Log in

View Full Version : [TV] Alias

fandango
03-08-2009, 09:35
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/63/AliasLogo.png

σειρά. του J.J. Abrams. κατασκοπία, CIA, FBI, Jennifer Garner. πριν κανα μήνα πήρα και τις 5 σεζόν που έχουν κυκλοφορήσει, και επειδή έχω πολύ ελεύθερο χρόνο είδα την 1η σε 4 μέρες. Την έχει δει κανείς άλλος; Την πρώτη σεζόν εννοώ. Γιατί, έχει κάτι τρύπες στο σενάριο ΝΑ, και λέω, δεν μπορεί, εγώ θα κάνω λάθος, κάτι δεν θα κατάλαβα καλά. χελπ. ντισκάς.

Parasight
03-08-2009, 09:59
πριν κανα μήνα πήρα και τις 5 σεζόν που έχουν κυκλοφορήσειΓιατί;;;:P

Το έδειχνε στο ΑΝΤ1 αυτό, είχα δει 2-3 επεισόδια και είχα βαρεθεί.

fandango
03-08-2009, 10:02
πριν κανα μήνα πήρα και τις 5 σεζόν που έχουν κυκλοφορήσειΓιατί;;;:P

Το έδειχνε στο ΑΝΤ1 αυτό, είχα δει 2-3 επεισόδια και είχα βαρεθεί.

προφανώς δεν τις αγόρασα, τις πήρα από έναν φίλο όταν πήγα σπίτι του με τον σκληρό δίσκο για να μου βάλει τις σεζόν futurama, ε, το είδα και το πήρα κι αυτό. δεν είναι τόσο χάλια πάντως. :)

carheart
03-08-2009, 10:23
το "Alias" είναι η καλύτερη τέτοια σειρά που έχω δει, γιατί :

α) παίζει η Jennifer Garner. :καρδιές:

β) υπάρχει ο καλύτερος κακός στην ιστορία της τηλεόρασης (Ron Rifkin)

γ) κατά την διάρκεια των αποστολών από πίσω παίζει ασύλληπτες μουσικές, κυρίως techno.

δ) η ιστορία είναι απίστευτη, το τέλος μεν αναγκαστικά βιαστικό.

ε) εμφανίζονται οι Roger Moore, Quentin Tarantino, David Carradine και ο Locke.

ζ) οι τρεις πρώτες seasons είναι ΜΕΓΑΛΕΣ, τα πρώτα επεισόδια της τέταρτης κάπως αυτοτελή και ίσως να πέφτει και λίγη βαρεμάρα, βέβαια κάπου ελάττωναν τον ρουχισμό της Garner οπότε όλα στη θέση τους, και η πέμπτη ουσιαστικά το φινάλε.

Σε διάφορα θρεντς εδώ μέσα έχω εκδηλώσει τη λατρεία μου για τη σειρά. Από τις ελάχιστες σειρές που μου αρέσει η ηθοποιία και οι φάτσες όλων των ηθοποιών σχεδόν. Αμπρούτζι μην έρθεις πάλι να πεις πως σου θυμίζει τη ΝΙΚΙΤΑ. Αυτό το καλοκαίρι σκόπευα να τα ξαναπάρω σερί από την αρχή, αλλά τελικά λέω να δω The Wire.

Έχει βγει και μια έκδοση και των 5 seasons σε Rambaldi box κλπ, την οποία ήθελα να αγοράσω, αλλά δεν παίζει γιατί ακριβή, έχει δει κανείς το bonus dvd με τις εξηγήσεις;

enitharmon
03-08-2009, 10:34
lol, σιγα μη κατσουμε να δουμε μια σειρα για να ψαχνομαστε μετα στα ιντερνετ και στα δβδ με τις εξηγησεις

antimusic
03-08-2009, 10:47
εγώ απο 2-3 επεισόδια που είχα χαζέψει πάντως μου είχε φανεί τυπική σειρά δράσης με τυπική χαζή τηλεοπτική δράση, είναι καλό και αξίζει λέτε ε;

carheart
03-08-2009, 11:01
έδωσα ζ σοβαρούς λόγους.

antimusic
03-08-2009, 11:36
ήτο ρητορικό!

fandango
03-08-2009, 12:10
ερωτήσεις σχετικά με την πρώτη σεζόν, να τις διαβάσει μόνο ο carheart ή κάποιος άλλος που έχει δει την 1η σεζόν τουλάχιστον και θέλει να μου απαντήσει, ευχαριστώ:

Α) σε εκείνη την φάση που ο Sloan έμαθε ότι η μία σελίδα από το χειρόγραφο του Ραμπάλντι ήταν πλαστή, εκείνη που είχε αλλάξει η Σίντνει στο σπίτι του, και είπε στον Τζακ ότι περιμένει εξηγήσεις από την Σίντνει για την πλαστή σελίδα, τι σκατά έγινε και ξεχάστηκε;

Β) Ο Kasinau πως ήξερε ότι αυτός που είχε απαγάγει τον Γουίλ ήταν ο Τζακ; και κυρίως, πως ο Kasinau άκουγε από τον πομπό-καρφίτσα που ήταν του SD-6 και τον είχε βάλει ο Τζακ στο αμάξι της Ελοιζ Κερτς;

Γ) Στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν, δείχνει την κηδεία της γυναίκας του Sloan. Οκ, wtf? Αφού είχε δείξει ότι η ασθένεια υποχωρούσε, και από την συμμαχία πίεζαν τον Sloan να την σκοτώσει, αλλά δεν έδειξε τίποτα. Εκτός αν δείξει κάτι σχετικό στα επόμενα επεισόδια, οπότε πάσο.

antimusic
16-08-2009, 22:44
πόσο απαράδεκτο intro theme!

Impure
17-08-2009, 00:01
Ο καρχαρτ σας τα είπε ολα. Μεγάλη αγάπη της σειράς ο γουιλ τιπιν :D. κΑτα τη γνωμη μου στην 4η σεζον κάνει κοιλια η σειρά. επισης ειχα κατεβασει ολα τα οστ της σειρας λολ. Απιστευτη πορωση

carheart
23-02-2010, 15:10
Έψαχνα σήμερα επί δέκα λεπτά στον σκληρό και επί σαράντα σε dvds για να βρω τα OST, αλλά δεν τα βρήκα με τίποτα και μάλλον χάθηκαν σε φορμάτ παλαιό. Επειδή δεν βρίσκω δισκοπωλείο να τα αγοράσω, και είναι φυσικά παράνομο να τα κατεβάσω, θα μου στείλεις κάποιος σε πιέμ το λινκ ενός δισκοπωλείου; Εναλλακτικά, ιλιέν, μπορείς να μου τα ανεβάσεις σε ένα δισκοπωλείο;

FIXXXER
23-02-2010, 19:20
Το χα χασει αυτο το θρεντ. Οτι λεει ο καρχαρτ και πολλα ακομα παραπανω. Πολλα κοινα στοιχεια με το Λοστ οσον αφορα σκηνοθεσια, τροπο αφηγησης της ιστοριας και αλλα. Οι πρωτες τρεις σεζον ειναι παρα πολυ καλες εως εξαιρετικες σε σημεια και η τεταρτη απλα αξιοπρεπης. Να πω την αληθεια, η πεμπτη δε μου αρεσε σχεδον καθολου και μου φανηκε οτι ενω ειχε τελειωσει η ιστορια το τραβηξαν για λιγα επεισοδια ακομα χωρις λογο, εκτος κι αν εγινε το αλλο, δηλαδη αντι να κανουν πεμπτη σεζον των 22 επεισοδιων και να πουν καλα την ιστορια την εκαναν μιση και βγηκε πετσοκομμενη.

Impure
25-02-2010, 15:18
Έψαχνα σήμερα επί δέκα λεπτά στον σκληρό και επί σαράντα σε dvds για να βρω τα OST, αλλά δεν τα βρήκα με τίποτα και μάλλον χάθηκαν σε φορμάτ παλαιό. Επειδή δεν βρίσκω δισκοπωλείο να τα αγοράσω, και είναι φυσικά παράνομο να τα κατεβάσω, θα μου στείλεις κάποιος σε πιέμ το λινκ ενός δισκοπωλείου; Εναλλακτικά, ιλιέν, μπορείς να μου τα ανεβάσεις σε ένα δισκοπωλείο;

Τώρα το είδα. θα σε ενημερώσω.8-)

Kelldorain
27-05-2010, 23:38
Φήμες τις τελευταίες ώρες ότι το ABC σκέφτεται να φτιάξει κάτι σαν remake (http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b183148_this_alias_20_news_too_good_be_true.html#ixzz0p9r0fw6b). Βιαστικές κινήσεις γενικά για να μη χάσουν το κοινό του Lost, η πλάκα θα 'ναι αν προσπαθήσουν να το βγάλουν από το φθινόπωρο. Έτσι κι αλλιώς ο JJ Abrams του χρόνου θα είναι στο NBC για το Undercovers, οπότε θα πρέπει να βάλουν άλλο δημιουργό

FIXXXER
28-05-2010, 01:47
Παρεπιπτοντως, οποιος ειχε δει ALIAS ηξερε πολυ καλα τι να περιμενει απο το LOST στο τελος οσον αφορα τις απαντησεις και τις γενικοτητες που υπηρχαν στη σειρα...

Bereft
28-05-2010, 12:11
Fun fact : Στο επεισόδιο που πάνε να παραλάβουν απο το αεροδρόμιο την Sofia ακούγεται απο τα μεγάφωνα μια ανακοίνωση για την πτήση 815 της Oceanic για Sydney :)

carheart
29-05-2010, 12:16
ισχύει!

http://www.youtube.com/watch?v=sCPi_fKFYac&feature=PlayList&p=67E5E190958B005F&playnext_from=PL&playnext=1&index=6

Dythor
29-05-2010, 15:42

χαχαχαχαχαχαχαχ