Log in

View Full Version : Πάτρα - διάλυση

tamagothi
25-07-2009, 16:04
2 καναπέδες, διθέσιος-τριθέσιος, νεοσέτ. Είναι φθαρμένοι, αλλά πολύ βολικοί, ρωτήστε όποιον γιούζερ θέλετε!

Να ο ένας:
http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v360/243/115/515520547/n515520547_4564805_8657.jpg

κι ο άλλος:
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/2o%20patrino%20mitingk/DSCF1634.jpg

Καμιά 150άρα έλεγα.
Άμα ξέρετε κάναν που να ενδιαφέρεται ή κάνα καλό σκοπό (!) που να μπορώ να τους δώσω έτσι, πείτε. Μεταφορικό δεν παίζει, θέλει φορτηγό ή τον Αιγέα.

Γρήγορα όμως, μέχρι Δευτέρα ή αν είναι κανένας μη-τρομαχτικός-γιούζερ μπορώ να αφήσω κλειδιά μέχρι Τρίτη-Τετάρτη ξερωγώ.

Επίσης έχω μια 17άρα CRT, έχω ακούσει ότι μερικοί τις κάνουν γλάστρες.

Harbinger of Death
25-07-2009, 16:22
:touched:

Φεύγεις μωρή;

Σνιφ.

ΠΣ. Που χάθηκες λέμε.

tamagothi
25-07-2009, 16:41
Ναι, :(:):touched: κλπ.

ΠΣ: μόλις πάω αθήνα κι έχω τη βάση του λάπτοπ μου, θα ανοίγω μσν για πάνω από 30 σεκ τη φορά.

Amnesiac.
25-07-2009, 16:43
ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Odonian
25-07-2009, 16:46
Όχι τον ΚΑΝΑΠΕ ρε. Πάρτε τον κάποιος να μένει στο ER.

Amnesiac.
25-07-2009, 16:49
Καιγω πάντως 5 μήνες μετά τη μετακόμιση στο Αιγάλεω, θα πάω σήμερα να κοιτάξω ένα σπίτι στην Ιερή Περιοχή, με πιθανότητα γύρω στο 0,001% να το κλείσω.

Pinatero
25-07-2009, 16:53
φωτια στους γαργαλιανους λεει!

Amnesiac.
25-07-2009, 16:55
1. Πες ότι κάνεις πλάκα.
2. Η ευρύτερη περιοχή των Gargalianoi είναι τα Ιερά Χώματα, Ιερή Περιοχή είναι το Μαρούσι ντε.

Pinatero
25-07-2009, 16:59
:-|
http://www.tvxs.gr/v17028

Amnesiac.
25-07-2009, 17:01
:x

Είναι ο πατέρας μου και ο Σκύλος εκεί, θα τους πάρω τηλέφωνο να φύγουν πριν μαστουρώσουν εντελώς.

tamagothi
25-07-2009, 17:04
Ναι.:-(

Καιγω πάντως 5 μήνες μετά τη μετακόμιση στο Αιγάλεω, θα πάω σήμερα να κοιτάξω ένα σπίτι στην Ιερή Περιοχή, με πιθανότητα γύρω στο 0,001% να το κλείσω.
Σοβαρά; Για πες, ακούγεται καλό κους κους αυτό.

Amnesiac.
25-07-2009, 17:22
Λοιπόν.

Ήμουν για ένα καφέ_βρε_αδερφέ στο Μαρούσι και με ρώτησε ένας φίλος μου (πολύ καλό παιδί ο Γιώργος, cheers dude!) αν έχω σκοπό να επιστρέψω ποτέ Μαρούσι και του απάντησα "εννοείται, αλλά 600-700 ευρώ νοίκι δε δίνω" και τότε πετάχτηκε ο Γιάννης (τον είχες γνωρίσει κάποτε, αυτός ο ξανθός Άγγελος) και μου είπε για ένα κολλητό του Ελληνοφινλανδό ο οποίος θα φύγει μόνιμα για Φινλανδία και νοικιάζει το σπίτι του, ένα τριάρι σε ιδανική περιοχή, 380-400 ευρώ. Οπότε εκεί άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες.

Για να μη τα πολυλογώ, ο Γιάννης (ο ξανθός Άγγελος ντε), έδωσε το τηλέφωνο μου στον Αρίστο (τυπικό φινλανδικό όνομα για όσους δε γνωρίζουν) και αυτός με πήρε τηλ.

Νωρίτερα είχε μάθει από το Γιάννη ότι παίζει και να μην είναι τριάρι τελικά και ότι μάλλον είναι γύρω στα 45 τ.μ.

Ο Αρίστος λοιπόν είχε ετοιμάσει ένα ωραίο διαφημιστικό ακουστικό σποτ και παρόλο που του εξηγούσα ότι μέχρι πριν 5 μήνες έμενα καιγω εκεί και την ξέρω την περιοχή και ότι το σπίτι είναι ακριβώς απέναντι από το σχολείο μου, αυτός επέμενε να μου εξηγεί πόσο κοντά στον ηλεκτρικό είναι και πόσο ήσυχα και πόσο σημαντικό είναι τη σήμερον ημέρα να έχεις μεταφορικά μέσα κοντά στο σπίτι σου.

Με τα χίλια ζόρια και αφού μου εξήγησε γύρω στις 4 φορές ότι βλέπει το σπίτι σαν επένδυση και ότι θέλει ο πελάτης να είναι ικανοποιημένος και μαζί με μερικά άλλα κλεμμένα από τον πρώτο τόμο του Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ, έμαθα ότι γενικά δεν πρέπει να είναι και σε πολύ καλή κατάσταση το σπίτι και ότι τα κουφώματα μπάζουν λιγάκι αλλά να μην ανησυχώ γιατί ο χειμώνας στην Ελλάδα κρατάει 2-3 μήνες και τι να πουν κι αυτοί στη Φινλανδία.

Κοινώς, το κόνσεπτ του "τριάρι σπίτι σε τέλεια περιοχή και χαμηλή τιμή" έχει εξελιχθεί σε "γκαρσονιέρα σε κακή κατάσταση σε τέλεια περιοχή και νορμάλ τιμή γιαυτό που είναι" και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το επιχειρήσω αυτό το πράγμα, άσε που ό,τι λεφτά είχα τα έδινα για να πάρω έπιπλα για το νυν σπίτι το οποίο είναι 70 τ.μ. που σημαίνει ότι αν τελικά πάω εκεί μερικά απαυτά θα τα βάλω στο γκώλο μου.

Αυτά εν ολίγοις.

Drumsick
25-07-2009, 17:44
Τι ωραία που τα λες.

Ταμαγκόθι δώκε την οθόνη στον πόρν!

dopefiend
25-07-2009, 17:52

πάει και το ταμαγόθι =/

γαμάνε οι καναπέδες παιδιά, δοκιμασμένοι από ιαρ γιούζερς και βολικότατοι, γενικότερα εγκρίνουμε. αν δεν είχα θα τιμούσα.

Dythor
26-07-2009, 13:38
What has been seen...

...cannot be unseen.

tamagothi
26-07-2009, 22:29
Λοιπόν.
μπλαμπλά
φινλανδό μπλα Φινλανδία
μπλα
"γκαρσονιέρα σε κακή κατάσταση σε τέλεια περιοχή και νορμάλ τιμή γιαυτό που είναι"
ποστ πιξ + πάρτο, δε θα ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία~!

Τι ωραία που τα λες.

Ταμαγκόθι δώκε την οθόνη στον πόρν!
Εε, είναι πάτρα! Κι έχω καλέσει μεταφορική για ορισμένα (λίγα) πράγματα. Αλλιώς θα ήταν τιμή μου να φυτέψω μια νεραντζιά μέσα και να την πάω στου πορν.

πάει και το ταμαγόθι =/

γαμάνε οι καναπέδες παιδιά, δοκιμασμένοι από ιαρ γιούζερς και βολικότατοι, γενικότερα εγκρίνουμε. αν δεν είχα θα τιμούσα.
εμότικα τίγκα.

Δε βλέπω κανέναν γαμώτο κι ούτε βρίσκω πουθενά "χρήσιμα" να τους δώσω και τους λυπάμαι.=\

Amnesiac.
26-07-2009, 23:52
Τελικά εκτός από τα κουφώματα, τη χωρητικότητα και τα υπόλοιπα, το σπίτι ήταν γεμάτο μούχλα, τα παράθυρα της τουαλέτας και της κουζίνας έπρεπε να τα ανοίξεις με φροντίδα και στοργή για να μη σου μείνουν στα χέρια, τα ντουλάπια/ντουλάπες ήταν σαπισμένα και θα πρέπει να βελτιώσω λίγο την εικόνα που βγάζω προς τα έξω και συγκεκριμένα στα ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ μου γιατί ο Αρίστος ήταν πολύ χαρούμενος που βρήκε κάποιον σαν εμένα που δεν έχει καθόλου απαιτήσεις από ένα σπίτι.

Τα λέμε στο Αιγάλεω !!1!

Harbinger of Death
27-07-2009, 02:12
Dythor δεν έχεις δει τπτ.

freak brother
08-08-2009, 02:57
αυτα τα ρει μπαν τελικα τα δωσες πουθενα η τα φαγε η ληθη? χαχαχαχαχα 8-)

παιδια εχω τιμησει και γω τον καναπε!! ρισπεκτ!

HIV
22-09-2009, 17:34
+1 ston kanape

sniff ......... (na se doume mi xesw e)

tamagothi
22-09-2009, 19:27
Να πάρεις τον αγαπημένο σου να 'ρθετε.=*
Δεν έχει καν χυθεί αίμα σ' αυτό το σπίτι ακόμα.

KoiliaSamprela
23-09-2009, 16:27
Να πάρεις τον αγαπημένο σου να 'ρθετε.=*
Δεν έχει καν χυθεί αίμα σ' αυτό το σπίτι ακόμα.

έκαναν δουλειά οι σερβιέτες

+1 :dfinger: