View Full Version : All Shall Fall
carheart
18-09-2009, 21:38
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6a/All_Shall_Fall.jpg
Ηχογράφηση σε Grieghallen και Abyss, επτά κομμάτια, επτά χρόνια μετά το θεϊκό "Sons of Nortern Darkness", το album δεν έχει leak-άρει και έχει ήδη βγει κούπα "All Shall Fall".
Πείτε τι περιμένετε, τι είχατε ως τώρα, τι νιώθατε, τι νιώθετε, τι σημαίνουν οι IMMORTAL για εσάς, ποιά albums προτιμάτε, πως λένε το κορίτσι σας, σας αρέσει η φήμη που γυρίζει πως το νέο Immortal δεν θα έχει blasts?
Σας αρέσει που το πρώτο κομμάτι λέγεται "All Shall Fall" και το δεύτερο "The Rise of Darkness";;; Σας αρέσουν οι σίγουρα κακογραμμένοι στίχοι του Demonaz;
Σας αρέσουν οι IMMORTAL γενικώς ή είστε απτις αδερφές;
irreligious
18-09-2009, 21:49
Στηρίζουμε άπειρο αμπαθάρα και σια.-
Όλα σκίζουν αλλά λιγότερο αγαπημένα τα battles in the north(ναι ξέρω λολ) και το blizzard beasts. Προσδοκίες δεν έχουμε, και σκατά να είναι-που δεν- κάστανο δεν τρέχει, αφού έχουμε το ΦΡΟΣΤΜΠΙΤΕΝ παρελθόν λάβαρο αψηλά.
όσο για την απουσία μπλαστ, αν υπάρχουν κομματάρες σαν το παρακάτω χαλάλι:
eGjgthbNNWE
ikonoklast
18-09-2009, 21:53
wDnJ_AnVxZE
Αυτός ο τύπος παίζει κιθάρα στα άλμπουμπς και στα live;
irreligious
18-09-2009, 21:56
λολ, αυτός παίζει σε σκυλάδικο στη Ναύπακτο.
carheart
18-09-2009, 22:00
σε τέτοιους τύπους θέλω να δίνω τα λεφτά μου.
ikonoklast
18-09-2009, 22:03
Βασικά δεν είπα ότι είναι σκυλάς ή απλώς βλάκας (που είναι και τα δύο) αλλά δεν ξέρει κιθάρα!
carheart
18-09-2009, 22:07
Επειδή έπαιξε Ένα κομμάτι του Κουρκούλη, δεν είναι απαραίτητα σκυλάς.
/np Abbath - παίζεις με τη φλόγα
79Sv5R_qFQc
κιθάρα δεν ξέρει, ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να ξέρει.
antimusic
18-09-2009, 22:13
οι anvil του bm. :thumbsup:
ikonoklast
18-09-2009, 22:22
Να τα θυμάστε αυτά όταν ξανάρθει η κουβέντα πχ στους αρτέμη, ευθύμη, μηδε, τακιτσαν!
distortionofperception
18-09-2009, 22:33
ΑΝΤΕ ρε τους μαλακες τους Ιμόρταλ που μαζευονται στα λαιβ τους όλοι οι μεθυσμενοι χρυσαυγουλοι και τραγουδανε αγκαλιαζμενοι "Δε σαν νο λονγκερ ραιζες"
Αστιευομαι με μεγαλη επιτυχία.:oops:
Οι φήμες περι μπλαστιδίων με ξενερώνουν αντίθετα με τον ιρρε :sad::sad::sad:
Οχι ότι ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑ ρε παιδί μου πως και πως θα βγαλουν ενα δίσκο, αλλα θα θελα να χα κι αλλο αλμπουμ να ακουω απο τους συγκεκριμένους. Συμπτωματικώς είχε μείνει κολλημένο το At the Heart στο κινητό μου (μιας και δεν ανανεωνω συχνα) τους τελευταιους μηνες και είχα να το ακουσω καιροοοο.
Ωραίο εξωφυλλο. Οπως κι ο ιρρε δεν εχω τρελες απαιτήσεις (τα χουμε δει ξανα τα re-actιve) εξόν απο 2 πραματα: μπλαστ και παραγωγη. Τα δεδομενα για το 2009 δηλαδη οχι τιποτα τρελο:razz: Ε να μη λιωνουμε συνεχεια το Evangellion, δε λεει.
Στιχοι, γουσταρω που είναι σαπιοι και ανεμπνευστοι. Εχει κι αλλες μπαντες ο πλανήτης να ακουσω για στιχο.
Ruthless
18-09-2009, 22:50
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/6926827.gif (http://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w#t=2m19s)
Άνετα τα 30 πιο αστεία δευτερόλεπτα στην ιστορία των μουσικών video clips.
Κι άλλες μπάντες έχουν τέτοια, αλλά τόσα πολλά και συμπυκνομένα μόνο εδώ. :D
Clockwork Orange
18-09-2009, 22:51
tha goustarw na einai digi san to puritanic pou anoige stin mesi! nomizw pws logw eksofyllou tha elege!
tha goustarw na gamei i mousiki
den tha goustarw na thymizei sons gt den mou ta eipe poly
xestika gia ta blasts
agapimeno album meta ta battles kai heart to I!!!!
carheart
18-09-2009, 22:53
συμπυκνομένα
χέρομε ειλικρηνά με αφτούς που διασκεδάζουν.
Ruthless
18-09-2009, 22:59
Ναι, θα περάσω και από σπελ τσεκ ποστ για τους immortal. :rofl:
Εσύ ρώτησες να σου πούμε τι σημαίνουν για εμάς. Αν θες σχολίασε αυτό περί των 30 πιο αστείων δευτερολέπτων πάντως. Είμαι περίεργος να δω πως το βλέπουν αυτοί του χώρου. :D
carheart
18-09-2009, 23:02
Έχω άλλη απορία, σεις οι αδερφές του "μόνο heavy/epic", όταν ακούτε το "At the Heart of Winter" πως ακριβώς κρυφογουστάρετε;
Και τι ψηφίζετε στις εκλογές.
Τα blackmetal videos έχουν ξεχωριστή σημασία για εμένα, αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι του Κοινωνικού Δαρβινισμού.
Ruthless
18-09-2009, 23:07
Μας λες λοιπόν πως δεν το θεωρείς αστείο ε;
ΟΚ, μου αρκεί ως απάντηση. Και για να το μεταφράσω για τους υπόλοιπους, εσείς οι αδερφές του βλακ μέταλ δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ. :)
Ruthless μην τσιμπας, πολλα απo οτι εχουν κανει οι immortal ειναι λογω αυτοσαρκασμου.
Custom User
18-09-2009, 23:45
Έστω ότι υπάρχει ένα ποστ περί πλασίμπο(που αναφέρθηκαν). Σε δικό του θρεντ, ή στο οφφ τόπικ(έτσι για να το γενικεύσουμε).
Μπορώ εγώ να ποστάρω κάτι του στυλ "Πω πω κάτι πουστρέλια, ρε τι μουσική βγάζουν αυτοί";
Και όποιος "τολμήσει" να μου απαντήσει σε αυτό που είπα(το οποίο θαρρώ δεν έχει και πολύ μουσικό περιεχόμενο αν θυμάμαι τι είπε ο Ντράγκονλορντ τότε), τότε θα φάει split/delete/lock/etc ενώ το δικό μου ποστ θα μείνει ανέγγιχτο εκεί που το έκανα;
Ruthless
19-09-2009, 01:26
Δεν είδα τον Κάρχαρτ να κάνει ντιλίτ το ποστ του όμως και να αφήνει το δικό μου :!: Δίκιο είχα τελικά :!:
Πέρα από αυτό, τη γνώμη μου λέω γι'αυτούς(όπως ζητήθηκε). Ούτε πούστηδες τους είπα ούτε τίποτα. Κρίνω τα μουσικά τους video clip(που τα θεωρώ αστεία). Εκτός αν δεν επιτρέπεται η κακή κριτική στο ER. :thumbsup:
carheart
19-09-2009, 01:38
Αν τα προηγούμενα γεγονότα δεν ήταν τόσο φρέσκα, θα νόμιζα πως σχεδίαζες για δεκάδες χρόνια αυτό το πραγματικά πανέξυπνο σχέδιο.
Η ερώτηση που σου έκανα εμμέσως, ήταν αν γίνεται σε έναν χεβιμέταλλο να μην αρέσουν οι Immortal. Απορία στην οποία δεν χρειάζεται στα αλήθεια να απαντήσεις, άλλωστε δεν με ενδιαφέρει και στα αλήθεια η απάντηση.
Το βίντεο των Immortal είναι στα αλήθεια αστείο και θεϊκό, ενώ εσύ είσαι στα αλήθεια χαζός.
Ruthless
19-09-2009, 01:58
Εγώ είμαι ο χαζός βρε καθυστέρα, ή εσύ που τα αστεία videos έχουν ξεχωριστή σημασία για σένα;
Αλλά βέβαια, φάσκουμε και αντιφάσκουμε.
Εκτός αν ακούς immortal(και black metal γενικότερα) για την γελοιότητα του πράγματος. Στην οποία περίπτωση παίζει να βρούμε και κανά κοινό. :thumbsup:
GuardianOfIvorytower
19-09-2009, 12:22
Αγαπάμε Immortal, για αυτό ακριβώς που ήταν (είναι). Pure Holocaust, Battles, At the Heart τα αγαπημένα μου. Για το καινούριο είδωμεν, το χωρίς blast είναι κάπως πάντως. Το περιβόητο βίντεο, ναι μου φαίνεται κ μένα αστείο - κ αυτόσαρκαστικό, αν κ θεωρώ κανονικά βίντεο τα 2 του Battles. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα - κρύο, χιόνια, αέρας, την έχω συνδέσει με τα 2 βίντεο αυτά κ τη μουσική της μπάντας γενικότερα.
Taksitzhs
20-09-2009, 12:54
Προσωπικά έχω υψηλές προσδοκίες μετά το απρόσμενα καλό I. Αν συνυπολογίσεις πως το comeback ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό (ένα δίχρονο, στο λάου λάου νομίζω), ο δίσκος δεν θα είναι απλά καλός. Θα γαμήσει.
Agoraphobic_S.I.
20-09-2009, 12:59
Παραξενεύομαι με τη σιγουριά μερικών. Καθήστε να βγει και βλέπουμε.
Taksitzhs
20-09-2009, 14:01
All Shall Fall. Προφητικός τίτλος. =ρ
Κατά τ' άλλα, αν δεν παίξει και λίγο ρομαντιζμός, ξενέρα. Ας κάνουμε λάθος, δε θα 'ναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά.
Agoraphobic_S.I.
20-09-2009, 14:42
Xμ, για σένα όσων αφορά τους ιμμορταλ μάλλον θα 'ναι η πρώτη φορά (που ασχολείσαι). Οπότε το όποιο λάθος είναι δικαιολογημένο.
carheart
20-09-2009, 15:00
Προσωπικά έχω υψηλές προσδοκίες μετά το απρόσμενα καλό I. Αν συνυπολογίσεις πως το comeback ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό (ένα δίχρονο, στο λάου λάου νομίζω), ο δίσκος δεν θα είναι απλά καλός. Θα γαμήσει.
To Ι ήταν απλώς ένα Bathory/Motorhead ξεκάβλωμα. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, δεν πρόκειται ακριβώς για καλό δίσκο, πρόκειται για τον Abbath να διασκευάζει τα συγκροτήματα που γουστάρει. Ένα ευχάριστο διάλλειμα. Ένα σφηνάκι heavy metal. Ένα ευχάριστο άκουσμα, μια μικρούλα επική στιγμή. Τίποτα μεγάλο.
Εδώ, θέλουμε riffs σαν αυτό που σκάει στο 03:05 εδώ :
Z2O-da4hHq4
Τέτοιο δίσκο περιμένω, γιατί τέτοιος ήταν και το "Sons of Nortern Darkness", με το "Beyond the North Waves" να μου κόβει τα πόδια, και στη συνέχεια τη γη κάτω απτά πόδια. Τότε το διάλυσε το μαγαζί ο Αμπαθ επειδή δεν μπορούσε να γράψει αντάξια κομμάτια για Immortal, εφτά χρόνια μετά, με νέο album, απαιτώ να μπορεί.
Clockwork Orange
20-09-2009, 16:09
enas diskos me TETOIO ekfwfyllo den mporei na MIN einai gamatos!!!
Taksitzhs
20-09-2009, 21:01
To Ι ήταν απλώς ένα Bathory/Motorhead ξεκάβλωμα. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, δεν πρόκειται ακριβώς για καλό δίσκο, πρόκειται για τον Abbath να διασκευάζει τα συγκροτήματα που γουστάρει. Ένα ευχάριστο διάλλειμα. Ένα σφηνάκι heavy metal. Ένα ευχάριστο άκουσμα, μια μικρούλα επική στιγμή. Τίποτα μεγάλο.
Εννοείται πως το I δεν είναι κάτι μεγάλο. Είναι όμως παραπάνω από καλό κι αν σκεφτεί κανείς πως επρόκειτο για ένα project που ποτέ δεν προωθήθηκε σοβαρά, με αυτή τη λογική περιμένω κάτι πολύ περισσότερο από το νέο Immortal, μιλώντας επί πραγματικής βάσης κι όχι απλού wishful thinking.
Edit: α και I > 3 τελευταία Satyricon, τουλάχιστον imo.
The Good Son
20-09-2009, 21:47
> 3
OMG ITS A LION GET IN THE CAR
carheart
20-09-2009, 22:21
To "Volcano" αν δεν είχε το "Fuel for Hatred" θα ήταν μεγάλος δίσκος όμως.
Taksitzhs
21-09-2009, 01:02
I can catch your drift. Όντως, λόγω του συγκεκριμένου μου ήρθε η σύγκριση κατά νου, αλλά και πάλι δεν ξέρω. Επί χρόνια προσπαθουσα να πείσω τον εαυτό μου (κι ακόμη προσπαθώ), αλλά μετά το Rebel δεν, μου φαίνεται σα να το έχασαν κάπου. Συμπεριλαμβανομένου του Volcano. Είναι θέμα απαιτήσεων και προσδοκιών, τίποτα παραπάνω.
Edit: Και το Rebel ακόμα να φανταστείς, δε μπορώ να το χαρακτηρίσω ''μεγάλο'' δίσκο, παρόλο που μου αρέσει και πολύ μάλιστα. Ένιγουει όμως ξεφύγαμε
Afta ta Kveldssangerika posts na mhn ekanes kai tha gamages perissotero.
carheart
21-09-2009, 19:10
Afta ta Kveldssangerika posts na mhn ekanes kai tha gamages perissotero.
αφού είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου άνθρωπος, δεν φταίω εγώ.
Agoraphobic_S.I.
24-09-2009, 00:01
Για πάτε στα ρώσικα.
Entrancemperium
24-09-2009, 00:04
Ακούμε ήδη αμπαθίλες!
Clockwork Orange
24-09-2009, 00:14
PM RE MOUNIA!!!!
Clockwork Orange
24-09-2009, 00:19
dax katevenei!
Agoraphobic_S.I.
24-09-2009, 00:59
Δειλά-δειλά, έκανε την εμφάνιση της και η πρώτη κομματάρα:
Hordes of War.
Entrancemperium
24-09-2009, 13:03
Unearthly Kingdom!
Roswell47
25-09-2009, 05:31
δεμάρεσε στις 2 ακροάσεις
ion_storm
27-09-2009, 14:33
3 ακροάσεις. 2 καλά κομμάτια και μια κομματάρα το Unearthly kingdom.
Entrancemperium
27-09-2009, 16:01
Ακούγεται νεράκι, δεν είναι μνημείο, στυλ "Pure.." έχει όμως όπως προείπα Unearthly Kingdom που ματώνει το χιόνι, που βυθίζει στην άβυσσο την Ανταρκτική!
KoiliaSamprela
27-09-2009, 16:50
μιας και βλέπω ιδιαίτερη αγάπη για Immortal να προσθέσω το λιθαράκι μου στην ενημέρωση.
Είναι το πρώτο όνομα που έχει ανακοινωθεί για hellfest 2010 , πριν καν τελειώσει του 2009
http://www.hellfest.fr/data/myspace/info.jpg
LokiTricksterGod
27-09-2009, 21:00
μιας και βλέπω ιδιαίτερη αγάπη για Immortal να προσθέσω το λιθαράκι μου στην ενημέρωση.
Είναι το πρώτο όνομα που έχει ανακοινωθεί για hellfest 2010 , πριν καν τελειώσει του 2009
http://www.hellfest.fr/data/myspace/info.jpg
αχαχαχαχ unnecessary quotes (http://www.unnecessaryquotes.com/)
Agoraphobic_S.I.
22-12-2009, 02:50
Bump!
Πατατούλα, κρίμας. Ο πρώτος μικροενθουσιασμός χάθηκε μετά τις 5 ακροάσεις.
sOOebk_dKFo
καινούργιο βίδεοκλιπ.
Σπήτσλεσσ :maikl::maikl::maikl:
carheart
04-09-2010, 16:04
Πεθαίνω, δεν έχω λόγια, Apollyon, το ίδιο βουνό, και ο abbath να κουνά το παγωμένο καβλί στο 02:27.
τεράστιο.έπος.
phthoggon
04-09-2010, 16:28
ταυτόχρονα έπος και υλικό για άπειρα καινούργια gifάκια!
0:46 (υπάρχει όνομα για αυτό?) και το κλωτσίδι στο χιόνι στο τέλος.
ρε τς κιαρατααααδες....
που βρηκαν τοσο μεγαλη μπαλαντεζα?
GuardianOfIvorytower
04-09-2010, 16:42
Τα σπάει. Είναι video clip Immortal, είναι όπως πρέπει να είναι. Τέλος.-
Roswell47
04-09-2010, 21:27
α τώρα το δα στο θρεντ! ό,τι είπαν οι παραπάνω, αλλά στηρίζουμε γκεστ εμφάνιση Ντεμοναζ-μεσσία
nikolasfluxus
06-09-2010, 14:31
αυτό που είπε ο Ροζwell,ήρθε ο Demonaz,τά'χωσε κι έφυγε.
μάπα το κομμάτι όμως,τι heavymetals είναι αυτά?