PDA

View Full Version : Project Natal

Marillion
31-08-2009, 16:38
http://www.youtube.com/user/xboxprojectnatal?blend=1&ob=4

Άντε πείτε. Έχει αμφισβητηθεί ακόμα και η γνησιότητα των videos που βλέπουμε (υπό την έννοια πως βλέπαμε κάτι απίστευτα καλογυρισμένο και συγχρονισμένο μα όχι αληθινό gameplay). Τι να πω, πολύ κουλά μου φαίνονται όλα αυτά, χμ.

Heimaa
31-08-2009, 16:49
Φαίνεται καραfake πάντως..

Αν δεν είναι, πρόκειται για ενδιαφέρουσα εξέλιξη..

cynic
31-08-2009, 20:25
exei edw mia proti parousiasi.Apo to 4o lepto pezei o ellinas sintaktis tou site.

http://gameover.gr/articles/Project-Natal.9490.html

KoiliaSamprela
31-08-2009, 20:55
γαμάτο δείχνει , αλλά για άλλη μια φορά βλέπουμε πόσο μπροστά είναι η Nintendo

ναι ναι κυρίες και κύριοι , είμαι ένας happy Wii owner :D

Marillion
31-08-2009, 20:57
κουφάλες κλέφτες νιντεντάκηδες

http://www.youtube.com/watch?v=wzvS_beXtXk

cynic
31-08-2009, 21:02
Hah sonic galaxy.O klepsas tou klepsantos e.

Marillion
31-08-2009, 21:05
ε μην ξαναρχίζουμε τα ίδια, καλοί επιχειρηματίες να ήταν οι σεγκέοι σας είχαμε φλώροι υδραυλικοί

cynic
31-08-2009, 22:07
Tipota, dreamcast re.Makran to kalitero output eikonas akoma kai tora.To xanavala prin kana 2mino kai emeina xazos me piotita xromatwn se 32ara hdtv.Me vga box vgazei kai 480p kai ta spaei.Xameno pige.Opos to pes, kakoi epixirimaties.Aneta 8a borousan na gamane akoma.

De vgalan shenmue3, mallon de vgazoun Yakuza 3 sto ps3 evropi.To sinexizoun to violi tous.
Sonic kai Mario stous olibiakous agones. GTP.

Marillion
31-08-2009, 23:30
τσίμπησα σενμου 2 στην έκδοση με την ταινία για xbox και αν έχεις τον θεο σου φαίνεται πολύ πιο τζούφιο απ'τον αρχικό τίτλο του dreamcast παρόλο που οι επίσημοι γραφιάδες λέγανε τα αντίθετα. τουμπεκί για microsoft βλέπεις.

συμφωνώ 100%, μπορεί η σέγκα να μην είχε innovations τύπου power glove (lol), wii & natal αλλά έδωσα τα μισά και παραπάνω φώτα στις κονσόλες και το gaming της τελευταίας τουλάχιστον δεκαετίας.

υπάρχουν και οι πλεηστεισονακηδες που λένε πως το gta έφερε την επανάσταση του open world, χαχα, ούτε ένα παλιομοδιτικό rpg δεν έχουν παίξει μου φαίνεται. αν είχαμε dvd θα σας δείχναμε ρε πούστηδες!!!!!!!!!!! :grin:

τέσπα τι αναλύουμε τώρα, τα σεν μου έστω και ημιτελή είναι μέσα στα τόπ γκεημς των τελευταίων 20 χρόνων και λίγα λέω. αυτό το έχεις δει εντωμεταξύ;

http://www.youtube.com/watch?v=kUe9ASlu9Us

ρε οι άνθρωποι είναι επαγγελματικώς καθυστερημένοι.

Phantom Duck
31-08-2009, 23:51
ΑΦΑΣΦΣΑΦΔΑΣΦΣΔΦ ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΤΡΗΜΚΑΣΤ, ΚΟΙΤΑΩ 30 GD ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ

cynic
01-09-2009, 00:23
Xm oxi de to xa dei to shenmue saturn.8imame kati vids pou vgenane san yu suzuki rpg klp, pou legane virtua fighter rpg kai tetia vevea :)
Se tetia fasi to resident evil 3.5 gamage alla de vgike.Malakes capcom ki autoi.As to vgaloun tora se kana xbl arcade :P

Phantom ,dreamcast se mtx pezoun a8ina genika.Tora apo 8ema laser klp...

Phantom Duck
01-09-2009, 00:57
δε γαμιέται, και το δικό μου το πήγαινα κάθε μήνα zegetron. ίνφο για μτχ;

cynic
01-09-2009, 01:11
Apo times klp den xerw, alla iparxei pi8anotita na exei sto console club.Epi tis irakleiou konta sto cinema 3 asteria sto n. irakleio. Partous kana til kai rota .2102810019

Marillion
01-09-2009, 01:20
δέχονται και αντικαταβολές αυτοί και έχουν μπόλικα καταστήματα οπότε αν δεν έχουν εκεί στα κέντρικα ζήτα κανένα τηλ. βέβαια κοστολογούν κάπως ακριβά (πχ. ένα gamecube το παίρνεις στο 60αρι ενώ στο ebay το βρίσκεις και 15 ευρώ σε μεγάλα κέφια!!!). έχουν μπόλικα μτχ παιχνίδια πάντως.

δεν είπαμε τπτ για το νατάλ όμως :

http://www.youtube.com/watch?v=CPIbGnBQcJY

και ο αντίλογος :

http://www.fragland.net/news/Project-Natal-demo-was-fake/20767/

SpiritCrusher
01-09-2009, 02:35
Δεν διάβασα το αποπάνω blog ακόμα αλλά το Natal Demo ήταν fake από την άποψη ότι όλο το σόου ήταν σκηνοθετημένο ώστε να φανούν πράγματα τα οποία έχουν φτιάξει ή να ειπωθούν και-καλά-αυθόρμητα εντολές που να τις καταλαβαίνει.

Λίγες μέρες μετά το δοκιμάσανε διάφοροι reporters σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου και ενώ ναι μεν δούλευε μια χαρά, ο Milo πχ έχανε ενδιαφέρον και πήγαινε να παίξει στη λίμνη γιατί τα μισά που του λέγανε δεν τα καταλάβαινε. Στο χειρισμό racing που το δοκιμάσανε ήταν σχετικά οκ λέγανε.

Το Sega-motion-τέτοιο που αναφέρθηκε ήταν, τουλάχιστον αστείο ε :P Και δεν δούλευε, και σε έκανε ρεζίλι αν προσπαθούσες να παίξεις beat'em'up.

Marillion
01-09-2009, 02:42
ε ναι εγώ προσωπικά δεν περιμένω πολλά. μακάρι αυτά εδώ να σας ξυπνήσουν λιγάκι και να αφήσετε τα γουιι φραγκολιιτ μπας και δούμε κανένα καλό παιχνίδι από τους ανταγωνιστές. για τα exclusives του πσ3 δεν έχω καμμία ελπίδα δλδ.

SpiritCrusher
01-09-2009, 03:07
μακάρι αυτά εδώ να σας ξυπνήσουν λιγάκι και να αφήσετε τα γουιι φραγκολιιτ μπας και δούμε κανένα καλό παιχνίδι από τους ανταγωνιστές.

Τι εννοείς μπζηλέ; Να μας ξυπνήσουν από τι;

εντιντ: Στο προηγούμενο ποστ έκανα λάθος, νόμιζα πως το Sonic στο λινκ σου ήταν για το Sonic που θα έβγαινε για το Sega Activator Ring (Βλέπουμε, γελάμε (http://video.google.com/videoplay?docid=7783366196223400692&sourceid=docidfeed&hl=en-GB) ), γι αυτό και το ανέφερα.

Επίσης για το GTA μάλλον θα το εννοούσαν σαν 3D open world αλλά όλοι ξέρουμε πως αυτό είναι το Ocarina Of Time.

Marillion
01-09-2009, 03:27
κάπου είχα δει ενα καλό ποστ του κελντορεην επί του θέματος. ε τι ανάλυση θέλει ρε, με το wii πήξατε σε ''οικογενιακούς'' τίτλους. άμα το xbox πιάσει σ'αυτήν την αγορά δεν κάνετε και σεις κανένα πισωγύρισμα σε τπτ πιο σκληροπυρηνικό; νομίζω πως με νέο μετροιντ και γκάλαξυ 2 αρκούν για να ξανασηκώσετε μπαιράκι (αμα πετύχετε και την ποιότητα του πρώτου πραιμ στο other m ειδικά). Εδώ ρε το bully που στο wii έχει μακράν το καλύτερο πορτ, έφαγε κουβά. Και είναι μάλλον ότι κοντινότερο έχει να επιδείξει στο gta. A και μιας και το ανέφερα κουβά τρώει και το chinatown wars που βγαίνει τώρα για πσπ. Ε, έχετε κάνει στροφή στο αγοραστικό σας κοινό δεν είναι και τόσο παράλογο.

χαχα, το activator ring που πόσταρες θυμίζει και το rolln rocker (http://www.gamersgraveyard.com/repository/nes/peripherals/rollnrocker.html). τουλάχιστον μορφολογικά. πρέπει να ήταν το ίδιο άχρηστα και τα δύο απ'ότι εχω δει (ευτυχώς δεν τα έχω δοκιμάσει). Εχω την κανονάρα για το super nintendo πάντως. Θυμάμαι να βαράω πάπιες με κανόνι, χέβυ. Ας μην σκάβουμε, τόσο πολύ, κράζετε sega για sega cd και 32χ αλλά ρε και σεις πήγατε και κάνατε συμφωνία με την phillips και έχετε κυκλοφορήσει έναν τόνο περιφερειακά για το νες.

α και το virtual boy :razz:

SpiritCrusher
01-09-2009, 03:49
κάπου είχα δει ενα καλό ποστ του κελντορεην επί του θέματος. ε τι ανάλυση θέλει ρε, με το wii πήξατε σε ''οικογενιακούς'' τίτλους. άμα το xbox πιάσει σ'αυτήν την αγορά δεν κάνετε και σεις κανένα πισωγύρισμα σε τπτ πιο σκληροπυρηνικό; νομίζω πως με νέο μετροιντ και γκάλαξυ 2 αρκούν για να ξανασηκώσετε μπαιράκι (αμα πετύχετε και την ποιότητα του πρώτου πραιμ στο other m ειδικά). Εδώ ρε το bully που στο wii έχει μακράν το καλύτερο πορτ, έφαγε κουβά..

Χμ; Θα δείξει πως θα εξελιχθεί το όλο πράγμα. Σίγουρα για ευνόητους λόγους δεν θα είναι το ίδιο. Επίσης γιατί να σηκώσει "μπαιρακι" ; Χέζονται στο τάλιρο, το σκοπό τους τον έχουν πετύχει. Πρόσφατο νέο πχ http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=900546#post900546

Ας μην σκάβουμε, τόσο πολύ, κράζετε sega για sega cd και 32χ αλλά ρε και σεις πήγατε και κάνατε συμφωνία με την phillips και έχετε κυκλοφορήσει έναν τόνο περιφερειακά για το νες.

Κράζουμε Sega για πάρα πολλές χαζομάρες, αν ήταν το sega cd /32x μόνο, καλά θα ήταν. Δεν σε πιάνω τι κακό είχε η συμφωνιά με τη Philips, drives φτιάχνανε απλά, που είναι το κακό; (κάτι μου λέει πως το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό)

Marillion
01-09-2009, 04:29
καλά το μπαιράκι εννοείται πως δεν πρέπει να το σηκώσει η νιντέντο αλλά το fanbase της περισσότερο (και δεν εννοώ τους μπαμπαδοπαίκτες). επίσης κάποια άρθρα που έχω διαβάσει λένε πως όντως οι αριθμοί στις πωλήσεις κονσολών είναι μεγάλοι αλλά τα παιχνίδια δεν σημειώνουν ανάλογες (συγκριτικά πάντα με exclusives άλλων consoles). αν ενδιαφέρεσαι πες μου να το ξεθάψω το άρθρο.

αν dead space extraction, silent hill και other m είναι καλά (και βγαίνει και η τριλογία των πραιμ για γουιι κοντρόλς), ψηθείτε να χέσετε πάνω σε όλα τα αθλητικά-μποξ-τέννις-παζλ που έχετε βγάλει, εγώ αυτό θα κάνω :razz:

ε εντάξει ρε είπαμε οι άνθρωποι της σέγκα είναι αξιοθρήνητοι επαγγελματίες. και δεν τους βγαίνουν οι προβλέψεις & προσπαθούν να είναι flashy και έχουν μαλακιστεί με τα περιφερειακά. πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως το ντριμκαστ τα έκανε όλα σωστά απλά το έφαγε το hype και το dvd-player του ps2. εδώ κοτζάμ νιντέντο και έκανε τις χαμηλότερες τις πωλήσεις με το gc. αναλογικά πάντως το dreamcast είχε ασύγκριτα καλύτερους τίτλους ε (με το playstation). είναι μαλάκες πάντως όπως λέει ο cynic. αφήσαν ακόμα και τα panzer dragoon οι μλκς και έχουν διασύρει τον σονικ σε σημείο αηδίας. αργκ. βέβαια οι πωλήσεις τους και η ανάπτυξη που είχαν τα τελευταία χρόνια τους έβγαλε απ'την χρεοκωπία αλλά δεν είναι αυτή η σέγκα που αγαπάμε :evil:

βασικά το είχαμε πει το λάθος σας ρε, δώσατε τα licences του zelda και μάριο και πονάνε τα μυαλά μας. εντάξει δεν πονάνε και τόσο αλλά αξίζει να τρώτε και λίγο δούλεμα που και που και σεις :P

edit : α και ψιλοαπίστευτα τα λινκς που μου δείχνεις. έτσι ρε πλειστεσιονάκηδες ήρθε η ώρα, που κάναμε και system seller το Infamous!!!!!!!!!! χάσανε και το exclusive του tekken, βγαίνει και metal gear σε χbox. τέσπα τι να πεις. δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία τρίμηνα πουλανε περισσότερα ps2 παρα ps3 πάντως.

SpiritCrusher
01-09-2009, 05:01
αν dead space extraction, silent hill και other m είναι καλά (και βγαίνει και η τριλογία των πραιμ για γουιι κοντρόλς), ψηθείτε να χέσετε πάνω σε όλα τα αθλητικά-μποξ-τέννις-παζλ που έχετε βγάλει, εγώ αυτό θα κάνω :razz

Χεχ, λάθος λογική όμως μπζηλέ, τώρα σκέφτεσαι με το Χ360 σου :P . Το Wii είχε τη μαγκιά ότι θα απευθυνόταν σε ένα διαφορετικό αγοραστικό κοινό που δεν ασχολούνταν με τα video games επειδή...είναι video games. Αντί να κάτσει στην ίδια χώρα με τους άλλους 2 για να κρατήσει ένα κομμάτι γης, είπε "δε γαμιέστε" και έφυγε γι άλλη ανεξερεύνητη χώρα. Εφόσον το κατάφεραν, όσο να'ναι οι μάρκετερς τους είναι κάπως καλύτεροι από της Sega :P . Εν ολίγοις (σπ?) δεν νομίζω πως καίγονται να έχουν όλα τα GTA κτλ. Αν έρθουν καλώς, αν πάλι όχι η αγορά τους είναι αγορά τους.

Επίσης ξέχασα να το πω πριν: Ποιο Metroid M; Το κάνει η Team Ninja λέμε, στην καλύτερη των περιπτώσεων να είναι ισάξιο του Ninja Gaiden, που ναι μεν ήταν παιχνιδάρα αλλά δεν αγγίζει καν τα Prime. H Retro από την άλλη δουλεύει σε unannounced Wii project. Αν είναι Prime 4 εκεί είναι τα λεφτά μας.

εδώ κοτζάμ νιντέντο και έκανε τις χαμηλότερες τις πωλήσεις με το gc.

Λίγο άσχετο αλλά είμαι της απόψεως πως το GC έχασε ανάμεσα σε άλλα επειδή 1) Δεν έβγαιναν τόσο εύκολα κόπιες 2) Hype του PS2 λόγω της αδικαιολόγητα καλής φήμης του PS. To 2) νομίζω πως σκότωσε πιο πολυ το dreamcast από το hype για το ίδιο το dreamcast.

βασικά το είχαμε πει το λάθος σας ρε, δώσατε τα licences του zelda και μάριο και πονάνε τα μυαλά μας.

Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω. Ποιοι δώσανε zelda, mario licenses; που; πότε;

Α και Phillips, δεν είπες.

εντιντ: Κλασσικά θα μπερδέψω matsushita με phillips...Τα drives που έλεγα πριν τα είχε κάνει η Matsushita, η οποία στον κόσμο είναι γνωστή σαν Panasonic και όχι Phillips. Οπότε τώρα έχω ακόμα λιγότερη ιδέα για το τι εννοούσες :P

Marillion
01-09-2009, 05:37
Για αυτά εδώ λέω ορέ:

http://www.411mania.com/games/columns/60057/The-Hall-of-Shame-09.19.07:-The-Nintendo-Phillips-CD-I-Games.htm

Πρόσφατα είδα ένα θεικό γράμμα στο ngamer σχετικά με τα ζέλντα γκεημς όπου ένας απίθανος τύπος εκθείαζε τα animated sequences, το voice acting, το επικό (όπως ισχυριζόταν) soundtrack της πρώτης διλογίας και νομίζω πως δεν αστειευόταν. θα κοιτάξω να το ποστάρω, αν θυμάμαι έλαβε και ανάλογη απάντηση με μια πικ του λινκ να γλυκοκοιτάει την ζέλντα απ'το πρώτο παιχνίδι για το cd-i.

τέσπα στο άλλο θέμα καταλαβαίνεις πως είναι κάπως άδικο για τους ίδιους τους gamers αυτό. ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί ανταγωνιστής στο συγκεκριμένο στυλ gameplay και η nintendo είναι μια εταιρεία που με τις μέχρι τώρα κινήσεις της έδειχνε να εκτιμά το fanbase της και το gaming το ίδιο. Θέλω να πω πως το αγοραστικό κοινό της, είναι πλέον πιο φευγάτο, δεν γνωρίζει την ιστορία και την βαρύτητα του ονόματος nintendo και πολύ εύκολα θα έρθει προς τα λημέρια μας (βλ. xbox). κάτι που θεωρώ καταστροφικό για την ποιότητα των τίτλων που θα πάρει εν τέλει την κατρακύλα (τουλάχιστον ποσοτικά). Γενικά short-attention span people. δεν ξέρω προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στο wii και δεν θα μου κάτσει καλά όταν το δω στο xbox. Καταλαβαίνω βέβαια γιατί συμβαίνει. Γιατί μιλάμε για Microsoft και όσο και να γουστάρω την κονσόλα της αλλά και τα exclusive της, ε, θα στεναχωρηθώ περισσότερο αν η nintendo υιοθετήσει την λογική της.

Το ps απέκτησε την καλή του φήμη λόγω υποστήριξης. Ε ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλο μας, ο καθένας έβγαζε παιχνίδι. Το n64 είχε προβλήματα χωρητικότητας και οι οι τίτλοι που έβγαιναν από κοινού ήθελαν ριζική επαναπροσαρμογή. Για το σάτουρν τι να πούμε. Πέρα από το τεχνικό του κομμάτι (που χρησιμοποιουσε διαφορετική προσέγγιση στην απεικόνιση των γραφικών και ήταν παλούκι), στήθηκε στον τοίχο από την σέγκα που κλασικά μας τα γάμησε την μάνα όλα. Ε, ήταν αναμενόμενο να μας βγουν από πάνω. Εγώ δεν μπορώ να καταλαβω μέχρι πότε θα συνεχίζουν να βγάζουν τίτλους για το πσ2. Νυσάφι πια, move along τρεις κονσόλες έχεις στην αγορά.

Εντάξει τέλος για το dc τι να πούμε ρε συ όμως. Δικαιολογημένο κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το hype, αφού η κονσόλα ύπηρξε αρκετά μπροστά από την εποχή της. Και για πρώτη φορά οι κινήσεις ωστέ να καταξιωθεί εμπορικά απέδιδαν καρπους τουλάχιστον τα πρώτα δύο χρόνια. Ακόμα και συμφωνία με την Αρσεναλ θυμάμαι είχαν κάνει οι τρελοί. Τέσπα, κοίτα πάντως ποιους δικαιώνει η ιστορία. Το ps2 τα γάμησε την μάνα στην Ιαπωνία λόγω dvd player + hype της πρώτης κονσόλας. Εντυπωσιάζουν κανένα σήμερα αυτά; Το μόνο πράγμα που εντυπωσιάζει με το ps2 είναι η διάρκεια ζωής του. Αλλά έχουμε ακόμα ατάρι & neo geo να οδηγούν τον αγώνα.

edit: ρε μλκ τι κατεβατό έγραψα στις πεντέμιση έλεος

edit : κάτι άρθρα που διάβασα για το m πάντως μου δείχνουν τρομακτικά πράγματα. πρέπει να είναι απίστευτα μελετημένο το στορυλαιν καθώς έχουν αντλήσει από κάθε μικρή λεπτομέρεια των παλαιότερων metroid καθώς και από σχετικά κόμιξ που έβγαιναν. Γενικά προσπαθουν να αποκρυπτογραφήσουν το trailer όλοι που γίνεται της πουτανάρας. Πάντως δεν μπορείς να πεις, θα είναι εντυπωσιακή η επιστροφή αν έιναι εν μέρει platform. Δεν έχω παίξει καν το corruption πάντως για πραιμ. Το πραιμ χαντερς στο ντιες μου άρεσε πολύ από τα τελευταία. Το ίδιο και το πινμπολλ, δεν ξέρω αν το μετράς όμως.

Phoebus
01-09-2009, 11:48
Επιτέλους θα κάνω το fatality με τα ίδια μου τα χέρια.

HURRRRR

Kelldorain
01-09-2009, 12:04
^Καλά τα λέει o Marillion. Για το m γενικά από την ανακοίνωσή του στην E3 έχει δωθεί η εντύπωση πως θα βασίζεται κυρίως στο storyline αλλά οκ, μιλάμε για team ninja, είναι προφανές ότι το παιχνίδι δεν δώθηκε εκεί γιατί είναι η καλύτερη επιλογή αλλά απλά για να δείξουν πως είναι οι σχέσεις τους με 3rd parties. Στο θέμα της nintendo πάντως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει, βασίκα δεν έχει λόγο να αλλάξει από τη στιγμή που πουλάει τόσο. Αν θυμάμαι καλά (θα τσεκάρω charts) τα wii fits/sports -τα μπερδεύω, αυτό που πουλιέται ξεχωριστά τέσπα :P- έχουν πουλήσει περισσότερα από το Galaxy. Γιατί λοιπόν να συνεχίσεις να βγάζεις τέτοια games από τη στιγμή που και περισσότερα άτομα/κόπο απαιτούν και δεν πρόκειται να πουλήσουν τόσο; Και μην πει κανείς για προγραμματιστικές δυσκολίες λόγω του wii controller, τα τελευταία χρόνια περισσότερα παράπονα είχαμε για το ps3.

Πάντως μιας και αναφέρθηκε, να πω ότι παρά την αποτυχία σε θέματα πωλήσεων, το gamecube είναι πολύ καλή αγορά. Εγώ το αγόρασα προς το τέλος μαζί με 5-6 games (Wind Waker - το αγαπημένο μου zelda μαζί με link to the past-, Mario Sunshine, Pikmin 1&2, Resi 4, Smash Bros και Animal Crossing αν θυμάμαι καλά) και το ευχαριστήθηκα απίστευτα, ενώ πλήρωσα σχετικά λίγα μιας και ήδη θεωρούταν παλιό. Ειδικά σήμερα θα βρίσκεται πολύ πιο φθηνά.

SpiritCrusher
01-09-2009, 12:48
Για αυτά εδώ λέω ορέ:

http://www.411mania.com/games/columns/60057/The-Hall-of-Shame-09.19.07:-The-Nintendo-Phillips-CD-I-Games.htm

Λολ, τα είχα ξεχάσει. Δεν ξέρω αν έφταιγε η ώρα ή αν τα είχα αποβάλλει από τη μνήμη μου από όταν τα ξανασυζητούσαμε.

Έχουμε και απάντηση για τέτοιους σαν του λόγου σου

http://www.youtube.com/watch?v=2CCKF3s2jnU

:P

τέσπα στο άλλο θέμα καταλαβαίνεις πως είναι κάπως άδικο για τους ίδιους τους gamers αυτό. ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί ανταγωνιστής στο συγκεκριμένο στυλ gameplay και η nintendo είναι μια εταιρεία που με τις μέχρι τώρα κινήσεις της έδειχνε να εκτιμά το fanbase της και το gaming το ίδιο. Θέλω να πω πως το αγοραστικό κοινό της, είναι πλέον πιο φευγάτο, δεν γνωρίζει την ιστορία και την βαρύτητα του ονόματος nintendo και πολύ εύκολα θα έρθει προς τα λημέρια μας (βλ. xbox). κάτι που θεωρώ καταστροφικό για την ποιότητα των τίτλων που θα πάρει εν τέλει την κατρακύλα (τουλάχιστον ποσοτικά). Γενικά short-attention span people. δεν ξέρω προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στο wii και δεν θα μου κάτσει καλά όταν το δω στο xbox. Καταλαβαίνω βέβαια γιατί συμβαίνει. Γιατί μιλάμε για Microsoft και όσο και να γουστάρω την κονσόλα της αλλά και τα exclusive της, ε, θα στεναχωρηθώ περισσότερο αν η nintendo υιοθετήσει την λογική της.

"Χμ, θα δούμε" ;-)

Ο λόγος που το βλέπω έτσι είναι γιατί παίζουν πολλές μεταβλητές. Άντε και βγαίνει το Natal, πόσα παιχνίδια στο στυλ Wii θα βγάλουν; Άλλο να παίζεις τέννις άλλο να κάθεσαι να μιλάς με τον Milo. Το τελευταίο θα πιάσει στο ίδιο κοινό; Θα μου πεις σιγά, θα βγάλουν και τέννις και Βιονικ Κομμάντος-Χέιλοζ που θα δουλεύει με μοσιον σένσορζ, αλλά αυτό γίνεται χωρίς να μειωθεί ο αριθμός κυκλοφοριών "κλασσικών" Χ360 παιχνιδιών; Μάλλον όχι γιατί κάπου πρέπει να πέσει το development time. Και αν γίνει κατα πόσο θα αρέσει αυτό στο κοινό της MS που την έχουν δει χαρντκορ-γκέημερζ-μόνο-με-pad; Επίσης πιστεύω πως η nintendo έχει κάτι στα σκαριά για όλο αυτό αλλά δε μιλάει ακόμα. Επίσης ίσως λόγω αυτού του short-attention-span να μην αλλάξουν κάποιοι σε Natal ε. Γενικά ζόρικο ζήτημα.

Επίσης περιμένουμε και νέο Zelda. H παράδοση της Nintendo για το fanbase είναι τα 1st και 2nd party games της και εκεί θα συνεχίσει να βγάζει, no worries.

Εντυπωσιάζουν κανένα σήμερα αυτά; Το μόνο πράγμα που εντυπωσιάζει με το ps2 είναι η διάρκεια ζωής του.

βγάζουν ακόμα games γιατί ακόμα πουλάει σαν budget console, βάλε και τους ήδη υπάρχοντες κατόχους και με ένα μικρό σχετικά κόστος ίσως να βγάλεις κερδος. Κερδίζεις και εμπειρία. Βασικά για Q1 2009 το PS2 πούλησε παραπάνω από το PS3.

edit: ρε μλκ τι κατεβατό έγραψα στις πεντέμιση έλεος

Γι αυτό εγώ πήγα για ύπνο :razz:

edit : κάτι άρθρα που διάβασα για το m πάντως μου δείχνουν τρομακτικά πράγματα...

Είναι η Team Ninja όμως. Μιλάμε για τα ίδια άτομα που κάνουν το DOA. Και το χειρότερο (; ) από όλα είναι πως μετά το Ninja Gaiden 2 έφυγε ο team leader και δημιουργός των Ninja Gaiden. Μακάρι πάντως.

Kelldorain
01-09-2009, 12:54
Είναι η Team Ninja όμως. Μιλάμε για τα ίδια άτομα που κάνουν το DOA. Και το χειρότερο (; ) από όλα είναι πως μετά το Ninja Gaiden 2 έφυγε ο team leader και δημιουργός των Ninja Gaiden. Μακάρι πάντως.

!!!!
Για τον Itagaki λες; Γιατί έφυγε;

SpiritCrusher
01-09-2009, 12:55
On June 2, 2008, just before the release of Ninja Gaiden II for the Xbox 360, Itagaki announced that he was resigning from Tecmo and was suing the company for withholding a bonus promised for his previous works. He was also suing Tecmo's president Yoshimi Yasuda for damages based on "unreasonable and disingenuous statements" made in front of Itagaki's colleagues. In an interview with 1up.com, Itagaki has revealed that he is working on a project with former members of Team Ninja under a new studio.

Έχει 1 χρόνο :P

Dythor
01-09-2009, 15:44
Η μαντεψά μου είναι ότι στις πρώτες τις υλοποιήσεις αυτή η ιδέα δε θα 'χει καλή απόκριση.

Κατά τ' άλλα γαμώ αλλά και αναμενόμενο.

Marillion
21-04-2010, 20:00
μπαμπ!
άντε να δούμε σιγά σιγά τι ψάρια πιάνει.

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/04/500x_natal_guide.jpg

Looks like the Xbox 360's motion sensing add-on is already in the wild and, more importantly, in the hands of someone willing to grab spy shots of the thing and the Project Natal hardware set up guide.

http://kotaku.com/5520812/project-natal--its-instruction-manual-in-the-wild