PDA

View Full Version : Paradise lost καινουριο κομματι....

lebowski
15-07-2009, 16:35
Στο myspace των lost εχει ανεβει καινουριο κομματι (As horizons end) απο το επερχομενο cd .Ειναι ιδεα μου ή γαμει και δερνει???? :dfinger:

http://www.myspace.com/paradiselostuk

Agoraphobic_S.I.
15-07-2009, 17:27
καλούτσικο.

Entrancemperium
15-07-2009, 17:47
Αντικειμενικά πολύ πολύ καλό και ελπιδοφόρο!
Θύμισε κάτι από τα παλιά ο Holmes!

dopefiend
15-07-2009, 18:01
οντως

και επαναφορά του παλιού σήματος !!

και adrian erlandsson στα ντραμς.

Coroner
15-07-2009, 18:12
Γαμεί το κομμάτι. Εποχή icon και draconian (ένα δάκρυ...).

Shrinebuilder
15-07-2009, 19:14
Γαμάτο σόλο.

Leech
15-07-2009, 20:55
Συμπαθέστατο το κομμάτιον. άιντε να δούμε...

KoiliaSamprela
15-07-2009, 21:10
η αλήθεια είναι ότι ερχόμουν να κράξω , αλλά το κομμάτι είναι αξιοπρεπές .... αναμονή λοιπών ...

Candiru
15-07-2009, 21:13
ωραία αναμασήματα.

Leech
15-07-2009, 21:15
η αλήθεια είναι ότι ερχόμουν να κράξω , αλλά το κομμάτι είναι αξιοπρεπές .... αναμονή λοιπών ...

κρατήθηκε

ωραία αναμασήματα.

δεν κρατήθηκε

Shrinebuilder
15-07-2009, 21:17
ωραία αναμασήματα.

Παίζει να μη το άκουσες καν

FIXXXER
15-07-2009, 21:21
οντως

και επαναφορά του παλιού σήματος !!

και adrian erlandsson στα ντραμς.

Δεν παιζει ο Erlandsson, τον πηραν στην μπαντα αφου ειχαν ηδη υπογραψει συμβολαιο με εναν Σουηδο ονοματι Peter Damin για την ηχογραφηση του αλμπουμ. Το κομματι,σε αντιθεση με το In Requiem που ηταν το μισο γαματο (αλλα ξανακουσμενο) και το μισο υπερβαρετο για πολλους υπνους, ειναι πολυ ελπιδοφορο, κυριως γιατι ο Holmes επιτελους καταλαβε οτι η λεπτη του φωνη ειναι απο αδιαφορη εως λιγο ενοχλητικη και εβαλε παλι τα μπασα. Επισης το μελωδικο σημειο στη μεση ειναι σημα κατατεθεν Paradise Lost και οι στιχοι γαμανε και τα πληκτρα και τα εγχορδα και μου φαινεται οτι τους βγηκε πολυ ομορφα αυτο που μαλλον ειχαν στο μυαλο τους με το In Requiem που το θεωρω αποτυχια δισκο (ναι το επαναλαμβανω γιατι δε μπορω να το χωνεψω πως τα καταφεραν μετα απο σερι καλων δισκων). Προτιμουσα να εχουν παει μεχρι τα ακρα βεβαια μετα την εισαγωγη αλλων στοιχειων στη μουσικη τους, αλλα αποφασισαν να το παιξουν safe, τι να κανουμε...

ΥΓ. Το παλιο σημα που το ειδες ντοπφιν?

FIXXXER
15-07-2009, 21:25
Παρακαλουνται οι καρχαρτς να μην κανουν ταγκαρισμα οταν ακουνε ματζεντα (color="magenta")

Entrancemperium
15-07-2009, 21:53
ωραία αναμασήματα.
Black ecological metalz the tremopoulian way!:moutza:

dopefiend
15-07-2009, 21:58
καλα εγώ τον ανέφερα μόνο ως ένα ακόμη κλου της επιστροφής στον παλιό τους ήχο αφου είναι γνωστός κάφρος. αν και τώρα που κοιτάω καλύτερα το παλιό σήμα επανήλθε με το in requiem (?). δε βαριέσαι, και πάλι ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από τα τελευταία 4 άλμπουμ.

Entrancemperium
15-07-2009, 22:12
Δεν ξέρω παίδες, είμαι μεν φανμπόης και με αρέσουν αρκετά και τα τελευταία (δεν τα βάζω και στην ελίτ των άλμπουμ των of course) αλλά είναι η πρώτη φορά ίσως μετά το Δρακούλιαν, που δεν ξέρω ανατρίχιασα με τη φωνή του Holmes!
H συμμετοχή του Adrian, μου είναι από αδιάφορη έως απαρατήρητη (δεν ξέρω αν ηχογράφησε ή όχι, όπως προαναφέρθηκε).
Το σίγουρο είναι ότι το κομμάτι το έχω ακούσει κάμποσες φορές όλο το απόγευμα και έχει ότι θα ήθελα να έχουν οι Paradise Lost μου εν έτει 2009!
Αναμένουμε και τα υπόλοιπα, Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά!

Coroner
15-07-2009, 22:29
ασταδιαλα ρε καραγκιοζακο.

Entrancemperium
15-07-2009, 22:30
ασταδιαλα ρε καραγκιοζακο.
Φιλαράκο ξέρεις ότι όταν θα σε γαμάω θα βλέπω την πλάτη σου έτσι;:pink:
Άι πρόβαρε το True Belief να κάνεις καμιά καντάδα τρομπαδούρε της δεκάρας..:pink:

FIXXXER
16-07-2009, 04:25
H συμμετοχή του Adrian, μου είναι από αδιάφορη έως απαρατήρητη (δεν ξέρω αν ηχογράφησε ή όχι, όπως προαναφέρθηκε).

Αμα σου λεω εγω οτι δεν ηχογραφησε κατι ξερω παραπανω.
Ντοπφιν δε σε πιανω ρε γμτ με το σημα. Το λογκο εννοεις? Τη μουσικη? Γουατ?

Leech
16-07-2009, 11:38
μαλλον αυτο το σημα εννοει...
http://www.firebox.fi/files/firebox/paidat/paradise_lost-army_jacket1.jpg

FIXXXER
16-07-2009, 12:43
E δεν ειναι το παλιο, ειναι αυτο που εχουν απο Host μεχρι και σημερα.

Leech
16-07-2009, 12:45
δε λεω για το λογκο στο ονομα. Για το σηματακι με το στεφανι απο κατω. Το θυμαμαι αρκετα χρονια. Πρεπει να'ναι εποχης ντρακονιαν. οχι?

FIXXXER
16-07-2009, 12:46
Το Crown Of Thorns? Χρησιμοποιειται στο merchandise και στο artwork πολυ συχνα απο τοτε που σχεδιαστηκε πρωτη φορα, δε θυμαμαι καθε booklet ξεχωριστα, αλλα γενικα δεν το καταργησαν ποτε, και σε εισιτηρια συναυλιας που εχω ειναι σε ολα και παντου.,

GuardianOfIvorytower
16-07-2009, 12:55
Κ σε μένα άρεσε το νέο κομμάτι.

Taksitzhs
16-07-2009, 13:01
Δεν ξέρω παίδες, είμαι μεν φανμπόης και με αρέσουν αρκετά και τα τελευταία (δεν τα βάζω και στην ελίτ των άλμπουμ των of course)

Το Host μπαίνει άνετα στην ελίτ.

Δυνατό το νέο τραγούδι, αλλά κάτι με αποτρέπει απ' το να πω ότι ΓΑΜΑΕΙ. Δεν ξέρω τι όμως.

Entrancemperium
16-07-2009, 15:54
Δεν ξέρω παίδες, είμαι μεν φανμπόης και με αρέσουν αρκετά και τα τελευταία (δεν τα βάζω και στην ελίτ των άλμπουμ των of course)

Το Host μπαίνει άνετα στην ελίτ.

Δυνατό το νέο τραγούδι, αλλά κάτι με αποτρέπει απ' το να πω ότι ΓΑΜΑΕΙ. Δεν ξέρω τι όμως.
Tα βουλωμένα αυτιά σου πιθανόν; Μπατονέτες είναι η γιατρειά!

dopefiend
16-07-2009, 18:19
Το Crown Of Thorns? Χρησιμοποιειται στο merchandise και στο artwork πολυ συχνα απο τοτε που σχεδιαστηκε πρωτη φορα, δε θυμαμαι καθε booklet ξεχωριστα, αλλα γενικα δεν το καταργησαν ποτε, και σε εισιτηρια συναυλιας που εχω ειναι σε ολα και παντου.,

ναι μωρε γι' αυτό λέω, δεν το κατάργησαν αλλα αν δεν κάνω λάθος στα one second/host/believe in nothing κλπ το άλλαξαν χωρίς τα αγκαθια. δεν είμαι κοντά στα σιντιζ να το τσεκάρω ακριβώς, ενώ η σύνδεση στο χωριό τον παίζει και δυσκολεύομαι να βρω πικ. τεσπα, το κουράσαμε ελαφρώς...

distortionofperception
16-07-2009, 18:27
εντωμεταξύ εχει κυκλοφορήσει και συλλογή με ντεμο και τετοια χαζά.
εδω:
http://www.metal-archives.com/release.php?id=235969

μπανισα ότι κατι αντίστοιχο εγινε και με τους dark tranq. Σέντουρι Μιντια θέλει λεφτα λεμε.

VirusXI
18-07-2009, 17:24
ωραίο είναι. συνθετικά. άλλο ένα album υπομονή να φύγουν και τα πλήκτρα/samples, να ναι όπως πρέπει =P

Syltty
18-07-2009, 19:10
Η πιο αντικειμενικη απαντηση που εχω ειναι πως το κομματι ειναι παρα πολυ καλο. Ο αρχιπορωμενος μου εαυτος ομως υποστηριζει πως το κομματι ειναι επος, ειναι 8εικο, ειναι μια κουκλα. :pink: Νικολαε, σε αγαπω!

carheart
20-07-2009, 12:21
το άκουσα, χάλι μαύρο, έχουν πάει τη μαυρίλα σε νέα επίπεδα.

Coroner
20-07-2009, 12:26
Είσαι υπερβολικός. Δεν είναι τόσο χάλια ντε.

FIXXXER
20-07-2009, 18:55
Ψιλοχοντρογαμαει εδω που τα λεμε

Parasight
20-07-2009, 19:12
Αν δεν είναι αυτά φωνητικά Icon, τότε τι είναι; Α ρε Νικολάκη έτσι, σιγά-σιγά πάλι να βγάλουμε το Gothic II! Υπομονή 1-2 albums ακόμα, που λέει και ο Virus :grin:

novembrine
27-07-2009, 19:21
Κάντε μια βόλτα απο το space των lost :D

VANQUISH THE PAIN
DONT WANT TO SEE IT FAIL
FAITH DIVIDES US
DEATH UNITES US

http://specials.centurymedia.de/myspace/paradise_lost_faith_divides_us.jpg

antimusic
27-07-2009, 19:33
γελάει ο κόσμος.

fandango
27-07-2009, 19:45
γελάει ο κόσμος.

αυτό είναι το εξώφυλλο; :-?

δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου έλειπε ο seth...

Leech
28-07-2009, 03:23
καλούλι είναι το εξώφυλλο μωρέ γκρινιάρηδες....

antimusic
28-07-2009, 03:41
α εγώ δε μιλάω για το εξώφυλλο, μιλάω για τους τύπους που ήρθαν στα γεράματα (τους και μας) να πουλήσουν δαντελωτή κατάρα και υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται.

00i00
28-07-2009, 03:58
α εγώ δε μιλάω για το εξώφυλλο, μιλάω για τους τύπους που ήρθαν στα γεράματα (τους και μας) να πουλήσουν δαντελωτή κατάρα και υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται.

ματωμενε μου ερωτα εσυ...

απο τοτες που ειμασταν ατσαλαδες ηταν λαμογια οι παπαρες...μπαν με μανια και λυσσα

FIXXXER
28-07-2009, 04:00
Εξω οι δηθεν, εχει και Χατζηγιαννη αυτο το καλοκαιρι καπου κοντα σε καθε πολη της επαρχιας για οσους δε μπορουν να κατσουν απο το σφιξιμο.

00i00
28-07-2009, 04:04
Εξω οι δηθεν, εχει και Χατζηγιαννη αυτο το καλοκαιρι καπου κοντα σε καθε πολη της επαρχιας για οσους δε μπορουν να κατσουν απο το σφιξιμο.

εξω οι paradise lost λοιπον...σε παω

FIXXXER
28-07-2009, 04:05
Πες μας και ποτε ξεπουληθηκαν οι Μεταλλικα, οταν εφυγε ο Mustaine ή οταν εφυγε ο Ron McGovney και τα χουμε λυσει ολα ομορφα.

antimusic
28-07-2009, 04:07
PLLLLLLLLLLL RE POYSTAKIA

Πες μας και ποτε ξεπουληθηκαν οι Μεταλλικα, οταν εφυγε ο Mustaine ή οταν εφυγε ο Ron McGovney και τα χουμε λυσει ολα ομορφα.

αν ρώταγες εμένα πάντως θα σου απαντούσα "όταν ενώ έσκουζαν για πειραματισμούς και φρεσκάδες το γύρισαν στο παλιο καλό χεβιμέταλ και προσπαθούσαν μετά να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα." για τους μετάλλικα αυτό. ωπ για κάτσε, είμαι ΚΑΙ οντόπικ!

00i00
28-07-2009, 04:10

οταν ο φασιστακος εβαλε τα νταουλακια του πανω απο τα αλλα οργανα στο δικαιωσυνη για ολους...αλλα οπ με αυτο το αλμπουμι εγινε ο παταγος στην ελλαδα οποτε τζιζ κακα

FIXXXER
28-07-2009, 04:13
Το θεμα ειναι γενικα να μην εισαι δυσκοιλιος ανθρωπος ρε παιδι μου και να παιρνεις μερικα πραγματα στην πορεια μερικων καταστασεων στη ζωη πιο χαλαρα. Η συζητηση που θα μπορουσε να γινει με βαση αυτα που λες θα παρει 3 σελιδες και δεν εχω καμια ορεξη. Οσο τους εκραξα στεγνα για το In Requiem γιατι ηταν μια μετριοτατη μαλακια, αλλο τοσο τους αποθεωσα στεγνα για το Symbol Of Life γιατι ηταν μια δισκαρα με τα ολα της και αλλο τοσο θα τους αποθεωσω αν το καινουριο ειναι γαματο. Το σε ποιο ραφι θα μπει στο Μετροπολις κι αν απο κατω γραφει "ελεκτροποπ" ή "πειραματικο" ή "μεταλ" δε με πολυενδιαφερει.

Shrinebuilder
28-07-2009, 09:18
Δε ξέρω τι λέτε για μπαν και απέλαση στις δαντέλες, αλλά εμένα το δεύτερο κομμάτι μ'άρεσε πολύ!

Parasight
28-07-2009, 09:25
Οσο τους εκραξα στεγνα για το In Requiem γιατι ηταν μια μετριοτατη μαλακια, αλλο τοσο τους αποθεωσα στεγνα για το Symbol Of Life γιατι ηταν μια δισκαρα με τα ολα τηςΤι σκατά τρέχει τελικά με σένα ρε αδερφέ;

Taksitzhs
28-07-2009, 21:51
Αυτό το πράγμα ναι, είναι ξεπούλημα. Αναιρούν τις (όχι και τόσο) παλιές δηλώσεις τους. ''Θέλαμε να ξεφύγουμε από την πεπατημένη και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Αυτό που ανέκαθεν μας εξέφραζε ως μουσικούς''. Η σωστή συνέχεια εδώ βέβαια είναι το ''απ' την άλλη όμως, το In Requiem αποδείχθηκε το πιο εμπορικό μας album απ' την εποχή του One Second κι επειδή η Century Media μας κάνει τσιμπούκια να συνεχίσουμε, νοιώσαμε πως επιτέλους ήρθε ο καιρός να γράψουμε ένα πιο σκοτεινό Paradise Lost album'' αλλά αυτό χάθηκε κάπου στη μετάφραση και τώρα είμαστε εδώ και συζητάμε.

Edit: Στα του update, το δεύτερο κομμάτι απλά οκ και το εξώφυλλο προχειρότητα. ''Paradise Lost no2'' μυρίζει.

bon
10-09-2009, 02:23
gelaei o kosmos me to kainourgio video clip

novembrine
10-09-2009, 12:30
http://www.7digital.com/artists/paradise-lost/faith-divides-us-death-unites-us/

me auto omws den gelaei kaneis.

H.
10-09-2009, 14:10

Όχι. Οι κομμωτές κλαίνε.

Entrancemperium
10-09-2009, 15:20
Ούτε καν να γελάσω δεν κατάφερα!
Τι μαλακιάρα ήταν δαύτη; Κάπου ήταν και χωμένος έλληνας στην παραγωγή..
Ίσως να εξηγεί κάποια πράγματα και αυτό!

bon
10-09-2009, 15:40
ξέρεις ποια είναι η μαλακία ?
ότι ρε αυτό το βιντεοκλίπ δν συμβαδίζει - με καμία παναγία - με το καινούργιο style/concept του άλμπουμ που πλασάρουν.
Δηλαδή αν δείτε τις promo pics για το album και τα covers του άλμπουμ , δηλαδή όλο το "φαίνεσθαι" της καινούργιας παραγωγής δεν στέκει ρε με το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ. μα καθόλου όμως... δλδ το βιντεοκλιπ παραπέμπει πιο πολύ σε alternative metal παραγωγή και όχι σε νεογκόθ ξέρω γω style.
τεσπα αυτά είναι τα "εξωτερικά"
ας περιμένουμε το ζουμι

Shrinebuilder
10-09-2009, 15:44
Πω, σας έβλεπα να κράζετε και περίμενα γαμάτο κλιπ, τι μαλακιάρα είναι αυτή ρε?
Στα σημεία που δεν είναι η γκόμενα έχει και γαμώ τις σκηνοθεσίες (για 10 δευτερόλεπτα σε όλο το κλιπ δηλαδή), αλλά από κει και πέρα...

Βαρετό, ενοχλητικό, βαρετό.

H.
10-09-2009, 15:54
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι το τραγούδι είναι το ομώνυμο του δίσκου και είναι παπαριά.

bon
10-09-2009, 15:59
ναι ρε πούστη μου έχεις δίκιο. το έχω βάλει στο γιουτιούμπι και προσπαθώ να βρω "κάτι"
και απλά σκατά. τρελή παπαριά. ούτε να κουνήσεις ρυθμικά έστω και λίγο το κεφάλι σου δν σου ρχεται.. πολύ νερόβραστο και θυμίζει τους secondversionparadiselost. σκατα δλδ!
παρά τις προσπάθειες του νικ για την παλιά καλή φωνούλα :pink:

Shrinebuilder
10-09-2009, 16:11
Το κομμάτι γαμάει.

bon
10-09-2009, 16:18
τι γαμάει ?
ούτε ένα σόλο μέσα δεν έχει ,μόνο κάτι μονοτονα ρυθμικά από τον καράφλα
θα μας τρελάνεις ?

ούτε γκοθ θυμίζει, και τα ντραμς άφαντα

βαρετο

Roswell47
10-09-2009, 18:03
Το κομμάτι γαμάει.

FIXXXER
11-09-2009, 04:34
Δεν εχει σολο λεει ο αλλος και γι αυτο ειναι μαλακια. Τεσπα, το κομματι γαμαει. Το βιντεο ειναι απο γελοιο εως αστειο εως τραγικο,.

Abruzzi
11-09-2009, 05:26
bon το αγαπημενο σου metallica ειναι το load ε

bon
11-09-2009, 13:11
οι paradiselost που λέτε παίζει να είναι η μπάντα που έχει τους πιο μπαχαλεμένους(μουσικά) φανατικού οπαδούς.Άντε μαζί με τους anathema. Γι αυτό δεν παίζει να συννενοηθούμε για το τί μας αρέσει από paradiselost.

το κομμάτι είναι μια απλή παπαριά παίδες και πρέπει να το παραδεχτείτε. Είναι ανύπαρκτο ρε αφού είναι πολύ άνευρο! Άνευρο ναι , και αυτό διότι το ρίφφινγκ αλλά και ο ρυθμός των drums είναι απίστευτα βαρετοί κατεμε. Τα φωνητικά έτσι και έτσι ,η εναλλαγή της χροιάς με κουράζει.

αν θέλετε αληθινό ντόμπρο paradiselost feeling ακούστε το As Horizon Ends που γαμάει σπιτάκια. Οι κιθάρες έχουν την θέση που τις αρμόζουν με την lead guitar να είναι ξυράφι και ο καράφλας να χώνει δυνατά, τα ντραμς επίσης είναι πολύ γαμάτα και ναι το γουστάρω γιατί έχει και σόλο φίλε φίξξερ που φτάνει σε κορύφωση το τραγούδι σε αντίθεση με την μονοτονία της ομώνυμης παπαριάς του δίσκου. Tα φωνητικά είναι και ολίγον από firsteraparadiselost. ε τι άλλο να ζητήσουμε εν έτη 2009 από το συγκρότημα ?

sOl6FVGsJfY

Taksitzhs
11-09-2009, 13:26
Ούτε καν να γελάσω δεν κατάφερα!
Τι μαλακιάρα ήταν δαύτη; Κάπου ήταν και χωμένος έλληνας στην παραγωγή..
Ίσως να εξηγεί κάποια πράγματα και αυτό!

Ο Entrancemperium μόλις έκανε ένα ορθό post!
Το χρειαζόσουν μετά τις μαλακιάρες που πέταγες στα υπερθεϊκά.

@ΜπονΜπον: Σε περίπτωση που δεν το 'χεις πάρει είδηση έτσι παίζουν τα τελευταία χρόνια οι Paradise Lost.

Parasight
11-09-2009, 13:39
οι paradiselost που λέτε παίζει να είναι η μπάντα που έχει τους πιο μπαχαλεμένους(μουσικά) φανατικού οπαδούς.Δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν ρωτώντας τι εννοείς με το "μπαχαλεμένους", απλά το λατρεύω όποτε ένας "αντικειμενικός" γνώστης αρχίζει να δείχνει με το δάχτυλο.
Συνέχισε έτσι αρχηγέ :thumbsup:

phthoggon
11-09-2009, 13:39
Να ρωτήσω κάτι για καθαρά ανθρωπολογικούς σκοπούς (δε μ' αρέσουν οι Paradise Lost) εσείς που σας φαίνεται μία μαλακία και μισή το βίντεο του Faith Divides Us κλπ, την βρίσκετε με αυτό ας πούμε?

http://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4&feature=fvw

bon
11-09-2009, 13:40
στα υπερθεϊκά εγώ πάντως κέντησα με το γκοθ μωρό με τα μπουτάκια :D

χασμουρητά για το καινούργιο pl εν έτη 2009 απλά έτσι ποστάρουμε για να τσιγκλίσουμε κανέναν μωρέ

εδώ είστε

http://static.rateyourmusic.com/album_images/cb66dcbf6636b07824e2878ac48f8758/1851105.jpg

RmgKpTLUpgU

Taksitzhs
11-09-2009, 13:49
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε τέτοιες φάσεις έρχονται παραδείγματα 10ετίας και βάλε. Αρχίζω να νοιώθω ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ για ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΜΟΥ.

Να ρωτήσω κάτι για καθαρά ανθρωπολογικούς σκοπούς (δε μ' αρέσουν οι Paradise Lost) εσείς που σας φαίνεται μία μαλακία και μισή το βίντεο του Faith Divides Us κλπ, την βρίσκετε με αυτό ας πούμε?

http://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4&feature=fvw

Ούτε αυτό μου αρέσει, αλλά τουλάχιστον βλέπεις τη μπάντα και κανά τρωγεύσιμο κομμάτι. Το άλλο θέλει να περάσει κρυφά μηνύματα (και καλά) με τον πιο αποτυχημένο τρόπο. Οπότε μπακ του δε πίπινς, καλή η κουλτούρα, αλλά φώτα και γκλαμουριά equals προτιμότερα κι αυθεντικότερα.

Τώρα που το σκέφτομαι, θα προτιμούσα ένα βίντεο με σάπιους επιχειρηματίες να νταμπεύουν ευάρεστες κορασίδες με κουλή κατάληξη κι έναν Χολμς σε ένα σοκκάκι στο πλάι φάση τραγουδιστής - αφηγητής. Κλισέ όσο δε πάει, αλλά να μια καλύτερη ιδέα, η οποία βγήκε σε 10'' και μάλιστα από Έλληνα. Πόσο πιο πάτος.

bon
11-09-2009, 14:52
οι paradiselost που λέτε παίζει να είναι η μπάντα που έχει τους πιο μπαχαλεμένους(μουσικά) φανατικού οπαδούς.Δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν ρωτώντας τι εννοείς με το "μπαχαλεμένους", απλά το λατρεύω όποτε ένας "αντικειμενικός" γνώστης αρχίζει να δείχνει με το δάχτυλο.
Συνέχισε έτσι αρχηγέ :thumbsup:

το είπα λάθος.
εννοούσα μπαχαλεμένο κοινό με την έννοια διαφορετικών γούστων και όχι μπαχαλεμένους οπαδούς ,έκανα μαλακία
(όχι πως δεν έχει και μπαχαλεμένους δλδ αλλά τεσπα, πήγαινε δες μόνο το dvd , the anatomy of ....)

δλδ ξεκινάμε από deathiarides και φτάνουμε μέχρι και love~nu~mpliax~metallades

VirusXI
11-09-2009, 15:06
το βιντεοκλίπ είναι μαλακία αλλά αν στο τελευταίο λεπτό πεταγόταν η μπάντα να τα σπάει θαταν το ακριβώς αντίθετο.

FIXXXER
11-09-2009, 19:15
Μπον, δε σαρεσει ρε παιδι μου το κομματι οκ, μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι αντικειμενικα μαλακια γιατι παραβιαζεις πολλους κανονες του ΕΡ, καπου υπαρχει λινκ σχετικο. Παντως οποτε το τραγουδαω βαζω και σολο σφυριζοντας και το κομματι απογειωνεται!! Καλη η προταση του Βαιρους, αλλα πολυ αργα για κατι τετοιο. Το The Enemy ας πουμε μπορει να ηταν πολυ μετριο κομματακι, αλλα ειχε γαματο video, οπως ειναι και πολλα αλλα βιντεα των Paradise Lost.

H.
11-09-2009, 21:58
Δεν υπάρχει αντικειμενικά ούτε άσχημο ούτε όμορφο κομμάτι. Απλά άλλα συγκεντρώνουν μια Α πλειοψηφία ευχαριστημένων ακροατών και άλλα το ανάποδο. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό εδώ, το σίγουρο είναι ότι αν ο δίσκος κάθεται επάνω του, δεν κόβω να τον ακούω πολλές φορές, δεδομένου και του πυροβολισμού από καλές κυκλοφορίες τον τελευταίο καιρό.

Ξαναέβαλα λοιπόν για τρίτη φορά το βιντεοκλίπ, αλλάζοντας ταμπ για να μην βλέπω το μάθημα για αρχάριους κομμωτές ώστε να επικεντρωθώ στο μουσικό της υπόθεσης αμιγώς αυτήν την φορά. Και πριν το βάλω διάβασα ως εδώ το θρεντ και ντοπαρίστηκα στην φάση "αυτήν την φορά θα μου αρέσει ρε πούστη, δεν είναι δυνατόν".

Και δεν. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μπάσο και ρυθμική είναι στα τέρματα για να καλύψουν μελωδική επανάληψη, έλλειψη έμπνευσης, ΚΑΚΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, η μάλλον, ακόμα χειρότερα, ΚΟΙΝΟΤΥΠΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ανυπαρξία ντράμερ (καλά, μόνιμο πρόβλημα γι' αυτούς εδώ, η έκπληξη θα ήταν το ανάποδο εδώ που τα λέμε) και, το χειρότερο για εμένα, o Μάκιντος επέλεξε αντί να ηχογραφήσει κιθάρα για αυτό το κομμάτι να πάει και να τραβήξει μια παχιά μαλακία (κατά τα άλλα τον αγαπάμε τον μαλάκα).

distortionofperception
19-09-2009, 19:08
ο δίσκος παντως διερευσε ε.
Να το τσέρετε παιζάκια.
http://www.metal-archives.com/images/2/4/4/8/244810.jpg

Paradise Lost - Faith Divides Us - Death Unites Us

Μα που είναι ο Σπύρος με τις ακατασχετες φλυαρίες απανωτων διαφανων layers με μαχαιρια και κοκκαλα να τους κανει εξωφυλλο? Και τι ειναι αυτό το ICXP στο πανω μερος? Αμα αξιωθώ και τον ακούσω θα ρίξω μια κουβεντα.

H.
19-09-2009, 19:11
Πάνω που ήμουν έτοιμος να ποστάρω. Οι PLost πάλι τα κατάφεραν και αντέγρψαν PLost. Περιμένω FIXXXER με αποθεωτικά λόγια για το άλμπουμ. Που είναι ίδιο με το προηγούμενο. Που είναι ίδιο με το προηγούμενο. Που είναι ίδιο με το προηγούμενο.

Amnesiac.
19-09-2009, 23:40
Ποιος καλός άνθρωπος θα μου στείλει πιεμ με λινκ του άλμπουμ σε καλή ποιότητα.

Όλο μαλακίες βρίσκω.

Το ομώνυμο κομμάτι πάντως είναι μια από τα ίδια και όλα αυτά αλλά φοβερά κολλητικό, μας θυμίζει τα γκόθικ μέταλ γυμνασιοχρόνια μας και χαιρόμαστε.

distortionofperception
19-09-2009, 23:46
εγω μαναρι μου βρήκα και κατεβασα ενα το οποίο εχει ψιλομουντο ήχο ρε γαμωτο. αυτό βρηκες?
ή θες να σου δωσω αυτό?

εντιτ ενα που ειναι πανω απο 100 μεγκαμπαιτ

Amnesiac.
19-09-2009, 23:49
Αυτό βρήκα:-|

distortionofperception
19-09-2009, 23:59
ε ακου αυτο τι να κανουμε τωρα
μ'ότι εχουμε, μ'αυτό θα πορευθώμε.
Παντως εστω κι ετσι τραντζίστορ 4καναλο φορητό, διακρίνω την βαρεμαρα στο δίσκο... Σα να τους είπαν πρεπει να παιξετε ριφφ
Ισως βρίσκω λιγο ενδιαφερον το 4ο κομμάτι Frailty (δε ξερω, ίσως γιατι "τρεχει" λιγακι). Ειμαι στη δευτερη ακρόαση.

FIXXXER
20-09-2009, 01:04
Πάνω που ήμουν έτοιμος να ποστάρω. Οι PLost πάλι τα κατάφεραν και αντέγρψαν PLost. Περιμένω FIXXXER με αποθεωτικά λόγια για το άλμπουμ. Που είναι ίδιο με το προηγούμενο. Που είναι ίδιο με το προηγούμενο. Που είναι ίδιο με το προηγούμενο.

Λολ. Τοσα ξερεις απο παρανται λο, τοσα μπορεις να ακουσεις. Ο δισκος δεν εχει ουδεμια σχεση με τον προηγουμενο και ειναι απειρως καλυτερος. Τον εχω λιωσει γιατι τον εχω εδω και πολυ καιρο και μαρεσουν ολα τα κομματια ειτε λιγο ειτε πολυ εκτος απο το ογδοο που το θεωρω τρισβαρετο, υπερμονοτονο και αχρειαστο. Το First Light και τα δυο τελευταια (δεν μετραω το μπονους) ειναι ο ορισμος της τελειοτητας. Και γενικα, ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟΜΟΥ πραγματικα η αποψη του καθε μεταλλα H. και του καθε καρχαρτ που ποτε δεν του αρεσε ουτε μισο κομματι παρανται λο αλλα παρολαυτα γραφει σταθερα σε καθε θρεντ γι αυτους. Εμεις οι φανμποηδες ειμαστε ευχαριστημενοι και ευτυχως μετα απο μετριοτητα ειδαμε καλο δισκο. Ρωτα και τον λοσταικον και αλλους λοστακηδες αμε

H.
20-09-2009, 01:10
ΧΑχαχαχα, πιο πολύ για να κόψω αντίδραση παρά γιατί είναι τόσο σωστό αυτό που είπα έκανα το προηγούμενο ποστ :P Κι έπεσες μέσα στις προσδοκίες μου.

Τέσπα, έχει 4 ενδιαφέροντα κομμάτια ο δίσκος (μόλις τον ξαναβάλω θα πω και ποια) αλλά τίποτα παραπάνω. Φίξξξερ, κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφεις εδώ, η άποψή σου δεν πιάνεται είσαι υπερβολικά φανμπόης (ε ρε τι έχω να ακούσωωωω).

FIXXXER
20-09-2009, 01:13
Τι να ακουσεις ρε, το ειπα ξεκαθαρα πιο πανω, η αποψη οσων ακουνε 200 δισκους το χρονο απο μια-δυο φορες με αφηνει παγερα αδιαφορο.

H.
20-09-2009, 01:30
Κάτσε, ώπα, με ποιο κριτήριο εντάσσομαι εκεί? Είσαι λάθος σε αυτό ;)

Αλλά και να μην ήσουνα δεν βλέπω το πως έχει σχέση το πόση μουσική ακούει κάποιος με το κατά πόσο μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτήν η πόσο έυστοχα μπορεί να την θέσει.
Άμα δηλαδή άκουγα 50 δίσκους τον χρόνο θα τον έβρισκα γαμάτο? wtf?

fandango
20-09-2009, 02:12
εσείς που θέλετε λινκ, στο angriechairs.blogspot.com κάτι έχει.

FIXXXER
20-09-2009, 02:37
Κάτσε, ώπα, με ποιο κριτήριο εντάσσομαι εκεί? Είσαι λάθος σε αυτό ;)

Αλλά και να μην ήσουνα δεν βλέπω το πως έχει σχέση το πόση μουσική ακούει κάποιος με το κατά πόσο μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτήν η πόσο έυστοχα μπορεί να την θέσει.
Άμα δηλαδή άκουγα 50 δίσκους τον χρόνο θα τον έβρισκα γαμάτο? wtf?

Αποψη κατα τη γνωμη μου δε μπορει να εκφερει ο οποιοσδηποτε για οποιοδηποτε αλμπουμ εχει ακουσει μολις μια φορα, περαν του απολυτα δικαιολγοημενου και σεβαστου "δε μου αρεσε". Τωρα οι αναλυσεις και τα παραφερναλια μονο για τις εντυπωσεις γραφονται μετα απο ενα ακουσμα, κι οχι απο σοβαρη κριτικη.

H.
20-09-2009, 16:04
O FIXXXER είναι ο Ξήγας. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Tyler_Durden
03-10-2009, 16:19
Μολις τελείωσα 2η προσεκτική ακρόαση.Επιγραμματικά εντυπώσεις: Πολύ διαφορετικό απο το "in requiem", χωρίς τα πολλά και πολύ ευκολομνημόνευτα σημεία του.Πιο απαιτητικός δίσκος αλλά κατα έναν περίεργο τρόπο διαφορετικά γαμηστερός. Επίσης, ok θα ακουστεί μαλακία, αλλά τούτος εδώ δεν έχει ένα πολύ περίεργο stonerάδικο groove που λένε και στο χωριό μ;

Parasight
03-10-2009, 18:48
Ίσως λίγο αργά, αλλά αν κάποιος δεν έχει βρει ακόμη το album σε καλό rip (πέρα από κάμποσα χάλια που κυκλοφορούν), ορίστε:

http://rapidshare.com/files/286156521/P.L-F.D.U.D.U.U-2-D.E_09.rarΜάλιστα αυτό έχει και 2 bonus remixes κομματιών.

Συνολικά, μετά από 3-4 ακροάσεις, το δισκάκι έχει πολύ ψωμί. Καμία σχέση με το "Draconian Times pt2" που έχω διαβάσει σε κριτικές άσχετων. Εδώ δεν έχουμε εκείνη τη straight φιλοσοφία σε καμία περίπτωση, εδώ θέλει να αφιερώσεις χρόνο.