Log in

View Full Version : Karma To Burn - BoS - Bulldoza @ An 4/7

Dythor
05-07-2009, 03:49
Κόσμος. Προσμονή. Μαλλιάδες. Αν. Ροκενρόλ και κουνάμε το κωλαράκι μας. Διάλειμμα. Ζέστη. Αρμονία. Σύμπλευση οργάνων. Δεν παλεύεται η ζέστη, πάλι έξω. Πάμε κάτω πάμε κάτω. Ανεβαίνουν μαλάκες ανεβαίνουν. Ουρλιαχτά, πανζουρλισμός, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, φίλε κάτσε καλά. Καταιγισμός. Στ' αρχίδια μας και η ζέστη και όλα. Αγκωνίδι, σπρωξίδι. Ιδρώτας. Φάντομ πιθήκι. Κεφαλιά από Βικότνη άνοιξε η μύτη μου χαμπάρι δεν πήρα, χαμπάρι δεν πήρε. Κιθαρίστας φρικάρει και τραβάει βίντεο τον κόσμο. Αλλεπάλληλα χτυπήματα ΣΤΟΝΕΡ. ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Χίλια μπράβο στα παιδιά που το διοργάνωσαν και πάντα τέτοια. Δεν περιγράφω άλλο.

Parasight
05-07-2009, 11:47
ΠΟΛΥΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΡΕ

:touched:

bbq
05-07-2009, 12:59
ελεεινή φωτό από κινητό
http://i39.tinypic.com/2zscz7s.jpg
γενικά ποστ πικς & βίντεος οβ Karma to Burn

bon
05-07-2009, 14:49
χθες έκανα το πρώτο μου μπανάκι του φετινού καλοκαιριού :dfinger:
'πίσης ακόμα μπονάει το γόνατο το οποίο το σακάτεψα σε μια φάση που πήγα να μπώ μπροστά , αλλά δεν με πήρε και ξανατραβήχτηκα πίσω.. είδαμε και ο άλλος τι έπαθε που του άνοιξε το κεφάλι στο τέλος. γενικά πολύς κόσμος, κλασσικά ασφυχτική κατάσταση (φυσικό με τόσο κόσμο και καλοκαιριάτικα). ε νταξ με το που ανέβηκαν οι karma to burn επάνω ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΑΝΑΣ, απλά υπέροχο το στόνερ τους και δεν συμμαζεύεται ξέρω γω, στην αρχή έγινε η πρώτη σφαγή μετά ηρέμισαν λίγο τα πράγματα..παίξαν και μάικλ ξέρω γω(η πιο ξενέρα στιγμή της βραδιάς...) πραγματικό λουτρό μέσα λοιπόν + κολαστήριο. η μπάντα πολύ γαμάτη σε ότι αφορά και την συμπεριφορά της , πολύ συμπαθητική αν και στο τέλος δν έπαιξε λίγο ακόμα γαμώτι :( δεν πειράζει όμως , πορωθήκαμε μέχρι αηδίας

βιντεάκι τέλειας ποιότητας λέμε (πραγματικά) από τον(ή την) ηχολήπτη!

x-LRI1kIYOE

Phantom Duck
05-07-2009, 14:49
φτιάχτε το γαμωεξαερισμό μην κάνω ντου στα γίδια σας

κατά τ' άλλα, GROOVE.

ειδική μνεία στους bos, δεν περίμενα να έχουν τόσο vibe γιατί δεν την πολυπαλεύω κιόλας μ' αυτά, αλλά παναγία μου.

Swollen
05-07-2009, 15:03
bos όσο πάνε κ ξεφεύγουν.. το καινούργιο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΠΕΡΈΠΟΣ..

χίλια μπράβο στα παιδιά για το όλο θέμα, για το live, για όλα..

ήταν τόσο δύσκολο να τσεκάρει κάποιος το καλώδιο του μπασίστα ψες?:sad:
εκτός κ αν όντως σάπισε κ 2ο κεφάλι..

θεοί οι κάρμα..
ιδρώτας.. αντρίλα.. προς το τέλος δε μου έφτανε το οξυγόνο
είναι απάνθρωπο να γίνονται live κει μέσα με τέτοιες θερμοκρασίες..

ωραία περάσαμε

εντιτ: το 20 το κιερατό μου... το 20...

kontan
05-07-2009, 15:15
Σάπισε κ το 2ο κεφάλι :S

Μου φαίνεται πως πολλοί δε καταλάβατε τον ρόλο των flyers στην είσοδο. Βεντάλιες. Έκαναν καλή δουλειά ;)

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε κ όσους δεν ήρθατε, αλλα θα έρθετε την επόμενη φορα :P

ΤΙ ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!! :touched:

Lethargica
05-07-2009, 15:16
^^Ναι, αλλά και πάλι θα πήγαινα :ρ

υγ. το πρωί πόσταρα όπου να ναι όμως..

Rush
05-07-2009, 15:39
Live-ara re pousthm...Sygkinhsh trellh!Oi an8rwpoi einai groove-omhxanes!Otan eixa parei to wild wonderfull eixa pa8ei plaka.Meta bghke to almost kai aoua.Panta anarwtiomoun pws 8a einai live kai na pou to eida kai ayto.Fberh apodosh,pa8os,xesmenoi apo th xara kai aytoi kai o kosmos kai mono good vibes!De 8a sxoliasw zesth ktl(anamenomenh).8a pw mono oti o nothingman einai flwros kai o karxart blackmetalas.Cheers se osous eida/gnwrhsa pses!

Rush
05-07-2009, 15:47
A,epishs tsimphsa to BOS (baie bgalto se lp TWRA).Akoma basika eimai me8ysmenos apo x8es alla to akouw twra(eimai sto telos tou into our sea) kai exw na pw oti exw meinei psilomalakas.well done guys!Sas exw dei live arketes fores kai panta goustara alla twra pou akouw to cd ektimw pragmatika!Cheers!

carheart
05-07-2009, 16:17
8a pw mono oti o nothingman einai flwros kai o karxart blackmetalas.

Φίλος μόλις έκλεισα εισιτήριο για HANK WILLIAMS III. Συγχωρέθηκα μόνος μου.

Rush
05-07-2009, 16:24
afesh amartiwn(twn dikwn sou,oxi tou FLWROY)

12 stars circle your brow
05-07-2009, 17:07
Ευχαριστώ τα παιδιά από τον βορρά για τους ακανέδες.
Απίστευτη βραδιά, συνολικά κιόλας, χτες. Πάρα πολύ όμορφο κλίμα και γενικά περάσαμε φοβερά. Γνώρισα Σώτο μέγιστο θεό, Χελμ-το-καλύτερο-παιδί και Ντάφυ ήρεμη δύναμη. :-D
Πονάνε τα πλευρά μου από το πέσιμο, Dythor όντως δεν πήρα πρέφα, σόρρυ :oops:
Μπέρνη έχασες την καλύτερη φάση, τον Απρίλη θα 'σαι εκεί όμως!
Και σπιρτόκουτο μια χαρά, γειά σου solo! Πορν ωραίο κορίτσι έχεις, να 'μαστε όλοι καλά παιδιά

Και όπως είπαμε
Karma to burn the amplifiers.

Drumsick
05-07-2009, 17:24
KO-ΛΑ-ΣΗ

ΑΠΙΘΑΝΟ 24ωρο.

Από το μεσημεράκι που σκάσανε οι βόρειοι ως και πριν απο λίγα λεπτά, όλα απλα υπέροχα.
Το λάιβ ΕΣΚΙΣΕ. Οι BoS ΓΑΜΗΣΑΝ. Άπειρη πόρωση, ανελέητο κοπάνημα και αναπνευστική ανεπάρκεια.
Karma to Burn σ'ενα αλμπουμ που χα κατεβάσει δε μου'κανα αίσθηση. Λάιβ ΕΧΩΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ και μετανιωνω πολύ που δεν τους είχα δώσει κι άλλη ευκαιρία ωστε να ξέρω κάνα κομμάτι, αλλά παρόλαυτα περισσή πόρωση και ΤΟΝΟΙ ιδρώτα.

Δεν ξέρω.. έχω τόσο φανταστικές εντυπώσεις απο το τελευταίο 24ωρο που δε χωράνε πολλές πολλές περιγραφές. Οτι και να πω θα ειναι λίγο. Είναι απλώς απ'αυτές τις μέρες που σε κάνουν να χαίρεσαι που είσαι ζωντανός.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά απ'τα βόρεια που συνέβαλλαν σε όλο αυτό με το τρομερό κέφι και χιουμορ τους, είστε λατρείες και να μας ξανάρθετε :smile: , αλλά και τους αθηναίζους ερίτες που τα σπάσαμε όλοι μαζί μέχρι πρωίας. Άπειρα πινκς σε όλους, έναν προς έναν. Ακόμα και στον φάντομ ντάκ :razz:

Πολλά μπράβο και στα παιδάκια απο την CTS, είστε μεγάλοι και σας αγαπάω :smile:

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! (αφιερωμένο σε σώτο και νιουροσκαρ)

Phantom Duck
05-07-2009, 17:29
http://www.youtube.com/watch?v=x-LRI1kIYOE
http://www.youtube.com/watch?v=hJc_PyWX76A
http://www.youtube.com/watch?v=JMfFHBX6lg4
http://www.youtube.com/watch?v=Cn-XvfNldj0 (λίγος mj)

05-07-2009, 17:48
Εν τω μεταξύ ξέχασα να σχολιάσω πόσο καλό ήταν το τελευταίο κομμάτι brotherhood και σ'αυτό συνειδητοποίησα πόσο πλοκάμιας μπορεί να γίνει ο Σεραφείμ :razz:

Dythor
05-07-2009, 17:55
Πωπω, της πουτανός έγινε στο Σπιρτόκουτο μετά, μετανιώνω που δεν έκατσα παραπάνω.

Πάντα τέτχοια!

Brazen_Bull
05-07-2009, 18:09
Πολυ καλο το live. Κ2Β + κοινο γιναν 1. Νταξει, περιμεναμε το λιωσιμο αλλα χαλαλι στην τελικη.

rebelos
05-07-2009, 21:42
μου έχει καεί η κάρτα γραφικών και μπαίνω συνέχεια από εταιρικά πισιά και δεν έχω προλάβει να γράψω τίποτα

τεράστιο λάιβ ε, είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά
οι θεσσαλονικείς όλοι τους είναι πίνκς, και Μπιτ Ιτ ρε μλκ Μπίτ Ιτ :touched:

mrmaiden
05-07-2009, 22:44
Πυρηνικό ολοκαύτωμα χτες και από τη ζέστη και από τη μπάντα:dfinger:

Τα χαιρετίσματα μου σε όλους όσους είδα/γνώρισα !!

Sotos_The_Tequiler
06-07-2009, 01:06
πριν μερικά λεπτά έφτασα Βουλγαρία και μπήκα σπίτι μετά απο ακόμα 1200χλμ οδήγησης.
Δεν έχω κουράγιο να γράψω, κι αν αρχίσω δε θα σταματάω και χρειάζομαι ύπνο.
Απίστευτες στιγμές ζήσαμε το διήμερο!
Λάιβ με τα όλα του! Με τα όλα του όμως!
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στη Μπάρμπι για τη φιλοξενία της και τις πολύτιμες οδηγίες που μας έδωσε για να φτάσουμε (τύφλα να χει το GPS) καθώς και για την ανοχή που έδειξε με τόσους βούλγαρους γύρω της :P
Πολλά χαιρετίσματα σε όσους γνώρισα, και σε όσους ήξερα και ξαναείδα.
Σπιρτόκουτο rulez με Μπίγαλη και Ρακιντζή, την άλλη φορά να οργανωθεί καλύτερα το ρεπερτόριο γιατί όλοι είδαμε πότε ξεκίνησε το κέφι.....

πάω να σβήσω για ύπνο
δεν περιγράφω άλλο
φιλούνες

Rough_Silk
06-07-2009, 02:30
http://www.youtube.com/watch?v=PblPJEjqjoQ

http://www.youtube.com/watch?v=sZqD7v45INI

Parasight
06-07-2009, 07:19
http://www.youtube.com/watch?v=PblPJEjqjoQ

http://www.youtube.com/watch?v=sZqD7v45INIWe're all ready for tonight!
How about you shithead?:grin:

Neuroscar
06-07-2009, 10:39
Ητανε τοσο γεματη αυτη η 1.5 μερα με ξυπνημα πρωι, διαδρομη, γνωριμιες, λαιβ, ξυπνημα πρωι που οκ την θελει την ξεκουραση της.

Για το λαιβ τι να πεις, υπαρχουν για τους εμπειρους 2-3 σημεια στο Αν που ενα λαιβ σα κιαυτο παλευεται. Για ολους τους αλλους στουντιο εσωπτερον και λιποθυμιες.

Μπουλ Ντοζα βρισκουν ξανα τον εαυτο τους, ταχουμε ξαναπει για μπασσιστα και κιθαριστα. Παρτυ καθε φορα. Βεβαια για αλλη μια φορα (νομιζω 3η συνεχομενη?) απεδειξε ο συγκεκριμενος ηχοληπτης οτι για χεβυ ροκ μπαντα περα των στοκερ κανει πραγματικα ενοχλητικο ηχο. Μαλλον και στο ρουα ματ νταρμπισαιρ αυτος κανει ηχο.

Μπραδερχουντ σταθερα πολυ καλοι αν και προσωπικα εχω βαλει τον πηχη ψηλα και ακομα περιμενω μεγαλειωδη εμφανιση με ταχυδακτυλουργους, χορευτες φωτιες και μαγους επι σκηνης.
Το προγραμμα ΔΕΝ περιελαμβανε υπνο και τακλιν.
Ντραμμερ σταθερα επισης, κακοποιηση του αθληματος.

Τελος Καρμα τα ειπατε κιεσεις. Μονη διαφωνια πιστευω, καπου στα 3/4 του σετ, στο κομματι με τα 2 καινουρια και λιγο πριν, κανουν μια μικρη κοιλια. Αυτα.

Εντωμεταξυ, μια περιεργη ιστορια, τα ατομα που γνωρισα, προσωπικα με αφησαν λιγο μαλακα.
Περιμενα τελειως διαφορετικα πραγματα. Δε ξερω γιατι το ΕΡ βγαζει ενα πολυ πιο περιεργο εαυτο στον καθενα σε σχεση με ρλ.
MRmaiden (το μρ δεν ειναι τυχαια με κεφαλαια), ladykiller, helm, phptthooggonn, σκριτσσκρατσDythor, Leathargica και δε θυμαμαι ποιος αλλος (γαμωτο) παρα πολυ καλα και ευγενικα και κουλ παιδια. Ειλικρινα χαρηκα.
Jim Dandy εισαι μεγαλος θεος.
Ιντερνετικη Χ, γαμω την μπαναιας. Ξυλο και δαχτυλο στο ρουθουνι.
Κανονικη Χ, ευχαριστουμε παρα πολυ (ειδικα για τις πιτσες που μαγειρεψες και τα μακαρονια που δεν εκανες), ησουν πολυ γλυκια με ολους μας =)

Γυρισα Κυριακη στις 2.30 σπιτιμ και δε μετανοιωσα ουτε μιλισεκοντ για τα 1542κμ.

ΠΣ1: Ταγκς. Πολλα ταγκς.

Jim Dandy Mangrum
06-07-2009, 11:24
kai gw gia xairetismata 8a postarw, afou ta peri live ta pate ola.
oute synedrio er na tan to sabbato....gnwrisa mish boreia ellada -oxi tou er mono, genika...lol-. filia ka istous a8hnaious xrhstes....lol. ela mh psarwnete, plaka kanw...akou ekei filia o JDM....isws bebaia na ftaei kai h erwtikh eksomologhsh tou cancer thn wra pou paizane to 39 -lol-....alla entaksei, ta xw synh8isei auta pia....:cool:
tipotenio perimena kai gw, alla apla epibebaiwse to proswnymio tou...

:maikl:

nothingman
06-07-2009, 13:14
χαχ, μάζευα καλό κάρμα για ένα δύσκολο χειμώνα =/
τα φιλιά μου στον κοσμάκη απ'έξω.

hans11
06-07-2009, 14:03
Οι Bulldoza απο την μεση του set τους κ υστερα ανεβηκαν πολυ κ γενικα τα καινουργια κομματια ροκαρουν περισσοτερο...
Brotherhood καμια...μα καμια απολυτως σχεση με το δισκακι τους....πολυ δυνατοι....μπραβο τους
Οι karma ηταν στα τερματα....τιγκα....οι ιδιοι φανηκαν σαν να μην πιστευουν τι γινοταν απο κατω...

Pinatero
06-07-2009, 14:16
ER fest ηταν με φαινεται!! ηταν μια ακρως ευτυχισμενη μερα!! συνδυασμο και με το προσωπικο μου 3ημερο κατω, μακαρι να ρχομαι πιο συχνα!!
bulldoza ιδανικο μπασιμο, κι εγω πιστευω οτι συνεχιζονται να βελτιωνονται ολο και περισσοτερο και οτι με αυτο το συνολο ελπιζουμε πολλα γιατι ειναι μαλλον το ιδανικο δεσιμο γι'αυτους! Brotherhood αγαπαμε πολυ, μπομπονητα ειναι ολοι τους, καταχαρηκα που τους ειδα στ'αρκετα κοντα, ογκος και ταξιδι για την κολαση που ακολουθησε!! ενταξει καρμα (αν εξαιρεσεις τη μινι κοιλια που ανεφερε κι ο neuroscar, ηταν μπομπα ολα), ετυχε κι η γκαντεμια με τας ενισχυτας...
χιλια ευχαριστουμε σε ολα τα παιδια που ετρεξαν αυτη τη βραδια με τις υπεροχες μουσικες, που με κανουν οχι μονο να συνεχιζω να υποστηριζω, αλλα και να ενισχυω την αποψη μου για το ποσο καλυτερα περναω στα "μικρα" lives γιατι μονο μικρο live δεν ηταν!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

την αγαπη μου σε οσους ξαναειδα και γνωρισα, ειστε καυλες!!

PS: εχασα κι ενα μαυρο φουτερ εκει στο live αμα μαθετε τιποτα ενημερωστε γιατι δε σηκωνουν το τηλεφωνο.. χοχοχοχο!

Neuroscar
06-07-2009, 14:22
Brotherhood καμια...μα καμια απολυτως σχεση με το δισκακι τους....πολυ δυνατοι....μπραβο τους

Λιγα λογια για το δισκακι ε!
13/13 μπεστ μπαντ εβερ γουαου.

hans11
06-07-2009, 14:32

Λιγα λογια για το δισκακι ε!
13/13 μπεστ μπαντ εβερ γουαου.

το υποkoριστικο δεν ηταν υποτιμητικο...αλλα δεν με επιασες....that's ok!!

Pinatero
06-07-2009, 14:33
καλα η αληθεια ειναι (οτι αν και συμβαινει και σε αλλες μπαντες φυσικα) αλλα live οι BOS ειναι αλλη..φαση, τριποκοπανητες αριστοι!! ενα κλικ πανω δηλαδη οι live εμφανισεις τους! 14/13 δηλαδη χεχ!

Zoonchild
06-07-2009, 14:41
δεν προλαβα να ακουσω το δισκακι τους ακομα, αλλα η προχθεσινη εμφανιση ηταν over the top για μενα .-

γενικα εξαιρετικη συναυλια, εκπληκτικη ατμοσφαιρα, παντα τετοια κλπ και μακαρι να μπορουμε να κατεβαινουμε και εμεις οι τουρκοβουλγαροι πιο συχνα :-D

lab
06-07-2009, 15:14
Ενα απο τα μεγαλυτερα λαιβ της χρονιας!
Παντα τετοια. Να ερχονται τετοιες μπανταρες , να παιζουν τοσο γαματα λαιβ, να παιζουν γαματες ελληνικες μπαντες μαζι τους και επιτελους να εχουν τον κοσμο που τους αξιζει! Αγαπαμε κατσ δε σοουπ! ( και κονταν μοσερ απο κατω:razz:!)

Για το λαιβ συγκεκριμενα δεν χρειαζεται να πω. Τα χετε πει ολα. Περιμενουμε τωρα τον Απριλιο8)!

Το ιαρ ηταν εκει ενωμενο δυνατο. Με τα κραουντ σερφινγκ του, με τα μοσ του και μετον σωτο να ζηταει μπυρες απο τους καρμα του μπερν!:P Γνωρισα Ζουν, Νταφυ και λειντυκιλλερ και ξαναγνωρισα Χελμ!
Πινκς σε ολους!

Spearhead
06-07-2009, 16:42
Με το καλό και Clutch!

Όταν πήραν το riff από το beat it και τζάμαραν, μόνο εμένα μου ακούστηκε σαν "το νέο μετάλλικα" ;

Agoraphobic_S.I.
06-07-2009, 17:43
τι μαλακία που δεν ήρθα. :|

Swollen
06-07-2009, 17:53
ήταν τόσος κόσμος από ηάρ?
εγώ που ήμανε?!?!?

regularpaul
06-07-2009, 17:56
διπλα μου :-D

φανταστικο λαιβ, απο τα καλυτερα της χρονιας μαζι με Senor Brant
ευγε σαπουνακια

Shrinebuilder
06-07-2009, 18:21
Σκάσαμε όμως.
Μ'αρέσει που μας λέγανε ότι το αν απέκτησε καινούριο σύστημα κλιματισμού. Τα flyerάκια που μοίραζε η Drumsick εννοούσαν?

~ladykiller~
06-07-2009, 19:29
e k egw gia xeretismous k :grin: se osous gnorisa k epidi FISIKA den 8imame tous pantes den 8a anaferw onomata, fatses, ari8mous tautotitas, ari8mous forologikwn mitrown.

mlk telika pou den ir8a spirtokouto, telika den zografisa otan girisa spiti.

Entrancemperium
06-07-2009, 21:43
Δεν τους είδα live αλλά τους είδα αεροδρόμιο υποδεχόμενος συγγεναίους εκ εξωτερικού όπως και Cynic και ντράπηκα να πάω να μιλήσω!:oops:

Ποιός από δω μέσα ήταν με μπλουζάκι Guinea Pig, μαλλιάς, που τους υποδέχτηκε;

Impure
06-07-2009, 23:24
Εγώ να προσθέσω πως ΕΛΙΩΣΑ. και η μπύρα δεν μου έκανε τπτ. αντιξοες συνθηκες. ειδα drumsick me mayo/Μpoustaki apo panw, 2 τυπους απο το τει που απ οσο θυμαμαι παλια ακουγανε γκοθικ, και δεν θελω να ξερω ποιον αλλονε ειδα. τους κτμπ δεν ειδα γιατι όλοι οι ψηλοί πανε μπροστα γαμω το φελέκι μου, και εψαχνα σημεια δροσιας. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ

Drumsick
06-07-2009, 23:40
χαχαχα.. Η μπλούζα τυλιγμένη ήταν ντέ! :oops:

Impure
06-07-2009, 23:55
lol σχωρα με. εχω και μυωπια :P

Daffy
06-07-2009, 23:55
aprosmena ekpliktiko 2imero.aksize ton kopo k tin psilotalaiporia

gia to live ta pate.ola etsi opos eprepe.apeira pinks se olous tous erites pou gnorisa,ta sevi mou stin x gia tin filoksenia tis

xamogelo eftixias

00i00
07-07-2009, 00:01
ειμαστε μια υπεροχη οικογενεια

ετσι...αγαπη ειρηνη και γαμιετε ο θρυλος κι ο πειραιας

kontan
07-07-2009, 01:55
Δεν τους είδα live αλλά τους είδα αεροδρόμιο υποδεχόμενος συγγεναίους εκ εξωτερικού όπως και Cynic και ντράπηκα να πάω να μιλήσω!:oops:

Ποιός από δω μέσα ήταν με μπλουζάκι Guinea Pig, μαλλιάς, που τους υποδέχτηκε;

φλώρος. εγω είμανε ο μαλλιαρός. περίμενες κ εσύ 2 ώρες καθυστέρηση; :P

Diva Plavalaguna
07-07-2009, 12:30
ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΑ

ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ φοβεροι κ παλι. πολυ θα θελα να τους δω σε σετ μιας ωρας. αναμενουμε νεο δισκο
BoS αρκετα καλοι αν κ εκανα κατι διαλειμματακια οσο επαιζαν
ΚΑΡΜΑ τι να λεμε τωρα... μεγαλη καβλα. πολυ το χτυπημα κ ο ιδρωτας να ξεχυλιζει. κ ο ηχος ηταν οπως επρεπε.

γενικα μπαινει στο τοπ 5 των συναυλιων που εχω παει
παραπονα για οτιδηποτε δε χωρανε μετα απο τετοια βραδια

κ που λετε παω πορωμενος μπροστα για στεητζ νταηβινγκ κ με το που φτανω σκαει ενας με την πλατη στο πατωμα. εκανα λιγο κακακια μου κ εμεινα απλα να κοπανιεμαι 8)

07-07-2009, 15:14
κ που λετε παω πορωμενος μπροστα για στεητζ νταηβινγκ κ με το που φτανω σκαει ενας με την πλατη στο πατωμα. εκανα λιγο κακακια μου κ εμεινα απλα να κοπανιεμαι 8)
Αφού οι μαλάκες δεν τον κράτησαν. :evil:

Drumsick
07-07-2009, 18:32
πάω να σβήσω για ύπνο
δεν περιγράφω άλλο
φιλούνες

Ακόμα κοιμάσαι?

bon
07-07-2009, 18:53
Αφού οι μαλάκες δεν τον κράτησαν. :evil:

κάνεις λάθος. τον κράτησαν από τα πόδια
βέβαια τις πρώτες φορές που "έκανε βούτα" τις καπούλαρε :disco:

Sotos_The_Tequiler
07-07-2009, 20:20
δώστε μου ένα 24ωρο ακόμα για να κάνω συγκεντρωτικό mega-post με φωτο-ντοκουμέντα...
Οι 4 που είσαστε μαζί μου καθώς και συ Μπάρμπι θα έχετε τις φωτό σε pm το βράδυ. Τώρα ανεβαίνουν, είναι γύρω στα 500Mbytes.

ακόμα συνέρχομαι από το Live... ήτω σοκ

Tonosalata
07-07-2009, 20:22
tekile,egw thelw apo to magazi gia na mh sou servirw skorvouto.
makia!

Sotos_The_Tequiler
09-07-2009, 21:01
Παρασκευή 3/4 λίγο πριν τα μεσάνυχτα: Άφιξη Neuroscar εν Σέρραις, τον παρέλαβα κομμάτια κι άυπνο. Και τον επέστρεψα πάλι κομμάτια, εεε και με λίγο παραπάνω ύπνο :P

Σάββατο πρωί 4/4: Προσωπικό εγερτήριο από τις 6.00. Έτσι για να έχουν να σχολιάζουν οι υπόλοιποι 4 φλώροι που κουβάλησα. Μόνο εγώ ξέρω τι άκουσα σε όλο το ταξίδι, χειρότερα από γκόμενες έκαναν. Αλλά τι περιμένεις από Τουρκοβούλγαρους! (Εγώ από δυτικά είμαι, δε με πιάνει...)

Μάζεψα sfinotouvlaki από Σέρρες και Daffy, Zoonchild από Σαλόνικα και κατά τις 9+κάτι είμασταν καθ'οδόν για Χαμουτζία

Στάση στον Κορινό για επιδρομή στα Τσουρέκια του Τερκενλή που μας τράταρε ο Zoon, αν και το ντου είχε ξεκινήσει ήδη μέσα στο αμάξι από πιο νωρίς.
http://img186.imageshack.us/img186/5593/dscn1152.jpg

O Daffy προσπαθεί να με φωτογραφήσει με το τελευταίας τεχνολογίας αυτό εργαλείο αλλά δεν ξέρω τι κατάφερε στο τέλος. Πίσω το κτίριο που φαίνεται ήταν το άντρο με τις ξεκωλιάρες εγώ δεν ήθελα να φύγω από κει. Προσπάθησα να τους ψήσω να κάτσουμε για καφέ αλλά τίποτα! ΦΛΩΡΟΙ βόρειοι παιδί μου...
http://img238.imageshack.us/img238/2136/dscn1153.jpg

Ο Neuro κάνει ύπουλο ντού με μαχαίρι στο μαγικό τσουρέκι του Zoon
http://img382.imageshack.us/img382/4707/dscn1154.jpg

Ακολούθησε απίστευτο ταξίδι μέσα από βουνά και λαγκάδια, υπό αντίξοες συνθήκες (τα πόδια του Neuroscar βρομάνε σαν ψοφίμι σε βάλτο)

Υπήρξαν διαμάχες και σκοτωμοί για το μουσικό ρεπερτόριο του ταξιδιού
1. O Daffy ήθελε να ακούσει Πέγκυ Ζήνα
2. O Neuroscar ψηνόταν για θρακιώτικα (καμιά μπαϊντούσκα ρε παιδιά!!)
3. Ο sfinotouvlakiς σαν πιο ψαγμένος ζητούσε επίμονα Savage Garden
4. και ο Zoon απλά ήθελε να κατέβει από το αμάξι γιατί δεν άντεχε άλλο τους άλλους τρεις :P

Τελικά τους έβαλα κάτι super-duper συλλογές μου και άρχισαν να με βαράνε και οι 4 μαζί αλλά νταξ το γλιτώσαμε το τρακάρισμα.

Φτάσαμε Αθήνα απογεματάκι, και αρχίσαμε το ψάξιμο για παρκάρισμα. Παρατήσαμε το Zoon κάπου στο κέντρο να πάει να ζητιανέψει ψιλοξενία :P και τελικά παρκάραμε στην εξώπορτα του καλύτερου Ξενοδοχείου που θα μπορούσε να βρεθεί. \m/ hellyeah Χωρίς πλάκα. Θενξ για τη φιλοξενία ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ :D
http://img33.imageshack.us/img33/6355/dscn1155.jpg

O sfinotouvlakiς είχε όρεξη για μαξιλαροπόλεμο αλλά με μια πίτσα τον ξεγελάσαμε και ξεχάστηκε
http://img8.imageshack.us/img8/6641/dscn1159c.jpg

Εγώ είπα να δω τι γεύση έχουν οι μπύρες στην Αθήνα, για να αρχίσω να ζεσταίνομαι για το βράδυ. Φυσικά ακολούθησε σύσσωμο όλο το team της καταστροφής
http://img32.imageshack.us/img32/4316/dscn1161d.jpg

Ο Neuroscar άρπαξε όλη την πίτσα από τα χέρια του δύσμοιρου Daffy και άρχισε τη μασαμπούκα επιδεικτικά! (ναι το βρωμόμουνο!)
http://img39.imageshack.us/img39/1727/dscn1164a.jpg

Ο Daffy πήρε τηλέφωνο να το πει στη μαμά του
http://img265.imageshack.us/img265/5706/dscn1166.jpg

Αλλά επενέβει η Μπάρμπαρα και με μια χριστοπαναγία (μην την βλέπετε ήρεμη στη φωτό... στάχτη στα μάτια σας ρίχνει!) επανήλθαν όλα στη φυσική τους ροή.http://img116.imageshack.us/img116/2070/dscn1167.jpg

Και τώρα o Daffy είναι χαρούμενος και πάνω απ'όλα χορτάτος
http://img269.imageshack.us/img269/8493/dscn1172.jpg

Και για να μη σας ζαλίζω άλλο τα ούμπαλα...
Πήγαμε και στο ΑΝ. Μάρτυράς μου ο Cancer:
http://img20.imageshack.us/img20/8215/dscn1173.jpg

Και αφού τα είπαμε απ'έξω με μπόλικο κόσμο και γνωρίσαμε και πολλούς καμμένους usERs, μπήκαμε και μέσα γιατί ήταν έτοιμες οι bulldozes ναι ισοπεδώσουν το μαγαζί.
http://img197.imageshack.us/img197/1876/dscn1175j.jpg

Η ζέστη κι ο ιδρώτας άρχισαν από νωρίς να φάινονται
http://img248.imageshack.us/img248/8101/dscn1176.jpg

Μέχρι και οι κιθάρες ίδρωσαν
http://img265.imageshack.us/img265/746/dscn1183y.jpg

Αλλά οι μπουλντόζες απτόητες, έπαιξαν μια χαρά παρόλο οπυ ήχος δεν τους βοήθησε καθόλου. Κρίμα για τους ίδιους αλλά εμείς κι έτσι γουστάραμε γιατί δεν ξενερώνουμε ποτέ ΡΕ!!!
http://img269.imageshack.us/img269/8733/dscn1178e.jpg

Πάντως το χάρηκαν και οι ίδιοι... Κοιτάξτε χαμόγελα:
http://img161.imageshack.us/img161/439/dscn1188.jpg

Μόνο ο drummer απορεί, μάλλον δεν έπιασε το ανέκδοτο :P
http://img221.imageshack.us/img221/6697/dscn1189.jpg

Το σύμπαν όλο έσταζε.....
http://img122.imageshack.us/img122/6049/dscn1190.jpg

Αλλά οι μπουλντόζες εκεί!
http://img194.imageshack.us/img194/8691/dscn1193s.jpg

Και ο κόσμος γούσταρε σε λέω
http://img49.imageshack.us/img49/3585/dscn1195v.jpg

Μπύρες σκάνε από παντού σιγά σιγά, και ο Neuroscar πίνει ΝΕΡΟ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
http://img385.imageshack.us/img385/8028/dscn1196.jpg
Φοβόταν μην τοn πάρει ο ύπνος πάλι όπως στο Praise the Fuzz και χάσει τους Brotherhood :P

Οι οποίοι τα 'σπασαν όπως αναμενόταν.
Είναι τυχαίο ότι ο Drummer ονομάζεται Σεραφείμ;; Για δείτε καλά τη φωτό:
http://img132.imageshack.us/img132/9134/dscn1197.jpg

Και με Virus στα κιθαρόνια, η συνταγή είναι εγγυημένη.
ρωτήστε όσους τούς άκουσαν....
http://img122.imageshack.us/img122/7673/dscn1199.jpg

Εμείς καραγουστάραμε, και ζεσταθήκαμε ακόμα πιο πολύ για το επερχόμενο ισοπέδωμα
http://img31.imageshack.us/img31/9026/dscn1203g.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/5596/dscn1204f.jpg

Ω ΘΕΟΙ!!! ΤΙ ΘΩΛΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ;;;; ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΜΑ;
http://img208.imageshack.us/img208/417/dscn1205i.jpg

ΚΙ ΑΛΛΗ ΘΩΛΟΥΡΑ;;; ΧΑΜΟΣ!
http://img26.imageshack.us/img26/2535/dscn1206n.jpg

Και ναι! Είναι οι Karma και τα σπάνε, και οι μισοί έχουν ήδη να τρίβουν τα μάτια τους.
http://img18.imageshack.us/img18/7793/dscn1207o.jpg

Τα τρία αμερικανάκια μάλλον δεν πιστεύουν στα μάτια τους με το χαμό που γίνεται από κάτω.
http://img37.imageshack.us/img37/6128/dscn1211x.jpg

Οι μπροστά ετοιμάζονται για άλλο ένα ντου και οι πίσω χειροκροτούν και όλοι μαζί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!! \m/
http://img200.imageshack.us/img200/9320/dscn1213w.jpg

Οι μπροστά μούσκεμα στον ιδρώτα χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια.
http://img197.imageshack.us/img197/8166/dscn1214r.jpg

Και ο Phantom μας δείχνει τις αμυγδαλές του:
http://img17.imageshack.us/img17/8472/dscn1215j.jpg

Pinatero σε πρώτο πλάνο, ζεσταίνεται ακόμα για το επερχόμενο stage diving. Τριγύρω πόρωση παντού \m/
http://img197.imageshack.us/img197/6291/dscn1216q.jpg

Σαστισμένος trendy κιθαρίστας, που και που χαζογελάει με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν από κάτω. Τις πενιές τους τις χτύπησε μια χαρά τούτο το καΐδι.....
http://img9.imageshack.us/img9/2402/dscn1217i.jpg

Και φυσικά όλο το live πήγε κάπως έτσι:
http://img30.imageshack.us/img30/4523/dscn1219.jpg

και κάπως έτσι:
http://img193.imageshack.us/img193/9044/dscn1218j.jpg

Άλλες φωτό από το live δεν έχω δυστυχώς γιατί μετά τη μηχανή τη μάζεψα μην την πάρει ο τυφώνας Karma και χώθηκα βαθιά στο pit. Η ER-παρέα μπροστά τα κάνε πουτάνα όλα έχω να ομοληγήσω.
Με τέτοιο Live, τέτοιο κόσμο, και τέτοιο πανικό που έγινε θέλω να ελπίζω ότι θα μας ξανάρθουν καμιά βόλτα του χρόνου τα αποκαΐδια τούτα ονόματι Karma to Burn.

00i00
09-07-2009, 21:08
επικ

funishment
09-07-2009, 21:54
http://img183.imageshack.us/img183/2900/09072009211643.png

KoiliaSamprela
09-07-2009, 22:03
Μπράβο ρε Σότος , πάντα τέτοια :pink:

mrmaiden
09-07-2009, 22:45
Επικές φωτογραφίες:pink: Δίνουν μία εικόνα του πόσο super ήταν το περασμένο Σάββατο:dfinger:

Parasight
10-07-2009, 09:14
Sotos έδωσε! Μέχρι και ξώφαλτση photo με έβγαλε:-D

Jim Dandy Mangrum
10-07-2009, 10:51
kala, to skoulhki o tipotenios perase apoksw kai de mphke mesa!!!
oust vrwmopousta!:twisted:

carheart
10-07-2009, 18:53
αφήστε το ρε το παιδί ρε ήσυχο.

psofimi
10-07-2009, 19:43
psofo na bgalei o paparas pou xei to AN
pou ston poutso einai ta klimatistika??otan kaneis live mesa kalokairiou k xwneis 400 k bale atoma mesa sto mpourdelo sou k tous gamas to live giati den yparxei na kathesai mesa se tetoia zesti e tote eisai megalos paparas na min exeis estw k eksaerismo!!!
aporw pws paixane oi ktb tosh wra k den mas dwsane tarxidia mas...

original21
10-07-2009, 20:20
Τι γαμησαν οι Brotherhood of sleep ρε μαγκες?Τα αυτια μας γαμησαν...Ειναι μουσικη και μουσικοι αυτοι?Τους εχω δει 2 φορες κ τις 2 επαιζαν τα ιδια πραγματα,τα κομματια τους μοιαζουν πολυ μεταξυ τους κ ο ντραμερ εκανε συνεχεια το ιδιο break κ επαιζε τα ιδια beat παντου.Ελειψη φαντασιας το λεω εγω,φαντασιας οι οποια δεν αγγιζει ουτε καν τιτανες οπως οι sleep,om κ παει λεγοντας.Κ οι karma instrumental ειναι οπως αρκετες αλλες μπαντες που ακουω αλλα σου κρατανε το ενδιαφερον.Οι τυποι απλα παιζουν αργα κ τιποτα παραπανω...

Phantom Duck
10-07-2009, 21:53
δεν άκουγες τα blastbeat; :S

Boom!
11-07-2009, 00:07
Τι γαμησαν οι Brotherhood of sleep ρε μαγκες?Τα αυτια μας γαμησαν...Ειναι μουσικη και μουσικοι αυτοι?Τους εχω δει 2 φορες κ τις 2 επαιζαν τα ιδια πραγματα,τα κομματια τους μοιαζουν πολυ μεταξυ τους κ ο ντραμερ εκανε συνεχεια το ιδιο break κ επαιζε τα ιδια beat παντου.Ελειψη φαντασιας το λεω εγω,φαντασιας οι οποια δεν αγγιζει ουτε καν τιτανες οπως οι sleep,om κ παει λεγοντας.Κ οι karma instrumental ειναι οπως αρκετες αλλες μπαντες που ακουω αλλα σου κρατανε το ενδιαφερον.Οι τυποι απλα παιζουν αργα κ τιποτα παραπανω...

Ακομα και δω κλαψα.

Neuroscar
11-07-2009, 14:23
κ ο ντραμερ εκανε συνεχεια το ιδιο break κ επαιζε τα ιδια beat παντου.

ΤΑΛΕΓΑ ΕΓΩ ΔΓΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΩΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

original21
11-07-2009, 15:19

Ακομα και δω κλαψα.

Δεν το επιασα...

Parasight
11-07-2009, 18:41
Αμ τους άλλους τους Μπουλντόζα πού τους πας; Χίλιες φορές οι Onirama για support.

original21
11-07-2009, 19:08
Τους Bulldoza ρε φιλε δεν τους βρηκα τραγικους (ο ντραμερ ομως ηταν αρκετα κατω του μετριου)... Ειχαν κακο ηχο αλλα σαν κομματια μου αρεσαν μερικα.

Shrinebuilder
11-07-2009, 19:29
Τους Bulldoza ρε φιλε δεν τους βρηκα τραγικους (ο ντραμερ ομως ηταν αρκετα κατω του μετριου)... Ειχαν κακο ηχο αλλα σαν κομματια μου αρεσαν μερικα.

Τι σκατά θα πει "κάτω του μετρίου".

Και, btw, ανέβασε βιντεάκι που να παίζεις το τελευταίο κομμάτι που παίξανε, να σε δούμε κι εσένανε, γιατί όλο τους ντραμμερ σχολιάζεις, φαίνεται να το κατέχεις.

LokiTricksterGod
11-07-2009, 19:47
τώρα δηλαδή λέμε ότι ο σεραφείμ των bos, που το να κρατήσει ένα beat για 4 μέτρα είναι αφορμή για πάρτυ, είναι επαναλαμβανόμενος.

και ο κορσάνο ρε μαθήματα απ'τον hakius έπαιρνε!!

UC.Hammer
11-07-2009, 20:06
τώρα δηλαδή λέμε ότι ο σεραφείμ των bos, που το να κρατήσει ένα beat για 4 μέτρα είναι αφορμή για πάρτυ, είναι επαναλαμβανόμενος.
lol.It's funny 'cause it's true.

Neuroscar
11-07-2009, 21:18
Ρε μη ψαρωνετε fake του virus ειναι

Diva Plavalaguna
11-07-2009, 21:20
οι μπουλντοζα μια χαρα ητανε. ο ηχος ηταν σκατα

Parasight
11-07-2009, 21:40
Τους Bulldoza ρε φιλε δεν τους βρηκα τραγικους (ο ντραμερ ομως ηταν αρκετα κατω του μετριου)... Ειχαν κακο ηχο αλλα σαν κομματια μου αρεσαν μερικα.:lol:

Εγώ να τονίσω ότι παραπάνω έκανα πλάκα, εννοείται ε :dfinger:

Dythor
11-07-2009, 22:17
psofo na bgalei o paparas pou xei to AN
pou ston poutso einai ta klimatistika??otan kaneis live mesa kalokairiou k xwneis 400 k bale atoma mesa sto mpourdelo sou k tous gamas to live giati den yparxei na kathesai mesa se tetoia zesti e tote eisai megalos paparas na min exeis estw k eksaerismo!!!
aporw pws paixane oi ktb tosh wra k den mas dwsane tarxidia mas...

Το θέμα είναι ότι άλλος έχει το Αν και άλλος τους φέρνει. ΟΚ, το Αν θα 'πρεπε να 'χει πολύ καλύτερο εξαερισμό αλλά με 500 άτομα μέσα και πάλι δύσκολα τα πράγματα... Λιγότερα άτομα να έβαζαν δεν παίζει, τα παιδιά που τους έφεραν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν βγάζουν σε καμία περίπτωση τρελά φράγκα, νομίζω ότι αν ήταν οι μισοί θα μιλούσαμε για ζημιά, όχι για μειωμένο κέρδος.

Εν πάση περιπτώση αυτά τα ξέρεις από πριν και δεν ξενερώνεις, εγώ το 'φχαριστήθηκα κιόλας που στο pit γινόταν της ασφυξίας, αρκεί να μην έχουμε θύματα :P

Sotos_The_Tequiler
14-07-2009, 19:06
ήταν τόσος κόσμος από ηάρ?
εγώ που ήμανε?!?!?

ρε θείο όντως που στο διάολο κρυβόσουν... έξω όταν είμασταν στα διαλείματα γινότουνε της πουτανάρας από ERίτες.
Μέσα δε: (της πουτάνας)^3
Κι άλλους δεν είδα εν τω μεταξύ... χμμμμ νταξ ρε είπαμε βρωμάν τα πόδια μου αλλά όχι κι έτσι :P

mrmaiden
14-07-2009, 23:13
όντως ο mooswollen ήταν εξαφανισμένος

VirusXI
18-07-2009, 17:54
Karma Burned.

φχαρστούμε και του χρόνου =)

Sotos_The_Tequiler
18-07-2009, 18:21
Sotos έδωσε! Μέχρι και ξώφαλτση photo με έβγαλε:-D

την επόμενη φορά σκούντα με να βγούμε καμιά κανονική... αν δεν πάρω χαμπάρι με το σκούντημα τότε κέρασε με μια μπύρα :P

@Virus: από το στόμα σου και στου Άγιου Σεραφείμ-Χερουβείμ το αυτί :P
ιδού και το φωτοστέφανο:
http://img132.imageshack.us/img132/9134/dscn1197.jpg