View Full Version : Tutorials
Οδηγός για stream σε shoutcast server με εικόνες κ γραφικά παραδείγματα. Σύντομα κ slides:P (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331038)
Για OS x http://rogueamoeba.com/nicecast/
Θα ανανεωθεί ο οδηγός μέσα στο σαββατοκύριακο για το mac κ το linux (αν παίζουν τα front end που βρήκα στο λίνουξ)
Sotos_The_Tequiler
01-10-2009, 20:15
στο πρώτο link δεν εμφανίζεται το screenshot για τις ρυθμίσεις του shoutcast plugin
Dragonlord
05-10-2009, 12:15
Σίγουρα; Εμένα μου τα βγάζει κανονικά όλα νομίζω. Δοκίμασες ξανά;
Εσύ είσαι γραμμένος στο ινσόμνια κ έχεις autologin άρα σου δείχνει της εικόνες...θα τη μεταφέρω σε κανένα photobucket αύριο.
Dragonlord
05-10-2009, 12:24
Αυτό ήταν το επόμενο που σκέφτηκα, απλά επειδή είπε για συγκεκριμένη εικόνα.
μπιζαριος
05-10-2009, 12:40
για τους mac users δεν ξερουμε κανενα free προγραμμα? αυτο που δωσατε κανει 40 δολλαριους.
για τους mac users δεν ξερουμε κανενα free προγραμμα? αυτο που δωσατε κανει 40 δολλαριους.
εμ...όχι δεν υπάρχει αλλά υπάρχει στα γνωστά μέρη...!
The Good Son
09-10-2009, 22:19
ΝΑ δώσετε και τις ρυθμίσεις για σερβερς, πορτς κλπ.
Dragonlord
09-10-2009, 23:38
Για τον server υπάρχει στο tutorial, βήμα 8 αν θυμάμαι καλά, το pass θα το παίρνετε από μένα όσοι είναι να κάνετε εκπομπή.
Pinatero
11-10-2009, 23:36
ε κι εγω δεν βλεπω ποια κουμπακια και τετοια να πατησω ειναι αυτο που λεει κι ο γκουντ σαν! αν και σκραπας με τα νετς τα καταλαβα νομιζω, μεχρι εκει που εχω δει!
Pinatero
15-10-2009, 19:00
να ρωτησω κατι... μπορω να εχω παλιοτερη βερσιον του winamp εκτος απο την τελευταια και να μπορω να παιξω? γιατι απο τοτε που εβαλα το τελευταιο winamp σερνεται κανονικα το pc μου οποτε παω να ακουσω μουσικη :-|
να ρωτησω κατι... μπορω να εχω παλιοτερη βερσιον του winamp εκτος απο την τελευταια και να μπορω να παιξω? γιατι απο τοτε που εβαλα το τελευταιο winamp σερνεται κανονικα το pc μου οποτε παω να ακουσω μουσικη :-|
Ασφαλώς www.oldversion.com
Pinatero
16-10-2009, 14:18
thankz! αν και μαλλον θα χρησιμοποιω την τελευταια οταν κανω εκπομπη, απλα θα λιωσω στο install - uninstall
thankz! αν και μαλλον θα χρησιμοποιω την τελευταια οταν κανω εκπομπη, απλα θα λιωσω στο install - uninstall
Κοίτα αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το GOMplayer χρησιμοποιεί τα plugin του winamp...
Sotos_The_Tequiler
18-10-2009, 23:20
Εσύ είσαι γραμμένος στο ινσόμνια κ έχεις autologin άρα σου δείχνει της εικόνες...θα τη μεταφέρω σε κανένα photobucket αύριο.
ακόμα δε φαίνεται...
Ingolemo
22-10-2009, 14:39
Xwris na eimai 100% sigouros, nomizw mporeis na exeis kai tis 2 version installed kai na trexeis opoia thes.
Pinatero
23-10-2009, 11:15
τελικα εβαλα την τελευταια βερσιον,(ε κολλαει και σερνεται λιγο το pc) αλλα με την αλλη ειχα προβλημα γι'αυτο κι αργησα κανα τεταρτο να ξεκινησω εκπομπη την προηγουμενη φορα!