View Full Version : Ποιός??? (The Big Bang Theory) (TV)
Ruthless
06-09-2009, 02:18
Rajesh. Hands down.
Once_Emperor
06-09-2009, 02:55
Θα έλεγα τον Wolowitz αλλά μετά σκέφτηκα ότι η σειρά χωρίς τον Sheldon δεν θα μπορούσε να υπάρχει και το έριξα άσσο.
Τον Leonard γιατί τον έβαλες στο πολ;
antimusic
06-09-2009, 05:31
leonard, οι άλλοι είναι τρομαχτικοί τύποι.
Πρωτον, γιατι ειμαι δημοκρατικος, και δευτερον γιατι δεν αντεχω οσους ειναι τοσο προβλεψιμοι ωστε να πρεπει να ανηκουν σε αυτους που τους τη σπαει ο πιο φυσιολογικος τυπος σε μια σειρα (Τεντ, Τζακ, Λεναρντ κτλ κτλ κτλ). :razz::razz::razz:
Drumsick
06-09-2009, 11:24
Sheldon δαγκωτό.
Fireknight
06-09-2009, 11:33
mana Wolowitz
Kelldorain
06-09-2009, 12:10
Wolowitz και με μικρή διαφορά 2ος ο Koothrappali
Ψήφισα Γουόλοβιτς, αλλά δεν παραβλέπω ότι χωρίς Sheldon ή με ελάχιστα-διαφορετικό-Sheldon δεν θα υπήρχε Big Bang Theory.
Ψήφισα Γουόλοβιτς, αλλά δεν παραβλέπω ότι χωρίς Sheldon ή με ελάχιστα-διαφορετικό-Sheldon δεν θα υπήρχε Big Bang Theory.
:thumbsup:
Γουόλοβιτσ ftw. και μόνο οι αγκράφες της ζώνης του αρκούσαν για την ψήφο μου. αυτός ο Λέοναρντ πότε θα βγάλει το κωλομπουφάν του;
Γουόλοβιτσ ftw. και μόνο οι αγκράφες της ζώνης του αρκούσαν για την ψήφο μου. αυτός ο Λέοναρντ πότε θα βγάλει το κωλομπουφάν του;
ahhahaahah
Πρωτον, γιατι ειμαι δημοκρατικος, και δευτερον γιατι δεν αντεχω οσους ειναι τοσο προβλεψιμοι ωστε να πρεπει να ανηκουν σε αυτους που τους τη σπαει ο πιο φυσιολογικος τυπος σε μια σειρα (Τεντ, Τζακ, Λεναρντ κτλ κτλ κτλ). :razz::razz::razz:
Νταξ, δεν λέω, παραδέχομαι την χρησιμότητα τους.
Αλλά ο Λέοναρντ είναι τίγκα αδιάφορος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δηλαδή και στη σειρά είναι αυτός πάντα που λέει το προφανές και τους συνετίζει.
Δηλαδή όταν έχεις στη σειρά άνθρωπο που φοράει αγκράφα ζώνης μπάτμαν, ε πώς να ψηφίσεις τον κυριλέ
aneta sheldon, kai mono sth skhnh me ton kafe pou einai ntumenos flash na epaize 8a eftane
Mpampis Mpakalis
06-09-2009, 21:26
O tend einai apla HLI8IOS, enw o Jack mono ws me8ysos htan an8rwpos, ase pou den htan o pio fysiologikos. Gi ayto mou thn spane. Den einai logw Iaritidas dld. O leonard gia paradeigma, einai kalo paidi kai timiotatos, alla o wolovitz einai pio oikios.
antimusic
06-09-2009, 22:20
O tend einai apla HLI8IOS
:thumbsup:
Howie και ξένες γλώσσες :pink:
SpiritCrusher
06-09-2009, 22:53
Phantom Duck
07-09-2009, 21:43
γουώλοβιτς, όσοι λέτε το αποπάνω σκεφτείτε τη σειρά με τους χαρακτήρες ανάποδα, δηλαδή γουώλοβιτς sidekick του λέναρντ και σέλντον τρίτο χαρακτήρα. πάλι θα γάμαγε.
Sheldon ρε παιδες,μια κατηγορια μονος του :headbang:
Live_by_honour
08-09-2009, 10:01
SHELDON
UC.Hammer
08-09-2009, 10:18
Sheldon bitten.
Snorkmaiden
08-09-2009, 21:12
Sheldon + Doppler Effect :dfinger: