Log in

View Full Version : τομοροου ιζ χ ντει.για πειτε γνωμες

BURNIN AMBITION
21-07-2009, 15:13
τι εννοω. πρωτα απολα ειναι γαμηστερο και μνημειωδες που ποσταρω στα ελληνικα

δευτερον αυριο παιζουν 2 ενδιαφερουσες συναυλιες. η πρωτη ειναι οι ντιπ περπλ .εχουν ερθει απειρες φορες αλλα ποτε δεν τους ειδα και με ψηνει. η δευτερη ειναι διπλα στο σπιτι υ και ειναι οι γαμηστεροι μερκιουρι ρεβ που τους εχω ξαναδει βεβαια
τα διλληματα μου.
στους περπλ επειδη μονο ι βαιμπ στειτζ θα λειτουργει αγχωνομαι μηπως ειναι αδθνατο να περασουμε απο τα γνωστα μπαλωματα μιας και αυτα βγαζουν στο μεγαλο χωρο της κεντρικης, και αν ειναι κλειστος και ξαφνικα βγω εκει μπορει να με δουν και τον πουλο

στους μερκιουρι ρεβ που ειναι θεατρο παπαγου, ειναι κλειστο νομιζω ειναι δυσκολο εως αδυνατο να μπεις εκτος και αν απο την πισω μερια (τη μερια του βερντε εχει καμια καβαντζα. το σκεφτομαι και εχω διλημμα. θα παει κανενας σε κανενα απο τα 2? χ φαση εννοω ε(τζαμπα)
εχει καποιος να προσθεσει κατι για τους χωρους που προανεφερα? εχει μπει η χ τζαμπα στου παπαγου? αυτα

προβληματιστειτε
υγ. και μον ογια το γκοντες ον ε χαιγουει ειμαι ενα κλικ πιο κοντα στους ρεβ αλλα φοβαμαι μηπως δε παιζει να μπω.στο ροκγουειβ φανταζομαι ειναι πιο ευκολο

sabbattack
21-07-2009, 16:02
τράβα μέρκιουρι, μπας και παίξουν και κανα πλάνετ κάραβαν και γίνεις

BURNIN AMBITION
22-07-2009, 01:20
μετα τα σημερινα, ακολουθει ριπροτ ε, δε παω στο μουρδελο
μερκιουρι ρεβ διπλα στο σπιτι μου