PDA

View Full Version : ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΓΑΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

freak brother
21-08-2009, 19:57
http://www.youtube.com/watch?v=lP2yT6EjBXo

Αυτή τη στιγμή στο κέντρο κράτησης της Παγανής στη Λέσβο κρατούνται περίπου 1000 άτομα σε άθλιες συνθήκες. Από τις 18 Αυγούστου οι 160 ανήλικοι κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης στην Παγανή πραγματοποιούν απεργία πείνας ζητώντας το αυτονόητο: ελευθερία...

στην Παγανη ηταν και το στρατοπεδο μου ο θαλαμος ηταν σχετικα κοντα στο κεντρο... και ακουγοταν φουλ κραυγες φωνες κλπ :(

rage for order
21-08-2009, 20:14
Από τις 18 Αυγούστου οι 160 ανήλικοι κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης στην Παγανή πραγματοποιούν απεργία πείνας ζητώντας το αυτονόητο: ελευθερία...

Να πάνε να γαμηθούνε. Παράνομοι είναι, να το βουλώσουν και να δεχτούν τις συνέπειες των πράξεών τους.
αμα ηθελαν λευτερια ας πηγαινανε να ζησουν σε καμια σπηλια να καλλιεργουν χορτα αλλιως ας συμβιβαστουν με το αστικο δικαιο εφοσων εκαναν οτι εκαναν.

freak brother
21-08-2009, 20:21
να συμπληρωσω οτι η νομαρχια λεσβου παιρνει τρελη επιχορηγηση για καθε μεταναστη τα οποια τα δινει για πολιτιστικες εκδηλωσεις και για να φερει τους σκορπιονς με λιμουζινες... επισης αυτοι οι ανθρωποι ζουν σε απανθρωπα μη δημοκρατικα κρατη και κυνδινευει αμεσα η ζωη τους . Επισης ειναι ανηλικοι οι περισσοτεροι με μηδενικη μορφωση και απλα θελουν να ζησουν .. και δεν πηγαν για καφε στην μυτιληνη και απλα ετυχε να τους κατηγορισουν για κατι αδικο.. Η μεταναστευση δεν ειναι εγκλημα οταν αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν να φανε να πιουνε να ντυθουν ειναι αναγκη.

rage for order
21-08-2009, 20:29
κρίμα είναι να ξεκινήσω το offtopic εδώ, άσε που δεν έχει νόημα.

12 stars circle your brow
21-08-2009, 20:57
κέντρο παραμονής λέει.

Candiru
21-08-2009, 21:31
να τους πάνε να δουν δωρεάν τους σκόρπιονς τουλάχιστον

freak brother
21-08-2009, 21:56
καλα κεντρο υποδοχης λεγεται αλλα ουσιαστικα ειναι παραμομης και κρατησης.

asimoulis
21-08-2009, 23:43
ας τους αμολήσουν ομόνοια.

έτσι δεν πρέπει?

atom_smasher
22-08-2009, 00:54
μετα την παροδο 3 μηνων στα κεντρα τους αμολανε.

Witchkiller
26-08-2009, 18:36
Από τις 18 Αυγούστου οι 160 ανήλικοι κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης στην Παγανή πραγματοποιούν απεργία πείνας ζητώντας το αυτονόητο: ελευθερία...

Να πάνε να γαμηθούνε. Παράνομοι είναι, να το βουλώσουν και να δεχτούν τις συνέπειες των πράξεών τους.
αμα ηθελαν λευτερια ας πηγαινανε να ζησουν σε καμια σπηλια να καλλιεργουν χορτα αλλιως ας συμβιβαστουν με το αστικο δικαιο εφοσων εκαναν οτι εκαναν.

Καλά τα λες. Ας μέναν στις χώρες τους. Μπορεί οι σφαίρες να σφυρίζαν πάνω απ'ο καιφάλι τους αλλά τουλάχιστον ήταν ελεύθεροι βρε αδερφέ.

freak brother
26-08-2009, 18:51
http://www.noborderlesvos09.gr/

Amnesiac.
27-08-2009, 09:27
Παιδιά να ρωτήσω. Αυτούς τους κακούς μετανάστες τι τους κάνουν; Δηλαδή οκ, τους "φιλοξενούν" για κάποιο διάστημα, αλλά φαντάζομαι δε τους κρατάνε για όλη τους τη ζωή (εκτός κι αν πεθάνουν εκεί μέσα) οπότε τι γίνεται; Τους στέλνουν στις πατρίδες τους; Τους πετάνε στη θάλασσα; Τι τους κάνουν; Ποια είναι η επίσημη τοποθέτηση και τι γίνεται στην πράξη;

Επέστρεψα από τις διακοπές μου με πολλά σημαντικά ερωτήματα να με βασανίζουν :!:

έντιτ : Α, σε περίπτωση που γνωρίζετε την απάντηση, μπορείτε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο και να απαντήσετε στην ερώτηση "τι θα έπρεπε να τους κάνουν;"

asimoulis
27-08-2009, 12:40
επόπ στη λέρο, μου είχε πει ότι τους λαθρομετανάστες που πιάναν εκεί τους κρατούσαν 1-2 μέρες και μετα ομόνοια χωρίς χαρτιά... αυτό εμένα μου λέει πολλά. που λεφτά για επαναπροωθήσεις... και τι?μέσω τουρκίας? λολ.

έντιτ: επειδή λέω ότι δεν υπάρχουν λεφτά για επαναπροωθήσεις δεν σημαίνει ότι είμαι με αυτό ούτε να απαιτήσουμε από την Ε.Ε. παραπάνω λεφτά. δεν είμαι κάνας μαλάκας συνασπισμένος.

Amnesiac.
27-08-2009, 12:43
Τι προτείνει ο asimoulis λοιπόν.

asimoulis
27-08-2009, 15:46
πρόβλημα δεν έχω με τα παιδιά αυτό που λένε μεταναστευτικό και τέτοια, ούτε ομόνοια και γενικά αθήνα μένω, στη θεσσαλονίκη είναι λιγότεροι, ήσυχοι άνθρωποι τη δουλειά που θα κάνω δύσκολα να με την πάρει μετανάστης όλα καλά. όσοι έχουν πρόβλημα να προτείνουν.

στους μετανάστες έχω μόνο να προτείνω.
να διεκδικήσουν με αγώνα το δικαίωμα στη εργασία και στην ασφάλιση.
δύσκολο αλλά μονόδρομος. αν βαριούνται να την δούν συλλογικά τη φάση ας κάτσουν στα σκατά, εγώ μια χαρά είμαι κι έχω και ερκοντίσιο.
αν κάνουν όμως πορεία καμμια 50.000 κόσμος και ντόπιοι εννοείται και πούνε δεν φευγουμε μπροστά από τη βουλή αν δεν νομιμοποιηθούμε τότε θα δούνε φως. και μάλλον θα δούμε κι εμείς λίγο.

GG*
28-08-2009, 04:07
επόπ στη λέρο, μου είχε πει ότι τους λαθρομετανάστες που πιάναν εκεί τους κρατούσαν 1-2 μέρες και μετα ομόνοια χωρίς χαρτιά...

καλα αμα στο ειπε εποπ:puke:

εμενα ο σταυρακης ο περιπτερας μου ειπε οτι τους βγαζουν τα νεφρα και μετα τους νοικιαζουν στο κκε για να κανουν μπουγιο στις συγκεντρωσεις της αλεκας...

asimoulis
28-08-2009, 09:17
μη βιάζεσαι, χαλάρωσε. η δουλειά του είναι.

http://www.sailingissues.com/yachting-guide/greece-maps/greece-map-173.jpg

στρατός περιμένει στην ακτή. όχι πολλά άτομα. η δουλειά τους είναι η πρώτη υποδοχή των βαρκών. οι μεταφορές γίνονται το βράδυ από την τουρκία. Πολλές φορές γίνεται και ανταλλαγή πυροβολισμών, οι απο δώ ρίχνουν ψηλά -δεν επιτρέπεται και καλά να ρίξεις προς τη βάρκα-(δεν το πολυπιστεύω αυτό προσωπικά). Με το που κατεβαίνουν όλοι οι μετανάστες μπαίνουν στη σειρά χωρίς φοβερή μεταχείριση στην αρχή και οδηγούνται σε είδικό μέρος όπου τους παίρνουν σε πρώτη φάση ΟΛΑ τα προσωπικά αντικείμενα και κλείνονται εκεί. Χαρακτηριστικά μου είπε πως σαπίζουν τον λαθρέμπορα (χαρακτηριστική λέξη "κοντακιές") και λέω καλή φάση, μετά όμως μου είπε πως το κάνουν επειδή είναι τούρκος κυρίως. Ο τελευταίος ποτέ δεν δικάζεται εδώ αλλά τον στέλνουν τουρκία. Γυρνάμε στους μετανάστες. Συνήθως η μεταχείριση είναι οκ (έτσι έλεγε) κυρίως σε μαμάδες με παιδιά και τέτοια αλλά αν κάποιος αντιδράσει σε κάτι τις μαζεύει (χαρακτηριστική λέξη "κοντακιές"). Περιττό να πώ ότι παίζει μοιρασιά ΟΛΩΝ των προσωπικών αντικειμένων που έχουν προηγουμένως αφαιρεθεί κυρίως ότι έχει κάποια αξία. Στις επόμενες μέρες μου είπε προωθούνται αθήνα.

Dragonlord
28-08-2009, 09:34
αν κάνουν όμως πορεία καμμια 50.000 κόσμος και ντόπιοι εννοείται και πούνε δεν φευγουμε μπροστά από τη βουλή αν δεν νομιμοποιηθούμε τότε θα δούνε φως. και μάλλον θα δούμε κι εμείς λίγο.
τα δακρυγόνα δε βγάζουν φως

Amnesiac.
28-08-2009, 11:50
Οπότε το σωστό είναι νομιμοποίηση όλων ε.

ikonoklast
28-08-2009, 14:03
τα δακρυγόνα δε βγάζουν φως
Δεν έχεις φάει ποτέ κρότου/λάμψης τότε!

Agoraphobic_S.I.
28-08-2009, 14:50
ούτε εκείνα τα φλογοβόλα του δεκέμβρη. :P