View Full Version : Isis 22/11 @ Fuzz
Agoraphobic_S.I.
15-09-2009, 12:18
Ναι.
μπιζαριος
15-09-2009, 12:24
Ωραια.
Ποιος τους φερνει?
Τι εισιτηριο?
Που ειναι το fuzz?
Θα παιξουν και πουθενα αλλου?
Τι εφαγες για πρωινο?
Pinatero
15-09-2009, 12:48
με ειχαν πει για 21, αλλα προς το παρον πουθενα δεν το βλεπω να επιβεβαιωνεται!
μπιζαριος
15-09-2009, 12:48
ΣΟΥ ειχαν πει.....
Fireknight
15-09-2009, 12:51
thess/niki 8eloume na er8oun , kala to eipe .
Pinatero
15-09-2009, 12:57
ΣΟΥ ειχαν πει.....
καλα! ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ!
Ragnarock
Γαμω το στρατο τους?Μηπως?
μπιζαριος
ΣΟΥ ειχαν πει.....
καλα! ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ!
θα με κλασεις.
Pinatero
15-09-2009, 12:58
:pink:
μπιζαριος
15-09-2009, 13:00
:pink: :jark: :mpazo:
Phantom Duck
15-09-2009, 14:13
καίγεστε τόσο να ακούσετε τα δύο τελευταία; αφού δε μας κάνουν τα χατήρια οι αρχίδες.
Neuroscar
15-09-2009, 14:19
absence of truth λεμε 8-)
Αντε και θεσσνικη ομως.
Εχουν κενο στις 21 (σαββατο).Οποτε παιζει.
nothingman
15-09-2009, 14:26
στο εν λόγω τουρ έχουν παρέα Circle και Dalek και Keelhaul, όχι και τους τρεις σε κάθε πόλη βέβαια. με κανέναν από τους τρεις στην ελλάδα βέβαια.
Drumsick
15-09-2009, 15:10
ΚΑ-ΛΗ-ΦΑ.
ikonoklast
15-09-2009, 15:25
Θυμάμαι κάτι πολύ ατσάλινα τυπάκια (απο αυτούς που αποτελούν τον εθνικό κορμό) που είχαν γιουχάρει τον hecker το '05 στο ρόδον και γελάω με το ποιές θα μπορούσαν να είναι οι αντιδράσεις στην όψη των circle.
Drumsick
15-09-2009, 15:27
Χα, είναι και στα γεννεθλια μου, τώρα το δα ^_^
phthoggon
15-09-2009, 17:08
Είναι δυνατόν να γιουχάρει κάποιος Tim Hecker σε συναυλία Isis? Τι δουλεία έχουν ατσαλένια τυπάκια τέλος πάντων σε συναυλία Isis.
Κατα τ' άλλα, έψαχνα και γω ένα θρεντ τελευταία για να πω ότι δε παίζει να υπάρχει πιο υπερεκτιμημένη μέτρια και αδιάφορη μπάντα στη σύγχρονη μουσική από τους Isis : DDD
ikonoklast
15-09-2009, 17:14
Είναι δυνατόν να γιουχάρει κάποιος Tim Hecker σε συναυλία Isis? Τι δουλεία έχουν ατσαλένια τυπάκια τέλος πάντων σε συναυλία Isis.
Κατα τ' άλλα, έψαχνα και γω ένα θρεντ τελευταία για να πω ότι δε παίζει να υπάρχει πιο υπερεκτιμημένη μέτρια και αδιάφορη μπάντα στη σύγχρονη μουσική από τους Isis : DDD
Πεθαίνω με την διαδοχή των προτάσεων.
phthoggon
15-09-2009, 17:21
Γαμάτη δεν είναι? Επίσης, έβαλα να ακούσω πρόσφατα το κατά γενική ομολογία μέσα στους 2-3 καλύτερους δίσκους της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '00 σύμφωνα με το γνωστό θρεντ, Oceanic (έχω ακούσει και τις δύο τελευταίες post rock συμπαθητικούλικες πιπούλες) και έλεγα δε μπορεί να παίζει αυτό το πράγμα, μαζική αποχαύνωση λέμε.
Agoraphobic_S.I.
15-09-2009, 17:23
Γαμάτη δεν είναι? Επίσης, έβαλα να ακούσω πρόσφατα το κατά γενική ομολογία μέσα στους 2-3 καλύτερους δίσκους της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90 σύμφωνα με το γνωστό θρεντ, Oceanic (έχω ακούσει και τις δύο τελευταίες post rock συμπαθητικούλικες πιπούλες) και έλεγα δε μπορεί να παίζει αυτό το πράγμα, μαζική αποχαύνωση λέμε.
Ναι όντως, το χάλι το ίδιο λέμε!
μπιζαριος
15-09-2009, 17:25
νιωθω οτι τρωω ξυλο αμα βλεπω κατι τετοια. στην τελικη αποψη σου αλλα νταξ ξερω γω.
αγαπαω oceanic μην το κραζετε :D
carheart
15-09-2009, 17:51
Το Oceanic το oceanic
mou ekane ena ksorki.
Σα να κάνω χαβαλέ να κάτσω να ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ με λόγια το "The Other" και το "Carry".
Φθόγκε, τα ίδια ισχύουν και για το διπλό remix album του "Oceanic";
Για αυτό έχω λόγια, είναι ακόμα ισχυρότερο από το ίδιο το οσεανίκ.
ikonoklast
15-09-2009, 18:02
Γαμάτη δεν είναι? Επίσης, έβαλα να ακούσω πρόσφατα το κατά γενική ομολογία μέσα στους 2-3 καλύτερους δίσκους της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '00 σύμφωνα με το γνωστό θρεντ, Oceanic (έχω ακούσει και τις δύο τελευταίες post rock συμπαθητικούλικες πιπούλες) και έλεγα δε μπορεί να παίζει αυτό το πράγμα, μαζική αποχαύνωση λέμε.
Ε.. κλασικά δε ξέρεις τι λες κλπ. Ακούς γενικά mosquito control, red sea, celestial, oceanic, panopticon, τα ρεμιξ που σου είπε ο καρχαρτ με αυτή τη σειρά. Ψυχαναγκάζεσαι μέχρι να σου αρέσουν και μετά ξαναποστάρεις. Αλήθεια όμως, μην κάνεις άλλο ποστ.
phthoggon
15-09-2009, 18:07
μωρέ εσύ κάτσε και γράψε λογοτεχνία ολόκληρη αφού σε εμπνέει το οσεάνικ, εγώ τι να κάνω, να τη διαβάσω και να αρχίσω ξαφνικά να το γουστάρω? επίσης ποιο σιντι με ρεμίξ μου λες, και το κανονικό δίσκο που κατέβασα πολύ του ήτανε νομίζω.
πσ. λίγο ακόμα να ψαρώνατε και θα σας έβαζα και τους μάνογουορ μου φαίνεται!
ikonoklast
15-09-2009, 18:18
HVF3M_dn7sI
phthoggon
15-09-2009, 18:25
και νομίζω ότι προτιμώ από, ναι!
μπιζαριος
15-09-2009, 18:26
την επομενη φορα να συγκρινετε ποιο ανομοια πραματα ρε :D
Drumsick
15-09-2009, 18:29
φθογγε...
nothingman
15-09-2009, 18:30
οι τύποι που κάνουν ορθογραφικές διορθώσεις στα νετς είναι κάπως φρικαλέοι αλλά μανούλα μου αυτό σχεδόν πόνεσε.
dopefiend
15-09-2009, 18:33
διπλό χτύπημα κιόλας
Out Of The Body
15-09-2009, 20:14
.
μπιζαριος
15-09-2009, 20:21
Συζήτηση με ΒΥζάριο:
Don Pitsil says:
ποιο ανωμια πραματα
ρε μαλάκα έλεος
Demetris Mina says:
ti?
immortal me isis
Don Pitsil says:
ποιο ανωμια πραματα ποιο ανωμια πραματα ποιο ανωμια πραματα ποιο ανωμια πραματα ποιο ανωμια πραματα
emperor
Demetris Mina says:
e nai emperor sorry
Don Pitsil says:
μαλάκα πώς έγραψες έτσι το ανόμοια
γαμώ τη μάνα μου δηλαδή
Demetris Mina says:
a etsi grafete e?
Don Pitsil says:
απαντάω δεν μπορώ να το βλέπω
Demetris Mina says:
to diorthosa
Don Pitsil says:
μαλακίες σου λέω
χαχαχααχαχ
ανώμεια ρε μαλάκα
Demetris Mina says:
pw grafete telia?
den einai anwmeia
Don Pitsil says:
ανόμεια
ανόμυα
το σωστό είναι ανώμοια
Demetris Mina says:
ανομοια ειναι το επσαξα
Don Pitsil says:
έγινε
Don Pitsil says:
κάνω κόπι πέιστ το διάλογο και τον ποστάρω
Demetris Mina says:
eisai vlakas
Don Pitsil says:
επίσης δε λέμε π +σ, λέμε ψ
γαμώ το κεφάλι σου το χοντρό
Edit: Μαλακία, έπρεπε να διορθώσω και το πράματα και το πΟιο.
Στο θέμα μας. To Oceanic είναι καλό. Το σετ της συναυλίας να δούμε τι θα 'ναι.
εισαι βλακας :-D:-D:rofl:
Για κάποιες στιγμές είχα την εντύπωση ότι κάποιος χρήστης έγραφε πραγματικές απόψεις-ταμπού για τούτο δω το φόρουμ αλλα δυστυχώς διαψεύστηκα.
Παρακμιακό Εργαλείο
15-09-2009, 21:11
Θέλωωωω!
phthoggon
15-09-2009, 21:49
Για κάποιες στιγμές είχα την εντύπωση ότι κάποιος χρήστης έγραφε πραγματικές απόψεις-ταμπού για τούτο δω το φόρουμ αλλα δυστυχώς διαψεύστηκα.
ακριβώς, τεράστιο ταμπού το να γράψει κάποιος εδώ πέρα ότι οι άισις είναι βαρετοί. τόσο μεγάλο για την ακρίβεια, που όποιος το γράψει έχει εξασφαλίσει δικαίως μία αιωνότητα απύθμενου μίσους, με όσους οπαδούς άισις υπάρχουν εδώ πέρα (δηλαδή όλους βέβαια!) να τον κυνηγάνε από πίσω σε κάθε τόπικ και σε κάθε ριπλάι για να παίζουν βίρτουαλ ξύλο μαζί του, να τον βγάζουν αντιπαθητικό γιούζερ της χρονιάς, επειδη μόνο και μόνο βρίσκει τους άισις βαρετούς. Αμέ. Γιεπ. Αυτό φταίει.
(όντως τους βρίσκω βαρετούς παριπιπτόντως, το περί ψαρώματος είναι απλά για μία σχετική υπερβολή που θα βγάλει τους οπαδούς-άισις από την τρύπα τους!)
Pinatero
15-09-2009, 22:13
παιζει να το χουμε ξαναπει αλλα μι του!! 8)
Parasight
15-09-2009, 23:53
παιζει να το χουμε ξαναπει αλλα μι του!! 8)Πείτε μου ότι έχετε κι εσείς 22/11!!!
Brazen_Bull
16-09-2009, 00:50
Θα 'ναι λιγο φλωρικο το setlist αλλα δεν πειραζει ειναι Isis φλωριες οποτε συγχωρουνται, δεν ξενερωνουμε :P
Ωραια live μαζευονται λοιπον.
Pinatero
16-09-2009, 18:50
παιζει να το χουμε ξαναπει αλλα μι του!! 8)Πείτε μου ότι έχετε κι εσείς 22/11!!!
:dfinger:
α και εξαρταται απο το εισητηριο ποσο θα ειναι, ανετα θα ξαναπηγαινα με φτηνο, ενταξει isis ειναι ας παιξουν και καμια μαλακια απο το τελευταιο! βεβαια για μονο αθηνα σιγουρα οχι!!
εδιτ νο2: ε και ενταξει οχι και μαλακιαρα το τελευταιο, απλα καπως αδιαφορο για τα δεδομενα που εχουν θεσει οι isis ως γκρουπ τοσα χρονια!
Οι δύο τελευταίοι δίσκοι δεν ψήνουν καθόλου, αλλά επειδή το oceanic μου άλλαξε τη ζωή θα πάω!
Για το Oceanic ρε γαμώτο! =P
εντιτ: και το panopticon
Parasight
18-09-2009, 00:13
Εγώ παντως τους είχα δει επί Panopticon και είχα ΒΑΡΕΘΕΙ :oops:
νομίζω πως είχες το μυαλό σου στη γιουροβίζιον που έτρεχε εκείνη τη μέρα κ απλά δε το χάρηκες. Μη ντρέπεσαι, συνέβη σε πολύ κόσμο νομίζω. Δυστυχώς :P
Out Of The Body
18-09-2009, 01:16
Αυτή η συναυλία ήταν ΠΟΛΥ καλή. Όπως και οι Jesu. Για τον ανώμαλο στην αρχή, οκ το καταλαβαίνω να βαρεθεί κάποιος.
:maikl:support οι TRANSITIONAL :maikl:
Mel Gibson
18-09-2009, 02:27
ειναι τλχ αστειο να χαιρεται καποιος για το συγκεκριμενο σαπορτ οταν
στο εν λόγω τουρ έχουν παρέα Circle και Dalek και Keelhaul, όχι και τους τρεις σε κάθε πόλη βέβαια. με κανέναν από τους τρεις στην ελλάδα βέβαια.
funishment
18-09-2009, 02:45
Σεκόντιντ.
μπιζαριος
18-09-2009, 02:59
νομίζω πως είχες το μυαλό σου στη γιουροβίζιον που έτρεχε εκείνη τη μέρα κ απλά δε το χάρηκες. Μη ντρέπεσαι, συνέβη σε πολύ κόσμο νομίζω. Δυστυχώς :P
γιατι να θυμασε οτι ηταν η γιουροβιζιον εκεινη τη μερα?
Shrinebuilder
18-09-2009, 03:09
Γιατί κέρδισε η ΧΕΛΕΝΑ
:?είναι λίγο μίζερο να μην χαίρεται κάποιος για το συγκεκριμένο σαπόρτ επειδή
Parasight
18-09-2009, 09:12
Αυτή η συναυλία ήταν ΠΟΛΥ καλή. Όπως και οι Jesu. Για τον ανώμαλο στην αρχή, οκ το καταλαβαίνω να βαρεθεί κάποιος.Όχι μωρέ οκ εγώ φταίω. Προς Θεού, δεν έχω τίποτα με τεχνική κατάρτιση και απόδοση επί σκηνής, απλά εκείνο το βράδυ συνειδητοποίησα ότι, προσωπικά, βγάζω σπυράκια με οτιδήποτε φέρει με οποιονδήποτε τρόπο τον όρο "post" (εκτός κάποιων εξαιρέσεων σαφώς).
Agoraphobic_S.I.
21-10-2009, 22:48
BUMP!
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/112/l_39f5edb178ee483bae93d58e36de8f01.jpg
Πρώτη φορά που θα τους δω, πρώτη φορά μέτρια αφίσα.
o otherside tou avopolis exei postarei 2 mails apo to live ton levellers, to proto (mallon?) live sto neo fuzz.
Quote:
το θέμα ήχος είναι κάτι που αφορά όλους εμάς που πληρώνουμε να ακούσουμε ένα αξιοπρεπές live.
Δεν είναι δυνατόν να λέει ακόμα και "thank you" κάποιος από το group και μην καταλαβαίνεις τι λέει.μιλάμε για τραγικό ήχο.ευτυχώς που αγοράσαμε το dvd τους στο τέλος και ακούσαμε πως πραγματικά παίζουν.
Oso gia to horo kai ton ixo tis synaylias? Ti na po.... Apla thlivomai poy en eti 2009 plironoume apothikes gia synayliakous xoroys.
Απάντηση
Όμως, για τον ήχο, έμαθα πως όντως υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά σύντομα το ζήτημα-ήχος θα διορθωθεί. Ας μη βιαστούμε επομένως να βγάλουμε αρνητικά συμπεράσματα. Καινούργιος χώρος είναι, πρώτη συναυλία ήταν αυτή των Levellers, λογικό είναι να παρουσιάσει κάποια προβλήματα. Να δούμε πως θα συνεχίσουν και αναλόγως κρίνουμε
/Quote
8a pexei kana fiasko?
μπιζαριος
22-10-2009, 02:14
o otherside tou avopolis exei postarei 2 mails apo to live ton levellers, to proto (mallon?) live sto neo fuzz.
Quote:
το θέμα ήχος είναι κάτι που αφορά όλους εμάς που πληρώνουμε να ακούσουμε ένα αξιοπρεπές live.
Δεν είναι δυνατόν να λέει ακόμα και "thank you" κάποιος από το group και μην καταλαβαίνεις τι λέει.μιλάμε για τραγικό ήχο.ευτυχώς που αγοράσαμε το dvd τους στο τέλος και ακούσαμε πως πραγματικά παίζουν.
Oso gia to horo kai ton ixo tis synaylias? Ti na po.... Apla thlivomai poy en eti 2009 plironoume apothikes gia synayliakous xoroys.
Απάντηση
Όμως, για τον ήχο, έμαθα πως όντως υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά σύντομα το ζήτημα-ήχος θα διορθωθεί. Ας μη βιαστούμε επομένως να βγάλουμε αρνητικά συμπεράσματα. Καινούργιος χώρος είναι, πρώτη συναυλία ήταν αυτή των Levellers, λογικό είναι να παρουσιάσει κάποια προβλήματα. Να δούμε πως θα συνεχίσουν και αναλόγως κρίνουμε
/Quote
8a pexei kana fiasko?
η γκυλοντινα τους περιμενει αν το live εχει κακο ηχο.
Παρακμιακό Εργαλείο
29-10-2009, 15:30
Ω Isis. Πρέπει να τους δω.
LokiTricksterGod
29-10-2009, 15:41
λοιπόν τελικά το σαπόρτ γαμάει πρώτον, και δεύτερον είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απ'ό,τι έκαναν οι jesu (πρώτο σαπορτ αησις στην αθηνα) μετά το πρώτο full length.
Agoraphobic_S.I.
29-10-2009, 15:59
Πάρτε σετλιστ Isis 21/10
Hall Of The Dead
Stone To Wake A Serpent
Dulcinea
20 Minutes / 40 Years
Backlit
Ghost Key
Threshold Of Transformation
Encore:
Carry
Altered Course
μπιζαριος
29-10-2009, 16:04
ελεος. τιναυτα! που ειναι το πόιζον εγκς και το μαινους ταιμς?
Παρακμιακό Εργαλείο
29-10-2009, 16:05
Νά'χε κι ένα Holy Tears.
Shrinebuilder
29-10-2009, 16:13
MIA MALAKIA KAI MISH TO SETLIST.
παλιά
μπιζαριος
29-10-2009, 16:21
παλιά
κατι σε ηθελα εσενα.
Drumsick
29-10-2009, 16:59
Τόσο που αρχίζω να το σκέφτομαι αν θα πάω ή οχι.. :-|
Carry:touched::touched:
δεν με κόβω, το 2005 ηταν ωραία
Phantom Duck
29-10-2009, 17:28
καίγεστε τόσο να ακούσετε τα δύο τελευταία; αφού δε μας κάνουν τα χατήρια οι αρχίδες.
:dfinger:
Πάρτε σετλιστ Isis 21/10
Hall Of The Dead
Stone To Wake A Serpent
Dulcinea
20 Minutes / 40 Years
Backlit
Ghost Key
Threshold Of Transformation
Encore:
Carry
Altered Course
πφ, από το panopticon μόνο δύο κομμάτια τα οποία είναι και τα μόνα απο το συγκεκριμένο άλμπουμ που δεν τους έχω πέντε *****
Carry :touched:
Dulcinea, okey
celestial ; τπτ;
τα άλλα ούτε που τα ξέρω.
FUCK.
σίγουρα αυτά θα παίξουν ρε συ; από πού το είδες;
Shrinebuilder
29-10-2009, 18:14
[QUOTE=Agoraphobic_S.I.;926924]
πφ, από το panopticon μόνο δύο κομμάτια τα οποία είναι και τα μόνα απο το συγκεκριμένο άλμπουμ που δεν τους έχω πέντε *****
Carry :touched:
Dulcinea, okey
celestial ; τπτ;
τα άλλα ούτε που τα ξέρω.
FUCK.
σίγουρα αυτά θα παίξουν ρε συ; από πού το είδες;
Βλάκα, το σετλιστ είναι σε σπόιλερ για κάποιο λόγο.
oops :roll: sorry
έτσι και αλλιώς δεν άξιζε με αυτά που θα παίξουν οπότε μην πας γάμα το, χάρη σου'κανα:razz:
Shrinebuilder
29-10-2009, 18:29
oops :roll: sorry
έτσι και αλλιώς δεν άξιζε με αυτά που θα παίξουν οπότε μην πας γάμα το, χάρη σου'κανα:razz:
Όχι ρε, εγώ το άνοιξα έτσι κι αλλιώς, αλλά αν κάποιος καθυστερημένος αγαπάει όλα τα Isis albums, δε θα το άνοιγε. Anyway, ξαναλέω:
ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΣΕΤΛΙΣΤ
Harvestman
29-10-2009, 18:48
αμα εξαιρεσουμε το "Gentle Time" από το Celestial που παίξανε στο Roadburn πρόπερσυ (όπου "και καλά" ιδιαίτερο live, 10 χρόνια της μπάντας κλπ) , δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως, γενικότερα, δύσκολα παίζουν εκπλήξεις στα live τους. Τρεις φορές τους έχω δει, πάνω κάτω το ίδιο setlist και στις 3. Παραμένει καλύτερη εμφάνιση αυτή στο Ρόδον τότε. και δεν μας χάλασε τότε Jesu με Turner στο φοβερό "Ruined".
παλιά που λέει και ο Ozma.
Drumsick
29-10-2009, 19:11
Εγώ δεν τους έχω δει ποτέ όμως :rsad:
fml
Keeper Of The Seventh Son
29-10-2009, 19:45
tous eida prin kananamisi mina k to setlist einai auto
gia to mpoutso kavalinas
pantws aksizei na to iposteis olo auto gia to beginning and the end sto telos
- necrovaggos_7 -
Drumsick
29-10-2009, 19:49
Mα δεν υπάρχει το beginning στη λίστα.. :sad:
+1
ψήνομαι να κατέβω όμως
carheart
29-10-2009, 22:45
αμα εξαιρεσουμε το "Gentle Time" από το Celestial που παίξανε στο Roadburn πρόπερσυ (όπου "και καλά" ιδιαίτερο live, 10 χρόνια της μπάντας κλπ) , δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως, γενικότερα, δύσκολα παίζουν εκπλήξεις στα live τους. Τρεις φορές τους έχω δει, πάνω κάτω το ίδιο setlist και στις 3. Παραμένει καλύτερη εμφάνιση αυτή στο Ρόδον τότε. και δεν μας χάλασε τότε Jesu με Turner στο φοβερό "Ruined".
Είχα περάσει ιδιαιτέρως καλά και στις δύο συναυλίες, αλλά ισχύει πως η πρώτη ήταν ούλτρα εμπειρία και φίλιν, σε σχέση με τις δύο.
Το οτι δεν παίζουν παλιά είναι σχεδόν αναμενόμενο, αν και στο δεύτερο είχαν αγγίξει Celestial, αλλά η απορία είναι άλλη.
Οκ, βασίζεις το σετ σου στα δύο τελευταία, δικά σου albums και μάγκας, και ας κλαίνε οι λολ παλιούρες οι φαντομνταξ που δεν παίζουν τα παλιούρικα, αλλά απορώ λίγο, γιατί δεν παίζεις τα πραγματικά καλά κομμάτια από αυτά τα albums;
Δηλαδή το "Holy Tears" και -κυρίως- το "Hand of the Host". Δηλαδή γιατί.
Phantom Duck
29-10-2009, 22:48
δεν κλαίει κανείς, είχα περάσει επίσης καλά στο δεύτερο live, απλά δε βρίσκω λόγο να ξανακούσω setlist από δίσκους που δε με πολυαφορούν.
Agoraphobic_S.I.
29-10-2009, 22:59
Είχα περάσει ιδιαιτέρως καλά και στις δύο συναυλίες, αλλά ισχύει πως η πρώτη ήταν ούλτρα εμπειρία και φίλιν, σε σχέση με τις δύο.
Το οτι δεν παίζουν παλιά είναι σχεδόν αναμενόμενο, αν και στο δεύτερο είχαν αγγίξει Celestial, αλλά η απορία είναι άλλη.
Οκ, βασίζεις το σετ σου στα δύο τελευταία, δικά σου albums και μάγκας, και ας κλαίνε οι λολ παλιούρες οι φαντομνταξ που δεν παίζουν τα παλιούρικα, αλλά απορώ λίγο, γιατί δεν παίζεις τα πραγματικά καλά κομμάτια από αυτά τα albums;
+1
μάλλον θέλουν να το παίζουν αντι-πρότυπα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Μα, και απο το In the Absence of Truth (=ΔΙΣΚΑΡΑ δε σηκώνω κουβέντα) ένα κομμάτι έχει μόνο. Το τελευταίο είναι που έχουν ξεσκίσει που δεν έχω κάτσει να το ακούσω καν.
Τέσπα, το είχα σίγουρο ότι θα ερχόμουν να τους δω, να καθόμουν και άθενς για λίγες μέρες, μετά απο αυτό ξενέρωσα δεν ξέρω αν αξίζει πραγματικά.
Απ'την άλλη, και μόνο τα 7' του carry με ψήνουν.
funishment
30-10-2009, 21:25
Όσοι δεν γουσταρίζετε σετλιστ.
Να μην έρθετε.
Γιατί.
Έρχονται για προώθηση καινούριου άλμπουμ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΣΕΑΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΚΙΤΟ επειδή εσείς είστε καθυστερημένοι και δεν το καταλαβαίνετε. Θα παίξουν τα 3/4 του καινούριου (ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ αν με ρωτάτε), και θα το διανθίσουν με ότι γουστάρουν από τα προηγούμενα. Κι εγώ θα ήθελα να έρθουν και να παίξουν μοσκίτο και πανόπτικον τοεναπισαπτάλλο, επειδή είμαστε γαμάτο κοινό και μας αξίζει, αλλά δεν θα γίνει, οπότε μείνετε απ' όξω να γλυτώσετε το εισιτήριο, και μετά να μας κοροιδεύετε που τα χώσαμε για να ακούσουμε τα -ελαφριά και νγκέη και λολ και ομγ τι συνθέσεις είναι αυτές, πώς τα κατάφεραν και έγιναν τόσο πούστηδες- καινούρια κομμάτια.
Αν δεν σας αρέσει το καινούριο, μην έρθετε. Γιατί μετά θα έρθετε εδώ, και θα μας σπάσετε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για την σετλιστ, και "κλαίω τα λεφτά" μου, και τι το ήθελα και κατέβηκα, και δεν πήγαινα καλύτερα για 5χ5 ή στου πορν, και πόσο σκατά ήχο είχαν. Όπως και να 'χει, σίγουρα θα έχουμε φαινόμενα ελιτισμού για τον ελιτισμό -> πάω στο λάηβ για να λέω ότι πήγα κι ας ήξερα εκ των προτέρων ότι δεν θα μου αρέσει η σετλιστ, γιατί δικαίωμά μου να μη μου αρέσει τίποτα μετά το ρεντ ση.
Επίσης.
ΜΠΑΚΛΙΤ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
Tispanagias tamatia
30-10-2009, 23:21
Γουάου και ξανά γουάου ποστ. Εκεί που έλεγα να έρθω, τελικά θα έρθω.
μπιζαριος
30-10-2009, 23:30
Όσοι δεν γουσταρίζετε σετλιστ.
Να μην έρθετε.
Γιατί.
Έρχονται για προώθηση καινούριου άλμπουμ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΣΕΑΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΚΙΤΟ επειδή εσείς είστε καθυστερημένοι και δεν το καταλαβαίνετε. Θα παίξουν τα 3/4 του καινούριου (ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ αν με ρωτάτε), και θα το διανθίσουν με ότι γουστάρουν από τα προηγούμενα. Κι εγώ θα ήθελα να έρθουν και να παίξουν μοσκίτο και πανόπτικον τοεναπισαπτάλλο, επειδή είμαστε γαμάτο κοινό και μας αξίζει, αλλά δεν θα γίνει, οπότε μείνετε απ' όξω να γλυτώσετε το εισιτήριο, και μετά να μας κοροιδεύετε που τα χώσαμε για να ακούσουμε τα -ελαφριά και νγκέη και λολ και ομγ τι συνθέσεις είναι αυτές, πώς τα κατάφεραν και έγιναν τόσο πούστηδες- καινούρια κομμάτια.
Αν δεν σας αρέσει το καινούριο, μην έρθετε. Γιατί μετά θα έρθετε εδώ, και θα μας σπάσετε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για την σετλιστ, και "κλαίω τα λεφτά" μου, και τι το ήθελα και κατέβηκα, και δεν πήγαινα καλύτερα για 5χ5 ή στου πορν, και πόσο σκατά ήχο είχαν. Όπως και να 'χει, σίγουρα θα έχουμε φαινόμενα ελιτισμού για τον ελιτισμό -> πάω στο λάηβ για να λέω ότι πήγα κι ας ήξερα εκ των προτέρων ότι δεν θα μου αρέσει η σετλιστ, γιατί δικαίωμά μου να μη μου αρέσει τίποτα μετά το ρεντ ση.
Επίσης.
ΜΠΑΚΛΙΤ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ.
καλα δε σου βρισαμε και τη μπαντα και επρεπε να κανεις επιθεση. θα παω στο live γιατι γουσταρω isis απο την πρωτη νοτα που παιξαν μεχρι την τελευταια.απο κει και περα το οτι θελω να ακουσω συγκεκριμενα κομματια δεν θα επηρεασει εσας τους φανμποηδες :)
funishment
31-10-2009, 00:06
Η δική σου προσέγγιση είναι σωστή και σεβαστή, δεν σε πιάνει το καταγγελτικό μου ποστ, κοιμήσου ήσυχος white knight. :hippy:
Drumsick
31-10-2009, 00:26
Γρήγορα, τα χάπια.
Shrinebuilder
31-10-2009, 01:01
Σιγά μωρή φάνισμεντ, ντάξει είσαι μεγάλη φαν, πάρε λουκουμάκι.
Σιγά μωρή φάνισμεντ, ντάξει είσαι μεγάλη φαν, πάρε λουκουμάκι.
hahaha
Ε, άμα το λέει η funishment..
funishment
31-10-2009, 18:28
Εντάξει, κοροιδέψατε όλοι το βλαμμένο; Μ, νιώθετε έξυπνοι τώρα; Οι., δεν το λέω για σένα.
Αλλά αλήθεια, είναι κρίμας να έρθετε και να μην σας αρέσει, ενώ ξέρετε εκ των προτέρων ότι κατά 90% ΔΕΝ θα σας αρέσει. Κι άλλες σετλιστσ.
25/10
1. Hall Of The Dead
2. Stone to Wake a Serpent
3. Dulcinea
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Backlit
6. Ghost Key
7. Threshold Of Transformation
8. Encore:
8. Carry
9. Altered Course
30/10
1. Hall Of The Dead
3. Dulcinea
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Backlit
6. Ghost Key
8. Encore:
8. Carry
9. Altered Course
Περαστικά.
25/10
1. Hall Of The Dead
3. Dulcinea
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Backlit
6. Ghost Key
8. Encore:
8. Carry
9. Altered Course
30/10
1. Hall Of The Dead
3. Dulcinea
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Backlit
6. Ghost Key
8. Encore:
8. Carry
9. Altered Course
καλύτερη η δεύτερη. :Ρ
Drumsick
31-10-2009, 18:38
funishment δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος εδω μέσα απο μας που κλαίγονται που θα πάει και δεν θα του αρέσει, απλώς κλαιγόμαστε επειδή δεν θα είναι η ηδονική εμπειρία που θα ήταν αν παίζανε μόνο τα πρώτα.
funishment
31-10-2009, 18:39
Αφού και στις 3 υπάρχει μπακλιτ εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να επιλέξω φέηβοριτ σετλιστ:!:
funishment δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος εδω μέσα απο μας που κλαίγονται που θα πάει και δεν θα του αρέσει, απλώς κλαιγόμαστε επειδή δεν θα είναι η ηδονική εμπειρία που θα ήταν αν παίζανε μόνο τα πρώτα.
Ε οκ, τι να πω γι' αυτό. Ξεπεράστε το τελοσπάντων, δεν πειράζει, την επόμενη φορά και τέτοια. :maikl:
Shrinebuilder
31-10-2009, 18:41
Fanisment πώς και πότε έμαθες τους isis?
funishment
31-10-2009, 18:43
Πριν από ενάμιση χρόνο, απο εσένα.
Shrinebuilder
31-10-2009, 18:44
More like "prin 5 mhnes"
funishment
31-10-2009, 18:46
Α.
12 stars circle your brow
31-10-2009, 18:59
Fanisment πώς και πότε έμαθες τους isis?
Σοβαρέψου ρε ξεβράκωτε πάλιουρα.
Σε πέντε μέρες μέσα απογειώθηκαν οι πούστηδες...
http://www.youtube.com/watch?v=y7UTzeIOtN4
προκλητικα για τον πουτσο τα set lists που εχω δει μεχρι στιγμης
Ass Cobra
03-11-2009, 14:53
προκλητικα για τον πουτσο τα set lists που εχω δει μεχρι στιγμης
Ναι, αλλα στην ελλαδα παντα παιζουν καλυτερα τραγουδια. Αν κοψουν καναδυο κομματια απ το τελευταιο θα ναι καλυτερα απεξω
Agoraphobic_S.I.
08-11-2009, 20:11
Πάρτε το.
Nov. 1
1. Hall Of The Dead
2. Stone To Wake A Serpent
3. Dulcinea
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Ghost Key
6. Backlit
7. Carry
8. Threshold Of Transformation
Εncore:
9. Holy Tears
Shrinebuilder
08-11-2009, 21:03
ξέρασα
sto fuzz pws pame re paloukaria?
Οι δύο τελευταίοι δίσκοι δεν ψήνουν καθόλου, αλλά επειδή το oceanic μου άλλαξε τη ζωή θα πάω!
Για το Oceanic ρε γαμώτο! =P
εντιτ: και το panopticon
Βρε οπαδοί της χάνα μοντάνα, μην το κάνετε αυτό να πούμε, δεν είναι το "oceanic mlk, a edit kai to panopticon", είναι TO PANOPTICON.
Κατά τα άλλα, χρήζει βαθιάς επιστημονικής έρευνας, σε φάση το κράτος θα πρέπει να διαθέσει κονδύλια για να διεξαχθεί asap, πως γίνεται μια μπάντα να βγάλει τέτοιο αριστούργημα και μετά να ακολουθήσουν 2 δίσκοι τόσο μα τόσο αδιάφοροι ώστε να αποτελούν εξάσκηση υπομονής.
Hf όσοι πάτε στο live!
intronaut
18-11-2009, 19:20
Πάνω που είχα αποφασίσει να πάω, τελικά δεν θα μπορέσω λογικά λόγω..
μαζέματος ελιών που φεύγω απο αύριο :!:
Τους έχω δει τις δυο φορές που ήρθαν (με τη πρώτη μάλλον κορυφαία συναυλία που έχω δει), αλλά..
7. Carry
:-(
P.S.: Το Fuzz πάντως το παλιό μια χαρά ήταν για συναυλίες, κρίμας που το αλλάξανε..
funishment
19-11-2009, 23:21
Και κάτι αλλαγές.
1. Hall Of The Dead
2. Hand Of The Host
3. Holy Tears
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Ghost Key
6. Wills Dissolve
Encore:
8. Carry
9. Celestial (The Tower) (ιmprovisation)
Όχι το μπακλιτ μου ρε μουνιά.
Shrinebuilder
19-11-2009, 23:23
Και κάτι αλλαγές.
Όχι το μπακλιτ μου ρε μουνιά.
kalwsto.
Brazen_Bull
19-11-2009, 23:25
http://maps.google.com/maps?f=q&q=Patriarchou+Ioakeim+1,+Tavros,+17778,+Greece&ie=UTF8&om=1&iwloc=addr
Και κάτι αλλαγές.
1. Hall Of The Dead
2. Hand Of The Host
3. Holy Tears
4. 20 Minutes / 40 Years
5. Ghost Key
6. Wills Dissolve
Encore:
8. Carry
funishment θες να σε συνοδέψω; :P
Εγώ ψήθηκα πάντως να πάω αύριο πρωί να βγάλω εισητήρια για αθήνα. Θα είναι και η πρώτη φορά που θα τους δω. :touched::dfinger:
τώρα εισητήριο, άμα πάω καμία ώρα πριν θα βρω;
funishment
20-11-2009, 02:57
Ψάξου να βγάλεις από το ίδερνε, στο φέησμπουκ η βενερέητ λέει ότι φεύγουν γρήγορα. Αυτό θα μπορούσε να μη σημαίνει απολύτως τίποτα βέβαια, αλλά ναι.
Harvestman
20-11-2009, 14:33
http://cephalochromoscope.blogspot.com/2009/11/lumberjack-fronted-isis-in-smoke-o.html
Drumsick
20-11-2009, 20:15
Tο εισιτήριο που πήρα σήμερα λέει 565.. :-|
δεν πολυ έχουν σημασία αυτά
κ εγώ σήμερα το πήρα κ έχω 328
http://maps.google.com/maps?f=q&q=Patriarchou+Ioakeim+1,+Tavros,+17778,+Greece&ie=UTF8&om=1&iwloc=addr
apo sugkoinwnies ti paizei ennow
Drumsick
21-11-2009, 07:25
914 και 049 απο ομόνοια ή σταθμός ηλεκτρικού ταυρος και ποδαράκια κάνα 10-15 λεπτά.
MaX Payne
21-11-2009, 22:23
http://www.last.fm/music/Isis/+events
βλεπω τιμες στο tour
Roma 20/11/09 Ingresso: 20 €
Barca 26/11/09 Anticipada: 15€ | Taquilla: 18€
Bordeaux 02/12/09 16 € adhérents Allez les Filles, 18 € en pré-vente, 20 € sur place
Lisbon 28/11/09 Preço dos bilhetes 20,00Euros
Paris 03/12/09 24.20 € !!!
Berlin 07/12/09 22,00 €
κλασικα
914 και 049 απο ομόνοια ή σταθμός ηλεκτρικού ταυρος και ποδαράκια κάνα 10-15 λεπτά.
thanks!
Brazen_Bull
22-11-2009, 01:51
Μου ειπαν οτι ο ηλεκτρικος δεν θα κατεβαινει Ταυρο-Φαληρο. Πετραλωνα δηλαδη ο πιο κοντινος σταθμος για το fuzz.
049 περναει απο Πανεπιστημιου, κοντα στον σταθμο της Ομονοιας;
Drumsick
22-11-2009, 04:35
Kάπου γύρω απο την ομόνοια κάνει τέρμα. Ίσως αθηνάς, αν δε με απατά η μνήμη μου. Ρώτα σε κάνα περίπτερο.
(ή το 914 κάνει εκεί.. δε θυμάμαι)
Agoraphobic_S.I.
22-11-2009, 04:37
Ναι, στην Αθηνάς κάνει τέρμα το 049.
Μου ειπαν οτι ο ηλεκτρικος δεν θα κατεβαινει Ταυρο-Φαληρο. Πετραλωνα δηλαδη ο πιο κοντινος σταθμος για το fuzz.
049 περναει απο Πανεπιστημιου, κοντα στον σταθμο της Ομονοιας;
http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=130
Drumsick
22-11-2009, 18:08
Κάτι φίλοι είδαν προχτες easy star all stars και λένε ήταν σκατά ο ήχος...
:-(
Ακόμα γράφετε στο forum? Χρόνια και ζαμανια ρεεε