Log in

View Full Version : Αυξήσεις ΟΣΕ

Diva Plavalaguna
25-08-2009, 22:34
http://www.skai.gr/articles/news/finance/%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%A3%CF%85%CF%81%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD/

λοιπον δεν ειχα ακουσει τπτ και πριν λιγες μερες που εφυγα για διακοπες τις ενιωσα για τα καλα. πηρα το συνη8ες τρενακι και μονο 33% δεν ηταν. Θεσσαλονικη-Λαμια απο 7€ πηγε 13€ το φοιτητικο δηλ περιπου 85% αυξηση ! πλεον για κανα λαηβ αθηνα συμφερει περισσοτερο το λεωφορειο που πιανεσαι τοσες ωρες στην κωλοθεση.
εννοειται το προβλημα μ ειναι ελαχιστο μπροστα σε αυτων που ταξιδευουν συχνα λογω δουλειας ή οτιδηποτε αλλο, αλλα λεμε. επισης αυτο ειναι το 1ο κυμα αυξησεων ε, ερχεται κ αλλο :sad:

HAVOC
25-08-2009, 22:40
Κι εμενα μου την εσπασε τρελα.
Η απολυτη σαπιλα ειναι πως συμπιπτει με την χειροτερη φαση καταστασης τρενων και σταθμων.
69γαμημενα ευρω για λαρισα-αθηνα με ιντερσιτι για να ακουω μπεγλερια και να μυριζω βρωμομασχαλους, για καθυστερησεις και σιχαμενα βαγονια.

Ψοφος ρε.

rage for order
25-08-2009, 22:40
εμάς των Τρικάλων (και τους καρδιτσιώτες αλλά δε μας νοιάζει) εκτός από τις αυξήσεις μας έκοψαν και τα μισά δρομολόγια.

HAVOC
25-08-2009, 22:41
Ναι, εβγαλαν και βιβλιαρακια δρομολογιων στους σταθμους. Σουπερ σι λεου.

pixies
25-08-2009, 22:44
αθηνα-σαλονικη που ηταν 11 ευρω με θεση πηγε στα 15 χωρις θεση και αν θες να κατσεις σκας και αλλα 8 (τιμες με πασο).
αυτα για τις αμαξοστοιχιες που αρχιζουν απο 5 (500-501-502) και ειναι οι ανθρωπινες. οι 600αρες ειναι πιο φτηνες και λογικα γτ εχουν κουπε και δε φτανεις ποτε.
ακριβηναν και τα ιντερσιτι?

HAVOC
25-08-2009, 22:45
Τα εσκισαν τα ιντερσιτι. Δεν συζηταμε καν για τα express Που συνηθως χρειαζομαι.Και μονο express δεν ειναι πια.

Και η αλλη τραγικοτητα ειναι οτι πληρωνεις σαν πουστης, και σου χωνουν με καθε ευκαιρια τα σογια τους με πασο. Nice, θελω και γω μπαρμπα του οσε.

Η τελευταια αποθεωση που βιωσα ειναι ενας ωραιοπαθης μπαρμπας ελεγκτης που ανεβαζει το γκομενακι του-ενα ξανθο πατσολι πιτσιρικα-την κανει βολτουλες, την σπρωχνει σε καμια τουαλετα και δεν μιλαει κανεις.

Φυσικα και δεν τη γλυτωσε απο οργη χαβοκ, απο το δικο μου βαγονι την μαζεψε.

rage for order
25-08-2009, 22:46
όλα ακρίβυναν.

cancer
25-08-2009, 22:52
arxiste na tin psaxnete me aroplana, auti i athens airways postilene h kainouria exei sxetika kales times. kai sta ktel kai ston ose epeidi einai monopwlio oi poustarades barane sto kefali.

H.
26-08-2009, 01:21
Αυτά τα ιντερσίτυ το χα πάντοτε απορία. Πώς συντηρούνται? Οικονομικά εννοώ προφανώς γιατί δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να πάρει ένα τέτοιο κανείς, από τη στιγμή που οι τιμές τους είναι (ήταν?) παραπλήσεις με τα ΚΤΕΛ.

Κατά τα άλλα, ψιλοαναμενόμενο για μένα το κύμα αυξήσεω. Πλέον με τις τιμές της βενζίνης και πετρελαίου και με τις κατακόρυφες αυξήσεις των τιμών των διοδίων, δεν έχεις άλλες επιλογές για ένα Σαλονίκη - Αθήνα ας πούμε, και αυτό το εκμεταλλεύονται.

rage for order
26-08-2009, 01:31
δεν είναι μόνο τα λεφτά ο λόγος που κάποιοι προτιμούν τραίνο

H.
26-08-2009, 01:35
(Δεν το ρωτάω καθόλου ειρωνικά) αλλά τι άλλο?

HAVOC
26-08-2009, 01:37
Ταχυτητα? Καποιοι ζαλιζονται σε λεωφορεια?Πιο ανετες θεσεις? Δρομολογια? Αποσκευες?
Δεν γουσταρουν να ακουνε τις μουσικες προτιμησεις του οδηγου?
Ξερω γω, ειναι δυνατον να ρωτας?

antimusic
26-08-2009, 01:38
δεν πιάνονται τα πόδια σου.

Shrinebuilder
26-08-2009, 01:43
Ρε που βρίσκουμε τιμές εισιτηρίων κτλ. Στον ιδερνέ αν γίνεται.

rage for order
26-08-2009, 01:50
επίσης

σε μεγάλες "εξόδους-εισόδους" δεν πέφτεις στην κίνηση και δεν κάνεις το Αθήνα Τρίκαλα 6μιση ώρες.

κάνεις και κανένα τσιγάρο.

πας στο μπαρ-εστιατόριο αν έχει και γνωρίζεις μπαρμπάδια

H.
26-08-2009, 02:34
Ταχύτητα, όχι.
Πιο άνετες θέσεις, όχι.
Δρομολόγια, τι?
Αποσκευές, τι?
Ζαλίζονται, ναι.
Αποφυγή κίνησης στα αστικά κέντρα, ναι.
Τσιγάρο, μπαρμπάδια κάνουμε χαβαλέ τώρα ε? :P

rage for order
26-08-2009, 02:37
OK τράβα με το λεωφορείο εσύ

Ruthless
26-08-2009, 02:38

www.ose.gr είδες :?:

Αν διαλέξεις περισσότερες πληροφορίες για κάθε δρομολόγιο σου λέει ώρες άφιξης/αναχώρησης από κάθε ενδιάμεσο σταθμό και κάτω κάτω τις τιμές.

H.
26-08-2009, 02:47
OK τράβα με το λεωφορείο εσύ

Όχι μαν, μη συγχέεις, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Τραίνο και πάλι τραίνο αλλά αποκλειστικά και μόνο λόγω πολύ μεγάλης διαφοράς τιμής.

antimusic
26-08-2009, 02:56
Πιο άνετες θέσεις, όχι.

έχεις ταξιδέψει ποτέ με τρένο ρε βλάκα λέμε;

HAVOC
26-08-2009, 03:02
Δεν εχω πιει αρκετα για να αντιμετωπισω h.

H.
26-08-2009, 03:14
Εμ, ναι, καμιά δεκαριά φορές. Το ίδιο μου φάνηκε από άποψη βολικότητας. Κι ας μην σε χαρακτήρισα..

HAVOC
26-08-2009, 03:24
Ρε συ αγορι μου, ειναι δυνατον να αναρωτιεσαι ποιες θεσεις ειναι πιο ανετες?
Εισαι 1,20 or smth?

Ειναι δυνατον να μην μπορεις να αντιληφθεις οτι ειδικως σε εποχες αυξημενης κινησης με το τρενο δεν κολλας σε οδικες αρτηριες?

Δεν μπορεις να φανταστεις οτι το να σηκωνεις αποσκευες και να ορμας μαζι με οχλους σε λεωφορεια δεν ειναι και ο,τι πιο ομορφο, ειδικως αν εισαι κοπελινο και δεν εχεις την ντοπα της Χαλκια?

Δρομολογιο. Μμμμ, ναι, θελω να παω απο Λαρισα στην Καβαλα.
Σεναριο 1. Παιρνω κτελ, σταματω Σαλονικα και συνεχιζω για Καβαλα-direct μην την ψαχνεις-. Με ολα τα παρελκομενα, καθυστερησεων,μεταφορας αποσκευων-εστω και στον ιδιο σταθμο-, τις θειτσες να μου ζαλιζουν τ'αρχιδια, και τη μουσικη του οδηγου το ιδιο. Ειμαι μισανθρωπος, θα επρεπε να με καταλαβαινεις. Καπακι τρωω και το στομαχι μου γιατι στατιστικα θα περασει και μεσα απο χωρια, αλλη μια ωρα δρομος, αλλη μια ωρα θειτσες και βρωμομασχαλιαση.

Σεναριο 2. Παω με ιντερσιτι Δραμα και απο κει με αμαξι. (extra bonus βγαζω και φωτογραφια τη γρια και κερδιζω διακριση στα Lucie awards:P)

Τωρα αρχιζω να πινω. :P

antimusic
26-08-2009, 03:24
ε αν με είχες χαρακτηρίσει θα βόλευε περισσότερο, βλάκα.

Shrinebuilder
26-08-2009, 03:25

www.ose.gr είδες :?:

Αν διαλέξεις περισσότερες πληροφορίες για κάθε δρομολόγιο σου λέει ώρες άφιξης/αναχώρησης από κάθε ενδιάμεσο σταθμό και κάτω κάτω τις τιμές.

Με έχει γαμωμπερδέψει το κωλοσάητ. :oops:

Τεσπά, τιμές φοιτητικού Αθήνα-Θεσ/νίκη με επιστροφή?

sabbattack
26-08-2009, 05:18
μαλακα μου απο τοτε που ο καρχαρτ με συνέκρινε με τον Η σε καθυστερηση αυτος επαθε αμοκ και γυρνα ολο το ER μηπως και του παρω τα πρωτεια.....

attila
26-08-2009, 07:59
να γινει πολ

KoiliaSamprela
26-08-2009, 08:40
(Δεν το ρωτάω καθόλου ειρωνικά) αλλά τι άλλο?

άνεση κατά κύριο λόγω , περισσότερη ελευθερία κίνησης από το ΚΤΕΛ λιγότερο οδηγικό άγχος από το Γιώτα Χι , και όπως προείπαν μέσο σταθερής τροχιάς ποτέ δεν πέφτει σε κίνηση.

KoiliaSamprela
26-08-2009, 08:46
να γινει πολ

http://www.studio52.gr/cdimage7/731452363824.jpg

H.
26-08-2009, 12:26
Χάβοκ, είπα σε προηγούμενο ποστ ότι με την αποφυγή κίνησης συμφωνώ. Δεν το είδες?

Blanket
26-08-2009, 13:19
[ψυχωση]επισης στο τρενο μπορεις να εχεις οπτικη επαφη με τις αποσκευες σου,ενω στο λεοφορειο τις βαζεις εκει χαμω και μπορει να σου την παρει ο καθενας στο κυριλε[/ψυχωση]

Ruthless
26-08-2009, 13:54
Με έχει γαμωμπερδέψει το κωλοσάητ. :oops:

Τεσπά, τιμές φοιτητικού Αθήνα-Θεσ/νίκη με επιστροφή?
Νομίζω δεν παίζουν φοιτητικά με επιστροφή. Μόνο αλέ.

Από ότι βλέπω πάντως, intercity είναι 31 λογικά το φοιτητικό, intercity express είναι 43, ταχεία είναι 23, αυτό που πάει βουλγαρία είναι στα 15, με κρεβάτι πάει στα 26, και αυτό που φτάνει ως γκάτζα στα 15 επίσης. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο επιβάλλεται το πρόσθετο συμπλήρωμα σε κάποια, αλλά γενικά η βάση να ξέρεις είναι τα 15 στο απλό φοιτιτικό και προσθέτεις το συμπλήρωμα σε μερικά(πχ σε intercity σίγουρα).

Επίσης όσοι λέτε περί άνεσης σε τρένο, ταχύτητας κλπ, μάλλον ή πέφτετε συνέχεια σε πολύ καλά τρένα, ή είστε τρελά γκαντέμηδες στα λεωφορεία σας. Εγώ μια φορά από εδώ κάτ'απ'τ'αυλάκι που έχουμε κωλογραμμές κλπ, ποτέ πλέον τρένο. Άλλο να κάνεις 3.5 ώρες για Αθήνα με λεωφορείο, με aircondition και όλα, και άλλο να κάνεις 5+ ώρες με intercity και βαγόνια πόσων ετών με όσα προβλήματα βγάζουν. Δηλαδή και παλιά που με πιάναν κάτι τρελά μποτιλιαρίσματα κακιά σκάλα, πάλι πιο γρήγορα ήταν με το λεωφορείο. Και χωρίς την βρώμα των περισσότερων βαγονιών.

Μην αναφέρω καν περί ταξιδιού προς βορρά που ναι μεν τρως την κωλοδιαδρομή από Ναύπακτο ως Λαμία, αλλά γλιτώνεις τον κύκλο να πας από Αθήνα. Λεωφορεία ftw.

Diva Plavalaguna
26-08-2009, 13:59
Ταχύτητα, όχι.
Πιο άνετες θέσεις, όχι.
Δρομολόγια, τι?
Αποσκευές, τι?
Ζαλίζονται, ναι.
Αποφυγή κίνησης στα αστικά κέντρα, ναι.
Τσιγάρο, μπαρμπάδια κάνουμε χαβαλέ τώρα ε? :P

ε τι οχι ταχυτητα. σε ιδανικες συν8ηκες το τρενο κανει λιγο πιο γρηγορα, αντε να κανει τον ιδιο χρονο. κ δε μιλαω για ιντερσιτυ. αν τωρα τυχει κινηση στο κτελ ή κολλησει καπου ή βρεθει καποιος που να θελει να παει ντε κ καλα για κατουρημα... το κατουρημα παει κ στην ανεση φυσικα. οπως κ οι θεσεις που ειναι μεγαλες κ εχεις κα χωρο για τα ποδια μπροστα να απλωθεις, να βολευτεις καπως για υπνο. στο κτελ αμα σου τυχει κ κανας ευτραφης διπλα γαμησετα. επισης κανεις καμια βολτιτσα να ξεπιαστεις, πας κυλικειο κτλ. ουτε εχεις τα αποτομα φρεναρισματα για τον καθε μλκ που πεταγεται μπροστα στην εθνικη κ να πετιεσαι να δεις τι εγινε παλι δρομολογια οκ δεν θα διαφωνισω. ειδικα με τις νεες περικοπες υπαρχουν περιοχες που δν βολευει. για κεντρικο αξονα ακομα παλευεται παντως. ζαλιζονται στο τρενο? που μπορεις να διαωασεις ολοκλιρο βιβλιο κ να κατεβεις ανετος. στο λεωφ με τους φοβερους ελληνικους δρομους πας σα βαρκα. διαβαζεις 10' κ νιωθεις 8 μποφορ στο στομαχι σου. αποσκευες ουτε κρουο ουτε ζεστη. καποιοι εχουν προβλημα να τις ανεβασουν στο τρενο κ να τις βολεψουν αλλα βοηθαμε. τπτ σημαντικο. κ αμα θες να παρεις κατι την εχεις διπλα κ βολευεσαι. φαντασου να ξεχασεις τα ακουστικα στο σακο του κτελ (λεμε τωρα)

συμπερασμα: κ με ιδια τιμη με κτελ τρενο δαγκωτο

rage for order
26-08-2009, 14:00
για κάτω από το αυλάκι έχει δίκαιο ναι, απλά ανύπαρκτο το τραίνο.

βέβαια ο κάθε λαός έχει το τραίνο που του αξίζει.

Ruthless
26-08-2009, 14:15
Νομίζω πως γίνεσαι λίγο ρατσιστής με όσους είναι πάνω από τη Λαμία rage for order. :P

(για να κόψω αντιδράσεις εδώ)

rage for order
26-08-2009, 14:25
λολ

για όλους έχω μια καλή κουβέντα!

Phantom Duck
26-08-2009, 14:29
για κάτω από το αυλάκι έχει δίκαιο ναι, απλά ανύπαρκτο το τραίνο.

βέβαια ο κάθε λαός έχει το τραίνο που του αξίζει.

δε σε χάλασαν οι 3 ωρίτσες max με ΚΤΕΛ για οπουδήποτε Πελοπόννησο παλιογίδουρα.

rage for order
26-08-2009, 14:33
εμ βέβαια, τα τσιμπούκια σε παπαδοπουλαίους έπιασαν τόπο!

Phantom Duck
26-08-2009, 14:37
δες πότε δόθηκαν στην κυκλοφορία ανιστόρητο τυρί.

rage for order
26-08-2009, 14:39
καλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω και λέω μαλακίες

αλλά

είναι γνωστό ότι η Πελοπόννησος είναι χαϊδεμένο παιδί σε τέτοια θέματα.

(από που είσαι; εκτός και αν ντρέπεσαι)

Phantom Duck
26-08-2009, 14:42
ΦΑΝΑΪΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

για το άλλο μισό από αγρίνιο ντρέπομαι.

antimusic
26-08-2009, 14:50
είναι γνωστό ότι η Πελοπόννησος είναι χαϊδεμένο παιδί σε τέτοια θέματα.

σε όλους (όσους δεν έχουν έρθει ποτέ να δουν με τα μάτια τους)

rage for order
26-08-2009, 14:58
έχω πάει σε διάφορα αρκετές φορές.

και δλδ με ποιον συγκρίνεις Πελοπόννησο;
Με Δυτική Στερεά; Με Δυτική Θεσσαλία; Με Ήπειρο; Με Θράκη; Με νησιά; Με μεγάλα κομμάτια της Μακεδονίας;

μόνο εγώ έχω αυτή την εντύπωση;

Fireknight
26-08-2009, 15:00
μόνο εγώ έχω αυτή την εντύπωση;

oxi ,
kai i Edessa mazi sou .

rage for order
26-08-2009, 15:02
2-1 ΠΟΥΤΣΑ

Phantom Duck
26-08-2009, 15:05
ε δε φταίμε κιόλας που εκεί έχετε νομούς με 5000 πληθυσμό ενώ στην Πελοπόννησο υπάρχουν και 5 σοβαρές πόλεις και αντίστοιχες υποδομές. ας μην ξεχνάμε επίσης την κομμένη γράνα, που σημαίνει ΥΔΡΑΓΩΓΟΣ, στην τσακώνα, έχετε εσείς καινούριο επαρχιακό δρόμο που καθιζάνει; όχι, έχετε εγνατία οδό. stfu.

pixies
26-08-2009, 15:06
kalamata-patra 4wraki omws, kai den tolmw na skeftw apo sparti-patra

Fireknight
26-08-2009, 15:10
stin Edessa oute Egnatia exoume :(

edit: perasmena megaleia "The city achieved certain prominence in the first centuries AD, being located on the Via Egnatia"

rage for order
26-08-2009, 15:10
έλα μωρέ τι 5 σοβαρές πόλεις; Αν εξαιρέσεις την Πάτρα οι άλλες μία από τα ίδια είναι είναι μη σου πω και μικρότερες. Τα Γιάννενα είναι μια χαρά μεγάλη πόλη και τον έπινε τόσα χρόνια και τα Τρίκαλα είναι πιο μεγάλα από την Καλαμάτα που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη.

Griffith
26-08-2009, 15:20
ξέρετε πως σας πάει το γιάννενο τώρα.

rage for order
27-08-2009, 03:51
όχι για να μην λέτε αρχίδια:

Το 2015 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα στη σιδηροδρομική γραμμή από την Αθήνα μέχρι την Πάτρα με την απόσταση να καλύπτεται σε 1:35', δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μ.Μπεκίρης. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάξει ο σχεδιασμός της γραμμής υψηλών ταχυτήτων Κιάτου-Αιγαίου-Πατρών, παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από κατοίκους σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στο Διακοπτό. Όπως δήλωσε ο κ. Μπεκίρης, μετά από ανταλλαγή απόψεων τόσο με τοπικούς φορείς της Αχαΐας όσο και με το ΥΠΕΧΩΔΕ και την Ολυμπία Οδό, αποφασίστηκε να μην αλλάξει η χάραξη της γραμμής για τρεις βασικούς λόγους: Δεν υπήρξε συμφωνία με το ΥΠΕΧΩΔΕ και τον παραχωρησιούχο, οποιαδήποτε άλλη χάραξη απαιτεί μεγάλη χρονική και οικονομική εκτροπή, το κοινό συμφέρον απαιτεί την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου.
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ruthless
27-08-2009, 09:42
Καταλαβαίνεις ότι το Πάτρα - Αθήνα δεν είναι ούτε το 1/10 του σιδηροδρομικού δικτύου της πελοποννήσου έτσι; Το μεγαλύτερο πρόβλημα άλλωστε είναι στους υπόλοιπους νομούς και όχι στο κομμάτι μετά την Πάτρα(η πίξις είπε για 4ωρο Καλαμάτα - Πάτρα, και αυτό είναι με intercity νομίζω και το μετράω από παλιότερα που το τρένο κατέβαινε κάτω από το Μελιγαλά). Επίσης καταλαβαίνεις ότι με λεωφορείο το Πάτρα - Αθήνα με τα τούνελ κακιά σκάλα δεν είναι με τίποτα πάνω από μιάμιση ώρα ε; Όχι μέχρι Κηφισό βέβαια, πιο έξω, άλλωστε και το τρένο σε αφήνει πολύ έξω για τον προαστιακό πλέον.

Πιο σημαντικό έργο θα είναι η επέκταση της Ιονίας οδού και κάτω απ'τ'αυλάκι παρά αυτή η κλαπαρχιδιά που λέει εδώ.

[/offtopic]

Pinatero
27-08-2009, 10:16
[ψυχωση]επισης στο τρενο μπορεις να εχεις οπτικη επαφη με τις αποσκευες σου,ενω στο λεοφορειο τις βαζεις εκει χαμω και μπορει να σου την παρει ο καθενας στο κυριλε[/ψυχωση]

Συνεχισε να εχεις!!! μουεχεχεχ! τον τελευταιο χρονο εχουν συμβει στην παρεα 2 σκηνικα!! βεβαια ολοι τα βρηκαν μετα, ακομα και στα κτελ Χαλκιδικης παρακαλω! οχι οτι εκαναν κατι τα κτελ εσυ πρεπει να κανεις!

εγω περσι καλοκαιρι κατεβαινα Αθηνα κι εβαλε τη βαλιστα μου σ'ενα χωρο που ειχε πισω απο το λεωφορειο με ενα αλλο δεμα και δεν εκλεινε η πορτα, μεχρι που την εκλεισε μετα απο 10 προσπαθειες! του λεω - αυτο κλειδωνει μετα ετσι? - οχι, αλλα μην ανησυχεις δεν υπαρχει λογος! LOL

R & R
27-08-2009, 11:50
sapia ta traina katw apto avlaki ti na leme...edw apo korintho mexri nafplio toxan kleisei 4 xronia
k kala oti to ftiaxnoun..k to ksanaanoiksan twra k paei to idio arga :P

mexri athina apo patra skata episis einai alla ftino opote stirizoume

to thema einai poso akrivine to aplo apo athina gia salonika...15 eixe to kanoniko alla me tis aukiseis de kserw

EPISIS: OPOIOS EINAI MEXRI 26 ETWN EXEI DIKAIWMA EKTPWSIS 25%
APLA ZITAS OXI KANONIKO EISITIRIO ALLA NEANIKO...
to kruvoun kala oi poustides enw otan einai diakopes periodos den isxuei

rage for order
28-08-2009, 18:48
όχι για να μην λέτε αρχίδια Νο2

Κλείνουν το Σιδηροδρομικό Σταθμό των Τρικάλων!

Λουκέτο βάζουν στο σιδηροδρομικό σταθμό των Τρικάλων οι ιθύνοντες του ΟΣΕ με μια αιφνιδιαστική απόφαση που ελήφθη χθες.

Κλείνουν το Σιδηροδρομικό Σταθμό των Τρικάλων!
Δεν έφτανε η περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ που προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία των φορέων και πολιτών του νομού μας, η σιδηροδρομική υποβάθμιση συνεχίζεται καθώς η νέα απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προβλέπει το κλείσιμο του σταθμού των Τρικάλων από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση θα παραμείνει μόνον μια πρωινή βάρδια με έναν σταθμάρχη από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνουν οι 12 σιδηροδρομικοί υπάλληλοι καθώς και οι 15 εργάτες γραμμής.

http://www.e-enimerosi.gr/article/3778/

καλά προφανώς ο τίτλος είναι άκυρος ε