View Full Version : Μunicipal Waste, 02/09
Agoraphobic_S.I.
03-09-2009, 02:05
Πόρωση, ιδρώτας, ΘΡΑΣ και μπόλικο ξύλο. Με αυτές τις λίγες λέξεις συνοψίζονται όλα όσα βιώσαμε αυτό το βράδυ στο ΑΝ.
Κορμιά στον αέρα.
Ρούχα ασήκωτα, χέρια μουλιασμένα. Μυρωδιά μπύρας παντού.
Ο ήχος ήταν ότι πρέπει, σαν να τον είχαμε παραγγελία.
Μοναδικό παράπονο η αδικοχαμένη μπαγκέτα, αλλά δε γαμιέται, άλλη φορά.
Αλλά όλο το νόημα βρίσκεται στην εξής φράση:
MUNICIPAL WASTE HAS FUCKED US UP!!
Πολυ περιγραφικος, τα πες ολα!
THRASHHHH!!!!!!!!!!
ωραίο λάιβ!
Νομίζω μπορούσαν να παίξουν λίγο ακόμα πάντως. όχι ότι χαλάστηκα βέβαια.
δε τα καταφερα τελικά :\
κάτι έμαθα για ξύλο στη μπάντα. πειτε.
HiTechjesuS
03-09-2009, 10:08
Sta polu grhgora:
Ta thetika: Gamato live, gamatos hxos, polu kalh skhnikh parousia! Apo katw ginotan madomouni apo ena tiga gemato An!
Ta arnhtika: Ligotero apo 50 lepta to live, tha peite oti exoun 2lepta kommatia alla kai pali ligo einai. Eixan ufos oi gamimenoi omws, eidika sta shmeia pou anevaine o kosmos panw gia stagediving (pou den stamatisan pote na anevainoun, 200 xalara prepei na eginan) arxisan na stravwnoun asxima kai eidika o kitharistas leei pws an anevei kaneis panw kai tou xtupisei ton eksoplismo tha tou riskei mpounia!!! Malakia tou pou to pe, kai dikio pou exeis den les live kati tetoio. poloi stravwsan kai egw anamesa alla den dikaiologei auto pou egine meta: kammia 10-15ria? atoma tous perimenan na vgoun, arpazoun kitharista (lene kai gia tragoudisth alla pralave kai etrekse, den to eida auto) kai ton touloumiazoun mexri pou parapatouse gematos aimata kai fwnaze "i'm with the band, i'm with the band"!!!
POLY MAGIA, 15 me 1, gamatoi eiste!!! De lew, paparies elege alla an thes na tou thn peis tou mousikou pou sthn espase: Vriston! Katoura ton! Peta tou tzatzikia ap'ton savva! Valte ton s'ena amaksi kai klaste oloi mazi! Den kserw kai gw ti... alla oxi na varan 15 enan malaka anhmporo na antidrasei, polu anadro!!! Mallon den tous vlepw na ksanakanoun live sth xwra mas...
Auta! Paw douleia!
Mitsmann
03-09-2009, 10:11
οι πηγες μου λενε οτι ο κιθαριστας τους τις μαζεψε αγρια.
οπως και οτι οι ιδιοι κλωτσαγανε (!!) οσους ανεβαιναν για stage diving.
αν κανεις ανεβηκε για stage diving και εφαγε κανα κλωτσιδι απ την μπαντα και στραβωσε με την ΜΠΑΡΕΑ του, ειναι πιθανη η εξελιξη.
antimusic
03-09-2009, 10:31
αχαχααχαχα τέρμα μέταλ.
γαμησέ τα λέμε. Όποιος μας ξενερώνει πρέπει να φάει ξύλο. Μόνο στο ελλάντα αυτά.
Taksitzhs
03-09-2009, 11:10
Κουράστηκα να ρίχνω ΞΥΛΟ εκείνο το βράδυ. Νομίζω πως σαπάκιασα κι έναν τυπά με τατού ΑΡΗΣ.
Phantom Duck
03-09-2009, 15:40
μόνο και γινόταν καμιά μαλακία στον witte.
ikonoklast
03-09-2009, 15:50
50 λεπτά αλλά ΓΑΜΗΣΑΝ.
Ταξιτζή ποιό φεηκ είσαι;
Ντροπή σε αζορ που λάκισε άμεσα απο το live και δεν έφαγε τις φάπες του.
θεικο λαιβ-παντου μελανιες
παω να ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ και τα υπολοιπα το βραδυ
GuardianOfIvorytower
03-09-2009, 21:27
Τελικά δεν μπόρεσα να παραβρεθώ χτες, αλλά παίζουν εδώ σε μερικές μέρες. Μάλλον θα ψηθώ να πάω.
KoiliaSamprela
03-09-2009, 22:40
Τελικά δεν μπόρεσα να παραβρεθώ χτες, αλλά παίζουν εδώ σε μερικές μέρες. Μάλλον θα ψηθώ να πάω.
μην ξεχάσατε να τους δείρετε :)
GuardianOfIvorytower
03-09-2009, 23:14
εννοείται
λεπον για το λαιβ τι να πουμε,οι μουνι τα ΣΠΑΣΑΝΕ κανονικα.
Δυναμη
Καυλα
Ενεργεια
Ο κοσμος απο κατω στα ιδια επιπεδα με το συγκροτημα,500 ατομα να το εχουν γεμισει και ολως παραδοξως το ΑΝ μου φανηκε το ιδανικο μαγαζι για το συγκεκριμενο λαιβ.Αβερτα στειτζνταιβ,δεν υπηρξε τραγουδι που να μην εγιναν τουλαχιστον 10 (εγω που ημουν καγγελο πρωτη γραμμη στο δευτερο τραγουδι ειχα κανει ηδη δυο)Παιξανε ολα τα χιτακια τους,τραγουδια που ακομα και ο μεγαλυτερος μπουλης του κοσμου να εισαι (καρχαρτ-λοκι),ε κατι θα σε πιασει και θα θελεις να κανεις στειτζνταιβ,μος η να χτυπηθεις σαν καθυστερημενος.Κριμα που δεν ειχανε κι εκεινα τα ηλιθια τραμπολινα,σανιδες κτλ που κουβαλανε μαζι τους στα περισοτερα βιντεο τους που εχω δει.
Ολα ωραια λοιπον,ΕΚΤΟΣ απο καποιες καγγουριες που κανανε (αυτο που ειπε το πουστονεο για τον κιθαριστα οτι ελεγε θα κοπανησει οποιον του πειραξει τον εξοπλισμο) και μια ακομα πιο καγγουρια που εσμπρωξε ο τραγουδιαρης εναν τυπα ενω κατω ειχε κενο και ψιλογαμηθηκε.4-5 φορες πρεπει να το εκανε αυτο βασικα αλλα ειδικα εκεινη μου εκανε εντυπωση.Ειπαμε θρας ρε μαλακα αλλα δεν θα σπας τα μουτρα αυτουνου που πληρωνει το εισητιριο για να σε δει.
Ε μετα ειχαμε αυτα που ειπανε οι αλλοι,10-15 ατομα να εχουν βαλει κατω τον κιθαριστα και να τον εχουν ξεφτιλισει στο ξυλο (ονοματα δεν λεμε).Μετα πηγε να γινει και μια ψευτομανουρα με κατι οπαδους MW που κραζανε αυτους που χτυπησαν τον κιθαριστα αλλα δεν εγινε τιποτα αφου διελυσε την φαση ο μεγαλυτερος και ζορικος πορτιερης που εχω δει ποτε στην ζωη μου.4-5 χαστουκια σε χρονο dt με χαρακτηριστικη ανεση και ολοι να κανουν πισω.
Ενιγουει,δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναρθουν οι μουνι παλι μετα απο αυτο το συμβαν.Τουλαχιστον ηταν ιστορικο λαιβ,θα εχουμε να λεμε στις επομενες θρασογενιες οτι εμεις στην φαση αν γουσταραμε κοπανουσαμε και το συγκροτημα :D
βαθμολογια φασης 7 στα 10
ο μεγαλυτερος και ζορικος πορτιερης που εχω δει ποτε στην ζωη μου.
axaxax 99,9% katalaba poion les, mprosta tou o gkotzila einai mirmigki.
αυτόν με το α-λα Lemmy μούσι λες?
Αυτός έχει παίξει και σε ταινία με τον Σουγκλάκο ε!:headbang:
χαχααχαχα οχι αυτος ο κοτσιδας,ενας αλλος που ηταν ακομα περισσοτερο θηριο
ee autos einai o budd. spencer.
autos pou lew den exei mousia, exei konto malli, rixnei tou budd 2 kefalia kai einai mauropoukamisas.
ακριβως :thumbsup:
ξεχασμενομαμμουθπουξεπαγωσε > 30 θρασερς
Live_by_honour
04-09-2009, 07:15
ακριβως :thumbsup:
ξεχασμενομαμμουθπουξεπαγωσε > 30 θρασερς
lol
Mitsmann
04-09-2009, 10:24
ελπιζω στο σαητ τους (αν εχουν) να κανουν ενα ρηπορτ που θα καταγγελουν τους ΜΑΔΕΡΦΑΚΕΡΣ που τα καναν ολα αυτα.
ee autos einai o budd. spencer.
autos pou lew den exei mousia, exei konto malli, rixnei tou budd 2 kefalia kai einai mauropoukamisas.
o polu psilos les...gamise ta...stous at the gates irthe me xtupa ston omo k mou leei
pame siga siga eksw file...gurnaw k vlepw tin koilia tou se fasi...opote den proevala kamia
antistasi :P
dwste fotos sto lao e
antimusic
04-09-2009, 11:07
γιατί σε έβγαλε έξω;
γιατί σε έβγαλε έξω;
teleiwse i sinavlia re k ksunomastan mexri na vgei o polus o kosmos
Ραζορ θα σε γαμησω.Ελπιζω σε λαιβ απο Joel Grind τωρα μπας και ερθω στα ισα μου,γιατι αρκετα ΠΟΥΣΤΕΨΑ.
Καρκίνο στους ψευτολεβέντες. Κατά τ' άλλα ελπίζω να περάσατε καλά.
HiTechjesuS
04-09-2009, 20:28
Ematha pws to xthesino live tous sth Kolonia egine kanonika, exei antoxes telika o kitharistas!!! Tha tous paradextw pantws an tou xronou ksanakleisoun live edw!
Αντε μπας και ριξουμε λιγο ΞΥΛΟ!
atom_smasher
04-09-2009, 22:56
Τελικά οι θρασαδες ειναι θρασυδειλοι?
Ra Pariah
05-09-2009, 03:43
Razor, τον Πολωνό τον γνώρισες; :-D
οχι,αλλα εχω ακουσει πως ειναι και γαμω τα ατομα
Ra Pariah
05-09-2009, 03:50
Θεός ατελείωτος! :touched:
54Ll5SYN7ww
Χορτάστε Πολωνό, ρε αρκίδια!
Agoraphobic_S.I.
05-09-2009, 03:51
Δεν έδωσε ρέστα ο Πολωνός όπως αλλού πάντως. Εγώ περίμενα να κάνει τουλάχιστον 20 φορες στειτζ νταηβινγκ.
Ra Pariah
05-09-2009, 03:55
Κρίμα, όντως!
Του το συγχωρούμε πάντως!
Savage Grace θέλω να τον δω... Δε θα κάνει άλλη δουλειά!
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Ruthless
05-09-2009, 09:19
Έχει ένοχο παρελθόν στους headliners του UTH πάντως.
Shrinebuilder
05-09-2009, 11:52
Και Νόχος πρώτη μούρη ε
sabbattack
05-09-2009, 12:21
54Ll5SYN7ww
Σοβαρά τώρα, αυτό ορίζεται ως tone deaf, έτσι, αρκεί να έχεις αυτιά (2 αν και 1 είναι αρκετό) και να ακούσεις το φάλτσο στο 1:20. Χάνω το χρόνο μου βέβαια αλλά σοβαρά, το ότι μπορείς να κάνεις κορώνες δε σημαίνει ότι είσαι και καλλίφωνος. Ο μαλάκας ήταν, είναι και θα είναι ΦΑΛΤΣΟΣ.
GuardianOfIvorytower
05-09-2009, 12:32
Είναι μορφή πάντως ο Πολωνός
Neuroscar
05-09-2009, 12:53
Θεός ατελείωτος! :touched:
54Ll5SYN7ww
Χορτάστε Πολωνό, ρε αρκίδια!
Ωραιο κομματι αν και σιγουρα στο δισκο θαναι πιο "δυνατο" ε;
Ruthless
05-09-2009, 13:08
Μόνο στο ER μπορεί οποιοδήποτε τόπικ, ακόμα και από thrash συναυλία, να γυρίσει σε φλέιμ για το έπικ. :thumbsup:
Neuroscar
05-09-2009, 13:27
Ρε δε κανω πλακα =)
Ra Pariah
05-09-2009, 14:27
Ρε συ Neuroscar, το κομμάτι είναι από το "Into..." για ποιο δίσκο μιλάς; :P
Ra Pariah
05-09-2009, 14:28
Έχει ένοχο παρελθόν στους headliners του UTH πάντως.
Ξηγήσου! 8)
Ruthless
05-09-2009, 14:46
Αυτά δεν είναι για τα μάτια των ERιτών. Από κοντά αν σε πετύχω τώρα Σεπτέμβρη καμιά μέρα μιναρούπολη. Ή με κανά πιέμ.
GuardianOfIvorytower
05-09-2009, 19:57
Το γύρισες στην ελίτ κ συ? :P
Ruthless
05-09-2009, 20:10
Μπες MSN εσύ. Αν και δεν χρειάζεται, νομίζω άλλωστε τα γνωρίζεις ήδη από αλλού. ;)