PDA

View Full Version : Εξώδικο του ΟΤΕ για να κλείσει το Indymedia

BURNIN AMBITION
06-07-2009, 16:46
apo zougla

Εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο ζητεί να διακοπεί η δωρεάν πρόσβαση του αντιεξουσιαστικού portal Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του οργανισμού, απέστειλε ο ΟΤΕ.
Σε διαφορετική περίπτωση, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών επισημαίνει ότι θα προβεί στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός του.
Στο εξώδικο του ΟΤΕ παρατίθεται απόσπασμα από ερώτηση του βουλευτή Σερρών του ΛΑΟΣ, Ηλία Πολατίδη, που αναφέρει ότι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτον που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα Indymedia Athens, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών, για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση.
Ο ΟΤΕ θεωρεί ότι γίνεται εσφαλμένη χρήση του δικτύου του, διότι είχε συνάψει συμφωνία με το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας να διατεθεί μέρος του δικτύου των οπτικών ινών στο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς λόγους και αντ’ αυτού το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα διέθεσε ηλεκτρονικούς πόρους στο Indymedia.
Ο ΟΤΕ προχώρησε επίσης στην κοινοποίηση του εξωδίκου στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» και στους υπουργούς Ανάπτυξης και Μεταφορών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Indymedia
Mέσα στα πλαίσια των κατασταλτικών μεθοδεύσεων από το κράτος και τους φασίστες εντάσσεται και η σημερινή δημοσιοποίηση του εξώδικου του ΟΤΕ με σκοπό να κλείσει το athens.indymedia.
Αφού απέτυχαν στις προηγούμενες προσπάθειές τους με τεχνικές μεθοδεύσεις, προσπαθούν τώρα να γενικεύσουν την απόλυτη καταστολή. Το σχέδιό τους διαφαίνεται πια ξεκάθαρο. Μετά τις εισαγγελικές "παραγγελίες" ενάντια σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, τα πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες, ακολουθεί το indymedia, αφού η αντιπληροφόρηση έπαψε προ πολλού να είναι ένα απλό πείραμα και αποδείχτηκε πολλές φορές στο παρελθόν η χρησιμότητά της.
Το Indymedia, εκτός από μέσο διακίνησης ιδεών, αποτελεί ένα αδιαμεσολάβητο μέσο ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τις κινηματικές δράσεις. Η απάντηση στην καταστολή δεν μπορεί παρά να είναι άμεση, κινηματική και πολιτική.
Το indymedia είναι δικό μας και θα μείνει ζωντανό, για όσο το χρειαζόμαστε, στην πορεία για την αλλαγή αυτού του κόσμου.
Καταγγελία του ΣΥΝ για προσπάθεια φίμωσης
Για απαράδεκτη ενέργεια κάνει λόγο ο ΣΥΝ, αναφερόμενος στην αξίωση του ΟΤΕ να αποστείλει εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο του ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί από το διαδίκτυο.
Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ καταγγέλλει την πρωτοφανή, όπως τονίζει, πρωτοβουλία του ΟΤΕ, λέγοντας πως "αποτελεί πλήγμα για την ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, ενοχλημένα από την ύπαρξη ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών στο χώρο του διαδικτύου, επιχειρούν συστηματικά να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή".
Τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Coroner
06-07-2009, 17:17
Κάτσε να πάρω να κάνω μια καταγγελία στο 1142 και επανέρχομαι...

cloud
06-07-2009, 17:20
Χμ, που κολλάει ο ΟΤΕ με το πολυτεχνείο; Η ΕΔΕΤ δε διαχειρίζεται το δίκτυο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων;

Phantom Duck
06-07-2009, 17:33
ε ο ΟΤΕ της δανείζει ίνες με τον όρο να χρησιμοποιούνται για διδακτικούς σκοπούς υποτίθεται, και όπως φαίνεται αποφάσισε να αποκτήσει και πολιτική άποψη.

Abruzzi
06-07-2009, 17:36
όπως φαίνεται αποφάσισε να αποκτήσει και πολιτική άποψη

μπα

απλα αλλοι απο πισω τον χρησιμοποιουν για να φιμωσουν

Phantom Duck
06-07-2009, 17:43
ναι μωρέ μλκ αυτό εννοώ, χέστηκε η deutche που ποστάρονται μπάχαλα από τα καλώδιά της.

Abruzzi
06-07-2009, 17:50
ναι ρε,απλα οπως το γραψες...

βασικα οπως το ξαναδιαβαζω το δικο μου κατσε να μου ποσταρω ενα
http://meatwadddd.files.wordpress.com/2009/06/captainobvious.jpg
που ειναι της μοδας

Phantom Duck
06-07-2009, 19:09
http://ndigital.in.gr/technews/oteedetdispute6709

ΠΟΥΤΣΑ.

Once_Emperor
06-07-2009, 20:26
Ερήμην παράσταση. Δηλαδή αν φύγουν από το EMΠ δε θα βρουν πουθενά αλλού να κάνουν host το indymedia?

Deggial
06-07-2009, 21:22
Θα βρουν, αλλά κακήν κακώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία εξ' αρχής. Εκτός από το γεγονός πως το ΕΜΠ δεν παραβιάζει την όποια συμφωνία της ΕΔΕΤ με τον ΟΤΕ (για τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο του in.gr), δε προκαλείται κάποια ουσιαστική ζημία στον ΟΤΕ για να ασχοληθεί εξ' αρχής. Αντίθετα, η κίνηση αυτή εκθέτει τον ΟΤΕ για τους προφανείς λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε.

Τέσπα, το να αλλάξουν έχει το πρόβλημα του κόστους. Ανάλογα με την κίνηση του site, για την οποία δεν έχω ακριβή ιδέα για να πω, το κόστος λειτουργίας μπορεί να ανέρχεται έως τα 2500 ευρώ ετησίως.

Agoraphobic_S.I.
07-07-2009, 01:03
Νταξει, είναι προφανείς οι λόγοι που έγινε αυτή η κίνηση από τον ΟΤΕ. Δεν νομίζω ότι πίστευαν πως θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να κλείσουν το indymedia. Είναι απλά μια κίνηση για να τονώσουν το κλίμα καταστολής, το οποίο στοχεύει κυρίως τους ματανάστες και τις καταλήψεις και γενικότερα τον α/α χώρο.

Dragonlord
10-07-2009, 20:06
http://www.tvxs.gr/v16137
άμα έχετε ακόμα οτέ να σας καεί το μπλουρέι

Deggial
10-07-2009, 21:56
Νταξει, είναι προφανείς οι λόγοι που έγινε αυτή η κίνηση από τον ΟΤΕ. Δεν νομίζω ότι πίστευαν πως θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να κλείσουν το indymedia. Είναι απλά μια κίνηση για να τονώσουν το κλίμα καταστολής, το οποίο στοχεύει κυρίως τους ματανάστες και τις καταλήψεις και γενικότερα τον α/α χώρο.

Βασικά νομίζω ότι τα πράγματα είναι κάπως πιο αθώα από την πλευρά του ΟΤΕ. Δηλαδή, κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα έχουν ως εξής... ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κάνει πρώτα την ερώτηση στην Βουλή και ο ΟΤΕ, για να μην μείνει έκθετος, κάνει αυτή την κίνηση για να απαλλαγεί από οποιαδήποτε ευθύνη και proactively πετάει το μπαλάκι στην ΕΔΕΤ.

Βεβαίως, παραμένει προβληματικό το γεγονός ότι εξ' αρχής σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο και όλα όσα αυτό αντικατοπτρίζει για την άποψη της κοινωνίας για την ελευθεροτυπία και την λαϊκιστική πολιτική των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

araXne
17-07-2009, 12:49
το indymedia είναι φασιστικότατο...το παίζουν φιλελεύθεροι αναρχοαυτόνομοι, αλλά άν έχεις αντίθετη άποψη ή απλά άποψη ΛΙΓΟ διαφορετική από τον εκάστοτε αντμιν, σβήνεται πάραυτα. και η απάντησή σου, και οι επόμενες απαντήσεις/διαμαρτυρίες σου, και στο τέλος λαμβάνεις και απειλές του στυλ 'βλέπουμε ποιος είσαι από την IP, θα σε γαμίσουμε'

Οπότε προσωπικά, που έχω τσακωθεί για ΑΣΧΕΤΑ θέματα στο γελοίο αυτό site (πχ για συναυλία beastie boys ή για ένα αδέσποτο σκύλο που ήταν στο πολυτεχνεί)...θεωρώ ότι αυτό το site αφού θέλει να ελέγχει έτσι και να στερεί ελευθερία λόγου, θα πρέπει αν μη τι άλλο να αυτο-χρηματοδοτείται, και όχι να host-άρεται τσάμπα σε δημόσιους σέρβερς.

Δε μπορείς να σπιτώνεσαι εκεί που φτύνεις. ελεος

ikonoklast
17-07-2009, 12:54
(πχ για συναυλία beastie boys ή για ένα αδέσποτο σκύλο που ήταν στο πολυτεχνεί)...
Κοίτα, επειδή ακριβώς μερικά άτομα είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ και δεν παίρνουν απο λόγια, είναι αναγκαίο να σβήνονται ποστς και -γιατί όχι;;;- αν χρειαστεί να βρίσκουμε ποιοί είναι μέσω των ip των ατόμων και να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.... Απο ότι καταλαβαίνω εσύ τώρα κοπελιά είχες κάποιο πρόβλημα με τον κανέλλο;; Με τα τσάμπα χοντογκ στους μπηστιμποης;; Με τι ακριβώς, για πες μας. Έλα, μη ντρεπόμαστε.

araXne
17-07-2009, 12:57
(πχ για συναυλία beastie boys ή για ένα αδέσποτο σκύλο που ήταν στο πολυτεχνεί)...
Κοίτα, επειδή ακριβώς μερικά άτομα είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ και δεν παίρνουν απο λόγια, είναι αναγκαίο να σβήνονται ποστς και -γιατί όχι;;;- αν χρειαστεί να βρίσκουμε ποιοί είναι μέσω των ip των ατόμων και να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.... Απο ότι καταλαβαίνω εσύ τώρα κοπελιά είχες κάποιο πρόβλημα με τον κανέλλο;; Με τα τσάμπα χοντογκ στους μπηστιμποης;; Με τι ακριβώς, για πες μας. Έλα, μη ντρεπόμαστε.

Αυτό που λες σε κάνει πιο φασίστα/φασίστρια από αυτούς που κατηγορείς.

Εγώ είμαι υπερ της ελευθερίας του λόγου ακόμα και για άτομα σαν εσένα, ανάπηρα τω πνεύματι, γιατί όχι? τα ΑΜΕΑ είναι φίλοι μας.

Αν κανείς έχει επιχειρήματα, τότε δε φοβάται τη γνώμη κανενός. και αφήνει να μιλάνε και να εκτίθενται με την έλλειψη επιχειρημάτων...αν πάλι φοβάται...σβήνει, σβήνει, σβήνει και απειλεί.
Δηλαδή κάνει αυτά που κατηγορεί σε άλλους.

Αν εσύ δε βλέπεις αντίφαση σε αυτό, τότε ο χαρακτηρισμός που σου απέδωσα παραπάνω είναι εντελώς to the point.

araXne
17-07-2009, 13:00
Επιπλέον δε μπορεί να κατηγορείς την κυβέρνηση για τους νόμους άρσης απόρρητου επικοινωνιών (και ΚΑΛΩΣ τους κατηγορούμε)...αλλά από την άλλη να απειλείς ΕΣΥ με άρση απορρήτου.

Αντιφάσκεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Φασιστικότεροι των χρυσαυγιτών.

BURNIN AMBITION
17-07-2009, 13:46
uparxoun 3 kaneloi?
o vazelos, o skulos kai enas allos kanelos filos mou
gia poion anaferesai?

Shadowking
17-07-2009, 15:28
Για τον τετρακίνητο λογικά θα λέει.

Dragonlord
17-07-2009, 15:31
Δεν έχει και πολύ άδικο πάντως ε.

pitchfork
17-07-2009, 20:39
Έλεος ρε μλκ μπέρνη, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ο άνθρωπος όχι βάζελος γαμώ τα μυαλά μου.

araXne αυτές τις βλακείς που λες τις διάβασες κάπου ή τις σκέφτηκες μόνη σου?

kas
17-07-2009, 21:08
Έλεος ρε μλκ μπέρνη, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ο άνθρωπος όχι βάζελος γαμώ τα μυαλά μου.

araXne αυτές τις βλακείς που λες τις διάβασες κάπου ή τις σκέφτηκες μόνη σου?

kapou edw mallon.
http://www.cosmopeople.biz/forum-f9/topic-t692-10.htm
:moutza:

pitchfork
17-07-2009, 21:19
LOL ΕΚΛΑΨΑ

http://www.cosmopeople.biz/profile.forum?mode=viewprofile&u=54

αυτοί είστε

Dythor
17-07-2009, 21:52
κάτω.

ikonoklast
17-07-2009, 22:17
Πας να τρολλάρεις λίγο και μετά σου προκύπτει αυτο-τρολλ. Έλεος πια!

Dragonlol, ε, δε πέφτει κανείς απ' τα σύννεφα.

Candiru
17-07-2009, 22:27
To είχα δει στο κομμωτήριο μια φορά που το έκαναν σε μια, κράταγε ο γκέυ κομμωτής με τα χέρια του μια κλωστή και κάπως την είχε μπερδέψει στα δάχτυλά του σχηματίζοντας σαν μεγάλες θηλιές κ έπιανε τρίχες εκεί μέσα κ τις τράβαγε απότομα και αυτό το έλεγε αποτρίχωση με κλωστη...

πάμε για ένα ντου από παντού; αλά τέλειο γάμο κιέτσ;

Candiru
17-07-2009, 22:39
Η πίσω πόρτα των αντρών

Ειχα μια συζητηση τις προαλλες Wink και εξιστορουσα μια τρομαχτικη για μενα εμπειρια.Την οποια θα ηθελα να την μοιραστω και μαζι σας για να μου πειτε και τη γνωμη σας και κατα ποσο σας εχει τυχει παρομοια κατασταση.
Εδω λοιπον και πολυ καιρο τα ειχα με ενα παλληκαρι κατα την ερωτικη πραξη ή μαλλον κατα την τελετουργια της πιπας εκεινος επαιρνε το χερι μου και προσπαθουσε να το οδηγησει ξερετε που....(μην αναφερω εφαγα τωρα και αηδιαζω).εγω βεβαιως ανενδοτη να το κανω σταματουσα κατευθειαν.ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ:Το θεωρειτε νορμαλ?σας εχει τυχει?πως αντιδρασατε?

http://www.cosmopeople.biz/forum-f1/topic-t482.htm

μάγκες, μας έχει σε θέματα σέξιον

sabbattack
17-07-2009, 23:26
σκάσε ρε δαχτυλάκια γέρο.

BURNIN AMBITION
18-07-2009, 03:01
malakes aurio ntou.kavlwsa

distortionofperception
18-07-2009, 04:26
αμήν το χω το λέω εδω και πόσο καιρό ρε τρομπες. παμε μια. σαββατο είναι αμα χασουμε και μια ωρίτσα δεν εγινε τίποτα. ίσως βρούμε εκεί το πιο ηλίθιο ποστ.

BURNIN AMBITION
18-07-2009, 13:41
mazeuteite kai peite pote xekiname. trww paizw ligo cod me no scope i quick scope na xekavlwsw kai eimai olos dikos sas

carheart
18-07-2009, 14:22
Διάθεση: Αναρχική

όλα.

araXne
18-07-2009, 18:31
α βρε κουτούτσικα, αφού βαριέστε τόσο δε με ρωτούσατε?

Μην παραλείψετε και το official site του cosmopolitan, με φιλοσοφικά ερωτήματα του στυλ: 'Οι γυναίκες θέλουν πάντα αγκαλίτσες μετά το σεξ;', 'με τι αντάλλαγμα θα πηγαινατε με ένα αγνωστο?' (http://www.cosmopolitan.gr/forum.php?tm=18_28_59)

pitchfork
18-07-2009, 23:42
Αυτό το έχουμε περιποιηθεί μην ανησυχείς.
Ακόμα η Μαρία από Παγκράτι περιμένει να την πάρει τηλέφωνο ο Στέφανος που επί 4 μήνες την πήγαινε μόνο από το σχολείο στη γκαρσονιέρα του και μετά ταξί και μπούλο.

Dragonlord
19-07-2009, 17:35

Ναι, για λέγε, έχεις προσπαθήσει να συζητήσεις στο ιντυμήντια και έχεις απολάφσει την ελευθερία λόγου; Μιλάμε ότι σβήνουν Ό,ΤΙ τους κατέβει, δε μιλάμε για τρολάρισμα χρυσαυγιτών ή κάτι τέτοιο.
Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι καλώς πράττει ο οτέ, το είπα ήδη, αλλά μην έχουμε και αυταπάτες ότι το ιντυ άθενς είναι και το τελευταίο προπύργιο της ελευθεροτυπίας ε.

pitchfork
20-07-2009, 01:10
Πάντως στο κοσμοπιπλ εγώ ήδη έκανα τις πρώτες μου γνωριμίες
Που θα πάει , μπορεί αν μη γαμήσω αλλά ένα καλό φλέημ θα το κάνω το ρημάδι

Parasight
20-07-2009, 10:46
Εχμ παίζει να είμαι και χαζός, αλλά γιατί όταν εγώ κάνω click στο www.cosmopeople.biz με βγάζει σε μια σελίδα όπου λέει
The forum www.cosmopeople.biz doesn't exist.Verify the internet address you typed : www.cosmopeople.biz,
and try again if there is a mistake.
It is possible that the administrator has chosen to delete it." :?:

Εσείς μπαίνετε ακόμα; Πείτε μου επειγόντως γιατί είναι νέκρα στη δουλειά και δε θέλετε να είστε υπεύθυνοι για την αυτοκτονία μου.

edit:
http://cosmopeople.own0.com/ ρε. Πότε άλλαξε, τι έγινε. Δε βαριέστε, όλα καλά τώρα :P

ikonoklast
20-07-2009, 12:25

Ναι, για λέγε, έχεις προσπαθήσει να συζητήσεις στο ιντυμήντια και έχεις απολάφσει την ελευθερία λόγου; Μιλάμε ότι σβήνουν Ό,ΤΙ τους κατέβει, δε μιλάμε για τρολάρισμα χρυσαυγιτών ή κάτι τέτοιο.
Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι καλώς πράττει ο οτέ, το είπα ήδη, αλλά μην έχουμε και αυταπάτες ότι το ιντυ άθενς είναι και το τελευταίο προπύργιο της ελευθεροτυπίας ε.
Θα σου πω ένα πράμα πασοκολορντ, προχθές τραμπούκοι την έπεσαν στην ψύχρα με πέτρες και μολότοφ σε εκδήλώση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη νομική. (http://www.tvxs.gr/v16689) Τραυμάτισαν 13 άτομα. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο δεν ήταν χρυσαυγίτες, ήταν η γνωστή συμμορία με τα κωλόφρικα της μεσολογγίου. Γι' αυτό το λόγο η είδηση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στο athens, σβήνονται επανειλλημένα άρθρα σχετικά καθώς και η επίσημη καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το περιστατικό. Ρίξε μια ματιά στην κεντρική και μετά δες τα σημερινά κρυμμένα (http://athens.indymedia.org/admin/?display=no&comments=no&sort=id_desc&page=1). Αυτά τα άτομα είναι η ΣΟ του indymedia. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΟΤΕ και το κράτος θα τολμήσουν να ακουμπήσουν το μέσο.

Btw, οντοπικ, υπάρχει μια μικρή καμπάνια σχετικά με το θέμα εδώ:
http://pote.decontrol.info/

Τσεκάρετε όταν ξανανέβει.

Dragonlord
20-07-2009, 12:40
Καλά, δεν έχεις σκεφτεί καμιά άλλη ειρωνία, ακόμα το πασόκος πιπιλάς; Ένιγουη, επειδή είμαι χαζός και δεν κατάλαβα, είσαι υπέρ του moderating του ίντυ όπως εφαρμόζεται;

ikonoklast
20-07-2009, 12:41
Είμαι κατά!

Dragonlord
20-07-2009, 13:06
Καλά. Ακόμα κι αν φαίνεται σε κάποιον δικαιολογημένο το συγκεκριμένο, εγώ μιλάω για πιο ακραίες περιπτώσεις. Πχ σε κάποια φάση είχε βγει ένας κι έλεγε για τον Αλαβάνο ότι είπε αυτό κι αυτό, τα οποία ήταν ψέματα και πόσταρα "για να μη λέμε και ό,τι θέλουμε, να το λινκ με τις δηλώσεις". Το δικό μου σχόλιο σβήστηκε, το πρώτο παρέμεινε. Σε συνδυασμό με κανα δυο άλλα παρόμοια σχόλιά μου που είχαν σβηστεί τότε, κατάλαβα ότι το ίντυ άθενς είναι ένα όργανο προπαγάνδας που για να προωθήσει την ατζέντα του δεν κολλάει στην παραποίηση της αλήθειας, που δεν τιμά τον αναρχικό του τίτλο στην πράξη, οπότε έπαψα να ασχολούμαι. Το ινσόμνια μεγαλύτερη ελευθερία λόγου έχει, χα.

ikonoklast
20-07-2009, 13:21
Καλά. Ακόμα κι αν φαίνεται σε κάποιον δικαιολογημένο το συγκεκριμένο, εγώ μιλάω για πιο ακραίες περιπτώσεις. Πχ σε κάποια φάση είχε βγει ένας κι έλεγε για τον Αλαβάνο ότι είπε αυτό κι αυτό, τα οποία ήταν ψέματα και πόσταρα "για να μη λέμε και ό,τι θέλουμε, να το λινκ με τις δηλώσεις". Το δικό μου σχόλιο σβήστηκε, το πρώτο παρέμεινε. Σε συνδυασμό με κανα δυο άλλα παρόμοια σχόλιά μου που είχαν σβηστεί τότε, κατάλαβα ότι το ίντυ άθενς είναι ένα όργανο προπαγάνδας που για να προωθήσει την ατζέντα του δεν κολλάει στην παραποίηση της αλήθειας, που δεν τιμά τον αναρχικό του τίτλο στην πράξη, οπότε έπαψα να ασχολούμαι. Το ινσόμνια μεγαλύτερη ελευθερία λόγου έχει, χα.
Αυτό είναι πιο ακραία περίπτωση απο την συγκάλυψη μιας επίθεσης με 13 τραυματίες. Μπορεί και τα ποσοστά τσύπριζα να πέσαν επειδή σβήσαν το ποστ σου!

Επίσης πες μου ότι δικαιολογείς την επίθεση να γίνει σοβαρό φλεημ με χριστοπαναγίες.

Dragonlord
20-07-2009, 13:25
Είμαι στη δουλειά, δεν παίζει χρόνος και δε διάβασα τα λινκς, γι'αυτό δε συντονίζω ιδιαίτερα. Μετά, από σπίτι.

Dragonlord
20-07-2009, 13:38
Χμου, βασικά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού διαφωνούμε. Είπα ότι δεν είχε και πολύ άδικο το αράχνε για το ότι το ίντι λειτουργεί φασιστικά (σχόλιο για τον οτέ είχα κάνει ήδη στην πρώτη σελίδα), και μου απάντησες "Dragonlol, ε, δε πέφτει κανείς απ' τα σύννεφα".
Όσο για την επίθεση, προφανώς και δε δικαιολογώ, ως καλός πασόκος είμαι κατά της βίας, τα είπαμε αυτά (σόρι για το φλέημ, δεν το βλέπω να κάθεται).

Dragonlord
20-07-2009, 13:42
Αυτό είναι πιο ακραία περίπτωση απο την συγκάλυψη μιας επίθεσης με 13 τραυματίες. Μπορεί και τα ποσοστά τσύπριζα να πέσαν επειδή σβήσαν το ποστ σου!
α, όσο γι'αυτό, ναι, μου φαίνεται πιο ακραίο (όχι πιο σημαντικό, έχει διαφορά) γιατί μπορεί να πει κανείς ότι βλέπουν την επίθεση ως προβοκάτσια ή οτιδήποτε. Το να σβήνεις το λινκ με τις δηλώσεις για να μη φανεί ότι είναι ψέματα αυτά που γράφτηκαν δεν έχει καμία δικαιολογία, όπως κι αν το δεις.

Candiru
20-07-2009, 13:45
ναι, αυτοί έχουν καταντήσει ισάξιοι των χρυσών αυγών, πραγματικά είναι σαν να έχεις να διαλέξεις μεταξύ φράνκο και στάλιν (δεν λέω Χίτλερ γιατί αυτός ήταν Η περιπτωση). Σκατά, καμιά ελευθεριακή ιδεολογία δεν δικαιολογεί τραμπουκισμούς σταλινικής έμπνευσης

aosmos
22-10-2009, 15:53
το indymedia είναι φασιστικότατο...το παίζουν φιλελεύθεροι αναρχοαυτόνομοι, αλλά άν έχεις αντίθετη άποψη ή απλά άποψη ΛΙΓΟ διαφορετική από τον εκάστοτε αντμιν, σβήνεται πάραυτα. και η απάντησή σου, και οι επόμενες απαντήσεις/διαμαρτυρίες σου, και στο τέλος λαμβάνεις και απειλές του στυλ 'βλέπουμε ποιος είσαι από την IP, θα σε γαμίσουμε'

Οπότε προσωπικά, που έχω τσακωθεί για ΑΣΧΕΤΑ θέματα στο γελοίο αυτό site (πχ για συναυλία beastie boys ή για ένα αδέσποτο σκύλο που ήταν στο πολυτεχνεί)...θεωρώ ότι αυτό το site αφού θέλει να ελέγχει έτσι και να στερεί ελευθερία λόγου, θα πρέπει αν μη τι άλλο να αυτο-χρηματοδοτείται, και όχι να host-άρεται τσάμπα σε δημόσιους σέρβερς.

milas esi yia elef8eria logou mwrh balotsa? milas esi yia apiles mwri patsavoura tis neas smyrnhs? kanis kirigma esi pou pas & glifis tous kwlous pou ftineis? i elef8eria tou logou ine yia aftous pou xeroun na ti diaxirizonte noumero. yia afto saranthses & o kaliteros antras pou sou elaxe ine o piswglendhs me to xarakthra pou ehis min aporis.parton twra pou sou ekatse efkeria ine & egw koumparos

antimusic
22-10-2009, 15:55
για πες για πες.

Dragonlord
22-10-2009, 15:56
Ώπα κουσκούς, αλληλοκολακεία στην αναρχική σκηνή.
:labiri:

Marillion
22-10-2009, 16:48
αοσμε λίγα για την κοπέλα μου.

KoiliaSamprela
23-10-2009, 12:40

milas esi yia elef8eria logou mwrh balotsa? milas esi yia apiles mwri patsavoura tis neas smyrnhs? kanis kirigma esi pou pas & glifis tous kwlous pou ftineis? i elef8eria tou logou ine yia aftous pou xeroun na ti diaxirizonte noumero. yia afto saranthses & o kaliteros antras pou sou elaxe ine o piswglendhs me to xarakthra pou ehis min aporis.parton twra pou sou ekatse efkeria ine & egw koumparos

είπε ο άοσμος , έκλασε και απόχτησε οσμή

Agoraphobic_S.I.
23-10-2009, 18:06
Το ιντυμιντια δυστυχώς έχει ξεπέσει τόσο, που πλέον αξίζει να διαβάζεις μόνο τα τοπικά (και ούτε) και κανα κείμενο. Κρίμα, γιατί έχει τόσες δυνατότητες. Ας όψεται η συντακτική ομάδα.

Επίσης δεν παίζει να κλείσει, και να το καταφέρουν τελικά, έχει βρεθεί τρόπος ώστε να ανέβει από αλλού κατευθείαν.

Amnesiac.
23-10-2009, 18:51
i elef8eria tou logou ine yia aftous pou xeroun na ti diaxirizonte noumero.

Παρακαλούνται οι αντμίνς να διαχειριστούν την ελευθερία του λόγου αυτού του χρήστη γιατί πόνεσαν τα μάτια μας.

asimoulis
25-10-2009, 16:55
η ελευθερία του λόγου είναι για αυτούς που ξέρουν να τη διαχειρίζονται

σε λένε ιωσήφ?

Dythor
25-10-2009, 18:02
Το ιντυμιντια δυστυχώς έχει ξεπέσει τόσο, που πλέον αξίζει να διαβάζεις μόνο τα τοπικά (και ούτε) και κανα κείμενο. Κρίμα, γιατί έχει τόσες δυνατότητες.

Γιατί;

Agoraphobic_S.I.
27-10-2009, 17:46
Γιατί η απεύθυνση του ιντυμιντια είναι σε άτομα που θα δουν το νέο μπανερ και θα πουν "αλληλεγγύη στους συντρόφους, που βασικά είναι φίλοι μου και πίναμε μπύρες μαζί χθες". Που θα δούν το κεντρικό για την καταστολή και θα πουν "πο μαλάκα, πολύ έξυπνο, πώς το σκέφτηκαν!".

Γιατί απευθύνεται στην εν δυνάμει εξεγερτική νεολαία από τα ΒΠ που αράζει Μεσολογγίου.

Dythor
28-10-2009, 18:27
Εσύ προτείνεις να; Όχι αφαιρετικά κι επιθετικά όπως μου απάντησες πριν, συγκεκριμένα.

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 21:34
Εγώ προτείνω δύο πράγματα:

α) να αφήσει το indymedia η σημερινή συλλογικότητα διαχείρισης που το βλέπει σαν τέκνο υπό προστασία, μόνο που η προστασία αυτή είναι απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό
β) να αναλάβει το indymedia μια κινηματική πρωτοβουλία η οποία θα το διαχειρίζεται πέρα από κομματικές ή τεοσπάντων βλέψεις απολαβής πολιτικής υπεραξίας. Ώστε να υπάρξει μια πραγματική αντιπληροφόρηση, βασισμένη πάνω σε συγκεκριμένες αρχές λειτουργίας της συνέλευσης.

Ρε τι κάνει το κρασί..

rage for order
28-10-2009, 21:50
τώρα τελευταία βλέπω ότι έχει φτιάξει λίγο.

επίσης οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ένα παρόμοιο site, δεν χρειάζεται να αλλάξει η συνέλευση.

Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 21:58
Άλλο παρόμοιο site και άλλο indymedia. Ειδικά στην Ελλάδα που η συνήθεια δύσκολα αλλάζει. Είδαμε άλλωστε και το indy.gr, το οποίο δημιουργήθηκε από (δικτυάδες) πρώην ιντυμιντιάδες. Φυτοζωεί στην κυριολεξία.

Το indymedia δεν είναι απλά ένα site ούτε μια συλλογικότητα, αφορά ολόκληρο το κίνημα και η λειτουργία του θα πρέπει να το αφορά ολόκληρο και να μην εκφράζει μια συγκεκριμένη μονομερή αντίληψη.

Dythor
29-10-2009, 16:42
Όχι αφαιρετικά

Εγώ προτείνω δύο πράγματα:

α) να αφήσει το indymedia η σημερινή συλλογικότητα διαχείρισης που το βλέπει σαν τέκνο υπό προστασία, μόνο που η προστασία αυτή είναι απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό
β) να αναλάβει το indymedia μια κινηματική πρωτοβουλία η οποία θα το διαχειρίζεται πέρα από κομματικές ή τεοσπάντων βλέψεις απολαβής πολιτικής υπεραξίας. Ώστε να υπάρξει μια πραγματική αντιπληροφόρηση, βασισμένη πάνω σε συγκεκριμένες αρχές λειτουργίας της συνέλευσης.

.

Agoraphobic_S.I.
29-10-2009, 16:57
Δεν γίνεται πιο συγκεκριμένα, δεν ανήκω σε παρόμοια πρωτοβουλία με αυτή που αναφέρω, ούτε μπορώ να προτέινω μια πολιτική οργάνωση που θα αναλάβει το indymedia. Αυτές ήταν οι δύο προτάσεις που μου ήρθαν στο μυαλό την ώρα που έγραφα, δεν τις έχω μελετήσει ούτε έχω κρίνει το κατα πόσο είναι εφικτές.

Αλήθεια εσύ έχεις να προτείνεις τίποτα;

Dythor
29-10-2009, 17:03
Όχι, και πρακτικά δε μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί κι από που προκύπτει το ότι "έχει ξεπέσει τόσο"... Γενικότερα θα χρειαστεί να μου πεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα πάνω στο τι σε ενοχλεί και πως θα 'πρεπε να γίνεται διαφορετικά για να με πείσεις, αν σ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.