Log in

View Full Version : scorpions athens

BURNIN AMBITION
07-07-2009, 03:46
denb exw kouragio na pw polla mias kai sta kapakia phga gia treximo kai gamhthika

agwnistikous xairtetismous ston mr maiden pou eidame parea to live

:moutza: ston papakwntstantinou pou gamhse to holiday gia plaka

ok den exw provlhma me thn parth tou opws exete polloi apo edw

sto live tou ok mia xara htan an kai den eixe kalo setlist me thinks

omws na gamaei me thn skatokoumounistikokokkinh skatofwnara tou to holiday parapaei

perimena enagwniws bad boys runnin wild skome goin down kai in trance pou den.... omws ola ta alla mia xara
mes thn kavla eipan kai doctor doctor. teleia htan aristo paiximo.

me mia exairesh.xeskisan to agaphmeno mou asma robot man. pws skata to pan etsi re?

ayta

kala perasame
kai sxetika fthina se sxesh me alles uperdiorganwseis

dystyxws de prolava spitfire giati nomiza oti 8mish pou leei to ticket vgainou nautoi. skata

prwth fora toso kosmo sto thgani e
tiga leme tiga
kai exw dei polles sunaulies kai 2fores tous scorpious ekei. auto den xanagine. polus idrwtas kai vrwma. polus omws

mage
07-07-2009, 10:53
loipoooonnn......
spitfire.... ok (xalia hxo, alla prepei na einai diko tous to 8ema, giati sto soundcheck htan ligo panhgyrh), gennika ta komatia tous einai kala, opote goustarame.....

papastroumf, kalytera prezakias.....

oi scorps, to epos to idio, playlist, apodosh kai guests (ektws tous papastroumf) ena onoiro....

o kosmos gia ton mpouuuutso.

anameikta synes8hmata, oxi logo scorps, kyriws logo ths katastashs gennikotera. pantos osoi to xasan to live malakia kanane.

Ruthless
07-07-2009, 11:27
Για πείτε τι παίξαν οι Spitfire. Ειδικά από το first attack με νοιάζει(όχι πως με χαλάει το die fighting).

Αν ήμουν πιο κοντά χαλαρά ερχόμουν, τά'σπαγα Spitfire και μετά άραζα για μπύρες στους άλλους 2(και παίζει και κανάς υπνάκος την ώρα του μεγάλου συμπατριώτη ρόκερ - χαχά).

BURNIN AMBITION
07-07-2009, 11:51
na rwthsw. giati lete ton kosmo giaton poutso? isws epeidh emeis xtupiomastan na mhn to katalavame. toso psofioi htan? egw den eniwsa kati tetoio

Lethargica
07-07-2009, 13:00
pantos osoi to xasan to live malakia kanane.

To συγκεκριμένο ξέρω γω? Τι παραπάνω είχε?
Γιατί πόσες φορές να τους δει κανείς πια?

KoiliaSamprela
07-07-2009, 14:38
pantos osoi to xasan to live malakia kanane.

To συγκεκριμένο ξέρω γω? Τι παραπάνω είχε?
Γιατί πόσες φορές να τους δει κανείς πια?

"έμαθα" Μπιελ Ροκερ να βιάζει holiday :touched:

Mr Mojo Rising
07-07-2009, 15:54
Να πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να πάω 3η φορά να δω Scorpions αλλά είπα να γίνω κι εγώ μια φορά Fixxxer και να μπω στο τζαμπέ.
Γενικώς παρότι δεν τρελαίνομαι ούτε για Scorpions ουτε για Παπακωσταντίνου οφείλω να παραδεχτώ ότι και οι 2 ήταν πολύ καλοί.
Ο Παπακωσταντίνου ήταν καλός γι'αυτό που είναι. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για το Holiday, δεν πηγαίνει το επαναστατικό ύφος σε όλα τα κομμάτια.
Οι Scorpions αποδεικνύουν σε κάθε συναυλία τους ότι παρά την ηλικία τους δεν έχουν ξεθωριάσει (τι φωνάρα κι αυτή του Meine) σε αντίθεση με άλλα παππουδο-συγκροτήματα που δεν τους βγαίνει πλέον (βλ. Whitesnake). Παίξανε 2ώρες γεμάτες, πολλά κομμάτια, πολλοί guest και πολύ καλή απόδοση σχεδόν σε όλα.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται στο ίδιο γήπεδο που είδα Whitesnake και είχαν τραγικά άθλιο ήχο να έχει χθες τέτοια ηχάκλα. Ήμουνα αρένα στο πίσω ηχείο (καμιά δεκαριά μέτρα πίσω από την κονσόλα) και ο ήχος ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!! Μακάρι να ήταν έτσι σε κάθε συναυλία.
Επίσης από οργανωτικής άποψης, μια που πάντα κράζουμε να λέμε και τα καλά. Εκτός από τον πολύ καλό ήχο, πήγα και έφυγα άνετα με τον ηλεκτρικό που αυτή τη φορά τους έκοψε να τον κρατήσουν κατ'εξαίρεση ανοιχτό μετά το τέλος της συναυλίας (~12:30-12:45). To εισητήριο (αν και δεν πλήρωσα) ήταν λογικότατο σε σχέση με τους παραλογισμούς που έχουν γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια από την Didi (64 ευρώ το φθηνό εισητήριο για Sting προ 3ετίας στο χωράφι). Και γενικώς όλα καλά.

ΥΓ Για τους πρώτους δε συγκράτησα καν πώς λέγονται καθώς που φάνηκαν τελείως της σειράς. Όχι κακοί απλά τίποτα το ιδιαίτερο.

cancer
07-07-2009, 21:15
http://www.youtube.com/watch?v=XD2yMMBqmWY

klama

Raven Lord
07-07-2009, 21:24
ΥΓ Για τους πρώτους δε συγκράτησα καν πώς λέγονται καθώς που φάνηκαν τελείως της σειράς. Όχι κακοί απλά τίποτα το ιδιαίτερο.

ελπίζω να έπαιξαν κι άλλοι πριν τους spitfire, γιατί αλλιώς σε αυτό το forum θα τα έχουμε ακούσει όλα πια :roll:

mrmaiden
07-07-2009, 21:40
Βurnin' πορώσου!

Δυστυχώς, έχασα Spitfire:-(

O επόμενος που έπαιξε ασχολίαστος

Και οι Scorpions τα έσπασαν! Super playlist αν και δεν ακούσαμε In Trance.
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα βέβαια.

Ο κόσμος χαιρόταν με τον ανύπαρκτο που βγήκε πρίν τους Scorpions και στα Still Loving You, Holiday και Wind Of Change.
Στα υπόλοιπα κομμάτια μηδέν κάτι αναμενόμενο.

Ηighlight o μεγάλος Uli Jon Roth και ο Michael Schenker:razz:, με τον οποίο έπαιξαν και το Doctor, Doctor :touched: μεταξύ άλλων.

Παραφωνία της βραδυάς ο παρείσακτος που βγήκε να τραγουδήσει στο Holiday. Ούστ:evil:

Επίσης θετική εντύπωση μας έκανε η εταιρεία που οργάνωσε το live, καθώς μετά το τέλος της συναυλίας λειτούργησε και το τραμ και ο ηλεκτρικός, πράγμα που θυμίζει Ευρώπη ως προς την αντιμετώπιση του κόσμου.

Setlist

Coming Home
Loving You Sunday Morning
Is There Anybody There
Make It Real
The Zoo
Pictured Life (Uli Jon Roth)
Backstage Queen (Uli Jon Roth)
We’ll Burn The Sky (Uli Jon Roth)
Robot Man (Uli Jon Roth)
Send Me An Angel
Holiday
Coast To Coast (Michael Schenker)
Lovedrive (Michael Schenker)
Another Piece Of Meat (Michael Schenker)
(Dazed’n Confused-Good Time Bad Times – Led Zeppelin) Doctor, Doctor
Tease Me, Please Me
Drum Solo
Blackout (Herman Rarebell)
No One Like You (Herman Rarebell)
Big City Nights (Herman Rarebell)

Still Loving You
Wind Of Change
Long Tall Sally
Rock You Like A Hurricane

00i00
07-07-2009, 21:42
ειδα το βιντεο...μαλακια στο τελος επρεπε να βγει κι ο παπαντρεας να κανουνε μαζι stagediving

mrmaiden
07-07-2009, 21:46
ειδα το βιντεο...μαλακια στο τελος επρεπε να βγει κι ο παπαντρεας να κανουνε μαζι stagediving

Κλαίω:rofl::rofl::rofl::rofl:

KoiliaSamprela
07-07-2009, 22:16

Κλαίω:rofl::rofl::rofl::rofl:

Απλά δηλαδή δεν παίζει .... και νόμιζα ότι με το balls of steel είχα δει την απόλυτη τραγωδία στην σκηνή.
Κρίμα ναούμε γιατί εντάξ στα '80ς ο Γκρικ Ροκερ είχε κάτι να πει

KoiliaSamprela
07-07-2009, 22:20

ελπίζω να έπαιξαν κι άλλοι πριν τους spitfire, γιατί αλλιώς σε αυτό το forum θα τα έχουμε ακούσει όλα πια :roll:

Για όσους δεν ξέρουν ΝΙΩΣΤΕ (http://www.youtube.com/watch?v=GWyOyXkI7WE)

Εδώ χρειάζεται η ιστορική ατάκα των Spitfire στο little wing στην Νέα Σμύρνη όταν ο DJ δεν έπαιζε αυτά που "έπρεπε" να παίξει ...

ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

όσοι τέλος πάντων είναι της ανάλογης ηλικίας το έχουν ζήσει και έχουν κλάσει από το γέλιο

00i00
07-07-2009, 22:25
τα ζησαμε...ηρωικες εποχες δοξα το θεο

Vaal..Vavel...Sarisses...Vice Human και Nigel Foxxe

δυναμις

psychotron
07-07-2009, 22:48
Vaal
Τσιμπινουδάκης.
Greece attacks και necrology
:touched::touched::touched::touched:

Nigel Foxxe
Καλός ήταν, και στους Flames (False Alarm, άπειρα :pink:) και στους Thanatos - Nigel Foxxe's inc (το War of the Godz ήταν ωραίο δισκάκι)
Όμορφες εποχές.

Για το live Scorps (για να μαστε και λίγο οντόπικ), αρχίζω να μετανιώνω που δεν ήρθα από αυτά που διαβάζω. Βλέπω και το playlist.. Ήθελα να δω ξανά και Spitfire. Μάλλον μαλακία έκανα. Τεσπα.

Επίσης θετική εντύπωση μας έκανε η εταιρεία που οργάνωσε το live, καθώς μετά το τέλος της συναυλίας λειτούργησε και το τραμ και ο ηλεκτρικός, πράγμα που θυμίζει Ευρώπη ως προς την αντιμετώπιση του κόσμου.
Να και κάτι που πιθανόν κανεις δεν περίμενε.. Λες να στρώνει σιγά σιγά το πράγμα;;

Raven Lord
08-07-2009, 00:58

συνέβει αυτό που φοβόμουν... στους Spitfire αναφερόταν ο μίστερ μότζο... αυτή η ατάκα πρέπει να μπει στο πάνθεον μαζί με το (πρώην πια) σιγκ του γουϊτσκίλλερ :-(

antimusic
08-07-2009, 02:25
οι spitfire σας αρέσουν αρέσουν, ή τους ακούτε για τη συγκίνηση που ήταν απ τους πρώτους έλληνες χεβιμεταλλάδες;

Mr Mojo Rising
08-07-2009, 05:14

συνέβει αυτό που φοβόμουν... στους Spitfire αναφερόταν ο μίστερ μότζο... αυτή η ατάκα πρέπει να μπει στο πάνθεον μαζί με το (πρώην πια) σιγκ του γουϊτσκίλλερ :-(

5-6 κομμάτια άκουσα και πραγματικά όπως είπα και στο πρώτο ποστ όχι κακοί απλά ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο. Δηλαδή κομμάτια με ΜΗΔΕΝ πρωτοτυπία, βλακώδεις μεταλο-κλισέ στίχους, καμιά καλή ιδέα γενικότερα που να με κάνει να πω "να το ψάξω αυτό το κομμάτι" (εκτός ίσως από ένα σημείο που λίγο μου σηκώθηκε αλλά ξανάπεσε σχεδόν αμέσως στο ρεφρέν). Βασικά αν ήμουν μεταλάς ή μάλλον χεβιμεταλάς και πήγαινα δευτέρα γυμνασίου και την είχα δει με βραχιόλια με καρφιά και κολανο-τζινάκια μπορεί και να γούσταρα αλλά έχω περάσει προ πολλού αυτήν την ηλικία και ποτέ αυτή τη φάση. Φαντάζομαι κατά την κρίση σου δεν είμαι true μεταλάς αλλά στον μμπάπαρο (όχι απλά στον πάπαρο)!!
Επιμένω ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!

οι spitfire σας αρέσουν αρέσουν, ή τους ακούτε για τη συγκίνηση που ήταν απ τους πρώτους έλληνες χεβιμεταλλάδες;

Βασικά αυτό ήθελα να πω αρχικά αλλά με πρόλαβες.

Ruthless
08-07-2009, 09:39
Το First Attack στα σημεία κερδίζει ακόμα και το πρώτο demo Sarissa ως η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα τα 80s και δεν είχε απολύτως τίποτα να ζηλέψει από πόσα και πόσα του εξωτερικού τότε. Δηλαδή Explosion(ειδικά αυτό - νιώστε (http://www.youtube.com/watch?v=ThDuPv63cHw)), Street Fighter, Evil Thoughts Around, χωρίς καν να μετράμε χιτάκια τύπου Lead Me On και Lady Of The Night πχ. Ακόμα και τώρα είναι στα κορυφαία 5 albums που έβγαλε αυτή η χώρα imo, μαζί με κάτι Crush, Innerwish κι έτσι.

Τώρα αν νομίζετε πως αυτά είναι για τους 12χρονους τρου χεβιμεταλάδες τι να πω, όπως είπε κι ο Raven Lord εδώ είναι ER, μπορείς να ακούσεις τα πάντα. Ειδικά αν αναλογιστείς πως δεν πληρούν καν τα sacredsteelικά ή metaluciferικά κριτήρια καλά καλά.

Κι η μπάντα που ψάχνει ο antimusic είναι οι Vice Human, που ορίζουν ακριβώς ότι λέει.

ΥΓ: Raven Lord πες για τη Λάρ'σα.

Raven Lord
08-07-2009, 09:47
χαχα, πραγματικά έλεος. το να πει κανείς, δε γουστάρω spitfire (aka δε γουστάρω heavy metal) - δε μου άρεσε η εμφάνισή τους κτλ. είναι κατανοητό. το να πει όμως ότι οι spitfire είναι μπάντα ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ για 12χρονους χεβιμεταλάδες με σωλήνες, είναι σα να λέω εγώ ότι οι pantera είναι της πλάκας για να τους ακούνε μαϊμούλια. δε θα το συνεχίσω, χτύπησε το κουδούνι κ πρέπει να μπω στο μάθημα :?

Raven Lord
08-07-2009, 09:48
ΥΓ: Raven Lord πες για τη Λάρ'σα.

λίγες ώρες έμειναν. ξέρω κόσμο από εδώ που θα πάνε μόνο για spitfire 8)

FIXXXER
08-07-2009, 10:01
Ε καλα, μην τους δωσεις ομως, κριμα ειναι τα παιδια.

:maikl:

antimusic
08-07-2009, 10:05
τους ξέρουμε όλους έναν έναν. σύνολο 2.

Raven Lord
08-07-2009, 10:20
δε σας χάλασε :)

GuardianOfIvorytower
08-07-2009, 12:57
Setlist Scorpions πολύ καλό...ιδίως ότι έπαιξαν με το θεό Uli.

psychotron
08-07-2009, 18:48
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ, έχω το δίσκο τους (first attack) από τότε που βγήκε, 87 νομίζω, και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχει βγάλλει Ελληνικό σχήμα και από πλευράς συνθέσεων (Explosion, Street Fighter, Lady of the Night κ.α.) και από πλευράς παραγωγής, πολύ μπροστά από την εποχή του. :-)

Πράγμα που με φέρνει τώρα σ' αυτά που λέει ο Mojo περι κλισέ και γυμνασιόπαιδων: Έλεος αδελφέ, σου απάντησε κι ο Ρέιβεν. Άλλο δεν γουστάρω, άλλο τα ισοπεδώνω όλα. Έχεις γράψει τρανές κοτσάνες πεντέξι ποστς πιο πάνω.

Witchkiller
08-07-2009, 20:42
5-6 κομμάτια άκουσα και πραγματικά όπως είπα και στο πρώτο ποστ όχι κακοί απλά ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο. Δηλαδή κομμάτια με ΜΗΔΕΝ πρωτοτυπία, βλακώδεις μεταλο-κλισέ στίχους, καμιά καλή ιδέα γενικότερα που να με κάνει να πω "να το ψάξω αυτό το κομμάτι" (εκτός ίσως από ένα σημείο που λίγο μου σηκώθηκε αλλά ξανάπεσε σχεδόν αμέσως στο ρεφρέν). Βασικά αν ήμουν μεταλάς ή μάλλον χεβιμεταλάς και πήγαινα δευτέρα γυμνασίου και την είχα δει με βραχιόλια με καρφιά και κολανο-τζινάκια μπορεί και να γούσταρα αλλά έχω περάσει προ πολλού αυτήν την ηλικία και ποτέ αυτή τη φάση. Φαντάζομαι κατά την κρίση σου δεν είμαι true μεταλάς αλλά στον μμπάπαρο (όχι απλά στον πάπαρο)!!
Επιμένω ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!

το να μην σου αρέσουν το καταλαβαίνω αλλά μη λες και μαλακιάρες όπως το από πάνω post σου. Χαλάρωσε και πιες ένα φραπέ γλυκό με baylies. Eγώ ας πούμε το First Attack το άκουσα έχοντας καβαντζάρει 15 χρόνια metal και είπα "Πως γαμεί ΄΄ετσι" και καμπόσοι άλλοι............

Raven Lord
09-07-2009, 01:59
θα έγραφα στα γρήγορα ένα ριπορτ για Λάρισα, αλλά δεν μπορώ να βγάλω το σωλήνα.... αφήστε που έχω και φροντιστήριο αύριο το πρωί. θα επανέλθω μετά τη δουλειά

Tyler_Durden
09-07-2009, 03:37
Θα γράψω εγώ 2 λόγια που δεν έχω δουλειά αύριο ;)
Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Spitfire: Πρώτη φορά τους έβλεπα live, (όπως και οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ απόψε) και πραγματικά είχα μεγάλη περιέργεια, γιατί μιλάμε για ένα σχήμα που μαζί με κανα-δυό ακόμη, αποτελούν τους πρωπάτορες της ελληνικής metal σκηνής. Οι μάγκες λοιπόν, έσκασαν μύτη 19:25 (με αναγραφόμενη ώρα έναρξης 19:30) σε ένα γήπεδο που είχε προλάβει να γεμίσει μόλις κατα τα 2/5 του χώρου που ήταν διαθέσιμος. Αυτό μόνο κακό δεν ήταν τελικά, αναλογιζόμενος την σύνθεση του κόσμου που έσκασε μύτη αργότερα. Η μπάντα έπαιξε κανα 45λεπτό, και το set περιείχε περίπου ίσα κατανεμειμένα κομμάτια απο το "First Attack" και το νεό "Die Fighting". O ήχος, καμπάνα και το συγκρότημα σε τρελές ορέξεις, έσπειραν κανονικά και μας υποσχέθηκαν οτι θα σκάσουν μύτη και το χειμώνα σε κανα κλαμπάκι που -κακά τα ψέμματα- τους πάει πιο πολύ. Ειδική αναφορά πρέπει να κάνω και στον Λογγινίδη που είναι απίστευτος θεούλης (και) επι σκηνής, που έπαιζε μες την κάβλα δείχνοντας οτι γουστάρει τρελά κάθε λεπτό.

Ακολούθησε για καμια ώρα και κάτι ψηλά, ο απόλυτος κατ'επίφαση rocker, που προσωπικά, μου ζάλισε τα παπάρια μέχρι να τελειώσει, αν και δεν θα έλεγαν το ίδιο τα πολλά κορτσούδια που γούσταραν τις -σε πολλά σημεία- καρατραβηγμένες "ερμηνείες" του.

Scorpions: Κατά τις 22:30 έσκασαν μύτη και οι φίλοι μας οι σκορπιοί, διατηρώντας τον καλό ήχο που είχε το live ήδη από τους Spitfire, και έδειξαν οτι το έχουν ακόμη στις live εμφανίσεις τουλάχιστον.Πολύ ενέργεια, και ζωντάνια επι σκηνής, κοπάνησαν αρκετά δυνατά, πράγμα που δεν τους το είχα. Το set τους, σχεδόν ίδιο με της Αθήνας, χωρίς τα κομμάτια των guest δυστυχώς, και με τον Βασιλάκη να ανεβαίνει και να σιγοντάρει κι εδώ στο Holiday. "Κλού" της εμφάνισης, ο Kottan που τελειώνοντας το drum solo του, φόρεσε επι σκηνής την φανέλα της ΑΕΛ, ξεσηκώνοντας τς φίλιε Λαρσαίοι ποδοσφυρόφλοι.

Διοργάνωση, Παραλειπόμενα και Παπάρες Πρώτα απ' όλα να πούμε πως η σημερινή συναυλία είναι η μεγαλύτερη rock/metal συναυλία, τόσο από πλευράς κόσμου (περίπου 12.000-15.000 τους έκοψα) όσο και σαν όνομα headliner που έχει γίνει ποτέ στη Λάρισα. Αυτό απο μόνο του, δίνει ένα credit στους διοργανωτές, όπως και το φθηνό εισιτήριο (30€ Αρένα). Επίσης ο ήχος ήταν πολύ καλός. Ωστόσο κάπου εδώ σημειώνεται η πρώτη μεγάλη μαλακία: Η σκηνή ήταν τοποθετημένη στο ένα πέταλο του γηπέδου ωστόσο ο χώρος που ήταν διαθέσιμος ως "αρένα" ήταν μόλις τα 3/5 του αγωνιστικού χώρου καθώς ο υπόλοιπος δεν ήταν διαθέσιμος στον κόσμο όντας περιφραγμένος με καγκελάκια "προστατεύοντας" το ακάλυπτο χόρτο του γηπέδου. Πέρα λοιπόν απο την μείωση της αρένας, η "έμπνευση" αυτή κρέμασε κανονικά όσους είχαν εισιτήριο για το τέρμα πίσω πέταλο (ακριβότερο απο της αρενας) αφού δεν έβλεπαν τίποτα τόσο λόγω της τεράστιας απόστασης όσο και του ότι το σπιτάκι της κονσόλας έμπαινε μπροστά τους, χωρίς να υπάρχουν πίσω αντίστοιχα video wall με μπροστά. Και περνάμε στη μαλακία νούμερο 2, που έγκειται μάλλον στην απειρία των διοργανωτών σε τέτοια events: άφησαν όσους ήθελαν μπύρα να πάρουν με το τσουβάλι κουτάκια, τα οποία κάποια ΖΩΑ απο αυτούς, τα πέταγαν όντας γεμάτα, στα 10 μέτρα ύψος και αυτά με τη σειρά τους έπεφταν σε ανυποψίαστα κεφάλια. Εμένα μου έσκασε μια στο χέρι και μου το γάμησε και μιά άλλη σχεδόν με έλουσε.Και να φανταστεί κανείς οτι όλα αυτά συνέβησαν στο set του "ρόκερ".Τα ίδια μουνιά άνοιξαν πιτ στο "νέγρο θερμαστή απο το Τσιμπουτί" (!!!) και πραγματικά με έφεραν στα όρια πρώτη φορά σε live να πάω να γαμήσω κανένα. Και ρωτάω, ρε γαμόζωα τι στο διάλο την θέλετε την κωλομπύρα αφου δεν μπορείτε να την πιείτε; Κι αφού δεν την θέλετε γιατί δεν την πετάτε κάτω ή ακόμη καλύτερα γιατί δεν την βάζετε στον ΠΑΤΟ σας;;;

Αυτά εν πολλοίς, και μιας και υπήρξε καλή ανταπόκριση απο το κοινό, ελπίζω να μας τιμήσουν και άλλα αντίστοιχα ονόματα του χώρου.

Άσχετο Υ/Γ: :moutza: Στους κατασκευαστές της Ιαπωνικής έκδοσης του "Family Jewels" που πήρα απο τον πάγκο με το επίσημο merchandise και που και τα 2 dvd του, δεν παίζουν στο PC. 17 Ευρώ ρε γαμημένοι και παίζουν μόνο σε επιτραπέζιο dvd player???? Μάλλον :moutza: και σε μένα που το πήρα

BURNIN AMBITION
09-07-2009, 03:57
oti kleidnei xekleidwnei
anydvd clonedvd kai eisai magas

Tyler_Durden
09-07-2009, 04:04
nai re sy ta ksero ayta kai apo to blog. alla den ta anagnorizei kan san dvd. den ta diavazei kan. mono to dvd tou saloniou paizoun kanonika.tespa

Raven Lord
09-07-2009, 09:37
ο tyler έθιξε ένα θέμα που το σκεφτόμουν κ εγώ χτες. κουτάκι με μπύρα έσκασε και στο χέρι μιας κοπέλας από την παρέα. είναι κοντά η ώρα που θα πετύχω κάποιον να σηκώνει το χέρι να το πετάξει... χτες είχα 2-3 στο μάτι, αλλά δεν έκαναν κίνηση. ΖΩΑ!

BURNIN AMBITION
09-07-2009, 12:52
nai re sy ta ksero ayta kai apo to blog. alla den ta anagnorizei kan san dvd. den ta diavazei kan. mono to dvd tou saloniou paizoun kanonika.tespavale to anydvd kai tha to dei re

Mr Mojo Rising
09-07-2009, 21:31
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ, έχω το δίσκο τους (first attack) από τότε που βγήκε, 87 νομίζω, και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχει βγάλλει Ελληνικό σχήμα και από πλευράς συνθέσεων (Explosion, Street Fighter, Lady of the Night κ.α.) και από πλευράς παραγωγής, πολύ μπροστά από την εποχή του. :-)

Πράγμα που με φέρνει τώρα σ' αυτά που λέει ο Mojo περι κλισέ και γυμνασιόπαιδων: Έλεος αδελφέ, σου απάντησε κι ο Ρέιβεν. Άλλο δεν γουστάρω, άλλο τα ισοπεδώνω όλα. Έχεις γράψει τρανές κοτσάνες πεντέξι ποστς πιο πάνω.

Εμμένοντας στην αρχική μου θέση θα σου απαντήσω ότι αυτό ακριβώς που λες, συγκεκριμένα:
"τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχει βγάλλει Ελληνικό σχήμα"
δείχνει ακριβώς ότι τους κρίνεις σαν ελληνικό συγκρότημα. Πράγματι σε σχέση με άλλες γελοιότητες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι Spitfire δεν είναι κακοί αλλά σε σχέση με τη διεθνή metal σκηνή δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ακριβώς δηλαδή αυτό που είπα εξ'αρχής ότι "οι Spitfire δεν είναι κακοί αλλά τίποτα το ιδιαίτερο".
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να ακούς ένα συγκρότημα που είναι καλό για τα ελληνικά δεδομένα τη στιγμή που μπορείς να βάλεις να ακούσεις οποιοδήποτε από τα πολλά τεράστια συγκροτήματα της διεθνούς μέταλ σκηνής. Σε άλλα είδη μουσικής, όπως η παραδοσιακή ή η έντεχνη, έχει νόημα διότι είτε δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο έξω είτε σε συγκινεί ο ελληνικός στίχος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι σα να κάθεσαι να βλέπεις Α1 μπάσκετ τη στιγμή που έχεις τη δυνατότητα να δεις NBA, σα να κάθεσαι να παίζεις το "1821" τη στιγμή που υπάρχει το "Medeival II", σα να κάθεσαι να βλέπεις Χριστόφορο Παπακαλιάτη ενώ μπορείς να δεις απευθείας τις αμερικάνικες σειρές κοκ

Και εν τέλει, εγώ μπορεί να ακούσω ένα κομμάτι και να με συγκινήσει απίστευτα κι εσύ να το ακούσεις και να το θεωρήσεις τελείως αδιάφορο, σίγουρα θα σου έχει συμβεί ν φορές με φίλους σου. Γιατί σου φαίνεται περίεργο όταν συμβαίνει το ανάποδο;; Θεωρείς ότι έχεις ανακαλύψει την απόλυτη αντικειμενική αλήθεια για την αισθητική της μουσικής;; Αν όχι τότε γιατί το γεγονός ότι βάσει της δικιάς μου αισθητικής οι Spitfire είναι της σειράς είναι τρανή κοτσάνα;;

Ruthless
09-07-2009, 21:49
Η ελληνική σκηνή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πάντως. Και μια χαρά μπαντάρες και δίσκους έχουμε βγάλει, αναλογικά πάντα με τον πληθυσμό μας ως χώρα.

Άρα η λογική σου πως το βλέπουμε ως κάτι ελληνικό και το βάζουμε παραπάνω δεν έχει διαφορά. Σα να λέω κι εγώ πως το Ecstacy and Danger είναι το κορυφαίο album που έβγαλε ποτέ η βελγική σκηνή(που είναι σίγουρα χειρότερη από την ελληνική) και εσύ να μου λες πως το βλέπω τοπικιστικά και όχι με παγκόσμια δεδομένα. Ε και με παγκόσμια δεδομένα να το δεις είναι μεγάλο album(όπως και το First Attack).

Α, κι εγώ προτιμώ το 1821 από οποιοδήποτε album Grave Digger πχ(αφού ανέφερες κάτι παρεμφερές). :P

psychotron
09-07-2009, 22:09
Ώπα ψηλέ, επειδή είπα για έναν από τους καλύτερους δίσκους Ελληνικού σχήματος, δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει σύγκριση με μπάντες του εξωτερικού, το first attack είναι πολλά σκαλιά ανώτερο από μπόλικες δουλειές "ξένων" συγκροτημάτων της εποχής, μη σου πω και από τωρινές δουλειές. Αν εσύ κατάλαβες ότι τους κρίνω αποκλειστικά σαν Ελληνικά μπάντα, ίσως να ήταν λάθος η διατύπωσή μου.
Τρανή κοτσάνα γιατί γενίκευσες επκίνδυνα. Δεν είπα να γράφουμε σε κάθε ποστ "κατα τη γνώμη μου" με bold και υπογραμμισμένο ξερωγώ, αλλά οπως και να το δεις, άλλο το να λες "μου φαίνονται αδιάφοροι" κι άλλο το να λες "είναι μουσική για πιτσιρικάδες του γυμνασίου". Εγώ τουλάχιστον έτσι το είδα (και τώρα δηλαδή που ξαναδιάβασα το ποστ σου, το ίδιο γενικευμένο μου φαίνεται)

Raven Lord
10-07-2009, 00:50
παράξενο αλλά στο live χτες δεν πέτυχα πουθενά αυτά τα 2 γυμνασιόπαιδα με σωλήνες που ήρθαν αποκλειστικά για spitfire. τους είδε κανείς?

Witchkiller
11-07-2009, 00:29
παράξενο αλλά στο live χτες δεν πέτυχα πουθενά αυτά τα 2 γυμνασιόπαιδα με σωλήνες που ήρθαν αποκλειστικά για spitfire. τους είδε κανείς?

τους μάζεψα εγώ ρε και τους πήγα για ένα μπουκαλάκι στον Τερλέγγα..........

manos g
11-07-2009, 11:31
ψηλο άσχετο με sf, αλλα στο ποσταρισμενο video.... εκτος απο το μουσικο του περιεχόμενο.... τι ειναι αυτο ο πανικος με τις καμερες απο κατω?????? δηλαδη αν "σαρεσει" τοσο πολυ αυτο που γινεται γιατι σηκωνεις την κωλοκαμερα/κινητο οτιδηποτε, να το τραβη3εις και δεν μπαινεις στο mood, αλλα συμβαινει διπλα σου και συ το βλεπεις στην κωλο8ονιτσα?? Ιαπωνες τουριστες τραβαγαν την ακροπολη τι ειναι αυτο ρε γαμωτο? Αν ημουνα εκει μεσα θα ξενερωνα τον κωλο μου... δεν πρεπει να τους απαγορευουν καμερες πρεπει να τους βαρανε αν εχουν τουλαχιστον....

Abruzzi
11-07-2009, 12:03
θα τους φερουνε και στο βουρκαρι για τη γιορτη του ψαρα;

Dythor
11-07-2009, 14:18
http://www.youtube.com/watch?v=XD2yMMBqmWY

klama

Και κοίτα από κάτω πόσα τυπάκια το τραβάνε με κινητό. Δεν τα μπορώ αυτά =|