Log in

View Full Version : ομοφοβικοί άσχημοι χεβιμεταλλάδες, εξωτερική εμφάνιση, flames και επερχόμενο κλείδωμα

Ruthless
14-07-2009, 13:29
Custom User, γκομενίτσα είσαι :?:

Custom User
14-07-2009, 13:41
Όχι. Εσύ άσκημος;

Ruthless
14-07-2009, 13:45
Παίζει.

Πάντως αν δεν είσαι γκόμενα και βλέποντας τα κριτήριά σου στη μουσική, μην είσαι κανά ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ :?:

Custom User
14-07-2009, 13:48
Όχι. Βλέποντας το πόσο θίχτηκες, μήπως δε σου κάθεται γκόμενα ποτέ λόγω εμφάνισης; Και βλέποντας την ερμηνεία σου του αρχικού μου πόστ μου μήπως είσαι και λίγο ηλιθιούλης; Καλοπροαίρετα πάντα.

Ruthless
14-07-2009, 13:50
Όλα τα πέτυχες τσακάλι :!:

Αλλά τι να περιμένω από άτομο που κρίνει μουσική από την εξωτερική εμφάνιση. :-|

Αθάνατο ER. :thumbsup:

Custom User
14-07-2009, 13:53
Ντάξει ρε αγόρι, αν δεν μπορώ να την παίξω με τις φωτογραφίες του κιθαρίστα δεν έχει νόημα η μουσική, δε θα απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτό.

Ελπίζω σε παρόμοια αντίδραση όταν κοροϊδέψει κανείς την εμφάνιση των πλασημπο, ομορφούλη υπερασπιστή της σωστής αντιμετώπισης της μουσικής εν γένει.

Αλλά τι μιλάμε για ασκήμια, εδώ έχουμε δει λάηβ Shadowkeep, οι Argus είναι τζόβενα μπροστά τους. :razz:

carheart
14-07-2009, 14:05
Κακάσχημε Ruthless, είχαμε πει κάποια πραγματάκια.

Ruthless
14-07-2009, 14:07
Για πάρ'τα από την αρχή λοιπόν άλλη μία και δες σε ποιο σημείο έφυγε η κουβέντα από τα μουσικά δεδομένα. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, την έχεις κάνει ξανά την ίδια μαλακία. ;)

Εκτός αν και για σένα η κρίση της εξωτερικής εμφάνισης είναι συσχετισμένο με την μουσική. :thumbsup:

carheart
14-07-2009, 14:09
Καταρχάς δεν θέλω να τσακώνεσαι με τον ΧΑΡΙΛΑΟ.

Κατά δεύτερον, δεν κοιτάω τίποτα, αλλά από δω και πέρα βούλωνε.

Και μην ξεχνάς, "big sunglasses, always cool band".

Ruthless
14-07-2009, 14:13
Αφού δε σου βγαίνουν οι τραμπουκισμοί ρε carheart (http://flashtrafficblog.files.wordpress.com/2009/06/hitler.jpg), τι το προσπαθείς;

Που θα μας βγεις και υπεράνω, όταν για άλλη μια φορά δείχνεις το ποιόν σου.

Δεν πειράζει, έτσι να διασκεδάζουμε. :)

Boris-san
14-07-2009, 14:16
Σκασε επιτελους ρε μαλακα,και συ αμα δεις φωτο των πλασιμπο θα πεις τι ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ που ειναι,οποτε αστο

Ruthless
14-07-2009, 14:18
Ο πούστης είναι χαρακτηριστικό εξωτερικής εμφάνισης μόνο; Ή είναι κάτι περισσότερο;

Λέω εγώ τώρα.

Δε θυμάμαι να είπα ποτέ "χαχα δες τους πλασίμπο, είναι άσχημοι/όμορφοι/χοντροί/ψηλοί".

Ηλίθιοι.

Boris-san
14-07-2009, 14:20
ΟΚ τοτε,θα τους πεις πουστηδες για το μουσικο τους περιεχομενο.Γιατι αυτο σε κανει ανωτερο απο αποψη αντιμετωπισης της μουσικης ε?Εξισου χαζο σε κανει

Ruthless
14-07-2009, 14:21
Ο πούστης βγάζει πούστικη μουσική.

Ο πεσιμιστής βγάζει σκατόψυχη μουσική.

Ο άσχημος βγάζει άσχημη μουσική.

Ο ψηλός βγάζει ψηλή μουσική.

Ποια έχουν κάποια λογική και ποια δεν έχουν ρε βλαμμένε;

carheart
14-07-2009, 14:23
Συνεχίζουμε εδώ την εξαιρετική κουβέντα.

Ruthless
14-07-2009, 14:24
Αφού δε σου βγαίνουν οι τραμπουκισμοί ρε carheart (http://flashtrafficblog.files.wordpress.com/2009/06/hitler.jpg), τι το προσπαθείς;

Που θα μας βγεις και υπεράνω, όταν για άλλη μια φορά δείχνεις το ποιόν σου.

Δεν πειράζει, έτσι να διασκεδάζουμε. :)
:)

nikolasfluxus
14-07-2009, 14:29
έκανε κουοτ τον εαυτό του ε

Ruthless
14-07-2009, 14:31
Ε ναι, αφού κάποια άτομα(τυχαίοι moderators, ονόματα δε λέμε, υπολείψεις δε θίγουμε) έχουν φανερό πρόβλημα ανάγνωσης(ή επιλεκτική όραση - their choice). Πλέον μου φαίνεται θα χρησιμοποιώ bold και όλα τα καλά, μπας και καταφέρουν να πιάσουν το νόημα.

Τέσπα, πα' να φάω, μετά θα ρωτήσω σοβαρά τον κάρχαρτ να μου εξηγήσει πως σκατά δουλεύει τελικά το moderation εδώ μέσα, γιατί κάτι δεν πάει και τόσο καλά όπως φαίνεται.

FIXXXER
14-07-2009, 14:40
Σπλιτ (http://www.euroleague.net/resourceserver/13289/58f38790-0695-47e7-996f-82678566478f/807/rglang/en-US/filename/58f.jpg) εκανε ρε βλαμμενε γιατι ηταν οφ τοπικ η κουβεντα, με ποιο τροπο ακριβως ειναι φασιστικο αυτο ή οτιδηποτε αλλο?

Parasight
14-07-2009, 14:48
Λοιπόν, όποιος πειράξει τον Ruthless θα έχει να κάνει μαζί μου.

Ruthless
14-07-2009, 14:56
Αν έκανε σωστό σπλιτ φίξξξερ, θα το ξεκινούσε 2 ποστς νωρίτερα για να είναι καλυμμένος στο θέμα της αντικειμενικότητας ως moderator και να μην έχουμε κουβέντες περί forum nazis κλπ. Τότε θαρρώ έπαψε να υπάρχει μουσικό περιεχόμενο στην κουβέντα, amirite;

Οπότε θέλω ο Κάρχαρτ να δώσει επιτέλους σωστούς κανόνες για την χρήση του music discussion(1, 2, 3, 4 κλπ). Ως ποιο σημείο θεωρείται πως έχει μουσική συνεισφορά ένα ποστ και από που θεωρείτε off topic για να γίνεται delete/split/whatever; Επειδή στο άλλο θρεντ τα λέγαν περίεργα, πως δεν μπορούν να το ορίσουν κανονικά αλλά θα είναι επιλογή ανάλογα με την περίπτωση και κάτι τέτοια.

Και για να φέρω ένα παράδειγμα παρεμφερές με ότι έγινε, να μου πει πως θα ενεργούσε δηλαδή.

Έστω ότι υπάρχει ένα ποστ περί πλασίμπο(που αναφέρθηκαν). Σε δικό του θρεντ, ή στο οφφ τόπικ(έτσι για να το γενικεύσουμε).

Μπορώ εγώ να ποστάρω κάτι του στυλ "Πω πω κάτι πουστρέλια, ρε τι μουσική βγάζουν αυτοί";

Και όποιος "τολμήσει" να μου απαντήσει σε αυτό που είπα(το οποίο θαρρώ δεν έχει και πολύ μουσικό περιεχόμενο αν θυμάμαι τι είπε ο Ντράγκονλορντ τότε), τότε θα φάει split/delete/lock/etc ενώ το δικό μου ποστ θα μείνει ανέγγιχτο εκεί που το έκανα;

Πάντα βέβαια παίζει το ενδεχόμενο ο Κάρχαρτ να μη γουστάρει τα ποστς μου και να ενεργεί καθαρά από εμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Οπότε δείχνει πόσο μικρός άνθρωπος είναι ενεργώντας με 2 μέτρα και 2 σταθμά, και μας δείχνει την ξεφτίλα του.

Ας μας πει λοιπόν, για να ξέρουμε και για το μέλλον δηλαδή.

PS: Τα περί χίτλερ είναι για του παρελθόντος. Απλά τα βάζω για να μην ξεχνιόμαστε ε; Δεν είναι δα η πρώτη φορά που τα κάνει.

metamelia3
14-07-2009, 15:03
πάντως είστε άσχημοι, είναι αλήθεια.

όλα τα γκομενάκια στους αβαν γκαρντ εδώ και τώρα!
<~~ να ενας

GuardianOfIvorytower
14-07-2009, 15:04
Ρε μη το κουράζεις κ συ παραπάνω

metamelia3
14-07-2009, 15:06
εγω ή ο ρουθλεσς;

GuardianOfIvorytower
14-07-2009, 15:07
Στον ρουθλεςς πήγαινε, δεν είχες ποστάρει ακόμα εσύ.

metamelia3
14-07-2009, 15:11
θα τον πριζωσουμε τον ρουθλεσς σιγουρα ναιιι
μαεχ.

καλα τωρα, ειναι θεματα συζητησης αυτα; επιτελους λιγη σοβαροτητα κυριοι!

Ruthless
14-07-2009, 15:12
Να μην ξέρουμε που βαδίζουμε δηλαδή; Να έχουμε πάντα τον μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μας που παίζει να του καυλώσει να το παίξει φασιστάκι και με το έτσι θέλω να σου αφαιρεί το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου;

Εγώ τα έκανα λιανά πριν, ανέλυσα και συγκεκριμένη παρεμφερή περίπτωση για να μην έχουμε πάλι μαλακίες τύπου μα-μου-δεν-ξέρω-θα-κρίνω-τότε, του έδωσα και την εναλλακτική να πει καθαρά αν θέλει πως δεν γουστάρει τα δικά μου ποστς συγκεκριμένα και θα τα σβήνει με το έτσι θέλω ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα απαντήσει. Αν απαντήσει και δεν το κάνει γαργάρα.

Razor
14-07-2009, 15:17
+ μην ξεχναμε και τα ποστ που σβηνει ο χιτλερ επειδη θιγουμε τ'ακουσματα του

metamelia3
14-07-2009, 15:38
χαζορ εσυ δεν ειχες εξοριστει στο ερ σεξιον;

ρε μλκ ρουθλεσς τι σου σβησε ρε μλκ να πουμε; σπλιτ να συνεχιστει η συζητηση εκανε

Dragonlord
14-07-2009, 15:43
Αφού η συζήτηση πλέον είναι για το moderating και όχι για την ασκήμια, το μεταφέρω εδώ για να σολάρεις όσο θέλεις, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε μιούζικ και ντισκάσιον. Έχεις δίκιο σε όλα. Ο κάρχαρτ ήταν δύο ποστ από το δίκαιο σπλιτ, κι όμως τα κατάφερε να γίνει χίτλερ πάλι. Σε φάση ιγκνόρ ξερωγώ;

Custom User
14-07-2009, 15:55
Παρακαλείται ο χρήστης ρούθλες να μπει εδώ και να επαναφέρει επίσης την τάξη από το ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ραπαρια. Α όχι αυτός ακούει ΜΟΥΣΙΚΗ.
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=20797&page=21

χαχαχαχα έλεος ρε μαλάκες, σοβαρά. Μ' αρέσει που απαντάτε.

Phantom Duck
14-07-2009, 15:57
Ο πούστης βγάζει πούστικη μουσική.

αυτό απ' ό,τι κατάλαβα θεωρείς πως έχει λογική, θέλω λοιπόν να μου πεις την άποψή σου για την ανδρικότητα της μουσικής των ιούδας πριστ.

Ford Prefect
14-07-2009, 16:01
Ρουά ματ.

Phantom Duck
14-07-2009, 16:07
κάποια στιγμή πρέπει να βγει κάτι αντίστοιχο του godwin's law για τον χάλφορντ, είναι το εύκολο επιχείρημα.

metamelia3
14-07-2009, 16:34
Khalkji's law:
"As an internet discussion on heavy metal grows longer, the probability of the halford paradox being mentioned approaches 1"

προλαβα =)

Reject
14-07-2009, 17:18
ρουθλεςς κανε κουμαντα μηπως και χωσεις πουθενα το ΑΤΣΑΛΙ ΣΟΥ,μιας και βλεπω οτι εχει αρχισει να πεταει σπιθες απο την μονιμη τριβη.

Ruthless
14-07-2009, 17:23
@Custom User: Δεν είμαι moderator εγώ για να επαναφέρω καμία τάξη. Ίσα ίσα με το λινκ που δίνεις δείχνεις όσα λέω περί χάλια moderating(και φυσικά το λινκ αυτό δεν είναι το μόνο αντίστοιχο παράδειγμα).

@Phantom Duck: Μου αρέσει που είσαι τόσο απόλυτος. Δηλαδή αν δεχτούμε ότι λες ως σωστό και εγώ απαντήσω πως οι Priest δεν έχουν πούστικα τραγούδια, μπορείς να πεις πως κάποιοι από τους Village People είναι πούστηδες αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό αφού δεν έχουν βγάλει καθόλου πούστικα τραγούδια. Εξαιρέσεις μηδέν, όλα απόλυτα.

Προφανώς το να είσαι πούστης δεν σημαίνει πως τα πάντα όλα που κάνεις είναι πούστικα. Αλλά υπάρχει μια λογική σχέση ανάμεσα σε αυτά τα 2(και τα παραδείγματα είναι πολλά - έφερα ένα πριν λίγο), και σίγουρα υπάρχει περισσότερη λογική από το "είσαι άσχημος άρα βγάζεις άσχημη μουσική" που πλασάρουν κάποιοι θαρρώ.

Τέσπα, οφ τόπικ αυτά, αν θέλετε να ανοίξετε τέτοιες κουβέντες κάντε κανά θρεντ στο μιούζικ ντισκάσιον περί μουσικής και σεξουαλικότητας ή ότι θέλετε.

Εγώ από αυτό το θρεντ απλά θα περιμένω τον κάρχαρτ να απαντήσει ως moderator στις ερωτήσεις μου ως user, για να δω πως είναι το moderation σε αυτό το φόρουμ τελικά και να μην έχουμε γκρι περιοχές που θα χρίζουν διπλής ερμηνείας και να μην έχουμε και όλα αυτά τα περί φασισμού κλπ. Να δω επίσης και πως θα αναφέρομαι πλέον σε αυτόν τον χρήστη δηλαδή(φασίστα, ηλίθιο, γκαβό, ξεφτίλα ή κάτι άλλο).

Μην πάρω de facto ότι είπε κι ο Dragonlord δηλαδή. Μεγάλος άντρας είναι ο κάρχαρτ, μπορεί να πει μόνος του τι πιστεύει κι όχι να κρύβεται σα γυναικούλα.

EDIT: Χαχα, κι όσο τά'γραφα αυτά πετάχτηκε σαν τσουτσού κι ο χορευταράς μας. :D

Reject
14-07-2009, 17:26
προσεχε μην χορεψω καμια μερα πανω στο κεφαλι σου.
τελικα θα απαντησεις,το united(judas priest) δεν ειναι ενα απο τα πιο ΓΚΕΥ κομματια εβερ?

antimusic
14-07-2009, 17:27
έχουν και το fever και το take these chains και πολλά άλλα.

carheart
14-07-2009, 17:42
Μου αρέσει που είσαι τόσο απόλυτος. Δηλαδή αν δεχτούμε ότι λες ως σωστό και εγώ απαντήσω πως οι Priest δεν έχουν πούστικα τραγούδια, μπορείς να πεις πως κάποιοι από τους Village People είναι πούστηδες αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό αφού δεν έχουν βγάλει καθόλου πούστικα τραγούδια. Εξαιρέσεις μηδέν, όλα απόλυτα.

Προφανώς το να είσαι πούστης δεν σημαίνει πως τα πάντα όλα που κάνεις είναι πούστικα.

Εγώ από αυτό το θρεντ απλά θα περιμένω τον κάρχαρτ να απαντήσει ως moderator στις ερωτήσεις μου ως user, για να δω πως είναι το moderation σε αυτό το φόρουμ τελικά και να μην έχουμε γκρι περιοχές που θα χρίζουν διπλής ερμηνείας και να μην έχουμε και όλα αυτά τα περί φασισμού κλπ. Να δω επίσης και πως θα αναφέρομαι πλέον σε αυτόν τον χρήστη δηλαδή(φασίστα, ηλίθιο, γκαβό, ξεφτίλα ή κάτι άλλο).

To moderating στα posts σου είναι φασιστικό, ηλίθιο, γκαβό, ξεφτιλισμένο και κάτι άλλο.

Αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Δεν σημαίνει πως είμαστε πούστηδες, φασίστες, ηλίθιοι, γκαβοί, ξεφτιλισμένοι ή κάτι άλλοι. Γενικώς υπάρχει εξαιρετικό moderating, μην είσαι τόσο απόλυτος.

Θα δεχτώ τη συγνώμη σου σε πιεμ.

Ruthless
14-07-2009, 17:43
OK, δέχομαι πως είσαι τόσο ξεφτίλας που βγάζεις την εμπάθεια προς το πρόσωπό μου μέσα από το moderating των 2 μέτρων και 2 σταθμών που κρατάς.

:thumbsup: ξεφτίλα.

fandango
14-07-2009, 17:44
κλαίω με τα ταγκς, άκου "ο ρούχλεςς είναι λα"... :touched:

Reject
14-07-2009, 17:46
οποιος πολεμαει τον ρουθλεςς,θα με βρει απεναντι του.
σταματηστε να εχθρευεστε το αγνο,ρωμαλεο,ΑΝΤΡΙΚΙΟ χεβυ μεταλ και τις θεσεις του που τις υπερασπιζεται με παθος ο ρουθλεςς.

antimusic
14-07-2009, 17:47
εδώ (http://www.rocking.gr) το καλό και δίκαιο moderating παιδιά, αντιός, τα λέγαμε.

carheart
14-07-2009, 17:47
OK, δέχομαι πως είσαι τόσο ξεφτίλας που βγάζεις την εμπάθεια προς το πρόσωπό μου μέσα από το moderating των 2 μέτρων και 2 σταθμών που κρατάς.

:thumbsup: ξεφτίλα.

βασικά μην το παίρνεις προσωπικά ρε φιλαράκι.

Είναι μέρος του γενικού αγώνα μου κατά του heavy metal!

φίλοι τώρα;

Ruthless
14-07-2009, 17:52
Προτιμώ να αποφεύγω τέτοιους γλοιώδεις τύπους στη ζωή μου.

Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάστασή σου.

Ευχαριστώ πάντως που ξεκαθάρισες τι από όλα είσαι. Να ξέρω και τι θα περιμένω από την πάρτη σου από εδώ και μπρος δηλαδή.

:)

Phantom Duck
14-07-2009, 17:54
επιτέλους ένα επικό ποστ.

GG*
14-07-2009, 18:10
ειστε ολοι πουστηδες και εχετε και ενυδρειο.

isitalwayslikethis?
14-07-2009, 18:25
egw pali gkomenitsa eimai k exw friksei me th fash aytwn twn posts re paidia..ypitithetai kseroume k apo mousikh. san ekeino ton blaka p m lege oti portishead,almodovar k cramps einai amigws gynaikeies protimhseis.k an aresoun se antra eiani gay...ara k oi beatles k o kabafhs k oti etsi den myrizei testosteronh. ara k h skhnh ths dubstep me thn idia logikh einai 80%antrikh e??? eeeeeeleos!!!!!!!

carheart
14-07-2009, 18:28
ikonoklast, δεν είναι αστείο.

Drumsick
14-07-2009, 18:38
Εγώ μυρίζομαι χολκ.

Tonosalata
14-07-2009, 19:06
myrizei tirinini.

KoiliaSamprela
14-07-2009, 19:56
τελικά έχω 2 απορίες , με τον όρο πούστη απευθυνόμαστε στον ομοφυλόφιλο άνδρα? και αν ναι , τον cross dresser τον ψαγμένο με την τέχνη ή τον τίμιο βιοπαλαιστή που απλά την ακούει αλλιώς?

και δεύτερον ... "τιτοήθελεςτοβόλευλαγέ, " μπορεί κάποιος να μου πει τον λόγο ύπαρξης ?
Μην με παρεξηγείτε δεν είμαι βαζελόφρον απλή περιέργεια

ikonoklast
14-07-2009, 20:21
ikonoklast, δεν είναι αστείο.

Εγώ μυρίζομαι χολκ.

Σοβαρευτείτε.

BURNIN AMBITION
14-07-2009, 21:06
ti lew mwre tha mou peis auta ta asmata gay eleos. to united ok aresei kai sthn aderfh mou:-D

BURNIN AMBITION
14-07-2009, 21:09
Khalkji's law:
"As an internet discussion on heavy metal grows longer, the probability of the halford paradox being mentioned approaches 1"

προλαβα =)malaka eisai o theos mou e post opf the day kiets

antimusic
14-07-2009, 21:13
ti lew mwre tha mou peis auta ta asmata gay eleos. to united ok aresei kai sthn aderfh mou:-D

έλα σοβαρέψου, για γέλια είναι. αστεία καψουροτράγουδα. δηλαδή οκ, ακούς τριαντάφυλλο, αλλά μην τον μπλέκεις με το χεβιμέταλ.

BURNIN AMBITION
14-07-2009, 21:22

έλα σοβαρέψου, για γέλια είναι. αστεία καψουροτράγουδα. δηλαδή οκ, ακούς τριαντάφυλλο, αλλά μην τον μπλέκεις με το χεβιμέταλ.εισαι πορωτικος παλικαρος αλλα ρε μαλακα μη μου τα χαλας.αγαπημενα ασματα απο λατρεμενα αλμπουμ,και δεν ειναι μεταλ ε.βασικα στο μεγαλυτερο μερος τους οι πριστ φλερταραν με το ροκ πιο πολυ απο το μεταλ.τελορπαντων δεν εχει νοημα να σου αλλαξω γνωμη.υά.πόσταρω απο χεστρα.οχι του μπιερσμιρ.την δικια μου

Dragonlord
15-07-2009, 00:30
αχαχα επικ θρεντ.
λοιπόν ρούθλες χαίρομαι που το λύσαμε, ο κάρχαρτ είναι ο φασίστας αντιμέταλ μοντ του φόρουμ με την άδειά μου, ελπίζω τώρα που ξεκαθαρίστηκε στο κεφάλι σου να μην έχουμε άλλα ποστ απορίας και διαμαρτυρίας. Συνεχίζοντας να ποστάρεις στο music από εδώ και στο εξής είναι σα να αποδέχεσαι το φασισμό του κάρχαρτ.

Ruthless
15-07-2009, 00:48
Θα μπορώ να τον ανεβάζω ξεφτίλα και να τον κατεβάζω φασίστα όμως ε; :)

fandango
15-07-2009, 00:55
:bang:

γιατί κανείς μα κανείς δεν προτιμάει πια το rocking.gr ?

Ruthless
15-07-2009, 00:57
Εδώ πάμε να αποκτήσουμε και το moderating του.

Όχι πάντα, κατά περίπτωση.

antimusic
15-07-2009, 01:06

έλα σοβαρέψου, για γέλια είναι. αστεία καψουροτράγουδα. δηλαδή οκ, ακούς τριαντάφυλλο, αλλά μην τον μπλέκεις με το χεβιμέταλ.εισαι πορωτικος παλικαρος αλλα ρε μαλακα μη μου τα χαλας.αγαπημενα ασματα απο λατρεμενα αλμπουμ,και δεν ειναι μεταλ ε.βασικα στο μεγαλυτερο μερος τους οι πριστ φλερταραν με το ροκ πιο πολυ απο το μεταλ.τελορπαντων δεν εχει νοημα να σου αλλαξω γνωμη.υά.πόσταρω απο χεστρα.οχι του μπιερσμιρ.την δικια μου

άλλο το αγαπημένα, άλλο το μη-γκέη. και όταν έπαιζαν "ροκ" (όπως έχουμε καταλήξει να εννοούμε, και όπως φαντάζομαι το εννοείς, αν και διαφωνώ, πέραν του ροκαρόλα έχουν υπάρξει ο ορισμός του χεβιμεταλ συγκροτήματος με ο,τι αυτό συνεπάγεται -- παρένθεση, θυμάμαι πιτσιρικάς να διαβάζω συνέντευξη και κάποιος να λέει στο ρόρι γκάλαχερ "στους δίσκους είσαι πιο μπλουζ, στα λάιβ πιο χεβιμέταλ" και να μένω μαλάκας) είχαν εξαιρετικά κομμάτια, αλλά και όταν αποφάσισαν να γίνουν αυτό το εμπορικό overproduced 80's χεβιμέταλ σε σημεία τα έσπαγαν, ε αλλά κομμάτια σαν κι αυτά, που απόσο θυμάμαι είχαν χώσει και τον παραγωγό να τους γράψει κανα hook -- και κατα τη γνώμη μου απέτυχε -- δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά.

αλλά για να μη σε στεναχωρώ πάρε δω (http://www.youtube.com/watch?v=HfDVY9pK2Oc) ύμνο να σου φτιάξει το κέφι.

BURNIN AMBITION
15-07-2009, 04:14
fil;e se agapwalla eimai kolotrupidi kai dese katalavainw sugnwmh

Dragonlord
15-07-2009, 07:27
Θα μπορώ να τον ανεβάζω ξεφτίλα και να τον κατεβάζω φασίστα όμως ε; :)
ε όχι βέβαια, τι φασίστες θα ήμασταν αν το επιτρέπαμε; λέμε, αν συνεχίσεις να ποστάρεις το αποδέχεσαι.

FIXXXER
15-07-2009, 13:49
Κλαψιαρης απο ατσαλι, ο κοναν κλαιγεται

:touched:

Candiru
15-07-2009, 23:55
http://img6.imageshack.us/img6/350/28005890.jpg

rage for order
16-07-2009, 03:07
candiru το ξέρεις ότι οι διαφημίσεις που βγαίνουν είναι διαφορετικές στον καθένα και είναι ανάλογα με τι search έχεις κάνει στο παρελθόν;

η γυναίκα σου το ξέρει;

χρησιμοποιεί και ο γιος σου τον υπολογιστή;

Diva Plavalaguna
16-07-2009, 04:35
LOL

Candiru
16-07-2009, 09:12
candiru το ξέρεις ότι οι διαφημίσεις που βγαίνουν είναι διαφορετικές στον καθένα και είναι ανάλογα με τι search έχεις κάνει στο παρελθόν;

η γυναίκα σου το ξέρει;

χρησιμοποιεί και ο γιος σου τον υπολογιστή;

Ναι!!!!! σίγουρα!!!!! Αυτή τη στιγμή έχει μία διαφήμιση για πτυχιακές διπλωματικές αφού πολλοί έιναι φοιτητές και μεταπτυχιακοί στο ER, και συμπερασματικά μάλλον πολλοί την κουνάν την αχλαδιά στο ER και απλώς επιλέγεται τυχαία σε ποιούς θα εμφανιστούν διαφημίσεις.

rage for order
16-07-2009, 14:28
κοίτα προφανώς υπερβάλω λίγο μιας και ο αλγόριθμος που βγάζει της διαφημίσεις είναι πολύπλοκος αλλά γενικά μην νομίζεις ότι δεν επηρεάζεται και από αυτό που σου λέω.

βρωμόπουστα:smile:

irreligious
17-07-2009, 08:41
φτερού ο καντιρού?

Candiru
17-07-2009, 09:05
φτερού που ψάχνει για διδακτορικό και καίγεται με PC-games

Blanket
19-07-2009, 13:40
ωραιο θρεντ φαινεται τουτο δω! θέλω μια περιληπσουλα για να μπω στο νοημα μη σασ παρει ο δγιαολοσ σε λιγο που θα κσαναγινω μοντερειτσα