View Full Version : Faith No More 10-08-2009 Θέατρο Βράχων, Αθήνα
Dragonlord
11-08-2009, 02:16
Μόλις γύρισα, είμαι κομμάτια, λοιπόν εν ολίγοις γάμησαν όπως ήξερα ήδη αφού τους είχα δει και Αυστρία, αλλά σκατούλες ήχος επειδή τα ηχεία ήταν μικρότερα από όσο χρειαζόταν. Πολύ κρίμα. Διοργανωτές, δεν έφταναν 45 ευρώ για να νοικιάσετε καλύτερα μηχανήματα; Γεμάτος ήταν ο χώρος. Δηλαδή καλά ήταν τα μηχανήματα, απλώς δεν την πάλευαν να βγάλουν την ένταση που χρειαζόταν για να καλυφθεί ο χώρος μέχρι και τις κερκίδες και γι'αυτό μπούκωναν συνέχεια. Μπροστά δεν παλευόταν, γι'αυτό μετά από λίγο πήγα λίγο μπροστά από την κονσόλα όπου ήταν υποφερτά αλλά και πάλι το μπούκωμα το άκουγες. Μπεχ.
Α, και οι bliss που έπαιξαν σαπόρτ από το λίγο που τους πρόλαβα δεν ήταν κακοί, απλά πολύ τουλ και κούραση. Γούστα μάλλον.
Kι εγω σε ιδια φαση πανω κατω.Απιστευτος patton, μεγαλος performer, το χει οσο δεν παει.Μπασιστας γαμησε επισης.Μερικα κομματια παραπανω θα ταν ωραια..Απο θεμα ηχου συμφωνω.Δεν αγγιξε ΝΙΝ πριν 20 μερες στον ιδιο χωρο.Θεμα διοργανωσης πιστευω κι εγω.ΝΙΝ ειχε και φθηνοτερο (40) εισητηριο, περισσοτερες μπαντες και ηχο/φωτα στο max του χωρου.Σημερα εξαρχης, τα ηχεια τουλαχιστον μου φανηκαν τα μισα.
Επισης κατα τις 8 που εφτασα, η ουρα στην πορτα ηταν τεραστια αφου ειχαν μιση πορτα ανοιχτη και βαζαν 2-2 ατομα.Αφου μπηκαμε βεβαια, ειδα οτι ειχαν αρκετους σεκιουριταδες να κοβουν βολτες μην πηδηξει κανας τζαμπατζης και χασουν τα εκατομυρια.Φοβερη εξυπηρετηση. Γελαει ο κοσμος.
sabbattack
11-08-2009, 03:37
δεν έχω λόγια.
bonus highlight, ο Βούλγαρος που σήκωσε χέρι όταν ο Patton ρώτησε "ποιοί δεν είναι από την Ελλάδα."
αν δεν ήταν σικέ μόνο υπέροχη πυρηνική να τελειώνουμε.
Aυτό που είδαμε σαν μπάντα, δεν υπάρχει.-
Απιστευτοι οι τύποι, ΘΕΟC o Παττον, όπως και ο Γκουλντ.
Δεν, δεν, δεν. Υπάρχει. Κατι. Αντιστοιχο.
Στα του ήχου, πολύ μέτριος. Ναι μεν ακουγες, αλλά στα σημεία με χωσιμο,αν δεν ήξερες τα κομματια, παίζει και να μην καταλάβαινες. Πλήκτρα άλλωτε θαμένα, άλλωτε πολύ ψηλά, μπούκωμα και λίγο πήγαινε-ελα, λόγω αέρα φαντάζομαι. Απλά επαρκής για να ευχαριστηθείς.
Με τίποτα δεν περίμενα να γεμίσει τόσο, πρέπει να είμασταν καμια 4-5άρα χιλιάδες.
Αντέ και σε 10 χρόνια πάλι.
Μπέρνυ digging the grave :headbang::headbang::maikl:
αν και προσωπικό αγαπημένο το Cuckoo for Caca :headbang::headbang:
Πόσο θα γάμαγε να εσκαγε μετά το gentle art, το star AD?
Με τίποτα δεν περίμενα να γεμίσει τόσο, πρέπει να είμασταν καμια 4-5άρα χιλιάδες.
Χαλαρα οι μισοι ειχαν μπει τσαμπα.
το χωμα. γαμώ το κερατάκι μου δλδ. υπάρχουν ειδικοί τάπιτες για τέτοιες καταστασεις. σε κατι στιγμές δε μπορούσα να αναπνευσω. το φλεμα μου έχει κ λιγη λάσπη απόψε.
κατα τα αλλα γαμω τις μπάντες, παττον περφορμερ κ μπλαμπλαμπλα, αλλα χωρις we care a lot κ falling to pieces ρε; :(
BURNIN AMBITION
11-08-2009, 04:46
loipon
megalh parea mou sunoliak panw apo deka atoma
valme to theo to marmarokofth mario tsampemkai porothika me alluleguh ston aderfo metala
kai meta telos ka[psimo
xekinane me fro mout of nowhere
melethsa prin to live ola ta prohgoumena setlist
se 2mono to eixan paixei kai auto sto telos
me to pou to akouo [prwto lew kati kalo tha ginei
k de paixan king for a day kai we care a lot (re mlakes gamhthika nagarizw re pousth )alla paixan atio ai diggin
malaka exw paei sth zwh mou se 500 live -prwth fora sto diggin phga na lipothumisw ta edwsa ola gamhsa tous pantes
kaules treles
exw piei 6 tanqueray na sunelthw e
phra kai mplouza gamhsterh mera
stha 10prwta SECND TOU DIGGIN HTAN SA NA EXW PAREO OLES TIW KOES POU EXEISPITI THS I VISSI
MAGES DEN UPHRXE TO LIVE
KANW KIALLO THREAD
AMESA
LOIPON
APLA EPOS O MIKE EINAI EGW
OSI ME XEROUN XEROUN
'
DE PERIGRAFW ALLO
BURNIN AMBITION
11-08-2009, 05:15
TO TAG EINAI TOU MARIOU I TOU IRRELIGIOUS KAI PORWNOMAI POU AFOUGRAZONTAI TA XTUPOKARDIA MOU LOL
Phantom Duck
11-08-2009, 06:30
απίστευτο σετλιστ, πάντα υπάρχουν κι άλλα κομμάτια που 'θελα να ακούσω αλλά στην π., μόνο θείλες. και ο ήχος κυριλέ ήταν εκεί που άραζα, δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά από ΝΙΝ (ούτε θυμάμαι επιπλέον ηχεία). η σκόνη όντως ενοχλητική, αλλά
είδα fnm, άκουσα σχεδόν ό,τι ήθελα. πέφτω για ύπνο χαρούμενος.
KoiliaSamprela
11-08-2009, 09:19
απίστευτο σετλιστ, πάντα υπάρχουν κι άλλα κομμάτια που 'θελα να ακούσω αλλά στην π., μόνο θείλες.
Σ'αγαπώ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ
4 ώρες setlist δεν θα έφταναν
Kommatia sth douleia alla aksize ton kopo. Ap' ta kalutera live pou exw dei.
Emena den m'aresan, gia tsirko kaloi htan kai paixtarades, kai kalitexnes alla me thn mousikh tous egw den mporw na taytistw. Eytyxws pou phga alla den 3anaphgena.
Gia peite kana kous kous.Pos paei i reunion fasi tous?Tour kai telos i 8a to pane parapera?
Na doume pi8anotites gia kapou kapote :P
KoiliaSamprela
11-08-2009, 10:58
Gia peite kana kous kous.Pos paei i reunion fasi tous?Tour kai telos i 8a to pane parapera?
Na doume pi8anotites gia kapou kapote :P
αυτό το hope to see you soon (ή again) δεν θυμάμαι ίσως να μας προετοιμάζει για νέο album.
Πάντως για καλό και για κακό , το προσεχές SOU θα είμαι Βουκουρέστι θα τους ξαναδώ μιας και δεν βλέπεις τακτικά "τσίρκο" στην σκηνή .....
carheart
11-08-2009, 11:37
Ανεβήκαμε στο θέατρο βράχων και ατενίσαμε την Ουρά. Μόλις την προσπεράσαμε, μπήκανε αυτοί με τα εισιτήρια, εμείς απέξω. Πολύς κόσμος για Αθήνα τέτοιο καιρό, αλλά αυτό έρχεται απλά σαν κερασάκι στην tortas του βιαστικού φετινού συμπεράσματος, πως η αθήνα για δεκαπενταύγουστο παραείναι γεμάτη. Δεν μπαίνω με περιποιημένο ημι-εισιτήριο, αλλά δεν έχω όρεξη να πολυπροσπαθήσω. Πηγαίνω τέρμα δεξιά όπως βλέπεις την είσοδο, και κάτι παλικάρια σεκιούριτις αν και δεν σε έβαζαν μέσα, είχαν ανοίξει μια συρόμενη πόρτα και από κει που καθόμουν έβλεπα κατευθείαν τη σκηνή.
Στο πρώτο κομμάτι, με το που πρωτοάκουσα τon Patton, ένιωσα μια κάποια αντριχίλα, αλλά όχι από τις καλές. Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός του και ισχύει πως από τη συνολική του καριέρα, εντοπίζω ένα 15% που ακούγεται, ενώ οι πραγματικά Μεγάλοι δίσκοι που έχει κάνει δεν ξεπερνάνε τους τρεις, για μένα όλα αυτά, για εσάς θεός, αντικειμενικά θεός, ό,τι θέλετε. Άκουγα απέξω κάτι "ο Mike Patton άσε, μεγάλος τρελάρας, για ψυχιατρεία!" και ήθελα να δαγκωθώ δυνατά με τον "διάδοχο του Φρανκ Ζάππα των δύο albums". Βαρέθηκα στην πορτούλα, βρήκα έξω παρέα, και πραγματικά τον άκουγα και δεν ήθελα καν να προσπαθήσω να μπω, αν και θα ήθελα να έβλεπα το "I Started A Joke" (http://www.youtube.com/watch?v=9gtZnjUNHVE) των Bee Gees που το λένε σε κάθε συναυλία και είναι by far η αγαπημένη μου FNM στιγμή. Μπήκα μετά, και παραδόξως πρόλαβα 5-6 τραγούδια. O Mike Patton ήταν λαλίστατος και αστειάτορας και cool και έλεγε "μαδερφάκερ" όλον τον κόσμο, στη λεπτή γραμμή του crowd entertainer με τον κακό πιθηκισμό, και ήταν απωθητικός ως το κόκκαλο. Ακόμα και η φωνή του μου βγάζει κάτι πολύ άσχημο. Αν υπάρχει η έννοια του υπερεκτιμημένου καλλιτέχνη, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον πιο κατάλληλο για τη θέση. Παρόλλα αυτά, η απόδοση της μπάντας ήταν η καταπληκτική εκείνη που ορίζει απόλυτα ένα επιτυχημένο μεγαλοshow, απλά δεν τον αντέχω τον κερατά τον peeping tom, ανέβηκα θέατρο βράχων και ήθελα να συμβεί ένας τόσο εξωπραγματικός Patton που θα με ανάγκαζε να ανακαλέσω όσα σκέφτομαι για αυτόν, αλλά δυστυχώς δεν, κρίμα, μετά θα ξανακούσω το "Romances" με τον Kaada όμως που είναι φοβερό δισκάκι, ίσως και το "Angel Dust", πέστε να με φάτε τώρα για πρωινό.
hate listening to:
Parasight
11-08-2009, 11:58
Υπερβολικός και αντιδραστικός πρωί-πρωί. Κανείς δεν τον είπε Μεσσία (οκ κάποιοι τον έχουν πει αλλά εγώ δεν είμαι της προσωπολατρείας) αλλά χαρισματικός δε μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι είναι. Τώρα, αν την επαφή με τον κόσμο και το χιούμορ εσύ το εκλαμβάνεις ως αρνητικό, ενώ για μένα είναι το αλατοπίπερο ενός show, τι να πούμε, παίζει εμπάθεια προφανώς 8)
carheart
11-08-2009, 12:07
όχι Parasight, δεν παίζει εμπάθεια επειδή *εσύ* δεν τον θεωρείς Μεσσία και αλατοπίπερα σε show.
irreligious
11-08-2009, 12:23
πολύ ωραίοι ήταν.
δεν είμαι κανάς τρελός φαν αλλά πέρασα μια χαρά, η μπάντα άψογη(τι μπάσσο θεοί), ο πάτον φωνάρας, κ ο ήχος ειδικά στην αρχή κακός.
ξένισε λίγο και η σειρά των κομματιών στο πρώτο μέρος του σετ, μια ήρεμο-μια δυνατό κάπου μπέρδευε(τρελό ξεκίνημα πάντως).
πολύ όμορφα όβερολ, και θενκς του μπέρνιν και γρήγορα στα σπίτια μας(γρήγορα όμως).
τα μάδερφακερ και το ποτήρι με το ποτό στον οπαδό μπορούσαν να λείπουν βέβαια. βλαχιές.
κάρχαρτ πέρασα διπλα σου έχω την εντύπωση αλλά δεν ήμουν και πόζιτιβ πόζιτιβ ότι ήσουν εσύ, πήρες γραμμή τπτ?
/μι γουέρινγκ σκυλομπλουζάκι του δεκάευρου.
Parasight
11-08-2009, 12:32
όχι Parasight, δεν παίζει εμπάθεια επειδή *εσύ* δεν τον θεωρείς Μεσσία και αλατοπίπερα σε show.Ε;
ΒLiss αξιοπρεπεστατοι αλλα τουσ εχουμε δει να πιανουν μεγαλυτερη αποδοση
δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα συγκρισης ηχου με ΝΙΝ οι οποιοι ειχαν τους οχταπλασιουσ κομπρεσσορες κ γενικα digitalised ηχο....κ λιγη σκονη παραπανω δεν εγινε τιποτα....μην ειμεθα κ κοριτσια....γενικα ψησαν τον κοσμο οι μαστορες Faith....
Σούπερ για άλλη μια φορά. Λίγο ο ήχος μας τα χάλασε, αλλά χαλαρά η μουσική τους και η παρουσία του Patton αρκούν για να σε έχουν στην τσίτα όση ώρα παίζουν. Η ικανότητά του να τραγουδάει τα πάντα με τόσο προσωπικό τρόπο είναι απίστευτη. Είναι από τους λίγους τραγουδιστές που χρησιμοποιεί τη φωνή του σαν ένα επιπλέον όργανο και πειραματίζεται κάθε φορά πάνω στη σκηνή. Στάνταρ τα καρναβαλικά του Δήμου Βύρωνα τα είδαν και τα ζήτησαν στη σκηνή λίγο πριν τη συναυλία.
Και όντως, ο Patton μπορεί να μην έχει συμμετοχές σε υπερ-γαμάτες δισκάρες που στέκονται δίπλα σε άλμπουμς που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε, ωστόσο η προσωπικότητα της φωνής του και η καύλα που βγάζει όταν πιάνει το μικρόφωνο μπορούν να συγκριθούν μόνο με ελάχιστες περιπτώσεις. Σε αυτό που κάνει είναι μοναδικός.
carheart
11-08-2009, 12:57
κάρχαρτ πέρασα διπλα σου έχω την εντύπωση αλλά δεν ήμουν και πόζιτιβ πόζιτιβ ότι ήσουν εσύ, πήρες γραμμή τπτ?
Δεν υπήρξε κάποια τέτοια γραμμή. Αλλά ήταν το μισό εr εκεί, οπότε λογικό να βρεθήκαμε όλοι με όλους και να μην ειδωθήκαμε!
BURNIN AMBITION
11-08-2009, 12:58
KALHMERES
EIMAI POLU EUTUXISMENOS
ωπα βγαζω τα κεφαλαια και γραφω ελληνικα
πολυ ωραια τα τανκερει χτες
ειμαι με ενα χαμογελο ως τα αυτια
κατι που δε θιξατε κανεις
μαλακες ειναι το μονο λαιβ (απο τα μεγαλα μη μου πειτε για στοκους ι ντεους εξ ξερω γω, που τα οφισιαλ κοντομανικα ειχαν μονο 20 γιουρια
μπορει και αυτα να φανταζουν πολλα ετσι?αλλα οταν ολοι απο ακεντεκε μεχρι ξερω σλιπνοτ ι οτι αλλο σκατο ερχεται ελλαδα, εχουν το μινιμουμ 25-30 ευρω, ε ειναι καπως
πηρα κοντομανικο πολυ χαλαρα λεμε και ηταν και πολυ καλη η ποιοτητα
σαν οπαδος της μουσικης, χτες ολοκληρωθηκα
παω να παρω τους γνωστους μαλακες τηλ να κανονισουμε τουρνε για εξω
Dragonlord
11-08-2009, 13:23
α, ναι, κι εγώ στην Αυστρία 25 το είχα πάρει το μπλουζάκι, περίεργο που εδώ είχαν 20.
Dragonlord
11-08-2009, 13:25
επίσης τα μαδερφάκερ είναι τα ωραία ρε, οι τύποι έχουν χιούμορ και ειρωνία κιαπόλα και είναι τελείως απολαυστικοί
Ford Prefect
11-08-2009, 14:24
Με τέτοιες προσδοκίες ρε κάρτμαν τι περίμενες; Έπρεπε να ανοίξει τη θάλασσα στα δύο και ίσως σε συγκλόνιζε, αλλιώς θα έπεφτε λίγος. Τελικά μάλλον πρέπει να αποδεχτείς ότι εσένα, ως εξαίρεση δεν σου κάνει κούκου ο Πάττον και να αφήσεις τις κλαπαρχιδιές περί υπερεκτιμημένου. Έιπε ο φαν του Μόρτη. Εδώ άλλοι χάσανε την συναυλία και οι άλλοι λένε "ε, σιγά τον Πάττον". Τι να πεις. Νεολέρα.
Phantom Duck
11-08-2009, 14:29
setlist (http://www.setlist.fm/setlist/faith-no-more/2009/theatro-vraxwn-athens-greece-43d7b7d3.html).
το τελευταίο encore πάντως ήταν αρκετά wat φάση.
από δημοφιλές ελληνικό forum:
"Ποσο σουρεαλ η αντανακλαση της σκιας του Παττον στα βραχια αριστερα? 8)"
:moutza:
Dragonlord
11-08-2009, 14:42
setlist (http://www.setlist.fm/setlist/faith-no-more/2009/theatro-vraxwn-athens-greece-43d7b7d3.html).
το τελευταίο encore πάντως ήταν αρκετά wat φάση.
Μ, εγώ νόμιζα ότι το έκαναν για πλάκα και ότι θα ξανάβγαιναν, αλλά μου είπε ο κόρονερ ότι είδε τον πάττον να κάνει νόημα στον πληκτρά να την κάνουν, οπότε ή σπάστηκε με κάτι ή κουράστηκε, κάτι.
LokiTricksterGod
11-08-2009, 14:46
γαμώ ήτανε, αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και τό χουν γενικά, δεν μου άφησε την αίσθηση αρπαχτής δηλαδή.
παρόλαυτα τα 'πώπω τρελάρας ο πάττον' και 'είναι για ψυχιατρείο ο τύπος' στο λαιμό μου κάθονται, ο τύπος είναι εξαιρετικός περφόρμερ αλλά είναι ακριβώς αυτό, περφόρμερ, ειρωνεία και αυτοαναίρεση σε κάθε δεύτερη κίνηση, δεν γίνεται να μη το πιάνουν αυτό και να τον έχουν για ψυχάκι.
και πανικός σε κούκου φορ κάκα και τζέντλ άρτ.
Tonosalata
11-08-2009, 15:14
wraia htan, hthela ena mouth 2 mouth kai thn kokkinh kourtinitsa gia na oloklirwthw.
agapame fnm.
12 stars circle your brow
11-08-2009, 15:17
Αφου μπηκαμε βεβαια, ειδα οτι ειχαν αρκετους σεκιουριταδες να κοβουν βολτες μην πηδηξει κανας τζαμπατζης και χασουν τα εκατομυρια.
Οι σωστοί μπαίνουν κανονικά από την πόρτα :hippy:
Αγαπάμε μπέρνη για όλα όσα έκανε χτες.
carheart
11-08-2009, 15:30
Με τέτοιες προσδοκίες ρε κάρτμαν τι περίμενες; Έπρεπε να ανοίξει τη θάλασσα στα δύο και ίσως σε συγκλόνιζε, αλλιώς θα έπεφτε λίγος. Τελικά μάλλον πρέπει να αποδεχτείς ότι εσένα, ως εξαίρεση δεν σου κάνει κούκου ο Πάττον και να αφήσεις τις κλαπαρχιδιές περί υπερεκτιμημένου. Έιπε ο φαν του Μόρτη. Εδώ άλλοι χάσανε την συναυλία και οι άλλοι λένε "ε, σιγά τον Πάττον". Τι να πεις. Νεολέρα.
Αυτό είναι ένα άχρηστο ποστ γεμάτο ηλίθια κόμπλεξ και εμπάθεια (αυτό ναι, εμπάθεια) που έγινε πάνω σε μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα live, από άνθρωπο που παραδέχτηκε ήδη πως "αντικειμενικά ο Πάττον" είναι αυτός που λένε οι περισσότεροι, αλλά για τον ίδιο είναι ένας υπερεκτιμημένος τύπος, λογική που γενικώς στέκει κατάφορα και πανηγυρικά.
Δεν είσαι χαζός γενικά, είσαι χαζούλης όμως =/
BURNIN AMBITION
11-08-2009, 15:31
stous swstous eimetha swstoi marie
dont mention it
epishs molis mphka se gnwsto hlithio forum kai eida kapoion na postarei auto
Quote:
Originally Posted by manos87
Εσύ είσαι αυτός που φώναζε όλη την ώρα για να παίξουν το we care a lot και παραλίγο να πάθεις καρδιακά επεισόδια και πολλαπλά εγκεφαλικά?
profanws milage gia mena e
Kelldorain
11-08-2009, 15:38
Πολύ καλά ήταν, μόνο ο ήχος με χάλασε. Τα περισσότερα που ήθελα τα έπαιξαν ευτυχώς. Στο τέλος το 2ο encore όντως ήταν περίεργο
Ford Prefect
11-08-2009, 15:52
Αυτό είναι ένα άχρηστο ποστ γεμάτο ηλίθια κόμπλεξ και εμπάθεια (αυτό ναι, εμπάθεια) που έγινε πάνω σε μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα live, από άνθρωπο που παραδέχτηκε ήδη πως "αντικειμενικά ο Πάττον" είναι αυτός που λένε οι περισσότεροι, αλλά για τον ίδιο είναι ένας υπερεκτιμημένος τύπος, λογική που γενικώς στέκει κατάφορα και πανηγυρικά.
Εμπάθεια; Θες να πεις ότι έχω κάτι μαζί σου ή με τον Μόρτη; Ηλίθιο κόμπλεξ έχω μόνο ως προς το ότι έχασα την συναυλία. Από εκεί και πέρα ελληνικά μιλάμε, "υπερεκτιμημένος για μένα" είναι μια πολύ χαζή έκφραση (αφού έτσι θέλετε) και ελπίζω τώρα μέσα στα εισαγωγικά να σου χτυπήσει και εσένα. Για τον Μόρτη στο φύλαγα. Μας είπες Ρέηζορς όλους.
Φιλάκια. Εξυπνούλη!
ναι αλλα εσυ ακους μορτηηηηs
carheart
11-08-2009, 16:06
Εμπάθεια; Θες να πεις ότι έχω κάτι μαζί σου ή με τον Μόρτη; Ηλίθιο κόμπλεξ έχω μόνο ως προς το ότι έχασα την συναυλία. Από εκεί και πέρα ελληνικά μιλάμε, "υπερεκτιμημένος για μένα" είναι μια πολύ χαζή έκφραση (αφού έτσι θέλετε) και ελπίζω τώρα μέσα στα εισαγωγικά να σου χτυπήσει και εσένα. Για τον Μόρτη στο φύλαγα. Μας είπες Ρέηζορς όλους.
Φιλάκια. Εξυπνούλη!
όλοι razors είστε, ισχύει, απλά εκείνος έχει και λίγη πλάκα!
η λέξη υπερεκτιμημένος είναι μια περίεργη λέξη, αλλά για τους ΝΟΕΜΟΝες (χα, φάτα, αισχρέ οπαδέ μπομπ κατσιώνη) ανθρώπους, η ερμηνεία που δίνεται είναι πως η αντικειμενική (?) εκτίμηση στο πρόσωπο και τη μουσική του Μικέ Πάττον είναι πάρα πολλή για τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια, και πως αν η αντικειμενικότητα είχε τη σοβαρότητα να ακολουθεί τα υποκειμενικά μου κριτήρια, η εκτίμηση για τον τύπο δεν θα ήταν τόσο μεγάλη!
επίσης σοβαρευτείτε που σε thread Faith No More την επόμενη της συναυλίας θα μιλάμε για Mortiis. Ούτε στο δημοτικό, ούτε σε κομματικές παρατάξεις τόση "ναι, αλλά εσύ ακούς Μόρτης" καθυστέρηση. Τινακάνουμετώρα.
Ford Prefect
11-08-2009, 16:12
Δεν πιστεύω να θες απάντηση στην ΧΑΖΗ αιτιολόγηση της ακυρότητάς σου.
Το ΝΟΕΜΟΝ πρέπει να το κατεβάσω πάντως. Από το Πάρασάιτ Γκοντ (που κόβω το πουλί μου ότι ήταν το βίντεο που είχες ποστάρει, ελπίζω να μην πέφτω έξω) πόσο πιο γελοίο να είναι; Μχμ, μμμ, μμμ! (Πιασάρικο δε λέω, αλλά πολύ γκέι βρε αδερφέ).
Ο Ρέηζορ είναι στους τοπ 5 χρήστες. Σοβαρότατα.
ikonoklast
11-08-2009, 16:29
KANW KIALLO THREAD
AMESA
LOIPON
APLA EPOS O MIKE EINAI EGW
Αυτό κυρίως!
chrismili13
11-08-2009, 18:19
tromerh fash paidia...molis gyrisa sto nhsi...22 wres ta3idi synolika mono gia parth tous...hmoun mprosta se enan typa pou eixe makry malli me mplouza red hot me mple grammata o opoios me to pou akouei digging the grave trelenetai(opws oloi mas) kai ftiaxnei me kapoious kyklo pou peftei 3ylo(den 3erw pws to lene,prwth fora phga se synaulia)...de stamathsa na xoreuw apo thn arxh mexri to telos...
Kalytera songs apo apopsh symmetoxhs 8eatwn: ashes to ashes,midlife crisis kai digging the grave..
o mike einai 8eos re...
Καλα ολα αυτα αλλα θα δω Alice In Chains και ποιοι FNM.
γαμώ ήτανε, αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και τό χουν γενικά, δεν μου άφησε την αίσθηση αρπαχτής δηλαδή.
The Good Son
11-08-2009, 20:06
Πολύ ωραία εμφάνιση, μου άρεσε πάρα πολύ, ήθελα και γώ mouth to mouth αλλά δεν πειράζει ικανοποιημένος και με το παραπάνω έμεινα από αυτούς. Σίγουρα όχι για 45 ευρά ένας χώρος με τόση σκόνη και κερκίδες απο ξύλα. Επίσης δεν μου άρεσε το νέο μαλλί του κάλκι και φιλιά σε όσους είδα, επίσης σόρυ που σας έστησα και έφυγα στο τέλος αλλά βιαζόμουν και ήθελα να προλάβω να χαιρετήσω από κοντα πρίν φύγετε. Φιλάκια και στον μπέρνη αν και πολύ ομοφοβικός.
Parasight
11-08-2009, 20:10
παρόλαυτα τα 'πώπω τρελάρας ο πάττον' και 'είναι για ψυχιατρείο ο τύπος' στο λαιμό μου κάθονται, ο τύπος είναι εξαιρετικός περφόρμερ αλλά είναι ακριβώς αυτό, περφόρμερ, ειρωνεία και αυτοαναίρεση σε κάθε δεύτερη κίνηση, δεν γίνεται να μη το πιάνουν αυτό και να τον έχουν για ψυχάκι.Σωστή επισήμανση :thumbsup:
Ούτε παρακρούσεις αλλά ούτε και καρχαρτικοί μηδενισμοί.
chrismili13
11-08-2009, 21:11
Εγω παλι φωναζα με οση φωνη μου χε απομεινει να παιξουν το mark bowen και ο διπλανος μου με βαρουσε..Τι να πεις...Το τραγουδι που επαιξαν στα μισα του midlife crisis ξερει κανεις ποιο ειναι;
Parasight
11-08-2009, 22:29
Μήπως δεν ήσουν εκεί ή δεν ξέρεις αγγλικά;
http://www.men24.gr/html/ent/424/ent.84424.asp
:fear:
Ανεβήκαμε στο θέατρο βράχων και ατενίσαμε την Ουρά. Μόλις την προσπεράσαμε, μπήκανε αυτοί με τα εισιτήρια, εμείς απέξω. Πολύς κόσμος για Αθήνα τέτοιο καιρό, αλλά αυτό έρχεται απλά σαν κερασάκι στην tortas του βιαστικού φετινού συμπεράσματος, πως η αθήνα για δεκαπενταύγουστο παραείναι γεμάτη. Δεν μπαίνω με περιποιημένο ημι-εισιτήριο, αλλά δεν έχω όρεξη να πολυπροσπαθήσω. Πηγαίνω τέρμα δεξιά όπως βλέπεις την είσοδο, και κάτι παλικάρια σεκιούριτις αν και δεν σε έβαζαν μέσα, είχαν ανοίξει μια συρόμενη πόρτα και από κει που καθόμουν έβλεπα κατευθείαν τη σκηνή.
Στο πρώτο κομμάτι, με το που πρωτοάκουσα τon Patton, ένιωσα μια κάποια αντριχίλα, αλλά όχι από τις καλές. Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός του και ισχύει πως από τη συνολική του καριέρα, εντοπίζω ένα 15% που ακούγεται, ενώ οι πραγματικά Μεγάλοι δίσκοι που έχει κάνει δεν ξεπερνάνε τους τρεις, για μένα όλα αυτά, για εσάς θεός, αντικειμενικά θεός, ό,τι θέλετε. Άκουγα απέξω κάτι "ο Mike Patton άσε, μεγάλος τρελάρας, για ψυχιατρεία!" και ήθελα να δαγκωθώ δυνατά με τον "διάδοχο του Φρανκ Ζάππα των δύο albums". Βαρέθηκα στην πορτούλα, βρήκα έξω παρέα, και πραγματικά τον άκουγα και δεν ήθελα καν να προσπαθήσω να μπω, αν και θα ήθελα να έβλεπα το "I Started A Joke" (http://www.youtube.com/watch?v=9gtZnjUNHVE) των Bee Gees που το λένε σε κάθε συναυλία και είναι by far η αγαπημένη μου FNM στιγμή. Μπήκα μετά, και παραδόξως πρόλαβα 5-6 τραγούδια. O Mike Patton ήταν λαλίστατος και αστειάτορας και cool και έλεγε "μαδερφάκερ" όλον τον κόσμο, στη λεπτή γραμμή του crowd entertainer με τον κακό πιθηκισμό, και ήταν απωθητικός ως το κόκκαλο. Ακόμα και η φωνή του μου βγάζει κάτι πολύ άσχημο. Αν υπάρχει η έννοια του υπερεκτιμημένου καλλιτέχνη, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον πιο κατάλληλο για τη θέση. Παρόλλα αυτά, η απόδοση της μπάντας ήταν η καταπληκτική εκείνη που ορίζει απόλυτα ένα επιτυχημένο μεγαλοshow, απλά δεν τον αντέχω τον κερατά τον peeping tom, ανέβηκα θέατρο βράχων και ήθελα να συμβεί ένας τόσο εξωπραγματικός Patton που θα με ανάγκαζε να ανακαλέσω όσα σκέφτομαι για αυτόν, αλλά δυστυχώς δεν, κρίμα, μετά θα ξανακούσω το "Romances" με τον Kaada όμως που είναι φοβερό δισκάκι, ίσως και το "Angel Dust", πέστε να με φάτε τώρα για πρωινό.
hate listening to:
To να φτάνεις στον μηδενισμό είναι τουλάχιστον ηλίθιο ε, ειδικά όταν για επιχείρημα υπέρ της "υπερεκτίμησης" του πάττον, βάζεις την δικιά σου "αντικειμενική" άποψη. Πως δγιάολο καταφέρνεις να φτάσεις από το ότι δεν τον πας, στην απόλυτη ισοπέδωση? Και φυσικά με αντικειμενικά κριτήρια όπως "περιμενα παττον εξωπραγματικό","η φωνή του μου βγάζει κάτι πολύ άσχημο","απωθητικός ως το κόκκαλο" κλπ. Σοβαρά πράματα δηλαδή.
Πες όλα τα άλλα οκ, αλλά για το λαιβ τα σχόλια, τουλάχιστον ΑΚΥΡΑ. Αφού δεν γούσταρες, τι σκατά ήρθες και χάλασες τις ώρες σου?
Βtw, δεν είδαμε πάττον χθες, αλλά φειθ νοου μορ.
carheart
12-08-2009, 03:19
Ελάτε λίγο όλοι μαζί να καταλάβετε τι λέω. Ο Mike Patton δεν μου αρέσει και τον αντιπαθώ, ενώ οι Faith No More είναι απλά μια οκ alternative rock μπάντα για μένα, με ένα πολύ πολύ μεγάλο δίσκο του ιδιώματος, ενός ιδιώματος που δεν βρίσκεται μέσα στα 10 αγαπημένα μου ιδιώματα. Ανέβηκα βράχων, χωρίς εισιτήριο, μπας και δω μια τόσο ισοπεδωτική εμφάνιση, που θα κάνει τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια να καταρρεύσουν, πράγμα που έπαθα πχ το 2007 όταν είδα τους Nine Inch Nails και έπαθα τέτοιο σοκ που άλλαξε μέσα μου τελείως ο τρόπος με τον οποίο έβλεπα τη μπάντα, δέκα επίπεδα πάνω. Πηγαίνω σε συναυλίες για τέτοιους λόγους. Μου είναι εξαιρετικά ευχάριστο να διαψεύδομαι από φοβερές live εμφανίσεις, και έχει συμβεί αρκετές φορές. Ίσως η πιο αντιπαθητική μπάντα στον κόσμο για μένα, να είναι οι Rammstein. Αν έρθουν θα επιδιώξω να είμαι εκεί, χωρίς να πληρώσω φυσικά, για να δω. Να δω τι είναι αυτοί οι τύποι, πως τα λένε από κοντά, και ίσως στο τέλος να βγω με λίγο διαφορετική γνώμη από κει μέσα. Paradise Lost, Nevermore και Queensryche δεν πάω ούτε με σφαίρες βέβαια, Tool πήγα όμως, και παραλίγο να ήταν εξαιρετικοί. Οι Faith no More, όπως είπα, είχαν αυτό το υπερεπιτυχημένο show που άρμοζε στο όνομά τους, και ο Πάττον frontman και τέτοια, αλλά εγώ δεν. Δεν μπόρεσα. Τι να κάνω. Μηδενισμό δεν βλέπω κάπου επίσης.
Parasight
12-08-2009, 07:23
:rofl: :pink:
Dragonlord
12-08-2009, 07:29
τρομαχτικό κείμενο από την αρχή μέχρι το τέλος
Μηδενισμό δεν βλέπω κάπου επίσης.
'Ελα μου ντε όμως που τελειώνοντας ένα ποστ με "τωρα πέστε να με φάτε", δείχνεις να γνωρίζεις ότι μόλις έγραψες κάτι το οποίο είναι περισσότερο προκλητικό παρά ουσιαστικό.
Ε για αυτό το πόστ που έκανες τώρα, δεν μπορεί και κανείς να σου πει κάτι.
Οκ, εσένα δεν σου έκανε κλικ, δεν ήσουνα ποτέ φαν, ε, μια χαρά.
Όσο για την "θεοποίηση" του πάττον, οκ και γω την βρίσκω λίγο εως πολύ γραφική. Παρολαυτά, δεν μπορώ να βρω κάποιον άλλον αντιστοιχό του. Με τέτοιες φωνητικές δυνατότητες, με τόσο μεινστριμ τραγούδια που να τους γαμάει το σπίτι(δείξε μου άλλη μια μεινστριμ alternative μπάντα, που έκανε τις επιτυχίες των fnm και να χει βγάλει αλμπουμ σαν το king for a day) και ο κόσμος να γουστάρει, με τόσο καλό περφόρμανς επι σκηνής.Όπως καταλαβαίνεις, γενικά τον θεωρώ κορυφαίο, αλλά δεν θα τον παίξω και για πάρτη του.
carheart, μηπως εχεις κανει αντιστοιχη συζητηση μετα απο live manowar?
δεν εψαξα αλλα εαν ναι, post link
KoiliaSamprela
12-08-2009, 09:58
Καλά τα είπε ... είναι πολύ πσαγμένος , και κσερει και τι πάει να πει μαδερφακερ , εμείς μόνο "I boss mate for love to your baby"
δεν είναι κακό να έχουν όλοι άποψη , αλλά το αγαπημένο μου είναι όταν χρησιμοποιούν επιτηδευμένη γλώσσα :)
carheart
12-08-2009, 12:11
carheart, μηπως εχεις κανει αντιστοιχη συζητηση μετα απο live manowar?
δεν εψαξα αλλα εαν ναι, post link
Όχι, όσο και αν πειράζω μερικούς εδώ και όσο τρισμέγιστοι πάτοι και αν είναι, και όσο και αν τους έχουν ξεπεράσει αρκετές επικές μπάντες, διασκεδάζω πολύ με τη μουσική τους, μου είναι ευχάριστη.
@ανιμαε, άλλο "κάτι προκλητικό", άλλο "κάτι μηδενιστικό". Μην ισοπεδώνουμε οτιδήποτε ειπώθηκε, επειδή ο Parasight σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει μια λέξη.
Parasight
12-08-2009, 13:29
Υπερβολή χάριν έμφασης ντε, ωχουυυυυ. Σιγά μη μαλώσουμε κιόλας.
edit:
Αλλά τα επιτηδευμένα προκλητικά σχόλια δεν είναι και ό,τι καλύτερο, δε συμφωνείς; :P 8)
@ανιμαε, άλλο "κάτι προκλητικό", άλλο "κάτι μηδενιστικό". Μην ισοπεδώνουμε οτιδήποτε ειπώθηκε, επειδή ο Parasight σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει μια λέξη.
Ε, κοίτα το πρώτο ποστ ήταν στα όρια του μηδενιστικού. Σε φάση "είστε τόσο ηλίθιοι που σας έχουν πουλήσει την τρέλα του πάττον". Προφανώς σε κάποιο βαθμό ισχύει αυτό (όπως με τους Τουλ, με τους Σλιπνοτ, με τον Γκαρμ, με τους Ντοντχειμσγκαρντ).
Τώρα πχ, παίρνεις και μεταφράζεις τις ατάκες του πάττον στην συναυλία ως δήθεν, ενώ εγώ από την άλλη τις είδα περισσότερο σαν "ξυπνάτε μαλάκες, σε λαιβ είσαστε". Είναι ανάλογα με ποιό μάτι θα τις δείς (δεξί ή αριστερό:cold: ) και με τι διάθεση είχες έρθει. Πχ, εγώ είχα πάει με την διάθεση του φανμπου, εσύ όπως είπες και μόνος σου, για να πεις πόσο αδιάφοροι είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Τεσπά, το δεύτερο ποστ σου είναι πιο ουδέτερο και νηφάλιο σε σχέση με το πρώτο. Και δω θα μου πείς "μα ρε μαλάκα τα ίδια είπα, στις λέξεις κολλάς?". Και θα σου πω "αντε γαμήσου". :pink:
daydreamer
12-08-2009, 23:10
Ωραίγιοι ήτανε! Και ο Πάτον παληκάρι απ'τα λίγα, υπερκινητικός και φωνάρα (-ες). Θεωρώ δε πως δεν είναι υπερεκτιμημένος.
Και καλός μου φάνηκε ο ήχος (δεν ήμανα NIN να συγκρίνω) και φθηνό το 20άρι για μπλουζάκια.
Καλοί και οι Bliss, πολύ καλοί θα έλεγα, αλλά πολύ εμφανείς οι επιρροές τους από ένα σημείο και μετά.
\m/
The Good Son
13-08-2009, 00:07
Τα μπλουζακια ναι. Η 35 ευρώ αφίσα; Με το γαμάτο σχέδιο που θα μπορούσε να ναι στα μπλουζάκια αντί για τα σύννεφα;
funishment
13-08-2009, 00:45
απίστευτο σετλιστ, πάντα υπάρχουν κι άλλα κομμάτια που 'θελα να ακούσω αλλά στην π., μόνο θείλες. και ο ήχος κυριλέ ήταν εκεί που άραζα, δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά από ΝΙΝ (ούτε θυμάμαι επιπλέον ηχεία). η σκόνη όντως ενοχλητική, αλλά
Από την πρώτη σελίδα έπρεπε να λοκάρει να μην ακουστούν ΑΡΧΙΔΙΕΣ.
α, ναι, κι εγώ στην Αυστρία 25 το είχα πάρει το μπλουζάκι, περίεργο που εδώ είχαν 20.
Στην Ιταλία 30 γαμώ το σπιτάκι. Οι αφίσες να αναφέρω ότι είναι υπογεγραμμένες, για όποιονανε δεν το πήρε πρέφα.
Κατά τα άλλα.
Cuckoo for caca, digging the grave, caffeine. Τέλος μωρέ.
silencer51
15-08-2009, 21:07
Γάμησαν κι έδειραν. Τέλος. Κι ας ηταν ο ήχος σαφώς χειρότερος απο ΝΙΝ που μας καλομάθανε.
Ford Prefect
15-08-2009, 21:45
Bλέποντας αρκετά πλάνα, συμπεραίνω ότι ο μισός κόσμος δεν έπιανε το χιούμορ του Πάττον. Χαχάνιζα κανονικά στο σημείο με το eastenders.
Τι ίντρο ήταν αυτό; Έσπειρε. Από το βίντεο η κορυφαία στιγμή μου φάνηκε το Ashes to Ashes που ούτως ή άλλως θεωρώ (μαζί με το stripsearch) τα καλύτερα κομμάτια της ύστερης περιόδου.
The Good Son
24-08-2009, 19:39
τσεκάρετε φώτος από το λίβε στο σάητ του δημήτρη.
http://www.bizarrius.org/
funishment
24-08-2009, 19:49
Καμία καλή του Gould έχει να δώκει, δεν είδα τίποτα.
The Good Son
24-08-2009, 19:58
Παίζει να έχει, αλλά λόγω σμπρωξίματος και συνθηκών, not every pic was too gould.
KoiliaSamprela
24-08-2009, 20:36
φίλος σου είναι ο μάγκας?
mrmaiden
03-09-2009, 19:00
Aπό το twitter του Bottum
http://img193.imageshack.us/img193/8093/22575854.jpg
Κατα τ' άλλα
CNy-QDDQM84
μπιζαριος
08-09-2009, 14:23
δικο μου ειναι το σιτε. Γειααα
καλοπαιδι φχαριστω για το προμοσιον
KoiliaSamprela
08-09-2009, 21:23
Σωραίοςςςςςςςςςς :dfinger::cool:
μπιζαριος
08-09-2009, 21:36
Σωραίοςςςςςςςςςς :dfinger::cool:
σευχαριστω κυριε.
ειμαι καινουριος στο κομιουνιτι σας και ντροπαλος ακομα :lol:
BURNIN AMBITION
09-09-2009, 02:37
kamia allh fwto apo mprosta gia na me exei den exeis? phga first line gurw sto 6o tragoudi tharw
μπιζαριος
09-09-2009, 12:08
ανεισαι απαυτους που βγηκαν πανω στη σκηνη κατι εχω. αλλιως οτι επιασε το ματι μου 2 σειρες πισω απο goodson.
Drumsick
09-09-2009, 13:21
Εξαιρετικές φώτος μπιζάριος :dfinger:
μπιζαριος
09-09-2009, 13:22
Εξαιρετικές φώτος μπιζάριος :dfinger:
σε ευχαριστω πολυ! :touched:
BURNIN AMBITION
09-09-2009, 14:28
ανεισαι απαυτους που βγηκαν πανω στη σκηνη κατι εχω. αλλιως οτι επιασε το ματι μου 2 σειρες πισω απο goodson.oxi den anevika p;anw sth skhnh. meta apo 4-5 tragoudia jmoun first line. sthn arxh ligo dexia meta kaula kentro
atahoualpi
11-09-2009, 13:14
εγω ημουν μπροστα μπροστα και τσακωσα και μπαγκετα (λιγο σπασμενη) του bordin, κλαψτε.
11-09-2009, 13:28
Πίσω στο ρόκινγκ γρήγορα.
atahoualpi
11-09-2009, 13:33
Σκασε γαμωτο, μη με δινεις ετσι στεγνα! Θα αρχισει το κραξιμο τωρα =(
11-09-2009, 13:52
Παιδιά είναι και γκομενάκι!
(εσύ ψαρώνεις)
BURNIN AMBITION
12-09-2009, 12:55
leei re malaka? i tsampa mphka sto thread mpas kai gamhsw?