γιατί ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αρχίδι γαμώ τη μάνα σου.
Υ.Γ.: Αν πραγματικά δεν καταλαβαίνεις γιατί το μετράω στα 90s είσαι πανίβλακας.
sabbattack
20-09-2009, 18:02
γιατί είσαι καθυστερημένος; γιατί μετράς με το εβραικό ημερολόγιο ΕΒΡΑΙΕ;
γελάω.
Η αλήθεια είναι ότι θα 'πρεπε να έχω γράψει "της εποχής του" όχι "των 90s". Αλλά τέλος πάντων είναι πολύ περισσότερο παιχνίδι των 90s παρά των 00s.
και τέλος πάντων άντε γαμηθείτε τι συζητάμε τώρα.
sabbattack
20-09-2009, 18:05
τι να συζητήσουμε δηλαδή; αποτυχημένα RTS που αρέσουν σε random άτομα; Να σας πω για το knights and merchants;
http://static1.filefront.com/images/iqtezozanf.jpg
γαμούσε, ήταν απίστευτα δύσκολο (ή εγώ δεν είμαι καλός RTS παίκτης) και γενικά 'σοπεδών' τα random majesty και οτιδήποτε
Phantom Duck
20-09-2009, 18:07
όχι, το μετράς γιατί είσαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ κι απόδειξη ότι εδώ γράφεις για κάποια "παιχνιδάρα" ΜΑΤΖΕΣΤΥ, στο άλλο παραπονιέσαι για κάτι στα γραφικά του προ, μετά λες ότι δεν έχει καλό online multi στην εποχή της dsl, και έχω βάσιμες υποψίες ότι η μόνη σου σοβαρή εμπειρία είναι το wow. stfu.
Είσαι καταιγιστικά πανηλίθιος. Οι υποδομές και οι servers της Konami για το online του Pro όλες τις προηγούμενες χρονιές δημιουργούσαν ανυπόφορες συνθήκες, κάτι που δεν έχει καθόλου να κάνει με "την εποχή της DSL", στοίχημα ότι δεν είχες παίξει ποτέ. Επίσης δεν αναφέρθηκα στα γραφικά, για το animation είπα.
Γενικώς είσαι βλάκας.
edit: "αποτυχημένο" RTS, right. 8.8 στο gamespot ε.
τι να συζητήσουμε δηλαδή; αποτυχημένα RTS που αρέσουν σε random άτομα; Να σας πω για το knights and merchants;
http://static1.filefront.com/images/iqtezozanf.jpg
γαμούσε, ήταν απίστευτα δύσκολο (ή εγώ δεν είμαι καλός RTS παίκτης) και γενικά 'σοπεδών' τα random majesty και οτιδήποτε
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
Moυ το ειχανε κανει δωρο στα γενεθλια μου,αλλα επειδη οντως ηταν απιστευτο τσιμπουκι δεν μπορεσα να το λατρεψω οσο θα ηθελα.
Επισης,μεγαλο κολλημα ηταν το Settlers II οπως και το Knights of the realm(Το ΙΙ αν θυμαμαι καλα).
Phantom Duck
20-09-2009, 18:26
Γενικώς είσαι βλάκας.
edit: "αποτυχημένο" RTS, right. 8.8 στο gamespot ε.
ΨΨΨΨΨΨ
SpiritCrusher
20-09-2009, 18:28
Μάλλον το εννοούσε εμπορικά μιας και υπάρχουν αρκετά καλά RTS's (!) που πουλήσανε λιγότερο από πατάτες Νευροκοπίου σε πάγκο στο 228ο χιλιόμετρο Εθνικής, Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Το παράδειγμα του Σάμπαβλαξ είναι αρκετά καλό θαρρώ.
edit: λολ έκανε edit το 8.7 σε 8.8 πιθανότατα γιατί θα το έβρισκε ο άλλος και θα τον έκραζε.
Το gamespot ελεγχεται 100% απο το τρολλαρισμα του 4τσαν.Γι'αυτο και θα βγουνε καλυτεροι ηρωες ολων των εποχων στα games ο bub και ο bob,ενω τα μεγαλα φαβορι οπως ο Σονικ δε χετζχογκ ειναι ηδη εκτος μαχης!
SpiritCrusher
20-09-2009, 18:31
Το Gamespot είναι σκατά εδώ και χρόνια.
edit: λολ έκανε edit το 8.7 σε 8.8 πιθανότατα γιατί θα το έβρισκε ο άλλος και θα τον έκραζε.
για να είμεθα ακριβείς
sabbattack
20-09-2009, 18:57
Το παράδειγμα του Σάμπαβλαξ είναι αρκετά καλό θαρρώ.
esy twra TI TSOUTSEKI PARI-STA-NEIS?
SpiritCrusher
20-09-2009, 19:09
Πως σου φάνηκε; /flex
sabbattack
20-09-2009, 20:09
/suck my dick
Ingolemo
20-09-2009, 23:24
Θα βγει! Βασικά βγαίνει ήδη κι όσοι είχαν παίξει το ορίτζιναλ ξέρουν τι σημαίνει αυτό.
Grafeis ligo san kathysterimenos, alla se periptwsh pou ontws den ennouses oti exei vgei hdh, akoma kai sto link pou edwses exei reviews kai links gia na to agoraseis.
Epishs exei psilodikio o phantom duck, olo psilovlakeies grafeis, pou ok, sta politics pou den einai kai stadar kapws mporei na th skapoulareis, sta pc themata omws fainetai h vlakeia apo milia, opote mhn eisai toso apolutos, kai periorisou sauta pou ksereis :)
Εννοούσα ότι έχει βγει ήδη αλλά ήθελα να δώσω έμφαση στο ότι βγήκε μόλις προχτές!
Τέλος πάντων, αυτοί είστε, posters με περίοδο, εγώ είπα να σας προτείνω ένα διαμαντάκι κι αρχίσατε τη γκρίνια.
Agoraphobic_S.I.
30-06-2010, 15:05
Τελικά βλάκα Θέμη το έπαιξες το 2; Λάτρεψα το 1 και λέω να το κατεβάσω, βασικά το κατεβάζω ήδη.
Λέγε.
Agoraphobic_S.I.
03-07-2010, 20:42
Τεράστια μαλακία. Καμία σχέση με το επικό 1.