PDA

View Full Version : Φόλες 2009

karharias
03-08-2009, 23:35
Επειδή είναι αμαρτία να κάνω 30 ποστ με μόνο την ονομασία της ταινίας κ μια λέξη "ΦΟΛΑ" και σαν αναμάρτητος που είμαι θα κάνω ένα ποστ με πολλές ταινίες...

"The Land Of The Lost"
περίμενα πως κ πως την ταινία του Will Ferrell και.. αποτυχία! 2

"Seven Pounds"
Άλλος αγαπημένος ο σκυλάραπας Will Smith, μετά το εκπληκτικό "I Am Legent" και το συμπαθητικό "Hankock" περιμένα κάτι καλύτερο. 0

"Night at the Museum Battle of the Smithsonian"
Παλιότερα συμπαθούσα τον Ben Stiller αλλά νομίζω είναι πουστάρα του κερατά πλέον. Τον είδα κ στα βραβεία του MTV κ επιβεβαιώθηκα.. χιμπατζής.. 1

"Race To Witch Mountain"
O The Rock σε ταινία Walt Disney... ταχαλές.. 2

"Bedtime Stories"
Adam Sandler .. μετά τον Zohan περιμένεις να δεις ότι ποιο γαμάτο υπάρχει.. 2

"Bangkok Dangerous"
Δεν άντεξα ούτε 10 λεπτά να βλέπω την σκατάφατσα του πλεόν αποτυχημένου Nicolas Cage.. -5

"Green Street Hooligans 2"
Γιατί λέγεται 2? Αφού το 1 είναι άλλη ταινία, δεν έχει συνέχεια 0

"GOAL 3"
TI?!?! -10

Αυτές είναι κάποιες ταινίες που είδα τελευταία και απογοητεύτικα τόσο πολύ από τον καλό, ποιοτικό και εφφετζίδικο αμερικάνικο κινηματογράφο.

ΦΟΛΑ!

antimusic
03-08-2009, 23:46
ο karharias είναι η απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα "μα καλά, γιατί βγαίνουν τέτοιες μαλακίες, ποιος τις βλέπει;"

Headphones
04-08-2009, 00:56
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Razor
04-08-2009, 01:59
Επειδή είναι αμαρτία να κάνω 30 ποστ με μόνο την ονομασία της ταινίας κ μια λέξη "ΦΟΛΑ" και σαν αναμάρτητος που είμαι θα κάνω ένα ποστ με πολλές ταινίες...

"The Land Of The Lost"

θελω να την δω

"Seven Pounds"
Άλλος αγαπημένος ο σκυλάραπας Will Smith, μετά το εκπληκτικό "I Am Legent" και το συμπαθητικό "Hankock" περιμένα κάτι καλύτερο. 0
μεχρι τα πρωτα 40 λεπτα που ειχα δει δεν παλευοταν,πηρε μπουλο

Παλιότερα συμπαθούσα τον Ben Stiller αλλά νομίζω είναι πουστάρα του κερατά πλέον. Τον είδα κ στα βραβεία του MTV κ επιβεβαιώθηκα.. χιμπατζής.. 1

"Race To Witch Mountain"
O The Rock σε ταινία Walt Disney... ταχαλές.. 2

"Bedtime Stories"

επισης να το δω

"Bangkok Dangerous"
Δεν άντεξα ούτε 10 λεπτά να βλέπω την σκατάφατσα του πλεόν αποτυχημένου Nicolas Cage.. -5

"Green Street Hooligans 2"
Γιατί λέγεται 2? Αφού το 1 είναι άλλη ταινία, δεν έχει συνέχεια 0

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ,τρελες σκηνες ξυλου

"GOAL 3"
TI?!?! -10

Αυτές είναι κάποιες ταινίες που είδα τελευταία και απογοητεύτικα τόσο πολύ από τον καλό, ποιοτικό και εφφετζίδικο αμερικάνικο κινηματογράφο.

ΦΟΛΑ!

ωραιο τοπικ :thumbsup:

Phoebus
04-08-2009, 02:03
Το Seven Pounds είναι καλή ταινία. Βασικά πολύ κλάμα.

I Am Legend και Hancock. Μέτρια και κακή ταινία αντίστοιχα. Στα υπόλοιπα δεν έχω άποψη :P

sabbattack
04-08-2009, 03:23
Άλλος αγαπημένος ο σκυλάραπας Will Smith, μετά το εκπληκτικό "I Am Legent"

30 δευτερόλεπτα, μετά σταμάτησα να βλέπω το τόπικ.

να πεθάνουν με πόνους όσοι ευθύνονται για τον βιασμό του Matheson.

Parasight
04-08-2009, 07:24
ωραιο τοπικ :thumbsup:Όντως, έχω τις μούτζες έτοιμες για τους ελιτιστές.

karharias
04-08-2009, 09:04
ρε σεις, αν δεν δείτε αμερικάνικο κινηματογράφο τι θα δείτε? τον ευρωπαϊκό που είναι πίτα στην κουλτούρα κ ξερνάς άπειρα από συγκίνηση κ διαφορετικότητα?

τι καλύτερο από το να έχεις μπάφο, πίτσα, κόκα κόλα κ αμερικανιά στη TV!?! ΤΙΠΟΤΑ!

JnB
04-08-2009, 09:28
τι καλύτερο από το να έχεις μπάφο, πίτσα, κόκα κόλα κ αμερικανιά στη TV!?! ΤΙΠΟΤΑ!

:thumbsup:

~ladykiller~
04-08-2009, 10:20
'gw den katalava...
8ewreis tainiares 'i kati paremferes to "i am legent" k to "zohan"?

karharias
04-08-2009, 10:48
ναι. και τα δύο! όχι ότι είναι οι καλύτερες ταινίες που έχω δει, αλλά είναι σίγουρα από τις καλύτερες!

Blanket
04-08-2009, 11:09
public enemies

karharias
04-08-2009, 11:11
δε το είδα, αλλά το Public Enemy (το γαλλικό) είναι όλα τα €!!

εδιτ: άκυρο. είπαμε μονο φόλες

Kelldorain
05-08-2009, 14:33
Horsemen και Blood: The Last Vampire ως τώρα φέτος.

antimusic
05-08-2009, 14:58
the spirit και wolverine origins τα μεγάλα σκουπίδια που μου έρχονται.

Zoonchild
05-08-2009, 15:06
το δε σπιριτ οντως απο τις μεγαλυτερες φολες. Παλι καλα που ειχε τον κωλο της Μεντεζ δηλαδη...:-|

karharias
05-08-2009, 15:38
πράγματι τα 4 παραπάνω που αναφέρατε είναι φολάρες.

επίσης το Twilight ειναι απαράδεκτο με άσχημο ηθοποιό για gothic κοριτσάκια που ακόμη αυνανίζονται με δάστυλο ή προφυλακτικό σε 5-6 στυλούς BIG τυλιγμένους με μονοτινή ταινία

Roswell47
05-08-2009, 18:58
προφυλακτικό σε 5-6 στυλούς BIG τυλιγμένους με μονοτινή ταινία

:headbang:

KoiliaSamprela
06-08-2009, 18:13
ρε σεις, αν δεν δείτε αμερικάνικο κινηματογράφο τι θα δείτε? τον ευρωπαϊκό που είναι πίτα στην κουλτούρα κ ξερνάς άπειρα από συγκίνηση κ διαφορετικότητα?

α) εφόσον έχεις αμερικανιά + tv στην ίδια πρόταση ο μπάφος είναι πλεονασμός

ωστόσο απαντάω :

ΜΠΛΑ ΡΕ ΦΊΛΕ ΜΠΑΛΑ

BURNIN AMBITION
06-08-2009, 19:56

"The Land Of The Lost"

με πορωσες δεν ηξερα πως λεγεται κατεβαζω αμεσα

"Seven Pounds"

εισαι μαλακας ε

εισαι μαλακας στο τετραγωνο

"Bedtime Stories"

η μαλακια επιασε κυβο

αυτα
κατα τα αλλα εισαι καλο παιδακι

KoiliaSamprela
06-08-2009, 20:46
μπλα μπλα μπλα

....ντροπή γύρισες χωρίς να πεις έστω ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

karharias
06-08-2009, 21:14
κατα τα αλλα εισαι καλο παιδακι

δεν είμαι παιδάκι ρε μπινέ... άντρας είμαι, έχω τρίχες στο στήθος κ στα πόδια. (τα αρχίδια τα ξυρίζω, μου λένε οι γυναίκες ότι τις τσιμπάνε στο μάγουλο)

GG*
07-08-2009, 05:24

μαθε λιγη μπαλιτσα

με μπαφους πιτσες κοκακολες βλεπουμε μονο καλτ ελληνικα επη

μια φορα ειχα δει με φιλαρακι εσμεραλντα και ειδαμε το φως:mouse:

karharias
07-08-2009, 11:50
κόλημα όλοι με την μπάλα...
δε βλέπω μπάλα, μου την δίνει πολύ. βλέπω μόνο champions leage, κανενα euro ή muntial. το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τοσο μίζερο που μου προκαλεί αννοία βαριάς μορφής.
εννοείται ότι αποφεύγω βραζιλιάνικες σειρές και ελληνικές, προσβάλουν την νοημοσύνη μου. Μόνο καλό αμερικάνικο εφφετζίδικο κινηματογράφο κ που κ που καμιά ευρωπαϊκή κουλτούρα να το σπάω.