PDA

View Full Version : ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ!

Ra Pariah
22-07-2009, 20:18
Για όσους δεν τα έχουν ανακαλύψει:

681Oyy0ORFw&feature
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ

Mxn5eBzsr8w
ΕΠΟΣ

VeMRPAiPu48&feature
ΕΠΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

KfNvQtngb6w&feature
ΕΠΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ 4432423412421248171786184

fandango
22-07-2009, 20:28
:dfinger:

pitchfork
22-07-2009, 20:46
Ποιος εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι τόσο αστοιχείωτος ή βλαξ που να μη ξέρει τους Warlord?
Ρητορική ερώτηση.

Ruthless
22-07-2009, 20:47
Θα ξαφνιαζόσουν :!:

Ra Pariah
22-07-2009, 20:49
Ποιος εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι τόσο αστοιχείωτο αι βλαξ που να μη ξέρει τους Warlord.
Ρητορική ερώτηση.

ΠΟΣΗ ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ!!!!!!!!

Καλά ρε, για τα κομμάτια λέω τα συγκεκριμένα! Όχι γενικά για το σχήμα!

Ra Pariah
22-07-2009, 20:51
Πρέπει να φρεσκάρεις δισκογραφία Warlord, ψηλέ!

fandango
22-07-2009, 21:04
καλά έκανες και τα πόσταρες, εγώ δεν τα είχα πάρει χαμπάρι. :oops:

μόνο το my name is man ήξερα από το Rising out of the ashes..

συγκίνηση ρε γαμώ. :touched::touched::touched:

Ra Pariah
22-07-2009, 21:06
Είσαι ωραίος, αρχηγέ! Μεγάλα κομμάτια!

Το τρίτο είναι και ψιλοασυνήθιστο για Warlord!

irreligious
22-07-2009, 21:11
χμ, αν βγάλεις τις φωνητικές γραμμές από το ΕΠΟΣ ν.1(city walls of troy), και το ρεμοντάρεις με άλλη παραγωγή-πιο ογκώδεις κιθάρες ας πούμε-και βάλεις και ολίγους περίεργους ήχους-τα διαστημικά που έχουν οι ufomammut π.χ. +μερικά μέτρα επανάληψης του ίδου ρίφφ ακόμα
τι διαφορά έχει από τα μπαφοντουμάδικα που κράζεις?

fandango
22-07-2009, 21:13
Είσαι ωραίος, αρχηγέ! Μεγάλα κομμάτια!

Το τρίτο είναι και ψιλοασυνήθιστο για Warlord!

θα έγραφα πιο πολλά, αλλά σε λίγο φεύγω και πρέπει να ετοιμάσω το mp3, playlist με deliver us, and the cannons... και rising out of the ashes. είχα πολύ καιρό να ακούσω το Achille's Revenge. :touched::touched::touched::touched::touched::touched:

θα τους βλέπαμε και λαιβ ρε μαλάκα. :cry:

Ra Pariah
22-07-2009, 21:24
χμ, αν βγάλεις τις φωνητικές γραμμές από το ΕΠΟΣ ν.1(city walls of troy), και το ρεμοντάρεις με άλλη παραγωγή-πιο ογκώδεις κιθάρες ας πούμε-και βάλεις και ολίγους περίεργους ήχους-τα διαστημικά που έχουν οι ufomammut π.χ. +μερικά μέτρα επανάληψης του ίδου ρίφφ ακόμα
τι διαφορά έχει από τα μπαφοντουμάδικα που κράζεις?

Α) Με ολίγες διαφορές ένα άκουσμα μπορεί να αλλάξει άρδην (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο).

Β) Χαίρομαι που άκουσες το κομμάτι.

Γ) Ufomammut δεν έχω ακούσει.

Δ) Αμφιβάλλω εάν άλλος κιθαρίστας μπορεί να αγγίξει το vibrato του Τσάμη.

pitchfork
22-07-2009, 21:25
Ποιος εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι τόσο αστοιχείωτο αι βλαξ που να μη ξέρει τους Warlord.
Ρητορική ερώτηση.

ΠΟΣΗ ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ!!!!!!!!

Καλά ρε, για τα κομμάτια λέω τα συγκεκριμένα! Όχι γενικά για το σχήμα!

λολ
Ούτε εγώ τα είχα πάριε χαμπάρι - έχεις δίκιο.
Γεράματα συχώρα με

Γαμάτα είναι

Ra Pariah
22-07-2009, 21:26
:grin::pink::touched::dfinger::pink:8):touched::grin:

irreligious
22-07-2009, 21:40
όταν είχα πάει στο γκάσλαμπ κίλλερ που λες, έπαιξε κάποια στιγμή ο τύπος ένα κομμάτι που ήταν τέρμα θορυβώδες, σαν bong ra ξέρωγω..είχε όμως μπασογραμμή που μου θύμισε ντεθ μέταλ ριφ, λες και ήταν κάτι από suffocation ή morbid angel και τούτο με έπεισε πως οι διαφορές στη μουσική είναι πολύ πολύ μικρές..φτάνει το βιμπράτο του τσάμη ή μια πιο φτωχή και όχι σύγχρονη παραγωγή για να αποκλείσεις ένα άκουσμα? μπα και κολλάς σε πιο χαζά πράγματα και δεν κοιτάς τις ιμο περισσότερες ομοιότητες?

Yanqui
22-07-2009, 22:05
oντως πολυ ωραιο κομματι το city walls of troy

Ruthless
22-07-2009, 22:11
irreligious, το feeling βγαίνει όμως από ακριβώς αυτά που εσύ θες να αλλάξεις. Η παραγωγή, τα φωνητικά, η ύπαρξη ή έλλειψη των περίεργων ήχων, όλα αυτά το δημιουργούν.

Εκτός τώρα αν εσείς ακούτε μουσική όχι για το feeling αλλά μόνο για τις μπασογραμμές ξέρω γω. Εκεί πάσο.

Ra Pariah
22-07-2009, 22:15
Ruthless, ep-άκι με αυτά τα 4 ή "Thunder in the Sky";

irreligious
22-07-2009, 22:35
irreligious, το feeling βγαίνει όμως από ακριβώς αυτά που εσύ θες να αλλάξεις. Η παραγωγή, τα φωνητικά, η ύπαρξη ή έλλειψη των περίεργων ήχων, όλα αυτά το δημιουργούν.

Εκτός τώρα αν εσείς ακούτε μουσική όχι για το feeling αλλά μόνο για τις μπασογραμμές ξέρω γω. Εκεί πάσο.

λολζ, δεν ειπα αυτό.
απλά δεν μου φάνηκε και τόσο μεγάλη η διαφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι.
+το φίλινγκ νόμιζα βγαίνει από τη μελωδία πρωτίστως.

Ruthless
22-07-2009, 23:10
Όλα παίζουν ρόλο. Σκέψου να ακούς κλασσικό NWOBHM(πχ (http://www.youtube.com/watch?v=2rncAmOg9hU)) με πλαστικούρα παραγωγή, βοθροφωνητικά και electronic samples μέσα. Ίδια μελωδία κλπ, τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Και εσύ ο μινάρας παίζεις πούστικα. Πάντως ακόμα κι έτσι, θέλοντας και μη, Manowar λέγονται και ήταν, είναι και θα είναι ένα (μεγάλο)σκαλί παραπάνω. :P

GuardianOfIvorytower
22-07-2009, 23:49
εγώ για να τη σπάσω στον αποπάνω θα πω τα 4 Warlord :P:P:P

sabbattack
23-07-2009, 03:24
νομίζω πως αν έχεις αυτιά θα προτιμήσεις de facto τα 4 warlord.

δηλαδή rainbow, δηλαδή υπέροχες μελωδίες κλπ. Εγώ εδώ πάντως είμαι με τον Irreligious.

Δε λέμε να πάρεις ένα κομμάτι και να κάνεις τις μαλακίες των 6 feet under, που όσο πλάκα κ αν έχουν για 1-2 ακροάσεις τα πρωτότυπα κομμάτια τα έχουν ισοπεδώσει. Καταλαβαίνω τον Παράια που λέει για τις μικροδιαφορές, εδώ ας πούμε αν σβήσεις τα πρίμα της κιθάρας έχεις τη μελωδία από ένα_τυχαίο_doom_κομμάτι. Μπαφοdoom κιόλας, επικάδες τρέμετε και γαργάρες με Heavy Load!!

Ruthless πάντως εδώ δεν έχεις δίκιο, δεν είναι οι μπασογραμμές που αλλάζουν. Άκου το πολύ απλό Kryst the Conqueror. Αν άκουγες πρώτα τη βερσιόν με Graves θα έβριζες σατανάδες πίθηκοι 666. Αλλά το άλλο έχει Σώτο, έχει "καλτ παραγωγη 80s μέταλ" και σχεδόν Παυλοφικά έχεις μάθει να το αποδέχεσαι άνετα στο αυτί σου. Τα μισά misfits από την εποχή του Mars Attacks και μετά (Ashes to ashes, Helena, Mars attacks πρώτα πρώτα στο μυαλό μου) περνάν τα όρια του metal, πάνε προς thrash και φύγαμε. Πείσε ένα σκαλωμένο μεταλλά ότι ακούει κουλούς μετάλλικα και θα σου κάνει thrash attack στα μούτρα. Πες στον πάνκη το ίδιο και θα σου βάλει φωτιά.

FML, είμαι ο σαμπατακ και κάνω προσπάθεια για σοβαρό ποστ....χάνω το στυλ μου φαίνεται...

wom
23-07-2009, 08:25
Μάριε, υπάρχει ενα rehearshal tape και επιπλέον ένα κανονικό demo με ακυκλοφόρητα και τιτλο Lordian Winds.

Από εκεί είναι τα κομμάτια που πόσταρες..

Ruthless
23-07-2009, 18:14
Ruthless πάντως εδώ δεν έχεις δίκιο, δεν είναι οι μπασογραμμές που αλλάζουν. Άκου το πολύ απλό Kryst the Conqueror. Αν άκουγες πρώτα τη βερσιόν με Graves θα έβριζες σατανάδες πίθηκοι 666. Αλλά το άλλο έχει Σώτο, έχει "καλτ παραγωγη 80s μέταλ" και σχεδόν Παυλοφικά έχεις μάθει να το αποδέχεσαι άνετα στο αυτί σου. Τα μισά misfits από την εποχή του Mars Attacks και μετά (Ashes to ashes, Helena, Mars attacks πρώτα πρώτα στο μυαλό μου) περνάν τα όρια του metal, πάνε προς thrash και φύγαμε. Πείσε ένα σκαλωμένο μεταλλά ότι ακούει κουλούς μετάλλικα και θα σου κάνει thrash attack στα μούτρα. Πες στον πάνκη το ίδιο και θα σου βάλει φωτιά.
Δεν έχω ακούσει σοβαρά ποτέ misfits πέρα από ότι έχει τύχει να ακούσω κάπου και να μου πουν πως είναι misfits. Έτσι δεν έπιασα τι εννοείς. Εκτός αν οι misfits άρχισαν να πλασάρουν τα κομμάτια των kryst the conqueror ως δικά τους στις μετέπειτα δουλειές τους(φαντάζομαι αποδοχή που θα είχαν από τους οπαδούς τους). Όπου και πάλι θα τα γαμάνε κανονικά και ο κάθε λόγος που θα είχε κάποιος όταν έλεγε "τι κομματάρα το thunder thruster ή το spellbound" θα έχει εξαφανιστεί. Αν θες πόσταρε κανά link ή κάτι να ακούσω και να σου πω γνώμη(αφού πρώτα γελάσω).

Πάντως, επειδή τα παραδείγματα είναι πολύ απτός τρόπος απόδειξης, για δες αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=KZEYF00iqRc). Χωρίς καν να σου βάλω πράγματα σαν αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=VaIL8d_Xxb8) ή αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=9ybK7YdH4e8)(λολ όμως).

Επομένως ελπίζω τώρα να καταλαβαίνει ο irreligious πως δεν είναι η μελωδία κυρίως αυτή που δίνει το feeling στο τραγούδι. Και όλα τα άλλα είναι, έτσι αλλάζοντας μερικά πράγματα για να το φέρεις στα δικά σου μουσικά χωράφια δεν κρατάς το feeling ίδιο, στην πραγματικότητα του γαμάς τη μάνα(ξαναακούω και ξαναλόλ όμως).

(Δεν είχα κουράγιο να ψάξω για αντίστοιχες διασκευές warlord για να είμαι πιο on topic - αν υπάρχουν άλλωστε. Έτσι διάλεξα την εύκολη λύση της μπάντας που την έχουν γαμήσει πόσοι και πόσοι στις διασκευές)

KoiliaSamprela
23-07-2009, 18:26
ψάξου

HZHxmzwxtLA

yEVPqw7ZKv8

Leech
23-07-2009, 23:58
Ruthless σύγκρινε:

Oj7wT1FrANI

MtWgROXUsMI

Πόσο κοντά, και πόσο μακρυά?

Ra Pariah
24-07-2009, 12:56
Μάριε, υπάρχει ενα rehearshal tape και επιπλέον ένα κανονικό demo με ακυκλοφόρητα και τιτλο Lordian Winds.

Από εκεί είναι τα κομμάτια που πόσταρες..

Ναι! Βέβαια για να βρεις ολόκληρο το υλικό που λες πρέπει να έχεις άκρες (ειδικά κανά δίχρονο παλιότερα), ενώ τώρα είναι for free (ένα μέρος αυτού)!

Ra Pariah
24-07-2009, 12:58
Και εσύ ο μινάρας παίζεις πούστικα. Πάντως ακόμα κι έτσι, θέλοντας και μη, Manowar λέγονται και ήταν, είναι και θα είναι ένα (μεγάλο)σκαλί παραπάνω. :P

Μήπως είσαι κολλημένος;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Αφού ξέρεις πεθαίνουμε να σας κάνουμε ερωτήσεις τύπου "Mountains ή Black Arrows" και να παίρνουμε πάντα την ίδια απάντηση! :touched:

SpiritCrusher
24-07-2009, 13:03

Και μην πείτε για Ross και feeling κλπ κλπ κλπ. O Logan μια φορά δεν έχει παίξει σε πάνκηδες.

[the post police]

Foul.

Δηλαδή πρέπει να ακούς μουσική για το feeling εκτός και αν κάποιο μέλος της μπάντας έχει παίξει σε πάνκηδες; Άλλη μια απόδειξη πως ακόμα κι εσύ ξέρεις ότι ο Ross γαμάει τυχάρπαστους Logans απλά μαζί του βγάζεις ατλάντεαν κόμπλεξ.

[/the post police]

Razor
24-07-2009, 13:44
Άλλη μια απόδειξη πως ακόμα κι εσύ ξέρεις ότι ο Ross γαμάει τυχάρπαστους Logans

ισαξιοι παιχτες,αλλα γουσταρουμε περισσοτερο λογκαν :-)

Ruthless
24-07-2009, 14:10
SpiritCrusher θεωρείς πως εννοώ πως ο Logan δεν έχει feeling. Νομίζω είχα πει πως ο Logan μια χαρά feeling βγάζει(πχ στο Power).

Ε, και οι 2 έχουν feeling. Ο ένας είναι πιο παιχταράς από τον άλλον. Ο άλλος έχει παίξει και σε πάνκηδες.

By default προτιμάς Logan από Ross εκτός αν είσαι από τους κολλημένους που λένε οι Manowar είναι τα 4 πρώτα. Δεν λέω πως ο Ross είναι κακός, απλά ο άλλος είναι καλύτερος. Αν διαβάσεις ότι είχα πει σε εκείνο το θρεντ και όχι μόνο μια πρόταση το ίδιο πράγμα έλεγα.

Α, και Leech, καταρχάς το κομμάτι δεν είναι από το EP των Kryst the Conqueror. Επίσης, η έκδοση των Misfits είναι πανκ, ο ήχος τους δηλαδή, ή φτηνή κακή ανιγραφή ενός μισητού είδους για τους πάνκηδες; Οι πάνκηδες τι λένε για το ξεπούλημα των ινδαλμάτων τους που ξέπεσαν να παίζουν μισητό heavy metal(ούτε καν καλά);

Reject
24-07-2009, 14:26
δεν μας νοιαζει ρε ρουθλεςς.
στα @@ μου τι εκανε το καθε μελος των μισφιτς.και γενικα οσοι πανκ μουσικοι επαιξαν μεταλ.δεν τους κραζω,καλα εκαναν.αφου ετσι γουσταραν.
τωρα αν επαιξαν καλα ενα αλλο μουσικο ειδος,θα κατσω να το ακουσω.αν παιξαν μαλακιες,ε θα φανε καντηλια.
και να ξερεις,οι αμερικανοι πανκς ηταν παντα πιο ανοιχτομυαλοι απο τους πιο σκληροπυρηνικους ευρωπαιους.δηλαδη ακουγαν μεταλ,τζαζ,παραλληλα με το πανκ οτι σκατα μπορεις να φανταστεις πολλοι απο αυτους.
τα κολληματα τα εχουν οι μεταλλαδες σε αυτην την φαση,που ακομα και αν τους αρεσε κατι δεν το παραδεχοντουσαν οχι επειδη "δεν ειναι μεταλ" αλλα επειδη "ειναι πανκ".
εχω ξαναποσταρει δηλωσεις πχ του τραγουδιστη των Lebenden Toten (καρανοιζκορ μπαντας,πιο σαπιας και απο την μουρη του Τσιριλο) οτι ακουει Ruthless,liege lord,agent steel παραλληλα με τα πανκ ακουσματα του.ή ας πουμε ατομα οπως ο εν λογω (http://truepunkmetal.blogspot.com/) που ειναι καποιας ηλικιας (42) και επαιζε σε μπαντες αμερικανικου χαρντκορ.γενικα,το πανκ δεν σε περιοριζει,μπορεις να ακους οτι θελεις.
παρε παραδειγμα τους Gang green.απο την απολυτη χαρντκορ μπαντα των αρχων τους,εγιναν μια απο τις απολυτες παρτυ μπαντες μετα,με σολαρισματα ατελειωτα,εντελως ροκ αντιληψη και γενικα πιο μεταλ καταστασεις.τους γουσταρω καργα,γιατι πολυ απλα το εκαναν αυτο τελεια.αλλο αν η καλυτερη μου ειναι να τους ακουω να παιζουν χαρντκορ.και η αλλη φαση που εκαναν τους βγηκε,για αυτο και τους γουσταρω.
ρουθλεςς,πραγματικα θα ειχες εκπλαγει αν εβλεπες καποιους δισκους στην δισκοθηκη μου.εκεινο που κραζω ειναι η δηθεν κουλτουρα,ειτε ειναι πανκ,μεταλ,ροκ οτι σκατα θελεις.οι bigger than life μπαντες.

Leech
24-07-2009, 14:29
Α, και Leech, καταρχάς το κομμάτι δεν είναι από το EP των Kryst the Conqueror. Επίσης, η έκδοση των Misfits είναι πανκ, ο ήχος τους δηλαδή, ή φτηνή κακή ανιγραφή ενός μισητού είδους για τους πάνκηδες; Οι πάνκηδες τι λένε για το ξεπούλημα των ινδαλμάτων τους που ξέπεσαν να παίζουν μισητό heavy metal(ούτε καν καλά);

Δεν ξερω τι λενε οι πανκ πιουριστες για τους misfits, δεν ανηκω σ'αυτους. Στ'αυτια μου οι misfits ηταν ανεκαθεν η απολυτα punk/metal crossover μπαντα απο την αποψη οτι αν ακουσεις χωρις να ξερεις τι ειναι δεν τους κατατασσεις ευκολα σε ενα απο τα δυο "στρατοπεδα". Παντα ηταν "too metal" για τους πανκς, και "too punk" για τους μεταλς. Ισως η μπαντα που εδειξε ποσο κοντινα (μπορει) να ειναι τα δυο ιδιωματα. Και για να μην το κουραζω, αυτο που ειπε ο σαμπατακ:

Τα μισά misfits από την εποχή του Mars Attacks και μετά (Ashes to ashes, Helena, Mars attacks πρώτα πρώτα στο μυαλό μου) περνάν τα όρια του metal, πάνε προς thrash και φύγαμε. Πείσε ένα σκαλωμένο μεταλλά ότι ακούει κουλούς μετάλλικα και θα σου κάνει thrash attack στα μούτρα. Πες στον πάνκη το ίδιο και θα σου βάλει φωτιά.

Ον τοπικ, ειναι δεδομενο οτι τα Warlord του αρχικου ποστ γαμουν και δερνουν οπως και ολα τους (αν και γενικως ο κανς μου φαινεται καπως "λιγος" για τους warlord)

Razor
24-07-2009, 14:31
μαλακα πανκη στανταρ χτες γαμησες , πως κι εκανες τετοιο φιλικο ποστ

GuardianOfIvorytower
24-07-2009, 14:33
δε σου φαίνεται μόνο εσένα (δεν τραγούδησε άσχημα στο rising, απλά δεν το έχει για παραπάνω, για τη μουσική των Warlord imo)

SpiritCrusher
24-07-2009, 14:34
SpiritCrusher θεωρείς πως εννοώ πως ο Logan δεν έχει feeling. Νομίζω είχα πει πως ο Logan μια χαρά feeling βγάζει(πχ στο Power).

Ε, και οι 2 έχουν feeling. Ο ένας είναι πιο παιχταράς από τον άλλον. Ο άλλος έχει παίξει και σε πάνκηδες.

By default προτιμάς Logan από Ross εκτός αν είσαι από τους κολλημένους που λένε οι Manowar είναι τα 4 πρώτα. Δεν λέω πως ο Ross είναι κακός, απλά ο άλλος είναι καλύτερος. Αν διαβάσεις ότι είχα πει σε εκείνο το θρεντ και όχι μόνο μια πρόταση το ίδιο πράγμα έλεγα.

Όχι. Άμα δεις το θρεντ, το αργκιουμεντ ήταν πως ο Ross είχε παραπάνω feeling (κι εσύ το παραδέχεσαι) και όσο νάναι ήταν καλύτερος μπροστά σε lolgans που δεν ακούγονται* αλλά εκεί λόγω του ότι είχε παίξει ο άλλος σε πανκομπάντα τον ακυρώνουμε. Εδώ στηρίζεις το αντίθετο.

Γενικά παραδεχτείτε πως απλά σας την σπάει που ο άλλος έπαιξε σε πανκ μπάντα και σαν αντίδραση κάνατε τον Lolgan θεό.

Ανιγουέι μαλακίες γιατί είναι οφφτόπικ, ας μην γίνει ακόμα ένα Manowar flame γιατί κάποιο γατάκι στην άλλη ακρη του κόσμου θα πεθάνει.

*: Ο νεαρός έχει το πιο ανέμπνευστο και κακόγουστο στυλ. Τι να την κάνω τη ταχύτητα όταν τα σόλο είναι αστειότητες ή θυμάται να τα κλείνει τελευταία στιγμή (αυτός και ο Gers ρε πούστη μου).

Reject
24-07-2009, 14:35
leech,οι μισφιτς ηταν (μεχρι και το τελος της εποχης ντανζιγκ) η απολυτη πανκ μπαντα.μετα εβαλαν και πιο μεταλ στοιχεια,στην επανασυνδεση τους,αλλα ποτε δεν θα μπορουσα να τους θεωρησω "κροσσοβερ" κατασταση,βασικα δεν ειναι,παρολο που ειχαν μεταλ,ροκαμπιλυ,ακομα και καουντρυ στοιχεια σε πολλα κομματια.δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν πανκ ομως να τους κραζει,ή να τους θεωρει "too μεταλ"
οχι αζορ,χθες μου σπασανε τα αρχιδια.

Ruthless
24-07-2009, 14:35
Συμφωνείς όμως πως αν παίζαν(διασκευάζαν καλύτερα) οποιοδήποτε κομμάτι Kryst the Conqueror ως πανκ ή χάρντκορ ή οτιδήποτε(και όχι με τον ίδιο ήχο πρακτικά με τους Kryst) δεν θα έβγαζε το ίδιο feeling; Πως δεν είναι μόνο η μελωδία που ορίζει το feeling αλλά και τα υπόλοιπα(παραγωγή, φωνητικά, τα πάντα όλα);

Ε αν συμφωνείς, τι το συζητάμε ακόμα;

Reject
24-07-2009, 14:40
παντως εμενα μου φαινεται ειλικρινα παραξενο που καποιος π.χ σαν τον ρουθλεςς δεν γουσταρει μια μπαντα οπως οι παρακατω.
αν και πιστευω οτι εχει να κανει με τα κολληματα περι πανκ που προειπα.
μεταλ=καλο,πανκ=κακο.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LgeByRgTJAA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LgeByRgTJAA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ή ακομα και κατι τετοιο...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/twFu0ZABwvk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/twFu0ZABwvk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Leech
24-07-2009, 14:47
Reject, καποτε ειχα γνωρισει μια παρεα πανκς που τους αγνοουσαν ως μεταλ μπαντα, αλλα νταξ' εσυ θα ξερεις καλυτερα. Συμφωνω περι της ντανζιγκ ερα.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το κομματι απευθυνεται σε μεταλλαδες
17mBVaWqG8E

ενω αυτο σε πανκηδες
FoqG2wQ5PV4

ειλικρινα θα μπορουσαν να ειναι στον ιδιο δισκο.

Reject
24-07-2009, 14:49
Reject, καποτε ειχα γνωρισει μια παρεα πανκς που τους αγνοουσαν ως μεταλ μπαντα, αλλα νταξ' εσυ θα ξερεις καλυτερα. Συμφωνω περι της ντανζιγκ ερα.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το κομματι απευθυνεται σε μεταλλαδες
17mBVaWqG8E

ενω αυτο σε πανκηδες
FoqG2wQ5PV4

ειλικρινα θα μπορουσαν να ειναι στον ιδιο δισκο.

ακριβως.αυτο.
"πανκς αγνοουσαν μισφιτς ως μεταλ μπαντα".δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη μαλακια.μαλλον οπαδοι Χασμα θα ηταν....:D

Boris-san
24-07-2009, 14:54
Logika leei gia tous Amebix an katalava.An to lene gia misfits ontws rofl

Leech
24-07-2009, 15:01
ναι για μισφιτς το λεγανε. :grin:

sabbattack
26-07-2009, 09:20
Δεν έχω ακούσει σοβαρά ποτέ misfits πέρα από ότι έχει τύχει να ακούσω κάπου και να μου πουν πως είναι misfits. Έτσι δεν έπιασα τι εννοείς. Εκτός αν οι misfits άρχισαν να πλασάρουν τα κομμάτια των kryst the conqueror ως δικά τους στις μετέπειτα δουλειές τους(φαντάζομαι αποδοχή που θα είχαν από τους οπαδούς τους). Όπου και πάλι θα τα γαμάνε κανονικά και ο κάθε λόγος που θα είχε κάποιος όταν έλεγε "τι κομματάρα το thunder thruster ή το spellbound" θα έχει εξαφανιστεί. Αν θες πόσταρε κανά link ή κάτι να ακούσω και να σου πω γνώμη(αφού πρώτα γελάσω).

Όσο και να σε πονάει, τα κομμάτια του Kryst the conqueror τα ΕΓΡΑΨΑΝ oι Misfits. Δεν τα πλασάραν σα δικά τους dude, δεν είναι σαν να λες ότι ο DiAnno τραγουδά το Wrathchild στα live του, είναι σα να λες ότι οι Glenn και Tipton δε μπορούσαν να παίξουν το Μetal Meltdown με τον Ripper γιατί κανονικά τραγουδούσε ο Halford. ΑΛΛΟ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΟLD) αν σου αρέσει ή όχι η σύγκριση.

Πάντως, επειδή τα παραδείγματα είναι πολύ απτός τρόπος απόδειξης, για δες αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=KZEYF00iqRc). Χωρίς καν να σου βάλω πράγματα σαν αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=VaIL8d_Xxb8) ή αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=9ybK7YdH4e8)(λολ όμως).

Επομένως ελπίζω τώρα να καταλαβαίνει ο irreligious πως δεν είναι η μελωδία κυρίως αυτή που δίνει το feeling στο τραγούδι. Και όλα τα άλλα είναι, έτσι αλλάζοντας μερικά πράγματα για να το φέρεις στα δικά σου μουσικά χωράφια δεν κρατάς το feeling ίδιο, στην πραγματικότητα του γαμάς τη μάνα(ξαναακούω και ξαναλόλ όμως).

Την παλεύεις; Βρε χρυσέ μου και γλυκέ μου, το ποστ μου το διάβασες ή απλά είδες "Misfits - Jeff Scott Soto" και ξεκίνησες να ρίχνεις οχετό; Έγραψα λιιιιιιιιιιιιιίγο πιο πάνω:

Δε λέμε να πάρεις ένα κομμάτι και να κάνεις τις μαλακίες των 6 feet under, που όσο πλάκα κ αν έχουν για 1-2 ακροάσεις τα πρωτότυπα κομμάτια τα έχουν ισοπεδώσει. Καταλαβαίνω τον Παράια που λέει για τις μικροδιαφορές, εδώ ας πούμε αν σβήσεις τα πρίμα της κιθάρας έχεις τη μελωδία από ένα_τυχαίο_doom_κομμάτι.

Πας και μου πετάς τη διασκευή six feet under. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ρε συ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ. Μη μου το κάνεις τόσο έυκολο. Δε λέω, όσοι δεν είναι μαζί μας είναι με τους άλλους, το έχεις καταστήσει σαφές με τον Ross. Ok, έπαιξε σε πανκ μπάντα. KANENAΣ LOGAN στον ΚΟΣΜΟ δε γράφει το πρωτότυπο σόλο από το single του Defender. Η κιθαριστική αλλαγή στον ήχο των Manowar ήταν σαφής όσο δεν πάει.

Ρε κερατά, θα σου φέρω αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Adams έχει πιεί μπύρα σε studio που ηχογραφούσαν punk. Θα σου φέρω φωτογραφίες κιόλας. Λογικά θα τραβήξεις ένα divide by zero και θα μπλοκάρεις, αλλά αξίζει.

Επειδή ξεφύγαμε όμως, ξαναλέω. Με απειροελάχιστες αλλαγές, μια μελωδία κάποιος μπορεί να την κάνει ότι θέλει. Θα σου μιλούσα ίσως για ένα όργανο που λέγεται πιάνο και πως κάποιος απλά παίζοντας πιο αλλέγκρα/απαλά αλλάζει τον "συνθέτη" ενός κομματιού αλλά μάλλον σε έχασα στο πιάνο. Τεσπά, χάνουμε το χρόνο μας εδώ. Η ουσία είναι μια.

Ο Kans πρέπει να σβήσει το όνομα του από το roster των Warlord.

[
ακριβως.αυτο.
"πανκς αγνοουσαν μισφιτς ως μεταλ μπαντα".δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη μαλακια.μαλλον οπαδοι Χασμα θα ηταν....:D

Οι Χάσμα σου λαδώνουν το παχύ έντερο ρε! Άντε πάενε αλλού να παίξεις! :maikl:

Comte de Saint-Germain
26-07-2009, 11:21
Ρε τι μαλακίες είναι αυτές, ακούστε Swayzee. Το buzzin' all over me ισοπεδώνει τη μισή δισκογραφία των Warlord.

Ra Pariah
26-07-2009, 13:04
ΜΟΥΤΖΑΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ

Comte de Saint-Germain
26-07-2009, 14:06
Ίσα ρε χειρότερε. Πότε ήταν τρου οι γουορλορντ και στους θίξαμε κιόλας; Ποζέρια του κερατά. Κανα δυο τους κομμάτια αξίζουν μόνο, κι αυτά για το χαβαλέ καθαρά, σα να ακούς κισσ ένα πράμα.

powerania
26-07-2009, 14:50
Βασικα το rising out of the ashes εχει μεσα το winds of thor που ειναι υπερεπος :shy:

Ra Pariah
26-07-2009, 17:10
Ίσα ρε χειρότερε. Πότε ήταν τρου οι γουορλορντ και στους θίξαμε κιόλας; Ποζέρια του κερατά. Κανα δυο τους κομμάτια αξίζουν μόνο, κι αυτά για το χαβαλέ καθαρά, σα να ακούς κισσ ένα πράμα.

ΌΞΩ ΑΠΟ ΤΟ THREAD!!! ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ;

Ra Pariah
26-07-2009, 17:15
Βασικα το rising out of the ashes εχει μεσα το winds of thor που ειναι υπερεπος :shy:

Άκουσε μωρέ Warlord! Mιλάμε για καμιά εικοσάρα+ κομμάτια που ξεπαρθενε_ουν Gamma Ray.

Comte de Saint-Germain
26-07-2009, 18:06
Το αληθινό χέβυ μέταλ τελείωσε στους judas priest, άντε και τους arcade. Όλοι οι άλλοι μετά είναι τα παιδάκια της μαμάκας. Άκου εκεί thread για τους Warlord.

Witchkiller
26-07-2009, 19:33

Καλά ρε κουκλετέ τα θες και τα λες αυτά ή χαβαλές να γίνετε να πικάρεις το παληκαράκι?

Ruthless
26-07-2009, 20:44
Ως νέα είσοδος πάει να χτυπήσει γερά θέση σε αυτό (http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21933) το θρεντ.

Καλά τα πας ψηλέ, λίγο ακόμα. :thumbsup:

GuardianOfIvorytower
26-07-2009, 20:49
είναι προφανές ότι κάνει (κακό μεν) αστείο

Ra Pariah
26-07-2009, 21:32
Το αληθινό χέβυ μέταλ τελείωσε στους judas priest, άντε και τους arcade. Όλοι οι άλλοι μετά είναι τα παιδάκια της μαμάκας. Άκου εκεί thread για τους Warlord.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑΝ ΩΡΙΛΑ.

sabbattack
27-07-2009, 00:10
ρε αφήστε το κουφό zombie-troll-tree που ακούει σανό και απαντήστε σε ότι εγραψα γαμώτο.

Ruthless
27-07-2009, 02:23
@πάνκη: το πανκ έπικ ακούγεται σαν κακό έπικ. Δεν είπα ποτέ πως ακούω τα πάντα που έχουν σπαθί, ή τα πάντα που είναι heavy metal. Υπάρχει και σαβούρα και απέχω συνειδητά(πχ δεν γουστάρω με την καμία Kratos - witchkiller μην πεις τίποτα). Ε και οι amebix πχ δεν είναι σε καλύτερη κατηγορία για τα αυτιά μου τουλάχιστον.

@σάμπατακ: Τα Kryst the Conqueror τα έγραψαν οι Misfits. Όμως δεν ήταν ο ήχος των Misfits, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Ήταν κάτι που οι οπαδοί των Misfits απεχθάνονται θαρρώ. Και το πλασάρισμα μετά σαν Misfits ήταν για γέλια. Σα να έχεις τους Manowar να διασκευάζουν Dictators στα live τους. Και επιμένω πως δεν είναι μόνο η μελωδία το τραγούδι που μου πλασάρετε. Δηλαδή άκουσες καν τα λινκς που έβαλα στο προηγούμενο ποστ; Ειδικά εκείνο το Lord Belial ήταν υπερόφλ.

Στα περί Ross/Logan, τα έχουμε ξαναπεί. Ναι, ο Logan δεν έγραψε Defender. Ο Ross από την άλλη δεν έγραψε Power. So what? Λείπει σε κανέναν το συναίσθημα; Τέσπα, αν θες συνέχισε το άλλο θρεντ.

Όσο για το "Ο Kans πρέπει να σβήσει το όνομα του από το roster των Warlord." εγώ μαζί σου. Στάνταρ υπάρχουν(και ακόμα και τότε υπήρχαν) πολύ καλύτερες επιλογές για τραγουδιάρη. Αλλά δεν έκατσε.

Witchkiller
27-07-2009, 07:30
@
Στα περί Ross/Logan, τα έχουμε ξαναπεί. Ναι, ο Logan δεν έγραψε Defender. Ο Ross από την άλλη δεν έγραψε Power. So what? Λείπει σε κανέναν το συναίσθημα; Τέσπα, αν θες συνέχισε το άλλο θρεντ.

XAXAXAXAXAXAXAXAXA!

mage
27-07-2009, 10:51
XAXAXAXAXXAXAXA sto □

sabbattack
27-07-2009, 11:58
εγώ μια φορά καλύφθηκα. :touched:

carheart
27-07-2009, 13:17
ουδέποτε έλειψε το feeling, ειδικά το αντρικά αντρικό.

Wn7enWeH-EI

Ruthless
27-07-2009, 13:31
ΟΚ, τόπικ για μεταλάδες και (προσπαθεί να) κάνει χιούμορ η ξεφτίλα οπαδός της Μπγιορκ. :thumbsup:

carheart
27-07-2009, 13:35
κανένα χιούμορ.

είναι ΣΟΒΑΡΑ τα πράγματα.

Ruthless
27-07-2009, 13:37
Μα όλα πάνω σου είναι ΣΟΒΑΡΑ :!:

Ειδικά όταν τίθεται θέμα της ξεφτίλας σου. :)

Amnesiac.
27-07-2009, 13:46
Ξεφτιλισμένε τράβα αλλού να πεις τη μαλακία σου, εδώ μιλάμε αντρικά, αν εσύ θες να ανακαλύψεις τη θυληκή πλευρά του εαυτού σου άκου solefald. :rofl: :rofl:

Ruthless
27-07-2009, 13:54
Βασικά εγώ γενικά δεν έχω πρόβλημα με αυτά. Άλλα wannabe φασιστάκια εξέδωσαν διαγγέλματα (http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=856299#post856299) που τα ίδια δεν είναι σε θέση να τηρήσουν.

Εξού και η ξεφτίλα τους, και η διασκέδαση που μας προσφέρουν.

Ειλικρινά κάρχαρτ, είσαι από τους πλέον γλοιώδεις τύπους που κυκλοφορούν. :thumbsup:

EDIT: Να σε δω να σβήνεις όλα τα ποστς από το δικό σου και κάτω, μπας και σώσεις λίγο την κατάσταση. :)

Swollen
27-07-2009, 13:57
μλκ δεν την παλεύεις.. πάγαινε διακοπές.. έστω κ σε κάνα παγωμένο θέρετρο του βορρά να ακούς ατσάλια κ να κάνεις πράκτις στην σπάθα αλλά πήγαινε.. κάντηνα για λίγο καιρό.. καλό θα σου κάνει

φιλικά

εντιτ: έγραψα σε θρεντ μόνο για μεταλάδες.. χαρέη!!!

carheart
27-07-2009, 13:58
μπα, μόνο τα δικά σου θα σβήσω.

Ruthless
27-07-2009, 13:59
Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από σένα μωρή ξεφτίλα. :)

Swollen
τα δικά μου? γιατί ρε τσόγλανε?

carheart
έλα να βριστούμε λίγο ακόμα.

carheart
27-07-2009, 14:01
ρε SWOLLEN μην πετάγεσαι να πούμε όταν μιλάνε οι ΑΝΤΡΕΣ με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

του Dark Avenger θα σβήσω.

Swollen
27-07-2009, 14:03
συγνώμη άντρα μου
πάω στην κουζίνα

Witchkiller
27-07-2009, 14:22
συγνώμη άντρα μου
πάω στην κουζίνα

μήπως γίνεται να μου φέρεις κι εμένα μια μπύρα όπως θα έρχεσαι.................

Entrancemperium
27-07-2009, 14:30
συγνώμη άντρα μου
πάω στην κουζίνα
Φέρε μου τις παντούφλες μου μωρή..
Μη σε καρυδώσωωωωωωω.. :pink:

Swollen
27-07-2009, 14:35
παιδιά 2 χέρια έχω η κακομοίρα.. τι να πρωτοκάνω.. έχω να πλύνω κ μπαλκόνια/παντζούρια σήμερα.. κ τι να μαγειρέψω?

ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΆΩ ΌΛΟΥΣ
παναβρω γυναίκα

ikonoklast
27-07-2009, 14:37
συγνώμη άντρα μου
πάω στην κουζίνα

μήπως γίνεται να μου φέρεις κι εμένα μία μπύρα όπως θα έρχεσαι.................
Σε τριαντάδες ΚΟΥΝΙΣΤΕ.

GuardianOfIvorytower
27-07-2009, 14:49
παιδιά 2 χέρια έχω η κακομοίρα.. τι να πρωτοκάνω.. έχω να πλύνω κ μπαλκόνια/παντζούρια σήμερα.. κ τι να μαγειρέψω?

ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΆΩ ΌΛΟΥΣ
παναβρω γυναίκα

είναι μακριά το περίπτερο? :razz:

Τώρα σοβαρή ερώτηση, πώς τα καταφέραμε κ το πηδήσαμε κ αυτό το thread μου λέτε?

Swollen
27-07-2009, 14:51
το στονερ φταίει

KoiliaSamprela
27-07-2009, 15:23
Τώρα σοβαρή ερώτηση, πώς τα καταφέραμε κ το πηδήσαμε κ αυτό το thread μου λέτε?

Με ευκολία

Witchkiller
27-07-2009, 16:24
συγνώμη άντρα μου
πάω στην κουζίνα

μήπως γίνεται να μου φέρεις κι εμένα μία μπύρα όπως θα έρχεσαι.................
Σε τριαντάδες ΚΟΥΝΙΣΤΕ.

ναι ρε ,sorry ξέχασα. Εσύ είσαι ο τυπάς που βάζεις ένα καλαμάκι σε 40λιτρο βαρέλι και απλά ρουφάς............

Razor
27-07-2009, 17:04
ΟΚ, τόπικ για μεταλάδες και (προσπαθεί να) κάνει χιούμορ η ξεφτίλα οπαδός της Μπγιορκ. :thumbsup:

και της διαμαντω γκαλας ε.

Nasum
27-07-2009, 17:36
Γεια σας.Η ζωη ειναι χεβυ και μεταλ.:dfinger:

Ra Pariah
27-07-2009, 18:27
ΟΣΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ MANOWAR ΑΠΟ BATHORY, DOOMSWORD, EREB ALTOR ΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΗΣΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ THREAD. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

wom
27-07-2009, 18:42
μαριε, wear your gun to neverland (http://www.youtube.com/watch?v=_LcbWOtJk6w) και καθαρισε το thead!

atom_smasher
27-07-2009, 19:18
μπα. μια χαρα ειναι ο κανς. και ο δισκος ακουγεται πολυ ανετα. Ωστοσο, οχι και συναισθημα στο power των manowar..ελεος

SpiritCrusher
28-07-2009, 17:03
Ναι, ο Logan δεν έγραψε Defender. Ο Ross από την άλλη δεν έγραψε Power.

Κοίτα να δεις που τελικά λέμε το ίδιο πράγμα τόση ώρα :!:

I won.