PDA

View Full Version : Baby Woodrose

Neuroscar
22-07-2009, 15:47
Απο myspace:

η ALTERGROUND & η SOUND EFFECT RECORDS παρουσιάζουν:

BABY WOODROSE [Copenhagen, Denmark]

Ένα από τα πλέον καλά κρυμμένα μυστικά των ημερών μας, οι Baby Woodrose αποτελούν την καλύτερη Ευρωπαϊκή γκαραζοψυχεδελική μπάντα της τελευταίας δεκαετίας. Με ηγετική περσόνα τον πληθωρικό και παραγωγικό Lorenzo Woodrose (On Trial, Spids Nøgenhat, Pandemonica, Disconnected Flowers, Dragontears), γράφουν ιστορία στο χώρο με την σύσσωμη αποδοχή τους. Έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και μάλιστα ο ερχομός τους συμπίπτει με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ολοκαίνουριου φθινοπωρινού τους άλμπουμ στην εκλεκτική ετικέτα Bad Afro. Ένα άκρως…χρωματιστό διήμερο, πνιγμένο σε ποτισμένους ζαχαρόκυβους.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Μπραβο τους. Δε θα παει καλα (λεω εγω) αλλα μπραβο τους.

Swollen
22-07-2009, 15:50
:-o

τρέξανε λίγα σάλια!

πάρτυ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εντιτ: μπλόουζ γιορ μάααααααααηηηηηηντ!

LokiTricksterGod
22-07-2009, 15:53
περίεργη επιλογή, τι σκατά κοινό έχουν στην ελλάδα;

Boom!
22-07-2009, 18:58
Εχω γνωση μονο του Blows Your Mind (αλλα τι γνωση ομως!), αλλα αν η τιμη ειναι λογικη (χλωμο) δεν αποκλειεται να τιμησω.

12 stars circle your brow
22-07-2009, 19:01
περίεργη επιλογή
Η τακτική μάλλον είναι "κόντακτ με τους πάντες, κι όταν παίζει καινούριος δίσκος τους φέρνουμε".

00i00
22-07-2009, 19:01
περίεργη επιλογή, τι σκατά κοινό έχουν στην ελλάδα;
καμποσους ψυχεδελιστερς

ε και δεν ειναι και τοσο αγνωστοι

Pinatero
27-07-2009, 16:42
:):):)

Neuroscar
29-10-2009, 16:08
Το οποιο παρεμπιπτοντως ειναι μια μερα πριν απο ΙΣΙΣ οποτε σκεφτομαι σοβαρα να τιμησω.
Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με τα εισητηρια 2 ημερων της αλτερ?
Δινω ονομα ταυτοτητα κτλ οταν κανω την κρατηση η απλα την 1η μερα το χρησημοποιω εγω την επομενη καποιος αλλος και μοιραζουμε τα φραγκα?
Γιατι woodrose με 12.5 ευρω λεει..

Εντιτ: Απτην αλλη βεβαια λεω να τα χεσω αυτα και να κατεβω ποστριπ...Ειναι κανας φλωρος απο βορεια μεσα για ροουντριπ η παλι κοτες?