PDA

View Full Version : Secht - Secht [True Narcotic Black Metal] (2006)

carheart
13-07-2009, 11:24
Secht - Secht (True Narcotic Black Metal)
(2006, Sublife Prods/ANP Records)

http://www.mortemzine.net/img/recenze/secht.jpg

1. Untitled 37:27

Εδώ οι Secht είναι του Dirge Rep και του Vrangsinn των Carpathian Forest. Τη μουσική έχει γράψει ο δεύτερος, ο οποίος παρότι Carpathian Forest, το κατέχει το πράγμα. Ένα κομμάτι τριανταεπτά λεπτά, δύο riffs, σε κάθε τελείωμα αλλάζουν, και σε κάθε "στροφή" τραγουδάνε διαφορετικοί τραγουδιάρηδες. Η λίστα είναι μεγάλη, και τραγουδάνε οι :

-Apollyon (οέ.)
-Dirge Rep
-Dr. Amoque Von Berlevaag
-Γιάννης Gaahlάτης
-Gidim Xul
-Hoest
-Nag
-Nattefrost
-Nocturno Culto (οεοέ)
-Nordavind
-Ondkel Dim
-Marius Vold (τον εντόπισα κάπου τον πουσταρά.)
-Vrangsinn

καθένας γράφει και τους στίχους του, παίζει η απαιτούμενη νορβηγοπαράνοια, χωρίς τις μελωδίες τις πολλές, πιο πολύ σε Cadaver φέρνει. Ψηθείτε να κάτσουμε να βρούμε και με πια σειρά τραγουδάνε. Σε κάποια φάση είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως ακούω και τον Sverre Daehli, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά, και εγώ αναρωτιέμαι ΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ. Δώστε βάση ε.

TZgYhFtwG5I

phthoggon
13-07-2009, 12:05
ρε μλκ, με τι παρηκμασμένες ασημαντότητες κάθεσαι και ασχολείσαι. Δηλαδή γουάου, ο τυπάς έφτιαξε το λόγκο με κοκαίνη και το έκανε βίντεο, μεγάλη αλητεία και παράνοια, γαμώ. Φώναξε και δέκα άλλους μαλάκες scenesters να πούνε δύο γραμμές φωνητικά και κάτι έγινε ξέρω γω. Μηηηηηηηηδέν. 0.

(ναι, το έχω ακούσει, έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολικά σιχαμένα για να μ' αρέσει)

carheart
13-07-2009, 12:08
μια χαρά δισκάρα λέμε.