View Full Version : [Cinema] Drag Me to Hell (2009)
Out Of The Body
28-08-2009, 01:49
.
antimusic
28-08-2009, 02:01
έλα δε βρίζουμε μπαρμπα-ράιμι. νταξ έχει ξεμωραθεί, αλλά δεν τον λέμε μαλάκα, κρίμα.
Ruthless
28-08-2009, 02:07
Πω πω, άμουσος.
Η ταινία ΓΑΜΗΣΕ. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να το συγκρίνω με τα Evil Dead, αλλά και όπως ήταν γάμησε. Αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις aka ταινία Raimi. Τώρα αν εσύ περιμένεις σοβαρή ταινία, κάτι δεν πάει καλά και μάλλον δεν έχεις δει τα Evil Dead(με αποκορύφωμα το 3).
Τόσο διασκεδαστική ταινία γενικά είχα να δω από το Hangover, στο είδος της μάλλον από το Shaun of the Dead.
Out Of The Body
28-08-2009, 03:41
.
Out Of The Body
28-08-2009, 05:07
.
Ruthless
28-08-2009, 09:53
Το ανέκδοτο με τον Bill Gates, το demo των windows και την κόλαση το ξέρεις;
Όσο για τη σύγκριση, τι δεν κατάλαβες; Είπα πως γενικά ως ταινία γενικά, τόσο διασκεδαστική εγώ είχα να δω από το Hangover. Και ως προς το είδος της(κωμική με θεματολογία τρόμου) από το τεράστιο Shaun of the Dead(άντε πες το Hot Fuzz αν μπορείς να πεις πως έχει θεματολογία τρόμου προς το τέλος).
Και σε ξαναρωτάω, εσύ που λες πως τα Evil Dead είναι ωραία και αυτό αστεία χαζομάρα, το Army of Darkness το έχεις δει; Κάτι μου λέει πως όχι.
E re Out Of The Body ti perimenes omws.O tipos exei paratisei ti fasi dekaeties kai vgazei spiderman.En eth 2009 den perimena kai kati poli kalitero apo auto pou eida.Kai sigoura eixe faseis apo ais8itiki evil dead.Den lew oti einai isaxio i kalitero.Den pezei kai o Bruce, automatws de sigrinete.Tora vevea eida oti exei evil dead gia 2010 e.Epikindino auto.
Episis den eixa dei trailer ,pics klp prin kai den ixera ti na perimenw.
KoiliaSamprela
28-08-2009, 12:56
Δεν βάζω spoiler γιατί δεν αποκαλύπτω κάτι, αλλά απλά η σκηνή με την ομιλούμενη κατσίκα .
με έκανες να την δω μόνο γιαυτό
Out Of The Body
28-08-2009, 14:47
.
Out Of The Body
28-08-2009, 14:48
.
Ruthless
28-08-2009, 15:31
Δηλαδή κάτσε, μου λες πως το army of darkness(ειδικά αυτό) δεν ήταν μια αστεία χαζομάρα, ακριβώς όπως ήταν και το drag me to hell; Μιλάμε για ταινία με αυτά μέσα (http://www.youtube.com/watch?v=K-wj-vuNm88) και φυσικά μια από τις κορυφαίες στιγμές της 7ης τέχνης (http://www.youtube.com/watch?v=Q0Hmc7eeXjw):!:
Tο αν εσύ τις στιγμές μαλακίας που λες τις θεωρείς αστείες ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Ότι θα ήταν γεμάτο στιγμές μαλακίας πιστεύω ήταν αναμενώμενο, αν ήξερες τι πας να δεις. Τώρα αν εσύ περίμενες να δεις το Hellraiser το 2 πχ, ε ατύχησες. Λάθος ταινία βρήκες.
Out Of The Body
28-08-2009, 15:42
.
EyeOfTheVoiD
28-08-2009, 18:51
Μεγαλη απογοητευση.Αν και με δεδομενη την κατρακυλα του Ραιμι ηξερα τι να περιμενω
Στο συνολο της μεγαλη χαζομαρα,ουτε καν αστεια,πιο αστεια ειναι η συγκριση με army of darkness
Ψηφιακα εφε(περιμενα να δω σκοινια να φαινονται κλπ),κοπιες σκηνων απο παλιοτερες ταινιες του,μηδενικη πρωτοτυπια και απουσια Bruce Campell
Τελευταια του ευκαιρια Evild Dead 4
Once_Emperor
29-08-2009, 02:42
Mετριότατη όντως και αναποφάσιστη. Δλδ είναι περίπου σαν το Evil Dead 2 που δεν είχε αποφασίσει ο Raimi ακόμα αν το θέλει σοβαρό ή αστείο και τα έβαλε και τα 2 στην ίδια ταινία αλλά εκεί του βγήκε το κόλπο. Εδώ δεν του βγήκε θα έλεγα καθ'ότι η ταινία δεν τα πάει καλά σε κανέναν από τους 2 τομείς. Κρίμα πάντως :/
sabbattack
29-08-2009, 05:04
kala, de thn paleuete. Brizete Raimi. Apo tous ligous skhno8etes pou mporeis na tous peis "auter" xwris na to paikseis koultouras kserwgw. H tainia espeire kwlares. Oi ypoloipoi parakalw peraste eksw.
antimusic
29-08-2009, 05:16
δεν μπορείς να πεις τη λέξη "auter" χωρίς να φανείς κουλτούρας, you just lost the game.
sabbattack
29-08-2009, 09:00
ntaks, exw thn kabatza oti eimai o sabbattack opote h leksh koultoura protima na autoktonhsei apo to na sysxetistei mazi mou.
opote auter
Harbinger of Death
30-08-2009, 01:05
Η ταινία ήταν ΧΑΖΗ. ΧΑΖΗΧΑΖΗΧΑΖΗ. Χαζή.
Και νομίζω ότι όλοι εσείς που λέτε ότι είναι σαν Evil Dead, παρ' ότι έχω δει μόνο AoD, θα πω ότι εκεί ο Ράημης έκανε πλάκα, εδώ του καρφώθηκε ότι κάνει σοβαρή ταινία. Το όποιο γέλιο προέρχεται από το πόσο ΧΑΖΗ ήταν η ταινία. Δλδ τι, δείτε τις σκηνές με τον Στιφάδο, όπως και το γεγονός ότι η υποθεση ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΑΣΔΦΑΣΑΣΔ και ο σκοπός της ηρωίδας ήταν ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.
Απαράδεκτη λέμε.
antimusic
30-08-2009, 01:10
ο σκοπός της ηρωίδας ήταν ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ
κοινωνικό σχόλιο, χαζέ.
Re ti sovari tenia.Katsika pou milaei se fasi portatifs /vivlio8ikes pou fonazoun join us (Des ta prota 2 evil dead ).Genika oi horror skines de mou vgalane kamia sovarofania.
Tespa iperanalisi katelixe :D
Harbinger of Death
30-08-2009, 02:21
ο σκοπός της ηρωίδας ήταν ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ
κοινωνικό σχόλιο, χαζέ.
:P
Diva Plavalaguna
27-09-2009, 14:25
ΠΩΩΩ ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!
Ford Prefect
28-09-2009, 13:48
Καλή ήταν, ένα κολάζ από διάφορα είδη θρίλερ, το καθένα επιτυχημένο, απλά σαν σύνολο άλλαζε ύφος συχνά. Όταν το παίρνεις απόφαση είναι ΟΚ, έχει πολύ πετυχημένες σκηνές. Δεν νομίζω ότι έπαιρνε τον εαυτό της στα σοβαρά, υπήρχε διάχυτη η αίσθηση της κλασικούρας. Άψογη η απέθαντη γιαγιά.
KoiliaSamprela
01-10-2009, 23:11
http://media.monstersandcritics.com/articles/1394745/article_images/justinlong.jpg
Vs
http://1.bp.blogspot.com/_GIFuGgiMJE8/Saxzx3TrXTI/AAAAAAAACy4/bRSX2MbPcBo/s400/3.jpg
ο απόλυτος άμπαλος ....
Για την ταινία μιας και την είδα σήμερα , είμαι σε δίλημμά για το ποια είναι η καλύτερη σκηνή ...
μασάει η κατσίκα ταραμά?
vs
o Mike Lamar βγάζει από το στόμα χιλιάδες μαντιλάκια
BunnyDee
04-10-2009, 00:32
Εμένα γιατί μ' άρεσε, μου λέτε; Το Ρέιμι τον πάω επειδή γουστάρει που κάνει τις ταινίες που κάνει (εντάξει, οι Σπάιντηδες είναι απλά για τα λεφτά, πες), κι εδώ αυτό φάνηκε. ΟΚ, με τα Evil Dead καμία σύγκριση, ούτε καν με το AoD, αλλά ο Sam αυτός είναι, όχι του Spiderman 3 σε φάση. Και τον αγαπάω, σαν κολλητό ε, το Bruce στην Ash εποχή του ήθελα 'αλλιώς', όχι αυτόν.
antimusic
10-10-2009, 17:36
Mετριότατη όντως και αναποφάσιστη. Δλδ είναι περίπου σαν το Evil Dead 2 που δεν είχε αποφασίσει ο Raimi ακόμα αν το θέλει σοβαρό ή αστείο και τα έβαλε και τα 2 στην ίδια ταινία αλλά εκεί του βγήκε το κόλπο. Εδώ δεν του βγήκε θα έλεγα καθ'ότι η ταινία δεν τα πάει καλά σε κανέναν από τους 2 τομείς. Κρίμα πάντως :/
αυτό + όλα τα gags τα έχουμε ξαναδει σε evil deads, darkmans, looney toons κλπ.
έπαιξε κι έχασε.
νεξτ τάημ.
btw
εδώ του καρφώθηκε ότι κάνει σοβαρή ταινία.
σίγουρα.
BunnyDee
10-10-2009, 20:10
Δε νομίζω, ρε cs... Ήταν φανερό ότι κάνει πλάκα (όπως κάνει αυτός πλάκα δηλαδή, απλά χωρίς Stooges - και χωρίς Bruce's chin :() - μέχρι και το ότι όλη η ταινία ασχολιόταν με την προαγωγή της τύπισας, ασπούμε, σοβαρό σας φάνηκε σε intentions? Έλα τώρα...
antimusic
10-10-2009, 22:04
εσένα δε σου έχω δώσει ακόμα; σοβαρά; ε πάρε λοιπόν: :moutza:
BunnyDee
11-10-2009, 04:18
...Δε μπορώ να πω πως κατάλαβα ακριβώς γιατί, αλλά... τι να πω... ευχαριστώ; :P