View Full Version : Κατεβάστε περισσότερες ταινίες
...γιατί οι τιμές των εισητηρίων πρέπει να πέσουν. Αυτά.
Οχι, φοβαμαι, θα αρχισουν να μας κοβουν τα ιντερνετς Κι εδω :P
τότε τι προτείνεις, να κατεβάσουμε πορείες;
antimusic
26-08-2009, 03:27
έλα τώρα, δεν είναι λύση αυτό, είναι γνωστό οτι κινηματόγραφοι, δισκοπωλεία και λοιποί μαφιόζοι προτιμούν να τιμωρούν τους κακομοίρηδες που ακόμα πληρώνουν με το αυξάνουν τις τιμές των εισιτηρίων/σιντί παρά να τις ρίξουν μπας και ξαναμαζέψουν όσους δεν πατάνε πλέον. και φυσικά δεν ξεχνάνε να κλαίγονται παράλληλα.
εγώ όμως είδα πολύ κόσμο σήμερα και ήτανε καθημερινή και μεταμεσονύχτια παράσταση άρα οι κακομοίρηδες είναι πολλοί!
(και ναι η πρεμιέρα του harry potter δε παίζει ρόλο :P)
antimusic
26-08-2009, 03:35
είναι μπόλικοι, ναι.
rage for order
26-08-2009, 03:35
από τότε που βγήκε το κατέβασμα στη μουσική νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι τιμές. από τότε βέβαια σταμάτησα και να αγοράζω. όχι;
από τότε που βγήκε το κατέβασμα στη μουσική νομίζω ότι έχουν μειωθεί οι τιμές. από τότε βέβαια σταμάτησα και να αγοράζω. όχι;
Ισχύει νομίζω. Πάντως ειλικρινά απορώ, τα βίντεο κλαμπς κλείνουν αλλά οι κινηματογράφοι ανεβάζουν τις τιμές, ποτς γένεν; Πρέπει κι αυτοί να πληρώσουν ένα μερίδιο από τα σπασμένα λοιπόν, τιμωρήστε τους!
Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να υπάρχει ΦΠΑ, μειωμένο ή όχι, στις τέχνες.
rage for order
26-08-2009, 03:49
εδώ υπάρχει ΦΠΑ στο φαΐ.
όσο για τον κινηματόγραφο συμβαίνει μάλλον επειδή δεν έχουν φάει τόσο πούτσα όσο οι βιντεοκλαμπάδες ακόμα. όταν ο άλλος θέλει να δει ταινία σπίτι του απλά την κατεβάζει και την βλέπει. γλιτώνει το έξοδο αλλά και ντύσου πρόχειρα και κατέβα.
είναι πολλοί που βλέπουν τον κινηματογράφο σαν ένα πακέτο έξοδος-διασκέδαση στο οποίο η ταινία είναι απλά μια παράμετρος (μεγάλη όμως). αυτοί δεν αναγκάζονται να πληρώσουν, το διασκεδάζουν που βγαίνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και ας υπάρχει το τζάμπα.
είναι και αυτοί που γουστάρουν τα εφέ κτλ που "φαίνονται" καλύτερα στον κινηματογράφο.
έχουν λοιπόν κάποια ψιλοστάνταρ πελατεία και νομίζουν ότι τους παίρνει να γδύσουν αυτούς και να καλύψουν τα σπασμένα.
εγώ πάντως νομίζω ότι δεν του παίρνει..
Nodoordonotthereisnotry
26-08-2009, 13:59
Βρίσκω την ανάλυση του Rage for Order πολύ σωστή.
Den exo pei pote "ase kalutera tha tin katevaso" gia tainia pou thelo PRAGMATIKA na do, alla autes periorizontai stin mia ana mina, kai polles leo, opote de nomizo oti aniko se autous pou diatiroun ta cinema anoixta kai oi times einai ekei poy einai. To thema einai oti prota kleinoun ola ta sunoikiaka kai meta ola ta multiplex, opote kai 1000 tainies tin imera na katevazei to ER kathe mera, de nomizo na exei kai megali diafora dustuxos...