PDA

View Full Version : [TV] V

Kelldorain
09-08-2009, 14:22
http://www.imdb.com/title/tt1307824/

Trailer:

WnNjRaBj3zs

Νέα σειρά του ABC, θα αρχίσει νομίζω τον Ιανουάριο, εκτός αν κάνω λάθος και ξεκινάει κανονικά τον Σεπτέμβρη. Παίζει όπως φαίνεται στο τρέιλερ η Elizabeth Mitchell (Julliet του Lost), έχει αρκετά υψηλό budget και οι δημιουργοί έχουν πει ότι στόχος τους είναι να έχει ενιαία πλοκή και να κρατήσει πάνω από 1 season. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά, αν κρατήσουν σωστά την αναλογία scifi και drama προβλέπω να είναι το αντίστοιχο Fringe της χρονιάς, ίσως και καλύτερο κρίνωντας απ'ότι έχει βγει

(sorry αν υπάρχει ήδη τόπικ αλλά με τέτοιο lame όνομα δεν παίζει search)

antimusic
09-08-2009, 14:29
ποια είναι αυτή η ελίζαμπεθ μίτσελ, εδώ έχουμε moreena baccarin (http://en.wikipedia.org/wiki/Morena_Baccarin) λέμε.

τρίβια: είναι λέει ριμέηκ κάποιας σειράς των 80s και να πω την αλήθεια για μαλακία το κόβω.

FIXXXER
09-08-2009, 14:59
Θα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο το Fringe που ηταν απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις που εχω δει ποτε.

Once_Emperor
09-08-2009, 14:59
I want to believe αλλά μάλλον μουφίτσα θα είναι. Όταν βγει το pilot θα δούμε...

cloud
09-08-2009, 15:24
Έγινε το fringe μέτρο σύγκρισης;

Αλλά ναι φαίνεται για το Fringe της χρονιάς :P

Kelldorain
09-08-2009, 15:32
Δεν το ανέφερα σαν μέτρο σύγκρισης εννοώντας ότι το Fringe είναι πάρα πολύ καλό, αυτό που λέω είναι ότι φαίνεται να μοιάζουν (υπερβολικά σε σημεία) και αν προσεχτεί μπορεί να κάνει ratings αντίστοιχα του Fringe αλλά και να γίνει μια απλά καλή, στη χειρότερη, σειρά

Kelldorain
04-11-2009, 20:24
Βγήκε το πρώτο.
Χωρίς να μετράω όλες τις ευκολίες που υπάρχουν στη σχέση εξωγήινων-ανθρώπων οι οποίες είναι φυσιολογικό να χρησιμοποιούνται για να αρχίσει το σενάριο, η σειρά είναι ακόμα γεμάτη με κλισέ. Τόσο σε θέματα σεναριακά, όσο και σε ασήμαντες σκηνές. Δηλαδή οκ γυναίκα χωρισμένη πράκτορας fbi, γιος που θέλουμε (δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην.) να τον βαρέσουμε, αποκωδικοποίηση κατά λάθος μηνυμάτων εξωγήινων που ήταν στη γλώσσα μας (FFS), ξεχασμένα κινητά σε σπίτια υπόπτων, προβλέψιμος χαφιές, ακόμα και κλασσική παρέμβαση μητέρας σε συζήτηση 15χρονων. Με όλα αυτά είχα την εντύπωση πως πάει για συνηθισμένη popcorn αμερικάνικη σειρά με εφέ κι όλα αυτά, αλλά από τα τελευταία 15-20 λεπτά φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει μια διαφορετική κατέυθυνση, ελπίζω να έχουν αποφασίσει ποια.

Γενικά δεν λέω "μην το δειτε", εξάλλου και εγώ θα το συνεχίσω αν και φοβάμαι ότι αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτά που γράφω από πάνω δεν θα υπάρχει τόσο ενδιαφέρον. Υπάρχουν θετικά στοιχεία έτσι κι αλλιώς, η ερμηνεία της Baccarin για παράδειγμα, τα hints για σχετικά έξυπνο τρόπο προσέγγισης του σχεδίου των V και του σκοπού τους κλπ. Δείτε το και πείτε, αν το πάνε σωστά νομίζω μπορεί να γίνει καλή σειρά και εξάλλου ένα bsg feeling το έχει

Abruzzi
04-11-2009, 22:51
καλα,θαφτε fringe.μια μερα των ημερωνε θα το αγαπατε ωσαν το load.

ViPeRMaN
07-11-2009, 00:14
μια μερα των ημερωνε θα το αγαπατε ωσαν το load.

μεγάλη αλήθεια.

bbq
07-11-2009, 22:43
τεράστια σεναριακή πατάτα από το 1ο κιόλας επεισόδιο.
αντί να λέει η μπατσίνα με τον τραγόπαπα στο τέλος για αντίσταση και αρχίδια, θα μπορούσε να καλέσει το εφμπιάι, να μαζέψουν 3-4 πτώματα των Vs και να αποκαλυφθεί παγκοσμίως η φριχτή αλήθεια, ότι δλδ ζούσαν ανάμεσά μας, θα μας γαμήσουν κτλ κτλ

cyber_lingas
08-11-2009, 04:35
Γιεπ, ήταν ολίγο μούφα το πρώτο...

KoiliaSamprela
08-11-2009, 16:06
εντάξει μην το γαμάτε ....
εδώ υπάρχουν και πιο απλά πράγματα

Με τις δυνατότητες που έχουν γαμούσαν μέχρι και τον Σακιλ αν ήθελαν

πάντως εμένα μου άρεσε, και από "τρύπες" πήξαμε ενιγουέι

Kelldorain
13-11-2009, 12:13
Βγήκε το 2ο, φαίνεται να έχουν καταλήξει προς τα που θα το πάνε. Μικρή ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί να αντισταθεί ενώ παράλληλα θα εξελίσσεται και το στόρυ με το δημοσιογράφο κλπ και κάπου λογικά θα μπλέξουν. Γενικά αυτό το "οποιοσδήποτε μπορεί να είναι εχθρός" θα δώσει λίγο ενδιαφέρον στην προσπάθεια που κάνουν, αρκεί να μην το επαναλαμβάνουν συνέχεια. Επιμένω πάντως πως μεγάλο ρόλο θα παίξει το πως θα αναλύσουν τις προθέσεις κλπ των V, να πω την αλήθεια δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος στο συγκεκριμένο θέμα

KoiliaSamprela
13-11-2009, 15:53
το 2 δεν μου είπε και πολλά....

Harbinger of Death
13-11-2009, 16:16
Όπως τα λέει ο θρεντστάρτα. Ακριβώς. Σκέφτομαι αν θα κατεβάσω 2 τώρα.

Kelldorain
26-11-2009, 15:21
- I didn't give you my medical history
- We analyse in 4 dimensions, the 4th being time

έχω πεθάνει ρε γαμώτο, θυμήθηκα το internet communication device και γελάω μόνος μου, ασύλληπτες βλακείες.
Πάντως, ποπκορν, στα ίδια επίπεδα, τίποτα πιο πάνω/κάτω. Τουλάχιστον η υπόθεση ψιλοκυλάει, αλλά το κόβω να την σταματάω έτσι κι αλλιώς

Ruthless
30-04-2010, 23:15
BibleBlackBird :!:

Kelldorain
01-05-2010, 00:29
Η σειρά πλέον είναι ο ορισμός της αθλιότητας, δηλαδή οκ κοιτάς cast, κοιτάς μπάτζετ, κοιτάς θεωρητικά πόσο μπορούν να αναπτύξουν το σενάριο και μετά αυτό το αποτέλεσμα. Απλά για γέλια.

BibleBlackBird
01-05-2010, 14:12
BibleBlackBird :!:

σορυ δε το εβρισκα το θρεντ και υπεθεσα οτι δεν υπηρχε.

BURNIN AMBITION
11-02-2011, 00:51
h seira oso [aei kai gamaei. apisteuth

καιρο εχετε να ποσταρετε για πειτε. το 5ο επεισοδειο της δευτερης σεζον γαμησε κωλους. βασικα ολη η δευτερη σεζον γαμαει

Parasight
19-09-2012, 18:38
Τι δεύτερη σεζόν λέει ο αποπάνω, δύο επεισόδια δεν κατάφερα να βγάλω. Μιλάμε για τον ορισμό του αμερικανικού mainstream μανιερικού "sci-fi". Κανένα ενδιαφέρον, η βαρεμάρα η ίδια. 0.