PDA

View Full Version : Stonedevils,Stonenrow,Mindwire Society,Nachayevschina,Begging Shaman

chef
25-07-2009, 21:22
Ψιλοκαθυστερημενος εφτασα και ειχα χασει το σετ τον Beggin...οποτε ειδα Νετσαγιεφ.Οπος και τα 2 προηγουμενα λαιβ τους τα παιδια αποδεικνυουν οτι ειναι δουλεμενη μπαντα και ηδη εχει κερδισει αρκετα ατομα.
Η σειρα τον Mindwire οι οποιοι απ οτι ξερω ειναι και διοργανωτες! Τα παιδια εχουν θεματακια να δουλεψουν αλλα χρειαζονται αρκετη δουλεια ακομα κατα την αποψη μου...αδικηθηκαν κιολας απο τον ηχο.
Σειρα εχουν οι Stonenrow με το low tempo τους, με πολυ καλο ηχο, αν και στην αρχη καπου δεν ακουγοταν καλα η κιθαρα. Πολυ καλη εμφανιση και με μια πολυ ωραια καινουργια συνθεση. Τελος Stonedevils οι οποιοι εχουν φαει τα λαιβ με το κουταλι...και αρκετες απογητευσεις οπως τη χτεσινη. Ο κοσμος την ειχε κανει με ελαφρα κι ετσι τα παλικαρια φανηκαν οτι ξενερωσαν.Μεγαλο μειον ο ηχος που ειχανε πανω.

Κι εδω αρχιζει κα ιτο δικο μου παραπονο....πως γινεται σε 2 πρηγουμενες μπαντες να εχουν μαζευτει ολοι μπροστα και στο τελος να την κανουν ολοι λαου λαου??Ο καθενας ηρθε για τους δικους του και παλι.Και δε μιλαω για γκομενες ακι τετοια...μιλαω για ατομα που υποτιθεται οτι στηριζουν την underground φαση...αν ειναι ρε παιδια ας μη το κανουμε καθολου τοτε!Ποιος ο λογος να κανονιζουμε λαιβ...ας καλει ο καθενας τους δικους του μια φορα το μηνα στις προβες του ας πουμε! Ουτε οι υπολοιποες μπαντες δεν εκατσαν ν ακουσουν τους υπολοιπους....και δε ξερω αν ειναι απο σνομπαρια!Κατσε τουλαχιστον να δεις τι παιζει κι ο αλλος...Και ενα μεγαλο λαθος των διοργανωτων..την κανανε μολις τελειωσε το σετ τους...ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!

Αυτα, οχι οτι θα αλλαξει κατι στην underground νοοτροπια...αλλα ετσι για να ξεκαβλωσω στο πρωτο μου post!

p.s.Και για να μην παρεξηγηθω...ειμαι και γω ενας υποστηρικτης...που στα περισσοτερα λαιβ ειμαι παροn και μπορω να εκφερω αποψη.

Drumsick
25-07-2009, 21:28
Και δε μιλαω για γκομενες και τετοια...

Καθόλου σεξιστικό φίλε μου.

Εγώ ως ΓΚΟΜΕΝΑ εφυγα επειδή γουσταρα να πάω αλλού να τα πιώ. Χόρτασα λάιβ. Δε την πάλεψα και με τις κατσαρίδες στο μαγαζί.

Καλως ήρθες στο ER. Θα τα πάμε θεσπέσια.

stam and the witches
25-07-2009, 21:53
Εμείς πάντως κάτσαμε και στις άλλες μπάντες :P

Χτες ήταν καλύτερα απ'ότι αναμενόταν να είναι, χωρίς αυτό να αλλάζει ότι ήταν ένα από τα χιλιάδες live που θα είναι σα να μην έγινε ποτέ. Από την ελάχιστη εμπειρία μου, δε φταίει ο κόσμος και το κοινό, αλλά τα μαγαζιά αποκλειστικά (άντε και η διοργάνωση). Οι συνθήκες εχτές ήταν τραγικές, ούτε εγώ θα ρχομουν σε τέτοιο live (και έχω πάει σε κάμποσα τοπικά live).

antimusic
25-07-2009, 22:20
Και δε μιλαω για γκομενες και τετοια...

Καθόλου σεξιστικό φίλε μου.

ελπίζω να εννοεί τις γκόμενες των κιθαρωδών που έρχονται να δουν μόνο αυτούς και μετά την κάνουν.

επίσης, την κάναν και οι διοργανωτές λέει, λολ.

00i00
25-07-2009, 22:22
το ''γκομενες'' ειναι σεξιστικο??? λολ ε?

regularpaul
25-07-2009, 22:25
ε ηταν κακιστη επιλογη η χτεσινη για τους διοργανωτες απο καθε αποψη
κλειστος χωρος στα τελη Ιουλη
κολασμενη ζεστη μεσα στο κλαμπ
5 μπαντες

δεν εφυγα για πσκ τελικα οποτε περασα μια βολτα
αλλα και που αντεξα ως τους stonenrow ηταν υπερβολικα πολυ

begging shaman προλαβα μολις μισο κομματι
αλλα το cd που μοιραζαν εχει 2 πολυ μιαμ χαλαρα τζαμαρισματα

οι νετσαγιεφ ητο πολυ καλοι και παλι
στους mindwire μολις ειδα οτι δεν ειναι του γουστου μου
εκανα ενα ευχαριστο διαλειμμα στην ελαφρως πιο υποφερτη ατμοσφαιρα εκτος
ξαναμπηκα στους stonenrow που electricowizardιζουν με θαυμαστο τροπο
αλλα καπου στα μεσα και λιγο πριν λιποθυμησω
εφυγα με μονη σκεψη τους ανεμιστηρες μου

ραντεβου το σεπτεμβρη

Hogarth
26-07-2009, 03:12
Κι εδω αρχιζει κα ιτο δικο μου παραπονο....πως γινεται σε 2 πρηγουμενες μπαντες να εχουν μαζευτει ολοι μπροστα και στο τελος να την κανουν ολοι λαου λαου??Ο καθενας ηρθε για τους δικους του και παλι.Και δε μιλαω για γκομενες ακι τετοια...μιλαω για ατομα που υποτιθεται οτι στηριζουν την underground φαση...αν ειναι ρε παιδια ας μη το κανουμε καθολου τοτε!

Το ενδεχόμενο να μην την παλεύει κάποιος από την κούραση/ζέστη δεν υφίσταται καν ή είναι κατακριτέο;
Και πέρα από την κούραση, αν έχεις ακούσει/ξέρεις τι παίζει μία μπάντα και θεωρείς ότι δε σε αφορά, κάνεις κάτι άλλο. Μπορείς ας πούμε να βγεις για λίγο έξω(!), έχεις αυτό το δικαίωμα γενικά (δεν αναφέρομαι στο χτεσινό λάιβ που συνολικά είχε πολύ ενδιαφέρον). Σχετικά με την αποχώρηση των υπόλοιπων μπαντών πριν τελειώσει το λάιβ, αυτό είναι μεγάλη μαλακία ιντίντ, μάλλον και έλλειψη σεβασμού.
Ε και φυσικά όπως όλοι ξέρουμε, οι γκόμενες "και τέτοια" αποκλείεται να γουστάρουν όντως τέτοια λάιβ. Νταξ τώρα μην τρελαθούμε κιόλα, οι γκόμενες ναούμ;

Στα του λάιβ, πολύ πολύ όμορφα μέχρι και τους Stonenrow που άντεξα να δω. Μεγάλη έκπληξη για μένα οι Begging Shaman που δεν είχα ξαναδεί, Nechayevschina και Stonenrow όπως πρέπει, Mindwire Society δεν τράβηξαν την προσοχή μου.

LokiTricksterGod
26-07-2009, 03:18
κρίμα για τις μπάντες που μείναν με ακόμα λιγότερο κόσμο απ'όσο ήρθε αρχικά, αλλά πραγματικά αυτό που είπε ο σταμ, αν ήμουν ακροατής απλά δεν θα πήγαινα, οι συνθήκες ήταν αντίξοες πέρα ως πέρα (εποχή/μαγαζί/τιμή εισόδου/αριθμός συγκροτημάτων), δεν μπορώ να αδικήσω όσους έφυγαν. νιώθω άσχημα που δεν έκατσα μετά τους mindwire, ειδικά stonenrow ήθελα πολύ να δώ ιδίως μετά το soundcheck τους, αλλά οι αντοχές μου έπιασαν πάτο.

ελπίζω και πιστεύω ότι θα χουμε ευκαιρία να τους δούμε όλους σε καλύτερες συνθήκες από σεπτέμβρη και μετά, είναι κρίμα να χαντακώνονται τέτοιες προσπάθειες.

Dythor
26-07-2009, 04:16
Ρε παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σίγα τη ζέστη, ειδικά αν ήσουν θεατής και όχι οργανοπαίκτης δεν δικαιούσαι δια να υστεριάζεις.

Κατά τ' άλλα, ναι, κακό λάιβ αλλά δεν φταίνε σε καμία περίπτωση οι μπάντες που ήσαν συνεπείς στο παίξιμό τους.

mushroom freaks
26-07-2009, 14:59
Xmmm kala htane gia telos Iouliou gia mas pou exoume xseminei pisw... Perasa gia mia bura akousame omorfa pramata kai thn kanama... Loipon katarxhn to magkazi einai epioikws aparadekto, mhden hxos kai cult to trapezi sto spasmeno patwma, to opoio prepei na nai etsi apo thn teleutaia fora pou pigame... O hxolhpths (o theos na ton kanei) eixe kolima me to baso kai h kithara pouthena, panta xamenh... Telos pantwn auto pou exoume na poume einai to exshs... exoume tis perissoteres kai pio omorfes paralies kai emeis klinomatse se magkazia... Eleos... Genhtries diathesh kai vour stis paralies reeeeeeeee!!!!

chef
26-07-2009, 23:55
Σιγουρα ειχε πολυ ζεστη (αλλα παλευοταν μεν και δε νομιζω οτι την κανανε ολοι λογω ζεστης!), ηταν πολλες οι μπαντες, ηταν ακριβο το εισιτηριο (το οποιο το χεις πληρωσει αρα δεν αποτελει λογω για να την κανεις μετα), κλειστος χωρος, αθλιο μαγαζι, το οποιο το ξερω απ ολες τις πλευρες αφου εχω παιξει και εχω διοργανωσει λαιβ, κλειστος χωρος και τελος Ιουλιου...Πεαρασκευη που σημαινει οτι δε περιμενεις και κοσμο. Μολις μπηκα απορησα για το οτι ειχε μαζεψει τοσα ατομα τελικα.
Αλλα απο τι στιγμη που τα περιμενεις ολα αυτα...καλυτερα μη πας καθολου, δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρεισαι. Και δε μιλαω για οσους δεν ηρθαν που ηταν επιλογη τους. Και δεν κατακρινω καποιον που βγαινει εξω οταν παιζει μια μπαντα και ξερει τι ειναι και δε τ αρεσει...το χω κανει απειρες φορες.Αλλα δεν ειναι λογικο να εχεις 30-40 ατομα και στο τελος να μενουν 5!!Εγω προσωπικα ειμαι φιλος με stonenrow, γι αυτο και πηγα τελικα...αλλιως καπου αλλου θα μουν.. Οπως επισης ειναι αγενεια να την κανεις αμεσως μετα το σετ σου...!
Κι οταν λεω για γκομενες προφανως και εννοω αυτες που ρχονται για να δουν το boy τους...κι οχι ατομα οπως τη φιλεναδα την drumsick!

Swollen
27-07-2009, 02:27
που είναι το κακό να πας τελικά στο live με τα όλα αυτά τα ΚΑΚΑ που είπες κατακαλόκαιρο, να δεις τις μπάντες που ΘΕΣ να δεις, και να την κάνεις?

κ ναι, έπαιζα, παίζω και θα παίζω (λογικά για κάμποσο καιρό ακόμα) σε μπάντες παρόμοιου "είδους" που κάνουν παρόμοια live και πιστεύω έχω το δικαίωμα να βλέπω και να ακούω αυτά που θέλω εγώ από ένα live. δεν σημαίνει ότι οκ ήμαστε γνωστοί κ φιλαράκια θα πρέπει να κάτσω με το ζόρι να δω κάτι που θα με χαλάσει. σεβασμός σε αυτόν που παίζει ναι κ πάλι ναι. αλλά υπάρχει κ το γούστο του καθένα.

ον τόπικ: stonenrow αποκάλυψη. κατέστρεψαν αυτιά, τα συκώτια και ότι πολτός είχε περισέψει στο μυαλό μου..

Parasight
27-07-2009, 09:26
Τέλη Ιουλίου δεν είναι εποχή για τοπικό κλειστό live στην Αθήνα ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε.. Ο Σεπτέμβρης δεν αργεί, εδώ θα είμαστε όλοι πάλι, πού θα πάμε :razz:

VirusXI
27-07-2009, 11:34
Λοιπόν, αυτό ήταν ένα ΓΚΑΛΟ λάηβ.

Κυρίως λόγω των ευχάριστων εκπλήξεων.

Nechayevschina εγγύηση, καινούρια μιαμ κομμάτια. Πηκ της βραδυάς. Δεν περιγράφω άλλο.

Έκπληξη νο1: Begging Shaman. Ηχογραφημένοι έχουν κάποιες αδυναμίες που στο λάηβ απλά δεν υπάρχουν και είναι απολαυστικότατοι τζαμαριζαίοι.

Έκπληξη δυσάρεστη: Οι οικοδεσπότες. Πολύ κακός ήχος κ ελάχιστες οι στιγμές που άκουγα κάτι ενδιαφέρον (για τα γούστα μου έστω).

Έκπληξη νο2: Stonenrow. ElectricWizardoφάση καλοπαιγμένη κ εμπνευσμένη. Βγάζουν την ρετρο-καλτίλα τους όμορφα, και ήταν έκπληξη γιατί ήταν απείρως καλύτεροι απ'τον Νοέμβρη που τους είχα κσαναδεί.

Έκπληξη νο3: Stonedevils. Όντως έχουν φάει τα λάηβ με το κουτάλι, είχα να τους δω όμως 2-3-4-δεθυμάμαιπόσα χρόνια και αν ανατρέξουμε σε ποστ εδώ στο ER... δεν είχα πει και ωραία πράγματα. Πλέον είναι 4μελής μπάντα, απίστευτα δεμένη και ουσιαστική. Οκ, δε παίζουν και το πιο ευφάνταστο rock του κόσμου, αλλά άνετα πατάνε πολλές μπάντες που είναι επιτυχημένες δισκογραφικά και ακούγονται στα ΜοΜπέττερς. Φοβερός ήχος ακόμα και στο ΘΡΑΣομάγαζο.

Πόσο μ'αρέσει να μου αλλάζει γνώμη μια μπάντα. Γαμώ.

Σε αυτά που συζητάτε θα συμφωνήσω στο θέμα 'έπαιξα, παίρνω τη μπάντα μου και φεύγω'. Πόσο μάλλον αν το διοργανώνεις το ηβέντ. Το να απογοητεύτηκες, αν συνέβηκε αυτό, δεν έιναι δικαιολογία.

Άντε να τελειώνουμε με καλοκαίρια κ μλκιες (http://www.goographix.com/Goo-bansummer1024x768.rar) τώρα και καλό φθινόπωρο.

UC.Hammer
27-07-2009, 11:48
off topic
τελειώνουμε με καλοκαίρια κ μλκιες (http://www.goographix.com/Goo-bansummer1024x768.rar) μπηκε ηδη στο desktop.Γαμω τον καυσωνα γαμω.

VirusXI
27-07-2009, 11:52
=)

btw, Reign in ZLAD (http://www.youtube.com/watch?v=lp_PIjc2ga4)?

UC.Hammer
27-07-2009, 12:33
Naturlich!