View Full Version : paul weller aurio sto vurwna
BURNIN AMBITION
13-07-2009, 21:34
tha paei kanenas? leei einai best of tourne kalh fash
to pshnw alla gia tsampe giati de paizei salio. sth xeiroterh na akouwapexw.
alla de xerw einai eukola na mpei kaneis xerw oti exei mono ena elegxo eishthriwn sth portoula, kai ta kagela einai ola me parteria opote de mporeis na kaneis kamia monta...\
ektos kai an kanas allos exei allh magia ekei
an eixe kana eikosariko to eishthrio isws kai na ta edina alla sto alladistan fantazomai to 40ari einai stadar
gia peite kai ektheiaste kai ton kallitexnh e
KoiliaSamprela
13-07-2009, 21:48
ο κύριος The Jam (πολλοί θα κράξουν, αλλά γούστα είναι αυτά) αργότερα έκαμε τους Style Council , και μετά ...δεν έχω ιδέα :)
Τεράστιος και αυτός και οι Jam Style Council δεν ακολούθησα ...
αγαπημένες μου ερμηνείες
2YO4FCSHfaE
l70VlkXN-ss
και η απόλυτη διασκευή
W7LtX9k_ElU
funishment
13-07-2009, 22:17
Στο Βράχων μόνο με παρακαλετό έχω μπει. Ή με εισιτήριο, duh.
Αν ξέρει κανείς πώς ανεβαίνουμε βραχάκια btw, παρακαλείται να μας πει για να πάμε νιν. Ευκαριστώ.
BURNIN AMBITION
13-07-2009, 22:28
Στο Βράχων μόνο με παρακαλετό έχω μπει. Ή με εισιτήριο, duh.
Αν ξέρει κανείς πώς ανεβαίνουμε βραχάκια btw, παρακαλείται να μας πει για να πάμε νιν. Ευκαριστώ.
e psit porotiko gomeneto gia aurio psaxnw parea. an aneveis pes to e. giati oloi oi filoi mou einai i metallades i loulides pou akoun triantafullo(xehasa ka iegw enas apo autous eimai lol)
KoiliaSamprela
13-07-2009, 22:37
πόσο έχει το τικετο?
BURNIN AMBITION
13-07-2009, 22:47
to tsekara. 45 aurio sthn porta mias kai propwlhsh den prolavainoume(alla kai pali 40 einai polla)
funishment
14-07-2009, 00:44
Ουστ αρχικά.
Αν ανέβω θα ειδοποιήσω εδώ, πορώσου ξέρωγω.
BURNIN AMBITION
14-07-2009, 01:12
eisai porotikia
auto
ta leme
a ps. 9mish xekina e
ο κύριος The Jam (πολλοί θα κράξουν, αλλά γούστα είναι αυτά) αργότερα έκαμε τους Style Council , και μετά ...δεν έχω ιδέα :)
να ακουσεισς τα προσωπικα του...θα σε αρεσουν
καμια σχεση με την blueyed soul των Style Council..ροκαρει ομορφα και απο συνθεσεις...ε τον ξερεις οτι ειναι μαστορας
να πω την αμαρτια μου τον προτιμω μοναχο του απο τους Jam...ποτες δεν με τρελαιναν
metamelia3
14-07-2009, 05:16
γαμουσαν οι τζαμ. και μονος του γαμαει, σταηλ καουνσιλ δεν μ'αρεσουν ιδιαιτερα.
κι εγω παιζει να παω για κανα τζαμπε αυριο, καλη φαση θα'ναι.
να σου πω ρε κοιλιασαμπρελα
σε φαση ποσων χρονων εισαι ρε παλληκαρι μου και δεν "ακολουθησες" σταηλ καουνσιλ; ασε που τα προσωπικά του αρχινάν μετα τους σταηλ καουνσιλ
KoiliaSamprela
14-07-2009, 09:00
γαμουσαν οι τζαμ. και μονος του γαμαει, σταηλ καουνσιλ δεν μ'αρεσουν ιδιαιτερα.
κι εγω παιζει να παω για κανα τζαμπε αυριο, καλη φαση θα'ναι.
να σου πω ρε κοιλιασαμπρελα
σε φαση ποσων χρονων εισαι ρε παλληκαρι μου και δεν "ακολουθησες" σταηλ καουνσιλ; ασε που τα προσωπικά του αρχινάν μετα τους σταηλ καουνσιλ
36, αλλά μάλλον σε μπέρδεψα μιας και όταν είμουν 9 διαλύθηκαν οι The Jam.
Απλά άκουσα The Jam γούσταρα και δεν ενδιαφέρθηκα μετά να την ψάξω με το τι έγιναν , σαν ας πούμε τον John Cale που επίσης δεν ακολούθησα μετά τους VU
Πιστεύω να βοήθησα... και τσαμπέ ή απόξω με ψήνει και μένα .....
BURNIN AMBITION
14-07-2009, 09:05
elpizw na mh ginei malakia piga prin ligo to amaxi sunergeio. prpei mallon na allaxtei trompa nerou
to opoio shmainei oti 99% de tha einai etoimo shmera.
ara an den exei gurisei o father na parw to diko tou karo pira ta arxidiam
ewraia
με τραβηξαν κατι φιλοι χωρις να ψηνομαι και πολυ(οι jam ειναι σουπερ αλλα δεν εχω ασχοληθει με τα υπολοιπα) και ο weller τελικα γαμησε μανουλες
και σουπερ οι μουσικοι που ειχε μαζι του-και καλος ηχος και γενικα οποιος τα εσκασε δεν πιστευω να ειχε τυψεις