PDA

View Full Version : Goran Bregovic 12-14/9, Γλυφάδα-Κορυδαλλός FREE

Drumsick
28-08-2009, 12:58
Δύο μεγάλες συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στην Γλυφάδα, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας) και στον Κορυδαλλό, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου (στο Γήπεδο Κορυδαλλού), ολοκληρώνουν τον, από κάθε άποψη, επιτυχημένο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων του Goran Bregovic και της μπάντας του, το εφετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Αlkohol Tour

Παρασκευή 31 Ιουλίου – ΣΕΡΡΕΣ – Γεφυρούδι – Φεστιβάλ Ειρήνης και Πολιτισμού/Γεφυρουδιανά ‘09

Σάββατο 1 Αυγούστου – ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ –Φεστιβάλ Θάλασσας - Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

Τρίτη 11 Αυγούστου – ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Ευριπίδειο Θέατρο

Τετάρτη 12 Αυγούστου - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - Στον αμφιθεατρικό χώρο του Santowines με θέα την Καλντέρα

Παρασκευή 14 Αυγούστου – ΚΕΡΚΥΡΑ – Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας

Κυριακή 16 Αυγούστου – ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Παραλία Αλυκών

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου – ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Φράγμα Θέρμης

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Θέατρο ΕΗΜ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου – ΓΛΥΦΑΔΑ – 3η Μαρίνα Γλυφάδας

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Γήπεδο Κορυδαλλού

Pinatero
28-08-2009, 13:01
για Θεσσαλονικη ξερω οτι ακυρωθηκε τσεκαρετε μην εγινε κι αλλου!

Shadowking
28-08-2009, 13:22
μπορείτε πάντα να τον δείτε στο festival της ΚΝΕ πάνω ;p

Pinatero
28-08-2009, 13:28
αχα! γι'αυτο!

Roswell47
28-08-2009, 13:34
θέλω να τον δω γαμώτο, αλλά στους κνίτες δεν παω

Drumsick
28-08-2009, 13:42
Πόσο χαζή είναι αυτή η λογική? Ακριβώς ίδια δηλαδή με το "δεν πάω στην τάδε διαμαρτυρία γιατί την κάνουν οι τάδε" που συζητούσαμε αλλού.

Ξεκολλάτε ρε απ'τα μυαλά σας.

nikolasfluxus
28-08-2009, 13:51
βαρβάρα δεν είναι τελείως παράλογο.
θεωρητικά,αν πάω,θα ξενερώσω απίστευτα με τον κωλόκοσμο γύρω μου και με το όλο εμετικό κνε-κλίμα.:puke:

Drumsick
28-08-2009, 13:53
Ρε στ'αρχίδια σου ο κόσμος.. Στην τελική αράζεις σε μια γωνιά και γελάς με τα χάλια τους.

Pinatero
28-08-2009, 13:56
καλα εκτος του να ξενερωνεις απ'το ολο κλιμα, να σε ζαλιζουν και τ'αρχιδια απτην στιγμη που σε ξερουν, ε την τελευταια φορα σε κνε προντακτιον ιβεντ πηγα στις αποκριες χοχοχ! βεβαια απ'την αλλη εχει καλαμπουρι να βλεπεις γνωστους κνιτες τυφλα, βεβαια ειναι και αποδεδειγμενο οτι μπορουν ανετα απο 30 κουτακια μπυρα και πανω!!

nikolasfluxus
28-08-2009, 13:58
το ξέρεις οτι αυτό δε γίνεται,πάιζω στην έδρα τους.
επεμβαίνουν στο οπτικό μου πεδίο,άρα και στην αισθητική μου και δε θα μπορούσα να απολάυσω ούτε τους boredoms με τόσους τσομπάνηδες γύρω.

Drumsick
28-08-2009, 14:02
Τι να πω. Σας βρίσκω ενοχλητικά κολλημένους. Ειδικά τη στιγμή που πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που ΘΕΛΕΤΕ να δείτε.
Πας, βλέπεις το συναυλιάκι σου και πούλο. Κι αν σε πιάσει κάνας μαλάκας να στα πρήξει, τον πιάνεις και στο δούλεμα και φευγεις καλύτερος άνθρωπος.

H.
28-08-2009, 14:39
Τώρα νιώθω κάπως μαλάκας που πριν 2 χρόνια έσταξα τριαντάρα για να τον δω (και δεύτερη φορά μάλιστα). Σαλονίκη θα είναι free? Pinatero ξέρεις?

nothingman
28-08-2009, 15:28
αχαχ, και είδα το φυλλάδιο του δήμου που έλεγε "εγκαίνια νέου γηπέδου Κορυδαλλού" και σκέφτηκα ότι πρόκειται για τυπογραφικό ορ σθ. δεν έχω καταλάβει βέβαια τι εννοούν με το "εγκαίνια νέου γηπέδου Κορυδαλλού" αλλά θα ήμανε ευτυχής αν εννοούσαν αυτό της Προό το οποίο όντως φτιάχνουν εδώ και λίγες εβδομάδες, στο άλλο πάνω στις φυλακές δεν έχω ιδέα αν γίνεται κάτι και τι.
να έρθετε κορυδαλλό να κεράσουμε μπύρες και όμορφα σουβλάκια ε \μ/

Pinatero
28-08-2009, 15:30
(εδιτ: Η )ε στο Φεστιβαλ της Κνε θα παιξει που λεμε πιο πανω, γι'αυτο μαλλον κι ακυρωθηκε αυτο στη Θερμη! ε εισητηριο κανα 5-7-10αρι δεν ξερω ποσο ειναι..!

Drumsick
28-08-2009, 15:32
αχαχ, και είδα το φυλλάδιο του δήμου που έλεγε "εγκαίνια νέου γηπέδου Κορυδαλλού" και σκέφτηκα ότι πρόκειται για τυπογραφικό ορ σθ. δεν έχω καταλάβει βέβαια τι εννοούν με το "εγκαίνια νέου γηπέδου Κορυδαλλού" αλλά θα ήμανε ευτυχής αν εννοούσαν αυτό της Προό το οποίο όντως φτιάχνουν εδώ και λίγες εβδομάδες, στο άλλο πάνω στις φυλακές δεν έχω ιδέα αν γίνεται κάτι και τι.
να έρθετε κορυδαλλό να κεράσουμε μπύρες και όμορφα σουβλάκια ε \μ/

Koρυδαλλό θα έρθουμε!
2 γύρο απ'ολα και 5-6 Amstel. Θενκς =]

nothingman
28-08-2009, 16:07
κανένα γκομενάκι δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια προσφορά, ήμανε σίγουρος.

H.
28-08-2009, 16:10
(εδιτ: Η )ε στο Φεστιβαλ της Κνε θα παιξει που λεμε πιο πανω, γι'αυτο μαλλον κι ακυρωθηκε αυτο στη Θερμη! ε εισητηριο κανα 5-7-10αρι δεν ξερω ποσο ειναι..!

Α, εντάξει τότε. Και μόνο η ιδέα ότι θα είμαι περικυκλωμένος από χιλιάδες Boris-sons για να δω τρίτη φορά τον καλλιτέχνη θα με κάνει να κάτσω σπίτι μου εντέλει.

Όσοι όμως δεν έχετε δει Bregovich μην τον χάσετε. Τέτοιο κέφι και χορό εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί σε συναυλία.