View Full Version : Dream Theater - Cynic Budapest Sportarena 01.07.09
GuardianOfIvorytower
06-07-2009, 14:07
Dream Theater - Cynic
Budapest Sportarena 01.07.09
Πάρα πολύ καλό πακετάκι στη γειτονική πρωτεύουσα για να το χάσουμε. Τι είναι εξάλλου 2,5 ωρίτσες, ιδίως αν έχεις καλή παρέα στο αυτοκίνητο? Βουδαπέστη λοιπόν, και Papp László Sportaréna, το ίδιο μέρος που είχα δει και τους AC/DC το Μάρτη. Αυτή τη φορά η αίθουσα ήταν μισογεμάτη όμως, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά. Καθόλου δε με πτόησε αυτό βέβαια, ιδίως όταν την ώρα που μπήκαμε μέσα είχαν εμφανιστεί στη σκηνή οι Cynic και από τα ηχεία ακουγόταν η εισαγωγή της εμφάνισής τους. Κλασικό στήσιμο συναυλίας Cynic, με τα τύμπανα μπροστά αριστερά στη σκηνή και όχι πίσω στο κέντρο, ουσιαστικά και οι 4 μουσικοί σε μία σειρά. Περίμενα πολύ καιρό να δω τη μπάντα αυτή ζωντανά, ιδίως μετά το περσινό φοβερό “Traced In Air”, αλλά και παράλληλα την απογοήτευσή μου όταν δεν μπόρεσα να βρω εισητήριο για τη συναυλία τους στη Βιέννη το Δεκέμβρη ( support στους Opeth – ας γελάσω....). Ε λοιπόν, ήταν καταπληκτικοί. Άψογοι εκτελεστικά, χωρίς κανένας να υστέρησε. Σε ποιον να πρωτοσταθώ? Στον απίστευτό Sean Reinert στα τύμπανα, με τους απίστευτους ρυθμούς του? Στο μπασίστα με το πεντάχορδο, που πάνω του πατάει όλη η μουσική της μπάντας? Ή μάλλον στον Paul Masvidal, που ήταν άψογος και στα κιθαριστικά του και στα φωνητικά του καθήκοντα? Πολύ καλός και ο Tymon Kruidenier στη δεύτερη κιθάρα και στα βαριά φωνητικά. Φοβεροί πραγματικά. Η μουσική τους βέβαια δεν είναι και η πιο εύπεπτη που υπάρχει στον κόσμο. Παρόλα αυτά ορισμένοι στο κοινό έδειχναν να γνωρίζουν τα κομμάτια, ενώ και οι υπόλοιποι χειροκρότησαν ειλικρινά τη μπάντα. Έπαιξαν σχεδόν όλο το νέο δίσκο, πλην των “The Unknown Guest” και “Nunc Stans”, καθώς και τα “Textures” και “How Could I” από το μνημείο της προοδευτικής μουσικής “Focus”. Προσωπικά μου έλλειψε ένα “Veil Of Maya”, αλλά χαλάλι τους. Τα 40 λεπτά που διέρκησε η εμφάνισή τους δεν ήθελα να τελειώσουν ποτέ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να μη διαλύσουν πάλι σύντομα.
http://img41.imageshack.us/img41/7248/p7010012.jpg (http://img41.imageshack.us/i/p7010012.jpg/)
Και περνάμε στους headliners της βραδιάς. Δύσκολα πιστεύω θα φύγει κάπως δυσαρεστημένος από συναυλία των Dream Theater. Είναι άψογοι επαγγελματίες πλεόν, και οι συναυλίες τους είναι πάντα πολύ καλές, παρόλο της εκτελεστικής δυσκολίας της μουσικής τους. Ακόμα και ο James LaBrie δείχνει να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι σταθερά καλός, καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας. Και δεν είναι πλεόν και πολύ νέος, έτσι? Αν θα μπορούσα να βρω ένα μελάνό σημείο, αυτό θα ήταν η διάρκεια, καθώς η μπάντα έπαιξε «μόνο» 2 ώρες (σε αντίθεση με άλλες φορές που έφταναν τις 2,5). Λεπτομέριες βασικά, το θέμα είναι να παίζουν πάντα καλά, όπως και έκαναν. Ο John Myung παραμένει ακόμα μεγάλη συμπάθεια και η ήρεμη δύναμη του γκρουπ, ο Mike Portnoy φυσικότατα σταθερότατος (και όπου του επιτρεπόταν έκανε και τις χαζομαρούλες του), και οι John Petrucci και Jordan Rudess στο στοιχείο τους, άψογοι. Σε αρκετά σημεία ξεσάλωσαν και άρχισαν τις μονομαχίες και τα σόλο, κάποια στιγμή στη μέση περίπου της συναυλίας, όπου προσωπικά ψιλοβαρέθηκα, αλλά αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα του παραπάνω για να πέρνει και μερικές ανάσες και ο LaBrie, αλλά και να ξεκαυλώνουν οι άλλοι 2. Ευχάριστο ήταν για μένα ότι δεν έπαιξαν πολλά καινούρια κομμάτια, αλλά έδωσαν και αρκετό βάρος στους 2 αγαπημένους μου δίσκους. Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή. Βγαίνοντας στη σκηνή ξεκίνησαν με ένα instrumental medley από διάφορους δίσκους για περίπου 3-4 λεπτά και αμέσως μετά το “In the Presence of Enemies, Pt. 1” από τον προηγούμενο δίσκο. Αν θυμάμαι καλά, ακολούθησε ο ύμνος “Beyond This Life” και μετά τα “Misunderstood” και “Hollow Years”. Χωρίς να θυμάμαι πλέον την απόλυτη σειρά, έπαιξαν από το καινούριο τα 2 πρώτα “A Nightmare To Remember” και “Rite Of Passage”, καθώς και 2 μέρη από το ομώνυμο του “Six Degrees Of Inner Turbulence”, τα “Solitary Shell” και “About to Crash” αν δεν με απατά η μνήμη μου. Αλλά τα καλύτερα ήρθαν όταν ακούστηκαν (στη σειρά παρακαλώ) τα “Caught in a Web”, “Erotomania” και “Voices” από το αγαπημένο μου “Awake”. Ανατριχίλες. Για τελείωμα άφησαν το πιο γνωστό τους κομμάτι, το “Pull Me Under” (όπου ακολούθησε και ένας γενικός χαμός στο κοινό). Αλλά τα καλύτερα ήρθαν στο encore, με ένα τρομερό medley που αποτελούταν από τα “Metropolis”, “Learning To Live” και το τελείωμα του “A Change of Seasons” “The Crimson Sunset”, ακριβώς όπως είναι και στο “Once in a LIVEtime”. Προσωπικά, για Dream Theater του 2009 έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος. Μπορεί οι νέοι τους δίσκοι να είναι αμφιλεγόμενοι, αλλά live το έχουν ακόμα. Άξιζε η εκδρομούλα.
http://img149.imageshack.us/img149/653/p7010018v.jpg (http://img149.imageshack.us/i/p7010018v.jpg/)
http://img33.imageshack.us/img33/663/p7010027.jpg (http://img33.imageshack.us/i/p7010027.jpg/)
http://img33.imageshack.us/img33/795/p7010030.jpg (http://img33.imageshack.us/i/p7010030.jpg/)
Jim Dandy Mangrum
06-07-2009, 15:10
gia cynic mlkia giati an tous eblepes headliners, 8a akouges kai auta pou sou leipsan.
Αλλά τα καλύτερα ήρθαν όταν ακούστηκαν (στη σειρά παρακαλώ) τα “Caught in a Web”, “Erotomania” και “Voices” από το αγαπημένο μου “Awake”. Ανατριχίλες. Για τελείωμα άφησαν το πιο γνωστό τους κομμάτι, το “Pull Me Under” (όπου ακολούθησε και ένας γενικός χαμός στο κοινό). Αλλά τα καλύτερα ήρθαν στο encore, με ένα τρομερό medley που αποτελούταν από τα “Metropolis”, “Learning To Live” και το τελείωμα του “A Change of Seasons” “The Crimson Sunset”, ακριβώς όπως είναι και στο “Once in a LIVEtime”.
:thumbsup:
GuardianOfIvorytower
06-07-2009, 17:26
Για cynic ναι, ισχύει, αλλά από το καθόλου καλύτερα 40 λεπτά.
The Good Son
07-07-2009, 03:11
lol εδώ και τόσα χρόνια πόσες φορές έχει ακουστεί το "είναι άριστοι επαγγελματίες πλεον".
GuardianOfIvorytower
07-07-2009, 12:35
"άψογοι" είπα :P
The Good Son
07-07-2009, 13:20
έστω.
GuardianOfIvorytower
07-07-2009, 17:25
Ε μωρέ, μου ξέφυγε, είναι άψογοι εδώ κ πολλά χρόνια :-D
Με εξαιρεση το σιχαμενο και βαρετο πλεον Pull Me Under το σετλιστ ηταν εξαιρετικο ε.
GuardianOfIvorytower
08-07-2009, 12:52
Άντε ντε, τόσες μέρες περίμενα δικό σου σχόλιο :D
Σοβαρά τώρα, τα κομμάτια από Awake κ το medley από το Images στο τέλος ήταν από άλλη εποχή πραγματικά. Δεν απαξιώνω κάποια νεότερα, απλά τα παραπάνω άγγιξαν στιγμές τελειότητας. Α, μαζί κ το Beyond This Life.
Για μενα θα ηταν εξισου γαμω και σε ολα οσα λες (που τα εχουμε ξανακουσει και σε Λυκαβηττο οι πωρωμενοι 8) ) και τα Misunderstood, Hollow Years, About To Crash, Solitary Shell θα ηταν γαματα γιατι ειναι απο τις καλυτερες στιγμες τους. Μου φαινεται εγραψαν λιγο στα αρχιδια τους την περιοδο Train Of Thought - Octavarium αλλα δεν πειραζει γιατι οι Dream Theater εχουν το γαματο οτι παιζουν ΟΛΑ τους τα κομματια live ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Οποιος ξερει ποιο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους τραγουδι που δεν εχει παιχτει live και το λογο να το πει τωρα, κερδιζει μια ζαμπονοτυροπιτα.
fandango
09-07-2009, 00:18
Οποιος ξερει ποιο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους τραγουδι που δεν εχει παιχτει live και το λογο να το πει τωρα, κερδιζει μια ζαμπονοτυροπιτα.
Space dye vest? αν είναι όντως αυτό, ε, φαντάζομαι λόγω Μουρ.
dopefiend
09-07-2009, 13:51
Ακόμα και ο James LaBrie δείχνει να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι σταθερά καλός, καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας.
μάλλον δεν τον άκουσες στο download ε. όχι πως μου άρεσε ποτέ η φωνή του, αλλά εκεί μιλάμε για απίστευτο χάλι...
GuardianOfIvorytower
09-07-2009, 17:50
Τι να σου πω, κ το 2005 που τον είχα ξανακούσει, κ σε ότι νέο DVD έχω δει ακούγεται πολύ καλός. Μπορεί να έχει κ αυτός τις βραδιές του.
Οποιος ξερει ποιο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τους τραγουδι που δεν εχει παιχτει live και το λογο να το πει τωρα, κερδιζει μια ζαμπονοτυροπιτα.
Space dye vest? αν είναι όντως αυτό, ε, φαντάζομαι λόγω Μουρ.
Αυτο ειναι ;-) αλλα θα ελεγα λογω Portnoy και οχι λογω Moore, μονο εμμεσα ισως. O Portnoy θεωρει οτι το κομματι αυτο ειναι καταθεση ψυχης του Kevin (και πολυ καλα κανει, γιατι δικο του ειναι σχεδον ολο, μονο η εκπληκτικη ερμηνεια του Labrie και το σολο με slide προσθετουν στο κομματι το κατι παραπανω) και για αυτο το λογο αρνειται να το παιξουν οι Dream Theater σε οποιαδηποτε συναυλια. Εχει ομως παρακαλεσει τουλαχιστον 5 φορες τον Kevin Moore να ερθει σαν special guest ωστε να το ερμηνευσουν ολοι μαζι, αλλα αυτος εχει αρνηθει, και κατα τη γνωμη μου ενω θεωρω οτι ειναι λιγο μαλακακος ο Portnoy σε καποια θεματα, εδω κανει σαν παιδακι ο Kevin. Αν παντως γινει ποτε, πιστευω θα γινει σε καποια συναυλια που θα κυκλοφορησει.
GuardianOfIvorytower
10-07-2009, 13:12
Θα είναι κορυφαίο το σκηνικό αυτό ;)
βέβαια κάποιοι άλλοι τον έχουν δει τον Kevin guest σε άλλο live ;)
rage for order
10-07-2009, 14:52
Θα είναι κορυφαίο το σκηνικό αυτό ;)
βέβαια κάποιοι άλλοι τον έχουν δει τον Kevin guest σε άλλο live ;)
:touched:
11thMonster
15-07-2009, 08:43
πάντως...αν έμπαινε θέμα σύγκρισης Moore - Rudess...εγώ μάλλον θα έδινα τη ψήφο μου στο 2ο...χωρίς να υποτιμώ το 1ο...
εκτός ότι πιστεύω πως ο Rudess "ταιριάζει" περισσότερο στο πιο "μεταλικό" ήχο των τελευταίων albums, επί εποχής του οι Theater έβγαλαν την υπερδισκάρα (Metropolis Pt.2)...
για τον ενδιάμεσο Sherinian δε το συζητώ...πολύ μέτριος για Theater...όσο και τα albums που έβγαλαν τότε...
Jim Dandy Mangrum
15-07-2009, 10:48
AXaXAXAaxXAXaAaxXAxaAaxAXxAXaAXxAXxAaxXAXAXAXAXAaaAXXAX
wraios.....me kanes kai gelasa prwiniatika....:twisted:
πάντως...αν έμπαινε θέμα σύγκρισης Moore - Rudess...εγώ μάλλον θα έδινα τη ψήφο μου στο 2ο...χωρίς να υποτιμώ το 1ο...
εκτός ότι πιστεύω πως ο Rudess "ταιριάζει" περισσότερο στο πιο "μεταλικό" ήχο των τελευταίων albums, επί εποχής του οι Theater έβγαλαν την υπερδισκάρα (Metropolis Pt.2)...
για τον ενδιάμεσο Sherinian δε το συζητώ...πολύ μέτριος για Theater...όσο και τα albums που έβγαλαν τότε...
Και καλα, μετριο το Falling Into Infinity να το πει καποιος το καταλαβαινω, ειδικα αν ειναι μεταλλας και δεν το καταλαβαινει καν. Το Change Of Seasons με τους fusion ηχους του Sherinian και γενικοτερα ισως το μοναδικο κομματι τους πανω απο 20 λεπτα το οποιο δε βαριεσαι ουτε δευτερολεπτο, αυτο τι ειναι παλι, δηλαδη στο ER τελικα μπορεις οντως να διαβασεις τα παντα.
GuardianOfIvorytower
15-07-2009, 12:24
Καλά το Change Of Seasons είναι κομμάτι από άλλο σύμπαν ε, τι να λέμε τώρα...το να βαρεθείς όσο το ακούς είναι κάτι που δεν ορίζεται!!!
fandango
15-07-2009, 12:28
ρε μην τον αποπαίρνετε. απλά το παιδί θα διάβαζε τόσα χρόνια χάμερ όπου οι συγκεκριμένοι δίσκοι έχουν φάει ΤΟ θάψιμο, όπως και ο Sherinian.
GuardianOfIvorytower
15-07-2009, 12:35
Εγώ θυμάμαι 9 σε ότι είχαν κυκλοφορήσει με Derek (Falling, Change EP, Live) πάντως
εδιτ: κ δεν αποπαίρνω κανέναν, συζήτηση κάνουμε :)
Βαθμους δε θυμαμαι, αλλα ολοι οι αμπαλοι τοτε το εκραζαν το Falling σε καθε ευκαιρια...
GuardianOfIvorytower
15-07-2009, 12:49
που είναι δισκάρα
αντικειμενικά πάντα ε :D
fandango
15-07-2009, 12:59
βαθμούς δεν θυμάμαι, (αν και είναι συνηθισμένο να βάζουν 9 σε έναν δίσκο και μετά να τον κράζουν), αλλά το Falling είναι πάντα μέσα στις λίστες με τα "αμφιλεγόμενα", "κάτω του μετρίου" κλπ είτε των DT είτε γενικά.
το "αποπαίρνετε" ήταν σχήμα λόγου, σαν το τρίγωνο. :)
Buddy Lackey
15-07-2009, 13:03
Loipon ayto peri thapsimatos tou "Falling Into Infinity" apo tous koufous metallades einai psiloparamythi, den thimamai kanena kraksimo gia to album, para mono gia to "You Not Me" ante kai to "Hollow Years" (gia to prwto dikaiws, to deytero mia xara einai). O 11th otinane leei vevaia, alla ayto einai allo thema.
fandango
15-07-2009, 13:10
Loipon ayto peri thapsimatos tou "Falling Into Infinity" apo tous koufous metallades einai psiloparamythi, den thimamai kanena kraksimo gia to album, para mono gia to "You Not Me" ante kai to "Hollow Years" (gia to prwto dikaiws, to deytero mia xara einai). O 11th otinane leei vevaia, alla ayto einai allo thema.
να σου πω, όταν άρχισα να ακούω μέτσαλ έπαιρνα σταθερά κάθε μήνα Hammer και Invader.
όποτε λοιπόν έψαχνα να ακούσω κανένα καινούριο (για μένα,ε) συγκρότημα, ξεφύλλιζα και έψαχνα reviews, αφιερώματα κλπ.
ε, για τους Dream Theater διάβαζα τα χειρότερα για το Falling. Έπρεπε να μου το βάλει με το ζόρι ένας φίλος για να το ακούσω. 15 χρονών σκατό ήμουν ε, δεν ήξερα, τα ίδια έπαθα και με το Load. :grin:
Μπαντιλακι, δεν ειναι καθολου παραμυθι, ακομα και αν μιλαμε για ανισο αλμπουμ αναμεσα στα αλλα (Images and Words, Awake κτλ) παλι κραξιμο ειναι, γιατι το αλμουμπακι ειναι τουλαχιστον ισαξιο. Επισης το You Not Me εινια κομματαρα με τα ολα της, κι αν εχει συμβαλλει ο Desmond Child ωστε να παρει αυτη τη μορφη το κομματι κι οχι τη μορφη του You Or Me (demo), ακομα καλυτερα γιατι ειναι καλυτερο ετσι.
Αυτο που σου λεει ο will you do a FAN-DAN-GO ειναι απολυτα σωστο, επι σειρα ετων το Μεταλ Χαμμερ ειχε δισκους οπως το Falling Into Infinity, Endorama, Load στα αμφιλεγομενα και μετρια, ενω ειναι δισκαρες με ολη την εννοια της λεξης, ανεξαρτηατα απο το παρελθον των συγκεκριμενων μπαντων. Για να μην επεκταθουμε στο MetalBB και μετεπειτα στο ER που παλια αν δηλωνες οτι σου αρεσει το Falling Into Infinity σε λεγανε γραφικο. Ξαφνικα μετα απο 10 χρονια εγινε αποδεκτο...
Buddy Lackey
15-07-2009, 14:09
E entaksi twra, ena album paneykola vaftizetai amfilegomeno apo th stigmh pou yparxoun diafores apopseis gia ayto (kai oxi anagkaia tou enos akrou 'h tou allou), den einai da kai arnhtikos 'h ypotimhtikos o xarakthrismos, to antitheto tha elega. Dhladh to Endorama kai to Load den einai amfilegomena se ena kosmo me Razors kai Fixxxers? Diaforoi ksenerosan me to Load (oxi anagkaia epeidh htan super duper metaloi, opws mallon nomizeis) akoma perissoteroi me to Endorama (giati siga to disko kiolas e, eidika an ton sygkrineis me ta palia, oute syzhthsh) kai ligoteroi me to "Falling Into Infinity" (eidika apo th stigmh pou to Hammer to apotheone karga mia periodo pou ta grafomena tou eixan megalyterh epidrash sta gousta twn metalladwn apo oso shmera). Ase pou tis perissoteres fores dipla sth leksh "amfilegomeno" kollagan kai ena "poly ypotimhmeno" kai katharizane. Kai den to to vazeis me tipota dipla sto "Images & Words" gia xilious dio logous.
Oso gia to allo pou les, e 10 xronia meta logiko na to vlepoun pio psyxraima to thema osoi eixan isws arxika apogohteytei.
Ναι, αλλα διπλα στο αμφιλεγομενα εβαλα και το μετρια ε. Και μετριο δεν ειναι κανενα απο ολα αυτα, ειναι πολυ πανω απο μετρια ολα ενα προς ενα οπως και πολλα αλλα "αμφιλεγομενα" το οποιο οπως ξερεις πολυ καλα στο μεταλ χαμμερ χρησιμοποιειτο ως "μετρια" και μερικες φορες ως σκατα. Το συμπερασμα ειναι οτι χαιρομαι που το αποθεωνα απο τη στιγμη που βγηκε μεχρι και σημερα ενω σε αλλους πηρε 10 χρονια για να "ηρεμησουν" :P:P:P
Ford Prefect
15-07-2009, 16:17
Λυπάμαι αλλά το FII είναι δύο σκάλες κάτω από το Awake, γιατί έτσι. Και εννοείται πως το You or Me είναι σκάλες ανώτερο του εκτρωματικού ρεφρέν που έγραψε ο Desmond Child.
Για Εντόραμα δεν κάνω καν τον κόπο. Δεν είναι καν μέτριος δίσκος, είναι κακός δίσκος.
Να ενας μεταλλας ας πουμε μπαντιλακι που τους εψαχνες! :smile:
Να μην κάνω τώρα ποστ λέγοντας ότι το falling into infinity είναι εκεί στην κορυφή μαζί με το μετρόπολις ε? Καλύτερα όχι.
Buddy Lackey
15-07-2009, 17:06
lOl, ksekolla me to stereotypo tou metalla pou xeis kata nou. By default dhladh o mh kollhmenos metallas prepei na theorei to Falling isaksio me to Images kai to Awake, alliws mono no life till leather kai Soundhouse Tapes.
Ford Prefect
15-07-2009, 17:15
Κοίτα Φίξξξα, έχεις πολλάκις μπει στο τριπάκι να θέτεις τον εαυτό σου ως τον πήχη της ανοιχτομυαλιάς και όσοι δεν συμφωνούν με την εκτίμησή σου να είναι κλειστόμυαλοι "μεταλλάδες". Δεν περιμένω από τους Theater καυτό χέβυ μέταλ, ποιοτική μουσική περίμενα, βήματα μπρος κλπ. Το FII είχε κάποιες φοβερές στιγμές αλλά είχε και πολλές μέτριες και λίγες, ενώ το You Not Me, το έχουν αποκηρύξει και οι ίδιοι, είναι τραγικό, είναι ελεεινό, δεν υπάρχει κάτι που να το σώζει. Ωραίο γκρουβάτο κουπλέ και μετά το ξέρασμα το άσχετο. Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο, αλλά 'ντάξει, δεν μπορεί να νομίζεις πραγματικά ότι οι οπαδοί που έφαγαν σωρηδόν ήττα ήταν όλοι κλειστόμυαλοι θρασάδες, φφς δηλαδή.
Το Εντόραμα είσαι το μοναδικό άτομο που το βρίσκει πολύ καλό δίσκο. Κατά λάθος έχει συμβεί αυτό. Δεν σε κάνει ανοιχτόμυαλο. Αντιθέτως, αυτή η εμμονή να μαντρώνεις όσους προτιμούν κλασσικούς δίσκους έναντι των "προχωρημένων" ως κλειστόμυαλους γραφικούς μεταλλάδες, σε κάνει εξίσου κλειστόμυαλο με την εμμονή μου στους Τάνκαρντ.
1. Οταν καποιος ειναι μεταλλας, ειναι μεταλλας. Καλο, κακο, δε με νοιαζει, εμενα μου φαινεται απλα λογικο να μην αρεσει σε ενα μεταλλα το οποιοδηποτε You Not Me, περισσοτερο γιατι το εγραψε ο Desmond Child μαζι με τους Dream Theater και γιατι το αποκηρυξε ο (τρισμεγιστα μαλακας ωρες ωρες) Mike Portnoy, παρα γιατι χωλαινει η ιδια η μουσικη. Δικαιωμα σου να μη σου αρεσει το τραγουδι, αν το επιχειρημα σου για αυτο ειναι οτι εχει "εμετικο ρεφραιν" τοτε δε μπορω καν να ξεκινησω να σκεφτομαι οτι μπορω να κανω διαλογο μαζι σου για κατι τετοιο, γιατι το ρεφραιν χαρακτηριζεται απο μια πανεμορφη μελωδια οπως και να χει, κι αν δε σου αρεσει εσενα, εχεις προβλημα. Και ακομα κι αν το δεχτω ασυζητητι το ακυρο για το You Not Me (η μελωδια του οποιου ειναι η ιδια φυσικα στο demo και απλα αλλαζει ο στιχος, παραδεχομαι το μεσαιο κομματι του demo που τα σπαει και λειπει απο τη studio version), τοτε αν μου εχεις ακυρωσει ενα δισκο που εχει μεσα New Millenium, Peruvian Skies, Hollow Years, Hell's Kitchen, Lines In The Sand, Trial Of Tears, Just Let Me Breathe, Take Away My Pain (θα λεγα και Anna Lee, αλλα οι μεταλλαδες δεν το εγκρινουν, τρου στορι), δηλαδη κομματια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ οι ιδιοι και μαλιστα αποτελουν απο το 1997 μεχρι και σημερα all time classic live στιγμες τους σε καθε περιοδεια, δε μπορω παρα να σταματησω την κουβεντα ενα ποστ πιο πριν, εκει που λεω οτι αυτη ειναι η αποψη του μεταλλα, ο οποιος για μενα, ειτε σου αρεσει ειτε οχι, δε μπορει να αξιολογησει τη μουσικη οπως καποιος μη μεταλλας, καθως παντα για αυτον το οποιοδηποτε Awake με την εφταχορδη θια ειναι 2 σκαλες πιο πανω.
2. Δεν ειμαι το μονο ατομο, ξερω παρα πολλους, αλλα μαντεψε, κανεις τους δεν ειναι μεταλλας. Οντως δε με κανει ανοιχτομυαλο, ποτε δεν το επαιξα ανοιχτομυαλος. Αλλα θεωρω τους μεταλλαδες κλειστομυαλους, αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο κεφαλαιο.
lOl, ksekolla me to stereotypo tou metalla pou xeis kata nou. By default dhladh o mh kollhmenos metallas prepei na theorei to Falling isaksio me to Images kai to Awake, alliws mono no life till leather kai Soundhouse Tapes.
Παντα υπαρχουν επιπεδα φιλτατε Μπαντιλακι. Δεν ισχυει αυτο που λες. Δηλαδη δεν περιμενω απο κανεναν να θεωρει το οποιοδηποτε Falling Into Infinity που δεν ειναι και τοσο μεταλ ως ισαξιο με το Images και το Awake. Αυτο που περιμενω ομως ειναι εντελως ματαια ειναι να υπαρχει κοσμος που να μη νιωθει αυτο το κομπλεξ να τον καταπιεζει να απαντησει και να τονισει οτι το Awake ειναι δυο σκαλες πιο πανω ξερω γω γιατι "η αληθεια πρεπει να λαμψει". Δεν υπαρχει αληθεια, υπαρχουν αποψεις. Φυσικα και μπορει ο οποιοσδηποτε να διαφωνει με οποιαδηποτε αποψη, και ειδικοτερα με τις δικες μου που δεν αντιπροσωπευουν αυτο που λεμε "μεση αποψη", αλλα εχει διαφορα ο τροπος αν με καταλαβαινεις. Ο μεταλλας θα μπει παντα να τονισει ρε παιδι μου οτι "ωραιος ο ταδε, αλλα εκεινο ειναι καλυτερο" λες και του θιξαμε τον ιερο δισκο και τον ιερο καλλιτεχνη.
για dream theater δεν ξερω ειναι πολυ σοφιστικε και μεγαλη μπαντα για μενα...::lol:
το να σου αρεσει το endorama δεν σε κανει ανοιχτομυαλο αλλα κακογουστο και ισως βαζελο
Ford Prefect
16-07-2009, 13:18
1. Οταν καποιος ειναι μεταλλας, ειναι μεταλλας. Καλο, κακο, δε με νοιαζει, εμενα μου φαινεται απλα λογικο να μην αρεσει σε ενα μεταλλα το οποιοδηποτε You Not Me, περισσοτερο γιατι το εγραψε ο Desmond Child μαζι με τους Dream Theater και γιατι το αποκηρυξε ο (τρισμεγιστα μαλακας ωρες ωρες) Mike Portnoy, παρα γιατι χωλαινει η ιδια η μουσικη.
Ναι, απλά επαναλαμβάνεις αυτό που σου προσάπτω, την γραφική κλειστομυαλιά. Μεταλάς είμαι, διότι το αγαπημένο μου άκουσμα είναι στο χώρο του μέταλ και νιώθω όμορφα όταν βάζω το μποτάκι 2 κιλών και την Σίνικ μπλούζα. Από εκεί και πέρα μπορώ να ακούσω δίχως ίχνος κόμπλεξ και με την ίδια διαδικασία θαρρώ που ακούνε οι "φυσιολογικοί" άνθρωποι οποιοδήποτε είδος. Και το Trash μου άρεσε πολύ και ο Μπον Τζόβι και ας έχει τον Ντέσμοντ στα κρέντιτς.
Δηλαδή για κάποιο λόγο έχεις στο μυαλό σου ότι χωρίζω την μουσική στο μέταλ και τα "άλλα" και γυρίζει κάποιος διακόπτης όταν προσλαμβάνω το άκουσμα του μη μεταλλικού. Το κακό με αυτό είναι ότι είναι μπούρδα και αναληθές.
Δικαιωμα σου να μη σου αρεσει το τραγουδι, αν το επιχειρημα σου για αυτο ειναι οτι εχει "εμετικο ρεφραιν" τοτε δε μπορω καν να ξεκινησω να σκεφτομαι οτι μπορω να κανω διαλογο μαζι σου για κατι τετοιο, γιατι το ρεφραιν χαρακτηριζεται απο μια πανεμορφη μελωδια οπως και να χει, κι αν δε σου αρεσει εσενα, εχεις προβλημα.
E, εμετικό είναι το ρεφρέν, είναι εντελώς ξέμπαρκο από το κουπλέ που έχει μια γκρουβάτη πονηριά και ξαφνικά σκάει το γλυκανάλατο από το πουθενά. Χαίρομαι που το βρίσκεις πανέμορφο πάντως. Θα συνεχίσω να πιστεύω ότι δεν είμαι προβληματικός.
Και ακομα κι αν το δεχτω ασυζητητι το ακυρο για το You Not Me (η μελωδια του οποιου ειναι η ιδια φυσικα στο demo και απλα αλλαζει ο στιχος, παραδεχομαι το μεσαιο κομματι του demo που τα σπαει και λειπει απο τη studio version),
WTF; Τι λες ρε άνθρωπε; Ποια ίδια μελωδία; Μιλάμε για το ίδιο κομμάτι; Το ρεφρέν άλλαξε ο Ντέσμοντ. Για ξανάκουσε τα, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την μνήμη σου. Που ελπίζω να είναι η μνήμη σου αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία.
τοτε αν μου εχεις ακυρωσει ενα δισκο που εχει μεσα New Millenium, Peruvian Skies, Hollow Years, Hell's Kitchen, Lines In The Sand, Trial Of Tears, Just Let Me Breathe, Take Away My Pain (θα λεγα και Anna Lee, αλλα οι μεταλλαδες δεν το εγκρινουν, τρου στορι), δηλαδη κομματια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ οι ιδιοι και μαλιστα αποτελουν απο το 1997 μεχρι και σημερα all time classic live στιγμες τους σε καθε περιοδεια, δε μπορω παρα να σταματησω την κουβεντα ενα ποστ πιο πριν, εκει που λεω οτι αυτη ειναι η αποψη του μεταλλα, ο οποιος για μενα, ειτε σου αρεσει ειτε οχι, δε μπορει να αξιολογησει τη μουσικη οπως καποιος μη μεταλλας, καθως παντα για αυτον το οποιοδηποτε Awake με την εφταχορδη θια ειναι 2 σκαλες πιο πανω.
Ναι, σταμάτα τώρα να υποθέτεις και μάθε να διαβάζεις. Το δύο σκάλες κάτω από το μνημείο του προγκ δεν είναι ακύρωση, μια χαρά δίσκος είναι το FII απλά δεν πιάνει ούτε την πληρότητα και την συνεχή ποιότητα του Awake. Σαν να κάνεις εσύ λίγο τον υστερικό που σου θίξαμε τον δίσκο σου. Καλά, για την 7χορδη θια, λολ. Αυτό είναι το στοιχείο που κάνει το Awake να ξεχωρίζει. Η 7χορδη, ναι. Θεέ μου.
2. Δεν ειμαι το μονο ατομο, ξερω παρα πολλους, αλλα μαντεψε, κανεις τους δεν ειναι μεταλλας. Οντως δε με κανει ανοιχτομυαλο, ποτε δεν το επαιξα ανοιχτομυαλος. Αλλα θεωρω τους μεταλλαδες κλειστομυαλους, αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο κεφαλαιο.
A, ωραία, δεν είσαι ανοιχτόμυαλος (=κλειστόμυαλος) και θεωρείς τους μεταλάδες κλειστόμυαλους, προφανώς υποτιμητικά. Ε, ναι, διαφορετικό κεφάλαιο. Δι άιρονι...
Καλα παρατα μας δε σε πιανω πουθενα εχω εντελως διαφορετικη αντιληψη και νοοτροπια.
Οπως τα λες ειναι κτλ.
Ford Prefect
16-07-2009, 14:24
Νίκησα δηλαδή;
Ναι. Μπράβο! (σοβαρά τώρα ε, νίκησες, και μπράβο σου).
Ford Prefect
16-07-2009, 15:18
Ε, εγώ πήγα να περάσω ιντερνετό-κοινωνικό μήνυμα με την ερώτηση αλλά τελικά κολακεύτηκα τώρα και μου γύρισε μπούμερανγκ!
Helm εισαι μεταλλας, κατι ελεγες οτι θα φευγες για 3-4 μηνες, αντε.
Φορντ, κουρασες τον Fixxxer, μαντεψε αν κερδισες η οχι.
Ford Prefect
17-07-2009, 12:32
Τι εννοείς "κούρασα τον Φίξξξερ;". Είσαι ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, ο ΖΕΝ και όμως σε λύγισα; Κάπως έτσι;
Βασικά κάνεις σαν θιγμένη τσουτσού που σου θίξαμε το δίσκο και ομολογώ εκπλήσσομαι διότι όντως γενικά μιλώντας σε θεωρώ από τους πιο ακομπλεξάριστους.
Βρήκα την αχίλλειο πτέρνα σου. Φανμπόη. Άσε που πέτσαξες κοτσανάρα με το ρεφρέν του You Or Me και τα μαζεύεις τώρα αλά Χ.
Είμαι ΤΙΓΚΑ μεταλλάς και σου βάζω το Λοαντ μου στον κώλο που είναι και δισκάρα άκουσα ε (δεν στο βάζω σταλήθεια ε, είναι σχήμα λόγου, δεν ξέρω καν που είναι το Λοαντ μου). Μην ανησυχείς να εξαντληθούν τα 2 (!!) θρεντς που παρακολουθώ και την έκανα για πολύ παραπάνω από 3-4 μήνες! Αν θες μια φιλική συμβουλή, είσαι μια χαρά άνθρωπος, καλά έχεις περίεργο γούστο στο μετσαλ αλλά και τι έγινε, δεν είσαι ο μόνος. Το ER σε έχει εκπαιδεύσει να αρπάζεσαι, λογικό, αλλά δεν το έχεις. Δεν είσαι τρολλ ρε μαν, σκας μίζερος μόνο, ούτε χιούμορ ούτε υπερβαντικότιτα ούτε σουρεαλισμός ούτε τίποτε αξιοδιάβαστο όταν 'επιτίθεσαι'. Δες το αλλιώς, ξέρω γω, ευγενικά μόνο, ίσως λειτουργήσει για σένα.
Είμαι ΤΙΓΚΑ μεταλλάς και σου βάζω το Λοαντ μου στον κώλο που είναι και δισκάρα άκουσα ε (δεν στο βάζω σταλήθεια ε, είναι σχήμα λόγου, δεν ξέρω καν που είναι το Λοαντ μου). Μην ανησυχείς να εξαντληθούν τα 2 (!!) θρεντς που παρακολουθώ και την έκανα για πολύ παραπάνω από 3-4 μήνες! Αν θες μια φιλική συμβουλή, είσαι μια χαρά άνθρωπος, καλά έχεις περίεργο γούστο στο μετσαλ αλλά και τι έγινε, δεν είσαι ο μόνος. Το ER σε έχει εκπαιδεύσει να αρπάζεσαι, λογικό, αλλά δεν το έχεις. Δεν είσαι τρολλ ρε μαν, σκας μίζερος μόνο, ούτε χιούμορ ούτε υπερβαντικότιτα ούτε σουρεαλισμός ούτε τίποτε αξιοδιάβαστο όταν 'επιτίθεσαι'. Δες το αλλιώς, ξέρω γω, ευγενικά μόνο, ίσως λειτουργήσει για σένα.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, το οτι ξερω γω νιωθεις για καποιο λογο οτι το να μου βαλεις το Load στον κωλο σημαινει κατι επαληθευει ρε ανθρωπε οτι εισαι μεταλλας, καλο, κακο, δεν ξερω, εγω απλα δε μπορω να συζηταω για μουσικη με μεταλλαδες γιατι εχουν πολυ περιορισμενη οπτικη, τωρα το αν θεωρουμαι δηθεν και σνομπ και οτιδηποτε αλλο δε με πολυαπασχολει, γιατι προσωπικα σεβομαι τη γνωμη ακομα και του ποιου ανιδεου για μουσικη οταν δεν την εκφραζει με τον τροπο που την εκφραζει ενας μεταλλας. Ειναι κολλημα μου ρε παιδι μου, πως να το πω. Οσο για τα αλλα, αν το ζητιουμενο ειναι να εχει καποιος υπερβαντικοτητα και σουρεαλισμο και ξερω γω τι αλλο, δε με νοιαζει, πως να το πω πιο απλα, θα ελεγα σταρχιδια μου, αλλα σε αυτο το φορουμ προσφατα εμαθα οτι το "σταρχιδια μου" σημαινει ΧΟΛΟΣΚΑΩ. Συνολικα κι εγω μια χαρα ανθρωπο σε θεωρω αν θες να ξερεις, αλλα νταξ, πεταγεσαι ξερω γω σαν την βουρτσα να πεταξεις τη σποντουλα σου, ε καποια μαλακια επρεπε να σου πω κι εγω μωρε.
Τι εννοείς "κούρασα τον Φίξξξερ;". Είσαι ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, ο ΖΕΝ και όμως σε λύγισα; Κάπως έτσι;
Βασικά κάνεις σαν θιγμένη τσουτσού που σου θίξαμε το δίσκο και ομολογώ εκπλήσσομαι διότι όντως γενικά μιλώντας σε θεωρώ από τους πιο ακομπλεξάριστους.
Βρήκα την αχίλλειο πτέρνα σου. Φανμπόη. Άσε που πέτσαξες κοτσανάρα με το ρεφρέν του You Or Me και τα μαζεύεις τώρα αλά Χ.
Ακυρος απο την αρχη ως το τελος. Το "κουρασες τον φιξξξερ" ηταν αυτοσαρκασμος καθως συνηθως ειμαι εγω αυτος που το κουραζει αφενως γιατι για ανεξηγητους λογους ασχολουμαι, αφετερου γιατι γραφω γρηγορα με συνεπεια να γραφω πολλα. Αν το μονο που σε ικανοποιει ειναι ρε παιδι μου εγω να βγαζω ενα ψωνισμο, ενα κατι για μενα, τοτε ολα ετσι θα τα βλεπεις ομως, γι αυτο και σταματησα να ασχολουμαι στο προηγοιυμενο ποστ, γιατι δε μπορω να συνεχισω διαλογο, ουτε καν σε ελαφρως μη πολιτισμενο επιπεδο, οταν ξερω απο πριν τι θα γραψεις, γι αυτο και σε ειπα ΜΕΤΑΛΛΑ, γιατι ο μεταλλας μονο ετσι ξερει να διαλεγεται, με το να μειωνει τον αλλον με οποιονδηποτε τροπο (και πριν το πεις αυτο για μενα, δεν το κανω με πολλους τρπους, μονο μεταλλα σε ειπα, αν το θεωρεις μειωτικο, ειναι ενα θεματακι αυτο). Επισης, μην επαληθεις αυτα που εχω πει περι μεταλλαδων, δε βρηκες καμια αχιλλειο πτερνα, πραγματικα δε με ενδιαφερει στο ελαχιστο κατα ποσο οι μεταλλαδες ειτε εσυ αν θελεις να διαχωριστεις εν τελει βρισκουν ομορφο το Falling Into Infinity. Αλλου ειναι η ουσια. Αν θελεις στο εξηγω ΜΟΝΟ σε ΠΜ για να μη νομιζεις οτι το λεω για να "εντυπωσιαζω τα πληθη" λες και εχω καμια τετοια αναγκη στο ΕΡ ξερω γω και δεν το χω καταλαβει.
Τελος, κοτσαναρα ειναι το ματι σου, το ρεφρεν του You Not Me το βρισκω ευστοχοτατο και το κωλογουσταρω, αν δε σαρεσει, μαγκια σου, αλλα μη μας λες κιολας οτι ειναι η αντικειμενικη αληθεια οτι ειναι μαπα το ρεφρεν, γιατι εκει περα ειναι που γινεσαι ακομα πιο μεταλλας. Ελα απαντα τωρα γιατι πρεπει ολοι να εχουμε την τελευταια λεξη, αλλα αν θελεις οντως σοβαρη κουβεντα για τους Dream Theater καντο σε ΠΜ γιατι εχει κουραστει κι ο κοσμος που δε φταιει σε τιποτα. Μεχρι κι ο Χελμ ρισαρεκτιντ πεταχτηκε.
Μάλλον ηλίθιο ρεφραίν θεωρείται το πιασάρικο ρεφραίν από τους εδώ. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. Το συγκεκριμένο είναι απλά καταπληκτικό.
Δισκαρα, κομματαρα...
Στεναχωριεμαι που εχασα το Live...
Ford Prefect
20-07-2009, 14:26
Αν το μονο που σε ικανοποιει ειναι ρε παιδι μου εγω να βγαζω ενα ψωνισμο, ενα κατι για μενα, τοτε ολα ετσι θα τα βλεπεις ομως,
Μόνος σου τα βγάζεις αυτά τα χαζά συμπεράσματα. Το μόνο που σου λέω είναι το προφανές, ότι κάνεις σαν θιγμένη τσουτσού για το FII, ακριβώς όπως κοροϊδεύεις τους κλειστόμυαλους μεταλάδες.
γι αυτο και σταματησα να ασχολουμαι στο προηγοιυμενο ποστ, γιατι δε μπορω να συνεχισω διαλογο, ουτε καν σε ελαφρως μη πολιτισμενο επιπεδο, οταν ξερω απο πριν τι θα γραψεις, γι αυτο και σε ειπα ΜΕΤΑΛΛΑ, γιατι ο μεταλλας μονο ετσι ξερει να διαλεγεται, με το να μειωνει τον αλλον με οποιονδηποτε τροπο (και πριν το πεις αυτο για μενα, δεν το κανω με πολλους τρπους, μονο μεταλλα σε ειπα, αν το θεωρεις μειωτικο, ειναι ενα θεματακι αυτο).
Χα, πολύ καλό αυτό. Μόνο που προφανώς ούτε εγώ, ούτε ο Χελμ έχουμε πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό, αναφέρω το δικό σου κόλλημα να το αναφέρεις υποτιμητικά, εκτός και αν όλες οι παπαροψυχαναλύσεις που κοτσάρεις για την πάρτη μας τις χαρακτηρίζεις και θετικές. Δεύτερον και κυριώτερον, δεν νομίζω ότι τα δείγματα γραφής εμένα και του Χελμ είναι να διαλεγόμαστε μειώνοντας τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε αυτές τις εύκολες υπερβάσεις της καραπουτσακλάρας να τις πεις αλλού, να πάτε αλλού, να φύγετε από δω.
Αν επιμένω να σου απαντάω είναι όχι γιατί πρέπει να εκθέσω τις μπούρδες που λες για το You Or Me, αλλά επειδή μας την βγαίνεις και από πάνω ως ο τύπος που δεν αντέχει τους προβλέψιμους μεταλλάδες και συμπεριφέρεσαι περίπου 7 φορές πιο κλειστόμυαλα από τον Ρούθλες. "Οι μεταλάδες σκέφτονται και διαλέγονται έτσι", "είστε προβλέψιμοι", "ξέρω τι θα πεις πριν το πεις" (Βίκυ Παγιατάκη) και πίτσες μπλε.
Τελος, κοτσαναρα ειναι το ματι σου, το ρεφρεν του You Not Me το βρισκω ευστοχοτατο και το κωλογουσταρω, αν δε σαρεσει, μαγκια σου, αλλα μη μας λες κιολας οτι ειναι η αντικειμενικη αληθεια οτι ειναι μαπα το ρεφρεν, γιατι εκει περα ειναι που γινεσαι ακομα πιο μεταλλας. Ελα απαντα τωρα γιατι πρεπει ολοι να εχουμε την τελευταια λεξη, αλλα αν θελεις οντως σοβαρη κουβεντα για τους Dream Theater καντο σε ΠΜ γιατι εχει κουραστει κι ο κοσμος που δε φταιει σε τιποτα. Μεχρι κι ο Χελμ ρισαρεκτιντ πεταχτηκε.
Δεν έχω διάθεση να επιχειρηματολογήσω περαιτέρω για το ρεφρέν, είπα την αποψάρα μου γιατί είναι μαλακία, όποιος θέλει την παίρνει στα σοβαρά, όποιος θέλει με βγάζει ψυχολογικά ανισόρροπο και ΜΕΤΑΛΛΑ. Αλλά η κοτσανάρα μεγατόνων που σου προσάπτω και κάνεις γαργάρα είναι ότι είπες ότι κράτησαν το ίδιο ρεφρέν και μόνο ένα σημείο δεν μπήκε, ενώ προφανέστατα, η μεγαλύτερη αλλαγή είναι το ρεφρέν. Το εμετικό κατ'εμέ ρεφρέν ΔΕΝ υπάρχει στο ντέμο, είναι άλλο, άλλη μουσική, άλλη μελωδία, πώςτολένε. Το οποίο και άλλαξε ο Ντέσμοντ και έβαλε αυτό που σας αρέσει τόσο, το γλυκανάλατο.
Τέλος, για τον κόσμο που κουράζεται να μας διαβάζει μπορεί να μου γλύψει τα μπαλάκια.
Ε σταυτια σου μονο ισχυει αυτο για το ρεφραιν, ελαχιστη αλλαγη μελωδιας και μιας λεξης τριων γραμματων.
Ford Prefect
20-07-2009, 16:24
Ναι, καλά. Όποιος δεν βαριέται μπορεί να πάει γιουτιούμπ να σπάσει λίγη πλάκα με αυτό το τελευταίο σχόλιο.
Δεν περιγράφω άλλο.
freak brother
20-07-2009, 20:49
εμενα που δεν μαρεσει τπτ απο ντριμ θιατερ? ειμαι φουλ ανοιχτομυαλος? ρε φιξερ μιλας ολο με στερεοτυπα και γινεσε ο στερεοτυπικος τυπος ανοιχτομυαλου παρανταις λοστ νιου αλμπουμ και μεταλλικα λοαντ φαν να ουμε... να χες και τπτ σφαιρικα ακουσματα ξερω γω γκοθ ελεκτρο πανκ τριμπαλ εθνικ τζαζ ροκαμπιλι χανρτκορ η κατι αλλο να παρω την αποψη σου στα σοβαρα (μπορει και να χεις αλλα εδω δεν σε εχω δει σε κανα αναλογο θρεντ να εκφερεις αποψη)... 15 χρονια μεταλλικα και παρανταις λοστ ακους και οτι βγαζουν το αποθεωνεις σαν ενδειξη ανοιχτομυαλιας απεναντι στο ΤΡΟΥ ΜΕΤΑΛ κατεστημενο... επειδη οι μπαντες που σαρεσουν το γυρνανε και ψαχνονται σε αλλα στυλ τα οποια δεν κατεχεις του αποθεωνεις για την εμπνευση του και για το οτι γραφουν στα παπαρια τους προς ωφελος της μουσικης τους τελειωμενους μαλλιαδες με δερματινα βλακες κλειστομυαλους κολλημενους φανς.. αυτα
Ρε βλακακο φρικ μπραδερ, οταν ποσταρεις ξεμεθυστος ελα να μου πεις για τις μπαντες που γουσταρω...
freak brother
20-07-2009, 20:57
οκ θα προσπαθησω , οταν τελειωσω την αποτοξινωση! επισης δεν σε εβρισα. και σορυ αν σου προσεβαλα τις μπαντες .
Ρε φρικ μπραδερ, δε σε εχω δει να ποσταρεις σχεδον ΠΟΤΕ για μουσικη, οποτε υποθετω οτι δε συχναζεις στα λημερια συζητησης για μουσικη. Σιγα μην κατσω να κανω αναλυση των ακουσματων μου στο ΕΡ ή σε οποιοδηποτε αλλο μουσικο φορουμ for that matter που λενε και στο γιου ες οβει. Κανουμε κανα σχολιακι παραπανω για τις αγαπημενες μας μπαντες, και αυτο ειναι. Κατα τα αλλα και electro και οτι αλλο γουσταρεις ακουω και μολις τωρα ακουσα αυτοσχεδιαστικη τζαζ for exampol, αλλα δε νιωθω την αναγκη να πουλησω μουρη για τα ακουσματα μου στο ΕR ωστε να εχω την απαραιτητη σφραγιδα ελιτ και μουσικοφιλου για να μπορω να μιλαω για οποια μουσικη θελω χωρις να μου τη λεει ο οποιοσδηποτε φρικ μπραδερ που θυμηθηκε ξαφνικα σε ενα τοπικ για το νεο αλμπουμ των Dream Theater να κανει αναλυση των ακουσματων μου.
freak brother
20-07-2009, 22:41
καλα σορυ!
GuardianOfIvorytower
21-07-2009, 11:12
Κοίτα εξέλιξη το thread μου :-)