PDA

View Full Version : [Cinema] Blood: The Last Vampire (2009)

Kelldorain
21-07-2009, 01:13
http://www.imdb.com/title/tt0806027/
Action-θρίλερ-σπλάτερ, βασισμένο στο ομώνυμο manga το οποίο αν και είναι γνωστό δεν έχω διαβάσει.

Πως έχει το θέμα.

Την ταινία την μαθαίνεις από το τρέιλερ. Το τρέιλερ είναι υπερβολικά καλό. Το τρέιλερ σε κάνει να δεις την ταινία. Το τρέιλερ:

Fk2L8Mgxd5Q

Πας λοιπόν, σκας το 7ευρο, και περιμένεις να δεις κάτι εξαιρετικό. Ξεκινάει η ταινία μέτρια συναισθήματα, έρχεται η πρώτη μάχη και νιώθεις ότι το ψιλογυρνάει στο trash αλλά πάραυτα συνεχίζεις να βλέπεις ευχάριστα. Μέχρι που έρχεται η Μεταμόρφωση και από κει και πέρα η ταινία είναι μια τεράστια γελοιότητα. Δεν μπορώ να το περιγράψω, είχαμε λιώσει στα γέλια από ένα σημείο και μετά, συναγωνίζεται (χωρίς να το φτάνει) το Horsemen για το φετινό χρυσό βατόμουρο. Να το δείτε;

OXI

Yanqui
21-07-2009, 01:14
ταινια που μετα απο 4 χρονια θα παιζεται στις 3 το βραδυ στο αλτερ

jack the ripper
21-07-2009, 01:15
τοσο χαλια? και στο τρειλερ φαινοταν ενδιαφερον και με εψηνε να το δω....

Yanqui
21-07-2009, 01:17
ε και μεις το ιδιο λαθος καναμε

Ruthless
21-07-2009, 01:38
Σήμερα είδα το anime πρώτα, μετά αυτό. Εντάξει, 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Αν το δεις με καλή παρέα βέβαια βγάζει πολύ γέλιο. Για σινεμά με τίποτα βέβαια.

SpiritCrusher
21-07-2009, 13:53
βασισμένο στο ομώνυμο manga το οποίο αν και είναι γνωστό δεν έχω διαβάσει.

Εμ είσαι μικρός, την περίοδο που ήταν γνωστό το Blood (btw νομίζω πως πρώτα βγήκε σαν anime ταινία και μετά manga) εσύ μάλλον δεν ασχολιόσουν με το άθλημα :razz: /flex

Πας λοιπόν, σκας το 7ευρο, και περιμένεις να δεις κάτι εξαιρετικό.

Κατα τη γνώμη μου και το anime δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, οπότε δεν θα περίμενα κάτι εξαιρετικό από μεταφορά σε live action.

Κρίμα τα λεφτά λοιπόν!

freak brother
21-07-2009, 18:51
το ανιμε οταν βγηκε ειχε ενα hype αλλα τπτ το φοβερο.

Esteban
22-07-2009, 18:33
Πολύ γέλιο