Log in

View Full Version : Sikinos

Keeper Of The Seventh Son
05-07-2009, 13:16
peite ti paizei me diamoni sti vasilissa twn kikladwn. kalitera na meinei kaneis sto limani i ap tin alli meria pou einai to kastro k to xwrio? exete meinei se kanena kalo enoikiazomeno k to proteinete? kampin de mpaizei ap oti kserw e? voithiste me na organwsw tis diakopes mou

tamagothi
05-07-2009, 15:17
Δεν έχω πάει, αλλά καμιά φορά μ' αρέσει εκεί που κάθομαι να λέω "Σίκινος" συλλαβιστά (Σι-Κι-Νος), είναι καταπληκτική λέξη, σχεδόν τόσο ωραία όσο ο συνδυασμός λέξεων "Κίμωλος-Μήλος" που εμφανίζεται στα δρομολόγια των πλοίων.

Ελπίζω να βοήθησα.

KoiliaSamprela
05-07-2009, 15:18
εγώ επείσθην με το από πάνω κείμενο

Πιστεύω να βοήθησε

freak brother
05-07-2009, 16:04
εχω παει .. δεν εχει τις τρελες παραλιες , αλλα ειναι ωραιο νησι για τσιλ αουτ καταστασεις!! χαλαρο κλιμα ωραιος κοσμος εχει και ενα μπαρακι καλο με ωραια θεα και κρεπιδια και τετοια... θα πας με την φοβερη την πλοιαρα το νησος ΣΥΡΟΣ που ηταν νησσος ΝΙΣΥΡΟΣ και σβησαν το ΝΙ. για καμπινγκ εχει μια φουλ ερημικη παραλια που χαμε παει αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε και ειναι λιγο σπουκι το βραδυ... η χωρα ειναι ωραια γραφικη κλπ εχει κατι γαματες πορτες απο μαρμαρο με διαφορα σχεδια πανω που γαμανε ... και εχει και μια πλευρα το νησι που εχει το πιο ομορφο ηλίοβασιλεμα που χω δει (για τα ζευγαρακια και τους ρομαντικους αυτη η επισήμανσή) γιατι βλεπεις 7 νησακια την ωρα που δυει ο ηλιος.. α εχει και φοβερο μελι :P αυτα