PDA

View Full Version : DOMINE LIVE IN ATHENS - 25/9/2009

UNDERGROUND_POWER
14-08-2009, 11:53
ΟΙ DOMINE ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Συγκρότημα/τα: DOMINE , WOLFCRY , ACCELERATOR , ARCHANGELS

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ POWERΑΔΕΣ DOMINE ZΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!

Ημερομηνία: 29/9 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Πόλη: Αθήνα
Χώρος: On Stage
Διεύθυνση: Κοδρικτώνος 54-56
Τηλέφωνο: 2108224172
Τιμή εισιτηρίου: 20 e
Ώρα έναρξης: 19:30
Προπώληση: Ξήγας (Hφαίστου 24, εντός στοάς , Μοναστηράκι)
No Remorse (Ακαδημίας 77, Αθήνα)

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ THN TPITH 25/8/09 !!!!:dfinger:

http://i27.tinypic.com/8xizyv.jpg

Hogarth
14-08-2009, 20:59
ψήνει λίγο αλλά με τόσα λάιβ μάλλον μπα.

GG*
15-08-2009, 01:50
αν παιξουν ολοκληρη την πρωτη τεραστια δισκαρα τους παιζει να τιμησω

τα επομενα τους μου φερνουν τρελο χασμουρητο:(

Mitsmann
15-08-2009, 14:41
τη χρυση εποχη του "παουερ λαηβ στην αθηνα" ακα καθε 15 μερες ειχε παουερ συναυλια, περιπου το 2001-2, οι domine ειχαν 80 ατομα κοινο.

πολυ δυσκολο να παει καλυτερα το 2009. Παρ ολα αυτα και γω θεωρω το Champion Eternal δίσκαρο.
προσωπικα μ αρεσε και το επομενο τους.

Ruthless
15-08-2009, 20:55
Το πρώτο είναι το καλύτερο album της προηγούμενης δεκαετίας(με εξαίρεση τα εκτός συναγωνισμού Manowar). Τα επόμενα 3 είναι μεγάλοι δίσκοι. Το Ancient Spirit Rising ήταν ΤΡΕΛΗ απογοήτευση για τα δεδομένα Domine.

Παρ'όλα αυτά μάλλον θα τιμήσουμε, αν κάτσει καλά πρόγραμμα εξεταστικής.

Α, και τα 80 άτομα κοινό είναι οι κλασσικοί γνωστοί. Και στο τελευταίο τους live πριν κάτι χρόνια κάπου τόσους είχε μαζέψει πάλι το underworld.

HiTechjesuS
20-08-2009, 18:35
Και στο τελευταίο τους live πριν κάτι χρόνια κάπου τόσους είχε μαζέψει πάλι το underworld.
Nomizw pws sto teleutaio tous live sto underworld eixan parapanw apo 80 atoma. (kammia 50ria parapanw-mhn tromazete!!)
To Champion Eternal einai xalara sthn top 5ada twn 90ies, to deutero polu kalo epishs, ap'to trito omws...

Witchkiller
23-08-2009, 19:01
Θα είμαστε μόνο και μόνο για το έπος Champion Eternal!

UNDERGROUND_POWER
25-08-2009, 11:59
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

GuardianOfIvorytower
03-09-2009, 21:58
πάντως κ η πρώτη συναυλία τους στο Bug ήταν τρελό έπος ε

(θυμάσαι Dragonlord?)

twisted_sister
03-09-2009, 22:00
Θυμάμαι εγώ ρε...:) Είπα να κάνω δυναμική είσοδο στο φόρουμ... :P

GuardianOfIvorytower
03-09-2009, 22:05
καλά έκανες :headbang:

Apokalipsis
07-09-2009, 17:38
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1076022

Apla.

Apokalipsis
07-09-2009, 17:40
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1076022

Ayta.

GuardianOfIvorytower
07-09-2009, 17:54
ένα ποστ μόνο έφτανε ε

Ruthless
07-09-2009, 18:01
Σε αυτό το θρεντ μόνο, ή γενικά που χώθηκε παντού λες;

Επίσης τελικά τιμούμε στάνταρ βόλτα πρωτεύουσα και το live με αυτά που μάθαμε(Domine θα παίξουν τουλάχιστον 3-4 από το πρώτο :dfinger:) και αφού την επομένη έχει και Omen, στον ίδιο χώρο, και με ωραία supports. 1 σμπάρος, 2 τρυγόνια. :mrgreen:

GuardianOfIvorytower
07-09-2009, 18:02
ε γενικά, έκανε 10 φορές το ίδιο ποστ

EyeOfTheVoiD
07-09-2009, 18:04
Πραγματικα,ο αριθμος των ποστ σας εκανε εντυπωση?

Ruthless
07-09-2009, 18:08
Εδώ οι άλλοι ακούνε τον μπουρζουμάκο και τους υπόλοιπους φασίστες, που σίγουρα είναι το κατιτίς χειρότεροι ως άτομα.

Στον τύπο που απλά φέρνει μια γαμάτη μπάντα που δεν έχει και καμία σχέση με αυτά(όχι πως και να είχε θα επηρέαζε κάτι) θα κολλήσουμε; Σημασία έχει που θα ξαναδούμε Domine φίλος.

Αν δείτε κανά ΘΕΟΜΟΥΝΟ που σας παρακαλά να σας πάρει πίπα και να την γαμήσετε από τον κώλο και σας βγει ασφαλίτισα πχ θα πείτε όχι; Πούστηδες είσαστε κύριοι;

Out Of The Body
07-09-2009, 18:12
.

Nasum
07-09-2009, 18:14
Αν δείτε κανά ΘΕΟΜΟΥΝΟ που σας παρακαλά να σας πάρει πίπα και να την γαμήσετε από τον κώλο και σας βγει ασφαλίτισα πχ θα πείτε όχι; Πούστηδες είσαστε κύριοι;

Συνελθε.

Ruthless
07-09-2009, 18:23
OK, εσείς για να πάτε σε μια συναυλία(πόσο μάλλον για να γαμήσετε καμία) να ζητάτε πρώτα από τον διοργανωτή(και την γκόμενα) πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ή κάτι παρεμφερές που θα βγάζει η εκάστοτε αρχή(τα ΕΑΑΚ σας ή σε ότι σκατά υπάγεστε).

Σοβαρά τώρα, θεωρείτε πως ο οπαδός των Domine και των κάθε Domine(μπορούσε να είναι ο καθένας, από τους Slipknot ως τους Neurosis - μην αρχίσετε πάλι οι γνωστοί να λέτε πίπες, παραδείγματα φέρνω) νοιάζετε για αυτά; Για κουνήστε λίγο το κεφαλάκι σας και επαναπροσδιορίστε τους λόγους που ακούτε ότι ακούτε και τους λόγους που πάτε σε συναυλίες.

Out Of The Body
07-09-2009, 18:24
.

EyeOfTheVoiD
07-09-2009, 18:28
OK, εσείς για να πάτε σε μια συναυλία(πόσο μάλλον για να γαμήσετε καμία) να ζητάτε πρώτα από τον διοργανωτή(και την γκόμενα) πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ή κάτι παρεμφερές που θα βγάζει η εκάστοτε αρχή(τα ΕΑΑΚ σας ή σε ότι σκατά υπάγεστε).

Σοβαρά τώρα, θεωρείτε πως ο οπαδός των Domine και των κάθε Domine(μπορούσε να είναι ο καθένας, από τους Slipknot ως τους Neurosis - μην αρχίσετε πάλι οι γνωστοί να λέτε πίπες, παραδείγματα φέρνω) νοιάζετε για αυτά; Για κουνήστε λίγο το κεφαλάκι σας και επαναπροσδιορίστε τους λόγους που ακούτε ότι ακούτε και τους λόγους που πάτε σε συναυλίες.

Δεν γινεται να εισαι τοσο καθυστερημενος

Ruthless
07-09-2009, 18:29
Για πες μου ρε τσακάλι τότε, στο Live & Events Talk για ποιο λόγο να ρωτάει ο άλλος; Ποια θέματα να σκέφτηκε αν όχι για την συναυλία; Για ε-ξήγα(χαχα) μου λίγο, γιατί μάλλον είσαι τεράστιο μυαλό και τα πιάνεις όλα :!:

Τώρα αν βαριέται τόσο πολύ να ανοίξει ένα θρεντ στο πόλιτιξ ή στο τζένεραλ, not my problem. Logic dictates otherwise.

Nasum
07-09-2009, 18:31
Τουλαχιστον θα εχετε ασφαλεια στο λαιβ.Καλο χεντμπαγκινγκ.

Out Of The Body
07-09-2009, 18:32
.

Ruthless
07-09-2009, 18:35
Ρε μάγκα, σε ρώτησα σε απλά ελληνικά. Επειδή είσαι μεγάλο μυαλό και τα πιάνεις όλα και εγώ είμαι μπετόβλακας, τι ήθελε να πει ο ποιητής σε αυτό το θρεντ;

Nasum
07-09-2009, 18:37
Αμα σκασω με μπλουζα KoRn θα με συλλαβει?

Out Of The Body
07-09-2009, 18:40
.

Ruthless
07-09-2009, 18:42
Ο EyeOfTheVoiD λες;

Δεν το νομίζω. Και σε αυτόν απάντησα και ξεκίνησε όλο.

Πάμε πάλι από την αρχή... Γ και Α, ΓΑ. Τ και Α, ΤΑ. Γ-Α-Τ-Α. :thumbsup:

Griffith
07-09-2009, 18:44
βλακίβλακα ραφλς από τα λάιβ του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΧΑΦΙΕ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ -ΞΗΓΑ- δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.ξηγηθήκαμε?
http://i3.photobucket.com/albums/y52/prakasrel/alpha.png

Out Of The Body
07-09-2009, 18:51
.

Ruthless
07-09-2009, 18:57
Ψηλέ, είθισται ένα ποστ που ακολουθεί ένα άλλο να είναι απάντηση στο αμέσως παραπάνω. Για διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχουν και τα quotes ή να αναφέρεται ρητά σε ποιον είναι η απάντηση.

Αφού σε κόβω για Γ-Α-Τ-Α λοιπόν, ξαναδιάβασε το θρεντ, πάρ'το από την αρχή ποστ ποστ, δες σε ποιον απαντούσα, και μετά ξεκίνα να γράφεις τις πίπες σου. Στον Αποκάλυψη 1 ποστ έκανα, να μην σπαμάρει, θύμισε Ρωχάμη άλλων εποχών. Τα άλλα αλλού πηγαίναν. Φιλικά όλα αυτά, απλά για να κρατάμε και ένα επίπεδο εδώ μέσα(το ζητήσατε after all, amirite?). Εσείς φωνάζατε πως κάναμε εμείς derail τα θρεντ σας, αλλά όπως είπα και αλλού, δεν πάτε κι εσείς πίσω. :)

PS: Griffith, διάβασε ξανά τι έγραψα παραπάνω. Αλλά φαντάζομαι εσύ θα είσαι από αυτούς που παίρνουν γραμμή από την ηγεσία για τα κοινωνικά φρονήματα των πάντων, ώστε να δράτε ανάλογα. Και σας φταίγαν οι δεξιοί μετά τον εμφύλιο. :thumbsup:

carheart
07-09-2009, 18:58
Γιατί αναφέρεις τους δεξιούς μετά τον εμφύλιο; Μήπως είσαι ΧΙΤΗΣ;

rage for order
07-09-2009, 19:01
ακού τι λέει ο ηλήθιος. τα κοινωνικά φρονήματα λέει. εδώ μιλάμε για ασφαλίτη που έχει βγάλει όπλο σε πορεία του ΠΑΜΕ (φαντάσου να ήταν αλλού δλδ) και λέει τα κοινωνικά φρονήματα το ΓΙΔΙ.

Griffith
07-09-2009, 19:02
ΡΑΦΦΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ.

inb4 i'm behind seven proxies.

Ruthless
07-09-2009, 19:03
Όχι φιλαράκι, εγώ ΠΑΣΟΚΟΣ είμαι, τα έχουμε πει καιρό τώρα και το πόρισμα έχει βγει.

Και επίσης δεν το περίμενα αυτό από σένα. Αλλά βέβαια, φιγούρα και διατριβές για το ER που θέλουμε, έναν καλύτερο κόσμο, τα πουλιά να κελαηδούν, αλλά με την πρώτη ευκαίρια να και η τσουτσού ο κάρχαρτ. :)

Και σας απαντήσω άλλη μία στους ηλίθιους:
1) rage for order: Μην ξαναπάς σε συναυλία δεξιού ή κάτι παρεμφερούς. Εσείς ζητάτε πιστοποιητικά για να μπορέσετε να ακούσετε μουσική άλλωστε. Όπως είπα και πριν, για σκέψου πάλι γιατί ακούς ότι ακούς. :)
2) griffith: Ελάτε ρε, να γίνει και σαματάς άμα λάχει. Αυτοί είστε. :thumbsup:

Out Of The Body
07-09-2009, 19:06
.

Griffith
07-09-2009, 19:07
ΦΑΣΙΣΤΑ.

phthoggon
07-09-2009, 19:11
:touched:

άντε επιτέλους, να πέσει και καμιά σφαλιάρα, ε, με τα μεταφορικά και τα φαντασιακά μια ζωή, δε γίνεται δουλειά. πάντως, μπάτσοι, ασφαλίτες, ακροδεξιοί στο μέταλ μας ε? τι λέτε ρε παιδιά, σοκαριστικά νέα.

stam and the witches
07-09-2009, 19:30
Και σας φταίγαν οι δεξιοί μετά τον εμφύλιο. :thumbsup:

Άντε γαμήσου επιτέλους ρε Ρούθλες, που θα πεις και "σας", αγράμματε τσόγλανε.

Nothingface
07-09-2009, 19:34
ας φάει πουτσίδι μέχρι το κονγκό ο τσέος.
λαϊβάκι θα τιμήσουμε όμως γιατί ωραία μπάντα οι ιταλοί και τεράστιος ο πρώτος δίσκος τους.

Ra Pariah
07-09-2009, 21:19
Έχουμε δουλειά εδώ έτσι; Ξεκινάω την ανάγνωση.

Ra Pariah
07-09-2009, 21:43
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ!

ΧΑΣΑΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΣ ΤΟ '01 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΑΚΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΡΕΣ.

ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΟΜΙΝΕ ΤΩΡΑ?

Α ΡΕ ΓΚΡΕΓΚ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

phthoggon
07-09-2009, 22:03
πάντως ο τυπάς πρέπει να είναι βλάκας από τους λίγους ε. όχι γιατί έβγαλε πιστόλι στη μέση μιας πορείας, σιγά μωρέ άλλωστε. αλλά ρε φίλε, υποτίθεται ότι είσαι σε ένα επάγγελμα που έτσι κι αλλιώς απαιτεί μυστικότητα, σε πήραν πρέφα με το όνομα και το επώνυμό σου τόσο καιρό πριν (και έφαγες και ξύλο από τι βλέπω από την πρώτη φωτό) και παρ' όλα αυτά, ανεβάζεις μαισπέις με προσωπικές φωτογραφίες και τις συναυλιάρες που διοργανώνεις. Πραγματικά, αν το διαβάζεις αυτό, πάρε το περίστροφό σου και κάνε ότι έκανε ο τύπος στο gif στο picture thread.

Ra Pariah
07-09-2009, 22:09
Τώρα κατάλαβα ότι όλα αυτά έγιναν παλιότερα! :oops:

phthoggon
07-09-2009, 22:15
δε τα κατάλαβες καλά, αυτά παλιότερα είχαν γίνει ναι, αλλά σήμερα τον ανακαλύψανε και έγινε η σύνδεση.

GuardianOfIvorytower
07-09-2009, 22:15
Ρε σεις, για ηρεμήστε λίγο...κάπου δε σας έπιασα. Ωραία (τρόπος του λέγειν ωραία ε), ο τύπος είναι ασφαλίτης (υποθέτω ότι αυτό είναι αποδεδειγμένο 100% έτσι). Αν ο άλλος θέλει να του την πει κ να τον δώσει, ε ας το κάνει σε ένα άλλο thread. Όχι εκεί που λέμε για τη συναυλία. Κ σημαντικότερο, για να καταλάβω κ τη συλλογιδτική σας, δλδ εγώ δε θα πήγαινα (δε θα πάω ούτως ή άλλως γιατί δεν θα είμαι Ελλάδα) στη συναυλία επειδή ο τύπος που τη διοργανώνει είναι ασφαλίτης? Ε δε νομίζω...
Επίσης, αν θέλετε να του την πέσετε ξέρω γω να τον βρείτε κάπου κ να του την πέσετε, το συγκρότημα κ αυτοί που έχουν πάει για τη συναυλία κ μόνο τι σας φταίνε?

απλές απορίες, κ ότι θέλετε το συζητάμε

Ra Pariah
07-09-2009, 22:16
Aααα....

(άσχετο) Γιατί δεν είσαι msn; Μπες για κριτική! :pink:

GuardianOfIvorytower
07-09-2009, 22:17
Έβλεπα μπάσκετ, μπαίνω τώρα.

phthoggon
07-09-2009, 22:20
αχαχ, νομίζω ότι σε μένα μιλούσε.

επί της ευκαιρίας ρε μαν γκάρντιαν, ειλικρινά δε πιστεύω να περιμένεις σοβαρή απάντηση με αυτό, η συλλογιστική σου είναι περίπου 12 χρονών - ανακαλύπτω τον κόσμο. με το συμπάθειο, γιατί είσαι συμπαθητικός τύπος, αλλά.

Phantom Duck
07-09-2009, 22:20
καλό θα ήταν να μην μπορεί ένας ασφαλίτης να βγάζει φράγκα στα εξάρχεια, από τους λίγους σχετικά ελεύθερους (με τα ανάλογα προβλήματα σαφώς) της Αθήνας. τώρα οι ντόμινε και οι φανς δε φταίνε, ναι, αλλά. ας τους φέρει ο φατατσάλιγρηγόρης.

toothless η ΓΑΔΑ δεν είναι κόμμα, ασφαλίτης =/= δεξά.

Amnesiac.
07-09-2009, 22:22
Πεθαίνω με το "ασφαλές λαιβ"

UNDERGROUND_POWER πες ποιος το γραψε.

GuardianOfIvorytower
07-09-2009, 22:28
phthoggon κ Phantom Duck

ναι οκ καλό θα ήταν να μη βγάζει λεφτά όχι μόνο από τα εξάρχεια αλλά γενικότερα, μάλλον καλύτερο θα ήταν να μην υπάρχουν ασφαλίτες βέβαια...anyway πιστεύω καταλαβαίνω που το πάτε, αλλά ήθελα να κάνω κ λίγο το δικηγόρο του διαβόλου...κ γενικότερα το όλο θέμα "χάνω μία συναυλία ενός γκρουπ που μ αρέσει αρκετά για χψω λόγους" ποτέ δεν μου έκατσε καλά - νταξ είναι σοβαρός ο λόγος αλλά...δεν ξέρω

(κ γενικά δε γουστάρω μανούρες κλπ - αποχή άμα είναι)

carheart
07-09-2009, 22:39
Και το Satanic Warmaster έτσι περίπου είχε καεί, λόγω "ιδεολογίας" των μελών. Είχα σπαστεί, αν και μουσικά είναι γελοίοι και αν πήγαινα θα πήγαινα για το χαβαλέ.

Αντιλαμβάνεστε πως αυτό όμως, σε περίπτωση που στέκουν όλα όσα γράφονται στο indymedia, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό ε.

Δεν μιλάμε πια για προάσπιση ιδεολογίας και το πόσο αυτή λογοκρίνεται πια, μιλάμε για εγκληματία άνθρωπο που οπλοφορεί, και για άνθρωπο μάλιστα που δεν θα τον πειράξει "ο νόμος". Ε θα τον πειράξουν άλλοι, τι να κάνουμε τώρα.

Ra Pariah
07-09-2009, 22:48
Δεν έχεις άδικο, Μανόλο.

Γι' αυτό λέω και για Γκρεγκ, ο οποίος είναι καθαρός.

Δεν εννοώ "Γκρεγκ, ανάλαβε τα πάντα στο χώρο για να σταματήσεις τις κοινωνικές συγκρούσεις! Να βγαίνεις και να "μαζεύεις" του ταραξίες". Αυτό θα ήταν πίπα!

Έχει σημασία όμως και ποιον στηρίζεις οικονομικά. Τεσπά, δηλώνω συντετριμμένος! Πάω για καινούργιο Whiplash!

atom_smasher
07-09-2009, 22:51
αχ στο μπαγκ. τι εποχες. ανασφαλιστες! χεχε.

Witchkiller
07-09-2009, 23:46
Αν σας είναι εύκολο περιμέντε να τελειώσει το Live και μετά γαμήστετα όλα. Είναι μαλακία να μην ακούσω Stormbringer ,Midnight Meat Train και Eternal Champion επείδη δεν γουστάρετε που ο τυπάς είμναι ασφαλίτης.......................

Ruthless
07-09-2009, 23:52
Φάντομντακ, εγώ παραδείγματα φέρνω. Μπορεί να είναι ότι θέλει. Και το παρεμφερές.

Το ερώτημα παραμένει. Εσείς δεν θα ακούσετε το ΧΨΖ album που γουστάρετε γιατί ο παραγωγός του είναι ασφαλίτης πχ; Δεν θα στηρίξετε μια μπάντα γιατί ειναι φασίστες πχ; Δεν θα πάτε σε μια συναυλία που γουστάρετε γιατί ο διοργανωτής είναι ασφαλίτης;

Δηλαδή για σας τους ERίτες, τους φιλαράκι-τέχνη-μου-σι-κή, όλα αυτά θεωρούνται αυτόματα σκουπίδια αν κάποιος στην γραμμή παραγωγής/προώθησης είναι ενάντια στα κοινωνικοπολιτικά σας πιστεύω/γραμμές/οτιδήποτε, με τη μία εσείς καταδικάζετε την ίδια την τέχνη που σίγουρα απέχει από αυτά;

Ο κάρχαρτ κι ο φθόγγον να πετάξουν/κάψουν ότι έχουν από μπούρζουμ πχ γιατί ο τύπος είναι αποδεδειγμένα κατακάθι/σκουπίδι/κλπ στα πιστεύω του; Φοβάσαι πως αν ακούσεις το φιλόσοφεμ θα ξυπνήσει ο φασίστας μέσα σου και θα καις εβραίους και κομμουνιστές και όλα αυτά; Σας τα έλεγε κι η γιαγιά σας αυτά όταν πέφτατε για ύπνο για να είστε καλά παιδιά ή για να τρώτε όλο σας το φαΐ;

ΥΓ: Το λάιβ δεν γίνεται εξάρχεια. Δε νομίζω να θεωρείτε εξάρχεια εκεί που γίνεται τουλάχιστον. Δεν ξέρω κι ακριβώς, εγώ είμαι από χωριό.
ΥΥΓ: Όσοι ξέραν κάποια πράγματα και καταστάσεις ξέραν τι είναι αυτός από παλιότερα, δεν περιμέναν το ιντιμίντια να τους ανοίξει τα μάτια. Αλλά ούτε μπύρες μαζί του πίναν, ούτε συζητήσεις τέτοιες είχαν, ούτε τίποτα. Δεν είναι κολλητικό ξέρετε ούτε "πρόσεχε παιδάκι μου θα σου ρίξει κανά ΓΑΔΑ στο ποτό" κι έτσι.
ΥΥΓ: Σταμ, για πες μου μια ανάλυση συντακτικού/γραμματικής για τις αντωνυμίες. Σε παρακαλώ δηλαδή. Έτσι για το οφφ τόπικ.

Amnesiac.
07-09-2009, 23:57
Ταχεις μπερδέψει λιγάκι με τους ασφαλίτες και τα κοινωνικοπολιτικά πιστεύω ε.

Shadowking
07-09-2009, 23:57
ΥΥΓ: Όσοι ξέραν κάποια πράγματα και καταστάσεις ξέραν τι είναι αυτός από παλιότερα, δεν περιμέναν το ιντιμίντια να τους ανοίξει τα μάτια. Αλλά ούτε μπύρες μαζί του πίναν, ούτε συζητήσεις τέτοιες είχαν, ούτε τίποτα.

Ψέμμα
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/giannakoulis1.jpg

carheart
08-09-2009, 00:02
Ο κάρχαρτ κι ο φθόγγον να πετάξουν/κάψουν ότι έχουν από μπούρζουμ πχ γιατί ο τύπος είναι αποδεδειγμένα κατακάθι/σκουπίδι/κλπ στα πιστεύω του; Φοβάσαι πως αν ακούσεις το φιλόσοφεμ θα ξυπνήσει ο φασίστας μέσα σου και θα καις εβραίους και κομμουνιστές και όλα αυτά; Σας τα έλεγε κι η γιαγιά σας αυτά όταν πέφτατε για ύπνο για να είστε καλά παιδιά ή για να τρώτε όλο σας το φαΐ;

Γενικώς είσαι διαστημικός βλάκας, αλλά θα επιχειρήσω να σε συνετίσω στο θέμα τουλάχιστον, (ξανα)λέγοντάς σου πως Άλλο Προάσπιση Ιδεών, Άλλο Οπλοφορία και Εγκληματικη Δράση. Άλλο ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ, Άλλο random_γέρος που θέλει περισσότερη αστυνομία. Γενικώς είναι η ειδοποιός διαφοράς της ΘΕΩΡΙΑΣ και της ΠΡΑΞΗΣ, αν έχεις ακουστά.

Ακροδεξιά δισκογραφία υπάρχει στο σπίτι, όπως και δεξιά λογοτεχνία, και άλλα_τέτοια, αν αρχίσω να μιλαω για την ΔΕΞΙΑ και τα πιστεύω μου θα ασχολούνται και τα fake των fakes, οπότε δεν θα επεκταθώ.

Η Τέχνη άλλωστε, όπως εξηγεί ο kveldssanger και ο symposium_lexotanil με τη γνωστή εξίσωση, μπορεί εύκολα να "συγχωρέσει" σε θεωρητικές βάσεις κάποιες ιδεολογίες.

Άλλο αυτό, άλλο η θεωρία άλλο η πράξη, ακόμα και αν η θεωρία επιδοκιμάζει την πράξη, το ένα με το άλλο έχουν θεμελιώδεις διαφορές. Το ένα δεν ενοχλεί σε σαφή πλαίσια, το άλλο οπλοφορεί και σκοτώνει.

Το ένα χρίζει άμεσης αντίδρασης, το άλλο όχι, σε έναν ιδανικό κόσμο θα έπρεπε να λείπουν και τα δύο, δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο, αντί να πίνω κόκκινο κρασί στα Ηλύσια Πεδία με τον Έρωτα της Ζωής μου, εξηγώ μερικά βασικά σε καθυστερημένους.

life is life.

rage for order
08-09-2009, 00:03
Witchkiller Κοδρικτώνος 54 είναι δίπλα στον Αγ. Παντελεήμονα άρα θα έχει και πολλούς συναδέλφους να φυλάνε, μπορεί και φασίστες. οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να τα σκάσεις στον ρουφιάνο. μέταλ ρε μουνιά και τα όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Ruthless είχα την εντύπωση ότι ήσουν και εσύ λίγο βλάκας αλλά έβγαζες αυτό που έβγαζες γιατί σε τσίγκλαγαν οι άλλοι. έκανα λάθος.

Ruthless
08-09-2009, 00:13
Κάρχαρτ δε νομίζω ο μπουρζουμάκος να είναι θεωρητικός μόνο. Στάνταρ έχει κάνει πράξη και 2-3-5-10 ενέργειες που δημοκρατικές δεν τις λες με τίποτα. Μάλλον προς ακροδεξιές/φασιστικές τις λες. Να η ΠΡΑΞΗ σου λοιπόν. Και δεν ασχολούμαι καν με το θέμα των εγκληματικών πράξεων που αναφέρεις, είναι αστείο να επιχειρηματολογήσω εκεί καν, έτσι;

Άρα σε ξαναρωτάω. Πετάς/καις ότι έχεις από μπούρζουμ; Συνεχίζεις να τους ακούς; Βλέπεις την μουσική πέρα από τα πιστεύω του δημιουργού; Ή αφού το έβγαλε αυτός, είναι κακό, κάνει τζιζ;

12 stars circle your brow
08-09-2009, 00:14
Το κακό με την φάση του Ruthy είναι πως δεν εμπεδώνει ότι λέει μαλακίες.
Δεν υπάρχει κανένα κακό στο να πετάς μαλακίες, το κακό είναι να μην το καταλαβαίνεις όταν σου το λένε.
Και να πεισμώνεις.
Και να συνεχίζεις λέγοντας περισσότερες.

bbq
08-09-2009, 00:14
Πεθαίνω με το "ασφαλές λαιβ"

UNDERGROUND_POWER ΔΩΣΕ ποιος το γραψε.

Apokalipsis
08-09-2009, 00:19
Epeidh merikoi edo mesa de deihnoun na katalalavainoun, ta post eginan meta apo search sta threads tou kiriou xiga, autou toy timiou atomou. Eleftheroi na pate sta live eiste. Ithela na deixo ti atomo einai o "metallas" autos. An tora kati vlakes opos o ruthless (oreos file) to pairnoun allios, iparhei kai i steirosi.

carheart
08-09-2009, 00:20
Κάρχαρτ δε νομίζω ο μπουρζουμάκος να είναι θεωρητικός μόνο. Στάνταρ έχει κάνει πράξη και 2-3-5-10 ενέργειες που δημοκρατικές δεν τις λες με τίποτα. Μάλλον προς ακροδεξιές/φασιστικές τις λες. Να η ΠΡΑΞΗ σου λοιπόν. Και δεν ασχολούμαι καν με το θέμα των εγκληματικών πράξεων που αναφέρεις, είναι αστείο να επιχειρηματολογήσω εκεί καν, έτσι;

Άρα σε ξαναρωτάω. Πετάς/καις ότι έχεις από μπούρζουμ; Συνεχίζεις να τους ακούς; Βλέπεις την μουσική πέρα από τα πιστεύω του δημιουργού; Ή αφού το έβγαλε αυτός, είναι κακό, κάνει τζιζ;

Ρε ΧΑΖΕ, διάβασες το ποστ ή απλά την είχες έτοιμη τη μαλακία; Πες τι εγκληματικό έκανε ο Βίκερνες εκτός από άμυνα στον επιθετικό ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ euronymous; Και μην μιλήσεις για εκκλησίες, να χαρείς. Έχει αποδειχτεί πως ήταν ατύχημα...

Επίσης, αν με ξαναρωτήσεις άλλη μία φορά στη ζωή σου αν πετάω/καίω ό,τι (με κόμμα, αγράμματε) έχω από μπούρτζουμ, θα έρθω εκεί, θα σου σπάσω τα μούτρα και θα σε βασανίσω μέχρι να αποκτήσεις στοιχειώδες ΙQ ώστε να μην χρειάζεται να σου επεξηγούν για δέκα χρόνια τα αυτονόητα.

00i00
08-09-2009, 00:29
keep on ρεζιλινγκ

Witchkiller
08-09-2009, 00:31
Witchkiller Κοδρικτώνος 54 είναι δίπλα στον Αγ. Παντελεήμονα άρα θα έχει και πολλούς συναδέλφους να φυλάνε, μπορεί και φασίστες. οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να τα σκάσεις στον ρουφιάνο. μέταλ ρε μουνιά και τα όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

να τα σκάσω στο ρουφιάνο? Να τα σκάσω για πιο πράμα? Ξέρω που είναι ρε, εκεί δίπλα μένω ,στις "καλές" τις γειτονιές...................

Ruthless
08-09-2009, 00:35
Τα διάβασα πολύ καλά κάρχαρτ, εσύ μάλλον δεν θυμάσαι τι έγραψες. Α ναι, η δολοφονία δικαιολογείται επειδή ήταν ο κακός μπλακάς. Αλλά ξέχασα, η οπλοκατοχή/οπλοφορία που λες είναι το έγκλημα, όχι η οπλοχρησία/δολοφονία του βίκερνες. Βρε για δες που φτάσαμε :!:

Σοβαρά, ξαναδές τι έγραψες. Είπες για θεωρίες και πράξεις. Οι πράξεις λένε πως ο βίκερνες είναι βουτηγμένος στα σκατά, πιο πολύ από τον ράντομ ασφαλίτη. Αλλά εσύ τον έχεις για θεωρητικό, που δικαιολογείται από την τέχνη. Μάλλον δεν θες να πεις πως τελικά γουστάρεις να έχεις τον φασίστα και να τον ακούς. Αλλά δεν θες να πεις πως το κάνεις γιατί βλέπεις την μουσική του πέρα από το ποιόν του, γιατί δεν θα είσαι κουλ στους ΕΡ κύκλους. :thumbsup:

Τουλάχιστον αυτό αφήνεις να εννοηθεί. Αν δεν είναι αυτό, δεν εκφράζεσαι καλά.

Out Of The Body
08-09-2009, 00:38
.

carheart
08-09-2009, 00:40
Θα με θυμάσαι άλλωστε σε πορείες διαμαρτυρίας για την άδικη φυλάκισή του.

Η τέχνη 'δικαιολογεί" μόνο την αγορά ενός Filosofem και την εκτενή του ακρόαση. Και αυτό διότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης, αποστασιοποιημένο (ακόμα και) από ιδεολογικές βάσεις, οι οποίες δεν θα με ενοχλούσαν έτσι κι αλλιώς. Και τα προηγούμενα έχω όμως!

00i00
08-09-2009, 00:43
Ρε ΧΑΖΕ, διάβασες το ποστ ή απλά την είχες έτοιμη τη μαλακία; Πες τι εγκληματικό έκανε ο Βίκερνες εκτός από άμυνα στον επιθετικό ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ euronymous; Και μην μιλήσεις για εκκλησίες, να χαρείς. Έχει αποδειχτεί πως ήταν ατύχημα...

Επίσης, αν με ξαναρωτήσεις άλλη μία φορά στη ζωή σου αν πετάω/καίω ό,τι (με κόμμα, αγράμματε) έχω από μπούρτζουμ, θα έρθω εκεί, θα σου σπάσω τα μούτρα και θα σε βασανίσω μέχρι να αποκτήσεις στοιχειώδες ΙQ ώστε να μην χρειάζεται να σου επεξηγούν για δέκα χρόνια τα αυτονόητα.

να σκανναρω συνεντευξη του?
λεει και πολλα ωραια οπως σκοτωστε τις φαλαινες και αλλα ωραια...ο Filosofem ντε...

κατα τ αλλα ρουφλεςς βουλωνε ρε υπερασπιστη του τιποτα...αμα ο τυπος ηταν trance-ας θα ομιλουσες σαν κνιτισα με πιο πολυ μαλλι στις αμασχαλες κι απο τον John Tardy

Agoraphobic_S.I.
08-09-2009, 00:51
Ρουθλες μήπως είδες τη φάτσα σου σε καμιά φωτογραφιά και γι' αυτό τσινάς;

GG*
08-09-2009, 00:51
σπαθια στο κωλο του ξηγα λοιπον:dfinger:

ρουχλες λες μαλακιες τιτανιες

Ruthless
08-09-2009, 00:52
Θα με θυμάσαι άλλωστε σε πορείες διαμαρτυρίας για την άδικη φυλάκισή του.

Η τέχνη 'δικαιολογεί" μόνο την αγορά ενός Filosofem και την εκτενή του ακρόαση. Και αυτό διότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης, αποστασιοποιημένο (ακόμα και) από ιδεολογικές βάσεις, οι οποίες δεν θα με ενοχλούσαν έτσι κι αλλιώς. Και τα προηγούμενα έχω όμως!
My point exactly.

(άσχετα αν το filosofem ακόμα κι εγώ λέω πως ακούγεται σχετικά ευχάριστα, γι'αυτό το ανέφερα άλλωστε)

Όπως λοιπόν το filosofem είναι άσχετο από ότι ήταν ή είναι ο βίκερνες ιδεολογικά(θεωρητικά και πρακτικά) αλλά ως τέχνη πρέπει να κρίνεται από το τι είναι(καλό, κακό, βαρετό, πρωτότυπο κλπ) και όχι από τον δημιουργό/παραγωγό/προμόσιονερ/κλπ, έτσι και οι Domine και η συναυλία τους είναι άσχετοι με ότι είναι ο τύπος. Γι'αυτό και λέω πως όλη η λογική "θα τα γαμήσουμε όλα" που έχουν πολλοί εδώ μέσα είναι το λιγότερο ηλίθια. :)

Και 00i00, αν ήταν τρανσάς πιθανότατα να μην έμπαινα καν στον κόπο να γράψω στο θρεντ.

Custom User
08-09-2009, 00:55
Σχετικά με τον Βαργκ...

ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ.

Ρε πούστη μου άλλα λέει ο ένας άλλα απαντάει ο άλλος, πετάγονται και οι κλασικοί χίλιοι-δυο να πετάξουν την κλασική μαλακία τους. Κούραση βρε αδερφέ, ούτε 12χρονα δε δυσκολεύονται τόσο να κάνουν μια συζήτηση.

Σου λέει ο Ρουθλες, εσένα που αποφάσισες ότι το επιχείρημα απάντηση είναι ότι το πρόβλημά σου είναι η πράξη και όχι η θεωρία: Εγώ βρε αδερφέ θα πάω στο λαηβ. Γουστάρω την μπάντα και δε θεωρώ ικανο λόγο να μην πάω το ότι ο διοργανωτής είναι ένα φασιστάκι-γλυώδες υποκείμενο της κοινωνίας.

Και σε ρωτάει "Αν ο ράνδομ (αλλά όχι, κόλλησες στο όνομα Βαργκ) μουσικός είναι παρόμοιος τύπος θα αγόραζες τη μουσική του;"

Πες ένα όχι να τελειώνουμε. Συμφωνώ κι εγώ.

Αν ο ιδιοκτήτης της Hydrahead ήταν φασιστάκι (στην πράξη) θα αγόραζες τα σιντί της;

Πες ξανά ένα όχι. Τίμια στάση για μένα.

Αλλά έλεος ρε πούστη μου, συνενοηθείτε. Κατήντησα να υπερασπίζομαι ρουθλες, που στην τελική όντως αν τα έκανε αυτά τρανσάς πιθανότατα θα είχε πεταχτεί χαιρέκακα.

carheart
08-09-2009, 00:56
Δηλαδή εσύ κατάλαβες πως πρότεινα να σπάσουν στο ξύλο τους Domine ή τους οπαδούς τους.

Witchkiller
08-09-2009, 01:03

Nα ρωτήσω κάτι? Vikernes καίει εκκλησίες ,πετσοκόβει (και δεν ήταν ατύχημα) ,κάνει δηλώσεις όπως "σε λίγο δεν θα υπάρχει καμιά ξανθιά να γαμήσουμε γιατί θα έχουμε γεμίσεθ με μα'ι'μουδόμαυρες ,δεν θα υπάρχει γυναίκα με λευκή ρόγα" αλλά το Filosofen είναι τέχνη (παπάρια τέχνη είναι αλλά περί ορέξεως).

Οκ ,και ο Ξήγας και ο κάθε Ξήγας τραβάει πιστόλι και 'γω δεν ξέρω τι αλλά φέρνει μπάντες με τα πιο φτηνά εισητίρια της αγοράς ,με το πιο φτηνό μπαρ της πιάτσας (μην σχολιάσετε ποιότητα ,παντού μπουγάδες πίνουμε ,ακόμη και εκεί που πληρώνουμε 5 ευρά την μπύρα). ΑΡΑ γιατί να μην πω κι εγώ ότι ο τυπάς κάνει "λειτούργημα" και θέλει ο κοσμάκης (ακόμη και ο αριστερός -όχι Αλαβάνος ,όχι Παπαρήγα - όπως εγώ) να δει μπάντες που γουστάρει ΑΡΑ αυτός που κάνει λειτούργημα δεν μπα να'ναι ότι να' ναι ,όσο λες εσύ ότι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Varg έκανε "τέχνη" ..................

Ruthless
08-09-2009, 01:05
Για παράδειγμα σε πήρα ρε κάρχαρτ, γιατί ήξερα να αναφέρω απτό παράδειγμα(τον βίκερνες).

Εγώ από την αρχή του θρεντ το είπα. Στα αρχίδια μου τι είναι ο τύπος. Φέρνει μια μπαντάρα κατά τη γνώμη μου, που καίγομαι να δω. Θα πάω, θα στηρίξω το event.

Άλλοι πετάχτηκαν με τα α-ου-ά που πάτε στον ασφαλίτη, δε θα βγάλει λεφτά από μας ποτέ και όλα αυτά. Δεν πα να ήταν και αναρχικός, δεν πα να ήταν και χίτης, δεν πα να ήταν και κομμουνιστής, το event το στηρίζουμε όχι για το ποιος το διοργανώνει αλλά για το τι φέρνει και το πόσο το γουστάρουμε. Δε νομίζω οι Domine και οι κάθε Domine να ζητούν πιστοποιητικά φρονημάτων των διοργανωτών όπως είπα για να πάνε για μια συναυλία, ούτε οι οπαδοί τους.

Εδώ πριν από 7-8 χρόνια κάναμε αμάν να δούμε κανά καλό live. Τώρα που έρχονται με το τσουβάλι(ευτυχώς), θα αρχίσουμε να τα σνομπάρουμε για να γυρίσουμε στις εποχές που ήμασταν το 2000;

Και ανέφερα επίσης πως όσοι λένε άλλα μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούν γιατί ακούν ότι μουσική ακούν. Αν όντως τα πάντα κρίνονται από κοινωνικοπολιτικά κριτήρια, ή από την ιδιότητα τρίτων άσχετη με την τέχνη/μουσική, ε κάπου σκέφτονται λάθος. Γνώμη μου είναι, την λέω. Ελευθερία λόγου κι έτσι ε;

Τέσπα, το υπεραναλύσαμε, το κάναμε νιανιά, αρκετά. Όσοι δεν γουστάρετε να τα σκάσετε στον ασφαλίτη πάντως, ε μην έρθετε. Να έχουμε και περισσότερο αέρα εκεί μέσα.

carheart
08-09-2009, 01:08
Οκ ,και ο Ξήγας και ο κάθε Ξήγας τραβάει πιστόλι και 'γω δεν ξέρω τι αλλά φέρνει μπάντες με τα πιο φτηνά εισητίρια της αγοράς

Εντάξει τότε!

Αν και witchkiller είσαι για μούτζες εδώ, και δεν θα αναφερθώ καν στην ουσιώδη κριτική σου πάνω στο Filosofen, μασκαράνε και συ.

Witchkiller
08-09-2009, 01:11
Οκ ,και ο Ξήγας και ο κάθε Ξήγας τραβάει πιστόλι και 'γω δεν ξέρω τι αλλά φέρνει μπάντες με τα πιο φτηνά εισητίρια της αγοράς

Εντάξει τότε!

Αν και witchkiller είσαι για μούτζες εδώ, και δεν θα αναφερθώ καν στην ουσιώδη κριτική σου πάνω στο Filosofen, μασκαράνε και συ.

α) μασκαράνε τι θα πει?

β) το ποστ που έγραψα και βάση του οποίου είμαι για μούντζες έχει ακριβώς την ίδια λογική με την δικιά σου.δηλ αφθαίρετη. απλά..............

edit : ξαναδιάβασε το Post moy

εδιτ αλλά ξαναδιαβασέ το έτσι ,όχι "σχημάτισα α΄ποψη και τράβα γαμήσου"

phthoggon
08-09-2009, 01:18
δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του 'ξηγημένου και του βικέρνες νομίζω. αν υποτίθεται πρέπει να κρατήσεις μία υπεύθυνη στάση απέναντι σε αυτά που πιστεύεις, πρέπει να την κρατήσεις απέναντι και στους δύο. άσχετα αν στους burzum υπάρχει απόσταση, το ότι δεν έχει βάλει σε αναγνωρίσιμο βαθμό τα δικά του αυτά πιστεύω στην τέχνη του, και πως ότι και να κάνουμε, παρα είναι καλή μουσική για να την αγνοήσεις για τον οποιονδήποτε λόγο. Από την άλλη, οποιοσδήποτε αγοράζει σιντι NSBM ας πούμε, για μένα δεν έχει καμιά διαφορά απο αυτόν που πάει στις συναυλίες του ασφαλίτη εν γνώσει της κατάστασης αυτής.

Witchkiller
08-09-2009, 01:24
δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του 'ξηγημένου και του βικέρνες νομίζω. αν υποτίθεται πρέπει να κρατήσεις μία υπεύθυνη στάση απέναντι σε αυτά που πιστεύεις, πρέπει να την κρατήσεις απέναντι και στους δύο. άσχετα αν στους burzum υπάρχει απόσταση, το ότι δεν έχει βάλει σε αναγνωρίσιμο βαθμό τα δικά του αυτά πιστεύω στην τέχνη του, και πως ότι και να κάνουμε, παρα είναι καλή μουσική για να την αγνοήσεις για τον οποιονδήποτε λόγο. Από την άλλη, οποιοσδήποτε αγοράζει σιντι NSBM ας πούμε, για μένα δεν έχει καμιά διαφορά απο αυτόν που πάει στις συναυλίες του ασφαλίτη εν γνώσει της κατάστασης αυτής.

έχεις τα δίκια σου με αυτή την τοποθετησή σου απλά πάω κόντρα στην λογική του carheart που θεωρώ λάθος....................

Shirime
08-09-2009, 01:30
Οκ ,και ο Ξήγας και ο κάθε Ξήγας τραβάει πιστόλι και 'γω δεν ξέρω τι αλλά φέρνει μπάντες με τα πιο φτηνά εισητίρια της αγοράς...

αυτό που λες δεν σε προβληματίζει λίγο για το τι είναι οι μαγαζάτορες ή οι διοργανωτές που πας και τους τα σκας ζεστά όταν πας να παρακολουθήσεις μια συναυλία; και μήπως πάνω στο δικό σου οπαδιλίκι τελικά κάποια κοθώνια κάνουν περιουσίες; λέω εγώ τώρα... (edit: χωρίς εχθρική διάθεση ε...)

Witchkiller
08-09-2009, 01:35
Οκ ,και ο Ξήγας και ο κάθε Ξήγας τραβάει πιστόλι και 'γω δεν ξέρω τι αλλά φέρνει μπάντες με τα πιο φτηνά εισητίρια της αγοράς...

αυτό που λες δεν σε προβληματίζει λίγο για το τι είναι οι μαγαζάτορες ή οι διοργανωτές που πας και τους τα σκας ζεστά όταν πας να παρακολουθήσεις μια συναυλία; και μήπως πάνω στο δικό σου οπαδιλίκι τελικά κάποια κοθώνια κάνουν περιουσίες; λέω εγώ τώρα... (edit: χωρίς εχθρική διάθεση ε...)

εεεεεεεεε ,δεν το έγραψα σαν κάτι με το οποίο συμφωνώ. φυσικά και όχι .Το έγραψα σαν κάτι το οποίο βασίζεται στην λογική του Carheart ................

Διαβάσε καλύτερα

Phantom Duck
08-09-2009, 01:39
χμ, δεν είχα δει πού γίνεται το λάιβ, δίκιο.

τεσπά, το θέμα είναι ότι ο βικέρνες δε θα με μαχαιρώσει, ο άλλος όμως μάλλον θα την κάνει τη δουλειά του στην πορεία. μην αγχώνεστε, δεν είναι ρατσιστικό προς τους μεταλλάδες το ζήτημα, έχουν δείρει και τους vandals στην αθήνα για πιο χαζό λόγο.

phthoggon
08-09-2009, 01:43
χαχαχα, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε πάντως εσείς οι αριστερογλυκούληδες ότι ο βικέρνες έχει φέρει περισσότερο κόσμο στην ακροδεξιά από το 1993 από 10 καρατζαφέρηδες όλου του κόσμου μαζί.

και άμα γουστάρει μια χαρά θα σε μαχαιρώσει, αμ τι.

00i00
08-09-2009, 01:47
χαχαχα, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε πάντως εσείς οι αριστερογλυκούληδες ότι ο βικέρνες έχει φέρει περισσότερο κόσμο στην ακροδεξιά από το 1993 από 10 καρατζαφέρηδες όλου του κόσμου μαζί.

και άμα γουστάρει μια χαρά θα σε μαχαιρώσει, αμ τι.

τα παντα ολα ομως...ο κομης δεν μπορουσε να σφαξει βιταμι με κατανα

phthoggon
08-09-2009, 01:48
το κρανίο του άλλου πάντως με το σουγιαδάκι (blunt knife) μια χαρά το άνοιξε.

(σταματάω)

Shirime
08-09-2009, 01:50
εεεεεεεεε ,δεν το έγραψα σαν κάτι με το οποίο συμφωνώ. φυσικά και όχι .Το έγραψα σαν κάτι το οποίο βασίζεται στην λογική του Carheart ................

Διαβάσε καλύτερα

έχεις δίκιο:roll:

πάντως καλό θα ήταν απροβλημάτιστοι σαν τον ruthless να το πιάσουν το νόημα του νταβατζιλικιού της καύλας τους. wake up and smell the coffe κύριε

warlord mkII
08-09-2009, 09:16
Ξεκαθαριζω οτι στο live δεν θα παω και αν και φερνει πολλες αγαπημενες μου μπαντες, μαλλον δεν θα παω ποτε σε live που θα οργανωσει αυτος.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαστε τυχεροι γιατι ξερουμε τι πρεσβευει ο τυπος και ο καθενας μας πραττει κατα συνειδηση.
Συμπεριφορες "θα τα σπασουμε ολα" σας εξισωνουν με τον ασφαλιτη ομως...

Καρχαρτ, αυτο περι θεωριας και πραξης μου φαινεται παρα πολυ βολικο για τη παρτη σου. Θα επρεπε να εχεις τον ανδρισμο ή να μην ακους πραγματα που ερχονται σε αντιθεση με την ιδεολογια σου ή να μην ψαχνεις σοφιστιες για να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου και να πεις καθαρα και ξαστερα "και ο χιτλερ να εβγαζε δισκο που μου αρεσει, θα τον αγοραζα".
Στις περισσοτερες περιπτωσεις (για ευνοητους λογους) δεν ειναι ευκολο να διαπιστωσεις οτι ο ταδε ειναι φασιστοαπαυτο (ή οτιδηποτε θεωρει καποιος κακο). Αλλα οταν ο αλλος στο φωναζει στα μουτρα σου και συ λες "ελα μωρε θεωρητικος ειναι" και "η τεχνη του ειναι αποστασιοποιημενη απο τα πιστευω του", ε κανεις λιγο το μαλακα...

Ruthless
08-09-2009, 10:26
Shirime, να σε ρωτήσω κάποια παρεμφερή παραδείγματα να μου πεις;

Οι ιδεολόγοι αριστεροί χρησιμοποιούν προϊόντα/υπηρεσίες καπιταλιστικών εταιρειών/πολυεθνικών; Καταναλώνει πχ ο stam ή ο boris-san ή ο αριστερός εσύ ή ο κομμουνιστής εγώ(παραδείγματα μόνο είναι, μην αρπαχτείτε) προϊόντα από τα carrefour ή από τα lidl; Πίνουμε coca cola; Μήπως οι 40 μπύρες ήταν βεργίνες ή ακόμα πιο "προϊόν του λαού" και όχι amstel ή heineken που κάνουν ακόμα πιο πλούσιο τον κακό κεφαλαιοκράτη; Τα αμάξια μας τι ράτσα(σικ) να είναι; Οι υπολογιστές που χρησιμοποιούμε για να γράψουμε εδώ;

Ε κι ο Ξήγας ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι για μένα. Προσφέρει προϊόντα/υπηρεσίες και εγώ ως άτομο που αγαπώ τη φάση θα πάω, όποιος και να το κάνει. Κι ο Βορίδης να έφερνε Domine, θα πήγαινα. Και ο οδηγητής σε φεστιβάλ της ΚΝΕ το ίδιο. Και οι ΑΝΤΑΡΣΥες, και μια οργάνωση αναρχικών, σε μια συναυλία για την συμπαράσταση των τάδε ή του δείνα σκοπού. Γιατί εμένα στα παπάρια μου το τι είναι ο διοργανωτής, εγώ πάω να δω, να χτυπηθώ, να ευχαριστηθώ μια μπάντα του εξωτερικού που γουστάρω.

Αυτό εδώ το περάσατε στο ντούκου;

Εδώ πριν από 7-8 χρόνια κάναμε αμάν να δούμε κανά καλό live. Τώρα που έρχονται με το τσουβάλι(ευτυχώς), θα αρχίσουμε να τα σνομπάρουμε για να γυρίσουμε στις εποχές που ήμασταν το 2000;
Τα θυμάστε αυτά; Τα είχατε ζήσει τότε ή ήσασταν πολύ μικροί/δε νοιαζόσασταν για τη φάση; Που ήρθαν Brocas Helm το 2001 και δεν το πιστεύαμε; Που ήρθαν οι Manilla Road το 2002 και ήταν όνειρο ζωής για αρκετούς που πήγαν στο live; Αν τα έκανε ο Ξήγας θα είχαν λιγότερο κόσμο; Και έστω ότι είχε λιγότερη συμπαράσταση το εγχείρημα, θα συνέχιζε νομίζετε να γίνεται ότι γίνεται τώρα(περίπου 10 καλές underground σχετικά συναυλίες το χρόνο); Η συμπαράσταση στην σκηνή(τη μουσική, μην πεταχτεί κανάς εξυπνάκιας) φαίνεται από αυτά. Το πόσο ψηλά έχεις ως προτεραιότητα αυτά και όχι τους ΧΨΖ άλλους εξωτερικούς παράγοντες δείχνει το πόσο πραγματικά σε νοιάζει η φάση.

Ειλικρινά, έχουμε γεμίσει με τους ψαγμένους συλλέκτες πχ, που έχουν τα leather nunn, τα solar eagle, τα dark knight, τους υποστηρικτές του χώρου, που όμως τελευταίο live που πήγαν ήταν πριν από 3 χρόνια(και ήταν μεγάλη συναυλία). Στα underground, εκεί που γίνεται η διαφορά(δείτε παραπάνω - και το 90τόσο φέρναν μεγάλα ονόματα σε γήπεδα σπάνια, αλλού ήταν το πρόβλημα, στα live στα clubάκια) και την ξεχωρίζει ο καθένας τη διαφορά(οι 80 γίνονται 40 στο live), εκεί δεν πατάγαν για δικούς τους λόγους. Ε αυτούς εγώ, σόρι κι όλας, @@ υποστηρικτές τους θεωρώ. Να σου φέρνει ο άλλος την μπαντάρα που γουστάρεις να τους δεις να τα σπάνε στην σκηνή(κι εσύ από κάτω), αλλά εσύ να είσαι σπιτάκι σου και να ακούς το cd ή το βινύλιό τους.

ΥΓ: Το παραπάνω δεν πάει προς τον warlord, μην παρανοηθεί, προς θεού. Προς κανέναν από εδώ μέσα. Για άτομα εκτός του φόρουμ μιλάω γενικά. Ο καθένας που ξέρει 2-3 πράγματα από αυτά που ακούει θα τους έχει πετύχει κάπου(αυτούς ή παρόμοιους).
ΥΥΓ: Μιλάω μουσικά για τα πράγματα που γουστάρω και ξέρω. Αλλά φαντάζομαι δεν είναι μόνο ο χώρος του κλασσικού epic/heavy/power που έχει πάρει τα πάνω του τα τελευταία 10 χρόνια.
ΥΥΥΓ: Κάθομαι και τα γράφω αυτά, γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα το ER δήλωνε μουσικό φόρουμ αν δεν κάνω λάθος. Αν ήθελα διάλογο με αριστερούς, αναρχικούς, ακροδεξιούς, δωδεκαθεϊστές ή ότι σκατά θέλετε, θα πήγαινα σε άλλο φόρουμ. :)

carheart
08-09-2009, 10:53
Καρχαρτ, αυτο περι θεωριας και πραξης μου φαινεται παρα πολυ βολικο για τη παρτη σου. Θα επρεπε να εχεις τον ανδρισμο ή να μην ακους πραγματα που ερχονται σε αντιθεση με την ιδεολογια σου ή να μην ψαχνεις σοφιστιες για να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου και να πεις καθαρα και ξαστερα "και ο χιτλερ να εβγαζε δισκο που μου αρεσει, θα τον αγοραζα".
Στις περισσοτερες περιπτωσεις (για ευνοητους λογους) δεν ειναι ευκολο να διαπιστωσεις οτι ο ταδε ειναι φασιστοαπαυτο (ή οτιδηποτε θεωρει καποιος κακο). Αλλα οταν ο αλλος στο φωναζει στα μουτρα σου και συ λες "ελα μωρε θεωρητικος ειναι" και "η τεχνη του ειναι αποστασιοποιημενη απο τα πιστευω του", ε κανεις λιγο το μαλακα...

Βάστα λίγο, αυτό ήταν ένα από τα όσα ειπώθηκαν. Δεν έχω πρόβλημα να ακούσω πράγματα που έρχονται σε αντίθεση με την ιδεολογία μου, όπως προείπα. Πρόβλημα έχω με τον κάθε τυχάρπαστο ασφαλίτη Ξηγά που δεν θα του έδινα λεφτά για να πάω σε κάποια συναυλία του, γιατί δεν αξίζει τέτοιοι τύποι να φτιάχνονται από τον κόσμο, note, είχα σκοπό να πάω στους Sodom, αλλά δεν θα. Επίσης ξεκολλάτε με τον Vikernes, ο τύπος ήταν ξεκάθαρα μουρλός, και μην με βάλετε να εξηγώ στον Witchkiller που γράφει (για) πράγματα που δεν νιώθει, τι υπήρξε το "Filosofem" για την Τέχνη γενικώς. Και κατά πόσο λόγω του ποιόντος του εγώ θα αγοράσω μια αντιστρεβλωμένη ακροδεξιά για να "πουλήσω οπαδιλίκι". Όπως έχω ξαναπεί, το album των Sigrblot πχ (θα σας πει ο Ra Pariah τι είναι αυτό) δεν θέλω να τον αγοράσω, παρότι ο αγαπημένος μου σουηδικός bm δίσκος έβερ ίσως, είναι στην ουσία μια ρατσιστική προπαγάνδα που βγήκε στην Nordiska Förlaget και είναι ξεκάθαρα και ειλικρινώς ο ρατσισμός/ναζισμός ο ίδιος. Ούτε ωραιοποιημένος, ούτε κρυμμένος, ούτε "άλλο θα εννοεί", ούτε τίποτα.

To "Filosofem" δεν έχει καν πολιτική αναφορά μέσα του. Ο Vikernes γενικώς μιλούσε, του άρεσε να λέει. Και του Euronymous του άρεσε να λέει γενικώς. Ο δεύτερος έβριζε τους πάνκηδες/hardcore's, ο άλλος πραγματικά έλεγε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι του, είχε πρόβλημα, απέκτησε προβληματική συμπεριφορά, σκότωσε τον Euronymous και τιμωρήθηκε. Και δεν τον σκότωσε γιατί δεν ήταν Άρειος, τον σκότωσε επειδή του έτρωγε φράγκα. Και πήγε στην ψειρού δικαίως. Και μην ακούσω για τις εκκλησίες, πραγματικά. Μακάρι να καίγονταν όλες οι εκκλησίες του κόσμου στο επόμενο δευτερόλεπτο, αν μπορούσε να πατηθεί το αντίστοιχο κουμπί.

Reject
08-09-2009, 11:21
καταντια.
απο την μια πλευρα οι πληρως υποταγμενοι στην κατασταση "αγνο μεταλ να ναι και ας μου τους φερει και ο μιχαλολιακος εγω θα στηριξω".
απο την αλλη ενα μουνοπανο ασφαλιτης χωμενος μεσα σε ενα αντεργκραουντ(λεμε τωρα) κινημα το οποιο στανταρ το χρησιμοποιησε αυτο και τους ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΣ οπαδους του προν ιδιον ωφελος στην ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
και να βλεπεις ρουθλεςς να χρησιμοποιει "επιχειρηματα" στυλ "ναι αλλα εσεις ακουτε μπουρζουμ".το ιδιο πραγμα ειναι ρε βλακα,ρε μεταλ προβατο?αλλα εσυ εισαι ικανος να μπεις μονος σου ρε προβατο στο μπουντρουμι και να σε πηδανε,αρκει απεναντι σου να παιζει η καθε τσιριχτη λουκια και να ματωνεις το πουλακι σου αυνανιζομενος με τις αιθεριες μελωδιες των γκεη ακουσματων σου.Ζωο γαμω το κεφαλι σου.
Καλα για ρεηζορ δεν το συζηταω,πρεπει να εχει δαγκωθει που δεν θα δει σοντομ ή περιμενω καμια απαντηση στυλ "θα παμε,θα μπουμε μεσα με ντου,θα δουμε την συναυλιαρα μας και μετα θα τα σπασουμε".χαχαχα.
μονος λογικος ο γουορλορντ,ο οποιος παρολη την πικρα που εφαγε απο το γεγονος σταθηκε στο υψος του και πατησε ενα καλο ακυρο στον ΞΗΓΑ και στα πουστιλικια του.
σπαθια στο μουνι της μανας του Ξηγα,και στις κωλαρες οσων τον στηριζουν.

Reject
08-09-2009, 11:45
Σημασία έχει που θα ξαναδούμε Domine φίλος.

α)ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΓΝΟ ΜΕΤΑΛ.ΓΙΕΑ.
β)οταν δινεις ΚΩΛΟ,δεν μπορεις να μιλας για πουστηδες.και οχι στερημενε πεοβασανιστη,το πολυ να ετρωγε καμια χλεπα στην μαπα.Ακομα και ο τελευταιος μαλακας θα την εδιωχνε.αλλα εσυ εισαι πολυ αντρας ρε παιδι μου,και ο συνδυασμος τεστοστερονης με σεξουαλικη ανυπαρξια θα σε εκανε να δωσεις πιπα και στην παραπληγικη ξαδερφη σου.βλακα.

Ruthless
08-09-2009, 11:49
Γεια σου και σένα συναισθηματικέ αγαπησιάρη πάνκη.

Περιμένουμε να μας πεις με ποια είσαι ερωτευμένος αυτήν την βδομάδα :!:

warlord mkII
08-09-2009, 11:51
χωμενος μεσα σε ενα αντεργκραουντ(λεμε τωρα) κινημα το οποιο στανταρ το χρησιμοποιησε αυτο και τους ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΣ οπαδους του προν ιδιον ωφελος στην ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Τα ισοπεδωσες ολα!

Καρχαρτ, κατα το 50% με καλυψε η απάντησή σου, απλά έχω ενστάσεις στο σημειο
To "Filosofem" δεν έχει καν πολιτική αναφορά μέσα του.
Δεν χρειάζεται να έχει.
Ελπιζω να μην το παιρνεις σαν προσωπικη επιθεση, τα ιδια θελω να πω και στον ρουθλες. Αν ειμουν οπαδος Ντομινε θα εστελνα ενα mail στη μπαντα να τους πω τι τυπος ειναι ο οργανωτης για να τη προστατεψω (μπλεκει βεβαια το πραγμα γιατι το τι ειπε ενας στο ιντερνετ δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια). Κατα την αποψη μου η σωστη αντιμετωπιση ειναι αυτη που λες με τους Σουηδους. Αν ο χ φασιστας (ή οτι αλλο θελετε) βγαλει την υπερδισκαρα που δεν αντεχουμε να μην ακουμε, ε το κατεβαζουμε και το χαιρομαστε. Δεν ειναι αναγκη (εν γνωσει μας) να βοηθαμε τετοιες καταστασεις.

Reject
08-09-2009, 11:55
Γεια σου και σένα συναισθηματικέ αγαπησιάρη πάνκη.

Περιμένουμε να μας πεις με ποια είσαι ερωτευμένος αυτήν την βδομάδα :!:

αχαχαχα,τελικα εισαι πιο βλακας απο οσο περιμενα.
τι να κανω ρε φιλε,δεν ακουω ΑΝΤΡΙΚΗ μουσικη και ετσι αναγκαστικα γνωριζω και καμια γυναικα. :(
μαλακια ε?ξερω,γιατι στο ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ δεν χωρανε γυναικες (χωρανε ομως ασφαλιτες που ξερουν για τι μιλανε,και ειναι και αγνα οπαδακια σε λεω).
πληροφοριακα παντως,ειμαι με την ιδια ερωτευμενος εδω και 1μιση μηνα.καλα τα παω,αλλα το δικο σου ρεκορ δεν θα το σπασω.25 χρονια ερωτας με την χουφτα ειναι αυτα....

carheart
08-09-2009, 11:59
warlord, o Vikernes είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση (και μεγάλη αγάπη επίσης) για να την αναγάγω σε γενικά συμπεράσματα.

Ο τύπας (σε κάποια φάση της ζωής του) προώθησε ένα -τίγκα- ακροδεξιό image, το οποίο αποκύρηξε στη συνέχεια εμμέσως (αλλά όχι τελείως) και τιμωρήθηκε δίκαια για κάποια άλλα άσχετα με το θέμα εγκλήματά του. Και ήταν ξεκάρα τρελός.

Όχι διοργανωτής συναυλιών κρυφορουφιάνος μαλακάκος που δίνει κόσμο και δεν θα τιμωρηθεί ποτέ.

Ruthless
08-09-2009, 12:02
Κάτι για να ξεκαθαρίσει το θέμα αλήθεια/ψέμα. Όπως είπα και πριν, ήξερα τι ήταν ο Ξήγας καιρό τώρα, μου τα είχαν πει γνωστοί. Η ιστορία που ανακαλύψατε λαγωνικά και τσακάλια του ER μόνο φρέσκια δεν είναι βέβαια. Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που έγινε(ψαχτείτε όμως, μην αναμασάτε ότι διαβάσετε χωρίς λίγη σκέψη). Λίγο περίεργο δεν ήταν να το θυμηθούν αυτό τόσα χρόνια μετά;

Τέσπα, εγώ στην άποψή μου επιμένω, αν εσείς βλέπετε το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο, δικαίωμά σας. Εγώ το περιτύλιγμα το είπα, το γράφω στα παπάρια μου. Εσείς μπορείτε να χάνετε πράγματα που γουστάρετε κι αγαπάτε γιατί κάποιος κάπως κάπου κάποτε ήταν φασίστας, ακροδεξιός, παγανιστής, ταγματασφαλίτης, αναρχοκομμούνι ή ότι-σκατά-θέλετε.

Reject
08-09-2009, 15:14
και λιγο αγνο,ασφαλιτικο χεβυ μεταλ αφιερωμενο!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5TpurTY9BaQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5TpurTY9BaQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Strasnic
08-09-2009, 15:15
http://www.imageshack.gr/files/jdonjqf7rkoxgpeiuck1.jpg

mpikan ta pragmata sti thesi tous

antimusic
08-09-2009, 15:19
Τέσπα, εγώ στην άποψή μου επιμένω, αν εσείς βλέπετε το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο, δικαίωμά σας. Εγώ το περιτύλιγμα το είπα, το γράφω στα παπάρια μου. Εσείς μπορείτε να χάνετε πράγματα που γουστάρετε κι αγαπάτε γιατί κάποιος κάπως κάπου κάποτε ήταν φασίστας, ακροδεξιός, παγανιστής, ταγματασφαλίτης, αναρχοκομμούνι ή ότι-σκατά-θέλετε.

αν ήταν παιδεραστής θα σε πείραζε;

Leech
08-09-2009, 15:20
θρέντ για δυνατούς λύτες λέει ρε μαλάκα!!!
:rofl::rofl::rofl:

Ruthless
08-09-2009, 15:30
Χαχαχα, όντως για το ταγκ, δεν το είχα δει. :mrgreen:

αντιμιούζικ, μιλάμε πάντα για τον διοργανωτή μιας συναυλίας;

Εσένα αν ένας παιδεραστής σου έφερνε το παιδικό σου όνειρο, τον διακαή σου πόθο, την μπάντα που λες πως θα σκότωνες για να δεις live, για μία και μοναδική συναυλία δεν θα πήγαινες; Εμένα αν μου λέγαν πχ παίζει live Heavy Load ή Cirith Ungol(με τα σωστά line up - έστω και χωρίς Fogle :() και ο διοργανωτής είναι πούστης παιδεραστής αναρχοκομμουνιστής που γουστάρει πανκ και μιουζ(λέμε τώρα), φυσικά και εννοείται πως θα πήγαινα. Γιατί ξαναλέω δεν θα πήγαινα να δω τα μούτρα του. Νομίζω πως πολλοί από εσάς ακούτε μουσική ή πηγαίνετε σε συναυλίες για λάθος λόγους. ER, οπαδοί και μουσική. :thumbsup:

Ναι, ξέρω πως οι Domine δεν είναι ακριβώς τα παραπάνω, αλλά επίσης ασφαλίτης != παιδεραστής θαρρώ.

Reject
08-09-2009, 15:32
καλα εσυ συνεχιζεις το κρεσεντο της μαλακιας.το οτι στηριζεις οικονομικα(και ηθικα) καποιον ο οποιος ειναι ανηθικος=ασφαλιτης,θα επρεπε να ειναι αρκετα καλη δικαιολογια για να μην στηριξεις τα πατσαβουρολαιβ του.
αλλα τι λεω,ειπαμε.μεταλ γιουθ.πιο καθυστερημενοι και απο τον ιβιτς στην επιθεση.
Ξηγα,τσεκαρε μια το προφιλ σου ρε φιλε,εχουμε θεμα.

Ruthless
08-09-2009, 15:35
Κι εσύ πάνκη συνέχιζε να ακούς μουσική αποκλειστικά και μόνο με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια. Γαμάς φίλε. :thumbsup:

12 stars circle your brow
08-09-2009, 15:39
Ruthy, έχεις τα χαρακτηριστικά ενός τοίχου.
Σου μιλάνε, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Σου πετάνε ένα μπαλάκι και το επιστρέφεις πίσω.
Κάτσε και σκέψου καλύτερα τι σου λένε και σταμάτα να κάνεις σαν 14χρονο μεταλάκι που του έβρισαν τους metallica.

Δεν είπε κανένας τίποτα για τους γαμημένους Domine. Η μουσική τους τσακίζει, θερίζει και συνθλίβει, οκ;
Σε άλλη βάση, ο τύπος που τους φέρνει είναι ένας γαμημένος ρουφιάνος, μπινές, κατακάθι και αρχίδι της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Δεν τον στηρίζεις οικονομικά για όλα τα παραπάνω, όσο κι αν σ'αρέσουν οι Domine, γκεγκε;
Αν το κάνεις, τότε κάτι πάει στραβά με την γαμημένη ιδεολογία σου και το κεφάλι σου.

Reject
08-09-2009, 15:39
παμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ.
λοιπον,αν ο ξηγοπουστας εφερνε πχ τους d.r.i,δεν θα πηγαινα,δεν θα αγοραζα εισητηριο.
αλλα ενα ΚΑΛΟ μπαχαλο για να μην γινει το λαιβ και να μπει μεσα ο ασφαλιτης θα το εκανα.
τωρα που κολλαει ρε βλακα οτι ακουω μουσικη με κοινωνικοπολιτικα κριτηρια?ηλιθιε μεταλλα,στα εμαθαν λαθος.τα περισσοτερα πρωιμα πανκ ηταν απολιτικα,δεν ειχαν πολιτικη ιδεολογια ουτε παρομοια στιχουργικη.και αυτα μου αρεσουν.οποτε,αντε τραβα στον φιλο σου τον ΞΗΓΑ να αγορασεις κανενα μπλουζακι medieval steel-αν ποτε κατα λαθος βρεθεις κρατητηριο μπορει να αναγνωρισει κανενα κολληταρι του το μπλουζακι και να ΞΗΓΗθει απελευθερωση.

εντιτ-α ρε πουστη,αθηνα ο ενας βγαινει ασφαλιτης,θεσσαλονικη ιδιοκτητης μαγαζιου(για εξτρημ χεβυ μεταλ κλαμπινγκ σε λεω) ειναι αρχιρουφιανος των μπατσων και εχει γεμισει το μαγαζι ασφαλιτες,καλα πατε ρε.κηπ ον ροτινγκ!

Nasum
08-09-2009, 16:13
κηπ ον ροτινγκ! (http://www.youtube.com/watch?v=8oUxKjE7IDg)

Marillion
08-09-2009, 16:20
Καβλή φάση. Το αστείο είναι ότι εχω πει και μπράβο στον τύπο που έφερε τους ονσλοτ πριν λίγο καιρό (σε φόρουμ ρε μλκς, σοβαρευτείτε).

Ο βίκερνες έσφαζε σε αυτοάμυνα. Ο κιθαρίστας των malevolent creation έφαγε λέει ληστή σε επίθεση σουπερμαρκετ. Ο ξήγας είναι μεροκαματιάρης ασφαλίτης. Οι iced earth πήραν πίσω τον μπαρλου και στους γκαντ ντιθροουντ παίζει μπάτσος :D.

Εντάξει ρε παιδιά δεν παίρνω σε καμμία περίπτωση το μέρος του ρουθλες και ο πιο σωστός είναι μακράν ο warlord εδώ μέσα, αλλά μην είστε και σεις τόσο υποκριτές. Δλδ σαν να λέμε προτιμούμε να μένουμε στην άγνοια. έχετε ψάξει λίγο το ποιον αυτών που σας διοργανώνουν συναυλίες; Πλάκα θα έχει πάντως γιατί μπορεί και να πέσουμε σε ακόμα μεγαλύτερα σκατά από ασφαλίτες. Τσεκάρετε πάντα το ιδεολογικό πιστεύω των ανθρώπων στους οποίους δίνετε τα χρήματα σας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο; Και μην μου πείτε πως έχει διαφορά να παίρνεις λαχανικά από φασίστα μανάβη ή να πηγαίνεις σε συναυλία ασφαλίτη π.χ. Γιατί για κατανάλωση μιλάμε και αφήστε τις τέχνες λίγο παραπέρα. Αυτού του είδους οι σταυροφορίες έχουν πλάκα όταν γίνονται εν γνώση ε.

εντάξει πάνκη για σένα δεν μιλάω, ούτως ή άλλως ο ορος κατανάλωση-συναυλία δεν ισχύει για σένα. Αλλα οι υπόλοιποι τα σκάμε.

Τέσπα, γουόρλορντ και πάλι εύγε αγόρι μου. Τουλάχιστον κατάπιες την γλώσσα σου και το πήρες με το μαλακό, κριμας. Αλλά ρε ρούθλεςς κιεσυ λαμπίρη του επικ που σκατά τα ξέρεις όλα.

ion_storm
08-09-2009, 16:21
Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση ώστε να πει κάποιος δεν πάω σε ένα τέτοιο λαιβ.
Δεν μου αρέσει η μπάντα αλλά το ίδιο θα έλεγα και για κάποια που πεθαίνω να δώ. Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες. Η αν δεν υπάρξουν θα πω τουλάχιστον ε να πάει να γαμηθεί. Δεν θα λέω είχα την ευκαρία και την έχασα.
Και δεν είναι ότι δεν στηρίζεις την μπάντα με το να μην πας.
Επίσης θεωρώ μαλακία να γίνει σπάσιμο στο λαιβ γιατί θα πάει και κόσμος ο οποίος δεν τα γνωρίζει αυτά και ξερει τι στηρίζει.
Επίσης στο ιντυ έχει ένα σχόλιο με ενδιαφέρον: καλά είναι τόστο βλάκας που έβαλε φωτο με περιπολικό?

Το Burzum είναι λεπτό θέμα. Πάντως δεν θα πήγαινα σε λαιβ του(ς) (υποθετικό τελείως αυτό) γιατί πιθανόν να άρχιζε να κάνει και κύρηγμα.

Τα ταγκ τα σπάνε.

Εδιτ. Για πώ κατί που μοιάζει με ποστ Μαριλιον. Ίσως όλοι έχουμε δώσει λεφτα (για λαιβ, για δισκους, για να φάμε που λέει ο λόγος) σε σκατά αλλά όχι σε τόσο φανερά σκατά.

Custom User
08-09-2009, 16:34
Καβλή φάση. Το αστείο είναι ότι εχω πει και μπράβο στον τύπο που έφερε τους ονσλοτ πριν λίγο καιρό (σε φόρουμ ρε μλκς, σοβαρευτείτε).

Ο βίκερνες έσφαζε σε αυτοάμυνα. Ο κιθαρίστας των malevolent creation έφαγε λέει ληστή σε επίθεση σουπερμαρκετ. Ο ξήγας είναι μεροκαματιάρης ασφαλίτης. Οι iced earth πήραν πίσω τον μπαρλου και στους γκαντ ντιθροουντ παίζει μπάτσος :D.

Εντάξει ρε παιδιά δεν παίρνω σε καμμία περίπτωση το μέρος του ρουθλες και ο πιο σωστός είναι μακράν ο warlord εδώ μέσα, αλλά μην είστε και σεις τόσο υποκριτές. Δλδ σαν να λέμε προτιμούμε να μένουμε στην άγνοια. έχετε ψάξει λίγο το ποιον αυτών που σας διοργανώνουν συναυλίες; Πλάκα θα έχει πάντως γιατί μπορεί και να πέσουμε σε ακόμα μεγαλύτερα σκατά από ασφαλίτες. Τσεκάρετε πάντα το ιδεολογικό πιστεύω των ανθρώπων στους οποίους δίνετε τα χρήματα σας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο; Και μην μου πείτε πως έχει διαφορά να παίρνεις λαχανικά από φασίστα μανάβη ή να πηγαίνεις σε συναυλία ασφαλίτη π.χ. Γιατί για κατανάλωση μιλάμε και αφήστε τις τέχνες λίγο παραπέρα. Αυτού του είδους οι σταυροφορίες έχουν πλάκα όταν γίνονται εν γνώση ε.

εντάξει πάνκη για σένα δεν μιλάω, ούτως ή άλλως ο ορος κατανάλωση-συναυλία δεν ισχύει για σένα. Αλλα οι υπόλοιποι τα σκάμε.

Τέσπα, γουόρλορντ και πάλι εύγε αγόρι μου. Τουλάχιστον κατάπιες την γλώσσα σου και το πήρες με το μαλακό, κριμας. Αλλά ρε ρούθλεςς κιεσυ λαμπίρη του επικ που σκατά τα ξέρεις όλα.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

phthoggon
08-09-2009, 16:41
έχετε ψάξει λίγο το ποιον αυτών που σας διοργανώνουν συναυλίες; Πλάκα θα έχει πάντως γιατί μπορεί και να πέσουμε σε ακόμα μεγαλύτερα σκατά από ασφαλίτες.

Γεια στο στόμα σου ρε Μαρίλλιον. Μερικοί είναι πολύ χειρότεροι ναι, ειδικά όσο πιο ακραία πάνε τα πράγματα ;-) και γενικότερα στον κύκλο που διακινεί και εμπορεύεται τη μουσική. Αλλά για αυτά δε λέμε τίποτα, επειδή αυτοί δεν είναι σαν τον άλλον, είναι προσεκτικοί, δε τους έχουν πάρει πρέφα ακόμη, και θέλουμε και καμιά φορά να πάμε να πάρουμε και το σιντιάκι μας, έτσι? (Αν θίχτηκε κανένας, κακό του κεφαλιού του, να μη μυγιάζεστε αφού δεν έχετε μύγες!)

Και μην μου πείτε πως έχει διαφορά να παίρνεις λαχανικά από φασίστα μανάβη ή να πηγαίνεις σε συναυλία ασφαλίτη π.χ. Γιατί για κατανάλωση μιλάμε και αφήστε τις τέχνες λίγο παραπέρα. Αυτού του είδους οι σταυροφορίες έχουν πλάκα όταν γίνονται εν γνώση ε.

Ο φασίστας μπορεί να είναι εξαιρετικός μανάβης, αλλά να μου επιτρέψεις να φοβάμαι λίγο για τι σκοπούς μπορεί να χρησιμοποιήσει το κέρδος που βγάζει.

Ο κιθαρίστας των malevolent creation έφαγε λέει ληστή σε επίθεση σουπερμαρκετ

Στάνταρ!

http://www.antihumanism.com/2009/07/malevolent-creation-guitarist-vaporises-entire-planet/

Marillion
08-09-2009, 16:47
Ναι φυσικά, αλλά κατόπιν εορτής όλοι λέμε εμπάργκο στον πούστη τον μανάβη, που ήταν και γείτονας μας τόσα χρόνια και του δίναμε τα λεφτά μας. σε λίγο θα μπει και ταγκ για το θέμα να δεις.

ωραίο άρθρο για τον ξανθό στορμτρουπερ!

ikonoklast
08-09-2009, 17:12
Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση ώστε να πει κάποιος δεν πάω σε ένα τέτοιο λαιβ.
Για κάθε τέτοιο live που σαμποτάρεις εγώ πηγαίνω σε τέσσερα.

Στην πραγματικότητα είναι εντελώς παιδαριώδες το "σαμποτάρω το προϊόν σου επειδή είσαι φασίστας". Όχι απλά για lives, για οτιδήποτε, οπουδήποτε αγοράζετε κάτι θα έπρεπε να κάνετε το ίδιο. Θα πρότεινα να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να καταρτιστεί λίστα τύπου greenpeace για μεταλλαγμένα τρόφιμα με φασίστες ιδιοκτήτες επιχειρηματίες, υπαλλήλους και μέλη των ΔΣ, αποθηκάριους, φορτηγατζήδες, περιπτεράδες, πραματευτές. Για να τους σαμποτάρουμε όλοι μαζί. Έξω οι φασίστες έμπορες απο τον καπιταλισμό μας! Θέλουμε μόνο τους άλλους!

Leech
08-09-2009, 17:31
Στην πραγματικότητα είναι εντελώς παιδαριώδες το "σαμποτάρω το προϊόν σου επειδή είσαι φασίστας". Όχι απλά για lives, για οτιδήποτε, οπουδήποτε αγοράζετε κάτι θα έπρεπε να κάνετε το ίδιο. Θα πρότεινα να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να καταρτιστεί λίστα τύπου greenpeace για μεταλλαγμένα τρόφιμα με φασίστες ιδιοκτήτες επιχειρηματίες, υπαλλήλους και μέλη των ΔΣ, αποθηκάριους, φορτηγατζήδες, περιπτεράδες, πραματευτές. Για να τους σαμποτάρουμε όλοι μαζί. Έξω οι φασίστες έμπορες απο τον καπιταλισμό μας! Θέλουμε μόνο τους άλλους!

Aκόμη πιο παιδαριώδες μου φαίνεται όμως το "ο τάδε έμπορας είναι φασίστας, αλλά αφού υπάρχουν κι άλλοι, τα καταπίνω και συνεχίζω να τον ενισχύω".
Για τον Ξήγα τα μάθαμε και μποϋκοτάρουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και για όποιον άλλο μάθουμε κάτι αντίστοιχο.
Όλοι τρώμε σκατά από παντού. Καλύτερα αυτά τα ένα-δύο που ξέρουμε να τα αποφεύγουμε.

Είναι στη διακριτική ευχαίρεια του καθενός από μας το τι θα κάνει στην περίσταση αυτή. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν που η λατρεία του για τους χ,ψ ντόμινε τον έκανε να αγνοήσει το (τεράστιο, πανάθεμά το) λόγκο του Ξήγα, απλά εμένα πλέον μου φέρνει αηδία.

ikonoklast
08-09-2009, 17:46
Ρε μαλακα, για να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο, φέτα απο το σουπερμαρκε, τσιγάρα απο το περίπτερο, ελέγχεις ΤΗ ΦΑΣΗ;

Leech
08-09-2009, 17:50
Οχι.
Αλλά όταν μάθω ότι η φέτα ΣΚΑΤΕΞ είναι όντως ΣΚΑΤΕΞ και αυτό με χαλάει σταματάω να την αγοράζω και προτιμώ την ΚΟΥΡΑΔΕΞ με διαφορετική γεύση.
Όταν μάθω ότι και η ΚΟΥΡΑΔΕΞ είναι γτπ και αυτό με χαλάει, θα φάει χ κι αυτή.
Τόσο απλό.

ikonoklast
08-09-2009, 17:51
Θα ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΞΕΙΣ φίλε μου!

Nasum
08-09-2009, 17:51
Ρε μαλακα, για να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο, φέτα απο το σουπερμαρκε, τσιγάρα απο το περίπτερο, ελέγχεις ΤΗ ΦΑΣΗ;

Οποιος μενει Πατρα,να μη ξαναπαρει τσιγαρα απο τον περιπτερα στην ολγας απεναντι απο τη γωνια.

rage for order
08-09-2009, 18:08
ikonovlaks γιατί λες μαλακίες τώρα;
προφανώς όλα τα αφεντικά γαμιόνται και είναι μονιά αλλά ρε μαλάκα αν πας στο σουβλατζίδικο τις γειτονιάς του και δεις το αφεντικό να λέει στην καθαρίστρια άντε γαμήσου μωρή βρωμιάρα σου έχω πει θα το γλύφεις το πάτωμα, και για να το τελειώσω τελείως τις ρίξει και ένα κλώτσο για να μάθει, ε μετά θα ξαναπάς; και τίποτα πολιτικοκοινωνικό να μη σε έχει απασχολήσει ποτέ στη ζωή σου, αν είσαι λίγο άνθρωπος λογικά θα το δεις συναισθηματικά το θέμα και δεν θα ξαναπατήσεις. και ας φτιάχνει τον καλύτερο γύρο.

Agoraphobic_S.I.
08-09-2009, 18:23
Προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το ποιόν του καθενός που διαθέτει μαγαζάκι ώστε να ξέρουμε αν πρέπει να μποϋκοτάρουμε ή όχι. Φυσικά όπως λέει και ο ρειτζ αν δούμε κάποιον να έχει μια άλφα συμπεριφορά που υποδεικνύει το ότι είναι μπάτσος/φασίστας/κάθαρμα κλπ, λογικό είναι όχι μόνο να μοϋκοτάρουμε αλλά και να σαμποτάρουμε, λέγοντας σε όλους πόσο γαμιόλης είναι.

Για τις μεγάλες εταιρίες έτσι κι αλλιώς ξέρουμε ότι για να φτάσουν "ψηλά" πάτησαν επί πτωμάτων. Το πιο σωστό είναι να μποϋκοτάρουμε κι αυτές, τις περισσότερες φορές όμως είναι δύσκολο γιατί εχουν το μονοπώλειο στην ποιότητα. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Ό,τι ισχύει για όλα τα προΙόντα ισχύει και για τη μουσική, εφόσων κινείται κι αυτή στα πλαίσια του εμπορεύματος.

ikonoklast
08-09-2009, 18:24
Μπορεί και να μην ξαναπάω, μπορεί να φέρω 15 θρασερς και να του σκάσουμε κανα ΠΛΑΚΟΝΙ, μπορεί και σταρχίδια μου, αλλά οτιδήποτε συμβεί θα είναι μια ειδική περίπτωση που έχει να κάνει με την άμεση επαφή με το μαλάκα, δεν είναι η γενικότερη "ηθική στάση" που καθορίζει τι θα κάνω. Αυτό που κυρίως λέω είναι πόσο κοντόφθαλμο και βρεφικά χαζό είναι να προσπαθείς να βγάλεις ένα γενικό "ηθικό κανόνα" που λέει ότι "δε πάμε σε lives φασιστών, δεν αγοράζουμε albums τους ακόμα κι αν τα γουστάρουμε" και η όλη ηλίθια πεφτική στον ruthless που -είναι εξωφρενικό- αλλά σου λέει "σταρχίδια μου" και έχει δίκιο. Γιατί όπως έχω πει οχτώ φορές, στο βάθος των πραγμάτων αν θέλεις να είσαι τόσο αυστηρός στο που τα σκας και ποιόν "ενισχύεις οικονομικά" (ήλεος btw) τότε μαζί με τον ΞΗΓΑ θα πρέπει φερειπείν να είσαι εξίσου σαμποτερ μιας εταιρείας που δολοφονεί συνδικαλιστές στην λ. αμερική (κοκακολα) και τεσπα μην το πάμε με παραδείγματα, πάει μόνο του. Λέτε βλακείες.

atom_smasher
08-09-2009, 19:11
Σκατα. Υποψιαζομαι οτι συμφωνω με τον ικονοκλατς. Ωστοσο σε περιπτωσεις που διαπίστωσα φασιστα μαγαζατορα δεν ξαναπατησα. Για να μην ξεχνιομαστε: ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

phthoggon
08-09-2009, 19:30
Μπορεί και να μην ξαναπάω, μπορεί να φέρω 15 θρασερς και να του σκάσουμε κανα ΠΛΑΚΟΝΙ, μπορεί και σταρχίδια μου, αλλά οτιδήποτε συμβεί θα είναι μια ειδική περίπτωση που έχει να κάνει με την άμεση επαφή με το μαλάκα, δεν είναι η γενικότερη "ηθική στάση" που καθορίζει τι θα κάνω. Αυτό που κυρίως λέω είναι πόσο κοντόφθαλμο και βρεφικά χαζό είναι να προσπαθείς να βγάλεις ένα γενικό "ηθικό κανόνα" που λέει ότι "δε πάμε σε lives φασιστών, δεν αγοράζουμε albums τους ακόμα κι αν τα γουστάρουμε" και η όλη ηλίθια πεφτική στον ruthless που -είναι εξωφρενικό- αλλά σου λέει "σταρχίδια μου" και έχει δίκιο. Γιατί όπως έχω πει οχτώ φορές, στο βάθος των πραγμάτων αν θέλεις να είσαι τόσο αυστηρός στο που τα σκας και ποιόν "ενισχύεις οικονομικά" (ήλεος btw) τότε μαζί με τον ΞΗΓΑ θα πρέπει φερειπείν να είσαι εξίσου σαμποτερ μιας εταιρείας που δολοφονεί συνδικαλιστές στην λ. αμερική (κοκακολα) και τεσπα μην το πάμε με παραδείγματα, πάει μόνο του. Λέτε βλακείες.

ελπίζω η πολιτική σου κατήχηση να μη σε έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να βγάζεις σπυράκια όταν ακούς την λέξη "ηθική" με συνέπεια να γίνεσαι ένα ωραίο ρομποτάκι κυνισμού και πάλης των συμφερόντων. Από όποιονε γουστάρουμε θα αγοράζουμε σιντι και εισιτήρια συναυλιών και ντομάτες και αγγούρια, και με ότι κριτήρια θέλουμε, οικονομικά, ιδεολογικά, ταξικά, προσωπικά. Και η λύση στον προβληματισμό σου είναι να ενημερωνόμαστε για το τι οτιδήποτε παίζει, είτε σε τοπικό, είτε σε κόκα κόλα επίπεδο, και να κάνουμε τις επιλογές μας. Όχι να πάμε στο δε γαμιέται.

Witchkiller
08-09-2009, 20:08
To "Filosofem" δεν έχει καν πολιτική αναφορά μέσα του.

Oύτε και στους Domine θα μυράζονται φυλλάδια με προπαγάνδα "καριέρας" στην αστυνομία ρε φίλε. Το θέμα είναι ότι ο ένας ήταν σκτοφάσιστο/δολοφόνος και έκανε τέχνη όπως λες και ο άλλος ειναι ασφαλίτης και φέρνει μπάνες. Για 'μένα και οι δύο είναι στο ίδιο καζάνι αγόραρε.

Απόχη στον έναν ,αποχή και στον άλλον με βάση τη λογική σου ,έτσι πάει...............

Αποψή μου...........

Roswell47
08-09-2009, 20:36
θα γίνει ή δε θα γίνει ωρέ;

ikonoklast
08-09-2009, 20:48
Helm, έχω εκθέσει χιλιάδες φορές ποιά ακριβώς είναι η θέση μου περι ηθικής. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο προβληματισμό και επίσης αυτά τα "μη πάμε στο δε γαμιέται" τα 'χω τελειώς κλαιν, υπάρχουν και πιο ευρεία ζητήματα που δεν τελειώνουν στην βρεφική πολιτικοποίηση του αντιφασίστα μεταλά. Και τελοσπαντων περί αυτού πρόκειται και βρίσκετε τον εύκολο στόχο ρουθλες να τον πείτε γομάρι και "ανήθικο". Με την καλή έννοια όλα αυτά.

Griffith
08-09-2009, 20:57
δεν υπάρχει χελμ ρε bot.

phthoggon
08-09-2009, 21:18
Helm, έχω εκθέσει χιλιάδες φορές ποιά ακριβώς είναι η θέση μου περι ηθικής. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο προβληματισμό και επίσης αυτά τα "μη πάμε στο δε γαμιέται" τα 'χω τελειώς κλαιν, υπάρχουν και πιο ευρεία ζητήματα που δεν τελειώνουν στην βρεφική πολιτικοποίηση του αντιφασίστα μεταλά. Και τελοσπαντων περί αυτού πρόκειται και βρίσκετε τον εύκολο στόχο ρουθλες να τον πείτε γομάρι και "ανήθικο". Με την καλή έννοια όλα αυτά.

ε, μη μπερδεύεσαι, σε σημερινό θρεντ απαντάς, όχι σε περυσινό! επίσης, εγώ δεν άρχισα να ηθικολογώ, σε τρώει ο κώλος σου όμως δύο φορές εκεί που έβαλες τα αποσιωποιητικά. καλή είναι και η βρεφική πολιτικοποίηση από το τίποτα πάντως, πχ από την ακατάσχετη θεωρητικοπαπαρολογία και το βράδυ πάω στους ταάκε και τους ντομίνε επειδή λολαρμπινίκος, γιατί όχι (δεν αναφέρομαι πουθενά συγκεκριμένα!). κατα τ' άλλα, γαμώ τις προσωπικές ιδεολογίες αυτή που σου επιτρέπει να κάνεις ότι καφρίλα γουστάρεις εφόσον μία βδομάδα μετά θα τους έχουμε ανατρέψει όλους ένιγουει, ε?

UNDERGROUND_POWER
08-09-2009, 21:38
Καλησπερα σε ολουσ!!!!

Η συναυλια θα γινει κανονικα!!!!!

Οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!

Shadowking
08-09-2009, 21:39
χεχ, λυσάξτε.

rage for order
08-09-2009, 21:45
Καλησπερα σε ολουσ!!!!

Η συναυλια θα γινει κανονικα!!!!!

Οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!

μέχρι τότε... ποιος ζει ποιος πεθαίνει!

Leech
08-09-2009, 21:45
ασφαλώς!

cancer
08-09-2009, 23:08
briskw kolakeutiko na xaraktirizetai o tipos apla "asfalitis", otan stin pragmatikotita einai metamfiesmenos se atomo apauta pou areskontai na sxoliazoun kai na prokaloun oi asfalites, akribws gia na er8ei konta se kati rouxlides, na ginei enas apo emas tous mi-mpatsous gia na stamparei kosmo kai na roufianeuei.
gia mena einai xeirotero, toulaxiston apo enstolo sinithws ksereis ti na perimeneis.

rage for order
08-09-2009, 23:09
καλά δεν αποκλείεται να γουστάρει τη φάση σωλήνα το τετράποδο.

Ra Pariah
08-09-2009, 23:28
Αλλά ρε ρούθλεςς κιεσυ λαμπίρη του επικ που σκατά τα ξέρεις όλα.
Για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε, το θέμα ήταν γνωστό εδώ και κανά ενάμιση χρόνο από μεταλλάδες που μόνον ως απολιτικοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, που άκουγαν Βελούδινη Επανάσταση και την πέρναγαν για κολεξιόν του Ασλάνη.

Leech
08-09-2009, 23:31
Αλλά ρε ρούθλεςς κιεσυ λαμπίρη του επικ που σκατά τα ξέρεις όλα.
Για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε, το θέμα ήταν γνωστό εδώ και κανά ενάμιση χρόνο από μεταλλάδες που μόνον ως απολιτικοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, που άκουγαν Βελούδινη Επανάσταση και την πέρναγαν για κολεξιόν του Ασλάνη.

επιβεβαιώνω.
Σαν φήμη κυκλοφορούσε εδώ κι εκεί και κάνα 5μηνο τουλάχιστον.
Τώρα πια είναι δεδομένο και τσεκαρισμένο.

Agoraphobic_S.I.
Και γιατί δεν το λέγατε; Από φόβο μήπως δεν φέρει Domine και Avenger;

Ra Pariah

πεθαίνω

Leech
08-09-2009, 23:35
Και γιατί δεν το λέγατε; Από φόβο μήπως δεν φέρει Domine και Avenger;

μια ΦΗΜΗ είναι μια ΦΗΜΗ.
Δεν είμαι μέρος των επικ-μέταλ ούτε θρας κύκλων, απλά κάποια στιγμή έτυχε να το ακούσω.
Αν εσύ μού ψιθυρίσεις στο αυτί ότι ξερωγω ο τάδε τραχαγύρευας είναι χρυσαυγίτης, ε δε θα το διατυμπανίσω σ'όλο τον κόσμο πριν το διασταυρώσω.
Και για τον ξήγα το διασταύρωσα σήμερα.

Agoraphobic_S.I.
08-09-2009, 23:43
Εσύ είπες για φήμη, ο ra pariah είπε ότι ήταν γνωστό, γι' αυτό και ρώτησα.

carheart
09-09-2009, 00:21
Εγώ πάντως αγοράζω τα albums των Burzum, αλλά αν ο Varg Vikernes γινόταν ξαφνικά διοργανωτής συναυλιών ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΛΑΙΒ ΤΟΥ.

Witchkiller
09-09-2009, 00:47
Εγώ πάντως αγοράζω τα albums των Burzum, αλλά αν ο Varg Vikernes γινόταν ξαφνικά διοργανωτής συναυλιών ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΛΑΙΒ ΤΟΥ.

ρατσιστή

GG*
09-09-2009, 01:07
τελικα θα πεσει καμια ψιλη στο live ή τσαμπα πηγε 10σελιδες το τοπικ?

Live_by_honour
09-09-2009, 08:22
To sigouro einai oti egine tromerh diafhmish kai amfivalw oti tha ginei otidhpote.
Gia na elafrinoume kai ligo to klima, exete skeftei o xigas na einai katskopos/iperaspistis tou metal kai na thelei na dialisei to astynomiko swma paristanontas ton asfalith?

Dragonlord
09-09-2009, 09:01
ικόνοκλαστ κουκουεδίζεις τρελά τελευταία, να το κοιτάξεις.

ikonoklast
09-09-2009, 09:25
Μεταλλαγμένος γαρ!! Δεν έχω ιδέα πως προκύπτει στο εν λόγω θρεντ αλλά τι να κοιτάξω ξερωγώ, στο εκλογικό θρεντ λέω ανοιχτά για ψήφο στο κκε, σερλοκ.

Dragonlord
09-09-2009, 09:42
α, μου ξέφυγε, και εις ανώτερα λοιπόν!

Drumsick
09-09-2009, 09:43
Άσχετο, αλλά με την ίδια λογική (τη δική σου,ναι), ικόνοκλαστ, είναι βρεφικό το σκεπτικό "δεν κατεβαίνω σε διαμαρτυρία/πορεία με τους τάδε παρόλο που στηρίζω το σκοπό" που συζητούσαμε κάπου αλλού. Βλέπεις τη σύνδεση?

Συμφώνω μαζί σου εδώ πάντως.

ikonoklast
09-09-2009, 10:00
Άσχετο, αλλά με την ίδια λογική (τη δική σου,ναι), ικόνοκλαστ, είναι βρεφικό το σκεπτικό "δεν κατεβαίνω σε διαμαρτυρία/πορεία με τους τάδε παρόλο που στηρίζω το σκοπό" που συζητούσαμε κάπου αλλού. Βλέπεις τη σύνδεση?
Η αλήθεια είναι πως όχι. Συγκεκριμένα εγώ για μουσικά ζητήματα λέω ακριβώς το αντίθετο, με ένα τρόπο. Θα πήγαινα σε live φασιστομπάντας (drudkh πχ) αν γούσταρα τη μουσική τους, τα έχω σκάσει συνειδητά στον ντιντη και στην alterground (που τους σιχαίνομαι περισσότερο απο ό,τι έναν random μεταλά ασφαλίτη μικροδιοργανωτή όπως ο ΞΗΓΑΣ) όταν έστησαν lives που δεν ήθελα να χάσω, έχω αγοράσει επίσης συνειδητά αλμπουνς απο μεγαλοκαταστήματα, έχω φάει και συνειδητά βρώμικο απο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ακροδεξιό σαντουιτσά!! Αν χρειαστεί να αλλάξουν αυτοί οι κακοί, δεν θα αλλάξουν με μποικοτάζ να είστε σίγουροι.

Για το άλλο με τις πορείες και την ΓΣΕΕ, έτσι κι αλλιώς ούτε οι σκοποί μας είναι ίδιοι.

Brazen_Bull
09-09-2009, 13:38
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου... Το ασχημο με το οτι ειναι ασφαλιτης και οχι οπαδος τους ΛΑ.Ο.Σ. ξερωγω ειναι οτι ετσι δεν ξηγιεται απο την αρχη. Να μπορεις να πεις δυο-τρια πραγματα... Ναι ειμαι ακροδεξιος πχ. Η ιστορια ασφαλιτης εχει απο την αρχη την φιλοσοφια του 'κινουμαι υπογεια', πως να το πω. Γι' αυτο και δεν μπορεις να το συγκρινεις με τον Burzum. Οταν μαθεις οτι ο αλλος σε κοροιδευει μες τα μουτρα σου ειναι πιο ευκολο να τον κανεις περα απο καποιον που το ξερες απο παντα οτι δεν συμφωνειτε. Νιωθεις λιγο κερατας σε τετοιες περιπτωσεις. :P

Strasnic
09-09-2009, 17:44
exete skeftei o xigas na einai katskopos/iperaspistis tou metal kai na thelei na dialisei to astynomiko swma paristanontas ton asfalith?

xaxaxaxxaxa sas svinei olous

KoiliaSamprela
09-09-2009, 20:09
exete skeftei o xigas na einai katskopos/iperaspistis tou metal kai na thelei na dialisei to astynomiko swma paristanontas ton asfalith?

xaxaxaxxaxa sas svinei olous

+1 :)

δεν νομίζω ότι κορόιδεψε κανέναν , με την έννοια ,
- "Γειά , είσαι Ασφαλίτης?"
- "όχι"
(αυτό θα ήταν κοροϊδεύω)
Το ότι δεν τον πας επειδή είναι ασφαλίτης είναι θεμιτό , αλλά ειλικρινά , ΑΝ αποδειχτεί ότι άνοιξαν το μαγαζί για "να χωθούν στους κύκλους" , είναι uber fail. Και όχι μόνο γελάει ο κόσμος , αλλά και ο κόσμος θα γελάει.
Επίσης η αρχή σε κάθε "μυστικό" είναι να μην δίνει στόχο, όχι να φέρνεις SODOM (ρε μουνιαααααααααα , πάει μαζί)

Στα δικά μας τώρα

ΦΕΡΕ BOLT THROWER KAI ΘΑ ΕΡΘΩ

Nasum
09-09-2009, 20:16
ΞΗΓΑ,φερε μας SODOM (http://www.youtube.com/watch?v=VrZo8s1GFzM)!

Strasnic
09-09-2009, 23:15
Sodom me support

TVFpUcHioTU

VirusXI
11-09-2009, 15:45
'ακούει ruffians'. 'θρέντ για δυνατούς λύτες'. εποc.

UNDERGROUND_POWER
11-09-2009, 16:19
Kαλησπερα!!! :dfinger:

Ηρθε η ωρα να πω δυο λογακια!!!

Απο την αρχη που ξεκινησαμε τις συναυλιες,δηλωσαμε οτι ειμαστε underground , δηλαδη δεν εχουμε κανενα χορηγο ,ειμαστε αυτονομοι , δεν συνεργαζομαστε με κανενα και το promotion της συναυλια το κανουμε μονοι μας.Δηλαδη στην ουσια δεν εχουμε αναγκη κανενα περιοδικο-σταθμο-καναλι.
(Mονο σε ενα Web Magazine που τωρα ξεκινησε,εχουμε δωσει την αποκλειστικοτητα.)

Απο την πρωτη συναυλια που διοργανωσαμε φαγανε Χ ολα τα περιοδικα που προσπαθησαν να μπουν μεσα και να καλυψουν την συναυλια με το ετσι θελω αφου ουτε καν επικοινωνησαν μαζι μου αλλα με τον Μanager των GRIM REAPER.(METAL HAMMER,ROCK HARD,ΧΑΚΟΣ....).(Εχω κρατησει και το χαρτακι που μου ειχε δωσει ο μανατζερ και μου ελεγε ποιους να βαλουμε μεσα,τους παραπανω)

Εννοειτε οτι λατρευουμε το ΜΕΤΑΛ και προωθουμε την ελληνικη underground σκηνη και αυτο φαινεται απο τις κινησεις μας!!!

Σε ολα μας τα live παιζουν support μικρα συγκροτηματα της ελληνικης underground σκηνης και οχι mainstream ελληνικα συγκροτηματα που εχουν τα κονε με αυτους που φερνουν μεγαλα ονοματα!!!!!

Καποιοι απο οτι φαινεται ενοχληθηκαν που κλεινουμε τοσες συναυλιες γιατι αρχισαν φαινεται να χανουν αφου αυτοι το κανουν μονο για το χρημα και οχι για την καυλα τους και ειπαν να μας βγαλουν απο την μεση!!!!!

Τα περισσοτερα συγκροτηματα που φερνουμε ειναι της UNDERGROUND ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ εκτος απο τους SODOM .

TOΥΣ SODOM ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ MAINSTREAM ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 50 ΚΑΙ 60 ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ DOMINE,ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2005 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΕΞΟΔΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ UNDERGROUND ΣΚΗΝΗ!!

ΞΗΓΑΣ :headbang: ΤΗΕ UNDERGROUND POWER

sabbattack
11-09-2009, 17:23
kale mou mpatsoulh, eimai pisw apo 9 proxies. den mas eipes omws, ti sou leei o 7os orofos ths ΓΑΔΑ?

Dragonlord
11-09-2009, 18:12
Δε νομίζω ότι κανείς αναφέρθηκε σε ακριβό εισιτήριο ή mainstream μπάντες ή οτιδήποτε σχετικό με αυτά που γράφεις.

Marillion
11-09-2009, 21:35
καλό κεφάλαιο πάντως ο ξήγας με τόσα λαιβ ταυτόχρονα

hyatari
11-09-2009, 21:44
ΞΗΓΑΣ :headbang: ΤΗΕ UNDERCOVER POWER

feeleash
12-09-2009, 04:01
φακ οφ πολιτζαι

:midfinger:

UNDERGROUND_POWER
16-09-2009, 14:17
H συναυλια θα διεξαχθει κανονικοτατα!!!!!!

H.
16-09-2009, 14:37
Σιγά μην χάσει τέτοια μπάζα η γαδα άλλωστε.

UNDERGROUND_POWER
17-09-2009, 21:59
Η προπωληση απο ΣΗΜΕΡΑ θα γινεται μονο στον Ξηγα (ΗΦΑΙΣΤΟΥ 24,ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ) και σταματαει την Δευτερα 21/9 και ωρα 16:30.

rage for order
17-09-2009, 22:28
παρακαλώ κάνε μας και μια ενημέρωση για τα support

H.
17-09-2009, 22:35
Λογικά καμιά Δίωξη.

rage for order
17-09-2009, 22:45
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/xigas.jpg

θα μπορούσε και πιο έξυπνο, αλλά ένα χαμόγελο στο βγάζει.

Agoraphobic_S.I.
17-09-2009, 22:48
:rofl:

Phantom Duck
17-09-2009, 23:12
Πάντως όλα τα support των Sodom έχουν ακυρώσει. Επίσης:

1080026 (http://athens.indymedia.org/admin3/edit.php?id=1080026) NO REMORSE RECORDS
από NoRemorseRecords 3:04μμ, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Είμαι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος NO REMORSE RECORDS.

Μένω έκπληκτος από το συγκεκριμένο άρθρο καθώς τόσο εγώ όσο και αρκετοί ακόμα από τον χώρο του heavy metal δεν γνωρίζαμε για τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου ατόμου.

Γι'αυτό και θα ήθελα να ανακοινώσω σε όλους τους αναγνώστες του post αυτού, ότι από σήμερα πρόκειται να σταματήσω τη διάθεση εισιτηρίων που αφορούν στις συναυλίες που διοργανώνει το συγκεκριμένο άτομο.

Τελικά, ακόμα κι οι επαγγελματίες αποσύρονται και μόνο το κοινό σκέφτεται ότι "νταξ, δε φταίμε κι εμείς που θέλουμε να τους δούμε".

Agoraphobic_S.I.
17-09-2009, 23:17
Ακόμα και ο νο ρεμος του έρηξε χ.
Σε λίγο θα τον διώξουν κι απ' τη δουλειά.

Shadowking
18-09-2009, 02:38
ελπίζω να τα 'χεις καλά με το πασοκ ξήγα, έρχονται δύσκολες μέρες.

Drumsick
18-09-2009, 07:14
χαχαχαχ

Abruzzi
18-09-2009, 08:03
σας βγαζει και σας αυτη τη μαλακια το firefox?

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to athens.indymedia.org, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

distortionofperception
18-09-2009, 11:24
ναι ρε. Το κανα Add στα Trusted και ησυχασα. Το βγαζε και σε αλλα λινκ του ιντυμυδια, αλλα καπου πήρε το ματι μου εκει μεσα καποιες οδηγίες για το τι σου προτείνουν να κανεις (κατι για την Ip σου, ότι ειναι απροστατευτη... δε θυμαμαι-μαλακιες)

μπιζαριος
18-09-2009, 12:02
 πως γινεται να ειναι απροστατευτη? αφου εχουμε ασφαλεια στο forum!

rage for order
18-09-2009, 15:15
ναι εγώ την έκανα την μαλακία.

στο indymedia έχουν δώσει τη δυνατότητα να κρυπτογραφείς την σύνδεση με SSL. στην ουσία όλες τις σελίδες μπορείς να τις δεις είτε με http μπροστά είτε με https αλλά αν δεν έχεις βάλει το πιστοποιητικό στο firefox δεν μπορείς με https. τεσπα, περισσότερα εδώ (http://athens.indymedia.org/help.php3?lang=el#security)

το απλό λινκ:

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/xigas.jpg

UNDERGROUND_POWER
23-09-2009, 10:08
Πληροφοριακα....

Χτες η συναυλια των ARTILLERY εγινε κανονικοτατα με καθυστεριση !

Η συναυλια ξεκινησε στις 22:00 αντι στις 19:30 που ητανε προγραμματισμενη χωρις κανενα support.

Η προσελευση του κοσμου δεν ητανε η προβλεπομενη αλλα οι οπαδοι αποκορυφωσαν το συγκροτημα!!

Οσο για ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΟΤΙ θα γινουν ΦΑΣΑΡΙΕΣ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , Δεν εγινε το παραμικρο , και εντος και εκτος της αιθουσας.

Σε συζητηση που ειχα με το συγκροτημα στο δειπνο , μου ανεφεραν οτι στην ΕΥΡΩΠΗ το HEAVY METAL ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!!!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.......

carheart
23-09-2009, 10:17
το ΔΕΙΠΝΟ άκουσα πως έγινε στο "Αυτόφωρο" στην Αλεξάνδρας.

τι να σου πει και ο Domine ρε μαλάκα;;; "Όχι, στην Ιταλία του Μπερλουσκόνι τους ασφαλίτες διοργανωτές τους βυθίζουμε σε βάρκες όταν πάνε κρουαζιέρες κατά την ώρα του ΔΕΙΠΝΟΥ τους!"

Γενικώς κανείς δεν σε κατηγόρησε για πολιτικοποιημένο heavy metal οπαδό, για ασφαλίτη κάτι είπαν, αλλά συνεχίζεις να τους αποκορυφώνεις λίγο.

μπιζαριος
23-09-2009, 10:19
ναι βασικα,

και ειναι μηνυμα οχι μυνημα.

sabbattack
23-09-2009, 10:21
μόνο που οι artillery είναι Δανοί, ε;

Επίσης χτες κατά τις 8 υπήρχε καμιά ντουζίνα ματατζηδες Στουρνάρη στο ύψος της πλατείας, ετσι να υπάρχουν μπας και ξεκίναγε καμιά ομάδα να πάει προς οn stage...

Dragonlord
23-09-2009, 18:26
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Η καταγγελία σου έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μίλα καθαρά, ο Λώρης λοιπόν σε υποχρέωσε να γίνεις ασφαλίτης;

Shadowking
23-09-2009, 22:01
αντιμονοπωλιακός ΞΗΓΑΣ.

statik
24-09-2009, 01:15
ξηγας χορευει πεντοζαλι (funny)
8hhHHJYB0GM

"Σε συζητηση που ειχα με το συγκροτημα στο δειπνο , μου ανεφεραν οτι στην ΕΥΡΩΠΗ το HEAVY METAL ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!!!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ... Blah blah blah..."

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ .-

συ ειπας ε.

Pinatero
24-09-2009, 06:08
αγαπητε Κυριε Ξηγα ειλικρινα στ'αρχιδια μας πως περασατε στο δειπνο!! ειστε ενας ασφαλιτης μπατσος που σκοτωνει παιδακια 15χρονων δερνει φοιτητες αγροτες εργατες συνταξιουχους ο,τι κι οποιον γουσταρει και του λενε, εξω απο το χεβυ μεταλ μας, θα λιωσουμε ολα τα σπαθια και τα καρφια μας σε πυρινες μαχες για να διωξουμε την αστυνομια απο τις πορειες τις συναυλιες και τα μπαρζ μας!!!

ηλεκτρικες αναρχικες καταιγιδες

antimusic
24-09-2009, 08:49
οι οπαδοι αποκορυφωσαν το συγκροτημα!!

:fear: