View Full Version : speedtouch σε hol
εχω ενα speedtouch 585 και εβαλα hol και μου στείλαν jetspeed αλλα θέλω το speedtouch.
μηπως ξέρετε πως να το σετάρω για χολ γιατι απο την εταιρία δε μου λενε.θενξ
Phantom Duck
04-07-2009, 17:23
Γενικές ρυθμίσεις για σύνδεση στο ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online
Για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση στο Internet θα πρέπει στην σελίδα διαχείρισης του router σας να καταχωρήσετε τις παρακάτω ρυθμίσεις:
Encapsulation: PPPoE
Multiplex: LLC
VPI: 8
VCI: 35
ATM QoS Type: UBR
Username: Το όνομα χρήστη της συνδρομής σας [με τη μορφή hol:username@adsl.gr]
Password: Το συνθηματικό (password) της συνδρομής σας
hmm το username δεν θα είναι username@hol.gr?
Phantom Duck
04-07-2009, 18:02
μη ρωτάς ρε φασίστα και κάνε ό,τι σου λέω. της hol είναι και το adsl.gr. το πρώτο hol: ίσως να μη χρειάζεται.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Στο netfaster απ'ότι κατάλαβα δε χρειάζεται να βάλεις το ακάουντ σου; Το αφήνεις όπως είναι στο guest και γαμάς;
Phantom Duck
04-07-2009, 18:16
α ο razor τα ξέρει αυτά.
http://piv.pivpiv.dk/ ευχαριστώ φαντομ ντακ :thumbsup:
δε στελνουν netfaster iad πια;
(το οποιο ειναι μια χαρα btw)
edit:cloud πας 192.168.2.1 ,wan,ATM PVC,vc1 και βαζεις κανονικα username&password
edit:cloud πας 192.168.2.1 ,wan,ATM PVC,vc1 και βαζεις κανονικα username&password
Ναι το βάζω αλλά είτε το βάλω στην παραπάνω μορφή π.χ. είτε σκέτο το username, το ίδιο κάνει κι επίσης ο κωδικός φαίνεται να έχει ένα στάνταρ μήκος που δεν είναι ίδιο με τον δικό μου κωδικό -αν και μπορεί μόνο το display να μένει σταθερό- και παραξενεύομαι.
Νετφάστερ στέλνουν ακόμα, κι εμένα αυτό μου δωσαν, αλλά μάλλον το δίνουν για τις double play υπηρεσίες μόνο.
Παιδιά οφτόπικ αλλά πέρισυ το καλοκαίρι η hol μου είχε στείλει ένα FritzBox των 150€ τζάμπα. Wtf. Απ' ό,τι άκουσα το σταμάτησαν μετά από λίγο καιρό (λογικό), κωλόφαρδος.
Επίσης, τι πάει να πει δεν σου λένε απ' την εταιρεία; Πες ότι το 'χες χάσει το άλλο ή κάτι, είναι υποχρεωμένοι να σου πουν.
Παιδιά οφτόπικ αλλά πέρισυ το καλοκαίρι η hol μου είχε στείλει ένα FritzBox των 150€ τζάμπα. Wtf. Απ' ό,τι άκουσα το σταμάτησαν μετά από λίγο καιρό (λογικό), κωλόφαρδος.
Επίσης, τι πάει να πει δεν σου λένε απ' την εταιρεία; Πες ότι το 'χες χάσει το άλλο ή κάτι, είναι υποχρεωμένοι να σου πουν.
Κωλόφαρδος είσαι που σου δουλεύει κανονικά, είχα διαβάσει ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα με το τελευταίο μοντέλο fritz που έδιναν και μάλλον ήταν ένας λόγος που σταμάτησαν.
Για το speedtouch αφού δε το παρέχουν οι ίδιοι δε μπορούν να του προσφέρουν και καλά τεχνική υποστήριξη. Αν χάσεις το ρούτερ ή χαλάσει υποτίθεται σου δίνουν άλλο :P
Δεν ξέρω αν τους είχε τύχει ελαττωματική παρτίδα, πάντως τα Fritz γενικότερα είναι απ' τις καλύτερες σειρές routers που υπάρχουν.
Ingolemo
10-07-2009, 14:41
Για το speedtouch αφού δε το παρέχουν οι ίδιοι δε μπορούν να του προσφέρουν και καλά τεχνική υποστήριξη. Αν χάσεις το ρούτερ ή χαλάσει υποτίθεται σου δίνουν άλλο :P
E, ta settings pou prepei na valeis sta lene, ta xoun kai sto site tous eksallou, fantazomai to pws na ta valeis ta settings se kathe modem den sou lene, pou einai kai logiko.