PDA

View Full Version : [Cinema] Bronson (2009)

KoiliaSamprela
15-07-2009, 21:26
Κατ αρχήν εσύ που δεν γουστάρεις Στανλεϊ Κιουμπρικ μην διαβάσεις παρακάτω , απλά δεν είναι για σένα.
Επίσης δεν είναι ταινία δράσης.

Εν αρχή quote για την ιστορία από το wikipedia

Charles "Charlie" Bronson (born 6 December, 1952) is the adopted name of Michael Gordon Peterson, an Anglo-Welsh criminal who has been referred to in the British press as the "most violent prisoner in Britain".

Τώρα μαλακίες , δεν με πολυτράβηξε η ιστορία γιατί κατά την γνώμη μου το φιλμ είναι πολύ λυρικό για να ασχοληθείς με το όλο στορυλάιν.

Η σκηνοθεσία είναι όντως κουρδιστό πορτοκάλι , η φωτογραφία εξαιρετική και ο πρωταγωνιστής Tom Hardy (http://www.imdb.com/name/nm0362766/) απλά μοναδικός.
Σε κάποιες στιγμές γίνετε από αηδιαστική μέχρι απελπιστικά βίαιη αλλά κατά την γνώμη μου κάθε σινεφιλ πρέπει να την δει.

Δυνατό χαρτί της ταινίας η μουσική .

Θα χαρώ να την δείτε και άλλοι να ακούσω απόψεις :)

Με αγάπη

Τίκης :pink::pink:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e0/Bronson_poster.jpg

BURNIN AMBITION
15-07-2009, 21:34
τι σχεση εχει με το θεο τσαρλς μπρονσον?

00i00
15-07-2009, 21:38
με προλαβες ηθελα να καμνω παρουσιασις

ο πρωταγωνιστεας γαμησε,εδειρε και εγδαρε

α κι επισης στο petition για την αποφυλακισις του ''Bronson'' ψηφαμε ΟΧΙ δαγκωτο...αυτο το μαντροσκυλο δεν ειναι για οξω

KoiliaSamprela
15-07-2009, 21:49
α κι επισης στο petition για την αποφυλακισις του ''Bronson'' ψηφαμε ΟΧΙ δαγκωτο...αυτο το μαντροσκυλο δεν ειναι για οξω

ΕΝΝΟ & ΕΙΤΕ

ο τυπάκος ήταν απλά ψυχάκιας

Δεν με είπες όμως? σε άρεσε ?

Μπερνι διάλεξε αυτό το ψευδώνυμο ο μόρτης γιατί ....

η συνέχεια επί της οθόνης

00i00
15-07-2009, 21:54
ε μα για να ηθελα να ανοιξω τοπικ σαφεστατα και με αρεσε:headbang:

γενικα στηριζομε ανωμαλους καραφλες κι ας εχουν και μουστακι

funishment
08-06-2013, 03:31
bump

ο Hardy εξελίσσεται σε προσωπική αδυναμία

cloud
08-06-2013, 16:49
Ο καλύτερος ρόλος του Hardy είναι σε αυτήν την ταινία, η οποία κατά τα άλλα δε μου άφησε και πολλά να θυμάμαι αλλά είχε ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία. Ο Refn έχει τα φόντα να γίνει ο νέος Tarantino όσον αφορά τα soundtracks στις ταινίες του.

Raven Lord
02-02-2015, 13:09
μου είχε ξεφύγει τότε. κορυφαίος χάρντι τι να λέμε. η ταινία για σινεφίλ καταστάσεις.