View Full Version : Santana OAKA..
Viva Carlos Santana..
loipon.. fovero vradu..
ugrasia, zesti, latin, samba, rock, koritsia (polla koritsia!!) na xoreuoun
mia apo tis kaluteres kithares tis piatsas & o hippie Carlos mas trelane..
sigoura ena apo ta kalutera live pouxw paei..
(anti gia mpures eprepe na poulane tekiles..!!)
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 02:05
eleos re su
dhladh gia ena moufa post mas trws thn porwsh ths prwtias tou thread?
me xenerwses
den kanw report
re dos tou alli mia eykairia........to paidi ein kainourgio den kserei oti eisai o davatzis tou er
freak brother
09-07-2009, 02:24
εισαι αυστηρος... το παιδι δεν ηξερε...ηταν το πρωτο του ποστ.... σε παρακαλει το κοινο σου.... ΠΩΡΩΣΕ ΜΑΣ!!! αν και το ποστ του νιουμπι με εκανε να σκεφτομαι ηλιοκαμενα κορμια να λικνιζονται σε λατιν ρυθμους... :oops:
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 02:43
a re koufales me ftiaxnete
tufla na exei i tzampatzou
oloi xeret poia einai
loipon 8 exw rantevou me thn 1 sthn amuna
thn pairnw me to saxona kai pame kai parkaroume sthn anodo ths khfisias sthn pezogefyra
afou kanw ton rocky anevainwntas tis skales kai katourw ligo parakatw, ftanoume oaka
loipon
GAME TO SPITI SOU R ENTEMI KARIOLI
re malakes o trompas ektos ap oton tropo pou eixe diaruthmistei h skhnh (to sold out arxidia sold out ousiastika mh nomizete, 20ooo kosmo eixe mono) mas ekane na liwsoume sth zesth
kariolhs pio megalos ak iap oto lori re
4 eurw i mpura
a xehasa sory
ektos apo th skhnh mas gamhse giatire malakes eixe valei scuritades apo etairia security
oi opoioi oi pio polloi htan mpoulhdes re kai den eniwthan ap orock kiets
den empaines me thn kamia apla me parakaleto i arxidies
apokleietai na empaines
alla o mpernis mas porwnei olous re
me thl o mrmaiden
pou sai re malaka?
ekei re
erxomai
sunantiomaste
pame na doume an paizei kai kala na mpoume 3 me ena eishthrio, den epaize
mpainei autos mesa na tsekarei ti paizei me elegxous
pernaei ghpedo paei na vgei exw tipota. de ton afhnan
tou lew vasta
erxetai kai deutero filaraki
mpainei kai autos mesa
kai ekeinh th stigmh xekina to live
kai egw eimai akoma apexw
kai metamorfwnomai se porotiko ninja
sfuraw stous mages
erxontai kai oi 2 sta kagela mou dinoun ta 2 eishthria na perasw ton prwto elegxo kai meta vlepoume
3 second prin perasw me thn 1 ton prwto elegxo, ena tupaki ths xarizei tsampa eishthrio gia diamond arena
tha pw na valw vuzia re malakes
eleos
opote apla emena egw xekremastos
e mi ta polulogw ston deutero elegxo eixame 3 eishthria kai eimastan 4
mantepste
de me afhnan
e mpainoun mesa oloi kai vgainei o mrmaiden mou dinei ena apo tous allous kai etsi mphka
kai ola mesa se 5 lepta e
zwo ntemikarioli
4 eurw h mpura re
paw na dw na phdhxoume gia diamond arena, arxidia polloi security re eleos
mporousa na mpw alla oi alloi den htan ninja opote lew pame oloi pisw
polu zesth phgame kentrika kai kapou sth mesh
edw tha pw to mono euge ston skatoxanoumh
re malakes eixan epitelous teleies othones
den eixan pixel htan sa na vlepeis thleorash
egw koitaga olo apo ekei re
milame gia teleia eikona eilikrina e
loipon 2 wres kai kati o karlos
alla arxidia re
de lew kalh fash alla to palikari exei vgalei tosa kai tosa asmata kai analwthike se arxidies pou de tis xerei i mana tous kai poutses mple. mou kanei kai o mrmaiden den paizoun sthn periodeia to black magic woman kai me afhnei malaka. omws eutuxws to epaixan. thn prwth wra to mono sovaro asma htan to maria maria
akousthkan kai black magic woman oye como va
korazon me splinantero pou leo kai egw, smooth kai kana 2 alles epituxioes pou mou xefeugoun kai ta alla sto gamo tou karagiozi
gia auth th sunaulia kala ekana kai den evgala aeishthrio
kala to speech pou evgale o karlos epieikws gia ton mpoutso
me mrm maiden tragoudhsame kai manowar kai porwthikame
polles gunaiukes alla oi pio polles mpazoles re
ena paidiaki epaize gameboy
akous nekropethamene?
meta tous vazw olous sto saxona eimaste 12.01 amuna alla lew de prolavainoun kai xekinaw gia suntagma na prolavoun metro. imoun kai 09 kai eixe kai trelh kinhsh
kai kathws xairetame to giwrgh, sunhdeitopoiw oti to saxo pleon einai grhgoro mono me eman mesa...de thn paleuei me allous.
skata
sto gt anevhke torrent video ths sunaulias kilas
porwtheite
gamw to ntemh re
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 02:44
skase pia emete
prolava
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 02:51
re dos tou alli mia eykairia........to paidi ein kainourgio den kserei oti eisai o davatzis tou erpoustrigo mpampi tora eida to post sou me porwses
re malaka esu ta kaneis ola?
malakes exei sththei poolemos enantion mou apo ton flwro pou me evrize pou phga mprosta stous acdc kai den ton akolouthisa pisw piswta vgazw ola sth fora
kala me proeidopoihse o nikos re oti etomazeis antipoina den to perimena omws toso porotika grhgora
porwsou na kanoume ntravala stous linkin kai blind e
kai pare niko kai ela gia mpanio r eflwre
απορια...επαιξε ποτες ο Santanas samba?
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 03:24
oxi alla kati solakia kai klapatsimpana pou thumizan patrino karnavali gia panta epaize shmerA
ετσι σταθερη καθοδικη πορεια ο πιο πουλημενος χιππης
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 03:40
nai mporei na einai sumfwnw re pipine alla o anthrwpos exei vgalei asmata kia einai kai kalos kitharistas.de ftanei to murray(o bernie o kollhenos) alla ok
jkstigma
09-07-2009, 10:00
Viva Carlos Santana..
loipon.. fovero vradu..
ugrasia, zesti, latin, samba, rock, koritsia (polla koritsia!!) na xoreuoun
mia apo tis kaluteres kithares tis piatsas & o hippie Carlos mas trelane..
sigoura ena apo ta kalutera live pouxw paei..
(anti gia mpures eprepe na poulane tekiles..!!)
χαχαχα τα πες ολα!!!
party γενικοτερο !!!
μειονεκτηματατα: έπρεπε να στησουν την σκηνη οπως AC DC
απορω ποιος αποφασισε να τη στησει ετσι... τεσπα
μαλακια για οσους καθομασταν κερκιδες πλαγια...γιατι ο ήχος ακουγοταν απο ...μακριά....
αλλα ενταξη...SANTANA θεος μια χαρα περασα και παλι...
Κοιταγα τον Santana την ωρα που τον αφησε το τζιπακι μεσα στο γηπεδο πισω απο την σκηνη,,,ο τύπος ...το σωμα του οποως περπαταγε,,,,ηταν ηδη αλλού..
ειχε ξεκινησει το spiritual trip....εξαλου κατι τετοιο ειναι κ ο τροπος που παιζει κιθαρα
(πσ: προσεξε κανεις με τι μηχανηματα επαιζε?)
KoiliaSamprela
09-07-2009, 10:06
Μπερνι ο κοντός τα έσπασε με την οργάνωση (τουλάχιστον σε κάποια βασικά).
Εγώ έσκασα με φωράκι , και είδα πολύ , μα πάρα πολύ κόσμο στις υπηρεσίες θεατών.
Αν ήσουν πρωτάρης σε συναυλία και τα είχες χαμένα είχε σε εμφανή σημεία κόσμο με ευδιάκριτα σήματα ότι ήταν της διοργάνωσης έτοιμα να βοηθήσουν!!!
επίσης ...ευγένεια πληθυντικός κσερογώ και πρόθυμοι.
Τώρα το λάιβ ... ήμουν θύρα τζαμπατζήδων (23) και δεν είχα πολύ καλό ήχο , αλλά οι οθόνες γάμησαν. Το πρώτο μέρος του σετλιστ βαρετό το δεύτερο σαφώς πιο δυνατό , πέρασαν πάντως 2 ωρίτσες στο φτερό.
Δεν είμαι "φίλος" του ζαντάνα και δεν είμαι αντικειμενικός , πήγα για να το γράψω στο βιογραφικό μου , αλλά πέρασα και όμορφα.... επίσης ΚΑΙ εχτές έπαιζε πολύ μιλφ χαντινγκ.
Μπύρες 4 € (0,4ml), αληθώς (μου έδωσε χαρτζιλίκι το αφεντικό και μου είπε μόνο αυτό σε μπύρες) και την κέρασα και νεράκι γιατί είμαι μπερκέτης(0,50€) , οι τιμές νορμάλ στο πιόμα ...
KoiliaSamprela
09-07-2009, 10:16
επίσης για το 20κ σολντ άουτ έχω να πω ότι μαγκιά και όρχεις.
Και το λέω για έναν λόγο , ήταν η πρώτη συναυλία της εταιρείας , έφερε όνομα με μεγάλο ρίσκο (πιστεύω και μεγάλο κασέ) και έπρεπε να κάνει εντύπωση.
Φέρνω ένα παράδειγμα , αν έπαιζε στο "κανονικό" στήσιμο με 60-70κ τικετς και έκοβε 25κ (δεν έκοβε παραπάνω και τον κόβω τεμάχια) θα λέγατε / λέγαμε όλοι μπιγκ φέιλ ρε , άδειο οακκα κσερογο κιετς , οπότε 1000 φορές να συζητηθεί ότι το 20κ τικιτς δεν ήταν αρκετά , αυτό λέγεται μαρκετιγκ και το διδάσκω σε σχολές καράτε
Santana από του πιο υπερεκτιμημένους κιθαρίστες. Καλός, αλλά τπτ το ιδιαίτερο. Και όπως ειπώθηκε πάντα με καθοδική πορεία. Γαμώ τα ποπ του...
Χιέσε μας ρε φίλε πενήντα ευρά, προφανώς δεν έπαιζε ν' ανέβω στου διαόλου το κέρατο μπας και μπω τζάμπα.
Κρίμας όμως ήθελα να τον δω :(
Dragonlord
09-07-2009, 11:58
Ναι, είναι γαμώ τα ποπ του αλλά και τα παλιά καλά είναι.
wraio thread, poly gelasa shmera m'ayta pou diavazw, synexiste etsi :rofl:
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 12:51
kerkida tzampatzidwn? gia pes? afhnan ekei apo thn arxh?
porwtiko an isxue alla kalutera arena timia kai idrwmenh
KoiliaSamprela
09-07-2009, 14:34
Όχι ρε μπέρνι ακριβώς έτσι , κερκίδα από τσανακογλύφτες με προσκλήσεις κιετς...
Λοιπόν μετράω τις ώρες αντίστροφα που θα σε γνωρίσω.... Σάββατο ετσ? δεν θα πας αλλού , Μαρίνα Αλίμου κσερογο
Shrinebuilder
09-07-2009, 14:39
Στο τσαμπέ (περίπου) κι εγώ, μια χαρά
Αν ήξερα ότι έχει στα τύμπανα Dennis Chambers θα έδινα και 15 ευρώ
Αλήθεια
Κέβιν Σόρμπο
09-07-2009, 14:51
Ο Κεβιν Σορμπο χαζευε τις λατινοχορευτικες κινησεις των γιαπογκομενιδων της νταημοντ αρενα και τραγουδησε το σμουδ κανοντας παλαμακια
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 18:06
Λοιπόν μετράω τις ώρες αντίστροφα που θα σε γνωρίσω.... Σάββατο ετσ? δεν θα πας αλλού , Μαρίνα Αλίμου κσερογοmarina alimou? ti exei?
Λοιπόν μετράω τις ώρες αντίστροφα που θα σε γνωρίσω.... Σάββατο ετσ? δεν θα πας αλλού , Μαρίνα Αλίμου κσερογοmarina alimou? ti exei?
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21843 ρε μλκ
KoiliaSamprela
09-07-2009, 19:56
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21843 ρε μλκ
ένας από τους λόγους λατρείας προς τον κουμ-φρου-μαστρερ
BURNIN AMBITION
09-07-2009, 20:10
re malakes to xa xehasei. ekei thamai reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ematha paizei kai ena beach party aurio to kanei o steel fm
tha paei kanenas?
nomizw einai steelfm.gr?
gia mpeite
funishment
09-07-2009, 20:18
ΜΑΚΡΙΑ.
mrmaiden
09-07-2009, 22:57
2 ώρες έπαιξε ο Carlos χτές, είπε τα κομμάτια που πάνω κάτω περίμενα απ' όσα είχα διαβάσει στο internet και γενικά ήταν μια βραδυά που άξιζε τον κόπο.
Να έλειπαν και οι χιπολόγοι που έβγαλε και θα ήταν καλύτερα...
Α και η σκηνή δεν μπαίνει στο κέντρο του γηπέδου αλλά στο πέταλο. έτσι Ντέμη? Αλλά πως θα βλέπουν αυτοί που έδωσαν 200άρα:fear:
jkstigma
10-07-2009, 09:31
2 ώρες έπαιξε ο Carlos χτές, είπε τα κομμάτια που πάνω κάτω περίμενα απ' όσα είχα διαβάσει στο internet και γενικά ήταν μια βραδυά που άξιζε τον κόπο.
Να έλειπαν και οι χιπολόγοι που έβγαλε και θα ήταν καλύτερα...
Α και η σκηνή δεν μπαίνει στο κέντρο του γηπέδου αλλά στο πέταλο. έτσι Ντέμη? Αλλά πως θα βλέπουν αυτοί που έδωσαν 200άρα:fear:
εγω τους χαρηκα τους χιπολογους του,
Εξαλλου στην εποχη που παμε κατα διαολου,,,αν εχεις την ευκαιρια να μιλησεις σε κοσμο,,να περασεις ενα μηνυμα για την βελτιωση του κοσμου..λαθος θα ειναι αν δεν το κανεις.
Στο κατω κατω,....xippis ειναι
οσο για Ντεμη....γαμιετε
το εστησε ετσι ωστε να βλεπουν super τα σαπια VIP και οι πλειοψηφια σταα@@@@α του
Ακομα και στην αρενα..κοινωνικος διαχωρισμος....ρε ουστ λεμε φλωρε
Ασε το αλλο..εγω ημουνα με πατερίτσες και χειρουργημενο γονατο...
περνω τηλ ζηταω προσβαση για ατομα ειδικες αναγκες μου λενε,,ααααα μονο αν ειστε με καροτσακι ....ντοιγκκκκ
φτανω γηπεδο...το εισητηριο μου ηταν θυρα 32...πανωωωωωω πανωωωωωωωωωωω
τους λεω πως μπορω να μπω πιο ευκολα? απο απο κει που μπαινουν ολοι μου λενε,,,ηδη ημουνα σε κατασταση ζαμπον απο το περπατημα με πατεριτσες,,
να νε καλα ενα παλικαρι securitas που με πηρε με εβαλε απο premium και γλυτωσα τον μισο δρόμο.
ΑΑΑ ρε κλοτσιδια που χρειαζονται σε μερικους μερικους,,,,,
Ακου εκει sold out....ε βεβαια μονο ξαπλωστρες δεν ειχαν στησει για vip.... ααα και αυτοι οι δημοσιογραφοι απ εξω που μολις βλεπανε ψευτοδιασημο τρεχανε πισωωω του,,,ρεεε αλλαξτε επαγγελμα λεμεεεε
ουυυυυστττττττττττττ
παω να παιξω
Brazen_Bull
12-07-2009, 15:46
εγω τους χαρηκα τους χιπολογους του,
Εξαλλου στην εποχη που παμε κατα διαολου,,,αν εχεις την ευκαιρια να μιλησεις σε κοσμο,,να περασεις ενα μηνυμα για την βελτιωση του κοσμου..λαθος θα ειναι αν δεν το κανεις.
Στο κατω κατω,....xippis ειναι
Και η πενηνταρα χιπικη ηταν;
Να λειπει ο χιπολογος σε τετοιες περιπτωσεις, καλα τα λεει ο mrmaiden. Ωραιοι ειναι,(ΠΟΛΥ)ωραιος και ο Santana αλλα ποιον κοροιδευουμε;
atom_smasher
12-07-2009, 16:22
οποιον μπορουμε.
12 stars circle your brow
12-07-2009, 16:26
Περισσεύει καθόλου μαγκιά στην Δανία;
Να 'ρθω κι εγώ άμα είναι έτσι.
cybernaut
16-07-2009, 15:27
ela
Shrinebuilder
16-07-2009, 22:17
Και η πενηνταρα χιπικη ηταν;
Να λειπει ο χιπολογος σε τετοιες περιπτωσεις, καλα τα λεει ο mrmaiden. Ωραιοι ειναι,(ΠΟΛΥ)ωραιος και ο Santana αλλα ποιον κοροιδευουμε;
Η πενηντάρα προφανώς πήγε και στους μουσικούς που είχε πάνω στη σκηνή, και δεν ήταν 2-3 ξέρωγω.
DENNIS CHAMBERS ΡΕ.
Brazen_Bull
17-07-2009, 00:59
Η πενηντάρα προφανώς πήγε και στους μουσικούς που είχε πάνω στη σκηνή, και δεν ήταν 2-3 ξέρωγω.
DENNIS CHAMBERS ΡΕ.
Παω πασο (και παλι δεν κανεις χιπολογους, αστο γι'αλλη φαση) αλλα να φερω το μισοτιμης παραδειγμα του Manu Chao;
Και προς αποφυγη παρεξηγησεων το θεμα μου ας πουμε ειναι ο συνδιασμος χιπολογου-πενηνταρας, οχι σκετης πενηνταρας.
Shrinebuilder
17-07-2009, 01:15
DENNIS CHAMBERS ΡΕ.
Παω πασο (και παλι δεν κανεις χιπολογους, αστο γι'αλλη φαση) αλλα να φερω το μισοτιμης παραδειγμα του Manu Chao;
Και προς αποφυγη παρεξηγησεων το θεμα μου ας πουμε ειναι ο συνδιασμος χιπολογου-πενηνταρας, οχι σκετης πενηνταρας.
Δεν είχα πάει Manu, φαντάζομαι είχε κι αυτός μπόλικους μουσικούς. Πόσο είχε το τικέτο?
Brazen_Bull
17-07-2009, 02:05
DENNIS CHAMBERS ΡΕ.
Δεν είχα πάει Manu, φαντάζομαι είχε κι αυτός μπόλικους μουσικούς. Πόσο είχε το τικέτο?
25 προπωληση αρχικα. Ηταν ροκγουεηβ βεβαια οπου με τον καιρο γινοταν πιο ακριβο το εισητηριο. Και φαντασου οτι εκτος απο τους αλλους μουσικους, ειχε και αλλους καλλιτεχνες. Ειχε πει πως δεν ηθελε καθολου εισητηριο, οπως και ειχε κανει σε αλλη συναυλια του εδω παλαιοτερα απ'οσο ξερω (και στην λατινικη αμερικη αλλα δε πιανεται). Καταλαβαινεις πως το εννοω; Αν ειχα θα εδινα και 80 για Santana, αλλα χωρις τους χιπολογους ΑΝ γινοταν. Αυτο απλα.
Shrinebuilder
17-07-2009, 02:26
Okay.