PDA

View Full Version : Νέα ταλέντα!!!

phthoggon
02-09-2009, 13:10
Αυτό το θρεντ είναι λοιπόν για να αναδείξουμε πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες/μπάντες που δεν αποκλείεται καθόλου να είναι το next big thing! Προτιμούνται ανυπόγραφοι καλλιτέχνες, που κάνουν μικρά λαιβάκια, βγάζουν χόουμ μέιντ cd-r ή άντε κάνα δίσκο σε κανένα μάρκα μ' έκαψες λέιμπελ, και τα λοιπά.

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε σα το myspace θρεντ εδώ, αν είναι να γράψετε κάτι σηκώστε τα μανίκια σας, πάρτε φουλ ρισπονσιμπίλιτι, και παρουσιάστε μας τον καλλιτέχνη, δώστε μας υλικό λάιβ και ρικόρντιτ για να κρίνωμε, και πείτε μας βέβαια γιατί είναι τόσο γαμάτος και πιστεύετε ότι θα πάει μπροστά.

Θέλατε ποτέ να το παίζετε A&R-ίστες? Είδατε ποτέ μιά μπάντα που ακούγατε τα κομμάτια τους όταν είχαν 15 φίλους στο μαισπέις και τα σπάγατε και μετά υπέγραψαν σε πολυεθνική και λέγατε στους φίλους σας ρε εγώ αυτούς τους είχα ανακαλύψει όταν τους ήξεραν τρεις και ο κούκος και αυτοί μετά σας κορόιδευαν?? Ε, μην ανησυχείτε, έχετε πλέον την ευκαιρία να το τεκμηριώσετε με χαρτί και καλαμάρι σε αυτό το θρεντ!!!!!

-----

Κάνουμε μια αρχή λοιπόν!

http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/adron.jpg

Αυτή είναι η Adron, μια εικοσάχρονη από την Ατλάντα που παίζει κλασική κιθάρα και ηχογραφεί μικρά ποπ κομμάτια στα pro-tools επηρεασμένα κυρίως από 60'ς τροπικάλια, ξέρετε, ένα άρωμα από βραζιλίες, κούβες και τα λοιπά. Γαμάτη φωνή, ωραίες μελωδίες, έξυπνα κόλπα στην ηχογράφηση και γενικά έχει δική της προσωπικότητα που είναι σημαντικό. Ανοίξτε την σελίδα κάτω κάτω και βάλετε να ακούσετε το "Airpanes" και αν σας αρέσει (που θα σας αρέσει) κάντε πάλι σκρολλ πάνω και κατεβάστε το "Birdwurld" ep.

http://adron.muxtape.com/

Live:

HfPejQ-LsdE

UFUZ4nERLKw

stam and the witches
02-09-2009, 13:34
Αυτή είναι μία μίξη γκόμενας Vicotnik με γκόμενα Angel of Sorrow.

Σόρρυ για το οφφτόπικ.

phthoggon
02-09-2009, 13:41
Ποστπικ γκόμενας Βικότνι!!

KoiliaSamprela
02-09-2009, 13:58
χωρίς γονείς

lebowski
02-09-2009, 14:02
Ωραιο thread ειναι αυτο.
Θα επανελθω με ονοματα.

Amnesiac.
02-09-2009, 14:29
Το γκομενάκι πάντως είναι να το βάλεις κάτω από ένα δέντρο και να το ταράξεις στη μουσική.

KoiliaSamprela
02-09-2009, 14:38
δεν είναι του γούστου μου μουσικά , και επίσης το πρώτο video το έχω δει 3-4 φορές και δεν έχω δει λίγο βρακάκι κσερογο:pink:

12 stars circle your brow
02-09-2009, 16:51
Φθόγγε εδώ μπορούμε να γράψουμε και για καμιά (wink) μπάντα της γνωστής λατρευτής αμερικάνικης σκηνής στα δυτικά των ΗΠΑ;

phthoggon
02-09-2009, 17:10
γράψε ντε, αλλά πιάσε λίγο το κόνσεπτ του θρεντ, θέλουμε ΤΑΛΕΝΤΟ, όχι καμιά σαπίλα drone που ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος το γουστάρεις ή όχι!