View Full Version : Κύπελλο Ελλάδας 2009-2010
geologiko_karoto
25-04-2010, 14:47
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs490.snc3/26767_120480891301903_120287011321291_295300_5653644_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs434.snc3/24971_1425386875394_1254432536_1234385_1605950_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs434.snc3/24971_1425386435383_1254432536_1234384_5559336_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs521.snc3/29683_387331276636_187620431636_4514481_3630153_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs541.snc3/29683_387331371636_187620431636_4514482_5328750_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs541.snc3/29683_387331626636_187620431636_4514484_6768763_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs501.ash1/29683_387331731636_187620431636_4514486_1588239_n.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=5Ql8qOul77g
Tispanagias tamatia
25-04-2010, 14:53
Ευχαριστούμε που ΔΕΝ ασχολείστε. :touched:
Ευχαριστούμε που ΔΕΝ ασχολείστε. :touched:
Fireknight
25-04-2010, 16:00
ela , kanadyo eixan plaka !
kata ta alla , o aris eprepe na skorarei stis arxes tou protou imixronou , pou itan kaliteros . oso pernouse i ora itan yper tou pao , o opoios itan metrios se olo to paixnidi , alla toso xreiazotan apo oti fanike .
Pinatero
25-04-2010, 16:57
http://img503.imageshack.us/img503/9514/ti30ti40ti50ne5.jpg
http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9cacf5f6bcf1f3419c62f466d6690e42_L.jpg?943912800?943912800?943912800
Clockwork Orange
25-04-2010, 22:01
αντι να παει σε οδοντιατρο καθεται και μου τρωει γλυκα!!!
alla toso xreiazotan apo oti fanike .
Ε κάτσε να μην έμπαινε το σουτ από τόσο μακρυά.
Στο να κρατήσει αποτέλεσμα ο βάζελος είναι καλός.
lebowski
25-04-2010, 23:52
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ
εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο γραφικό από "gayρο του βορρά" :roll:
γαυρος του βορρα εγω δεν ειμαι...σαν μινιμιν...αλλα ουτε και ετσι οπως το εννοεις
αλλα το ετσι_οπως_το_εννοεις ειναι ο λογος που λεω εσενα γαυρο (των Τρικαλων εδω να συμπληρωσω) κι οχι καποιον αλλονα βαζελο usera
αρειανοι δεν θα υιοθετησουμε ειδικο καθεστος για σας
μεσα στο κολπο ειναι και η πουτσα...αμα δεν την μπορατε τοτες ριχτε το στη ντεχνη
τωρα στα χουλιγκανικα μας...καποιος να επιβεβαιωσει για το welcome πανι στην εισοδο της σαλονικης απο τους της Πολιχνης
εντιτ...αργησανε αλλα οκ
http://www.super3.gr/dbimg/0splash_intro0
ξαναμανα εντιτ...η μπαλα ειναι καλο πραμα,το ποδοσφαιρο οχι
http://img192.imageshack.us/img192/3725/1000280v.jpg
Raven Lord
26-04-2010, 01:42
εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο γραφικό από "gayρο του βορρά" :roll:
γαυρος του βορρα εγω δεν ειμαι...σαν μινιμιν...αλλα ουτε και ετσι οπως το εννοεις
αλλα το ετσι_οπως_το_εννοεις ειναι ο λογος που λεω εσενα γαυρο (των Τρικαλων εδω να συμπληρωσω) κι οχι καποιον αλλονα βαζελο usera
δεν κατάλαβα χριστό, αλλά ok... whatevah :roll:
Clockwork Orange
26-04-2010, 01:45
ρε συ μινμιν και τι περιμενεις δηλαδη? εναν λαο εχουμε! η ομαδα γαμιεται να πουμε! ασ τα διαλα!
νομιζω ειναι η πρωτη φορα που με ενοχλει η κουζαρα τοσο πολυ! συνηθως το διασκεδαζω κι ολας!
δεν πειραζει...καταλαβαν οι γαυροι
ρε συ μινμιν και τι περιμενεις δηλαδη? εναν λαο εχουμε! η ομαδα γαμιεται να πουμε! ασ τα διαλα!
νομιζω ειναι η πρωτη φορα που με ενοχλει η κουζαρα τοσο πολυ! συνηθως το διασκεδαζω κι ολας!
τον σουπερ 3 εθιξα μαναρι...οχι εσενα η τα ''ποντικια'' που κατεβηκαν
και μη με λες για λαους και τετοια...στον συγκεκριμενο τομεα ιδια φαρα ειμαστε,και στην ντελικη εσυ εκανες και μια μαριννελα φαν οταν ησανε ο γαυρος του μπασκετ
την καζουρα να την δεχεσε...ειπαμε μπαλα ειναι,παιδικο παιχνιδι...οχι ποδοσφαιρο
Clockwork Orange
26-04-2010, 01:58
ξαναλεω ομως οτι τι περιμενες να πει ο super 3 αλλα και ο οποιοσδηποτε οπαδος?
ανθρωπινο ειναι να προσπαθεις να βρεις κατι καλο σε μια ηττα!
εγω βεβαια παντα πιστευα και πιστευω οτι ο πρωτος ειναι τα παντα και ο δευτερος τιποτα
και δεν το αλλαζω τωρα!
νομιζω οτι εχω δεχτει καζουρα για β και την δεχτηκα! δεν ξερω γιατι σκαλωσα τωρα με το κυπελο!
ισως γιατι ειναι σκατα τα προσωπικα μου και μου βγαινει εκει!
να βγει και να ξεχεσει παικται...εδω ειπαν για Σισυφο,ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να εμψυχωσουν η να γαμησουν την puta madre των στα αρχαια αμαζονιακα
και οχι βεβαια...ο πρωτος δεν ειναι τα παντα...αλλιως θα καταντουσαμε ολοι βαζελογαυροι
carheart
26-04-2010, 02:06
θα "καταντούσατε";
Clockwork Orange
26-04-2010, 02:08
εννοω οτι ετσι πιστευω οτι ισχυει στην ζωη
το γιατι ειμαστε οτι ειμαστε το ξερει ο καθενας για την παρτυ του και δεν υπαρχει λογος να το κουβεντιασουμε!
ναι...δεν εχεις γνωρισει ποτε σου βαζελογαυρο απο βορεια ελλαδα?
οι κωλοτρυπιδες τους εχουν σχημα κλειδιου (παλαιου τυπου)
Clockwork Orange
26-04-2010, 02:21
καστορια η πλειοψηφια ειναι ΠΟΚ
παοκ-αρης δεν αγγιζουν εκει!
νταξ εδω μιλαμε για το αντιστοιχο ενος μαλακισμενου που βριζει πισω απο την οθονη
το 95% των ατομων αυτων δεν εχουν δει ποτε την ομαδα τους να παιζει!
και φυσικα ο προφανης λογος που ειναι οτι ειναι,ειναι επειδη την χρονια που διαλεξαν την ομαδα τους εκεινη πηρε το πρωταθλημα!
δεν ξερω αν σου λεει κατι αλλα εγω εγινα αρης στα 18 μου! πιο παλια ημουν παοκ λογω μπασκετ (τα χρονια που ο αρης εχασε γκαλη και γιαννακη...92-93?? καπου εκει)
και μετα (σαν παιδακι κι εγω) λιγο βαζελος λογω πατερα (μεγαλωμενος αθηνα) και νικης επι αγιαξ! δεν κρατησε πανω απο μηνα βεβαια!
αλλιως θα καταντουσαμε ολοι βαζελογαυροι
Μπαλίτσα για τη κουλτούρα μπορείς να δεις και σε ερασιτεχνικό-τοπικό επίπεδο.Θυμήσου Τιτανομαχίες Αναγέννησης Άρτας - Νιγρίτας.
Άλλα δε μπορώ να φανταστώ τι θα έφτιαχνες (και όχι άδικα ) αν έπερνες τίτλο φέτος.
Clockwork Orange
26-04-2010, 02:27
νταξ τετριμενο αλλα ενα κυπελλο για μενα=10 πρωταθληματα γαυρο-βαζελου
δεν μικραινω την ομαδα! απλα ειναι τεραστιο αποθημενο ρε πουστη μου!
αυτο δεν ειναι μονο καστορια...παντου ειναι
συγκεκριμενα για βορεια ελλαδα οι του ΠΟΚ ειναι συνηθως παπλιουκια που το 50-60 διαβαζαν οτι εφτανε στο μπακαλικο του χωριου
οι νεαροι ειναι ε ξ α κ ρ ι β ω μ ε ν α κατι λοβοτομημενα παιδια που στο δημοτικο τους κλεβαμε το πειρατικο καραβι playmobil και τους χουφτωναμε την μαμα φευγωντας
μινμιν ερευνα τα παραπανω...την εχω κατοχυρωμενη κιολα
Μπαλίτσα για τη κουλτούρα μπορείς να δεις και σε ερασιτεχνικό-τοπικό επίπεδο.Θυμήσου Τιτανομαχίες Αναγέννησης Άρτας - Νιγρίτας.
Άλλα δε μπορώ να φανταστώ τι θα έφτιαχνες (και όχι άδικα ) αν έπερνες τίτλο φέτος.
αυτα μαλιστα...ειναι τιτανομαχιες...στα του τι θα εκαμνε ο αρηθ σε παραπεμπω σε δηλωσεις Ντινου Μπαλη περι κυπελλου και αρηθ-ΠΑΟΚ
αυτα μαλιστα...ειναι τιτανομαχιες...στα του τι θα εκαμνε ο αρηθ σε παραπεμπω σε δηλωσεις Ντινου Μπαλη περι κυπελλου και αρηθ-ΠΑΟΚ
Κοίτα να δεις που βγήκε και δικαιωμένος.Μεταξύ μας,βρήκε άλλοθι σε περίπτωση ήττας του άρεως στο κύπελλο(κάτι πολύ πιθανό) ενώ ταυτόχρονα πούλησε και γκεμπελσικό οπαδιλίκι.Ο απόλυτος πάτος.
Εγώ πάντως γενικά στο πρωτάθλημα αναφέρθηκα παραπάνω και στον παοκ.
τ που θα βρισκοταν ο ΠΑΟΚ καλυτερα να το ρωτησουμε στον Νεστοριδη τον σωτηρακοπουλο τον φουντουκιδα και τον Δεληκαρη
τα σαλια μαλια με το πρωταθλημα που ΘΑ περναμε δεν με λενε τιποτα
εφτακοσιες χιλιαδες χρονια ανευ τιτλου ειμαι και ειμαι η δευτερη ομαδα σε λαο (μην πω η πρωτη-ψυχραιμηστε γαυροβαζελοακεξ και μεταφραστε σωστα οτι γραφω)
απο το πρωταθλημα γαζα στα χρεη θα βαζαμε...δεν με λεει κατι,εδω ο γαυρος χρωσταει το μισο μουνι της μερκελ
εδω ο γαυρος χρωσταει το μισο μουνι της μερκελ
kato
Raven Lord
26-04-2010, 09:47
εφτακοσιες χιλιαδες χρονια ανευ τιτλου ειμαι και ειμαι η δευτερη ομαδα σε λαο (μην πω η πρωτη-ψυχραιμηστε γαυροβαζελοακεξ και μεταφραστε σωστα οτι γραφω)
ναι, γιατί η πρεμούρα μας είναι ποια ομάδα έχει τον περισσότερο λαό...
δε θα σχολιάσω τα προηγούμενα, γιατι το πώς διαλεξε ο καθένας ομάδα είναι στάνταρ κάτι που δε χωράει αντικειμενικής κριτικής και μπορεί να κυμαίνεται από το τι χρώμα μπάλλα του αγόρασε ο μπάρμπας του μικρός εώς το ποιος παίκτης του άρεσε ή ποια ομάδα πήρε πρωτάθλημα όταν ήταν 6 χρονώ ή τι ομάδα ήταν τα περισσότερα παιδάκια στο νηπιαγωγείο. με αυτή τη λογική εγώ έπρεπε να γίνω παοκ (λόγω πρωταθλήματος) ή αεκ λόγω μπάλλας ή gayρος λόγω συμμαθητών, αλλά την προηγούμενη χρονιά θυμάμαι αμυδρά μια ομάδα που έφτασε στην 4άδα της Ευρώπης. sorry που μεγάλωσα σε πόλη με ομάδα β' εθνικής τότε (πάντως γήπεδο αοταρα πήγαινα).
άσε λοιπόν το κήρυγμα γιατί κ εσύ μη νομίζεις ότι πας κόντρα στο ρεύμα. ομάδα "του εμπορίου" είσαι για το βορρά (κάτι που φυσικά δεν κατηγορώ).
fandango
26-04-2010, 10:09
ο λαός που έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει κλπ κλπ να ξέρει άλλη φορά ότι όταν υπάρχουν αντίπαλοι οπαδοί στο γήπεδο ΔΕΝ λέμε το σύνθημα με τα σηκωμένα χέρια και το όνομα της ομάδας μας γιατί οι άλλοι απαντάνε με το "πούστηδες".
η πλάκα είναι ότι επέμεναν κιόλας, 14 φορές το είπαν. :touched:
γελαμε με τη διαμαχη ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της επαρχιας
τι τα ηθελες τα μπουζουκια(εκτος απο το βολευ) λαγε?
δεν ηξερες δεν ρωταγες?
KoiliaSamprela
26-04-2010, 12:56
ο λαός που έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει κλπ κλπ να ξέρει άλλη φορά ότι όταν υπάρχουν αντίπαλοι οπαδοί στο γήπεδο ΔΕΝ λέμε το σύνθημα με τα σηκωμένα χέρια και το όνομα της ομάδας μας γιατί οι άλλοι απαντάνε με το "πούστηδες".
η πλάκα είναι ότι επέμεναν κιόλας, 14 φορές το είπαν. :touched:
εγώ ξέρω να πω ότι όλο το ΠΟΚ βρίζεται και για όλα το ΠΟΚ φταίει , και αντί -αν πιστεύεται ότι φταίει αυτό- να συνασπιστείτε κοιτάζετε να βγάλετε τα μάτια σας μόνοι σας.
Δεν πάει μόνο στον τελικό αυτό αλλά και στο Άρης - ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.
κακιες....
τωρα που θα φτιαξουν μετρο(αν τους αφησει ο ανθιμος) θα ηρεμησουν
Τι ξες βρε ΒΛΑΚΑ Ρέϊβεν από Βορρά για να πεις τον ΠΑΟΚ ομάδα του εμπορίου του?
Raven Lord
26-04-2010, 23:03
καταρχήν, θα μου απευθύνεσαι - σε προσωπικό επίπεδο - όπως σου μιλάω εγώ.
κατά δεύτερο, "εμπορική" ομάδα, εννοώ ομάδα με πολύ κόσμο. εκτός αν δεν ισχύει για να ξέρω.
Ομάδα "του εμπορίου" είναι άλλο από το εμπορική ομάδα. Και άσε με να εκφράζομαι όπως νιώθω, ότι κάνεις κι εσύ δηλαδή και πετάς ότι πετάς ΒΛΑΚΑ.
Raven Lord
26-04-2010, 23:23
το να βρίζω προσωπικά τον άλλο μέσω νετ και με την ασφάλεια της ανωνυμίας, δεν το γουστάρω παρόλο που εγώ δεν προφυλάσσω την ανωνυμία μου.
κρίμα, πάντως, γιατί αν δεν κάνω λάθος είσαι κ συνάδελφος...
συνέχισε, λοιπόν, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
geologiko_karoto
27-04-2010, 00:37
Θες να μην ασχοληθείς αλλά...
Το "κίτρινο ποτάμι" και η ...Μενεγάκη
Η γνωστή παρουσιάστρια δε θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντηση που είχε τους οπαδούς του Άρη το Σάββατο το μεσημέρι στην Εθνική Οδό..................Κάποια στιγμή ορισμένοι την αναγνώρισαν, οπότε η Ελένη άρχισε να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να φωνάξει μαζί τους συνθήματα για να κερδίσει τη συμπάθειά τους. Μάλιστα τόνισε με το γνωστό σκέρτσο που τη χαρακτηρίζει: «Ήταν τόσο πολύ χαρούμενοι, σαν να είχαν πάρει το Κύπελλο».
Tispanagias tamatia
27-04-2010, 00:39
χαχαχαχαχαχαχ
αυτο δεν ειναι μονο καστορια...παντου ειναι
συγκεκριμενα για βορεια ελλαδα οι του ΠΟΚ ειναι συνηθως παπλιουκια που το 50-60 διαβαζαν οτι εφτανε στο μπακαλικο του χωριου
οι νεαροι ειναι ε ξ α κ ρ ι β ω μ ε ν α κατι λοβοτομημενα παιδια που στο δημοτικο τους κλεβαμε το πειρατικο καραβι playmobil και τους χουφτωναμε την μαμα φευγωντας
μινμιν ερευνα τα παραπανω...την εχω κατοχυρωμενη κιολα
Γειά σου ρε μινμιν φιλοσοφημένε. Για όλα έχεις μια θεωρία. Αρχοντα.
Tispanagias tamatia
27-04-2010, 00:51
http://www.gallery.super3.gr/public_html/yabbfiles/Attachments/25342_1440871259818_1174159367_1281916_1343621_n.jpg
:touched:
MaX Payne
27-04-2010, 14:06
δεν ξερω αν σου λεει κατι αλλα εγω εγινα αρης στα 18 μου!
:-|
εφτασες 18 χρονωνε και αλλαξες ομαδα :-|
μεχρι τα 10 αντε 11 δικαιολογειτε η αλλαγη ομαδος
Griffith
27-04-2010, 14:09
βασικά στα αρχίδια μας και ο παοκ και η βόρεια ελλάς.
MaX Payne
27-04-2010, 14:47
γενικα ναι
αλλα οσο κλισε και αν ειναι χωρις δυνατο παοκ αρη γρια επαρχιακες φθινει η ιστορια, χανεται το ενδιαφερον, δεν βγαινουν παιχτες, λιγοτερα τηλεοπτικα, λιγοτερα φραγκα για μεταγραφες κλπ κλπ
Tyler_Durden
27-04-2010, 15:20
γενικα ναι
αλλα οσο κλισε και αν ειναι χωρις δυνατο παοκ αρη γρια επαρχιακες φθινει η ιστορια, χανεται το ενδιαφερον, δεν βγαινουν παιχτες, λιγοτερα τηλεοπτικα, λιγοτερα φραγκα για μεταγραφες κλπ κλπ
Προσωπικά,θεωρώ το παραπάνω μια από τις πιο χαζές καραμέλες που κυκλοφορούν στις αθλητικές εκπομπές των καναλιών, μεταξύ συνταξιούχων του '60-'70, που "στα χρόνια τους παίζανε για μια πορτοκαλάδα", και ψάχνουν να βρουν τρόπο να κλείσει η εκπομπή για να πάνε σε διαφημίσεις. Το ίδιο ισχύει και στο οτι και καλά ο ΠΑΟ χρειάζεται δυνατό γαυρο, και ο γαυρος δυνατό ΠΑΟ για να προκόψουνε. Το μόνο που κάπως έχει βάση είναι αυτό με τα τηλεοπτικά, αλλά ώς εκει. Από τις διακρίσεις του Παναθηναικού στην Ευρώπη, ή τα Πρωταθλήματά του, δεν θυμάμαι κανένα που να οφείλεται στο οτι η ομάδα χτιζόταν με βάση τι κάνει ο εκάστοτε "ισχυρός" ή "ανίσχυρος" Ολυμπιακός, και πολύ περισσότερο για τις ομάδες της Θεσ/νίκης και της περιφέρειας που το και καλά "ΠΟΚ" πραγματικά δε δίνει δεκάρα. Όπως φαντάζομαι και οι αντίστοιχες "επιτυχίες" του γαύρου δεν έχουν να κάνουν με το ότι σε μας έπαιζε κάποτε ο Κουτσουρές ή ο Γκονζάλες. Στο μπάσκετ αντίστοιχα για τουλάχιστον μια 5ετία ο ΠΑΟ έπαιζε χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα (μέχρι και πριν 2 χρόνια που άρχισε η -και καλά- αντίσταση του γαύρου) και παρ' όλα αυτά η ο ομάδα μια χαρά πήρε και διεκδίκησε Πρωταθλήματα Ευρώπης. Θέλω να πω οτι αν έχεις φράγκα και διάθεση να τα πετάξεις σε μια ομάδα, τα ρίχνεις και πας όσο πιο ψηλά πάει. Δεν περιμένεις τι θα κάνει ο ΠΑΟ για να πάρεις Ριβάλντο, ούτε τι θα κάνει ο γαύρος για να πάρεις Γιασικεβίτσιους.
Tispanagias tamatia
27-04-2010, 15:38
Θέλω να πω οτι αν έχεις φράγκα και διάθεση να τα πετάξεις σε μια ομάδα, τα ρίχνεις και πας όσο πιο ψηλά πάει. Δεν περιμένεις τι θα κάνει ο ΠΑΟ για να πάρεις Ριβάλντο, ούτε τι θα κάνει ο γαύρος για να πάρεις Γιασικεβίτσιους.
Δε συμφωνώ. Μάλλον αρκείσαι σε εντός των συνόρων διακρίσεις και απλά να είσαι πιο ισχυρός από τους άλλους. Και ναι, περιμένει ο ένας να δει τι θα πάρει ο άλλος. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Τρως 7 από γιουβέντους αλλά οι οπαδοί σου θα σε κράξουνε άμα χάσεις 0-1 από τον παοκ εντός. Κάπως έτσι.
lebowski
27-04-2010, 16:05
Τρως 7 από γιουβέντους αλλά οι οπαδοί σου θα σε κράξουνε άμα χάσεις 0-1 από τον παοκ εντός. Κάπως έτσι.
Μεγαλη αληθεια
MaX Payne
27-04-2010, 16:36
Προσωπικά,θεωρώ το παραπάνω μια από τις πιο χαζές καραμέλες που κυκλοφορούν στις αθλητικές εκπομπές των καναλιών, μεταξύ συνταξιούχων του '60-'70, που "στα χρόνια τους παίζανε για μια πορτοκαλάδα", και ψάχνουν να βρουν τρόπο να κλείσει η εκπομπή για να πάνε σε διαφημίσεις. Το ίδιο ισχύει και στο οτι και καλά ο ΠΑΟ χρειάζεται δυνατό γαυρο, και ο γαυρος δυνατό ΠΑΟ για να προκόψουνε. Το μόνο που κάπως έχει βάση είναι αυτό με τα τηλεοπτικά, αλλά ώς εκει. Από τις διακρίσεις του Παναθηναικού στην Ευρώπη, ή τα Πρωταθλήματά του, δεν θυμάμαι κανένα που να οφείλεται στο οτι η ομάδα χτιζόταν με βάση τι κάνει ο εκάστοτε "ισχυρός" ή "ανίσχυρος" Ολυμπιακός, και πολύ περισσότερο για τις ομάδες της Θεσ/νίκης και της περιφέρειας που το και καλά "ΠΟΚ" πραγματικά δε δίνει δεκάρα. Όπως φαντάζομαι και οι αντίστοιχες "επιτυχίες" του γαύρου δεν έχουν να κάνουν με το ότι σε μας έπαιζε κάποτε ο Κουτσουρές ή ο Γκονζάλες. Στο μπάσκετ αντίστοιχα για τουλάχιστον μια 5ετία ο ΠΑΟ έπαιζε χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα (μέχρι και πριν 2 χρόνια που άρχισε η -και καλά- αντίσταση του γαύρου) και παρ' όλα αυτά η ο ομάδα μια χαρά πήρε και διεκδίκησε Πρωταθλήματα Ευρώπης. Θέλω να πω οτι αν έχεις φράγκα και διάθεση να τα πετάξεις σε μια ομάδα, τα ρίχνεις και πας όσο πιο ψηλά πάει. Δεν περιμένεις τι θα κάνει ο ΠΑΟ για να πάρεις Ριβάλντο, ούτε τι θα κάνει ο γαύρος για να πάρεις Γιασικεβίτσιους.
η συγκριση μπασκετ-μπαλας ομως ειναι λιγο παγιδα γιατι τα λεφτα που πρεπει να ριξεις στο μπασκετ για να φτασεις να διεκδικεις κουπα ειναι πολυ λιγοτερα και ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μικροτερος απο τον αντιστοιχο του ποδοσφαιρου.
Γενικα για να προκοψει μια ομαδα στην ποδοσφαιρικη ευρωπη θελει πολλα λεφτα που απο την σουπερλιγκα της πουτσας δεν τα βγαζει αρα η μονη ελπιδα ειναι το ΤΣ Λ
δεν λεω κατι περιεργο δυνατη σουπερλιγκα θα σημαινει και πιο ψηλα σε βαθμολογια στην Ευρωπη αρα πιο ανετα σε ομιλο ,πιο καλοι σε κληρωσεις , ενδιαφερον μεγαλυτερο απο κοσμο μεγαλυτερα τηλεοπτικα κλπ κλπ
ντομινο παει ενα απαξιωμενο πρωταθλημα με διαιτησιες βια και τετοια που το περνει μονο ο ολυμπιακος θα ενδιαφερει σιγα σιγα τους ολυμπιακους μονο και τους πορωμενους απο τις αλλες ομαδες
ο ολυμπιακος τυχαιο παραδειγμα :dsleep:
οτι ειπε ο βαζελακος αεροπορδος
στην καραπουτσακλαρα μας αν ειναι ισχυρος ο αντιπαλος
ειδικα στα derby ειτε εχεις αντιπαλο π.χ. τον βυντρα ειτε τον μαλντινι απξ και φορα την αλογοτροφη η ιδια καυλα θα ειναι αν τον κερδισεις
και ναι χεστηκαμε αν θα εχουμε δυνατες ομαδες εκτος του ποκ
οχι αλλο καρπετοπουλιαση
regularpaul
27-04-2010, 17:03
αντιποκ ειμαστε και μια ματια στα ποστ απο τον γκριφιθ και μετα εξηγει γιατι
scarecrow
27-04-2010, 17:54
Για να δυναμώσει μια ομάδα πρέπει να πέσουν λεφτά(ασχέτως εαν υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα).Αλλα στην ελλάδα 9 στους 10 προέδρους θέλουν να φτιάξουν ομάδα χώρις λεφτά.Φέτος τα έσπρωξαν οι πολυμετοχικοί και πήραν double....απλά πράγματα.
Raven Lord
27-04-2010, 18:22
γενικα ναι
ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, αλλά από την άλλη πάρε τον ποδοσφαιρικό gayρο των τελευταίων χρόνων που ακολουθεί μια φθίνουσα - από άποψη μπάτζετ - πορεία (παραδόξως στην ευρώπη πάει καλύτερα από ότι παλιά) επειδή καθόταν στην ασφάλεια των τίτλων. φέτος, βγήκαν στη φόρα πολλές αδυναμίες.
Clockwork Orange
27-04-2010, 23:26
δεν ξερω αν σου λεει κατι αλλα εγω εγινα αρης στα 18 μου!
:-|
εφτασες 18 χρονωνε και αλλαξες ομαδα :-|
μεχρι τα 10 αντε 11 δικαιολογειτε η αλλαγη ομαδος
ποιος σου ειπε οτι αλλαξα???
απο τα 10 μεχρι τα 18 δεν ασχολιομουν!
ισα ισα τοτε ειναι που ασχολεισαι περισσοτερο ρε.παιζει να ειχα διαβασει οτι αθλητικο αλμανακ υπηρχε,μη σου πω οτι εμαθα γεωγραφια απο τα album panini των mundial.
pitchfork
28-04-2010, 17:16
αντιποκ ειμαστε και μια ματια στα ποστ απο τον γκριφιθ και μετα εξηγει γιατι
Διευκρινίζω ότι ιδεολογικά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ είναι πρώτος και όσον αφορά τις προσπάθειες για την άνοδο του ελληνικού αθλητισμού.
Ως εκ τούτου είναι δεδομένο ότι σαν Σύλλογος κάνουμε το παν για τη γενικότερη άνοδο όλων των αθλημάτων, άλλο αν οι αντίπαλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν όπως πχ στο μπάσκετ που είναι όλοι οι υπόλοιποι για κλάμματα και κλωτσιές.
Τη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου όμως σαν οπαδοί σαφέστατα και την προτιμάμε (με εξαίρεση τον ολυμπιλαγό βέβαια που είναι άλλη περίπτωση), το ίδιο χαιρόμαστε όταν νικάμε τη Ρώμα και την Ίντερ ή τη Λάρισα και το Πάοκ? Το ίδιο όταν νικάμε ένα ισχυρό παοκ και το ίδιο ένα πεθαμένο πάοκ?
Δε νομίζω.
SpiritCrusher
28-04-2010, 19:50
Περισσότερες δυνατές ομάδες = μεγαλύτερο επίπεδο στο πρωτάθλημα = παραπάνω καλοί παίχτες για διάφορους λόγους.
Εκτος και αν ξεχάσατε πως βρήκατε Διαμαντίδηδες, Χατζηβρέττες, Λολζους Παπ. , Σχορτσιανήτες κτλ.
εδιτ: επειδή κάποιος αναφέρθηκε νομίζω στο μπάσκετ; Υπάρχουν αντίστοιχα και για μπάλα μην χάνετε το νόημα.