View Full Version : [TV] FlashForward
http://img255.imageshack.us/img255/444/250pxflashforwardtitle.png
Plot
A mysterious global event causes everyone to simultaneously experience, for two minutes and seventeen seconds, his or her life six months in the future. When it is over, many are dead in accidents involving vehicles, aircraft, and any other device needing human control. Everyone who survived is left wondering if what they saw will actually happen.
A Los Angeles FBI agent named Mark Benford (Joseph Fiennes) tries to figure out what exactly happened and why it happened. Along with his team, he creates a database of people's flash forwards from around the world called the Mosaic Collective (for which a website has been launched). Apart from the various catastrophic visions, people also see themselves relapsing into various former vices, such as Benford seeing himself drinking again, and his wife Olivia has a vision of herself with another man
The official cast list for the show, as of July 28, 2009, is:
* Joseph Fiennes as Mark Benford
* John Cho as Demetri Noh
* Jack Davenport as Lloyd Simcoe
* Zachary Knighton as Bryce Varley
* Peyton List as Nicole
* Dominic Monaghan as Simon
* Brían F. O'Byrne as Aaron Stark
* Gabrielle Union as Zoey
* Courtney B. Vance as Stan Wedeck
* Sonya Walger as Olivia Benford
* Christine Woods as Janis Hawk
Seth MacFarlane and Alex Kingston have been cast in recurring roles
Created by Robert J. Sawyer (based on his novel)
Brannon Braga
David S. Goyer
Series Premiere
Thursday September 24th
Trailer :
2XVeYwHJJq8
Nodoordonotthereisnotry
29-08-2009, 13:43
Επίσης, θέλουμε και preAIR αν κι όποτε βγει! :grin:
Πρωταγωνιστής χειρούργος, συμπρωταγωνίστρια η Πένυ, χρονοτάξιδα, όχι άλλο Lost, ffs!
Nodoordonotthereisnotry
29-08-2009, 14:28
Δες το πρώτα και μετά κρίνε. Όχι πως θ'ακούσουν και θα συμμορφωθούν στην αποψούλα σου...
Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι πρέπει να δω πρώτα την σειρά για να σχηματίσω ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ που είναι και ο σκοπός όλων των trailer του κόσμου.
Επιτέλους, κλείστε κάπου το χαζό.
Nodoordonotthereisnotry
29-08-2009, 14:47
Πρωταγωνιστής χειρούργος, συμπρωταγωνίστρια η Πένυ, χρονοτάξιδα, όχι άλλο Lost, ffs!
Αχ, ναι, τα χρονοτάξιδα τα έδειξε πρώτη φορά το LOST στην μικρή οθόνη, τι μαθαίνει ένας χαζούλης τη σήμερον ημέρα. Για πες μας, κιόλας, που είδες εσύ ομοιότητες LOST στο trailer ή στην περιγραφή; "From the producers that brought you LOST." Σε αυτό αναφέρεσαι; FFS, δλδ. Α, ας απαγορέψουμε, επίσης στην Penny να παίζει σε σειρές της τηλεοράσεως από δω και πέρα, από τη στιγμή που θα φέρνει στο LOST η όλη κατάσταση... :roll:
leakαρε το 1.01 preair αλλα αποτι διαβαζω η ποιοτητα video παιζει να ειναι χειροτερη και απο το preair του dexter,οποτε δεν ξερω αν αξιζει το dl
Γιατι να βλεπετε leakαρισμενα επεισοδια σειρων? Δηλαδη και για ταινιες απο σινεμα κτλ ειναι σκατα, αλλα ειδικα για σειρες, οκ, μπορεις να το δεις μετα καποια στιγμη, δε φευγει, εκει ειναι, σε 5 μερες θα το δειξει και θα τραβαει ολο το χρονο αυτο το πραγμα (αυτο μεχρι Ιανουαριο, αλλα οκ). Ποτε δεν καταλαβα αυτην την αγωνια :P
Μα καλά; Γιατί ost από requiem;
Γιατι να βλεπετε leakαρισμενα επεισοδια σειρων? Δηλαδη και για ταινιες απο σινεμα κτλ ειναι σκατα, αλλα ειδικα για σειρες, οκ, μπορεις να το δεις μετα καποια στιγμη, δε φευγει, εκει ειναι, σε 5 μερες θα το δειξει και θα τραβαει ολο το χρονο αυτο το πραγμα (αυτο μεχρι Ιανουαριο, αλλα οκ). Ποτε δεν καταλαβα αυτην την αγωνια :P
ειναι καλη φαση τα preair για κατι που ξερεις τι βλεπεις,αλλα οχι για pilot νεας σειρας(που συνηθως κρινει και το αν θα συνεχισεις να παρακολουθεις)
720p παρασκευη πρωι λοιπον
Κανονικα θα επρεπε να απαντησω "οχι, ΗΒΟ stiw 930 το βραδυ Παρασκευης" (η τελος παντων οτι ωρα ειναι) αλλα θα ειμαι σε συναυλια "γαμωτο"...
Μετα σε επαναληψη.
εκτος οτι ειναι σειρα του abc,το hbo ειναι συνδρομιτικο.noob =p
Ναι αλλα αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι εγω εχω cable και εχω και τα 30 καναλια του HBO που παιζουν σειρες ταινιες ολη την ωρα. :grin: Συγχωρεσε με για το αλλο, μπερδευτηκα με τοσες νεες σειρες και παπαριες εδω περα. Το μπερδεψα με το Bored To Death που εκανε πρεμιερα σημερα, αν και δεν το ειδα (αυτο ΗΒΟ δεν ειναι?). Ασε που ειπα Παρασκευη αντι για Πεμπτη. Μπερδευτηκα, σκατα. Νυστα εδω περα.
100 δολλαρια το μηνα τηλεφωνο, ιντερνετ (κατεβαζω με 2ΜΒ/σεκ) και πακετο καλωδιακης με 350 καναλια. Δεν τα πληρωνω εγω, η θεια μου. :razz: Αλλα ειναι φτηνα, μια χαρα ειναι για ολα αυτα μαζι, αν σε ενδιαφερει φυσικα. Εγω ειμαι ακομα στην ανευρεση κατοικιας και εχω βαρεθει γιατι ειναι ολα πανακριβα, περιμενω την καλη ευκαιρια ακομα, αλλα οχι για πολυ μου φαινεται./
Roswell47
25-09-2009, 12:41
βγήκε το κανονικό επεισόδιο ε
και το φιναλε ηταν το κερασακι στη τουρτα
λοιπον αν η σειρα παει για μια σεζον πιστευω μπορει να παιξει πολυ μεγαλη μπαλα,αλλα αμφιβαλω αν μπορει να αντεξει στον χρονο σε περιπτωση που το προοριζουν για αντικαταστατη του lost(με αρκετες σεζον κτλ)
πολυ δυνατο pilot.να το δειτε.
Kelldorain
25-09-2009, 15:08
Οκ καταρχάς γενικά η ιδέα της υπόθεσης μου άρεσε απίστευτα. Συγκεκριμένα δεν ξέρω τι να πω, πολύ δυνατό pilot αν και έχωντας ένα τέτοιο κεντρικό γεγονός να συμβαίνει στο 1ο επεισόδιο (+ πανάκριβη παραγωγή) είναι δύσκολο να μη βγάλεις καλό επ. Οι προοπτικές που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο είναι άπειρες αν και συμφωνώ με Abruzzi ότι πρέπει το σενάριο να είναι καλά μελετημένο και να μην τραβήξει παραπάνω. Ο πρωταγωνιστής φαίνεται οκ σαν ηθοποιός, απλά έχει πολύ κλασσικό ρόλο του οικογενειάρχη-fbi-με προβλήματα που πιστεύω ότι ίσως να γίνει κουραστικός από κάποιο σημείο.
Επίσης , μιας και μιλάμε για ένα τέτοιο γεγονός από το οποίο πρέπει κάπως να αρχίσεις, ήταν λογικό να έχει αρκετές σεναριακές ευκολίες, οι οποίες ελπίζω να μην συνεχιστούν. Εκτός αυτού, ένα άλλο μειονέκτημα που παρατήρησα είναι ότι έδωσε παραπάνω από ότι πρέπει έμφαση σε flash forwards ατόμων που φαινομενικά τουλάχιστον δεν φαίνεται στο μέλλον να έχουν σχέση με την κεντρική πλοκή (Penny). Κάτι που οκ, δεν το λες γενικά αρνητικό μιας και η εξερέυνηση ενός κόσμου μετά από κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον (ιδιαίτερα των θανάτων και με μεγαλύτερη αναφορά από "πέθανε γιατί ήταν στο αεροπλάνο", στις συνέπειες κυρίως) αλλά έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για σειρά ιδιαίτερα βασισμένη στην κεντρική πλοκή, οπότε πρέπει τουλάχιστον να γίνει ένας διαχωρισμός, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση να εξερευνηθεί εξονυχιστικά όλο το "σύμπαν" της σειράς και να κάνεις κάτι τέτοιο για συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είναι τόσο καλό.
Βασικά το να σου δείχνουν εξαρχής τι πρόκειται να γίνει έχει και καλά και κακά, προφανώς και θα συνεχίσω να βλέπω και ελπίζω να το χειριστούν καλά. Επίσης επιχειρώ πρόβλεψη ότι θα δούμε τουλάχιστον άλλο ένα γενικό flash forward μες στην σεζόν
Χμ, μαλλον δεν ειδες το τρειλερ του επομενου επεισοδιου, γιατι τοτε θα καταλαβαινεις οτι ολα τα flashforward μαλλον παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στο μωσαικο. Μαρεσε αρκετα μπορω να πω, ακολουθει πιστα τη συνταγη που εχει καθιερωθει πλεον στις δραματικες σειρες, με ακριβη παραγωγη, καλους ηθοποιους και υπερβολη σε μουσικη, δραμα, ενταση, χωρις να γινεται ελεεινο.
Ο πρωταγωνιστης ειναι ο Τζοζεφ Φαινς και ειναι πολυ γνωστος ρε συ. Δες και το killing me softly με την Χεδερ Γκραχαμ. Το μονο που με πειραξε ειναι η φαινομενικη βλακεια των ανθρωπων, καθως ολοι συμπεριφερονται λες και δεν εχουν κανενα ελεγχο των πραξεων τους πλεον (αν και απο το τρειλερ μαλλον βελτιωνεται η κατασταση στο δευτερο επεισοδιο). Επισης μια μουφα που θα μπορουσε να μην υπαρχει ή εστω να την δειξουν καλυτερα, ειναι τα μπαλονια με το ηλιο που ειδε ο αλλος να ανεβαινουν. Αν ειχαν φυγει 2 λεπτα και 17 δευτερολεπτα νωριτερα θα ηταν στου διαολου τη μανα. :D
ΥΓ. Η λυση του μυστηριου βρισκεται στο καγκουρο, το ειπα πρωτος να το θυμαστε.
funishment
26-09-2009, 04:46
Οφφ τόπικ, αλλά τι ΠΑΤΑΤΑΡΑ το killing me softly. Σύσσωμος θυμάμαι ο κινεματόγραφος διαμαρτυρόταν όταν ξεκίνησαν το πέμπτο? σεκσάκι. Κούραση.
antimusic
26-09-2009, 04:48
ζήλια ψώρα.
funishment
26-09-2009, 04:50
:oops:
Χμ, μαλλον δεν ειδες το τρειλερ του επομενου επεισοδιου, γιατι τοτε θα καταλαβαινεις οτι ολα τα flashforward μαλλον παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στο μωσαικο.
το tv rip ειχε και το trailer οπως το εδειξε στη tv(σαν μερος του επεισοδιου δλδ)
ΥΓ. Η λυση του μυστηριου βρισκεται στο καγκουρο, το ειπα πρωτος να το θυμαστε.
με ψηνει
Nodoordonotthereisnotry
27-09-2009, 00:38
Το'δα κι εγώ σήμερα, μ'άρεσε! :-D Η. αγόρι μ' , ffs, δηλαδή. :roll:
Με τα καγκουρώ, που λέτε, δε θέλω να σας τη χαλάσω, αλλά: είναι πολύ πιθανό μία αεροπορική εταιρία (βλ. Oceanic 815) να πετούσε από το Sydney στο L.A. (καλή ώρα) και να'χε στο cargo της καγκουρώ..οπότε όταν έπεσε το αεροπλάνο στο L.A. (γιατί ανέφεραν πως πέσαν αεροπλάνα στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο) να ξέφυγαν μερικά καγκουρώ. Εδώ καταστράφηκε ο κόσμος, σιγά μην ψάχναν τα καγκουρώ να τα κλείσουν σε κλουβιά! :D You heard it here first, over & out!
funishment
27-09-2009, 07:14
Τι μπομπάκι ήταν αυτό.
Το φινάλε ήρθε από το πουθενά, η S1m0ne-τρομοκράτισσα-πού-την-θυμήθηκαν, το μάτι μου πήρε κάτι εφέ αστεία, αλλά οκ, σειρά βλέπεις μωρή κυρία, όχι τρανσφόρμερζ. Όλα κομπλέ πάντως, θα στηρίξουμε.
Με τα καγκουρώ, που λέτε, δε θέλω να σας τη χαλάσω, αλλά: είναι πολύ πιθανό μία αεροπορική εταιρία (βλ. Oceanic 815) να πετούσε από το Sydney στο L.A. (καλή ώρα) και να'χε στο cargo της καγκουρώ..οπότε όταν έπεσε το αεροπλάνο στο L.A. (γιατί ανέφεραν πως πέσαν αεροπλάνα στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο) να ξέφυγαν μερικά καγκουρώ. Εδώ καταστράφηκε ο κόσμος, σιγά μην ψάχναν τα καγκουρώ να τα κλείσουν σε κλουβιά! :D You heard it here first, over & out!
Δεν θα είχαν ψοφίσει ή έστω χτυπήσει; Δε μου ακούγεται λογικό κσερωγώ. Δεν ξέρω τι ρόλο θα παίξει στο μέλλον το καγκουρό, αλλά το να έχει επιζήσει από πτώση αερόπλανου δε μου ακούγεται ρεαλιστικό.
Oh wait.
Το'δα κι εγώ σήμερα, μ'άρεσε! :-D Η. αγόρι μ' , ffs, δηλαδή. :roll:
Κοιτα, εγω εγραψα αυτο που εγραψα κατα 70% για αστειακι, κατα 25% μηπως και πιασω απο το πουθενα γαματη θεωρια απο τη δευτερη σελιδα του τοπικ, και κατα 5% γιατι οπως ειπε κι ο Αμπρουτζης, με ψηνει. Ρεαλιστικα, προφανως θα παιξουν καποιο ρολο τα καγκουρο στη σειρα (δειχνει και στο δευτερο επεισοδιο), αλλα δε νομιζω να ειναι σημαντικος ο ρολος του. Αν ομως το επιασα, μετραει ακομα ε. :grin: Χαιρομαι οπως και να εχει που δημιουργηθηκε μινι θεμα απο μια μαλακια.
και πάνω που χάρηκα ότι σκέφτηκε κάτι ενδιαφέρον αυτό το παιδί... =p
Kelldorain
27-09-2009, 12:23
http://img3.imageshack.us/img3/3736/6519fd1ac9745f374a3ea86.jpg
nothingman
27-09-2009, 14:24
αχαχαχαχ
ήταν η πρώτη φορά που είδα ο,τιδήποτε σε χάι ντεφινίσιον φορμά σε χάι ντεφινίσιον τιβί. και είχα ξεχάσει τα γυαλιά μου, χαχαχ. δε με είχε εντυπωσιάσει να πω την αλήθεια το επεισόδιο αλλά το τελείωμα, αν και σχετικά προβλέψιμο, με έψησε να κάτσω να δω και το επόμενο.
Roswell47
29-09-2009, 21:01
εμένα από την άλλη μ'άρεσε πολύ το επεισόδιο και προφανώς θα στηρίξω. Προσεύχομαι να μην εξελιχθεί σε παπαρίτσα, γιατί έχει όλα τα φόντα να γίνει μια πολύ καλή σειρά.
Roswell47
02-10-2009, 04:58
http://netload.in/dateiDW4EKLJO4N/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiwPjd0pGxNo/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.part1.rar.htm
http://www.storage.to/get/gJRle8uQ/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.part1.rar
http://www.storage.to/get/849ppGhC/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.part2.rar
http://www.filefactory.com/file/a0d5d2f/n/flashforward_0102_hdtv_xvid-notv_part1_rar/
http://www.filefactory.com/file/a0d5d2c/n/flashforward_0102_hdtv_xvid-notv_part2_rar/
http://rapidshare.com/files/287573616/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.part1.rar
http://rapidshare.com/files/287573403/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.part2.rar
http://www.megaupload.com/?d=X1WTHN4G
http://www.megaupload.com/?d=CW5UHU0H
pass:areg
SINGLE LINKS :
http://netfolder.in/BTpmTUy/FlashForward.S01E02.HDTV.XviD-NoTV
http://netload.in/dateiJhi38h7QQx/flashforward.0102.hdtv.xvid-notv.avi.html
KoiliaSamprela
02-10-2009, 10:04
με άρεσε , θα στηρίξω σίγουρα τα πρώτα 4-5 :)
Ingolemo
02-10-2009, 10:34
Polu kalo ontws, ginetai xamos apo thn arxh, na dw vevaia poso tha kataferoun na to krathsoun etsi.
και παλι γαμησε το τελειωμα και το επεισοδιο ολο
πολυ δυναμικη εισοδος,υπερανω προσδοκιων imo
Πολυ καλο οντως. Ψοφησα στο γελιο με τον μαυρο που εκλεισε την πορτα και εκμυστηρευθηκε την περιπετεια του εντερου του.
καλα οι μεταφραστες του xsubs δεν υπαρχουν.μεταφραση στο οραμα για lakers "η παναθα φτανει στον τελικο του γιουροπα λιγκ" lol
Harbinger of Death
05-10-2009, 18:40
Πολύ καλό ήταν. Φαίνεται όμως ότι μπορεί να χαλάσει πολύ εύκολα. Ίδωμεν.
Kelldorain
05-10-2009, 19:01
Πολύ καλό και το 2ο, οκ προφανώς όχι στα επιπεδα του πρώτου αλλά δεν το περίμενα πραγματικά, φανταζόμουν κάτι μέτριο. Btw διάβασα πως το πλάνο είναι για 3-7 seasons
antimusic
05-10-2009, 19:06
εγώ βαριέμαι ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σας. σε δυο επεισόδια δεν έχει γίνει τίποτα, εκτός του οτι 1. όλοι φάγαν φλας 2. εκτός από κάποιους.
Kelldorain
05-10-2009, 19:25
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά να πω την αλήθεια δεν περιμένω να γίνει κάτι. Θέλω να πω, ό,τι γίνει θα το έχουμε ήδη δει από τα flashes ή θα μας έχει δωθεί hint. Απλά εμένα μου αρέσει η ιδέα του να έχει κάτι έτοιμο και να μας δείξει σταδιακά πως οδηγήθηκε εκεί. Είτε μέσω κάποιων tricks στην πλοκή (δηλαδή να "παίξει" με το τι νομίζουν ότι έγινε στα flashes και τι έγινε πραγματικά όπως σε αυτή στο 2ο επ) είτε να μας δείξουν ενδιαφέροντα side storys και οχι τελείως αδιάφορα όπως της penny, υλικό υπάρχει. Αν προφανώς παιχτούν 5-6 επς και δεν έχει προχωρήσει καθόλου τότε συμφωνώ μαζί σου, απλά ακόμα νομίζω είναι νωρίς.
Ruthless
05-10-2009, 21:05
Θυμάστε πρώτες σεζόν Λοστ και τι βλέπουμε από τα μισά της τρίτης και έπειτα;
KoiliaSamprela
05-10-2009, 21:10
το θέμα είναι ότι είναι στορυ της μιας σαιζόν ... αν το πάει για παραπάνω γάματα
εγώ βαριέμαι ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σας. σε δυο επεισόδια δεν έχει γίνει τίποτα, εκτός του οτι 1. όλοι φάγαν φλας 2. εκτός από κάποιους.
η ολη ουσια ειναι:τι εγινε,απο ποιους,γιατι και πως το παζλ των flashes θα οδηγησει στις απαντησεις.
funishment
05-10-2009, 21:39
το θέμα είναι ότι είναι στορυ της μιας σαιζόν ... αν το πάει για παραπάνω γάματα
Αν όντως πάει για πολλές σίζονς όπως είπαν πιο πάνω, όλο και κάτι θα έχουν στο μυαλό τους πάντως.
jack the ripper
05-10-2009, 21:47
και εγω τα ειδα χθες μαζεμενα και στηριζω..να δουμε και τα επομενα πως θα πανε
distortionofperception
06-10-2009, 01:53
ελα ρε νταξ ικανοποιητική αρχή εκανε.
αλλα φυλαω τα ρούχα μου.
στα συν, οι μετριοι εως καλοί ηθοποιοί
στα πλην το ότι για ακομη μια φορα στα χρονικα το παιδακι ειναι στυλ "I see dead pipol"
κατα τα αλλα κλασσική συνομωσιολογία, κλασικό τελείωμα επισοουντ με ακουστικα φλωροτραγουδα και αργες σκηνες απελπισίας και αγαπης. Αυτή η σουπερ ντουπερ τεχνολογία με ξενερώνει αρκετα, καθώς και οι αναποφευκτοι πανεξυπνοι που με 2-3 φανταστικα φάνσυ προγραμματακια λύνουν τα μυστήρια.
Καμια συγκριση με λόστ, ξεκολλάτε να το αναφερετε (όχι τίποτα αλλο, αλλα αναφέροντας το λοστ ανεβαζετε το επιπεδο κι οταν θα ερθει η φαπα θα ψαχνεστε).
Πιο πολύ εχει φαση να σκεφτομαι το τι μπορεί να γίνει όταν λιποθυμήσουν όλοι, παρα να μου το δείχνει. Αυτη η αρχική ιδεα ειναι καλή.
Σκανε και τα διδαγματα, και οι προβληματισμοί να ούμε, φτιαχνουμε μόνοι μας το μελλον, οχι ειναι ετοιμο, όχι εσυ ευθύνεσαι, όχι ειναι ενα παιχνίδι που απο το μελλον αποφασισαν να παιξετε, και ποιος ειπε ότι το μελλον ειναι το σωστό, και αμα πας να κανεις το μελλον θα κανεις το σωστο, και λοιπες πιπούλες.
με λίγα λογια ειναι λίγο νωρίς.
Harbinger of Death
06-10-2009, 03:38
Είδα και το δεύτερο. Καλά συνεχίζει. Εντάξει, πέφτει στην παγίδα του Terminator στο θέμα του χρόνου και της γνώσης του μέλλοντος μάλλον. Πάντως είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Θα το παρακολουθώ.
distortionofperception
09-10-2009, 01:58
παιζει σημερα το 3ο.
φιξξερ το δες λάιβ μήπως?
jack the ripper
09-10-2009, 03:01
με το που τελειωσει πες εντυπωσεις
Eχασα ενα λεπτο γιατι ο μαλακας εβλεπα NBC και λεω "γιατι στο διαολο ξεκιναει αλλη σειρα?" Δε φαινοταν το γαμημενο ειναι μακρια η τηλεοραση
Edit: οχι ρε μλκ, παιζει κι η μητερα της Κλημεντινης Φορντ, πολυ αλλαξοκωλια εχει πεσει
παρακαλειται ο αποπανω να μην μας σποιλεριαζει πριν καν ανεβουν τα επεισοδια στο νετ =p και μαλιστα σε θρεντ μπερνη
κλασσικη συνταγη λοστ που κανει ακομα και το "καλουτσικο" επεισοδιο να μοιαζει ετσι --> :-o στο φιναλε του
αλλα ακομη να δουμε ντομινικ ε
Τι ειπα ρε, επειδη ειπα οτι παιζει ενας γερμανος? Σιγα το σποιλερ
Harbinger μετά από μερικά eps στείλε με pm αν αξίζει να ασχοληθώ.
Harbinger of Death
10-10-2009, 13:43
Χαχαχ :P κατεβάζω τρίτο τώρα και θα κάνω τα κουμάντα μου.
funishment
10-10-2009, 17:36
w00t
Once_Emperor
10-10-2009, 18:15
Mέτριο το τελευταίο με μοναδικό *oomph* σημείο, το τελευταίο 2 λεπτο. Γενικά προβλέπω μεγάλο σεναριακό fail όσο προχωράει και πρέπει να εξηγήσει γιατί γίνονται όσα γίνονται. Προς το παρόν καλό είναι πάντως...
Ingolemo
10-10-2009, 22:28
Loipon, kalo kai to 3o alla aporia:
To flashforward pou eidan oloi, einai ena mellon sto opoio exei ginei to flashforward h oxi?
Giati apo th mia o fbi tupos vlepei oti ereunaei to flashforward, ara exei ginei, apo thn allh oloi einai super kirile se mia apo tis poio shmantikes stigmes ths anthrwpothtas (d-day), kai kuriws oloi sumperiferontai san na mhn exoun prohgoumenh gnwsh autwn twn duo leptwn (o tupos sto aerodromio den anagnorizei ton gero, kaneis den einai se fash ouoou-deja-vu, den grafei tpt kamia efhmerida oti shmera einai h d-day klp).
Opote mallon to flashforward pou eidan oloi einai ena mellon pou den exei ginei to flashforward.
O allos omws ti ereunaei? An den ereunaei to flashforward (elpizw, alliws megalh trypa) tote mhpws ereunouse kati allo pou sundeetai me to flashforward kai tha ginotan kapoia stigmh argotera? Alla apo osa mas exei deiksei ws twra ereunouse ontws to flashforward.
Mperdema, kai megalo senariako keno an ontws einai etsi :/
Kelldorain
10-10-2009, 22:31
Χμ όντως το χουν ψιλοχάσει μάλλον στο θέμα, απ'ότι κατάλαβα εννοούν ότι
Αυτά που είδαν στο flash θα γινόντουσαν αν δεν έβλεπαν τίποτα. Αλλά και τώρα που είδαν, ότι και να κάνουν τελικά θα καταλήξει έτσι (πχ αυτή που πέθανε στο 2ο επ). Όντως κενό αν γίνει έτσι τελικά, γιατί θα το μπλέξουν με μοίρα κλπ
Σαν επ μέτριο μου φάνηκε και οι διάλογοι στα θέματα ηθικής ήταν δημοτικού, αλλά οκ τα τελευταία λεπτά ήταν δυνατά, να δω πως θα το εξηγήσουν
Harbinger of Death
10-10-2009, 22:40
...και οι διάλογοι στα θέματα ηθικής ήταν δημοτικού,
Αυτό όντως χτυπούσε άσχημα στο νέο επεισόδιο. :-|
Ingolemo
10-10-2009, 23:26
Χμ όντως το χουν ψιλοχάσει μάλλον στο θέμα, απ'ότι κατάλαβα εννοούν ότι
Αυτά που είδαν στο flash θα γινόντουσαν αν δεν έβλεπαν τίποτα. Αλλά και τώρα που είδαν, ότι και να κάνουν τελικά θα καταλήξει έτσι (πχ αυτή που πέθανε στο 2ο επ). Όντως κενό αν γίνει έτσι τελικά, γιατί θα το μπλέξουν με μοίρα κλπ
Tote o fbi tupos ti vlepei sto diko tou flash? An oloi eidan ti tha ginotan xwris flashforward, aytos giati vlepei oti ereunaei to flashforward afou upotithetai den exei ginei? Trypa?
καμια τρυπα δεν υπάρχει ρε
βασικά από που συμπέρανες ότι όλοι είδαν κάτι που θα γινόταν χωρίς ff?ούτε έχει ειπωθεί ούτε και έχει εννοηθεί κάτι τέτοιο
edit : ισα ισα που η μικρή είδε ότι είδε και είπε ότι είπε στον πατέρα της,η penny δεν θα έβλεπε τον νέο σύζυγο ο οποιος αν δεν είχε γίνει το flash δεν θα είχε χάσει την γυναίκα του ούτε θα πήγαινε το παιδί του στο νοσοκομείο ώστε να την γνωρίσει,ο άλλος ο τύπος θα είχε αυτοκτονήσει χωρίς το flash και πάει λέγοντας
Kelldorain
10-10-2009, 23:51
Μα καμία εφημερίδα στα flashforwards δεν έγραφε πχ "σήμερα είναι η μέρα" ή κάτι παρόμοιο, που σημαίνει ότι σε αυτό που είδαν δεν ήξεραν τι θα γίνει. Και εξάλλου δεν μπορεί να έχεις δει πως κάτι θα γίνει και την ώρα που γίνεται να συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου.
funishment
10-10-2009, 23:53
Γιατί το ψυρίζετε τόσο;
kelldorain το edit το διαβασες;
γιατι αν συμφωνουμε οτι καποια πραγματα στο ff γιναν λογο του flash,δε καταλαβαινω που κολλαμε
Kelldorain
10-10-2009, 23:56
Χμ ναι το είδα τώρα, δεν έχεις άδικο όντως και μάλλον συμφωνώ τελικά, απλά κολλάω στο γιατί συμπεριφέρονταν νορμάλ.
Εμένα με κουρασε, το πηγα λιγο σε fast forward αλλα εμεινα μλκσ με το τελος
κορακι εξ ουρανου?
Νομίζω πως είναι λίγο κουραστικό κ εκνευριστικό το γεγονός ότι δείχνει όλη την ώρα το flash forward του καθένα (2 και 3 φορές). Θα δείξει λοιπόν...
ωραιο επεισοδιο με κλασσικο cliffhanger κλεισιμο
μας εδωσε hint σημερα οτι τα ff ειναι αναποφεκτα και αν προσπαθησεις να τα αποτρεψεις,μονο σε κακο βγαζει...πραγμα που κανει ακομα πιο ενδιαφερον το μωσαικο
ελα μωρη τσαρλι!
carheart
16-10-2009, 17:44
τρίτος χαρακτήρας του Lost λοιπόν.
Το περίμενα πως ο Steve θα ήταν μπλεγμένος κάπου, ενώ η αρχή με Bjork και "It's So Quiet" ήταν φανταστική, γιες
οντως το intro ηταν φοβερο
SpiritCrusher
17-10-2009, 04:32
3ος; Τσάρλυ και πενέλοπε μου έρχονται τώρα, ποιον ξεχνώ;
Kelldorain
17-10-2009, 11:42
Οκ ήταν, απίστευτο intro, πάλι βέβαια κάποιοι διάλογοι μου φάνηκαν υπερβολικά απλουστευμένοι, καλό πάντως γενικά
Επίσης Τσάρλι πινκς αλλά ήταν στη λογική "αποκαλύπτω πράγματα στο τηλέφωνο χωρίς λόγο"
carheart
17-10-2009, 12:02
3ος; Τσάρλυ και πενέλοπε μου έρχονται τώρα, ποιον ξεχνώ;
http://www.imdb.com/name/nm0225332/
funishment
17-10-2009, 16:46
Δραματικά γελοίο και γελοιωδώς δραματικό ατσσσ το τηλεφώνημα στο τέλος, εξαιρετικό ίντρο, η σύλληψη στην μικρή πισινίτσα, συνεχίζει καλά και στηρίζουμε.
KoiliaSamprela
17-10-2009, 20:47
καλά πάμε.
Αν κατάλαβα καλά , οι 2 αδερφές είναι δίδυμες?
Και εκεί εμένα μου έκανε κούκου το εξής, ο μπεκρής στο τριπάκι απάνω πνίγει την έτερη κόρη , αλλά επειδή είναι στο χάσιμο νομίζει ότι κηδεύει την ήδη νεκρή.
KoiliaSamprela
18-10-2009, 10:31
επίσης μόνο εμένα μου φάνηκε ο Ned σαν το παιδί του Μπεν? :)
Elfstone
18-10-2009, 10:34
επίσης μόνο εμένα μου φάνηκε ο Ned σαν το παιδί του Μπεν? :)
Oxi!! Ki egw to skefthka!
Amnesiac.
18-10-2009, 20:46
Ωραίο είναι αυτό. Πολλή λοστίλα αλλά καλά το πάνε. Σεναριακά δηλαδή, γιατί από θέμα κάστινγκ είναι λίγο απαράδεκτο, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον ηθοποιό που να παίζει ωραία. Ούτε έχει κάποιο χαρακτήρα με τον οποίο να κολλάς. (Ο Άαρον είναι ο χαμένος γιος του Λοκ;)
Ξέρουμε πόσες σαιζόν αναμένεται να κρατήσει ή δεν έχουν πει τίποτα;
Πάντως εξελίσσεται γρήγορα, δε μπορώ να σκεφτώ πώς θα μπορούσαν να το κρατήσουν 5-6 σαιζόν.
KoiliaSamprela
18-10-2009, 20:57
να αναφέρω την υπέρτατη καλτίλα που ακούει στον κορεάτη Ντιμίτρι
Harbinger of Death
19-10-2009, 12:38
Το καστ μια χαρά είναι ρε. Ιδιαίτερα ο θεός ο πατέρας της χαμένης στρατιώτας, που μιλάει γαμάτα :pink:
μας εδωσε hint σημερα οτι τα ff ειναι αναποφεκτα και αν προσπαθησεις να τα αποτρεψεις,μονο σε κακο βγαζει...πραγμα που κανει ακομα πιο ενδιαφερον το μωσαικο
ελα μωρη τσαρλι!
Το οτι θα σου βγει σε κακο σημαινει πως ειναι αναπόφευκτο;
Γενικα ωραια η σειρα αλλα προβλεπω πως θα μας πει μαλακίες σε σχέση με το χρόνο όπως το Terminator.
jack the ripper
19-10-2009, 12:50
ευελπιστω να παρακολουθει το τοπικ ο μπερνιν
Το οτι θα σου βγει σε κακο σημαινει πως ειναι αναπόφευκτο;
οχι αλλα οπως ειδαμε στο νοσοκομειο η πεννυ προσπαθουσε να μην ακολουθησει το ff και ο ασθενης λιγο ηθελε και θα την εκανε πανω στην εγχειρηση.αρα α)αναποφεκτο,β)αν πας κοντρα=αρνητικο αποτελεσμα.
antimusic
19-10-2009, 20:30
β)αν πας κοντρα=αρνητικο αποτελεσμα.
μα εκεί είναι το θέμα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει αν πας κόντρα, κανείς δεν πήγε ακόμα. μπορει και στο μέλλον ο τυπάκος να γλίτωσε στο τσακ στο χειρουργικό τραπέζι
ναι οκ δε λεω οχι αλλα τουλαχιστον με οτι μας εδωσαν μεχρι τωρα για εκει παει το πραγμα
και εκτος της εγχειρησης ειναι και η φαση με τον "μελλοντικο" αντρα της πεννυ...το παιδι ξαναγυρισε στην μοναδα της οσο και αν το παλεψε να φυγει(και να "τον" αποφυγει)
antimusic
19-10-2009, 20:49
ε μα έτσι γίνεται όταν τοχει η μοίρα σου~! εννοώ οτι όλες οι προσπάθειες να αποφύγουν όσα είδαν στο φφ είναι κατα κάποιον τρόπο συνυπολογισμένα στο τελικο αποτέλεσμα.
απλα σου λεω τι πιστευω οτι μας εδωσαν σαν hint.
θα δειξει στη πορεια ουτως ή αλλως.
antimusic
19-10-2009, 21:03
ε ναι, θα δείξει. εικοσάρα θα είναι η σεζόν ή δωδεκάρα;
25 αλλα νομιζω κανει ενα break λιγο πριν ξεκινησει το lost
karharias
21-10-2009, 14:33
ειδα χτες το βραδυ κ τα 4 επεισόδια της σειρά.. πωπω.. σπάει κόκαλα!!!
karharias
23-10-2009, 09:46
κατεβαινει...
pw re pousti mou, k edw o kourasmenos_tempelaros vgazei subs, ama einai opws sto house aurio oi upotitloi..
Ruthless
23-10-2009, 23:49
Οι eng subs που υπάρχουν από το πρωί στο subtitles.net δηλαδή σας χαλάνε; Αν το βιάζεστε τόσο δηλαδή.
pixies παλι καλα να λες που υπαρχουν ατομα που για τη καβλα τους και μονο μπαινουν στον κοπο.μην γινομαστε και πλεονεκτε.
nai mwre plaka kanw.einai kai to nick proklitiko (tempelare an to diavaseis pote na ksereis sagapame klp)
carheart
25-10-2009, 03:44
Αυτή η σειρά νομίζω έχει πολύ μαλακισμένη ανάπτυξη, αδιάφορους χαρακτήρες, αψυχολόγητη εξέλιξη, κακό σενάριο, αλλά παρόλλα αυτά η βασική ιδέα του συνεχίζει να γαμάει.
Υποψιάζομαι πως θα εγκαταλείψω νωρίς όμως.
Ingolemo
25-10-2009, 04:30
Kala oxi kietsi, mia xara einai.
To mono ws twra pou me xalaei sovara einai ta senariaka kena pou xei, pou anafera se prohgoumena posts.
Elpizw na to xoun skeftei kalutera kai na vgazei nohma sth poreia.
αν και την λεει την ιστορια καλα και το σημερινο οπως και το προηγουμενο,δεν σας δινει την εντυπωση οτι ηταν καπως προχειροφτιαγμενα σε σχεση με τα προηγουμενα;τεσπα.να δεις που το καγκουρο δεν ειναι και τοσο τυχαιο τελικα =p
btw αν κανει καποιος την καλη και δει το V την τριτη,ας μας πει τι λεει(αν και δεν μου γεμιζει το ματι)
karharias
30-10-2009, 12:28
αν δε κάνουν καμιά χαζομάρα κ "γυρίσουν" την σειρά σε τίποτα μελό θα είναι πολύ καλή! Με ξενέρωσε λίγο που ξεκινάει με υποτιθέμενο χωρισμό κτλ. Ας ελπίσουμε η ιστορία αγάπης να μην παίξει τόσο ρόλο. Πάντως έχει καλή δράση, αλλά ότι είναι είναι το πρώτο επεισόδιο! respect!
Captain Howdy
31-10-2009, 01:46
Ρε είναι καλή σειρά ρε. Δεν είναι Lost βέβαια αλλά είναι αρχή ακόμα. Ωραίοι ηθοποιοί και ωραίο σενάριο.. Προς το παρόν.
Harbinger of Death
31-10-2009, 05:12
Το 6 μας τα χαλάει λίγο. Δλδ
ο χαρακτήρας του Charlie είναι τελείως ηλίθιος. Και δεν είναι κανένας περαστικός χαρακτήρας, είναι βασικός. Και έτυχε τώρα ο συνεργάτης του να βρει τη γυναίκα του πρωταγωνιστή εφμπηάη (ο εφμπηάης, του εφμπηάη) και θα συνάψει και σχέση, ερωτική μαζί της. Ε άντε μας στο διάολο ναούμ'.
jack the ripper
07-11-2009, 00:38
:!::!::!::!:
Κέβιν Σόρμπο
07-11-2009, 01:49
Kαλα μας γαμησε το σημερινο
nothingman
14-11-2009, 01:28
πάνω που έλεγα να το παρατήσω, έβγαλαν επεισόδιο που αρχίζει με περλ τζαμ.
ε.
Kelldorain
14-11-2009, 01:58
2η εντυπωσιακή αρχή μετά το λεωφορείο.
Μέτριο γενικά όμως, όπως το 'πε ο Abruzzi, πάει υπερβολικά αργά, αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν έχουν κάνα ιδιαίτερο σενάριο από πίσω. Πρέπει να βελτιωθεί στα επόμενα, να μας δείξουν κάτι βασικά πέρα από ενδείξεις καθημερινής ζωής ότι δεν αλλάζει το μέλλον - ενδείξεις καθημερινής ζωής ότι αλλάζει το μέλλον
KoiliaSamprela
14-11-2009, 12:30
έχει αρχίσει να με κάνει να λέω μαλακίες σε κάθε ατάκα .... θα περιμένω 1-2 επεισόδια
Εγώ λέω ότι επιστήμονας λουλού θα πάει να μείνει με το ζεύγος για προστασία , και όχι να σφίξει την γκόμενα και το "Hi Honey" άνετα μπορεί να το λέει στην κόρη της. Και επίσης όσο τσόλι και να ήτανε, την βυζοθήκη και το αθερινόδυχτο δώρο του πρώην δεν θα τα έβαζε για τον καινούριο της σκίστη
έχει αρχίσει να με κάνει να λέω μαλακίες σε κάθε ατάκα .... θα περιμένω 1-2 επεισόδια
Εγώ λέω ότι επιστήμονας λουλού θα πάει να μείνει με το ζεύγος για προστασία , και όχι να σφίξει την γκόμενα και το "Hi Honey" άνετα μπορεί να το λέει στην κόρη της. Και επίσης όσο τσόλι και να ήτανε, την βυζοθήκη και το αθερινόδυχτο δώρο του πρώην δεν θα τα έβαζε για τον καινούριο της σκίστη
Καλημερα.Λοιπον
Δεν ισχυει αυτο που λες,αφου ειπε οτι ενιωθε αισθηματα για αυτον.Οσον αφορα για τα σεχυ εσωρουχα,τετοιο τσολι που ειναι,ικανη την εχω.Δηλαδη δεν ειναι απιθανο να το λεει στην κορη της(λεμε τωρα),αλλα σκεψου ποσο τραγικο θα ηταν απο τη στιγμη που εχει ηδη παραδεχτει οτι ενιωθε feelings για αυτον στο flashforward.Βεβαια,εντελως αδιαφορη η Αναλαμπη της,εδω αλλοι βλεπουν τους εαυτους νεκρους,αλλοι βλεπουν πιστολιδια,αλλοι να πνιγονται,αλλοι να σκοτωνουν ενω αυτη ειδε οτι ειχε καινουριο γκομενο.Γελαει ο κοσμος.
Harbinger of Death
16-11-2009, 23:52
Έχω αρχίσει να ξενερώνω. Έχει γίνει γραφικό.
Σταματήστε να λέτε ότι δεν έχει σενάριο από πίσω. Είναι adaptation στο βιβλίο του Sawyer.
ο οποίος έβγαλε νέο βιβλίο που λέγεται Wake, το τσίμπησα.
ο ορισμος του φιλερ το 9 ε
ViPeRMaN
21-11-2009, 21:16
ep 9=fail.
Nodoordonotthereisnotry
21-11-2009, 21:50
Πάει. Flash Forward/stargate universe/v κόψιμο. Άντε πλησιάζει ο Φλεβάρης σιγά σιγά...
edit: Κι άντε στο forward μ'αρέσει ο μαύρος, τ'αφεντικό, στο universe o rush & o young, στο v δε μ'αρέσει τίποτες... κόψιμο λέμε!
Kelldorain
21-11-2009, 21:57
Πάει. Flash Forward/stargate universe/v κόψιμο. Άντε πλησιάζει ο Φλεβάρης σιγά σιγά...
Flash forward απ'ότι λένε δεν κόβεται μες στη season, αλλά 2η δύσκολα πάει,ναι
Nodoordonotthereisnotry
21-11-2009, 22:03
Όχι καλέ συ, εγώ θα τις κόψω! ;) To Flash Forward ίσως πάρει δεύτερη season, όντως, αλλά ένας συγγραφέας ήδη από τα πρώτα επεισόδια παραιτήθηκε γιατί δεν του άρεσε η συγγραφή των επεισοδίων. Το Universe αν πάρει δεύτερη season, τι να πω... θαύμα! Για V δε ξέρω.
δεν κοβεται ρε.απλα θα τελειωσει φετος.
και καλυτερα βασικα,για μια σεζον ιστορια ειναι.
antimusic
21-11-2009, 22:53
Σταματήστε να λέτε ότι δεν έχει σενάριο από πίσω. Είναι adaptation στο βιβλίο του Sawyer.
1. μόνο την ιδέα ανθρώπων που βλέπουν το μέλλον έχουν κρατήσει απότι έχω καταλάβει και 2. βαρετός γραφιάς ο sawyer έτσι κι αλλιώς.
KoiliaSamprela
22-11-2009, 11:00
θα το γράψω στα Γαλλικά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
αν επισοντ κσενερουά.
αν επισοντ ζουπέρ φιλλέρ
φλας φοργουόρν νε πα ζολί
αν επισοντ φουλ οφ μπουλσίτ
ΜΕΡΝΤ
If you are looking for Fringe S02 E09 and Flashforward S01 E10 HDTV Xvid from FQM, 2HD, LOL, SYS, P0W4 or any scene group to download then we all have to wait till next week. Both Fringe S02 E09 and Flashforward S01 E10 will resume next week December 03, 2009.
FlashForward.S01E10.720p.HDTV.x264-BiA
An kai exei kourasei ipervolika, ante na doume...
de xerw, leakare. 1 comment exei mono, pantos apo oso tsekara ok fenete.
Sweet. According to tv.com this won't air till Thursday.
ρε πουστη...προχειροδουλειες,βιασυνες,ερμηνειες ναχαμε να λεγαμε αλλα απο υποθεση εχωσε το γαμημενο.και γινεται ακομα πιο ενδιαφερον το μετα.
αυτο σε κραταει βασικα.
Kelldorain
07-12-2009, 01:45
Ναι. Ήταν το καλύτερο εδώ και καιρό πάντως, όπως τα λέει ο Abruzzi. Ερμηνείες κλπ μηδέν (εκεί που σε ένα δευτερόλεπτο έσκασαν όλοι οι δημοσιογράφοι για να συνεχίσει να μιλάει ήταν αστείο), αλλά προχώρησε αρκετά το σενάριο , ίσως για πρώτη φορά.
carheart
17-03-2010, 21:58
μεθαύριο διπλό, το νου σας
πρεμιερα του δευτερου μερους της πρωτης σεζον λοιπον με διπλο επεισοδιο μετα απο μηνες διακοπης.
ομολογω οτι στο πρωτο μερος ειχα αρχισει να βαριεμαι ελεηνα(σε σημειο να σκεφτομαι να το κλεισω ή να το παω στο fast forward) και να απορω αν περιμεναμε τοσο καιρο για αυτο το πραγμα.μετα ομως ηρθε το δευτερο μερος και εβαλε τα πραγματα στη θεση τους και οπως επρεπε.
παμε καλα.
Ruthless
19-03-2010, 17:55
Πολύ γέλιο με την ατάκα περί μπύρας στο πρώτο μισό.
Πάντως γενικά ξεκαθάρισε ΠΟΛΛΑ πράγματα και πλέον ξεκινά το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος.
thumosastan tpt i thelei epanalipsi?
Εγώ θυμόμουν, αν και στο 1ο κάνει μία μίνι επανάληψη. Ουσιαστικά το 2ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό, έδωσε απαντήσεις κλπ, αλλά κάπου μάλλον με πήρε ο ύπνος :shock: και ξύπνησα στο τέλος :P
carheart
23-03-2010, 03:30
έχουμε λινκς για 11,12,13?
KoiliaSamprela
23-03-2010, 15:22
σου στέλνω με pi-em εγώ φίλος σου ΕΓΩ
KoiliaSamprela
23-03-2010, 23:27
σου στέλνω με pi-em εγώ φίλος σου ΕΓΩ
είσαι μεν φουλ αλλά για το άλλο εδώ
http://www.xsubs.tv/index.php?catid=973
carheart
24-03-2010, 03:42
α, να το πρώτο πραγματικά καλό επεισόδιο, με χαροποιεί το γεγονός πως αλλάζουμε πρωταγωνιστές.
edit, σαγαπάμε ρε σαμπρέλ
Kelldorain
25-03-2010, 11:01
Ωραίο ήταν όντως, για όσους δεν θυμούνται τίποτα από τα προηγούμενα (όπως εγώ), έχει βγει το What Did You See, 40λεπτό.
BibleBlackBird
26-03-2010, 16:35
εχει κανεις λινκ να κατεβασω το καινουργιο;;
namiroth
28-03-2010, 01:50
που διαολο βρισκω το 13??
carheart
28-03-2010, 02:33
εχει γίνει μπέρδεμα, βλέπετε το 12 με υπότιτλους 13 και είστε οκ.
namiroth
28-03-2010, 02:42
εχει γίνει μπέρδεμα, βλέπετε το 12 με υπότιτλους 13 και είστε οκ.
thnx
twra pira xampari to mperdema
KoiliaSamprela
28-03-2010, 02:44
13 δεν μου άρεσε :oops:
ε μαλακία ήτανε τη να λέμε
και έχω την εντύπωση ότι μέχρι να έρθει η 28 απριλίου (η ημέρα που είδαν τα φλάσφόργουόρντ τέλως πάντων) δε πρόκειται να υπάρξει καλό επισόδειο
εκτός ίσως από το επισόδειο με το θάνατο του Ντεμίτρι
Kelldorain
28-03-2010, 13:45
Βασικά ήταν αστείο το
πόσο εύκολα ο άλλος παραδέχτηκε πως γνωρίζει τον D.Gibbons. Μέτριο γενικά, το επόμενο λογικά θα έχει Somalia οπότε περιμένω κάτι κάλο.
γενικα ειχε πολλες τρυπες που το εκαναν κακο επεισοδιο χωρις να ειναι στην ουσια.rebelος το δευτερο του διπλου πριν μια βδομαδα σε χαλασε;
ε όχι αλλά μετά από απουσία 3 μηνών περιμένεις ένα γαμάτο επεισόδειο πως να το κάνουμε
Γελοίο σημείο επίσης, εκεί που ερχεται ο άλλος και λέει στον πρώην αλκοολικό πατέρα για την Tracy. όχι δεν κάνει μπαμ ρε φίλε πως είσαι εσυ
karharias
02-04-2010, 11:10
εχω την εντυπωση οτι η σειρα ειναι ποιο βαρετη απο ποτε.. κακος την σταμάτησαν.. η κοιλιά που ειχε κάνει είχε ποιο πολύ ενδιαφέρον..
carheart
03-04-2010, 14:40
Όη, τώρα είναι καλύτερο, απλά θα ήθελα να μην καταλήξει απλά σε ένα παλιό καλό manhunt. Θα κάνουν δεύτερη season, γνωρίζει κανείς; Καλό θα ήταν να όχι.
Kelldorain
03-04-2010, 14:54
Απ'ότι ακούγεται μάλλον όχι, αρκετοί από το cast έχουν υπογράψει ήδη σε άλλες σειρές για του χρόνου, τα νούμερα δεν έχουν βελτιωθεί πολύ, και βάση διαφήμισης και θέσης στο πρόγραμμα το ABC φαίνεται να επενδύει τελικά στο V για "συνέχεια του Lost" (μπήκε ακριβώς μετά από το Lost στο πρόγραμμα, το μπάτζετ παραμένει υψηλό κλπ), οπότε υποθέτω θα τελειώσουν το σενάριο που υπάρχει ήδη στο FlashForward και δεν θα ανανεωθεί.
Το επ ήταν καλό, γενικά υπάρχουν κάποια σεναριακά πράγματα που ενδιαφέρουν, το ταξίδι στη Σομαλία, τι θα παιχτεί με τον θάνατο Dimitri, πως και αν θα εξηγηθεί το ότι παρά τις παρεμβάσεις κάποιοι θα ζήσουν ακριβώς το ίδιο μέλλον. Αρκεί δηλαδή να βάλουν 2-3 "special" επεισόδια, να αναπτύξουν αρκετά την πλοκή στα άλλα και θα συνεχίσει καλά για τα 8-10 επεισόδια που μένουν.
carheart
03-04-2010, 15:03
τι είναι το V;
Kelldorain
03-04-2010, 15:08
http://www.imdb.com/title/tt1307824/ , με Baccarin και Julliet από Lost, εξωγήινοι_σαν_εμάς έρχονται στη γη, το παίζουν φιλικοί αλλά έχουν ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και από 'κει και πέρα έχει να κάνει με ομάδα ανθρώπων που αποτελούν μυστικά την αντίδραση κλπ. Για μένα υπερβολικά μέτριο και πολύ χειρότερο ως τώρα σε σχέση με το FF. Υπάρχει και θρεντ εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22067-V-TV)
KoiliaSamprela
03-04-2010, 16:20
τι είναι το V;
μαλακία για μένα :oops:
το πανε για συνεχεια του λοστ το V?lol.αν το ff δεν "πρεπει" να εχει 2η σεζον(οχι οτι θα θελαμε),τουτο πρεπει να κοπει στη μεση της πρωτης.αν οντως σκεφτονται ετσι στο abc τοχουν χασει.
Ε όχι και συνέχεια του λοστ το ριμεικ παλιάς σειράς. ΦΦΣ.
karharias
08-04-2010, 09:01
εκεί που κατά την διάρκεια του 14ου επεισοδίου έλεγα ότι σταματάω την σειρά .. η τελευταία σκηνή ήταν λίγο ανατριχιαστική.. άντε να δούμε.. υπομονή ένα ακόμη
της πουτανας.το κυκλωμα ειναι χωμενο μεχρι το λαιμο.
Kelldorain
10-04-2010, 14:19
Ωραίο ήταν, αρχικά πρέπει να ήταν σχεδιασμένο για 2 επεισόδια (ένα με το σκάκι και ένα το υπόλοιπο, που βοήθησε να μείνει και μπατζετ). Είχε 1-2 βιαστικά σημεία αλλά αν το προσέξουν και στρώσουν λίγο την υπόθεση πάει για δυνατό φινάλε
carheart
10-04-2010, 15:53
ω, ωραίο αυτό.
πόσα επεισόδια μένουν;
KoiliaSamprela
11-04-2010, 10:23
εντάξει, έχω αρχίσει και το βλέπω ως κωμική σειρά πλέον.
Τα goofs είναι το αγαπημένο μου σημείο.
σε 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα έχει προλάβει ο "μπαμπάς" να πεθάνει και ο εισπράκτορας του ΕΦ-ΜΠΙ-ΑΙ το μαθαίνει από το τηλέφωνο και η κόρη που έχει να μάθει να διαβάζει χείλια το βλέπει. :touched::touched::touched:
έχει διάφορα χαριτωμένα γενικότερα που μου θυμίζουν Austin Powers :oops:
Δεν το συζητάω φυσικά , θα το δω μέχρι τέλος , :pink:
Kelldorain
17-04-2010, 12:40
Μέτριο μου φάνηκε τουλάχιστον όμως προχώρησε αρκετά, υποθέτω στο επεισόδιο της 29ης Απριλίου θα είναι η 29 Απριλίου και στην σειρά ε; Γιατί τώρα υποτίθεται ότι είναι 15 Μάρτη και πρέπει να περάσει ένας + μήνας σε ένα επεισόδιο.
BURNIN AMBITION
22-04-2010, 05:34
re malakes γιατι δε μου ειπατε τιποτα?
ειδα τα 4 πρωταζ και βλεπω πενυ, τσαρλι και επιτελους μια πιο τερμινατορικη αντιμετωπιση τοθ ταιμ τραβελ. και παω να ποστυαρω να σας βρισω που με εχετε στην απεξω και διαβαζω οτι τη συχενεστε τη σειρα. γιατι?επειδη θα σας τα πρηξω και εδω? περιμενω ποστ φιξερ
KoiliaSamprela
22-04-2010, 08:07
γιατί ρε μπέρνι ξεκινάει τόσο καλά , και έχω φτάσει να το βλέπω και να γελάω :shock:
karharias
22-04-2010, 09:40
γιατί ρε μπέρνι ξεκινάει τόσο καλά , και έχω φτάσει να το βλέπω και να γελάω :shock:
+
Ford Prefect
22-04-2010, 11:24
Εμένα μου αρέσει. Μου αρέσουν γενικώς πολλά πράγματα και ας έχουν τρύπες, στα παπάρια μου. Εδώ λέμε δεν γινόταν να κολλήσει την αφίσα μέσα από το λαγούμι ο Τιμ Ρόμπινς.
Kelldorain
23-04-2010, 12:19
Ένα σωρό απαντήσεις και καλοφτιαγμένες σκηνές δράσης, από τα καλύτερα της σειράς κι ας έχει ακόμα όλα τα κλασσικά προβλήματα. Τουλάχιστον μένουν λίγα για το φινάλε, αν συνεχίσει έτσι θα κλείσει οκ.
Gaius frakkin Baltar
ελπιζω παντως να μην εχουν σκοπο να το τραβηξουν μεχρι την ημερομηνια που εγραφε ο πινακας =p
regularpaul
23-04-2010, 19:49
Gaius frakkin Baltar
επ! αυτο ερχομουν να γραψω
BURNIN AMBITION
24-04-2010, 04:07
ποιος ειναι ο μπαλταρ?
ρε μαλακες σοβαρα
ηειδα και τα 16 επεισοδεια
η σειρα μου αρεσει τρελα
εχει απιστευτο κονσεπτ. σιγουρα αν ειχα σκεφτει εγω το ολο σκηνικο, θα ειχα κανει μια πιο ενδιαφερουσα εξελιξη, ειδικα αν βοηθουσε και ο φιξερ. βασικα αυτο θαν κανω δωρο στην ανθρωποτητα το σεναριο της πιο τελειας ταινιας
ρε σοβαρα τι δε σας αρεσε?
δε το καταλαβαινω.
εκτος απο το οτι η πενυ ειναι καριολοπουτανο που θελω να τη σπασω σρο ξυλο
αν η σειρα κλεισει στη μια σεζον και ξεμπερδεψουμε μιλαμε για τελειοτητες
αν το πανε για λοστ θα γαμηθει η σειρσ οπως στο χιροους
BURNIN AMBITION
24-04-2010, 04:09
οσο για το καγκουρο παιζει μεγαλο ρολο
οσο ο βινσεντ στο λοστ
regularpaul
24-04-2010, 14:27
ο Μπαλταρ ειναι χαρακτηρας απο το Battlestar Galactica
την επομενη σειρα που πρεπει να τσεκαρεις (5 σεζον, εχει τελειωσει)
ο ηθοποιος που τον κανει παιζει στο 17ο του ff
oxi kai edw...
pavle 4 einai oi season tou bsg
regularpaul
24-04-2010, 14:38
ναι γραψε λαθος, με μπερδευει παντα το κενο στην μεση της 4ης
BURNIN AMBITION
24-04-2010, 16:38
galoactica it is loipon agaphtoi. elpizw να μη με απογοητευσει
carheart
24-04-2010, 16:52
σκατά.
Όχι το επεισόδιο.
(και αυτό ψιλοσκατά ήταν, αλλά να χαμε να λέγαμε)
BURNIN AMBITION
26-04-2010, 03:01
ωραιο επεισοδειο
γαμησε βασικα
αν δε τη τραβηξουν τη σειρα και ληξει στην πρωτη σεζον ειμαστε σουπερ
αντε να δω και το ν να δω τι λεει
αυτη η σειρα σε κανει να αποδεχεσαι τα αρνητικα της και κατα καποιο τροπο να τα παραβλεπεις λογο του πολυ δυνατου στορυ που εχει.και με τα νεα στοιχεια που προσθετουν καθε τοσο,το κανουν ολο και πιο ενδιαφερον.
δεν ξερω πως το καταφερνουν,αλλα το καταφερνουν καλα.οπως και σημερα.
karharias
30-04-2010, 09:10
η σειρά έχασε περισσότερο από την στιγμή που...
η λεσβία είναι καρφί
δες το σημερινο για να καταλαβεις τι ακριβως παιζει με αυτην
karharias
30-04-2010, 10:35
χμ.. οκ. παντως αν δεν την
αφηνε εγγυο ο Χάρολντ
την άφηνα εγω
επισης δες επειγοντως την πρωτη σκηνη του νεου fringe
Ruthless
30-04-2010, 10:43
Χαχαχα, ήρθε το επεισόδιο ακριβώς για να απαντήσει στον καρχαρία. Συγχρονικιά εμπειρία κι έτσι.
karharias
30-04-2010, 10:43
πωπω.. γαμησε με ρε μαν.. θελω να παω camping μολις σχολασω, μη με κανεις να μεινω σπιτι και να καρφωθω στην TV με ff και fringe (και πολλά ναρκωτικά όπως πολύ όμορφα συμπλήρωσες)
Kelldorain
01-05-2010, 23:17
"You are supposed to be with Lloyd", σκέφτομαι Baltar σε ρόλο Desmond και ματώνει σκοτάδι.
Γενικά καλούτσικο, στα επίπεδα των τελευταίων. Η σκηνή με τον Callis στο σπίτι της Olivia από τις δυνατές της σειράς
karharias
07-05-2010, 09:51
:offtopic:
επισης δες επειγοντως την πρωτη σκηνη του νεου fringe
χωρίς να το γνωρίζω, αλήθεια, είχαμε την ίδια εμπνευση μαζί με τον μπίσομπ!!! ακριβώς την ίδια στιγμή!!! μου αρέσουν αυτά
καλουτσικο ηταν.βαρετο στο πρωτο μισο αλλα με ανεβασμενους ρυθμους στο δευτερο.
λογικα παμε για δευτερο blackout στο επομενο.
karharias
07-05-2010, 14:14
ειναι τοσο βαρετη η σειρά που δεν εχει spoiler εδω.. μονο εμεις οι δυο θα γραφουμε. μπορεις να αναφέρεις κ για το fringe και το lost εδω. ουτως ή αλλως δε θα τα δει κανεις
Ruthless
08-05-2010, 09:02
Εμένα μου αρέσει, πολλές ιστορίες μπλεγμένες, στάνταρ κάπως θα ενωθούν αρκετές από αυτές στα τελευταία επεισόδια. Άλλωστε άλλα 3 μείναν νομίζω.
carheart
08-05-2010, 17:15
έχει αποκτήσει ενδιαφέρον η σειρά, αλλά είναι κακές ηθοποιίες και σε μερικά stories δεν θα επεκταθούν ιδιαίτερα, είναι βέβαιο. Σκέφτομαι πως θα προτιμούσα να ήταν δύο season χωρίς παραπάνω σενάριο, αλλά λίγο περισσότερο προσεγμένα και γεμάτα επεισόδια.
δεν έχει πλάκα που μερικοί χαρακτήρες είναι εντελώς εξαφανισμένοι σε πολλά μαζεμένα επεισόδια, χάνεται η ροή. Επίσης είναι μόνο 40', κάντε το 45-50' και μην έχετε μόνο απλή πλοκή 90's περιπέτειας ανά στιγμές. Η ιδέα της σειράς είναι πολύ καλή, στην εφαρμογή τα γαμούν λίγο.
KoiliaSamprela
10-05-2010, 12:19
από ένα γαμηστερό sci-fi concept έχει πέσει στην τυπική συνωμοσιολογια εκεί έχω ξενερώσει , αλλά το βλέπω ...
Η άλλη(ολιβια) είναι η σταθερά όπως ο Desmond ή ιδέα μου?
Kelldorain
14-05-2010, 10:35
Δεν έχω δει ακόμα το σημερινό αλλά ABC Cancels FlashForward (http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/13/abc-cancels-romantically-challenged-scrubs-ted-flashforward/)
Ruthless
14-05-2010, 11:30
Να δούμε πως θα προλάβουν να μαζέψουν το χάος. Καλούλι το νέο επ πάντως, δηλαδή άρχισε να δίνει κάποιες απαντήσεις.
2 μείναν μονάχα, είμαι περίεργος για το πως θα το κλείσουν.
το εχω απο το πρωι αλλα δεν το εχω δει ακομα.λογικα θα το βαλω later.
μου θυμιζει prison break απο τριτη σεζον και μετα αυτο =p
2 μετρια επεισοδια στη σειρα και σε μια βδομαδα φιναλε.χμμ
karharias
21-05-2010, 09:59
τι δεν είναι σήμερα το τελευταίο!!?!?!?!?! fuck!
Ruthless
28-05-2010, 10:33
Τέλος, φινίτο, καπούτ.
Αν και είχε ψωμί η ιστορία ακόμα όπως το κάναν, καλύτερα έτσι. Απλά αφήσαν κάτι ερωτήματα διαστάσεων λοστ αναπάντητα πλέον.
ΥΓ: Το κοπρόσκυλο το έκανε τελικά. Ακριβώς σαν το λοστ. :P
carheart
28-05-2010, 18:55
Ποιά ήταν η μαυρομάλλα με το δαχτυλίδι; Ποιός βρήκε τον Mark Benford;
regularpaul
28-05-2010, 19:14
ο αμνιζιακ αν το εχει δει κ την παλεψει μεχρι τελους, θα αποζημιωθει στην τελικη σκηνη
εχει επιβεβαιωθει οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια;
Ruthless
28-05-2010, 23:11
Ε λέει cancelled, δε νομίζω να αλλάξει μετά από αυτό το επ.
Όσο για τα...
Ποιά ήταν η μαυρομάλλα με το δαχτυλίδι; Ποιός βρήκε τον Mark Benford;
Η γκόμενα που πήδηξε ο ντόκτορ στο προηγούμενο επ είναι, το δεξί χέρι του ξανθού κακού τύπου(δε θυμάμαι ονόματα όμως). Όσο για το 2ο, αν αναφέρεσαι στην ατάκα της Τσάρλι στο τέλος, δεν ξέρω αν αναφέρεται στον Μαρκ.
Όσο το ξανασκέφτομαι πάντως, τα αναπάντητα ερωτήματα είναι όλο και περισσότερα.
τοτε προφανως δεν το πηγαινανε για μια σεζον,τους βγηκε ομως η φαση με τα ratings στην πορεια και τον ειπιαν.
κριμα που αν και ειχε ξεκινησει πολυ δυνατα εφτασε σε ενα σημειο που σου αφηνε γευση prison break μεσα τριτης και περα,οταν το εβλεπες απλα απο περιεργεια.
Kelldorain
29-05-2010, 01:03
Η φάση είναι ότι με τέτοιο τέλος πραγματικά θα 'θελα να δω 2η σεζόν κι ας ξέρω πως αν γινόταν λογικά θα κατέληγε σαν την 1η.
Abruzzi οι του ABC άργησαν να αποφασίσουν ποιο εκ των FlashForward και V θα ανανεώσουν (τελικά το 2ο και την τελευταία στιγμή), γι' αυτό είπαν στους δημιουργούς να βάλουν κανονικό season finale σε περίπτωση που η σειρά τους συνεχιζόταν.
KoiliaSamprela
30-05-2010, 09:19
απλά γέλασα όταν τελείωσε ...:touched::touched::touched:
Kelldorain
04-06-2010, 23:26
http://weblogs.variety.com/on_the_air/2010/06/flashforward-fans-plan-a-mass-blackout-in-front-of-abc-offices.html
και το abc θα χεστει πανω του και θα το ανανεωσει για 10 σεζον =p
karharias
05-06-2010, 10:23
το πρώτο επεισόδιο είναι για oscar, η σειρά κάνει μονο κοιλιά, αλλά κλείνει πολύ ωραία! από την μια θέλω και δεύτερη σεζόν, απο την αλλη καλύτερα που τέλειωσε, κλείνει πολύ καλά. σε 4 δευτερόλεπτα βλέπουμε το δικό μας flash forward και μαθαίνουμε τι έγινε τελικά με τον Mark.
αντίο Flash Forward... σε είχαν προλογίζει και για τον αντικαταστάτη του Lost.. έλεος δλδ!
ρε συ η σειρα τελειωσε με season finale.ποσο καλο μπορει να ειναι αυτo;
karharias
05-06-2010, 13:27
ε τι μας έδειξε δλδ που δε καταλαβες? θα βλέπαμε στον επόμενο κύκλο τον Μαρκ να είναι εξαφανισμένος επειδή την ώρα που πήδηξε από το κτήριο, ήταν ένα ελικόπτερο απ έξω και προφανώς τον πήρε μαζί του. Ήταν σίγουρα ο Χέλιντζερ και θα μας έδειχνε μετά από χρόνια πως τελικά τον βρήκαν, αφού η Ολίβια θα είχε κανονικά σχέση με τον Λόϊντ και η Τσάρλυ έχει μεταμορφωθεί σε μουνάρα ενώ το αυτιστικό σίγουρα θα προκαλέσει καμιά μαλακία λόγο της ζήλιας του που θα εξεληχθεί στον επόμενο κύκλο καθώς θα μας το δείχνουν να μεγαλώνει (τα απαραίτητα φιλεράκια), ο Ντιμίτρη θα γαμούσε την λεσβία μέχρι που η δικηγόρος πρώην του θα τον κυνηγούσε αφού την χειραγωγούσαν άτομα του Χέλιντζερ ή του καινούργιου μαλάκα που θα έβρισκαν για τον δεύτερο κύκλο για να το κάνουν ποιο, και καλά, ενδιαφέρον. Ο μουσάτος και στην δεύτερη σεζόν δε θα κατάφερνε να γυρίσει πίσω στην αμερική επειδή η οργάνωση-δε-θυμάμαι-πως-την-λένε θα του έκαναν κάποια πουστιά.
Αν θες γράφω και τρίτο κύκλο :)
ΠΣ) ο ιρακινός μόλις ακούμπησε στο λαιμό την κόρη του μουσάτου (δε μπορώ να θυμηθώ ονόματα από άτομα που δεν έχει σχέση με την σειρά), με τα δύο του δάχτυλα εκείνη είχε χαρτμπιτ, μου θύμισε λίγο Heroes ή Jesus Christ φάση.
scarecrow
08-07-2010, 03:04
Τώρα την τέλειωσα την σειρά.
Είχε πάρα πολύ καλό σενάριο άλλα την αδικεί λίγο η σκηνοθεσία και το μοντάζ(σαν να βιάζονται να τρέξουν τις σκηνές).Κατά τα άλλα καλά....Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν και το καλύτερο.
Ιδιαίτερη μνεία
http://kronikatombraider.cz/pictures/articles/peyton-list-small.jpg:pink:
karharias
08-07-2010, 08:53
πάταρος!