PDA

View Full Version : Mac OS X Snow leopard.

μπιζαριος
09-09-2009, 13:54
Δοκιμασε κανεις αυτο το πραγμα? το κατεβασα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το upgrade απο leopard.

θα το αντεξει το φτωχο πλυν τιμιο imac ?

Amnesiac.
09-09-2009, 16:02
Η αγωνία στο κατακόρυφο.

Mitsmann
09-09-2009, 16:09
Φιλε, μη το κανεις, δεν αξιζει.

δημιουργειται κονφλικτ στον Kernel IT++ και ενω παει να τρεξει το binary conscription flow στη συνεχεια χτυπαει το overburn του Core II plus, και ενω προσπαθει ο επεξεργαστης να "δει" τα chips της μητρικης, ακολουθει ενα mono protocol pattern με αποτελεσμα την αυξηση της θερμοκρασιας και την πτωση της αποδοσης του wareabout cisco ppu και εν τελει καταληγει ο imac να χανει περιπου 20,4% σε αποδοτικο traceroute του επεξεργαστη του.

To εχω τεσταρει ο ιδιος.

Deggial
09-09-2009, 16:50
Δοκιμασε κανεις αυτο το πραγμα? το κατεβασα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το upgrade απο leopard.

θα το αντεξει το φτωχο πλυν τιμιο imac ?

Αξίζει, για το performance boost. Ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείες, είτε δε θα δεις διαφορά, είτε θα πηγαίνουν γρηγορότερα. Ακόμη κ' βασικές εφαρμογές του λειτουργικού, όπως ο Finder, είναι αρκετά πιο γρήγορες.

Ο μόνος λόγος να το σκέφτεσαι είναι αν χρησιμοποιείς εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με την νέα έκδοση. Στο site της Apple έχει σχετική λίστα.

jack the ripper
09-09-2009, 17:03

δημιουργειται κονφλικτ στον Kernel IT++ και ενω παει να τρεξει το binary conscription flow στη συνεχεια χτυπαει το overburn του Core II plus, και ενω προσπαθει ο επεξεργαστης να "δει" τα chips της μητρικης, ακολουθει ενα mono protocol pattern με αποτελεσμα την αυξηση της θερμοκρασιας και την πτωση της αποδοσης του wareabout cisco ppu και εν τελει καταληγει ο imac να χανει περιπου 20,4% σε αποδοτικο traceroute του επεξεργαστη του.

To εχω τεσταρει ο ιδιος.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

μπιζαριος
09-09-2009, 20:23

To εχω τεσταρει ο ιδιος.

το εχω χασει γυρω στο φιλε και μετα το κομμα.

Ingolemo
10-09-2009, 03:14
Paizei na ftaiei pou den eisai ΧΑΚΕΡ san ton mitsmann, to stylobath tou forum mas.

attila
11-09-2009, 03:31
παιδια εχω γουιντοους εξ-πι και θελω να κατεβασω τον ιντενρετ εξπλορερ.
Δοκιμασε κανεις αυτο το πραγμα?θα το αντεξει το φτωχο πλυν τιμιο ιντελ 3,2?

μπιζαριος
12-09-2009, 14:12
Φιλος μολις περασε snow leopard και δεν λειτουργει το φωτομαγαζο γιατι δεν ειχαν τεσταριστει τα προγραμματα της adobe πριν κυκλοφορησουν. οταν βγει πατς τοτε θα τα κανω install.

Rwxamhs
12-09-2009, 14:42
Φιλος μολις περασε snow leopard και δεν λειτουργει το φωτομαγαζο γιατι δεν ειχαν τεσταριστει τα προγραμματα της adobe πριν κυκλοφορησουν. οταν βγει πατς τοτε θα τα κανω install.

Διορθωση: ΔΕΝ ειχαν κανει τεστ τις πειρατικες εκδοσεις

μπιζαριος
12-09-2009, 14:44
μπορει. αν και εχω οριτζιναλ εγω. η ιδια η apple ειπε "oops"

μπιζαριος
12-09-2009, 16:54
παιδια εχω γουιντοους εξ-πι και θελω να κατεβασω τον ιντενρετ εξπλορερ.
Δοκιμασε κανεις αυτο το πραγμα?θα το αντεξει το φτωχο πλυν τιμιο ιντελ 3,2?

ψιλοαστοχος βασικα.