PDA

View Full Version : FootBall Manager 2010

Abruzzi
13-08-2009, 01:02
http://img20.imageshack.us/img20/9370/user1pic12841250075182.jpg

Football Manager 2010 Press Release

LONDON (August 12th, 2009) – Sports Interactive & SEGA® Europe Ltd. can today announce that Football Manager™ 2010 for PC and Apple Macintosh, and Football Manager™ Handheld 2010 for Sony PSP will be released on October 30th.

Football Manager 2009 is the most successful in the Football Manager series to date, clocking up 22 weeks at No.1 in the UK (PC charts) and selling in excess of 1 million copies worldwide, as well as being voted the 2nd best video game of all time in a recent Radio 1 poll.

According to data gathered from Football Manager 2009, people played the game for an average of 240 hours each and developer Sports Interactive has spent the last year working closely with consumers and the Football Manager community to implement key improvements to this year’s game. Football Manager 2010 features new tools and changes across the board including some big additions to improve ease of use, navigation and feedback from the game with the introduction of a brand new match tactics system, the debut of a Match Analysis tool, a completely new look and new User Interface among other features.

“We have worked very hard with the Football Manager community to target not only the areas of the game that needed re-working but also what we could add to improve what’s already there. We’ve also conducted extensive usability studies which has led us to overhaul the whole presentation of the game, which we’re really excited about,” said Miles Jacobson, Studio Director at Sports Interactive. “There has been a lot of polish to existing areas of the game but it’s also driven us to introduce changes to answer some of the feedback. We’re very confident that having done that we will deliver the very best Football Manager to date in October.”

The introduction of a Tactics Creator makes it easier to instruct the team to play the way the manager wants, alongside the introduction of touchline ‘shouts’ and quick tactic changes for instantly altering your team’s playing style during the match. Working with coaches from various levels of football, alongside some of the Football Manager communities most respected independent tacticians, the game now has an extensive array of pre-set tactical options allowing the user to select a player’s role in the team (such as ‘Ball winning midfielder’ or ‘Deep lying playmaker’), however the option to use the old ‘slider’ controls remains.

Feedback from matches has been improved to give the user better insight into where their team is going wrong, or right. A new Match Analysis tool lets players see where shots, passes, crosses, headers, tackles, fouls and interceptions have been made on the field for all players on the pitch. Managers can view this analysis both live in-game and post match, allowing them to pinpoint the strengths and weaknesses of both their team and their opponent’s and adjust their tactics accordingly.

Football Manager 2010 features a brand new User Interface, with a light and a dark skin to choose from as part of a vibrant new look and has undergone a complete navigational overhaul. The side bar navigation of previous years has been replaced by an intuitive tab system at the top of the screen, making Football Manager’s famed depth easier to navigate and will make the game more accessible to new players.

A brand new Data Editor will allow the addition of new divisions to existing leagues and of entirely new leagues as well as making it easier than ever to keep the game up to date, and do so for free. The delivery of information to the manager has been refined with users now able to sign up to the News Centre, an in-game subscription based newspaper that lets you get the news that you want about the football world and filter out the stories that you do not need, making the football world as immersive as you want it to be.

Following the debut of a 3D match view in Football Manager 2009, this year’s release sees a revamp with improved AI, over 100 new animations for the 3D pitch view, new stadiums, crowds, realistic pitch degradation and better lighting, creating an even more realistic match experience.

Further new features will be announced via a series of blogs in the months leading up to the game’s October 30th release date which will ensure that Football Manager retains its position as the most realistic, most played, highest reviewed and best selling football management simulation in the world.

http://img268.imageshack.us/img268/6976/user1pic12721250072916.jpg

22 Screenshots (http://www.fm-base.co.uk/forum/album.php?albumid=271)

the demo will be released a couple of weeks before the game is released(October 30th). There will not be a public beta, due to the leak a few years back – the lawyers just won’t allow it. No decision has been made on copy protection yet for the game – we’ve been asked for our recommendation, and that’s been given, but it’s SEGA’s decision, not ours.

Fireknight
13-08-2009, 01:09
kala ta leei , gia na doume pos 8a paei stin praksi .

Kelldorain
13-08-2009, 01:13
Προς το παρόν φαίνεται το πρώτο manager από το 06 με πραγματικά ριζικές αλλαγές. Το interface αλλαγμένο εντελώς αλλά θέλω να το δω για να πω αν βολεύει περισσότερο ή όχι, το tactic creation φαίνεται ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ αρκεί να προσέξουν τη σημασία του. Πάω να διαβάσω γενικά πρώτα σχόλια και ξαναγράφω.

Αλλά 30/10 =(

Kelldorain
11-09-2009, 14:07
Tactic Creator

Nfva7vSN5sA

βαλτε το σε hd

Abruzzi
11-09-2009, 20:25
καλη φαση και το 3d match engine δειχνει βελτιωμενο στα related

Kelldorain
18-09-2009, 10:23
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/blogs/football-manager-2010/
Εδώ είναι ένα blog που προσθέτουν μια ανάρτηση κάθε μέρα οι δημιουργοί του παιχνιδιού με νέα στοιχεία για το fm. Τις δυο τελευταίες μέρες πχ μπήκαν για τον νέο editor:

http://www.youtube.com/watch?v=VuNyC7akS3E
http://www.youtube.com/watch?v=X9uufVt542s

Abruzzi
08-10-2009, 21:21
xu0zMHJzuUU

Abruzzi
14-10-2009, 21:10
βγηκε το demo στο steam

BURNIN AMBITION
14-10-2009, 22:34
αν περα;σς σε κολονησι θα το κατεβασω
αλλιως γκιταρ χιρο κολ οφ ντιουτι και μπρουταλ λετζεντ

freak brother
14-10-2009, 23:59
αντε να αρρωστησουμε λιγο

Snàporaz
15-10-2009, 00:24
καλή φάση φαίνεται αλλά και να μην μ'αρέσει στην τελική το ρίχνω πίσω στο 01/02.

Shrinebuilder
15-10-2009, 02:26
καλή φάση φαίνεται αλλά και να μην μ'αρέσει στην τελική το ρίχνω πίσω στο 01/02.

cool story bro

Ragnarock
15-10-2009, 02:57
Κατεβαινει :touched:

Abruzzi
15-10-2009, 05:12
νομιζω πως εχει το καλυτερο σε συνολο interface στην ιστορια του cm/football manager

Ragnarock
15-10-2009, 11:54
Συμφωνω,το tabbed menu πολυ καλο και βολικο.Το default skin με χαλασε λιγο,πολυ φωτεινο,ευτυχως το strawberry demo εχει και Dark.
Προβλεπεται μεγαλο καψιμο.
Α,και το 3D αρκετα βελτιωμενο νομιζω.

Kelldorain
15-10-2009, 12:02
Το έβαλα λίγο γιατί δεν θέλω να λιώσω πριν βγει. Το μενού θέλει χρόνο να το συνηθίσεις (sp?), αλλά ναι όντως τελικά είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει. Είναι πιο γρήγορο γενικά, είχαν πει για 30%, δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ αλλά σίγουρα πάνω από 15-20%. Το match engine σε θέμα γραφικών ναι όντως είναι βελτιωμένο πολύ, ειδικά αν βάλεις κοντινή κάμερα, αλλά υπάρχουν ακόμα προβλήματα, οι τερματοφύλακες κάνουν αστείες κινήσεις κλπ. Ο tactic creator μου αρέσει πάρα πολύ, κυρίως επειδή κάθεται και αναλύει τα πάντα, καθόμουν και διάβαζα για κάθε είδος midfielder κλπ. Βέβαια τα press conferences ακόμα σπαστικά είναι αλλά δεν πειράζει, αφού έβαλαν βαθμό media handling (ή κάπως έτσι) στον assistant λύνεται κι αυτό.

Ragnarock
15-10-2009, 12:36
Το match engine σε θέμα γραφικών ναι όντως είναι βελτιωμένο πολύ, ειδικά αν βάλεις κοντινή κάμερα, αλλά υπάρχουν ακόμα προβλήματα, οι τερματοφύλακες κάνουν αστείες κινήσεις κλπ.

Αυτο,προσεχα για μαλακιες στις κινησεις στα ματς,αλλα μονο στους τερματοφυλακες βρηκα μερικες βλακειες μεχρι στιγμης(π.χ. παει η μπαλα πανω του την μπλοκαρει και του φευγει,ερχεται η μπαλα αργα απο απομακρυνση προς το μερος του και κανει βουτια τοχουρογλου να την πιασει),οι παιχτες παιζουν αρκετα σωστα και πιο ρεαλιστικα απο περσι.

Shrinebuilder
15-10-2009, 19:37
Γαμάτο interface. Κάνα δυο μικρολεπτομέρειες (ο τρόπος που κάνεις budget adjusment, arrange friendly κτλ) μ'άρεσαν πολύ.

Τα tactics θέλουν λίγο ψάξιμο, ειδικά από τη στιγμή που άλλαξαν τα βελάκια και μπήκαν επιλογές "libero", "trequartista (wtf)" κτλ.

Πιο γρήγορο δε ξέρω αν είναι, δεν έχω παίξει ποτέ με ένα available league.

Abruzzi
15-10-2009, 21:11
Το καλύτερο με το νέο interface είναι ότι βρίσκεις τα πάντα εύκολα,προσαρμόζεσαι αμεσα στο νέο περιβάλλον και επίσης δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο με διαφορα recommendations(τα οποια ακόμα και αν δεν τα δεις στα υπενθυμίζει με "!" στη κεντρική σελίδα) από το staff σου (πχ. ο τάδε προτείνει τον τάδε για φυσιοθεραπευτή διότι έχουμε έλλειψη στην θέση αυτή κτλ κτλ)

μαρεσε ότι έχει και συνέντευξη τύπου στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα,το νέο tactic creator είναι ότι καλύτερο αφού ακόμα και να μην έχεις παίξει μάνατζερ ξανά μπορείς να φτιάξεις σύστημα όπως ακριβώς το θελεις.Το match engine βελτιωμένο(έχουμε και κοινό πλέον lol) και γενικά έχουν προσθέσει αρκετές μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορα φέτος.

άντε να κάνουμε και το online πρωταθληματάκι που λέγαμε από πέρυσι

locust
15-10-2009, 21:16
ποιος θα κάνει θρεντ για να αρχίσουμε να κανονίζουμε για το πρωτάθλημα?

Kelldorain
15-10-2009, 21:18
Να κάνουμε ξεχωριστό thread ή να κανονίζουμε από εδώ; Πείτε βασικά μέρες ώρες κλπ που μπορείτε και βλέπουμε.

Abruzzi
23-10-2009, 05:50
...Ένας από αυτούς είναι κι ο Αντώνης Τσακαλέας, από την community του FMGreece και τον SentraFM 103.3 (ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ), ο οποίος βοήθησε τον Miles Jacobson στην παρουσίαση, ενώ τον προέτρεψε χαρακτηριστικά να αναλάβει στο παιχνίδι την Καβάλα. Ο Miles δέχτηκε, με την αιτιολογία ότι αν διάλεγε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό τότε θα αποχωρούσε η μισή αίθουσα! Με το κλασικό χιούμορ που τον διακατέχει, όταν έγινε σχολιασμός για τον πρόεδρο της Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη και τα οικονομικά σκάνδαλα, πρόσθεσε πως “Αν ο Μάκης Ψωμιάδης μπει φυλακή δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα βγάλουμε patch για αυτό!”

lol

Όσο για το θέμα της προσθήκης της Γ’ Εθνικής στο παιχνίδι, μπορεί αυτό το όνειρο για εμάς τους Έλληνες να μην έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα αλλά και για αυτό υπάρχει λύση. Με τον νέο Editor που δημιούργησε η Sports Interactive, όλοι μας θα μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ομάδα από οποιοδήποτε πρωτάθλημα! Θα μπορείτε δηλαδή να αναλάβετε ακόμα και τις μικρές ελληνικές ομάδες (Γ’ και Δ’ Εθνικής) ή μέχρι και την…12η κατηγορία Αγγλίας. Πως; Απλά προσθέτοντας το πρωτάθλημα που θέλετε στο παιχνίδι μέσω του editor. Για αυτό το θέμα όμως, θα έχουμε σύντομα νεότερα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

wtf

αυτα και αλλα ωραια στην ελληνικη παρουσιαση του fm 2010 (http://www.gazzetta.gr/content/view/51780/214/)

SpiritCrusher
23-10-2009, 13:00
wtf

Που κολλάς :razz:

Θα μπαίνεις στον editor θα φτιάχνεις "Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής με τη χορηγία του Αμπρούτζι", θα βάζεις ποιες ομάδες συμμετέχουν, χρώματα κτλ. Βάζεις και παίχτες, φτιάχνεις στατς και δεν ξέρω κι εγώ τι και μετά παίζεις :P

Abruzzi
23-10-2009, 13:15
δεν κολλαω πουθενα.ειναι wtf τυπου OMG (χορηγιας loader)

αν και αλλιως το καταλαβα βασικα(και νομιζω ετσι θα ειναι δλδ).οι ομαδες ηδη υπαρχουν στη db,απλα ειναι unplayable γιατι staff και roster ειναι incomplete.αρα παιρνεις κανονικα την ομαδα με το ροστερ της κτλ,προσθετεις free agents στους innactive και βουαλα.με λιγα λογια,αυτα ειναι(βασικα αυτα θα ηταν αν μπαιναν στο game οι κατηγοριες,αλλα ας βολευτουμε και με αυτο atm)

Kelldorain
23-10-2009, 13:21
Θα μπορείς να φτιάξεις ό,τι διοργάνωση/κατηγορία θες. Τόσο αυτές που υπάρχουν στην πραγματικότητα (Γ εθνική κλπ), όσο και άλλες, πχ Αγγλοισπανικό κύπελλο. Απλά έχουν πει ότι για ευκολία μας, θα γίνεται να ενεργοποιήσεις τις "βασικές" με ένα κλικ. Πχ απ' ότι είχα διαβάσει στο fmgreece η Γ εθνική θα ενεργοποιείται στο full με ένα click, ενώ για το Περιφερειακό θα πρέπει (νομίζω) εσύ να φτιάξεις κατηγορίες , κανόνες , να βάλεις τις ομάδες κλπ

Fireknight
29-10-2009, 00:13
katevenei reloountint , elpizo na min einai fake !1!11

Ragnarock
29-10-2009, 00:29
Το βγαλαν κι αυτο νωριτερα οι καυλιαρηδες?!
Παω να κατεβασω!

Μαλλον δεν ειναι fake,βλεπω το χουν ποσταρει και σε φορουμς για διαφορους hosts.
Προβλεπεται ξενυχτι.

Ragnarock
29-10-2009, 02:20
Ναι δεν ειναι fake.
Συγκινηση και δεος.

animae
29-10-2009, 02:25
στειλε μου πμ το λινκ αν γίνεται. θενξ :)

Daffy
29-10-2009, 03:09
ragnarok k apo do please

freak brother
29-10-2009, 05:05
το καλυτερο υποκαταστατο του μουνιου!!! ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!χαχαχ

Ragnarock
29-10-2009, 18:01
Ξερει κανενας που βρισκεται το xml αρχειο στο default skin το οποιο κανουμε εντιτ για να αλλαξουμε τα χρωματα των χαρακτηριστικων?

Tonosalata
29-10-2009, 18:36
gia steilte na to tsekarw. :pink:

Kelldorain
30-10-2009, 10:41
http://img267.imageshack.us/img267/9771/gmoch.png

Μόνο εσύ Γιάτσεκ Γκμοχ

Abruzzi
30-10-2009, 13:54
παιζει ακομα αυτος ρε;

Daffy
30-10-2009, 17:27
ne,sti laxti nomizo

Boom!
31-10-2009, 03:55
Για καποιο λογο, μου εμφανιζει την επιλογη για να βλεπω το παιχνιδι windowed απενεργοποιημενη. Ξερει κανεις πως το φτιαχνουμε;

Abruzzi
31-10-2009, 11:25
δοκιμασε αυτο που δουλευε παλια (πιστευω και τωρα)

* right click on the FM link on your desktop
* then click properties
* in the target box write this "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\fm2005.exe" -windowed -small_screen
* apply the new settings
* start the game
* go the game options
* click the option to play in the windowed mode

απο βδομαδα ελπιζω να το ξεκινησω και γω(δειτε μια αν δουλευει online και με σπασμενο οσοι το κατεβασατε για να ξερουμε αν κανουμε αυτο που λεγαμε)

SpiritCrusher
31-10-2009, 13:43
Βγήκε patch με πολλές διορθώσεις και είναι και διαθέσιμο στα γνωστά μέρη για όσους το έχουν "αγορασμένο".

Ragnarock
31-10-2009, 13:51
Pm πληζ?

Boom!
01-11-2009, 00:11
Εγω εβαλα το κανονικο πατς απο sports interactive και δουλευει μια χαρα.

asimoulis
01-11-2009, 16:37
ξεκίνησα την πανσερραικάρα τα σπάει το καινούριο μάνατζερ τα καινούρια κατανοητά τάκτιξ και το touchline έλειπαν.

Abruzzi
01-11-2009, 16:48
ψηνομαι να μη ξεκινησω παναθηναικο φετος.απο την αρχη καμμια β' εθνικη ή championship.

εχετε βρει free agents καλους;παιχτες και staff.

jack the ripper
01-11-2009, 16:55
με τη λατρεια τον εργοτελη ξεκινα ρε! :P

SpiritCrusher
01-11-2009, 17:04
ψηνομαι να μη ξεκινησω παναθηναικο φετος.απο την αρχη καμμια β' εθνικη ή championship.

Έμμεσος τρόπος για να πει πως θα παίξει με ΟΦΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

asimoulis
01-11-2009, 17:05
εχετε βρει free agents καλους;παιχτες και staff.

όχι τόσο εύκολα κυρίως όσον αφορά τους παίχτες π.χ. για β εθνική που ξεκίνησα θα πάρεις μπαμ μπαμ μαυρογενίδη μόνο αν είσαι για άνοδο και κανα 4-5 τυπάκια ξένους που αξίζουν και ένας καλός ασίσταντ πολωνός.

δεν παίζει τερματοφύλακας ρε πούστη free μόνο ο μπούτσεκ που είναι μέτριος εώς μετριότατος.

αλλά β εθνική ρε πούστη έχει πανσερραικό και ΟΦΗ για άνοδο? ΟΦΗ? τι είναι το ΟΦΗ?
καρφί απάνω και μετα σειρά έχει ο παναθηναικός και μετά καρριέρα στην atletico διότι έβαλα η μαμά μου να είναι από αργεντινή ο power gamer.

Kelldorain
01-11-2009, 17:21
Αχαχαχαχ πόσο κλασσικό αυτό με την Αργεντινή.

Παίκτες πάντως υπάρχουν Abruzzi, δεν ξέρω για μικρές κατηγορίες Ελλάδας αλλά σε καμιά championship πχ παίρνεις κατευθείαν Macho (τον γνωστό μας από ΑΕΚ) για τέρμα, ή έναν Silviu Lung (ταλέντο). Aν έχεις να δώσεις 1+m παίρνεις τον Vilar για καλύτερο. Αμυντικός είναι ελεύθερος ο Andrade, καλές περιπτώσεις επίσης οι Radoi, Otamendi, Burca, αν και ο τελευταίος είναι λίγο αργός.
Κέντρο amr υπάρχει ο βέλγος Le Mul που έρχεται με 1-1.5m, aml είναι ελεύθερος denilson και η valencia δίνει τον vicente πάμφθηνα. Το καλό πάντως είναι ότι πωλούνται πιο εύκολα από άλλες χρονιές οι παίκτες σου

Ragnarock
01-11-2009, 17:29
Καλα λεει,πουλησα Χαβιτο με 800 χιλιαρικα.

Fireknight
02-11-2009, 11:05
sebastian nayar , free transfer dmc/mc 21 , arketa kalos.

nothingman
04-11-2009, 13:17
δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα και δε με απέλυσε ο Σωκράτης το Δεκέμβρη, με 1 βαθμό στον όμιλο ΤσΛ και έκτη θέση στο πρωτάθλημα αλλά με μεγάλη μεταγραφή Σάλομον Καλού σηκώσαμε κούπες φιέστες πούτσα πάλι πούτσα πάλι οεοεοε.

γενικά όμως κάπως με ξενέρωσε, δεν έχω πάρει πρέφα γιατί. είναι όντως ομορφότερο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι νέες ρυθμίσεις στην τακτική αλλά, δεν ξέρω τι, αλλά κάτι του λείπει και δε μου άρεσε τόσο και μάλλον θα το παρατήσω, τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα ας πούμε που θα βαριέμαι τόσο ώστε να πατήσω κορυφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

freak brother
05-11-2009, 21:01
δεν μπορω να συνηθισω με τπτ το νεο ιντερφεις ασε που μου την σπαει που δεν εχει αριθμακια στους παικτε στα στατς.

Abruzzi
05-11-2009, 21:49
μπορεις να κατεβασεις το παλιο interface απο το site τους(τουλαχιστον ετσι ελεγαν,δεν εχω δει)

Abruzzi
11-11-2009, 15:37
μεχρι στιγμης νομιζω πως ειναι το καλυτερο fm που εχει βγει(δεν παω πιο πισω στην cm εποχη)
απο το interface που εχεις τα παντα στο πιατο(λιγη συνηθεια θελει) μεχρι τα backroom advices(απο τα καλυτερα νεα feature) και τον νεο τροπο δημιουργιας τακτικης(που πλεον δεν αφηνει να περασει στο "ντουκου" μεχρι και η παραμικρη λεπτομερια)

στα θετικα και το οτι μπορεις πλεον να ζητας assistant advice και στα opposition instructions κατα τη διαρκεια του ματς,οι παιχτες που θες να πουλησεις φευγουν ευκολοτερα,πολυ πιο γρηγορο loading,κ.α.

δεν ξερω πως ηταν πριν το πατς μιας και το ξεκινησα μετα,αλλα πλεον μου φαινεται αρκετα προσεγμενο και το επιπεδο δυσκολιας στα ματς νομιζω εχει ανεβει αισθητα.

btw νομιζω φετος εδωσαν στον νινη για πρωτη φορα σωστα attributes και potential =p

asimoulis
11-11-2009, 23:53
εσύ που στο διάολο ξες το potential του νίνη? =P

άνετα το καλύτερο fm

Abruzzi
16-11-2009, 16:59
δεν εχω καποιο tool.δεν νομιζω να εχει βγει genie τοσο νωρις βασικα.
απλα βλεπω τα stats του και το πως ανεβαινει με τον καιρο στις προπονησεις.

btw στην πρωτη μου σεζον με παο(τελικα),παοκ και ηρακλης στην β' (ο παοκ εχασε την παραμονη σε μπαραζ με panthrax...επρεπε να ειχε μαρμιτα εκπομπη στο game) και οσφπ cl απο playoff.

http://img514.imageshack.us/img514/9808/bathmologia.jpg

Abruzzi
18-11-2009, 22:10
τελικα εχει βγει genie και δουλευει και με το νεο πατς

http://www.fmscout.com/a-fm_genie_scout_10.html

jack the ripper
21-11-2009, 21:44
αν και ειχα πει οτι δεν ακουμπαω το εβαλα και προσπαθω να μην παρασυρθω πολυ :P
το νεο ιντερφεις δεν ειναι κακο θελει συνηθεια απλα....
το μονο που δεν μπορω να συνηθισω ειναι το χρωμα που εχουν τα attributes..ξερει κανεις αν μπορουμε να το αλλαξουμε και πως?

Abruzzi
21-11-2009, 22:07
πηγαινε gazzetta.gr και κατω αριστερα στη στηλη με τα games.εχει αρκετα skins κτλ

btw παρτε τερματοφυλακα τον lung jr. ρουμανος 21 ετων.

jack the ripper
21-11-2009, 22:45
ωραιος και για τα 2 :P

Abruzzi
25-11-2009, 23:35
για να παιξετε τριτη εθνικη

http://rapidshare.com/files/300639879/G_Ethniki__by_-_football-manager.gr.zip

Εγκατάσταση
1)Ανοίξτε το αρχείο .xml και βάλτε το στον φάκελο:
C:\Documents and Settings\(Ονομα χρηστη)\Application Data\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data (για Windows XP) ή
C:\Users\(Όνομα χρήστη)\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data (για Windows Vista ή Seven).
2)Όταν θα κάνετε Start New Game, στο Choose Database, εκεί που αναγράφει "Editor Data Files" πατήστε το Change και μετά το ΟΚ. Τέλος, επιλέξτε το αρχείο .xml που σας δώσαμε (αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι το βάλατε στον παραπάνω κατάλογο).

Αυτό θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε το πρωτάθλημα που θέλετε στο Football Manager 2010, αναλαμβάνοντας την ομάδα της επιλογής σας.

scarecrow
27-11-2009, 18:48
Άσχετο:είμαι ο μονος μαζοχιστής που έχει το βίτσιο να ξεκινάει άνεργος και να πέρνει κατι πεθαμένες ομάδες της blue square premier ή υπάρχουν και άλλοι?

asimoulis
04-12-2009, 22:32
κι εγώ το χω κάνει και μάλιστα πιστεύω ότι αυτό είναι το γαμάτο. π.χ. ξεκίνησα β αργεντινής με almagro και έφτασα σεβίλλη πόσα και ποια πρωταθλήματα έχεις ανοιχτά?

και κάτι άλλο ρε προπονηταράδες. πως θα το κάνω αυτό που γινότανε πάντα μέχρι τώρα κάθε τρίτη και τετάρτη βράδυ να δείχνει τα fixtures του champions league και με το continue να μου δείχνει τα αποτελέσματα?

αντίστοιχα το θέλω και στο ουέφα και στο μουντιάλ και στο γιούρο.

στα προηγούμενα μάνατζερ γίνοταν by default, τώρα έχω δοκιμάσει τα πάντα και από το details και από το team settings -> screens και δεν γίνεται.

Mitsmann
05-12-2009, 00:07
Εγω δεν παιρνω ποτε Ολυμπιακο (πολυ βαρετο θα ταν) και παντα ξεκιναω απο League 1 και κατω αγγλιας.

στο τελευταιο μανατζερ που επαιξα (και ακομα παιζω) του 08, εχω παρει Crew, Swindon, Leeds απο League 1, Darlington, Dagenham, Notts County απο League 2, Μontpellier απο Β Γαλλιας, Καιζερσλαουτερν απο B Γερμανιας, Ραγιο Βαγεκανο απο Γ Ισπανιας.

scarecrow
10-12-2009, 18:02
κι εγώ το χω κάνει και μάλιστα πιστεύω ότι αυτό είναι το γαμάτο. π.χ. ξεκίνησα β αργεντινής με almagro και έφτασα σεβίλλη πόσα και ποια πρωταθλήματα έχεις ανοιχτά?

και κάτι άλλο ρε προπονηταράδες. πως θα το κάνω αυτό που γινότανε πάντα μέχρι τώρα κάθε τρίτη και τετάρτη βράδυ να δείχνει τα fixtures του champions league και με το continue να μου δείχνει τα αποτελέσματα?

αντίστοιχα το θέλω και στο ουέφα και στο μουντιάλ και στο γιούρο.

στα προηγούμενα μάνατζερ γίνοταν by default, τώρα έχω δοκιμάσει τα πάντα και από το details και από το team settings -> screens και δεν γίνεται.

Νομίζω το επιλέγεις μεσω του media subscribe,αλλα δεν το έχω ψάξει και πολύ.Ελλάδα,Αγγλία,Ισπανία και Ιταλία αντε και καμια Γερμανία παίζω γιατί δεν εχω πολυ καλό pc:sad:.Στο φετίνο πέρασα απο:LUTON(άνοδος:razz:)-BLACKPOOL-ΡΟΔΟΣ(κάθοδος:rsad:)και τωρα ειμαι ΚΕΡΚΥΡΑ.Εσυ ποιές league έχεις ανοικτές?

freak brother
10-12-2009, 22:44
τελικα βρεθηκε ο τροπος να το κανουμε μποξντ?

freak brother
25-12-2009, 14:31
παιζει κανεις β εθνικη να πει κανα παικτακι? εχω παρει ελευθερους Κλεοπα , Σισιτς , Μπουρμπο :touched: ο Μαυρογενιδης δεν γουσταρε , και τον Ευγενινο sepuya εκ Ουγκαντας επιθετικος τσαμπε με φινισινγκ 16 , λεει οτι ειναι 26 αν και πρεπει να ναι καμια σαρανταρα... :-D

Tonosalata
25-12-2009, 14:53
Gianmarco Zigoni
ton phra elefthero apo thn milan
exw thn Castellon (thn phra B ispanias kai sto 4o etos sthn omada vghka Ch. L termatizontas 4os) , o typos apla skorarei averta. 3 xronies stous top 3 skorers ispanias.

Ksekinisa me leeds, thn anevasa se 3 xronia sto championship kai otan exasa sta playoff ,phga sthn bolton, ta phga xalia, emeina 1.5 xrono anergos kai meta castellon.

freak brother
25-12-2009, 16:10
Gianmarco Zigoni σιγα μην ερθει στον εθνικο... και σιγα μην εχουμε λεφτα να τον πληρωσουμε :(

Tonosalata
25-12-2009, 22:35
e oxi,den ton eipa gia ton ethniko
pantws ton phra sta 23 tou kai prepei to 1o tou simobolaio na htan girw sta 700K,ase pou h omada epeze 1h xornia sthn BBVA

Abruzzi
26-12-2009, 04:33
πως τη παλεψες 1.5 "χρονο" στο loading ρε;

Tyler_Durden
02-01-2010, 15:07
Σε λίγη ώρα ξεκινάω για πρώτη φορά το νέο FM. Καλό μου κάψιμο

Tonosalata
02-01-2010, 19:46
πως τη παλεψες 1.5 "χρονο" στο loading ρε;
e afou de phgena se metria mada b katigorias k de me ithele kaneis:P

Abruzzi
01-03-2010, 21:36
Football Manager 2010 Patch 10.3 (http://www.fmgreece.gr/columns/sigames-news/310-football-manager-2010-patch-103)

Mitsmann
10-04-2010, 19:09
νεο πισι => FM2010.

δεν ειχα παιξει ποτε το 09, δεν ειμουν προετοιμασμενος για την 3D version, εφαγα την ηττα μου, ουαου πορωση και χωρις αλεξισφαιρο.

Πηρα Νταγκεναμ, σαλιο δεν υπαρχει, ειμαι 5ος και θα διεκδικησω την ανοδο καλυτερα απ τα μαλακιστηρια ιρλ.

freak brother
10-04-2010, 22:10
εχει τοσο σκατοαμυνες που η εταιρια μου χρωσταει ενα τραπεζακι για πισι.

scarecrow
11-04-2010, 00:03
εχει τοσο σκατοαμυνες που η εταιρια μου χρωσταει ενα τραπεζακι για πισι.
:rofl:

Εγώ πάλι τρώω πολλά γκολ απο κεφάλιες και κόρνερ και ας εχώ κάτι νταμάρια 1.90 σε άμυνα και κέντρο:bang:

attila
15-04-2010, 06:25
ε, αμα εχουν positioning kai heading κατω απο 15 δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

ον τοπικ ξεκινησα και εγω ανεργος,μεσα νοεμβρη με πηρε η μποχουμ(17η)-το γεναρη πηρα με ολο το μπατζετ τον Ανναν(3Μ)-και με κατι επαλλεδες κατι φουχς και κατι ντεντιτς- καταφερα με τα χιλια ζορια να τερματισω στη 13η θεση.
τη νεα σεζον κατα το νοεμβρη παλι σκαει προταση απο σεβιλλη(15η).ε, δε το σκεφτηκα και πολυ το γεναρη παιρνω Βελα, Ανναν(11Μ) και Σρνα και τερματιζω 6ος ακα ουεφα.
καλοκαιρακι σκανε τα καλα τα φραγκα,πουλαω και κατι ταγαρια τυπου Νεγκρεδο,αλλαζουν 7 ατομα στη βασικη εντεκαδα και παιρνω πρωταθλημα και ουεφα.
το επομενο καλοκαιρακι σκανε ξανα τα καλα τα φραγκα,φευγουν ολοι οι αχρηστοι δευτεροτριτοι ερχεται και ο Παλοσι,παιρνει και το χρυσο παπουτσι και τερματιζω αηττητος το πρωταθλημα με γυρω στους 100 βαθμους και γκολ συν το τσαμπιονς λιγκ.θα επανελθω με πριντ σκριν κτλ

Abruzzi
15-04-2010, 11:38
αγορασε dr/dl με καλο marking/tackling(εννοειται με καλο acceleration και bravery) και στις εντολες πριν καθε ματς βαλτους tight marking στα amr/aml του αντιπαλου.δεν θα εχεις πολλες σεντρες για να ανησυχεις.
στα κορνερ βεβαια πας για dc με τα στατς που λεει ο ατιλας(προσθεσε και jumping) αλλα ακομα και αυτα να εχεις,αν ο αντιπαλος εχει heading 20 θα τα βρεις σκουρα.
τι reflexes εχει το τερμα σου;

scarecrow
15-04-2010, 12:13
τι reflexes εχει το τερμα σου;
17....

στις εντολες πριν καθε ματς βαλτους tight marking στα amr/aml του αντιπαλου
Βασικά αυτά τα αφήνω στον assistant manager......μου φαίνεται θα φάει πόδι...:grin:

αν ο αντιπαλος εχει heading 20 θα τα βρεις σκουρα.
Jumping,positioning,heading γύρω στο 14-16....Τώρα αν φέρω νέα center back 11δας μέχρι να προσαρμοστούν στην ομάδα.....

Mέσα σε 2 χρονιές ανέβασα Leeds(:pink:)Premier Leauge παίζοντας 4-3-3 αλλά οριακά την κράτησα κατηγορία (με μέσο όρο ηλικίας 21......)Λέω να το γυρίσω σε 4-5-1..

freak brother
15-04-2010, 13:53
εχω σεντερ μπακς 1.90 με τρελο τζαμπ και κεφαλιες... εγω τρωω γκολ απο κατι σιοντιδες και κατι αλλου αμπαλους με σουτ εξω απτην περιοχη...και εχω προβλημα και στο γκολ αλλα σουρεαλ , βαζω 4 γκολ στον γαυρο και στην λατσιο και δεν μπορω να βαλω στον εργοτελη με 18 τελικες και 10 ον ταργκετ.. μουφιες.

attila
15-04-2010, 21:22
τι finishing και compsure εχουν οι επιθετικοι σου?

Clockwork Orange
01-05-2010, 01:40
υπαρχει καποιο σαιτ που να αναλυει το τι κανει καθε στατ?

ξεκινησα ανεργος
με πηρε η μποχουμ
την εριξα! ειναι ακομα χαρουμενοι με την παρτυ μου!
πηρε ελευθερους Ρεκομπα και Σονκ! ελπιζουμε σε ανοδο!

α επειδη εχω να παιξω απο το 7-8 πειτε τιποτα παιχτακια στυλ Αντου!

Mitsmann
01-05-2010, 12:10
θα ακολουθησει καταλογος με φτηνα αλλα ΓΑΜΑΤΑ παικτακια, απ τις αναζητησεις του Κοουτς Μιτς.

Clockwork Orange
02-05-2010, 09:31
ε αντε ομως! μην κλεισει η μεταγραφικη περιοδος!
και μου εχουν περισεψει και 6-7 μυρια! χρειαζομαι οπωσδηποτε τερμα και DC και ισως αναπληρωματικο DRL

jack the ripper
02-05-2010, 11:23
Alphonse Areola
Silviu Lung
--------------
otamendi
Mark Beevers
--------------
Davide Santon
Timothee Kolodzieczak

edit: tha voithouse na peis kai se ti omada eisai...giati an px exeis ti liverpool kserw gw tha mporeis na pareis kai allous pou exw afisei eksw

Mitsmann
02-05-2010, 11:49
χαχαχα τι 6-7 Μυρρια ρε

εγω σου λεω για παικτες με μαξ τιμη 100.000 λιρες.

jack the ripper
02-05-2010, 12:38
μιτς αν μπορεις γραψε κανα παιχτακι γιατι ο JnB ξεκινησε με Crewe και θελει καποιες επιλογες εκτος απο ελευθερους.....επισης μετα την εξεταστικη ξεκιναω με dagenham :P

Mitsmann
02-05-2010, 13:07
Οκ, θα κανω οτι μπορω.

ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Pablo Fontanello.

Αργεντινος DC, Ιταλικο διαβατηριο, 23 ετων, ερχεται στη Dagenham (αρα ερχεται παντου, αφου εχει πολυ μικρο reputation) τρομερος για League 2 και 1, την παλευει και στην Championship, που κοστιζει 800.000 λιρες.
στην αρχη του παιχνιδιου ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

---------

Manuel Rivera

Περουβιανος AMR, Ελβετικο διαβατηριο, ελευθερος στην αρχη του παιχνιδιου, εχει αρκετα καλο finishing, και εκτος αυτου εχει και αρκετα καλα Tackling - Positioning (!) με αποτελεσμα στο τελος αμα χρειαζεται να παιζει και DR που πρωωθειται. Εξοχη επιλογη για Leahue 2, στις πιο πανω κατηγοριες, παει για παγκο. Επισης ειναι 31 στην αρχη του παιχνιδιου, οποτε για 2 σαιζον ειναι οκ.

----------

Borek Dokal

Tσεχος 21 ετων, AMR τον πηρα 2η σαιζον, 60.000 λιρες απ την Σλοβαν Λιμπερετς. Ολα τα απαιτουμενα στατιστικα του ειναι 13-14+
Εκανε μια καλουτσικη σαιζον, και τον πηρε η Λιβορνο με 400.000 λιρες, που τη δεχτηκε ο προεδρος μου χωρις να με ρωτησει (δεν εχουμε λεφτα ειπαμε.)
2 σαιζον μετα, ειναι στη Λιβορνο και κοστιζει 3.200.000 λιρες.

------------

Maximiliano Re

Αργεντινος 22 ετων, AMC, Ιταλικο διαβατηριο, Passing και τα σχετικα, γυρω στο 14, για κατω κατηγοριες αγγλιας ειναι παραπανω απο μια χαρα. Τον αγορασα 22.000 λιρες, ειχε 2 σαιζον στην League 1 με μεσο ορο 15-20 ασιστ.
στην Championship ειναι παγκιτης, αλλα για πιο κατω, ειπαμε.

---------------

Joachim Ichane

Γαλλος 23 ετων DL/WBL. Τελος 1ης σαιζον τον κλεινεις ελευθερο. Δεν εχει τρομερα στατιστικα, αλλα εχει κανει 2 σαιζον στην League 1 βασικος αριστερος μπακ με βαθμολογια 7.35 και 7.40. Αρκουν αυτα.

---------------

Dimitar Iliev.

χμ. Βουλγαρος στραηκερ, 20 χρονων στατιστικα γαματα για κατω κατηγοριες Αγγλιας, αλλα δεν ξερω. σκοραρε μετρια, και τσακωθηκαμε, και μετα εφυγε με λιγο παραπανω λεφτα απ οσα τον ειχα παρει, 75.000 λιρες δηλαδη. Μαλακακος δειχνει στο μυαλο, αλλα μπορει να ταν το save, τσεκαρετε τον.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ.

Jonathan Obika απο Τοτεναμ. Ερχεται ευκολα League 2, Striker, 25 γκολ το χρονο.

Davide Petrucci απο Γιουναητεντ. AMC/FC, ερχεται παντου δανεικος, αλλα 25 γκολ το χρονο.

Jonathan Dos Santos απο Τοτεναμ. MC, League 2 δε ξερω, αλλα League 1 ερχεται δανεικος και κανει παπαδες.

Victor Palsson, Ισλανδος MC, αλλα για κατω κατηγοριες, εξοχος αμυντικος χαφ.

και φυσικα για League 2, τα μισα reserves της Αρσεναλ, φυσικα ειναι οτι πρεπει.

jack the ripper
02-05-2010, 13:47
ωραιος..τα παικτακια απο πρεμιες τα ηξερα γιατι τα ηθελα και παναθα μερικα :P αλλα οταν ξεκινησω θα τσεκαριστουν και οι αλλοι ;)

JnB
02-05-2010, 14:01
:thumbsup:

rebelos
02-05-2010, 22:27
ναι αλλά για μάς που πέζουμε με τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ στην Σέρι Α αυτοί δε μας κανουνε :S

JnB
02-05-2010, 23:25
Kadlec
Lukaku
Gerson
Todorov
Welliton
Dodo
Dentinho

(ξέρω ξέρω, είναι τα πολύ ΣΟΣ αλλά τι να κάνω, νέος είμαι :P)

rebelos
02-05-2010, 23:56
Kadlec :touched:
τον είχα φέρει Πανιώνιο και όποτε τον έβαζα μέσα (18 ήταν δεν την πολυπάλευε βασικός) πέταγε στάνταρ γκολάκι

jack the ripper
02-05-2010, 23:57
egw ton eixa panatha pisw apo laurito :touched: kai panta mou ekane parapona to malakistiri giati den epaize .. POU NA PAIKSEIS RE ENW EXW TON TOUMPANIDI MESA

Clockwork Orange
03-05-2010, 08:08
edit: tha voithouse na peis kai se ti omada eisai...

ξεκινησα ανεργος
με πηρε η μποχουμ
την εριξα!
δεν μου απαντησατε σε αυτο?

υπαρχει καποιο σαιτ που να αναλυει το τι κανει καθε στατ?το προγραμμα των προπονησεων το πειραζετε πολυ?
εγω το μονο που κανω ειναι το κλασικο να τους βαζω heavy training το καλοκαιρι!

jack the ripper
03-05-2010, 12:13
β γερμανιας δλδ? δεν ξερω ποιοι απο αυτους θα σου ερθουν αλλα δοκιμασε..dentinho laurito ΓΑΜΑΝΕ δοκιμασμενοι...
μπορεις να κατεβασεις αν θες απο το fmgreece αρχειο προπονησης που ειναι αρκετα καλο
με ενα ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ google search για football manager attributes guide (πως το σκεφτηκα ε!?!) βρηκα αυτο:
http://community.sigames.com/showthread.php?t=44163

SpiritCrusher
03-05-2010, 13:42
Επίσης καμάρια μου, βασικά mechanics κάποιου παιχνιδιού τα τελευταία 30 χρόνια συνήθως αναλύονται στα manuals.

Και άρα http://www.footballmanager.com/manual/

attila
03-05-2010, 21:24
lukaku :touched:

και επισης με 2-4 μυρια για μεσαιου επιπεδου ομαδες και πανω παιρνετε Anthony Annan και λυνεται το προβλημα του κεντρου

rebelos
03-05-2010, 21:33
ρε αυτό το πούστη τον Ανναν δε με τον βγάζει στη καλή τη ρόσενμπόργκ :(

Clockwork Orange
04-05-2010, 03:04
http://img51.imageshack.us/img51/8081/54199825.jpg

+Federico Insua τον γεναρη!
οι ψαγμενοι οπαδοι της Μποχουμ,εκει στο πεταλακι στην γωνια σας ευχαριστουν!

Clockwork Orange
04-05-2010, 09:44
λοιπον με ζητησε η Σαντερλαντ και δεν μπορεσα να αρνηθω! ηταν πολλα τα λεφτα!
αναλαμβανω παλι το δυσκολο εργο της παραμονης! ειναι αρχες νοεμβρη και εχουμε 8 βαθμους! βεβαια εκανα save πριν παω και αν δω οτι δεν... θα παω τον χρονο πισω και θα μεινω μποχουμ!!!

Mitsmann
04-05-2010, 10:54
ναου πλεηιν αναλ καντ - κανεις σεηβ/λοαντ στο ΦΜ.

Clockwork Orange
05-05-2010, 06:45
μπα τελικα το ξανασκεφτηκα στην μπυρα που ημουν
και αποφασισα οτι τουλαχιστον θα την ανεβασω
κριμα ειναι τοσους παιχτες πηρα! η premier league της καρδιας μου (με δηλωσα αγγλο :P) μπορει να περιμενει!!!

attila
05-05-2010, 13:18
χαχχ αυτο το ολλανδικο τηλεγραφοξυλο που παιζει σεντερ μπακ τον λουιρινκ τον ειχα παρει και εγω στην μποχουμ.για β εθνικη θα ειναι τουμπανος για πρωτη δεν ηταν τιποτε εξαιρετικο. ψαξε για εναν νιγηριανο επιθετικο eneramo τον λεγανε σε 1 χρονο εβαλε καμια 30αρια γκολ και εγινε favourite personel για τη διοικηση και τους οπαδους

freak brother
05-05-2010, 20:00
100 k striker pinheiro παιζει καλα β εθνικη. σε 22 παιχνιδια μεχρι στιγμης εχει 12 γκολ 4 ασσιστ . εχει κανει και 2 χατ τρικ! :p

scarecrow
05-05-2010, 20:48
nick connolly φοβερό back που πήρα στην leeds με 24 χιλιάδες euro και τον πούλησα 9 εκατομμύρια....

jack the ripper
08-05-2010, 14:52
μιτς ή οποιος αλλος ξερει..για πειτε ΤΣΑΜΠΑ(0,τπτ ) παιχτες για league 2..(γιατι κατι νταβιντς αμαροζοι κλπ δεν ερχονται λιγκ 2...

scarecrow
08-05-2010, 17:48
Μήπως ξέρει κανείς πως θα μπορώ να βγάζω ταλέντα από τις ακαδημίες?Πλέον έχω top προπονητικές εγκαταστάσεις , top coaches , top scouting knowledge και παρ΄όλα αυτά έχω βγάλει μόνο 1 παίχτη για την πρώτη ομάδα,όλοι οι υπόλοιποι στις ακαδημίες είναι σάπιοι...

Clockwork Orange
08-05-2010, 18:18
σας ειπα οτι με εδιωξαν απο την μποχουμ γιατι ημουν 3ος??? FML!!!!

asimoulis
08-05-2010, 19:47
Μήπως ξέρει κανείς πως θα μπορώ να βγάζω ταλέντα από τις ακαδημίες?Πλέον έχω top προπονητικές εγκαταστάσεις , top coaches , top scouting knowledge και παρ΄όλα αυτά έχω βγάλει μόνο 1 παίχτη για την πρώτη ομάδα,όλοι οι υπόλοιποι στις ακαδημίες είναι σάπιοι...

γενικά από αυτούς που έχουν γαμάτα στατιστικά στα 14-15-16, 1 στους 6 αν όχι 1 στους 8 γίνονται παικταράδες. οπότε κάνε παιδομάζωμα καλό και έχε πάνω από 10 μικρούλιδες με καλά stats για να βγει κάτι.

scarecrow
08-05-2010, 20:09
έχω ρίξει τον Μ.Ο ηλικίας της ομάδας στα 20.......Πάντως από τον ένα που μου βγήκε από τα φυτώρια δεν έχω παράπονο:

Kevin Smith AML με acceleration,balance,teamwork 16,και pace,crossing,dribbling 15 :worship:

Mitsmann
08-05-2010, 20:59
μιτς ή οποιος αλλος ξερει..για πειτε ΤΣΑΜΠΑ(0,τπτ ) παιχτες για league 2..(γιατι κατι νταβιντς αμαροζοι κλπ δεν ερχονται λιγκ 2...

δες και το ποστ μου.
Σιγουρα ο Fontanello ειναι ελευθερος κι ερχεται, σιγουρα ο Rivera ειναι ελευθερος κι ερχεται κι απο κει και περα, φτιαξε ισχυρη εντεκαδα με 4 full season-δανεικους απο Πρεμιερ και να φορτωσεις φουλ παικτες απο Γαλλια και κανε τον κοπο να ψαξεις (στο ΦΜ10 στην Ληγκ 2, σε αφηνει να πας μονο γαλλια για σκαουτιν) ολη την Γ΄Γαλλιας, εχει παικτακια στανταρ.

εγω ανεβηκα 1ος την 1η σαιζον

jack the ripper
08-05-2010, 21:04
nai tsekara apla fortwsa mono apo ellada argentini tous pantes...malakia tha mou peis giati argentini siga min pairnoun adeia ergasias....kai tha exeis dikio...idi exw parei paisson kai obika...kai enan aristero back apo man utd nomizw...to terma itan megali ypothesi...exei enan 40ari i dagenham kai vrika enan ellina ksekarfwto..mexri twra aksioprepws ta paei alla thelw kalytero...perimenw na parw kai petrucci profanws na ton valw AMC alla einai traumatias twra kai den pernaei medical...pira kai ton sunu gia AMR apo arsenal alla den paizei mia to palikari kai skeftomai na ton steilw an vrw tpt kalutero...i amyna einai ok genika..sta akra exoume themataki kai stin AMC thesi mexri na erthei petruccis..epithesi me obika,scott benson eimaste ok episis

scarecrow
08-05-2010, 21:41
parent club έχεις?Θα σε βοηθούσε πολύ με τσαμπέ δανεικούς...

jack the ripper
08-05-2010, 21:43
oi daneikoi den einai provlima.. exw kai kalous genika...i malakia einai oti sou dinoun 0 transfer budget...symplirwmeno salary budget...se afinoun na exeis 1 coach :P ..opote apla vasizesai stous kalous daneikous..kai meta an vreis 2-3 pou na tin paleuoun

Mitsmann
08-05-2010, 21:59
o Fontanello ειναι Aργεντινος, γιατι δεν τον πηρες?

ο 40ρης ειναι ο Roberts, ο πραγματικος φετινος της τερμας, εγω μ αυτον τα πηγα μια χαρα 1η σαιζον, αλλα επ ουδενι για παραπανω.

scarecrow
08-05-2010, 22:04
Αυτό με τον 1 coach στις μικρές κατηγορίες είναι απελπισία...Όταν έπαιζα square south κ.τ.λ(!!!απορώ πως την πάλευα)είχα 1 καλό δεκάρι(playmaker που παρακαλούσα να μην τραυματιστεί) και από εκεί και πέρα έβαζα βασικούς αυτούς που είχαν καλά physical και mental.Αλλά τα ξέρεις αυτά :D...

jack the ripper
08-05-2010, 22:09
paizei na eixa kanei malakia sto search kai den ton evgaze :P ...tha ksanatsekarw omws.. alla ntaks me obika,petrucci,paisson to aristero back kai enan akoma daneiko gia AMR kala tha pame pisteuw...

JnB
08-05-2010, 22:15
Και μην ξεχνάμε δανεικό liam cooper για άμυνα ε :)

scarecrow
08-05-2010, 22:29
Και κλασσικά πολλά τούμπανα ταλέντα από Ireland,Scotland,Northern Ireland,Wales που αφήνουν τις μίζερες μεγάλες κατηγορίες των χωρών τους για τις μικρές της Αγγλίας...:mouse:

scarecrow
12-05-2010, 23:13
4 σεζόν στην Leeds επιβραβεύονται με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Milan
:touched:

jack the ripper
13-05-2010, 12:13
Λοιπον μεσα γεναρη ειμαι πρωτος..υπαρχουν πολλες ομαδες κοντα αλλα απο εχω 10 βαθμους αποσταση απο τον 8ο...Στην ομαδα εφερα ΜΙΝΑ ΠΙΤΣΟ και Βασιλογιαννη :P.. Ο benson και ο obika τραβανε το κουπι στο σκοραρισμα...ο Paisson κανει ολη τη δουλεια στο κεντρο...ο Sunu παιζει το πουλι του δυστυχως..Και ο dudgeon παιζει αρκετα καλα..Δυστυχως ο πετρουτσι την εκανε και δεν μπορω να τον φερω πισω λογω ενος λιμιτ στους δανεικους κατι τετοια..α και τερμα εχω FRASHERI απο αρη :touched: ... παμε γερα :P

Clockwork Orange
13-05-2010, 15:06
εγω εκλεισα για 6 μηνες στην ρεαλ σπορτινγκ
μεση β ισπανιας την βρηκα κι εκει μενω
απο καλοκαιρι βλεπουμε!

JnB
13-05-2010, 23:51
Η crewe είναι έτοιμη να ανέβει στη L1 πάντως :)

Πήρα και mario jardel αλλά τον πούλησα γιατί παραήταν παλτό :P

Clockwork Orange
15-05-2010, 06:48
3 ωρες παιχνιδιου χαμενες απο διακοπη ρευματος
μονο νικες και μια ισοπαλια
σκαρφαλωμα 5+ θεσεων
νικες με μεγαλα σκορ
ανατροπες με 10 παιχτες
αποτυχιες rival ομαδων

μιτσ...τωρα αν κανω save/load θα φταιω???

για το οτι δεν εκανα τοση ωρα save σιγουρα φταιω αλλα πρωτη φορα μου εκατσε στραβη!

SpiritCrusher
15-05-2010, 10:00
autosave?

jack the ripper
15-05-2010, 11:12
Λοιπον ε....πλευοφ με ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ....πρεπει να παρω εκδικηση για περισυ

freak brother
15-05-2010, 12:49
εχω φορτωμενη αργεντινη και δεν βρισκω φοντανελο... πηρα δανεικο κυριακο παπαδοπουλο και παιζει καλα παντως.. ισσα , πουρσαιτιδι και παμε παλι... μεχρι στιγμης 4 φορες με εχουν διωξει απο εθνικο αλλα δεν τα παραταω.. τωρα ειμαι 2ος μετα απο 3 αγωνιστικες ( 1 ισοπαλια 2 νικες) με αποκλεισμο απο τον εορδαικο στο κυπελλο.

freak brother
17-05-2010, 21:14
μετα απο καποια ανεπιτυχη αποτελεσματα πηγα να με διωξουν.. εκανα 2 νικες και την γλιτωσα.. επαιζα για 5 αδα και πλευοφ ανοδου αλλα τελικα βγηκα 7ος για 2 βαθμους δαφορα απο τον πρωτο .Η δευτερη σεζον ξεκινησε με 0 μεταγραφικο μπατζετ.. πηρα κατι ελευθερους και 3 δανεικους ( ο ενας ο νηκλιτσιοτης) και οι αλλοι 2 αγνωστοι απο Παο . και ειμαι 2ος , 18η αγωνιστικη και με τον τριτο 4 βαθμους διαφορα.. ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ. παμε ρε εθνικαρα !

scarecrow
17-05-2010, 21:31
extra time για να ξαναφτιάξεις το ρόστερ ζήτησες?Κερδίζεις κανα μήνα χρόνο....

Εγώ στην Μilan βρήκα τρελό χάλι:
Toν Pirlo στα 33-34 να σέρνεται-του εκανα mutual termination και ως προς τιμήν του δεν μου ζήτησε καθόλου αποζημίωση:!: και η ομάδα λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Τελικά την τερμάτισα 11η
Τώρα ξαναρχίζω το παιδομάζωμα και φέρνω τους κολλητούς μου(favorite personal) coaches απο την Leeds :D...

freak brother
18-05-2010, 02:32
δακρυζω..

http://img688.imageshack.us/img688/2760/managerp.jpg (http://img688.imageshack.us/i/managerp.jpg/)

http://img201.imageshack.us/img201/5274/manager2.jpg (http://img201.imageshack.us/i/manager2.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

AGAINST ALL ODDS ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΣ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ 10Η ΘΕΣΗ... ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ!

Clockwork Orange
20-05-2010, 04:48
μετα απο μια καλη μιση σεζον στην χιχον ηρθε η προταση της PSV που δεν μπορουσα να αρνηθω!!!
ξεκινησα με 3-3-0 και ελπιζω για πρωταθλημα!!!

Tonosalata
22-05-2010, 21:07
πάλι απο την αρχή γιατι βαρέθηκα.
έβαλα όλα τα καλα (5 πρωταθλήματα) +Ελλαδα + Β'
Πήρα τιμημένο Αγροτικό Αστέρα.
η oμαδα με 4 δανεικους παίχτες και 1 αγορά πήρε πρωτάθλημα στν Β.
μετα απο πολλες ώρες ψάξιμο παραθέτω αυτους τους παίχτες οπου έρχονται στην ομάδα (Β εθνικη ε) και είναι τίμιοι και εργατικοι
Gk - Kleopas Giannou. Τιμh : FREE
AM/FC Luuk De Jong (FC TWENTE) LOAN
ΑΜ/FC MArquinhos (Internacional ) LOAN (Ιάνουάριο)
AMRC OSCAR (Sao paulo) LOAN (ιανουάριο)
ΑΜLC Arvydas Novikovas Loan (Hearts)

freak brother
23-05-2010, 00:35
τερματισα στην τιμητικη 8η θεση στην σουπερλιγκ ... αλλα την δευτερη χρονια με σχεδον ιδιο ροστερ παω για την σωτηρια :(

Clockwork Orange
27-05-2010, 11:44
υπαρχει τροπος να ζητησω αλλαγη της ημερομηνιας ενος αγωνα?
εχω 2 βδομαδες κενο και μετα παιζω 16,19,22/9

asimoulis
27-05-2010, 17:28
αυτό. η μεγαλύτερη μαλακία στο manager. έλεος σκεφτήκανε τα κέρατα και δεν σκέφτηκαν αυτό. εκτός αν όντως στη Β αγγλίας (coca cola) γινεται να παίξει μια ομάδα δύο αγώνες σε 3! μέρες αυτό έγινε σε μένα.

Clockwork Orange
27-05-2010, 20:18
ε δειτε εδω προγραμμα ρε μαλακες!
και το αλλο bug ειναι οτι ενω ειμαι μεχρι και με 4 ματς λιγοτερα απο αλλες ομαδες λογω οτι ειμαι 8ος οι παιχτες ειναι ανχαπι ενω με +9-12 ποντους παω τριτος ξερω γω!
http://img227.imageshack.us/img227/7453/asdfasdfe.jpg

scarecrow
28-05-2010, 23:55
Έκανα αναγκαστικά format και έχασα το saved game:bang:
Κρίμα και έκανα παπάδες.....

Mitsmann
29-05-2010, 09:43
Σορρυ παιδες αλλα στις μικρες αγγλιας (και στην Πρεμιερ, ενιοτε καμμια φορα) τουλαχιστον δυο φορες το χρονο και στην πραγματικοτητα παιζουν σε 3 μερες 2 ματς.

οποτε κοφτε τη γκρινια και φτιαξτε το ροστερ!

Clockwork Orange
29-05-2010, 10:59
η φωτο ειναι εκει ομως ε!

Clockwork Orange
29-05-2010, 14:58
16 χρονων ρε μαλακα...ΔΕΚΑΕΞΙ!!!
http://img340.imageshack.us/img340/8982/10152359.jpg

JnB
29-05-2010, 15:04
Τον Lukaku έχεις δει πόσο τον έχουν στην πρώτη σεζόν (16);

SpiritCrusher
29-05-2010, 15:40
Επίσης οκ δεν ξέρεις να κάνεις crop μια φώτο, χρειάζεσαι να βλέπεις τα Lyrics ενώ παίζεις manager;

Clockwork Orange
29-05-2010, 15:46
δεν ξερω να κανω εντιτ ουτε στην ζωγραφικη αυτο ειναι αληθεια! και δεν με νοιαζει και να μαθω δλδ!
οταν ειναι αργο το πισι σου και κανει ~30 δευτερα με 1 λεπτο σε καθε continue πρεπει να εχεις κατι να απασχολησαι!(αν και αυτο το formation ξεκινησε απο τον mozilla (οπου μανατζερ βαλε μοζιλλα δλδ) γιατι δεν βρισκω λογο να ειναι ολα maximized σε 24 οθονη)
ο lukaku που λες ειναι ο romelu lukaku,striker?? γιατι νταξ καλουλης ειναι αλλα τιποτα σπουδαιο (τουλαχιστον απο στατιστικα)

scarecrow
30-05-2010, 12:35
Το 16χρονο είναι καλό ταλεντάκι αλλά:
Για DC έχει μέτρια marking,tackling,anticipation,off the ball ενώ για μέσος έχει μέτριο passing.Κοινώς θέλει δουλειά ακόμα...

Clockwork Orange
30-05-2010, 14:30
ναι απλα ειναι ο πρωτος 16 χρονος που βλεπω να εχει στατιστικα μετριου 25αρη!

scarecrow
30-05-2010, 14:36
Δεν κάνεις πολύ scouting στην Αφρική προφανώς....;)

Clockwork Orange
30-05-2010, 14:49
ναι,το συζητουσα προχθες με ενα φιλαρακι μου και καταλαβα οτι δεν εχω δωσει την σημασια που επρεπε στο staff μου
νταξ εχω να παιξω μανατζερ 3 χρονια ομως! δικαιολογουμαι...
btw τελειωσε κι αυτη η χρονια...κακος προγραμματισμος+πολλοι τραυματισμοι=3ος! μια θεση κατω απο περσι δλδ!
θα διωξω το μισο σταφ,πηρα ηδη καποιους πιτσιρικαδες...ηρθε η ωρα για ξεκαθαρισμα κοινως!
κι ενας χαμενος τελικος που θυμησε τον φετινο αρης-παο!! :(

scarecrow
30-05-2010, 14:58
κι ενας χαμενος τελικος που θυμησε τον φετινο αρης-παο!! :(
Τι έπνιξε γκολ το τέρμα σου?:-D

Πάντως θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις μονομιάς πάρα πολλούς παίκτες και staff γιατί και καλά θα χαθεί η χημεία στην ομάδα(language-personality barrier κ.τ.λ) και μέχρι να προσαρμοστούν θα χάσεις πολλούς βαθμούς...

Clockwork Orange
30-05-2010, 15:51
ναι ρε αλλα ολοι μου οι σκαουτερς εχουν το ιδιο νολετζ να πουμε!
λεω να αλλαξω και assistant!

edit:ηλεγχα το ματς μεχρι το 70 που εφαγα ενα ηλιθιο γκολ!

scarecrow
30-05-2010, 16:25
ναι ρε αλλα ολοι μου οι σκαουτερς εχουν το ιδιο νολετζ να πουμε!!
Το country knowledge το αποκτούν ανάλογα με το που τους στέλνεις...Αν τον στείλεις Γκάνα θα αυξηθεί της Γκάνας,αλλά θα πάρει λίγο χρόνο.Αν έχεις καλούς scouts μην τους διώξεις λόγω knowledge....
O καλύτερος τρόπος να βρεις καλούς scout πιστεύω είναι να βλέπεις το recruiting τους(νομίζω έτσι γράφεται)Το βλέπεις στο personal του κάθε μέλος του staff.
Αντίστοιχα ο καλός coach έχει υψηλό training,Ο καλός youth coach youth development κ.o.κ.

Clockwork Orange
30-05-2010, 16:32
ναι νομιζω καταλαβαινω τι χρειαζεται για τον καθενα! αν και για σκαουτερσ νομιζω το καλυτερο ειναι το judging player potential/ability

scarecrow
30-05-2010, 16:37
Ναι,συνήθως όσοι έχουν υψηλό recruiting έχουν και υψηλά judging player potential/ability:wink:

JnB
02-06-2010, 03:11
Crewe Alexandra

Το ιστορικό αυτό σωματείο το παραλάβαμε στη league 2, άφραγκο, με κακούς παίχτες.
Την πρώτη χρονιά προσπαθήσαμε να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας καλής ομαδας.
Αποτέλεσμα μια αξιπρεπής 8η θέση και παρα λίγο Playoffs ανόδου.
Δεύτερη χρονιά:
Το τρένο έχει ανέβει στις ράγες. Με σωστές και προσεχτικές προσθήκες από ελεύθερους παίχτες αλλά και ταλαντούχους δανεικούς, η ομάδα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση και παραμένει με άνεση και στυλ μέχρι το τέλος, αποτυγχάνοντας για ένα (1) βαθμό να σπάσει το φράγμα των εκατό (100).
Η χρονιά συνοδεύεται από την παρθενική κατάκτηση τροπαίου για το σύλλογο, του Johnstone's Paint Trophy. Oι οπαδοί κλαίνε από συγκίνηση μαζί με παίχτες και τεχνικό τιμ.
Χρονιά τρίτη:
Τα πράγματα στη L1 είναι δύσκολα. Η οικονομική κατάσταση της ομάδος παραμένει τραγική. Δεν υπάρχει σάλιο που λέει και ο Λοβέρδος. Ο κορμός παραμένει ο ίδιος. Κάποιοι δανεικοί αλλάζουν, κάποιοι παραμένουν (George Thorne :pink: ) και τίθεται ο στόχος αποφυγής υποβιβασμού.
Η καλή δουλειά της προηγούμενης περιόδου φαίνεται και σε αυτήν, με την ομάδα να επιτυγχάνει το στόχο της σωτηρίας αρκετά εύκολα και να χάνει την είσοδο στα Playoff ανόδου την τελευταία αγωνιστική όπου ήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων που δυστυχώς δεν ήρθαν.
Ο manager JnB αποφασίζει να παραμείνει και να πετύχει αυτό που κανείς δεν πίστευε.
Χρονιά 4η:
Η διοίκηση αδυνατεί κλασικά να δώσει ούτε λίρα για μεταγραφές. Τα wages στα ίδια χαμηλά επίπεδα. Το scouting όμως κάνει θαύματα και η ομάδα καταφέρνει να δυναμώσει λίγο ακόμα και θέτει στόχο upper mid table.
Στην 5η αγωνιστική ανεβαίνει στην πρώτη θέση.
Προσωρινά λένε οι εφημερίδες.
Μέχρι τέλους λένε οι παίχτες...
Το έπος γράφτηκε.
4 χρόνια, 2 κατηγορίες, 3 τίτλοι.

Αμέσως μετά το τέλος της περιόδου αποφασίζει ο manager να αποχωρήσει από την ομάδα βλέποντας ότι λόγω οικονομικής δυνατότητας το ταβάνι είχε ήδη ξεπεραστεί...

Ευχαριστούμε.
http://www.shepherd-gilmour.co.uk/images/crewealexander_428.jpg http://www.football-league.co.uk/javaImages/61/fd/0,,10794~3734881,00.gif

jack the ripper
02-06-2010, 03:14
:touched:

Clockwork Orange
02-06-2010, 12:38
Αμέσως μετά το τέλος της περιόδου αποφασίζει ο manager να αποχωρήσει από την ομάδα βλέποντας ότι λόγω οικονομικής δυνατότητας το ταβάνι είχε ήδη ξεπεραστεί...

Ευχαριστούμε.

ελα Fernando,σε καταλαβαμε!!! :twisted:

asimoulis
06-06-2010, 07:58
Ξεκίνησα ένα με παναθηναικό, ο οποίος έχει μια απίστευτη ομάδα κατά τη γνώμη μου αρκετά καλύτερη και από οσφπ και άεκ αν εξαιρέσεις την μίζερη αμυντική γραμμή. Mε την προσθήκη ενός centre back με μέλλον (nicolas otamendi 22 ARG) η ομάδα παίζει τρελή μπάλα με πολλά-πολλά γκολ. Φεβρουάριο πρώτος στο πρωτάθλημα +3 από γαύρο, τερμάτισα πρώτος στον ομιλο του ουέφα πάνω από λάτσιο και γαλατά. Ίσως η διαφορά με τον γάυρο να φαίνεται μικρή αλλά αυτοί τα δίνουν όλα ενώ εμείς κάνουμε rotation με προτεραιότητα την ευρώπη. Το αποτέλεσμα κανά 2 κηδείες εντός αλλά και μια μεγαλοπρεπή άνετη τεσσάρα στο γαύρο με το 3-0 να έχει διαμορφωθεί στο 13ο λεπτό!!!

α ναι. διαλέγοντας παναθηναικό αντί για chelsea, το καλοκαίρι έρχεται ελεύθερος ο...

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/01/14/article-0-04E0060B0000044D-569_310x417.jpg

attila
06-06-2010, 14:15
μετα την ανεργια και το αγροτικο στην μποχουμ ηρθε η δικαιωση.
η εντεκαδα της σεβιλλης τη σεζον 2014:
GK: Ochoa
DR: Azpilicueta
DL: Sakho
DC: Fazio
DC: Zapata
DMC: Sandro/ Annan
MC; Kuzmanovic
AMR: Jesus Navas
AML: Jovetic / Ashley Young
ST: Paloschi
ST: Carlos Vela

2 τσαμπιονς λιγκ, 1 ουεφα,2 σουπερκαπ ευρωπης,1 παγκοσμιο κυπελλο συλλογων(μεχρι το επομενο τον δεκεμβρη) 3 πρωταθληματα
και 2 πενταρες στην μπαρτσελονα.
ΥΓ.γυρω στα 200 μυρια

JnB
06-06-2010, 14:40
ΡΕ μην παίρνετε λεφτάδες! Χαλάει η μαγεία :(

attila
06-06-2010, 20:42
σχεδον ολες οι μεταγραφες αφορουσαν παιχτες κατω των 25 χρονων.
δεν διαλεξα εγω ομαδα αυτη με διαλεξε

JnB
06-06-2010, 21:23
Δεν πήγαινε μόνο σε σένα :)

Καλή φάσις πάντως να σε διαλέξουν εσένα οι λεφτάδες.

attila
07-06-2010, 03:16
γενικα μου εδωσαν ενα καλο μπατζετ τον ιανουαριο(2012)-ειχα παει νοεμβριο του 2011-γυρω στα 30 εματομυρια ευρω.πουλησα και κατι ταγαρια που ειχα και πηρα 3 παιχτες (Srna,Annan,Vela) σε θεσεις που χρειαζοντουσαν επειγοντως.η καλη πορεια της ομαδας στον δευτερο γυρο (απο 15ος τερματισα 6ος) μου ανανεωσε το συμβολαιο και εδωσε αλλα 30 μυρια το καλοκαιρι του 2012.
πουλησα κατι νεγρεδους και αλφαρους στην τσελσι (20μυρια συνολο(!!!!)) και πηρα Zapata,Young και Gouffran. ε,μετα το πρωταθλημα και το ουεφα επεσαν φραγκα απο τηλεοπτικα και χορηγους, ο προεδρος εκλεινε τις τρυπες και εκτοτε επαιρνα 2 παιχτες max καθε χρονο.η ομαδα εδεσε και εγινε οτι εγινε

Clockwork Orange
07-06-2010, 03:56
το domestic player bias στα mental attributes ενος human manager τι σκατα ειναι?
εχω 4 :(

Mitsmann
08-06-2010, 02:23
Κατα ποσο προτιμας γηγενεις (σικ) παικτες.
κι εγω εχω κατω απο 8, αλλα δε γινεται αλλεως. Δεν ειναι αρνητικο ετσι κι αλλιως. ειναι απλα χαρακτηριστικο.

Clockwork Orange
08-06-2010, 02:33
Μαλιστα
παντως εχω αγορασει αρκετους ολλανδους πιτσιρικαδες
τεσπα

λοιπον ξεκινησε η 4η μου χρονια στην ομαδα της philips
αυτη την χρονια θα παω με την λογικη οτι θα αλλαζω το συστημα μου αναλογα των αγωνα και οχι οπως περσι που επαιζα μονο με 4-3-3 και 4-1-2-1-2
ετσι κρατησα κατι τσιπιρικια wingers για να μπορω να παιζω και 4-4-2,4-5-1 αλλα και τα κλασσικα μου!
εκανα 6 μεταγραφες πιτσιρικαδων,πουλησα κατι παππουδες (αν και το Τιμυ τον κρατησα) και πηρα με το bosman τον Enyeama
αιντε να δουμε!!!

nikolasfluxus
23-06-2010, 14:23
για το ρηλοουντεντ ποιό πατς/κρακ δουλεύει?

locust
23-06-2010, 14:29
ΑΥΤΟΣ 1-0

nikolasfluxus
23-06-2010, 15:07
α ναι κάνει ομοιοκαταληξία με το 'ποιό'.

SpiritCrusher
23-06-2010, 18:34
Δεν ξέρω τι λες, εγώ ξέρω πως το σκορ είναι 1-0 υπέρ του.

scarecrow
28-06-2010, 20:04
fuck έχω σπασμένο το παιχνίδι και από τότε που έβαλα τα 7 μου κολλάει μόλις πάει να μου δείξει την πρώτη ευκαιρία του ματς.Το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά και μετά απο 2-3 ματς πάλι τα ίδια.:(

asimoulis
28-06-2010, 20:32
κατέβασε τελευταίους drivers γραφικών και βάλε όλα τα updates μέχρι 10.3 πάει. νομίζω το 10.3 από μόνο του φτάνει άλλα δεν κόβω και τον σβέρκο μου.

scarecrow
28-06-2010, 21:32
Έχω δοκιμάσει τα πάντα.Μόλις πάει να δείξει την πρώτη ευκαιρία μου κολλάει και δείχνει 100% cpu.
Μόλις έβαλα τα windows 7 το παθαίνει.
Έκατσα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό λόγω εξεταστικής να παίξω και δεν μπορώ.FML:rsad:

SpiritCrusher
29-06-2010, 02:42
Δες το σαν σημάδι.

scarecrow
29-06-2010, 11:51
Μα τελείωσα την εξεταστική :P

Clockwork Orange
04-07-2010, 12:01
Για ενα ματς ρε γαμωτο μου! κι αυτο στην εδρα μου απο μετριο αντιπαλο (Groningen)
http://img715.imageshack.us/img715/9520/97250846.th.jpg (http://img715.imageshack.us/i/97250846.jpg/)
Εφτασα ταβανι με την PSV! Μαλλον ηρθε η ωρα να προχωρησω παρακατω! θα δουμε!

JnB
05-07-2010, 03:54
Μάθε και να ποστάρεις pics όμως ε.

scarecrow
13-07-2010, 13:12
Λοιπόν το βρήκα το πρόβλημα.
Ξεκίνησα με ΑΕΚ (δεν την πάλευα άλλο να ξεκινούσα άνεργος :-|) και πήρα κυπελλάκι από βάζελο(που πήγαινε τρένο) στα penalties.