View Full Version : Riverside - Anno Domini High Definition (2009)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8a/Riverside_ADHD_Cover.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Anno_Domini_High_Definition
μόλις κατεβηκε και τον ακούω. ΣΟύπερ! πολλές επιρροές διακρίνω: POS, Tool, Anathema, Porqupine tree, αλλά έχουν και το δικό τους στίγμα. Παλιότερα άλμπουμ τους δεν έχω ακούσει, μόνο λίγα κομμάτια που ήταν πιο κοντά σε Anathema στυλ
12 stars circle your brow
17-08-2009, 21:27
Candiru ν' ακούσεις το Second Life Syndrome.
Μετά απ' αυτό δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί τους.
Ομοιότητες με Tool και Anathema μόνο ο Candiru θα μπορούσε να έχει ανακαλύψει βεβαίως.
Ο δίσκος κινείται στην πεπατημένη σε πλέον υπερβαρετά επίπεδα. Βασικά το συγκρότημα αυτό έφτασε στο απώγειο του με το Second Life Syndrome κι από εκεί και πέρα απλά αναμασήματα. Επίσης ξεκολάτε, ο μεγάλος δίσκος τους ήταν το Out Of Myself, απλά θεοποιήσαμε το δεύτερο γιατί τότε τους ανακαλύψαμε όλοι.
Custom User
17-08-2009, 22:14
Εητσ υπερβάλλεις και στα 2 ποιντ σου. Το καταλαβαίνεις και ο ίδιος.
Σχετικά με τους ρηβερσαηντ, απλά δε μου κάνει κέφι να τους ακούσω για πολύ πια. Ειχα λιώσει κι εγώ το σεκοντ λαηφ συντρομ γιατί ήταν και το χάηπ και μίλαγαν και τα παιδιά στην τάξη γι' αυτό πριν μπει η δασκάλα και δεν ήθελα να μείνω στην απ' έξω. Αλλά υποθετώ ότι χάνεται ο ενθουσιασμός όταν το μπόλιασμα που κάνεις είναι τόσο σαφώς και εύκολα κατανοητό. Οπεθ και πορκιουπαην τρη, πορκιουπαην τρη και όπεθ. Οκεη. Υπό συνθήκες θα τους λάτρευα και τους 2 τελευταίους δίσκους, αλλά όπως λέει και ο εητς "Με το σεκοντ λαηφ συντρομ τους μάθαμε".
Τέλος πάντων, όλα αυτά δε σημαίνουν ότι οι δίσκοι δεν αξίζουν και με το παραπάνω. Υπερβαρετοί δεν είναι από οποιαδήποτε άποψη και να το δεις. Μάλλον μεγάλωσε το γαϊδούρι και μίκρυνε το σαμάρι.
εδιτ: Μαλακίες λέω, το σεκοντ λαηφ το ακουσα εναμιση χρόνο μετά.
17-08-2009, 22:16
Τι να καταλάβει, ο τύπος αυτοαναιραίται λέμε μόνος του σε 2 γραμμές, πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, πάει για μπάντζι τζαμπινκ νομίζοντας πως είναι τζάμπα κάμπινγκ.
Θα μπορούσε τουλάχιστον το μικρό καχεκτικό του φόρο να μου πει που ακριβώς αυτοαναιρούμαι?
Μαρέσει όμως ρε Κάστομ που ΞΕΡΕΙΣ οτι ΞΕΡΩ οτι υπερβάλλω. Γεμάτο ψυχολόγοι εδώ μέσα μια ζωή. Όχι, καθόλου δεν υπερβάλλω, το συγκρότημα πατερνάρει τα δυο πρώτα δισκάκια στα δύο δεύτερα και δυστυχώς δεν δείχνουν διάθεση να ξεφύγουν από τη λούπα αυτήν οι τύποι. Anyway, δεν είναι ότι είναι κακή η μουσική (κάθε άλλο), απλά να, είναι αυτό το 'κάπου το έχω ξανακούσει' σε ένα ήδη κορεσμένο είδος του σκληρού ήχου.
Custom User
17-08-2009, 22:35
σε πλέον υπερβαρετά επίπεδα. Β.
δεν είναι ότι είναι κακή η μουσική (κάθε άλλο),.
Χα σα να σε έχω γεννήσει. Τελικά υπερέβαλλες στην αρχή.
Η καλή μουσική είναι καλή μουσική. Δε γίνεται κακή όταν επαναλαμβάνεται. μ? Αλλιώς να σβήσω όλα τα στονεραδικα απ' τον σκληρό μου και να διαγράψω το ηαρ ακαουντ μου.
Εχμ, ό,τι ακριβώς είπες στην τελευταία σου πρόταση ισχύει για μένα. Η καλή μουσική ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
Και αυτό με τα στόνερ άλμπουμς μου φαίνεται πολύ ρίζοναμπλ :)
17-08-2009, 22:45
Βασικά το συγκρότημα αυτό έφτασε στο απώγειο του με το Second Life Syndrome
ο μεγάλος δίσκος τους ήταν το Out Of Myself
Δεν θα flamaρω με την καθυστέρηση όμως.
Θεώρησα περιττό να πω "στο απώγειο ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ του", καθώς θεώρησα ότι πρέπει να είναι καθυστερημένος κανείς για να μην καταλαβαίνει τι εννοώ με αυτό.
Εσύ όμως μην flamάρεις με την καθυστέρηση. Κακό πράγμα οι εμφύλιοι.
Θα πάω να τους δω Λονδίνο το Νοέμβριο. Σας γαμάνε καλά.
jack the ripper
18-08-2009, 10:31
θα ειναι λονδινο το νοεμβριο??? θα ειμαι και εγω εκει λοιπον...:maikl::maikl::maikl::maikl:
και σχετικα με το νεο αλπουμ δε μου κανει καποια ιδιαιτερη αισθηση σε σχεση με τα προηγουμενα...δεν ειναι χαλια,τραγικο κλπ κλπ αλλα δεν φτανει ουτε καν τα 2 πρωτα και ειναι χειροτερο και απο το τριτο..
κατέβασα το Second Life Syndrome. Εϊναι εξαιρετικό, αλλά και το νέο τους έιναι εξίσου καλό, σαν να λέμε Master of Puppets & Black album. θα θάβατε το δεύτερο επειδή το πρώτο είναι το κορυφαίο των Μετάλικα;
Taksitzhs
19-08-2009, 01:48
Ναι.
Boris-san
19-08-2009, 04:08
To 95% των μουσικων οστς του Ειτς ειναι για υπερβαρετους δισκους,και οταν του λεμε οτι λεει μαλακιες οχι γιατι ισως λεει μαλακιες(μερικες φορες) αλλα γιατι υπερβαλλει σα πουστης.Α και παντα επιδιωκουμε να ψυχολογησουμε τι θελει να πει ο τοσο ενδιαφερων ψυχικος του κοσμος.
Το συγκροτημα αυτο παντα βαριομουν να το ψαξω και απ οτι βλεπω ουτε προκειται
Ναι ρε ψηλέ, αλλά εδώ λέμε την γνώμη μας για το Άννο Ντόμινι που να με πάρει και όχι για άλλους χρήστες να ούμε. Σάλτα πιες μια μπύρα που με παρακολουθείς κι εμένα και τα οστς μου τώρα.
opethianos
22-08-2009, 18:38
συμφωνω με τους περισσοτερους... ο δισκος δεν ειναι ανταξιος του παρελθοντος της μπαντας... μπηκαν στο τριπακι που μπηκαν και οι οπεθ με το hammond... αλλα δε τους βγηκε... πιστευω πως ακομα και ο προηγουμενος rapid eye movement ηταν αξιοπρεπης, με αυτον ομως εδω επεσαν πολυ... ισως τα δωσε ολα στους lunatic soul ενα χρονο πιο πριν...
jack the ripper
06-11-2009, 11:01
bump:
τελικα αυτο ειναι καλο ε...το ξαναεβαλα μετα απο καιρο και μαρεσε
Cinnamon
09-11-2009, 14:39
Μου αρεσουν γενικα οι riverside, αλλα αυτο το αλμπουμ δε με τραβηξε να το ακουσω πανω απο μια φορα
jack the ripper
09-11-2009, 22:27
και εμενα αρχικα αλλα το ξαναεβαλα προσφατα και σκαλωσα...αξιζει πολυ...σαφως καλυτερο απο το προηγουμενο...
δεν αγγιζει βεβαια second life syndrome αλλα ειναι πολυ καλο
jack the ripper
11-11-2009, 11:18
:grin::grin:
jack the ripper
12-11-2009, 20:48
fixxxer elpizw na exeis akousei second life syndrome kai out of myself e
Ναι αλλα αυτο μαρεσε περισσοτερο αν και διαφωνειτε ολοι εδω μεσα απο οτι βλεπω
jack the ripper
13-11-2009, 21:18
xaxa nai ontws...
vasika isws epeidi akouses prwta to anno high domini...i mporei kai oxi den kserw :P
κι εγώ για πρωτη φορά άκουσα αυτό, αλλά το second life syndrome είναι σαφώς καλύτερο.
Φρεσκο! Ειναι edit (δεν ξερω αν το κανονικο θα ειναι μεγαλυτερο ή διαφορετικο).
Μαρεσε, για καποιο λογο μου θυμιζει παρα πολυ παλιους Παναθεμα.
Η αληθεια ειναι οτι τους θελω πιο prog, αλλα δεν κολλαμε, περιμενουμε το ολοκληρο κομματι και το δισκο.
ET_n2pZL-EI
jack the ripper
19-04-2011, 09:01
τπτ ιδιαιτερο αλλα αναμενουμε το δισκο
Πόσο κάνει 10 συν 7
11-09-2012, 02:58
το ER έβγαλε βαρετά τα τρία επόμενα δίσκια μετά το second life syndrome. Nταξ απλά :touched:
Μήπως να βγάλουμε από τώρα και το Shrine of New Generation Slaves να ξεμπερδεύουμε ντες..
παντε τσεκάρετε
http://static.rateyourmusic.com/album_images/706f0bad1e10a62f19bf3a676b99d5d5/1750695.jpg http://static.rateyourmusic.com/album_images/be89e38e90d1319f3652ded77330e7ae/3029631.jpg
μέχρι να βγει ο νέος