PDA

View Full Version : Έτσι Ρίχνουν Οι Κομψοί Τύποι Τις Γκόμενες

Dythor
07-08-2009, 15:02
Boards of Canada – The Campfire Headbase
Bohren & der Club of Gore – Sunset Mission
Brian Eno – Music for Prague
Burial – Untrue
Dead can dance – Into the labyrinth
Dead can dance – Toward the within
Dead can dance – The serpent’s egg
Enablers – End Note
Enigma – MCMXC A.D
Fovea Hex – Allure
Fovea Hex – Bloom
Fovea Hex – Huge
Heroin and your veins – Dead people’s trails
Heroin and your veins – Nausea
Jay Munly – Jimmy Carter Syndrome
Massive Attack – Mezzanine
Mike Patton - Lovage
Queens of the Stone Age – Songs for the deaf
Queens of the Stone Age – Era Vulgaris
Red Sparowes – At the soundless dawn
Steve Reich – Works 1965-1969 – Disk 10
The Necks – Aether
The Necks – Sex
Woven Hand – Blush Music

Πέστε.

LokiTricksterGod
07-08-2009, 15:06
σου καθόμουν.

ikonoklast
07-08-2009, 15:08
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/3053027/Yanni.jpg

Helm
07-08-2009, 15:09
οχι ρε

Dythor
07-08-2009, 15:12
...ήμουν σίγουρος.

Helm
07-08-2009, 15:15
Ρε δεν διαφωνώ με τις επιλογές. Διαφωνώ με τον οχετό αλμπουμς. Τι της δίνεις την δισκοθήκη σου?

ΜΙΞΤΕΙΠ (άντε μιξ σι ντι) φτιάχνεις για τέτοιες καταστάσεις. Με ροή και ρεζον ντετρ.

επίσης, είναι όμορφος ρε ο γιαννι

Dythor
07-08-2009, 15:17
Ο τίτλος είναι αυτοσαρκαστικός και για προφανείς λόγους τρολλαρίσματος.

ikonoklast
07-08-2009, 15:17
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/4528968/Yanni+y1stgrp51.jpg

Dythor
07-08-2009, 15:18
γελάω

Helm
07-08-2009, 15:19
βασικά του γιαννι του έκανα ένα μιξτειπ με καυτό ατσάλι

νταιθορ τις ειρωνείες τι τις νομίζεις? Δεν περνάνε στο ER αυτά μαν ride straight and speak the truth, stand and deliver κτλ

kontan
07-08-2009, 15:28
μονο το Lovage αρκει βασικά

ikonoklast
07-08-2009, 15:35
Βασικά σοβαρά, τι συμβαίνει σ' αυτό το θρεντ;

Dythor
07-08-2009, 15:38
http://stovecapital.com/myPictures/Yanni%20Comes%20Alive!.jpg

The Good Son
07-08-2009, 15:43
dythor oi stixoi sto sig sou apo ti einai?

Agoraphobic_S.I.
07-08-2009, 15:45
εργαλείο - σχίσμα είναι.

συνεχίστε.

The Good Son
07-08-2009, 15:46
apo poio disko einai afto?

Agoraphobic_S.I.
07-08-2009, 15:47
από τα ντεμος.

Dythor
07-08-2009, 15:48
από 'δω (http://en.wikipedia.org/wiki/Lateralus) ντε.

The Good Son
07-08-2009, 15:50
ωραίο είναι αυτό;

Dythor
07-08-2009, 15:51
Το καλύτερο μαζί με το Aenima.

The Good Son
07-08-2009, 15:52
έχεις λίνκ να κατεβάσω;

Dythor
07-08-2009, 16:00
Μου μπήκε τώρα δα η υποψία ότι μπορεί και να με τρολάρεις ε.

The Good Son
07-08-2009, 16:02
το άκουσα. όχι τόσο καλό.

ikonoklast
07-08-2009, 16:03
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/4528950/Yanni+0000276586002.jpg

Helm
07-08-2009, 16:08
Βασικά σοβαρά, τι συμβαίνει σ' αυτό το θρεντ;

έλα dythor μίλα, για που πάει η συλλογή από φάση δούρειος ίππος οτιδήποτε αργό και άνευ τεστοστερόνης άσε με να σου δείξω την συλλογή άμπιεντ πίξουρ ντίσκς μου, θα τα καταφέρεις φυσικά είσαι όμορφο αγόρι, αλλά αφού έφτιαξες το θρεντ πάει να πει ότι κάτι θέλεις να εξωτερικεύσεις
http://www.locustleaves.com/freud.png

ο yanni συνεχίζει να είναι υπέροχος. Λες να του αρέσουν οι Liege Lord?

ikonoklast
07-08-2009, 16:19
ο yanni συνεχίζει να είναι υπέροχος. Λες να του αρέσουν οι Liege Lord?

Προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα. Ωστόσο απο τη στιγμή που ο πιτσαδόρος βάζει το Nostalgia στο δια βίου τοπ10 του, ο yanni λογικά θα γουστάρει catharsis.

Helm
07-08-2009, 16:28
ναι αλλά αποσυγκεντρωνόμεθα από τον κρυψίνο dythor. Ρίσκα, βασιλιά, έκθεση!

πάντως ναι φαντάζομαι να τον πετύχαινες τον yanni κάπου στην Κοπεγχάγη και να του λες "εσείς... κύριος yanni?" και να σου πει μα ναι και να πιάνετε συζήτηση για ηλεκτρονική μουσική και να εκφράζει ένα ενεργό ενδιαφέρον για τίποτε SND ή COH ή ξέρω γω ακόμα και ότεκερ και μετά συζήτηση για το πως στήνεται το μη-ντετερμινιστικό sequencing και πριν το καταλάβεις έχει πάει αργά και σου λέει 'μήπως θέλεις να κοιμηθείς στο μέγαρό μου απόψε? Είναι εδώ κοντά" και δυσκολεύεσαι να αρνηθείς... να αρνηθείς αυτό που νιώθεις. Σύντομα είσαι μέσα σε ένα όνειρο, αυτές οι κουρτίνες είναι δικές σου, ακουμπάει πάνω στο πικάπ (αυστηρά) το Heart of Midnight και όπισθεν νιώθεις την ζέστη του, τις τριχίτσες του μουστακίου να ακουμπάνε στο αυτάκι, οι λέξεις του είναι "...ένα βερμουτάκι?" . αχ

sabbattack
07-08-2009, 16:31
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/4528968/Yanni+y1stgrp51.jpg

αυτό είναι άνετα facepalm από Yanni και με καλύπτει απόλυτα.

stam and the witches
07-08-2009, 16:37
Θα ποστάρουμε καμιά συλλογή ή στον πούτσο σας;

enitharmon
07-08-2009, 16:37
Κουραση με τον καλαματιανο. ο πιτσαδορος τα ειχε πει σωστα σε εκεινο το θρεντ. αμα ηταν κανας underground μουσικος με μπλιμπλικια θα αναφεροταν στις μισες λιστες τουλαχιστον ως "απλα υπεροχη τσιλ αουτ μπαφομουσικη"

Helm
07-08-2009, 16:39
για τσιλ αουτ μπαφομουσικη δεν ξέρω αλλά το new age του yanni έχει άλλα προβλήματα από έλλειψη σοβαρότητας, αν νομίζεις ότι για αυτό κατηγορείται.

stam and the witches
07-08-2009, 16:44
Εγώ ΓΑΜΕΥΩ κάπως έτσι:

Massive Attack - Karmacoma
Mazzy Star - Wasted
Assemble Head In Sunburst Sound - The Corner Zombies
My Sleeping Karma - Intention
Lisa Gerrard - Space Weaver
My Bloody Valentine - Soon
The Sisters Of Mercy - Driven Like The Snow
Piano Magic - The Last Engineer
Bat For Lashes - Sleep Alone
The Raveonettes - Lust
Apoptygma Berzerk - Mourn
The Knife - Pass This On
Στέρεο Νόβα - Ατλαντικός
Burial - Etched Headplate
Pharaoh Overlord - Mystery Shopper
Replikas - Kor Tasin Kiyisinda
Dead Can Dance - Indus
Baba Zula - Zaniye Oyun Havasi
Mercan Dede - Dem
Mercan Dede - Halitus
Mercan Dede - Ab-i Beka
Lisa Gerrard - Shadow Magnet
Brenna MacCrimmon - Dilala

ikonoklast
07-08-2009, 16:50
πάντως ναι φαντάζομαι να τον πετύχαινες τον yanni κάπου στην Κοπεγχάγη και να του λες "εσείς... κύριος yanni?" και να σου πει μα ναι και να πιάνετε συζήτηση για ηλεκτρονική μουσική και να εκφράζει ένα ενεργό ενδιαφέρον για τίποτε SND ή COH ή ξέρω γω ακόμα και ότεκερ και μετά συζήτηση για το πως στήνεται το μη-ντετερμινιστικό sequencing και πριν το καταλάβεις έχει πάει αργά και σου λέει 'μήπως θέλεις να κοιμηθείς στο μέγαρό μου απόψε? Είναι εδώ κοντά" και δυσκολεύεσαι να αρνηθείς... να αρνηθείς αυτό που νιώθεις. Σύντομα είσαι μέσα σε ένα όνειρο, αυτές οι κουρτίνες είναι δικές σου, ακουμπάει πάνω στο πικάπ (αυστηρά) το Heart of Midnight και όπισθεν νιώθεις την ζέστη του, τις τριχίτσες του μουστακίου να ακουμπάνε στο αυτάκι, οι λέξεις του είναι "...ένα βερμουτάκι?" . αχ

χαχαχααχχααχαχαχχα γελάω.

το μόνο που με σώζει απο αυτή τη δίνη είναι ότι έχω ακούσει (υποθέτω) μόνο το live at the acropolis αλλά ακόμα και αν συγχωρήσει την αμάθειά μου, πλέον (http://userserve-ak.last.fm/serve/_/13129311/Yanni+3.jpg) ο yanni δεν έχει μουστάκι. Ή τουλάχιστον σώζει κάτι απο την όλη σημειολογία, δε ξέρω.

Dythor, διεκδικείς δάφνες βλακωδέστερου θρεντ της περιόδου, κάνε μια προσπάθεια να το σώσεις.

enitharmon
07-08-2009, 16:51
για τσιλ αουτ μπαφομουσικη δεν ξέρω αλλά το new age του yanni έχει άλλα προβλήματα από έλλειψη σοβαρότητας, αν νομίζεις ότι για αυτό κατηγορείται.
δεν καταλαβαινω γιατι να κατηγορειται εξ αρχης. την ειπανε του πιτσαδορου επειδη του αρεσει ενα (υποκειμενικα) μεγαλειωδες κομματι. εχει να γινει σοβαρος ντορος με yanni εδω και χρονια, δε θυμαμαι να εχω διαβασει/ακουσει πουθενα οτι ειναι ο μεγαλυτερος new age συνθετης που εχει υπαρξει, σε καποιος αρεσει σε καποιους οχι, οποτε δεν κατανοω το χλευασμο

ειναι λιγο τρουμεταλλικη συμπεριφορα αυτη

Taksitzhs
07-08-2009, 16:53
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι Satyricon είχαν πολλές παρουσίες. Ο ακραίος ήχος έγινε της μόδας και για τα θηλυκά.

Μπλακάδες, σας έφεξε!

enitharmon
07-08-2009, 16:57
το μόνο που με σώζει απο αυτή τη δίνη είναι ότι έχω ακούσει (υποθέτω) μόνο το live at the acropolis αλλά ακόμα και αν συγχωρήσει την αμάθειά μου
αμα δε σ'αρεσε ουτε αυτο, λογικο να τον περιγελας!

Helm
07-08-2009, 17:00
Το πρόβλημά μου με τον yanni δεν είναι αυτό του τρουμεταλλου (που είμαι), είναι του ανθρώπου που τον ενδιαφέρει το άμπιεντ αλλά αηδιάζει με το new age. Ο Yanni είναι πρώτο πρόσωπο του new age μαζί με κάτι enya και ενώ δεν τον μισώ τον άνθρωπο ούτε την μουσική του (μ'αρεσει αρκετή μάλιστα), αναγνωρίζω ότι η σκοπιμότητα του new age δεν μιλάει σε εμένα (ούτε σε εσένα) πρωτίστως. Μιλάει στους πασόκους στο φενγκ σουι σαλόνι τους αγκαλιά με τους healing crystals τους κλπ, άμα βράζει το αίμα σου ακόμα και δεν έχεις παραδώσει ρομφαία κλπ ε τώρα να ακούς yanni, τι να πω. Δεν ξέρω τι ξέρεις για το new age και στο που διαφέρει με την ambient μουσική άλλου τύπου, ψάξτο.

Επίσης να παραδεχτώ ότι δεν ήμουν απολύτως σοβαρός σε αυτό το θρεντ. Συγνώμη. Ξέρω ότι είναι λάθος.

Τώρα ο πιτσαδορος καλά κάνει και του αρέσει το τραγούδι και γενικά σιγά που θα έπρεπε κανείς να κωλώσει επειδή κοροϊδεύουμε τον yanni (που είναι και όμορφος αλλά προτιμώ να τον φαντάζομαι όπως ήταν, με το μουστάκι) γενικά τα πάθη δεν ενδιαφέρονται για κριτική.

Dythor
07-08-2009, 17:03
ναι αλλά αποσυγκεντρωνόμεθα από τον κρυψίνο dythor. Ρίσκα, βασιλιά, έκθεση!

Ισχύει ότι όντως έφτιαχνα μια συλλογή για μια κοπέλα που μου το είχε ζήτησει, όχι για να ΧΩΣΩ φίλε Helm, όπως είπες κι εσύ ο συντομότερος δρόμος είναι το μιξτέιπ, άντε το μιξσιντί για μας τους νεότερους. Το πόσταρα εδώ το πρωί γιατί απλά ήθελα τη γνώμη σας, πήγα να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου και όταν επέστρεψα διαπίστωσα ότι του γαμήσατε την παναγία.

ΟΜΩΣ μπορεί να εξελιχθεί σε συλλογές που θα φτιάχνατε για να ρίξετε γκόμενα. Προσδιορίστε και τον τύπο της γκόμενας που πέφτει με τέτχοια για να γίνει πιο ενδιαφέρον. Go.

Υ.Γ.: Να σημειωθεί στα πρακτικά ότι στη συλλογή αυτήν έχει συνδράμει και ο είρωνας χρήστης LokiTricksterGod ο οποιός πρότεινε κάτι Fennesz που έφυγαν απ' το παράθυρο (όχι πλάκα κάνω).

carheart
07-08-2009, 17:03
Αυτός με τα πασοκ/φενγκ σουι πάντως είναι και ο Moby, δεν είναι μόνο η new age, τολμώ να πω πως και η ethnic είναι, κάποια εποχή μάλιστα κοιτούσα και το πρώτο beirut και είχα πολλές υποψίες.

Helm
07-08-2009, 17:09
Ωραία ωραία ο καινούριος σκοπός του θρεντ είναι καλός. Θα φαντασιωθω λογοτεχνικές γυναίκες (δεν έχω γνωρίσει πραγματικές) και θα φτιάξω μια συλλογούλα, το'χω.

π.σ. πήγε καλά η φάση?

carheart: ε τι εθνικ τι νιου ειτζ, ακούω το ντιτζεριντου να βαράει πάνω στον κάλαμο στο μυαλό μου και κάτι παθαίνω. φενγκ σουι πασοκ είναι πάντως και ένα σεβαστό ποσοστό του μπλακ μεταλ που τραγουδάς, αισθάνομαι, θα διαφανεί σε κάποιον καιρό τι και πώς. Δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό, απλά λέω. Πολύ θέατρο πολύ ευκολία πολύ σκηνή πολύ απόλα, άμα τελικά μισείς τον Κύριο πρέπει να σκοτώνεις και κάτι, όχι μόνο να βάφεσαι έτοιμος για την φώτο. Αλλά αυτά όλα είναι οφτοπικ τώρα. Όπως είπε ο dythor, επιχείρηση σωτηρία του θρεντ: συλλογές για ανθρώπους με ρούχα που δεν χρειάζονται ρούχα. Ποιοι είναι? Τι κάνουμε για αυτό?

ikonoklast
07-08-2009, 17:10
το μόνο που με σώζει απο αυτή τη δίνη είναι ότι έχω ακούσει (υποθέτω) μόνο το live at the acropolis αλλά ακόμα και αν συγχωρήσει την αμάθειά μου
αμα δε σ'αρεσε ουτε αυτο, λογικο να τον περιγελας!
χαχαχαχα νομίζω ότι ο yanni ανήκει σε ένα συλλογικό απυρόβλητο, δεν τον χλεύασε κανείς ποτέ. Απο κει και πέρα λατρεύω τις εκτροπές στα θρεντς, για την μουσική του συγκεκριμένα (ας πούμε ότι δεν είναι ακριβώς new age, είναι ένα cheesy "contemporary classic" - σε ορολογία δισκάδικου) σίγουρα μπορεί κάποιος να βρεί εύκολα μια δεκάδα απο πολύ σημαντικότερες δουλειές, εξίσου εύκολες και για μένα πιο ενδιαφέρουσες.

Mάλιστα με κάποιους Reich, Part και για πιο σίγουρα Glass, Mertens θα είσαι και οντοπικ με τα εκάστοτε τυχερά σου!

Ra Pariah
07-08-2009, 17:13
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/T/The%20Kovenant/Nexus%20Polaris/Nexus%20Polaris.jpg

Στα μικράτα μου είχα χαρίσει σε δεσποινίδα το αποπάνω...
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:

Helm
07-08-2009, 17:14
γουσταρε?

carheart
07-08-2009, 17:15
φενγκ σουι πασοκ είναι πάντως και ένα σεβαστό ποσοστό του μπλακ μεταλ που τραγουδάς, αισθάνομαι, θα διαφανεί σε κάποιον καιρό τι και πώς. Δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό, απλά λέω. Πολύ θέατρο πολύ ευκολία πολύ σκηνή πολύ απόλα, άμα τελικά μισείς τον Κύριο πρέπει να σκοτώνεις και κάτι, όχι μόνο να βάφεσαι έτοιμος για την φώτο. Αλλά αυτά όλα είναι οφτοπικ τώρα. Όπως είπε ο dythor, επιχείρηση σωτηρία του θρεντ: συλλογές για ανθρώπους με ρούχα που δεν χρειάζονται ρούχα. Ποιοι είναι? Τι κάνουμε για αυτό?

Δεν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι, και ρώτησα και δύο συναδέλφους που ήρθαν εδώ για brunch και ούτε αυτοί κατάλαβαν. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για να μην καταρρίπτω ανά περιπτώσεις!

carheart
07-08-2009, 17:16
επίσης και ο WoTaN είχε κάνει επικό καμάκι με Sacred Steel αν θυμάμαι καλά, εντοπίστε το 8ρεντ.

Ra Pariah
07-08-2009, 17:17
Καλά λόγια είχε πει, αλλά παίζει να τα είπε και για να μη με κακοκαρδίσει. :oops:

Πάντως, o Sverd είναι (εθνο)ρομαντικός πληκτράς!!!

carheart
07-08-2009, 17:18
τι εθνορομαντικός πληκτράς;

σιγά μην είναι και εσωστρεφής λυκάνθρωπος.

Helm
07-08-2009, 17:21
καρχαρτ μπα βασικά δεν θέλω να το συζητήσω... τώρα θα μου πεις γιατί το έθιξα αν δεν θέλω. Μάλλον επειδή ξεχειλίζει σιγά σιγά η εμπάθεια μου για σχεδόν-όλη-την-Νορβηγία-μετά-το-ενενήντα-τρία και είσαι βολικός στόχος που κάθεσαι και ακούς μαλακίες σαν τον δίσκο με το λογότυπο κομμένο πάνω στην κοκαΐνη, τι να πω. Δεν έχει να κάνει με εσένα τελικώς.

Τελευταίο ποστ πριν αποφασίσω για φαντασιακή συλλογή.

Ra Pariah
07-08-2009, 17:22
Ώχου!

Ούτε τα λογοπαίγνια δεν επιτρέπονται; :P

Έστω! Ρομαντικός σκέτο.

carheart
07-08-2009, 17:22
μην είστε κομπλεξικοί άνθρωποι όμως, εδώ κάνουμε συζητήσεις!

Ra Pariah
07-08-2009, 17:23
σαν τον δίσκο με το λογότυπο κομμένο πάνω στην κοκαΐνη, τι να πω.

Τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ.

carheart
07-08-2009, 17:25
Secht - True Narcotic Black Metal

Helm
07-08-2009, 17:26
True Narcotic Black Metal ρε μαλακα

enitharmon
07-08-2009, 17:26
χαχαχαχα νομίζω ότι ο yanni ανήκει σε ένα συλλογικό απυρόβλητο, δεν τον χλεύασε κανείς ποτέ. Απο κει και πέρα λατρεύω τις εκτροπές στα θρεντς, για την μουσική του συγκεκριμένα (ας πούμε ότι δεν είναι ακριβώς new age, είναι ένα cheesy "contemporary classic" - σε ορολογία δισκάδικου) σίγουρα μπορεί κάποιος να βρεί εύκολα μια δεκάδα απο πολύ σημαντικότερες δουλειές, εξίσου εύκολες και για μένα πιο ενδιαφέρουσες.

Mάλιστα με κάποιους Reich, Part και για πιο σίγουρα Glass, Mertens θα είσαι και οντοπικ με τα εκάστοτε τυχερά σου!
με την ορολογια συμφωνω, ειδικα στο cheesy.

χελμ, με φενγκ σουι, κρυσταλλους και freeganισμο συνδεω περισσοτερο εθνικ-ινδικη μουσικη. νομιζω πλεον στα δισκαδικα ονομαζεται και esoteric music.

carheart
07-08-2009, 17:28
True Narcotic Black Metal ρε μαλακα

δεν θα νιώσετε ποτέ ρε, πάρτε απόφαση.

Dythor
07-08-2009, 17:31
Σας παρκαλώ, σταματήστε.

http://gettingbackyourex.com/blog/wp-content/uploads/2008/10/begging1sm.gif

carheart
07-08-2009, 17:31
καλά εσύ περίμενε να ρίξεις γκόμενα με FOVEA HEX.

Helm
07-08-2009, 17:45
esoteric music.

έχω χάσει εξελίξεις

λοιπών πει του ζητήματος, η αλήθεια είναι ότι έχω να κάνω συλλογή σε φάση να-φανώ-ψαγμένος-ή-έστω-αρεστός για γυναικά από όταν ήμουν 16 (και τότε από όσο θυμάμαι λειτούργησε με έναν τρόπο - έμαθε από καλό μεταλ και της έμεινε - αλλά όχι με τον άλλον -- :( ). Αλλά έχω κάνει πολλές συλλογές σε φάση 'ποιος είμαι', χωρίς ντροπές ή περιτροπές, με τους fates warning τους μέσα και όλα όταν μου το ζητάνε, όταν έχει ήδη γίνει η σχέση σχέση. Αυτή η συλλογή όμως πάει υποθέτω περισσότερο στο θρεντ υπερυπευθηνότιτας περισσότερο. Γενικά δεν με ενδιαφέρει εδώ και καιρό να ακούει, ούτε καν να καταλαβαίνει μια κοπέλα από την μουσική που μου αρέσει, το είχα αυτό μια φορά στο έπακρο, φτάνει. Δεν θέλω καν να φορτώνω εξωμεταλλικούς ανθρώπους με αυτά που ακούω, αλλά άμα επιμένουν... Πλάκα-πλακά πρέπει να έχω κάνει περισσότερες συλλογές μουσικής στον πατέρα μου ανά τα χρόνια παρά για γυναίκες. Η φάση είναι τα ζωγραφισμένα εξώφυλλα επειδή θέλω να είναι σαν δώρα. Η τελευταία που έκανα ήταν αυτή:

http://www.locustleaves.com/cacophony.png

και είχε μέσα In The Woods..., Fates Warning, Dead Can Dance, King Crimson, Psychotic Waltz, ε καλά δεν έχει νόημα τώρα να ποστάρω ακριβώς. Ίσως στο άλλο θρεντ με τα 10 καθοριστικά κομμάτια.

Shrinebuilder
07-08-2009, 17:54
Mike Patton - Lovage

Και James Hetfield - Metallica!

Dythor
07-08-2009, 17:59
και είχε μέσα In The Woods..., Fates Warning, Dead Can Dance, King Crimson, Psychotic Waltz, ε καλά δεν έχει νόημα τώρα να ποστάρω ακριβώς. Ίσως στο άλλο θρεντ με τα 10 καθοριστικά κομμάτια.

Στηρίζουμε!

Mike Patton - Lovage

Και James Hetfield - Metallica!

Είσαι αφελής, υπάρχει και δίσκος Lovage και τραγουδάει με αυτούς -μάντεψε- ο Mike Patton.

Shrinebuilder
07-08-2009, 18:01
Είσαι αφελής, υπάρχει και δίσκος Lovage και είναι -μάντεψε- του Mike Patton.

Lovage λέγεται η μπάντα, "αφελή"

Πιάσε και καμιά ειρωνία

Headphones
07-08-2009, 18:01
ΟΜΩΣ μπορεί να εξελιχθεί σε συλλογές που θα φτιάχνατε για να ρίξετε γκόμενα. Προσδιορίστε

http://lyricwiki.org/images/3/39/Mihalis_Hatzigiannis_-_Best_Of.jpg

Dythor
07-08-2009, 18:02
Είσαι αφελής, υπάρχει και δίσκος Lovage και είναι -μάντεψε- του Mike Patton.

Lovage λέγεται η μπάντα, "αφελή"

Πιάσε και καμιά ειρωνία

Το καμα εντιτ. Κι ο δίσκος έτσι δε λέγεται; Δεν ξέρω, μπορεί να 'χεις και δίκιο, την είχα πάρει από άλλο σκληρό τη μουσική αυτή (δεν την είχα κατεβάσει).

Shrinebuilder
07-08-2009, 18:05
Το καμα εντιτ. Κι ο δίσκος έτσι δε λέγεται; Δεν ξέρω, μπορεί να 'χεις και δίκιο, την είχα πάρει από άλλο σκληρό τη μουσική αυτή (δεν την είχα κατεβάσει).

Music to Make Love to Your Old Lady By

Googlαρε πριν πεις εξυπνάδα, it's a rule of the internets :)

Dythor
07-08-2009, 18:06
Όντως, ενίκησες.

Shrinebuilder
07-08-2009, 18:07
YAY!

http://www.insidesocal.com/tomhoffarth/yanni.jpg

ikonoklast
07-08-2009, 18:08
Εντάξει λοιπόν τα σπάει το θρεντ, εγώ θα κάνω μια πρόχειρη συλλογή για να ρίξω την enitharmon!!

http://data.pogrohm.org/up/sthfasi.png

Wim Mertens - Struggle For Pleasure
Ryuichi Sakamoto - Rain
Michael Nyman - Here to There/The Promise
Arvo Pärt - Spiegel Im Spiegel
Zbigniew Preisner - Les Marionettes
Ελένη Καραϊνδρου - Eternity theme
Dmitri Shostakovich - Prelude & Fugue #4 In E Minor, Op. 87 (εκτέλεση Keith Jarret)
Goldmund - Finding It There
Thomas Newman - Any Other Name
Aphex Twin - Avril 14th

Advisor αποκλειστικά για γκομενάκια που ακούνε Yanni, γκαραντί επιτυχία. Τα μισά είναι OST, do the math, σαφής σύνδεση με την ταινία σε ένα θερινό σινέ. Ένα αθώο άγγιγμα. Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι. Μια έψα. Ένα Γιασεμί. Διάφορα άστρα...

edit: Για εναλλακτική ετοιμάζω και advisor για χατζηγιάννηδες.

cancer
07-08-2009, 18:09
eixa kanei ki ego mia tetoia sillogi proti likeiou, mporei na xe ozzy & lita ford - if i close my eyes forever alla eixe ki auto
p8lsMnGUbDE

Ra Pariah
07-08-2009, 18:14
Και για να βγούμε εντελώς off topic:

Mέχρι πρότινος πίστευα ότι το Warrant "The Enforcer" ήταν demos Mercyful Fate, επειδή είχε μέσα κομμάτι "Nuns Have no Fun"... Προφανώς έπαιζε πουστιά με τα tags.

Η πλάκα είναι ότι το συζήταγα με τον Witcie και ούτε κι αυτός ήταν απολύτως βέβαιος... (το πέτυχε ωστόσο το σχήμα!)

Επιμύθιο: να είστε προσεκτικοί πριν ονοματίσετε ένα full-length...

carheart
07-08-2009, 18:14
Εντάξει λοιπόν τα σπάει το θρεντ, εγώ θα κάνω μια πρόχειρη συλλογή για να ρίξω την enitharmon!!

Ryuichi Sakamoto - Rain
Dmitri Shostakovich - Prelude & Fugue #4 In E Minor, Op. 87 (εκτέλεση Keith Jarret)
Aphex Twin - Avril 14th

Advisor αποκλειστικά για γκομενάκια που ακούνε Yanni, γκαραντί επιτυχία. Τα μισά είναι OST, do the math, σαφής σύνδεση με την ταινία σε ένα θερινό σινέ. Ένα αθώο άγγιγμα. Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι. Μια έψα. Ένα Γιασεμί. Διάφορα άστρα...

όλο το spiegel im spiegel? είναι 30' κομμάτι.

Ra Pariah
07-08-2009, 18:15

Στηρίζω.

ikonoklast
07-08-2009, 18:19
χαχαχαχαχ όχι, απο το tabula rasa, το 8λεπτο. Όπως γουστάρει ο καθένας δηλαδη, δε κατηγορούμε!

carheart
07-08-2009, 18:20
χαχαχαχαχ όχι, απο το tabula rasa, το 8λεπτο. Όπως γουστάρει ο καθένας δηλαδη, δε κατηγορούμε!

άκου, να μην εμπιστεύεσαι τις εκδόσεις ΝΑΞΟΣ, από πρώτο χέρι στο λέω.

κατέβασε το "Alina", εκεί θα ακούσεις ολόκληρο το Spiegel Im Spiegel

ikonoklast
07-08-2009, 18:23
Φίλε, πρόσεξε τα υπόλοιπα κομμάτια, δεν είπα ότι θα ρίξουμε εσένα με τη συλλογή αυτή...

FIXXXER
07-08-2009, 18:59
1. Καλα γαμανε οι Ενιγκμα, προσφατως ακουσα με την παρουσια ομορφης κοπελας σε καφετερια του Ναυπλιου το Return to Innocence και την εντυπωσιασα που θυμομουν το ονομα τους.
2. Καλα σας γαμαει ο Yanni εστω κι αν ειναι ελαφρολαικος.
3. Τι προβλημα παιζει με Glass και Mertens?
4. Ζητω το μετσαλ

Entrancemperium
07-08-2009, 19:14
μπλα μπλα... σε καφετερια του Ναυπλιου ...μπλα μπλα

Ξένον να φανταστώ;

FIXXXER
07-08-2009, 19:19
Μπα, μπορει να ηταν και το ιταλικο εστιατοριο στην πλατεια, δε θυμαμαι να σου πω, η μια απο αυτες που ειναι στο λιμανι, ειχε και παγωτο μηχανης

GG*
07-08-2009, 19:52
γι'αυτο δεν γαμαει η νεολαια σημερα.....

Dythor
07-08-2009, 19:58
Αφήστε, βρήκα. (http://www.greektube.org/content/view/13175/2/)

Parasight
07-08-2009, 20:29
ride straight and speak the truthTo Ride, Shoot Straight and Speak the Truth είναι. Ορίστε μας.

Συνεχίστε.

FIXXXER
07-08-2009, 21:57
γι'αυτο δεν γαμαει η νεολαια σημερα.....

Εχεις αλλη μια προσπαθεια

KoiliaSamprela
07-08-2009, 22:06
ΟΜΩΣ μπορεί να εξελιχθεί σε συλλογές που θα φτιάχνατε για να ρίξετε γκόμενα. Προσδιορίστε

http://lyricwiki.org/images/3/39/Mihalis_Hatzigiannis_-_Best_Of.jpg

Σας Γάμησε για Πλάκα

Απλά έχει φάει την γκόμενα , την αδερφή της , η μαμά είναι ευτυχισμένη και ο μπαμπάς προβάρει κοστούμι

Candiru
07-08-2009, 23:22
στο facebook έχω βάλει

Nightwish
Enya
Uriah Heep
gathering
Nick Cave
Dead can Dance
Lοvage
Bauhaus
Moby

και γεμιζαν από γυναικείες επισημάνσεις "μου αρέσει", μια δε επεσήμανε και τη φωτό μου

KoiliaSamprela
07-08-2009, 23:28
στο facebook έχω βάλει

Nightwish
Enya
Uriah Heep
gathering
Nick Cave
Dead can Dance
Lοvage
Bauhaus
Moby

και γεμιζαν από γυναικείες επισημάνσεις "μου αρέσει", μια δε επεσήμανε και τη φωτό μου

Ξέρεις τι κάνει ο κόσμος ε? μην λέμε τα ίδια ...

ΓΕΛΑΕΙ

Brazen_Bull
08-08-2009, 01:47

Ryuichi Sakamoto - Rain
Aphex Twin - Avril 14th

Δεν βρισκω το ost αλλα αν εννοεις αυτο...

yBxvQLModJY

:maikl:

ikonoklast
08-08-2009, 16:01
Αυτό σε άλλη εκτέλεση απο τον ίδιο δίσκο. Γενικά αστειεύομαι με τη συλλογή αλλά άμα σας άρεσε ανεβάζω ξερωγώ.

Brazen_Bull
08-08-2009, 16:47
Προφανως αλλα ειναι πολυ ωραιο κομματι. Δεν ξερω ποια θα επεφτε με αυτο βεβαια αλλα οκ :P

enitharmon
10-08-2009, 12:23
οχι μονο λογια, ανεβασε

ikonoklast
10-08-2009, 17:46
οραιτ,
http://www.mediafire.com/file/jz3qzghiizq/gorgoneskaimagkes.rar

O)))zma
10-08-2009, 17:57
oraio moustaki ^^

metamelia3
10-08-2009, 19:01
Ryuichi Sakamoto - Rain

ποιος νομιζεις πως εισαι;

ikonoklast
10-08-2009, 19:42
Μεταξύ των δύο μας, αυτός με το χιούμορ.

(Γιατί εσύ είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει τέτοια συλλογή για γκόμενα στα σοβαρά, :αρκούδι:)

metamelia3
10-08-2009, 19:43
να σφυριξω αδιαφορα;
ας σφυριξω αδιαφορα!

metamelia3
10-08-2009, 19:43
και μιας και τα λεμε, τι κανεις σημερα το βραδυ;

ikonoklast
10-08-2009, 19:47
λέω για τσάμπα fnm ή ξίδια μετά, κουβαλήσου.

freak brother
10-08-2009, 20:15
πρωτα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=DgMWyQtucyc
και μετα μια μαλακια γιατι ειστε φλωροι.

Razor
11-08-2009, 00:57
πρωτα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=DgMWyQtucyc
και μετα μια μαλακια γιατι ειστε φλωροι.

ωραιος,στηριζουμε μπλιτζ

Candiru
20-10-2009, 14:38
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/6a00fad6b2648c000500fae8e4fe5a000b-.jpg

Witchkiller
21-10-2009, 15:21
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/6a00fad6b2648c000500fae8e4fe5a000b-.jpg

λάθος δίσκος ,βάλε mojo priest και είσαι "μέσα"